canlarım:
sabah 2 dilim dukan krep,1 dilim light kaşar,1 haş yumurta,biraz hardal,biraz domates
öğlen:biraz haş tavuk,domates,2 küçücük kuru dolma,1 ayran
ara:acı badem pastası,yarım elma
akşam:3 kaşık makarna,1 tabak brokoli yemeği yağsız,2 kaşık yoğurt
ara:1 küçük portakal
kızlar bugün spor yok mekik kalça ve bacak hareketleri yapıcam sadece.ii geceler olsun hepinizeeee
Benimde 11 yaşında kızım var. eşim bebek istiyor ama ben düşünmüyorum
zor bir durum bu kadar aradan sonra sanırım sen bebiş istiyorsun değil mi yanlış okumadıysam
akşamı eksik etme bence. sebze, salatayla doldur en azından.menüm,
sabah: 2 çatal peynir , 5 zeytin,3 lokma ekmek
ara: 3 diyet bisküvi
ara: yarım muz
öğle : 1 yumurtalı menemen, 2 galeta, 2 kaşık mantı
Akşam yok
şimdi 2 galeta , bitki çay
2 mil leslie
ne bilim. 2 gündür gündüz yemekler yanıma geziyom, bisküvi ile geçiyo. sonra cozutuyom akşam.ya ben güzel başlıyorum ama devamı gelmiyor.cok cabuk sıkılıyorum.kilo almadan az az verevere ilerliyorum.inşallah olur.50 kiloda baya ii bu arada ben heralde ortaokulda felan sadece 50 olmuşumdur.diyetlerle bile en zayıf 59 oldm bu yaşıma kadar..
şulem nolmuş bu menünün akşam kısmına tek coşan benm sanıyordum(havalardanmı neden böle ya iştah bende fena:))
kankam tatile bile çıksan tartılda git en azından eksini artını bilirsin.teyzemde zaten seni rahat bırakmaz - de mutlaka geri yollar:))
menün güzel olmuş canım. sporunu neden yapmadın 2 gündür.canlarım:
sabah 2 dilim dukan krep,1 dilim light kaşar,1 haş yumurta,biraz hardal,biraz domates
öğlen:biraz haş tavuk,domates,2 küçücük kuru dolma,1 ayran
ara:acı badem pastası,yarım elma
akşam:3 kaşık makarna,1 tabak brokoli yemeği yağsız,2 kaşık yoğurt
ara:1 küçük portakal
kızlar bugün spor yok mekik kalça ve bacak hareketleri yapıcam sadece.ii geceler olsun hepinizeeee
herkez yediklerini yazmış ben yeni geldim ama başlamak lazım dimi
sabah:küçük bi pizzanın çeyrek dilimini yedim .çeyrektende azdı hatta
öğle:yarım kase balkabağı çorbası 2 tane küçük gofret
ara:2 mandalina
akşamsaat 4 de yiyorum akşam yemeğini) 1 yemek kaşığı et sote ,4 dilim kızarmış sucuk,serçe parmağım kalınlığında bir dilim pasta ,yarım dilim ekmek
ve şu an midem bulanıyo çok fazla yedim akşam yemeğini
yarım saat yürüdüm
8 tane ufak eklermio ne içtiğin sularıda yazmaz oldun ekleri duyunca kulaklarımdan alev çıktı burda onu gösterecek ifade yok 1 yedin 2 yedin hadi de 8 ne
ben geldim...
davetin için teşekkür ederim.
daha öncveden 2. takımda olduğum için o takımın disiplin ve düzenine alışkınım inşallah burdada aynı olur .
kurallarınız varsa açıklarsanız iyi olur .
ben 30 yaşındayım bu ayın 28 inde 31ime giricem ,12 yaşında bir oğlum var.
74kiloyum küsüratıda var sabah tartılır yazarım
bilmek istediğiniz bişey varsa hatırlatın yazarım
ayrıca sizleride tanımadığım için kendinizi tanıtırsanız memnun olurum kaynaşmamız içinde iyi olur.
şunuda söyleyim sonra söylemedi demeyin haftaya kardeşimin düğünü var. perşembe kına, cumartesi düğün, annemler karşıda oturduğu için git gel yapıcam yani yoğun olacağımdan önümüzdeki hafta bir kaç gün az girebilirim.
takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......
