hoşgeldin lolo bende bu takımın üyesiyim ama bu aralar biraz cozuttum ve giremedim fazla takıma yaşım 27 öğretmenim evliyim çocuğum yok
hoş buldum . memnun oldum ben nihal bana ismimle hitab ederseniz sevinirim. daha samimi olabiliriz böylece
cozuttuğunun farkına varmışken bence kendini bi sirkele. ve devam et sağlıklı yaşamaya fazlalıklarınıda kalıcı olarak gönder canım.
canım çok geçmiş olsunumarım istediğin kiloya ulaşırsın ve Allah sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin
amin inşallah hep beraber. allah nasib edeerse inşallah
inş nihal bende öyle istiyorum ama işte her insanın bazen oluyor böyle durumları
geçer ,geçer sen yeterki inan ve iste şu sıkıntılı zamanlar geçer geçmeyen sıkıntı var mı hiç .
sen benim yaşadıklarımı bi bilsen nasıl dayanmışsın dersin.
ne demişler öldürmeyen dert olgunlaştırır.
günaydın canım hoş geldin az öncede hoş geldiniz dedim ama islerinizi yanlış yazmışım.oh ne güzel sporada başlamışsınız hemen hareketlendirdiniz takımı umarım devamı gelir aynen böyle paylaşımlara devam edersiniz.GÜNAYDIN BAYANLAR...
bu gün inşallah dünkünden daha çok yediklerimize dikkat edeceğiz.
hadi kızlar hafif bir kahvaltı yapın ve 1 saat sabah sporunuda unutmayın.
hadi hep beraber spor yapalım
hadi bir ki bir ki ben başladım arkamdan gelin.
BANA YARDIMMM EDİNN YEMEKK İSTEMİYORUMM :2::2:
resmen takıma girip bişiler yazmaya utanır oldumm ne yediğimi yazamam yazcak bişeey yokk cunnku hepsi yasakkklı seylerr
haftaya da 7 sınavımvarr işte de cok sıkılıyourm bir bilgisayarım masam yokk (stajyerlik) kendimi adeta yemeğe verdimm
bildiiiniztokum ama yiyorum sııkıntıdan yiyorum
spordan da aradılar bugn telefonu açamadım gidemiorum die!!!
leslie de yalan oldu su da yalan oldu.. ceki düzen vermek istiorum halime motivasyonum düştü yardım :2:
hoooşgeldin canm sende:))diyett listenide bekliyoruz.şahsen denemediğim liste kalmamalı.şu an dukandayım.
ablacım geçmiş olsun.hastaysan meyveyede yervermeye çalış bence.bu arada o omlet ve çorba ne tatlı gelmiştir maşallah:))herşeyin yolunda olması cok güzel.
Canım hoşgeldin takımımıza , ben özlem ankaradan
canımmmmm kıyamam sana çok geçmiş olsunnn kocanla kızın iyi bakmışlar sana
cabucak iyileş inşallah
geçmiş olsun menün az olmuş.
haklısın arkadaşım herkesin sıkıntısı kendine çoktur allah herkese dayanma gücü versin
günaydın mersa abla
günaydın canım hoş geldin az öncede hoş geldiniz dedim ama islerinizi yanlış yazmışım.oh ne güzel sporada başlamışsınız hemen hareketlendirdiniz takımı umarım devamı gelir aynen böyle paylaşımlara devam edersiniz.
hoş buldum. yeni ameliyat olduğum için tüm sporları yapamasamda elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.
inşallah baktım ki burdaki hatunlar çok tembel birinin bu hatunları dürtmesi lazım dimi.
ablacıgım hastalıgın istemeden de olsa diyetini sürdürmene yardımcı olmusinşallah kalan iğnelerinden sonra toparlarsın.ben daha şurda 2-3 gündür iyiyim.yeni arkadaşlar hemen ilk günden renk kattılar
çizelgeyi bende yapamıyorum malesef.önceden şifrenle girip ordan değiştirdinmi kk da ki çizelgen değişiyordu.şimdi olmuyor.geçen gün bende ugraştım olmadı kızdım yeniden yaptım
valla patır patır verdin kiloları kurtuldun misler gibi
canım çok geçmiş olsunumarım istediğin kiloya ulaşırsın ve Allah sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin
lara hoşgeldin takımımıza
konya o kadar soguk heryer kar buz norveçi düşünemiyorumgeçen gün tv de izlemiştim.güzel bir yer umarım sende mutlusundur orada. güzel mesleğin var
diyet listesini bekliyorum bugunhünde 1,5 saat yürüyüşün sana büyük katkısı olacak.hemencik kurtulacaksın kilolarından emin olabilirsin
dünden beri alevler çıkartıyorum takıma bilmem ne kadarı yansıdı.ben elime oklavayı alıp hepinizin peşinden koşacagım olmayacak böyle.sende öyle kaptan ol başlarına
amin hepimizin
ablacıgım sana da geçmiş olsun.umarım bizlerden daha çabuk toparlarsın
canım takımın büyük etkisi var.inşallah kısa sürede verip kurtulursun
bu ne menüdür böyle.sanada diyet bisküviyi yasaklayacagım az kaldı
evet hakkaten günün menüsü olmus
günaydın canım hoş geldin az öncede hoş geldiniz dedim ama islerinizi yanlış yazmışım.oh ne güzel sporada başlamışsınız hemen hareketlendirdiniz takımı umarım devamı gelir aynen böyle paylaşımlara devam edersiniz.
