Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin menü de gayet güzel olmuş canikom

Benimde 11 yaşında kızım var. eşim bebek istiyor ama ben düşünmüyorum

zor bir durum bu kadar aradan sonra sanırım sen bebiş istiyorsun değil mi yanlış okumadıysam

evet oğlum kardeşi olmasını çok istiyo aslında bende istiyorum ama olmadı aslında hamile kaldım biir kaç kere ama olmadı

en son 3 ay önce hamileliğim sona erdi kalbi durdu bebeğimin nasip değilmiş demekki bakalım bundan sonra ne olucak

düşünüyorumda tek başına olmak zor benden sonra tamamen yanlız kalıcak eğer bi kardeşi olursa tek kalmaz en azından
yapabiliyosan yap bence senin kzında muhakkak kardeş istiyodur.

akşamı eksik etme bence. sebze, salatayla doldur en azından.
ne bilim. 2 gündür gündüz yemekler yanıma geziyom, bisküvi ile geçiyo. sonra cozutuyom akşam.
can sıkıntısı yapıyom biraz bu ara.

menün güzel olmuş canım. sporunu neden yapmadın 2 gündür.

kısa sürede daha güzel menüler çıkartırsın.

ben 5 mil leslie ve 50 yarım mekik yaptım.

8 tane ufak eklermi o ne içtiğin sularıda yazmaz oldun ekleri duyunca kulaklarımdan alev çıktı burda onu gösterecek ifade yok 1 yedin 2 yedin hadi de 8 ne

kaptanım ya bu ara hatta 1 haftadır cumadan beri ben rejim yapamadım hiçbişi yapamıorum cok istiorum ama olmuo sürekli abur cubur bişiler yiyorum hırs yaptım sanırım neden öle oldu bilmiorum öfff cok mutsuzum yemicem diyırum kendimi tutamıroum! evde durmak istiorum evde durunca yapıodum çalışmak bana yaramadı nolur beni yola sokun nolurrr 77.5 tum kesin 79oldm kesin ağlıcamm cok mutsuzum ühüüüü

üstte bu kadar ağladıktan sonra sana hoşgeldin demekk garip olacak ama hoşgeldinnnn
ben de Dilara 23 yaşındayım öğrenciyim =) inş hep beraber kilo vereceğiz burada!!

takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......

bluucumm nasılsın???

hoşgeldin =) Yaşıtız ve isimlerimiz de benziyor ben Dilara
henüz bir uzmanlık alanım yok halaaa okuyorum
benim hedefimde 10-15 kilo vermek birlikte veririzz inşallahh

BANA YARDIMMM EDİNN YEMEKK İSTEMİYORUMM :2::2:
resmen takıma girip bişiler yazmaya utanır oldumm ne yediğimi yazamam yazcak bişeey yokk cunnku hepsi yasakkklı seylerr
haftaya da 7 sınavımvarr işte de cok sıkılıyourm bir bilgisayarım masam yokk (stajyerlik) kendimi adeta yemeğe verdimm
bildiiiniztokum ama yiyorum sııkıntıdan yiyorum
spordan da aradılar bugn telefonu açamadım gidemiorum die!!!
leslie de yalan oldu su da yalan oldu.. ceki düzen vermek istiorum halime motivasyonum düştü yardım :2:

Başın saolsun tatlım(Allah oğlunu bağışlasın sana ve babasına.Allah gönlüne göre verir inşallah.
canm benm spor yaptım dün pazartesi de yaptım.45 dakika yürüdüm bisiklet ve ip çalıştım mekikte.bugün salon erkeklere ait.o yüzden yerde hareketler yaptım yalınızca
canm aklıma ilk gelen şey şu üstüne yarın fazla para alma.önüne gelenide birileriyle paylaş.gec olmadan hemen toparlanmaya bak.

Bu aradaaa alda ablaaaa senin boyun kaçki ya kilona göre beden kütle indeksin coook düşükkk =) ya yanlıslık var ya da fiziğin fıstık gibi bize numara yapıosun

birsey daha söliiimmm
derslerimcook kötüü
stajııım var calısıorummm
ne örenciliğğii yapabildim ne calısma hayatını becerebildimm
evlensemmi ne hı hı sevgilim de öle diordu hadi evlenelim diorduu

