nihal cim geçmiş olsun canım,aslında takımın hatunları olarak çokk güzel spor yapıyoduk ama bu günlerde dağıldık herkesin bir sorunu var yada hastayızz yoksa hergün hemen hepimiz ya yürüyüş yada leslie yapıyoruz ama bu günlerde biraz tembelleştik inşallah sizlerde bizlere iyi gelirsiniz hep beraber birbirimize destek olup sporlarımızıda yaparız pis kilolarımızıda veririz tekrar hoşgeldinizzzz
bu arada bende takımın 2 ablasından biriyim 40 yaşındayım nisanda 41 olacam 14 ve 16 yaşında 2 kızım8 aylık bir tarçınım varrr ve halaa ben bu yaşta kilo derdindeyim sizler kadar kolay veremiyorum ama en azından almamaya birazda olsa vermeye çalışıyorum...
eskiyi bilemiyorum ben geldiğimden beri bi dağınıklık var.
madem eskiden düzenliydi bu hatunlar şimdide öyle olabilirler.
kızlarınızı allah size bağışlasın, tarçını anlamadım bebekmi yada başka bişeymi?
bende çok zor kilo veriyorum haşimato hastasıyım kilo verebilmem gerçekten çok ama çok zor
bünyem yavaşladığı için yağlarıda yakamıyo
eğer ameliyat olmasaydım hala 93 kilo oludum heralde ameliyat kurtardı beni kilo vermeye başladım
telefooondan girdigim icin alintii yapamiiyorum canlariimmm ... herkesin yazdiginii okudumm cok guzel cok olumlu seyler paylasmisiz aslinda, bu herkesin ne kdr zayiflamak istdgni gosterior. zamaan ceki duzen zamanidir! ne yani mezuniyette istedigimi giyemickmiyim ben sirti acik upuzun elbisemii giyip saclarimi topuz yaptiramicakmiyiimo yyuzdennn suandan itibarennn tekrardan basliorm ztn o kdr ck yedmkii bu ara bagrsak problemi cekiorm resmen cok rahatsizim.. bugun saat 9da bir kepekli kasarli tost yedm bi de sekersiz limonlu cay ictimm.. henuz 1 bardak su oldu cunku suyumu evde unuttum neyse ogle yemegnde ne yediimi gelirr yazarimm saat 12 de yiyormm meyve varsa alcam 2 tane arada da onu yicemm.. hepinzii cok sevioormm 1 subataaa resmiii olarakkk bugun haric 12 gun var.. 12 gun demek 2 kilo verebiliriz demekkk hgadii bakaliimm subata hedeflediimz kilolarda ya da coook yakininda girelim... optum hepinizi..
bence süper kurallar.
tabiki sıkıştır sıkıştırki herkez olayın ciddiyetinin farkına varsın ki herkez bi sirkelensin toparlansın dimi
hadi kızlar herkez bi gayret etsin kaptanımızın sözünden çıkmadan şu kiloları verelim ve her cuma bizim takım birinci olsun.
tabiki her gün geçer ne kadar olumsuzluk yaşarsak yaşayalım muhakkak geçmişte kalır ve biz yeni güne uyanırız.
önemli olan geçmişle değil bu günümüzle yaşamak.