hoş buldum. yeni ameliyat olduğum için tüm sporları yapamasamda elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.
inşallah baktım ki burdaki hatunlar çok tembel birinin bu hatunları dürtmesi lazım dimi.
nihal cim geçmiş olsun canım,aslında takımın hatunları olarak çokk güzel spor yapıyoduk ama bu günlerde dağıldık herkesin bir sorunu var yada hastayızz yoksa hergün hemen hepimiz ya yürüyüş yada leslie yapıyoruz ama bu günlerde biraz tembelleştik inşallah sizlerde bizlere iyi gelirsiniz hep beraber birbirimize destek olup sporlarımızıda yaparız pis kilolarımızıda veririz tekrar hoşgeldinizzzz
bu arada bende takımın 2 ablasından biriyim 40 yaşındayım nisanda 41 olacam 14 ve 16 yaşında 2 kızım8 aylık bir tarçınım varrr ve halaa ben bu yaşta kilo derdindeyim sizler kadar kolay veremiyorum ama en azından almamaya birazda olsa vermeye çalışıyorum...
prenses benim diyet pek iç açıcı geçmiyor korkudan tartılamıyorum da ben 15 tetile çıkınca ara vermek zorunda kalacağım döndüğüm zaman yine kaldığım yerden devam edebilirmiyim söz gelince böyle olmayacak zaten annem beni toparlar tatilde ona güveniyorum
menüm,
sabah: 2 çatal peynir , 5 zeytin,3 lokma ekmek
ara: 3 diyet bisküvi
ara: yarım muz
öğle : 1 yumurtalı menemen, 2 galeta, 2 kaşık mantı
ara: yarım muz
Akşam yok
şimdi 2 galeta , bitki çay
2 mil leslie
canlarım:
sabah 2 dilim dukan krep,1 dilim light kaşar,1 haş yumurta,biraz hardal,biraz domates
öğlen:biraz haş tavuk,domates,2 küçücük kuru dolma,1 ayran
ara:acı badem pastası,yarım elma
akşam:3 kaşık makarna,1 tabak brokoli yemeği yağsız,2 kaşık yoğurt
ara:1 küçük portakal
kızlar bugün spor yok mekik kalça ve bacak hareketleri yapıcam sadece.ii geceler olsun hepinizeeee
herkez yediklerini yazmış ben yeni geldim ama başlamak lazım dimi
sabah:küçük bi pizzanın çeyrek dilimini yedim .çeyrektende azdı hatta
öğle:yarım kase balkabağı çorbası 2 tane küçük gofret
ara:2 mandalina
akşamsaat 4 de yiyorum akşam yemeğini) 1 yemek kaşığı et sote ,4 dilim kızarmış sucuk,serçe parmağım kalınlığında bir dilim pasta ,yarım dilim ekmek
ve şu an midem bulanıyo çok fazla yedim akşam yemeğini
yarım saat yürüdüm
ben 5 mil leslie ve 50 yarım mekik yaptım.