Ben geldimmm :)))
Davet icin cok tesekkurler.. Kisaca tanitiyim kendimi.. Norvecte yasiyorum.. 23 yasindayim ve cilt uzmaniyim.. dogrusu bir kac ay once mezun oldum... benimde herkes gibi biraz fazlam var.. suanda 65 kiloyum ama 10-15 kilo verdigim gun kurban kesicem hihiama asil hedefim mart ayina kadar mumkun oldugunca kilo vermek.. saglikli bi sekilde.. Bide diete basladim.. ozel bir dietisyenin yazdigi bir diet.. teyzem bu dietle 6 ayda 25 kilo verdi.. bakalim bana faydasi ne kadar olucak.. Merak eden arkadaslar olursa o diet listesinide paylasabilirim.. Ve son 3 gundurde hergun 1,5 saat yuruyus yapiyorum... bakalim ne kadar ise yaricak.. simdi burda neler yapiliyo, neleri paylasiyorsunuz arkadaslar.. bi anlatirsaniz cok memnun olurum..
Başın saolsun tatlımevet oğlum kardeşi olmasını çok istiyo aslında bende istiyorum ama olmadı aslında hamile kaldım biir kaç kere ama olmadı
en son 3 ay önce hamileliğim sona erdi kalbi durdu bebeğimin nasip değilmiş demekki bakalım bundan sonra ne olucak
düşünüyorumda tek başına olmak zor benden sonra tamamen yanlız kalıcak eğer bi kardeşi olursa tek kalmaz en azından
yapabiliyosan yap bence senin kzında muhakkak kardeş istiyodur.
canm benm spor yaptım dün pazartesi de yaptım.45 dakika yürüdüm bisiklet ve ip çalıştım mekikte.bugün salon erkeklere ait.o yüzden yerde hareketler yaptım yalınızcaakşamı eksik etme bence. sebze, salatayla doldur en azından.
ne bilim. 2 gündür gündüz yemekler yanıma geziyom, bisküvi ile geçiyo. sonra cozutuyom akşam.
can sıkıntısı yapıyom biraz bu ara.
menün güzel olmuş canım. sporunu neden yapmadın 2 gündür.
kısa sürede daha güzel menüler çıkartırsın.
ben 5 mil leslie ve 50 yarım mekik yaptım.
canm aklıma ilk gelen şey şu üstüne yarın fazla para alma.önüne gelenide birileriyle paylaş.gec olmadan hemen toparlanmaya bak.BANA YARDIMMM EDİNN YEMEKK İSTEMİYORUMM :2::2:
resmen takıma girip bişiler yazmaya utanır oldumm ne yediğimi yazamam yazcak bişeey yokk cunnku hepsi yasakkklı seylerr
haftaya da 7 sınavımvarr işte de cok sıkılıyourm bir bilgisayarım masam yokk (stajyerlik) kendimi adeta yemeğe verdimm
bildiiiniztokum ama yiyorum sııkıntıdan yiyorum
spordan da aradılar bugn telefonu açamadım gidemiorum die!!!
leslie de yalan oldu su da yalan oldu.. ceki düzen vermek istiorum halime motivasyonum düştü yardım :2:
tatlım menü az ve öz ama sen bağırsak problemi yaşamıyomusun bunlarla??
yaşamazmıyım , sürekli müslinin içine incir kayısı ,
koyuyorum canım , bitki çayı içiyorum sanırım bağırsak problemimden dolayı veremiyorum
bu hafta bu yediklerime göre hala artı görünüyorum , bugünde akşamı çıkardım . erken yatıcam acıkmayım diye
100 gr gitse mutlu olcam yaaa
menüm,
sabah: 2 çatal peynir , 5 zeytin,3 lokma ekmek
ara: 3 diyet bisküvi
öğle : 1 yumurtalı menemen, 2 galeta, 2 kaşık mantı
Akşam yok
şimdi 2 galeta , bitki çay
2 mil leslie
canm benm bağırsakların böleyken muz yyersen heralde daha kötü olur.aralara bisküvi ve galeta yerine elma portakal gibi meyveler eklersen,öğünlerinede sebze hiç bi sorunun kalmaz bence.bide bol su tabi.bende muz seviyorum ama kabız olurum korkusuyla sütüme aromasını katıp nefsimmi köreltiyorum.tabi bi fikir bu.