aslında ben pasta sevmem heleki çikolatalı hiç sevmem eşim kendine özel bi pasta yaptırmış bi tadına bak dedi bende kesebildiğim kadar ince bi dilim kesip yedim
kalan pasta eşimindir ben yemem artık
fakat çikolatayı çok seviyorum beni mutlu ediyo heleki malum günümdeyim aşırı canım istiyo artık ayda bi idare edicez
. Bi tabaga azck makarna yanina biparca tavuklu yemek. Sehriye corbasi yarim kepce. Ve bi de salata :) rejime tekrar basladimmm :) smdi gene sekersiz limonlu cay icioormmmm
bende pratikte ve teo,rikte eski va kalben her daim 4. takım üyesi bir hanım olarak diyorum kiiiiiiii..ya kızlar bu kadar sıkıştırma sebebim hepimiz kilolalarımızdan şikayetçiyiz.burda birbirmizi bulduk tanıdık sevdik.biribirmizi kenetlendiğimiz zaman hep birinci oluyorduk.bıraktık halimiz içler acısı.toparlanmalıyız.sadece diyet olarak değil psikolojik olarakta.ben artık geçen zamanlarıma acıyorum.bir daha 2012 yılının ocak ayına dönemeyeceğiz.evet dediğim kolay değil.bende bir haftadır çok kötüydüm.ama bu yazdıklarımı kendime sürekli telkin etmeye çalışıyorum.zaman geçiyor ömrümüz geçiyor.mutlu keyifli olmanın yollarına bakalım.bulalım.kilo adına sizi sıkıştırmam tamamen sizin iyiliğiniz için.siz kilo verdikçe ben mutlu oluyorum.yazdıklarımı bu anlamda kimse yanlış anlamasın kırılmasın bana
eskiyi bilemiyorum ben geldiğimden beri bi dağınıklık var.
madem eskiden düzenliydi bu hatunlar şimdide öyle olabilirler.
kızlarınızı allah size bağışlasın, tarçını anlamadım bebekmi yada başka bişeymi?
bende çok zor kilo veriyorum haşimato hastasıyım kilo verebilmem gerçekten çok ama çok zor
bünyem yavaşladığı için yağlarıda yakamıyo
eğer ameliyat olmasaydım hala 93 kilo oludum heralde ameliyat kurtardı beni kilo vermeye başladım
olacak olacak biz ne birincilikler gördük zaman zaman böyle oluyoruz ama toparlanma vakti geldi tabikiii bende tam iyleşsemde spoeuma başlasam daha kötü olacam diye spor yapamıyorum zaten çok halsizim .geçmiş olsun senin hastalığını duydum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.tarçında benim minik kzım (köpeğimmmm)
bende pratikte ve teo,rikte eski va kalben her daim 4. takım üyesi bir hanım olarak diyorum kiiiiiiii..
prensesime laf yok o ne derse iyi der kimi takibe alıp ensesine yapışıp sıkıştırırsa iyi yapar...prensesim kimin ensesinde olmak istiyosan yapış bacım yoksa başka başka şekilde toparlanılmıyo...burada yapılan bütün yorumlar görünüşte birazcık sert te olsa aslında menfaatimize ve iyiliğimiz için kimse alınıp gücenmesin....
benim datlu bacılarım minnak davşanlarım sevda kuşlarım çıtır hatunlarım.............
hepinizi seviyem haaaaaaaa
bizde seni seviyoruz bulue cummm gel böyle sık sık özlüyoruz seniiiii:)))
Gunaydin kizlar
Prensesperi o kadar haklisinki diyecek soz yok valla.
Menulerimiz konussun bugun, sporumuz konussun.
Arkadasimda dikkat edicem yedigime. Herkesde bana dikkat eder Allah bilir kalabalik olcaz da.
tamam kaptanim gec gordugum icin dun yapamadim cezami ama bgn eve gider gtmez 5 mil sozu veriyorumm sana :) snrada oturup ders caliscam bgn enerjk olcam saat 11 de de uyucam bgn ki yarina harika basliiiimm :)) servisim 8i 10 gece gelio sekizbucuk is basi bgn kacirdm servisi :d:d hepsi tembeliiktenn.. 4.5 kg verebilennn kizz geri donuuyoorr kaciiiin :)) yemektn snra gellr ne ydiimi yazariimm muuuuckkk
. Bi tabaga azck makarna yanina biparca tavuklu yemek. Sehriye corbasi yarim kepce. Ve bi de salata :) rejime tekrar basladimmm :) smdi gene sekersiz limonlu cay icioormmmm
çikolatalı sütlü tatlı tarifi verebilecek olan varmı
bende pratikte ve teo,rikte eski va kalben her daim 4. takım üyesi bir hanım olarak diyorum kiiiiiiii..
