Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin lolo bende bu takımın üyesiyim ama bu aralar biraz cozuttum ve giremedim fazla takıma yaşım 27 öğretmenim evliyim çocuğum yok

hoş buldum . memnun oldum ben nihal bana ismimle hitab ederseniz sevinirim. daha samimi olabiliriz böylece

cozuttuğunun farkına varmışken bence kendini bi sirkele. ve devam et sağlıklı yaşamaya fazlalıklarınıda kalıcı olarak gönder canım.

inş nihal bende öyle istiyorum ama işte her insanın bazen oluyor böyle durumları

inş nihal bende öyle istiyorum ama işte her insanın bazen oluyor böyle durumları

geçer ,geçer sen yeterki inan ve iste şu sıkıntılı zamanlar geçer geçmeyen sıkıntı var mı hiç .

sen benim yaşadıklarımı bi bilsen nasıl dayanmışsın dersin.

ne demişler öldürmeyen dert olgunlaştırır.

haklısın arkadaşım herkesin sıkıntısı kendine çoktur allah herkese dayanma gücü versin

günaydın canım hoş geldin az öncede hoş geldiniz dedim ama islerinizi yanlış yazmışım.oh ne güzel sporada başlamışsınız hemen hareketlendirdiniz takımı umarım devamı gelir aynen böyle paylaşımlara devam edersiniz.

dilaraaaaa,işte yine bir mersa sendromu çabuk mutfaktan uazaklaş ,hadi benim güzel kızımmm ,sizin depresyona felan girmeye hakkınız yokk.gençsin güzelsin,hayata daha yeni başlıyosun,sevgilin var tabii sınav stresinde olacak hadi bakalım hemen toparlan yanına suyunu al acıktıkça su iç bak gör iştahın azalacak...

zeynepcim saolasın canımmm,evet dediğin gibi yediğim en güzel çorba ve omletti,allah var bana iyi baktılar özelliklede kocam hiç yapmadığı şey hastayım diye erkenden geldi hemen mutfağa girdi çayımı yaptı ilaçlarımı verdi şoktayım yaniii hastalanmam iyimi oldu neeeee

Canım hoşgeldin takımımıza , ben özlem ankaradan

canımmmmm kıyamam sana çok geçmiş olsunnn kocanla kızın iyi bakmışlar sana

cabucak iyileş inşallah

saolasın canımm,evet kızlarım ve kocam beklemediğim bir performans gösterdiler ne yalan söylimm çokta hoşuma gitti bende biraz şımardım moralim iyi olunca bu gün kendimi daha iyi hissediyorum.

geçmiş olsun menün az olmuş.

ahhh şulecimmm ne azı akşamki bakımdan sonra ben de dedimki onlara bişeyler yapimm ,haa bu arada kocam hepimize greyfurt ve portakal sıktı bende yanına mısır patlattım yani akşam 1 bardak greyfurt suyu ve 1 kase patlamış mısırla günü kapattımmmm

günaydın prensesimm,
daha önceki gün ohh ne güzel hastalanmadan kışı geçirecem heralde dedim vee dün yataktan kalkamadım ama moralim daha iyi olnca ve eşiminde daha fazla ilgisiyle çabucak toparladım bu gün kendimi daha iyi hissediyorum inşallah çabuk toparlarımmm

tugbacıgım seni takıma daha çok bekliyorum ve diyetini sporunu bir an önce toparlanamanı bekliyorum

muz yerine başka bir meyve tercih etsen süper olurmus ama yinede güzel

güzel menü

ilk hafta alışma haftası oluyor ama daha sonrasında pastaları çıkartman gerekecek

ben 5 mil leslie ve 50 yarım mekik yaptım.