Bu aradaaa alda ablaaaa senin boyun kaçki ya kilona göre beden kütle indeksin coook düşükkk =) ya yanlıslık var ya da fiziğin fıstık gibi bize numara yapıosun
birsey daha söliiimmm
derslerimcook kötüü
stajııım var calısıorummm
ne örenciliğğii yapabildim ne calısma hayatını becerebildimm
evlensemmi nehı hı sevgilim de öle diordu hadi evlenelim diorduu
üüff cok sıkılldım ama ben yaa hayattt cok sıkıcıı :18::18::18:
canm benm ya bazen herşey insanın üstüne geliyo gibi oluyo ama o anlık o.hepsi geçecek bitecek yoluna girecek.hiçbişey sonsuza kadar süremez zaten.bi bakmışsın iş güç sahibisin ve sevdiğinle aynı evdesin mutlusun.zaman çabuk geçiyor sabret.kendini yemeye verme.eminimki elinden gelenin en iyisini yapıyosundur sen.hakkettiğini bulacaksındır sonunda.herşey gönlüne olur inşallah
Ben eskiden kilom ne olursa olsun asla 50 kikoyu gecmezdim ama liseden sonra rahatsizlik gecirdim, bide onumde 3 yil unv vardi... sagliksiz ve tembeglihim yuzunden buugunengeldim..ya ben güzel başlıyorum ama devamı gelmiyor.cok cabuk sıkılıyorum.kilo almadan az az verevere ilerliyorum.inşallah olur.50 kiloda baya ii bu arada ben heralde ortaokulda felan sadece 50 olmuşumdur.diyetlerle bile en zayıf 59 oldm bu yaşıma kadar.
hoşgeldin =) Yaşıtız ve isimlerimiz de benziyor ben Dilara
henüz bir uzmanlık alanım yok halaaa okuyorum
benim hedefimde 10-15 kilo vermek birlikte veririzz inşallahh
üstte bu kadar ağladıktan sonra sana hoşgeldin demekk garip olacak ama hoşgeldinnnn
ben de Dilara 23 yaşındayım öğrenciyim =) inş hep beraber kilo vereceğiz burada!!
hoş buldum üzülme, önümüzdeki hafta telafi edersin.
Başın saolsun tatlım(Allah oğlunu bağışlasın sana ve babasına.Allah gönlüne göre verir inşallah.
Amin canım . allah her kezin gönlüne göre versin inşallah .
günaydın günaydınnnn günaydınnn
Hepinize mutlu bir gün diliyorum
Canım iyiyim beni düşünme, vuruşarak çekiliyorum ben, kilo almak yok:)
Taze sıkılmış meyve suyu, bol baharatlı çorba, tarçınlı süt gibi kolay yutabileceğim şeyler tüketiyorum ama enerjim giderek artıyor, boğazım nedeniyle yutabileceğim şeylere hala uzağım ama zaten sıvıyı çok seven biri olarak sıkıntım da yok:) Uzayan hastalıklar insanın psikolojik olarak da kötü etkiliyor,seni şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Pazartesi normale dönmüş olursam yeniden halleşeceğiz Dukan Amcayla, bana çok iyi geldi o diyet.
Yeni arkadaşlar davet etmişsin inşallah takıma renk katarlar onlar da, hayırlı olsun.
Ben kilo çizelgemi nasıl değiştireceğim periciğim baştan yeniden yapar gibi mi yapmalıyım,orada hala 9 kg vermiş görünüyorum :)Şaka maka benim mezuniyetime az kaldı valla, ne olacak ki 5 kilocuk:)6 iğnem kaldı yapılacak ,günde 2 taneden 3 gün sonra, sahalara dönüyorum ,leslie öslemişdir beni:)
ben istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum.
1.5 ay önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle herşeyi rahat yiyemiyorum çok sık hasta oluyorum.