üüff cok sıkılldım ama ben yaa hayattt cok sıkıcıı :18::18::18:

canm benm ya bazen herşey insanın üstüne geliyo gibi oluyo ama o anlık o.hepsi geçecek bitecek yoluna girecek.hiçbişey sonsuza kadar süremez zaten.bi bakmışsın iş güç sahibisin ve sevdiğinle aynı evdesin mutlusun.zaman çabuk geçiyor sabret.kendini yemeye verme.eminimki elinden gelenin en iyisini yapıyosundur sen.hakkettiğini bulacaksındır sonunda.herşey gönlüne olur inşallah

teşekkür ediyorum canım ya inşallah
bi de ben hep ztn onu görüp ayrıldıımızda böle oluyorum cuma gittim ya ctesi döndüm gene dengem şaştı kesin ondan biliyorum
kendimi toparlamam lazım yarın su götüriim yanıma, para alsamda harcayamıorumki sirkette hersey ücretsiz yemek bile istediin kdr ye iç neyse bugün öğlen aslında cok yemedim 2 tane lahana dolma ve salata yedim aslnda ama aksam.. piza yedim piza
benim sorunum irademle hem rejimden kopamıorum hem içinden cıkamıorum

Ben eskiden kilom ne olursa olsun asla 50 kikoyu gecmezdim ama liseden sonra rahatsizlik gecirdim, bide onumde 3 yil unv vardi... sagliksiz ve tembeglihim yuzunden buugunengeldim.. Ama insallah veriez..

hoşgeldin =) Yaşıtız ve isimlerimiz de benziyor ben Dilara
henüz bir uzmanlık alanım yok halaaa okuyorum
benim hedefimde 10-15 kilo vermek birlikte veririzz inşallahh

Memnun oldum DiLaracim.. isimlerde adas.. :)) insallah verdigimiz kilolarda bizi birakir....

GÜNAYDIN BAYANLAR...

bu gün inşallah dünkünden daha çok yediklerimize dikkat edeceğiz.

hadi kızlar hafif bir kahvaltı yapın ve 1 saat sabah sporunuda unutmayın.
hadi hep beraber spor yapalım
hadi bir ki bir ki ben başladım arkamdan gelin.

ablacıgım hastalıgın istemeden de olsa diyetini sürdürmene yardımcı olmus inşallah kalan iğnelerinden sonra toparlarsın.ben daha şurda 2-3 gündür iyiyim.yeni arkadaşlar hemen ilk günden renk kattılar

çizelgeyi bende yapamıyorum malesef.önceden şifrenle girip ordan değiştirdinmi kk da ki çizelgen değişiyordu.şimdi olmuyor.geçen gün bende ugraştım olmadı kızdım yeniden yaptım

valla patır patır verdin kiloları kurtuldun misler gibi

canım çok geçmiş olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın ve Allah sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin

lara hoşgeldin takımımıza

konya o kadar soguk heryer kar buz norveçi düşünemiyorum geçen gün tv de izlemiştim.güzel bir yer umarım sende mutlusundur orada. güzel mesleğin var

diyet listesini bekliyorum bugun hünde 1,5 saat yürüyüşün sana büyük katkısı olacak.hemencik kurtulacaksın kilolarından emin olabilirsin

evet. annemle teyzeme doktor diyet vermiş bugün valla. onlara da ben kaptanlık yaparım artık. çakma kaptan

dünden beri alevler çıkartıyorum takıma bilmem ne kadarı yansıdı.ben elime oklavayı alıp hepinizin peşinden koşacagım olmayacak böyle.sende öyle kaptan ol başlarına

cok tesekkur ederim canim.. Bende Lara.. memnun oldum.. sende hosgeldin ozaman diyelim.. hepimize bol sans... Allah yardimcimiz olsun.. :))

amin hepimizin

ablacıgım sana da geçmiş olsun.umarım bizlerden daha çabuk toparlarsın

canım takımın büyük etkisi var.inşallah kısa sürede verip kurtulursun

sabah: 1 yumurta
ara:1 portakal
öğle: 1 br süt , 3 çizi bis, 3 diyet bis.
akşam: makarna, tavuk, yoğurt
ara: kuruyemiş,cips,gofret,diyet kola.

cezamı kendim kesiyorum 5 mil leslie.
bana kolay gele.

bu ne menüdür böyle.sanada diyet bisküviyi yasaklayacagım az kaldı

evet hakkaten günün menüsü olmus

günaydın kızlarrr,
bu gün daha iyiyim ama hala spor yapacak durumum yok.şimdi biraz ayaktayım işlerimi yapmaya çalışacam tabi acil olanları sonra yatacam yine sizler neler yaptınız yeni gelen arkadaşlar hareketlendirmiş gibi buraları sizlerde hoş geldiniz yanılmıyosam beste ve lara daha isimlerinizi öğrenemedim.

hoşgeldin lolo bende bu takımın üyesiyim ama bu aralar biraz cozuttum ve giremedim fazla takıma yaşım 27 öğretmenim evliyim çocuğum yok

günaydın mersa abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…