prensesime laf yok o ne derse iyi der kimi takibe alıp ensesine yapışıp sıkıştırırsa iyi yapar...prensesim kimin ensesinde olmak istiyosan yapış bacım yoksa başka başka şekilde toparlanılmıyo...burada yapılan bütün yorumlar görünüşte birazcık sert te olsa aslında menfaatimize ve iyiliğimiz için kimse alınıp gücenmesin....
benim datlu bacılarım minnak davşanlarım sevda kuşlarım çıtır hatunlarım.............
hepinizi seviyem haaaaaaaa
olacak olacak biz ne birincilikler gördük zaman zaman böyle oluyoruz ama toparlanma vakti geldi tabikiii bende tam iyleşsemde spoeuma başlasam daha kötü olacam diye spor yapamıyorum zaten çok halsizim .
Dilaracığım,boyum uzun değil ama ben tabloyu hazırlarken mi hata yaptım bilmiyorumBu aradaaa alda ablaaaa senin boyun kaçki ya kilona göre beden kütle indeksin coook düşükkk =) ya yanlıslık var ya da fiziğin fıstık gibi bize numara yapıosun
Menünü çok beğendim canım,gayet dengeli ve yeterli olmuş.Prenses meyve ekle demiş ya öğle sonrasında var zaten öğle öncesi arasında da olsa, günün değil ayın menüsü olacakmış)dün ki menüm
sabah
1 haş yumurta iki dilim ekmek
az peynir
ara yok
öğlen üç kuru dolma
ara bir elma
akşam ızgara et ayran ve salata
canım sütlü tatlıyı evde yapınca en 80-90 gr çikolata eritip koyun diyor tariflerde o yüzden artık vazgeçtim ev yapımı tatlılardan.sütlaç falan tamam ama çikolatalı tatlıya gelince hazır yapıyorum.supangle tercihim ama puding seviyorsanız oda olur.1 pakete 4 bardak süt diyorsa ben 5 bardak koyuyorum.aklımca şekerini az daha açmıs oluyorum
ee o dediğin tatlıların çikolatadan hiç bir farkı yokki günde 1 tane 3 gün çikolata yesem yeter bana malum günlerdeki çikolata krizi için diyorum
yada çok güzel sütlaç yapıyorum gerçi içinde pirinç var ama
yada diyet sütlü tatlı tarifi bulim ben en iyisi
bütün bitki çaylarını şekersiz iç hem bitkinin tadını daha iyi alırsın hemde kilo almamış olursun
bence makarnayı yememeliydin şehriye çorbası içmişsin onun içindekide hamur.
arkadaslar merak ettimde.. simdi biz buraya sadece yediklerimizi hergun ve cuma gunleri kilomuzumu yazicaz???
lara hoşgeldin takımımıza
konya o kadar soguk heryer kar buz norveçi düşünemiyorumgeçen gün tv de izlemiştim.güzel bir yer umarım sende mutlusundur orada. güzel mesleğin var
diyet listesini bekliyorum bugunhünde 1,5 saat yürüyüşün sana büyük katkısı olacak.hemencik kurtulacaksın kilolarından emin olabilirsin
şehriye corbasııydı adı ama içinde sehriye yoktu sadece suydu bende anlamadım galiba isimleri karıştırmıslarbu arada bitki caylarına sekerr koymuorum zaten o bildiimiz çaydı içine limon attımm
laracımm.. bak simcik söyle yapıoruzz kaptanımın da kuralları yazdığı gibiii
her gün paylaşım yapıyoruz ne yedik ne içtik diye. en az diğer 3 menüye yorum yapıyoruzz ve de her cuma en geç 11 e kdr Kilomuzu bildiriyoruzz ki listeler toplansın yarışma sonucları acıklansın dyee.. hedefimizz takımı yükseltmek ya ni sne sakın benm gibi yapıp da kilo alıp takımın derecesiini düşürmesu an deneme sürecindesiniz 2 hafta yarış listesine giremiceksinizz ama paylaşımma ve kilo bildirimine devam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?