dilara canım hepimizi dönem dönem sorunları oluyor aynı senin gibi hepimizin yaşamdan bıktıgımız zamanlar oluyor.ama toparlanma vaktidir şimdi.iyi düşün pozitif olmaya çalış

yok dilara yok ben seni bir toparlayamadım gitti dün ekler bugun pizza

prenses benim yazıma cevap yazmamışsın takımı ihmal ettim diye beni artık sevmiyormusun

tugbacıgım olurmu hiç öyle şey.geçmişten tek tek okuyup geldiğim için senin mesajının oldugu sayfaya daha gelmemişim.bu mesajını görmeden cevap yazmıstım her mesajınız önemli hepiniz önemlisiniz benim için

dün ki menüm

sabah
1 haş yumurta iki dilim ekmek
az peynir

ara yok

öğlen üç kuru dolma

ara bir elma

akşam ızgara et ayran ve salata

aslında sabah ve akşamada meyve koysan menün güzel

ne güzel yazmıssın gerçekten geçmeyen gün varmı

canım salgın var.havalar çok soguk ne kadar dikkat etsekte hastalanıyoruz.eşinin seninle ilgilenmesine sevindim moralin hep böyle olur inşallah

o kadar üst üste birincilik aldık nazar değdi ben artık buna inanıyorum

Son düzenleme:
4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

yeni gelen arkadaşların nezdinde tüm takıma hatırlatıyorum

1 şubata kadar herkesin vakti var.toparlanın

kuralları sıkı bir şekilde uygulayacagım.kendimde dahilim.1 şubata kadar gelişme görmediğim takımdan gider.ben toparlanamazsam bende bırakıp gideceğim..burada kilo verme azmi olan arkadaşlarında şevklerini kırmaya hakkımız yok..

ya kızlar bu kadar sıkıştırma sebebim hepimiz kilolalarımızdan şikayetçiyiz.burda birbirmizi bulduk tanıdık sevdik.biribirmizi kenetlendiğimiz zaman hep birinci oluyorduk.bıraktık halimiz içler acısı.toparlanmalıyız.sadece diyet olarak değil psikolojik olarakta.ben artık geçen zamanlarıma acıyorum.bir daha 2012 yılının ocak ayına dönemeyeceğiz.evet dediğim kolay değil.bende bir haftadır çok kötüydüm.ama bu yazdıklarımı kendime sürekli telkin etmeye çalışıyorum.zaman geçiyor ömrümüz geçiyor.mutlu keyifli olmanın yollarına bakalım.bulalım.kilo adına sizi sıkıştırmam tamamen sizin iyiliğiniz için.siz kilo verdikçe ben mutlu oluyorum.yazdıklarımı bu anlamda kimse yanlış anlamasın kırılmasın bana

telefooondan girdigim icin alintii yapamiiyorum canlariimmm ... herkesin yazdiginii okudumm cok guzel cok olumlu seyler paylasmisiz aslinda, bu herkesin ne kdr zayiflamak istdgni gosterior. zamaan ceki duzen zamanidir! ne yani mezuniyette istedigimi giyemickmiyim ben sirti acik upuzun elbisemii giyip saclarimi topuz yaptiramicakmiyiim o yyuzdennn suandan itibarennn tekrardan basliorm ztn o kdr ck yedmkii bu ara bagrsak problemi cekiorm resmen cok rahatsizim.. bugun saat 9da bir kepekli kasarli tost yedm bi de sekersiz limonlu cay ictimm.. henuz 1 bardak su oldu cunku suyumu evde unuttum neyse ogle yemegnde ne yediimi gelirr yazarimm saat 12 de yiyormm meyve varsa alcam 2 tane arada da onu yicemm.. hepinzii cok sevioormm 1 subataaa resmiii olarakkk bugun haric 12 gun var.. 12 gun demek 2 kilo verebiliriz demekkk hgadii bakaliimm subata hedeflediimz kilolarda ya da coook yakininda girelim... optum hepinizi..

bence süper kurallar.

tabiki sıkıştır sıkıştırki herkez olayın ciddiyetinin farkına varsın ki herkez bi sirkelensin toparlansın dimi

hadi kızlar herkez bi gayret etsin kaptanımızın sözünden çıkmadan şu kiloları verelim ve her cuma bizim takım birinci olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…