şu an bile çok fazla midem bulanıyor.
haşimato hastasıyım zor kilo veriyorum buna rağmen gerçi hastalığımın sebebiyle 3 ayda 20 kilo verdim
tam gaza gelmiş durumdayım eski kıyafetlerim olmaya başladı ve bir daha kilo almak istemiyorum
göbekte bişey yokda basen kısmım geniş gerçi 3 ay öncesine oranla çok çok iyiyim de bu bana yetmiyor. en azından 60 kiloya düşmek istiyorum
60 a bi düşimde gerisine o zaman bakarım
ayrıca bebek istiyorum. hamile kalamıyorum bir tane 12 yaşında oğlum var inşallah hayırlı vakitte hayırlı bir evlat daha nasib eder allahım.
ismim Nihal bana ismimle hitab ederseniz daha memnun olurum.
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
inşallah burda hep beraber güzel vakitler geçiririz.
Ben geldimmm :)))
Davet icin cok tesekkurler.. Kisaca tanitiyim kendimi.. Norvecte yasiyorum.. 23 yasindayim ve cilt uzmaniyim.. dogrusu bir kac ay once mezun oldum... benimde herkes gibi biraz fazlam var.. suanda 65 kiloyum ama 10-15 kilo verdigim gun kurban kesicem hihiama asil hedefim mart ayina kadar mumkun oldugunca kilo vermek.. saglikli bi sekilde.. Bide diete basladim.. ozel bir dietisyenin yazdigi bir diet.. teyzem bu dietle 6 ayda 25 kilo verdi.. bakalim bana faydasi ne kadar olucak.. Merak eden arkadaslar olursa o diet listesinide paylasabilirim.. Ve son 3 gundurde hergun 1,5 saat yuruyus yapiyorum... bakalim ne kadar ise yaricak.. simdi burda neler yapiliyo, neleri paylasiyorsunuz arkadaslar.. bi anlatirsaniz cok memnun olurum..
evet. annemle teyzeme doktor diyet vermiş bugün valla. onlara da ben kaptanlık yaparım artık. çakma kaptan
cok tesekkur ederim canim.. Bende Lara.. memnun oldum.. sende hosgeldin ozaman diyelim.. hepimize bol sans... Allah yardimcimiz olsun.. :))
iyi akşamlar kızlar yatıyorum çok kötüyüm telefondan giriyorum.en azından durumumu bildirim dedim.spor felan yok hep yattım.menümü yazim aslında menü de kötü ama olsun ne yediysem yazim.
Sabah:beyaz peynir galeta
öğlen:biraz ekmek ve peynir
akşam:1 kase şehriye çorbası,1 dilim patatesli omlet.çorbayı kızım omletide kocam yaptı bende yedimmmm
Hosbuldum canim
yarin ben uzmanin bana yazdigi diet listesini turkceye cevirip burda sizlerle paylasicam.. sayfalarca cok derin bi diet.. :) ama belki faydasini goren olur.. benim cok tanidiklarim uyguladi ve faydasini gordu.. iste benim tembeligim yuzunden hic cesaret edip basliyamadim.. ama bu defa kararliyim.. Insallah olur..
sabah: 1 yumurta
ara:1 portakal
öğle: 1 br süt , 3 çizi bis, 3 diyet bis.
akşam: makarna, tavuk, yoğurt
ara: kuruyemiş,cips,gofret,diyet kola.
cezamı kendim kesiyorum 5 mil leslie.
bana kolay gele.
prenses günün menüsüne bak canım. motivasyonumuz artsın.
yarın adayım dicem ama arkadaşıma bebiş görmeye gitcem ya.
yarın kardeşim de geliyor. 11. sınıfa gidiyor. yani 16 yaşında.
iyi akşamlar. çıkım da leslieme başlım.öptüm
GÜNAYDIN BAYANLAR...
bu gün inşallah dünkünden daha çok yediklerimize dikkat edeceğiz.
hadi kızlar hafif bir kahvaltı yapın ve 1 saat sabah sporunuda unutmayın.
hadi hep beraber spor yapalım
hadi bir ki bir ki ben başladım arkamdan gelin.
günaydın kızlarrr,
bu gün daha iyiyim ama hala spor yapacak durumum yok.şimdi biraz ayaktayım işlerimi yapmaya çalışacam tabi acil olanları sonra yatacam yine sizler neler yaptınız yeni gelen arkadaşlar hareketlendirmiş gibi buraları sizlerde hoş geldiniz yanılmıyosam beste ve lara daha isimlerinizi öğrenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?