kaptanım ya bu ara hatta 1 haftadır cumadan beri ben rejim yapamadım hiçbişi yapamıorum cok istiorum ama olmuo sürekli abur cubur bişiler yiyorum hırs yaptım sanırım neden öle oldu bilmiorum öfff cok mutsuzum yemicem diyırum kendimi tutamıroum! evde durmak istiorum evde durunca yapıodum çalışmak bana yaramadı nolur beni yola sokun nolurrr 77.5 tum kesin 79oldm kesin ağlıcamm cok mutsuzum ühüüüü
teşekkür ediyorum canım ya inşallah
bi de ben hep ztn onu görüp ayrıldıımızda böle oluyorum cuma gittim ya ctesi döndüm gene dengem şaştı kesin ondan biliyorum
kendimi toparlamam lazım yarın su götüriim yanıma, para alsamda harcayamıorumki sirkette hersey ücretsiz yemek bile istediin kdr ye içneyse bugün öğlen aslında cok yemedim 2 tane lahana dolma ve salata yedim aslnda ama aksam.. piza yedim piza
benim sorunum irademle hem rejimden kopamıorum hem içinden cıkamıorum
prenses benim yazıma cevap yazmamışsın takımı ihmal ettim diye beni artık sevmiyormusun
dün ki menüm
sabah
1 haş yumurta iki dilim ekmek
az peynir
ara yok
öğlen üç kuru dolma
ara bir elma
akşam ızgara et ayran ve salata
geçer ,geçer sen yeterki inan ve iste şu sıkıntılı zamanlar geçer geçmeyen sıkıntı var mı hiç .
sen benim yaşadıklarımı bi bilsen nasıl dayanmışsın dersin.
ne demişler öldürmeyen dert olgunlaştırır.
günaydın prensesimm,
daha önceki gün ohh ne güzel hastalanmadan kışı geçirecem heralde dedim vee dün yataktan kalkamadım ama moralim daha iyi olnca ve eşiminde daha fazla ilgisiyle çabucak toparladım bu gün kendimi daha iyi hissediyorum inşallah çabuk toparlarımmm
nihal cim geçmiş olsun canım,aslında takımın hatunları olarak çokk güzel spor yapıyoduk ama bu günlerde dağıldık herkesin bir sorunu var yada hastayızz yoksa hergün hemen hepimiz ya yürüyüş yada leslie yapıyoruz ama bu günlerde biraz tembelleştik inşallah sizlerde bizlere iyi gelirsiniz hep beraber birbirimize destek olup sporlarımızıda yaparız pis kilolarımızıda veririz tekrar hoşgeldinizzzz
bu arada bende takımın 2 ablasından biriyim 40 yaşındayım nisanda 41 olacam 14 ve 16 yaşında 2 kızım8 aylık bir tarçınım varrr ve halaa ben bu yaşta kilo derdindeyim sizler kadar kolay veremiyorum ama en azından almamaya birazda olsa vermeye çalışıyorum...
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
yeni gelen arkadaşların nezdinde tüm takıma hatırlatıyorum
1 şubata kadar herkesin vakti var.toparlanın
kuralları sıkı bir şekilde uygulayacagım.kendimde dahilim.1 şubata kadar gelişme görmediğim takımdan gider.ben toparlanamazsam bende bırakıp gideceğim..burada kilo verme azmi olan arkadaşlarında şevklerini kırmaya hakkımız yok..
ya kızlar bu kadar sıkıştırma sebebim hepimiz kilolalarımızdan şikayetçiyiz.burda birbirmizi bulduk tanıdık sevdik.biribirmizi kenetlendiğimiz zaman hep birinci oluyorduk.bıraktık halimiz içler acısı.toparlanmalıyız.sadece diyet olarak değil psikolojik olarakta.ben artık geçen zamanlarıma acıyorum.bir daha 2012 yılının ocak ayına dönemeyeceğiz.evet dediğim kolay değil.bende bir haftadır çok kötüydüm.ama bu yazdıklarımı kendime sürekli telkin etmeye çalışıyorum.zaman geçiyor ömrümüz geçiyor.mutlu keyifli olmanın yollarına bakalım.bulalım.kilo adına sizi sıkıştırmam tamamen sizin iyiliğiniz için.siz kilo verdikçe ben mutlu oluyorum.yazdıklarımı bu anlamda kimse yanlış anlamasın kırılmasın bana
[
ne güzel yazmıssın gerçekten geçmeyen gün varmı
tabiki her gün geçer ne kadar olumsuzluk yaşarsak yaşayalım muhakkak geçmişte kalır ve biz yeni güne uyanırız.
önemli olan geçmişle değil bu günümüzle yaşamak.
ilk hafta alışma haftası oluyor ama daha sonrasında pastaları çıkartman gerekecek
aslında ben pasta sevmem heleki çikolatalı hiç sevmem eşim kendine özel bi pasta yaptırmış bi tadına bak dedi bende kesebildiğim kadar ince bi dilim kesip yedim
kalan pasta eşimindir ben yemem artık
fakat çikolatayı çok seviyorum beni mutlu ediyo heleki malum günümdeyim aşırı canım istiyo artık ayda bi idare edicez
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?