Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

toparlanacagını duymak güzel mezuniyet için süper bir elbise almalısın sende içinde süper olmalısın normal su bardagıyla içtiğin 5 bardak 1 lt sayılıyor.yarına eksiksiz bir menü ve su bekliyorum.5 mil leslie cezası vermiştim sana gördün mü onu

tabiki her gün geçer ne kadar olumsuzluk yaşarsak yaşayalım muhakkak geçmişte kalır ve biz yeni güne uyanırız.

önemli olan geçmişle değil bu günümüzle yaşamak.

bunu başarabilen insanlar mutlu insanlar olarak ömürlerini sürdürüyorlar

canım çikolata için sütlü çikolatalı tatlı yapabilirsin.ara öğün olarak o dönemde tüketebilirsin

Gunaydin kizlar
Prensesperi o kadar haklisinki diyecek soz yok valla.
Menulerimiz konussun bugun, sporumuz konussun.
Arkadasimda dikkat edicem yedigime. Herkesde bana dikkat eder Allah bilir kalabalik olcaz da.

Son düzenleme:
tamam kaptanim gec gordugum icin dun yapamadim cezami ama bgn eve gider gtmez 5 mil sozu veriyorumm sana :) snrada oturup ders caliscam bgn enerjk olcam saat 11 de de uyucam bgn ki yarina harika basliiiimm :)) servisim 8i 10 gece gelio sekizbucuk is basi bgn kacirdm servisi :d:d hepsi tembeliiktenn.. 4.5 kg verebilennn kizz geri donuuyoorr kaciiiin :)) yemektn snra gellr ne ydiimi yazariimm muuuuckkk

. Bi tabaga azck makarna yanina biparca tavuklu yemek. Sehriye corbasi yarim kepce. Ve bi de salata :) rejime tekrar basladimmm :) smdi gene sekersiz limonlu cay icioormmmm

. Bi tabaga azck makarna yanina biparca tavuklu yemek. Sehriye corbasi yarim kepce. Ve bi de salata :) rejime tekrar basladimmm :) smdi gene sekersiz limonlu cay icioormmmm

bütün bitki çaylarını şekersiz iç hem bitkinin tadını daha iyi alırsın hemde kilo almamış olursun

bence makarnayı yememeliydin şehriye çorbası içmişsin onun içindekide hamur.

bende pratikte ve teo,rikte eski va kalben her daim 4. takım üyesi bir hanım olarak diyorum kiiiiiiii..
prensesime laf yok o ne derse iyi der kimi takibe alıp ensesine yapışıp sıkıştırırsa iyi yapar...prensesim kimin ensesinde olmak istiyosan yapış bacım yoksa başka başka şekilde toparlanılmıyo...burada yapılan bütün yorumlar görünüşte birazcık sert te olsa aslında menfaatimize ve iyiliğimiz için kimse alınıp gücenmesin....

benim datlu bacılarım minnak davşanlarım sevda kuşlarım çıtır hatunlarım.............
hepinizi seviyem haaaaaaaa

Gunaydin kizlar
Prensesperi o kadar haklisinki diyecek soz yok valla.
Menulerimiz konussun bugun, sporumuz konussun.
Arkadasimda dikkat edicem yedigime. Herkesde bana dikkat eder Allah bilir kalabalik olcaz da.

yarın leslie haberlerini bekliyorum

bu iş sana yaracak öğlen sağlıklı şeyler yemişsin.mısır patlagı,pizza hamburger vb duymak istemiyorum artık senden.böyle salata çorba tavuklu yemekler yemeni bekliyorum suyun ne durumda?

çikolatalı sütlü tatlı tarifi verebilecek olan varmı

canım sütlü tatlıyı evde yapınca en 80-90 gr çikolata eritip koyun diyor tariflerde o yüzden artık vazgeçtim ev yapımı tatlılardan.sütlaç falan tamam ama çikolatalı tatlıya gelince hazır yapıyorum.supangle tercihim ama puding seviyorsanız oda olur.1 pakete 4 bardak süt diyorsa ben 5 bardak koyuyorum.aklımca şekerini az daha açmıs oluyorum

daha senin ensende oldugum gibi kimsenin ensesinde olmadım gerekiyorsa herkesin peşine düşeceğim yazdıkların için teşekkürler sende üzülme hiçbirşey için

olacak olacak biz ne birincilikler gördük zaman zaman böyle oluyoruz ama toparlanma vakti geldi tabikiii bende tam iyleşsemde spoeuma başlasam daha kötü olacam diye spor yapamıyorum zaten çok halsizim .

canım az toparlan yaparsın sende.spor yapacagım diye sabah erkenden kalkıp yapamadım kaç zaman.sende toparlanınca yaparsın ama aman bırakma kendini

Bu aradaaa alda ablaaaa senin boyun kaçki ya kilona göre beden kütle indeksin coook düşükkk =) ya yanlıslık var ya da fiziğin fıstık gibi bize numara yapıosun
Dilaracığım,boyum uzun değil ama ben tabloyu hazırlarken mi hata yaptım bilmiyorum Boyum 1,68) Bi kontrol ediim bakiim:)

dün ki menüm

sabah
1 haş yumurta iki dilim ekmek
az peynir

ara yok

öğlen üç kuru dolma

ara bir elma

akşam ızgara et ayran ve salata
Menünü çok beğendim canım,gayet dengeli ve yeterli olmuş.Prenses meyve ekle demiş ya öğle sonrasında var zaten öğle öncesi arasında da olsa, günün değil ayın menüsü olacakmış)

Son düzenleme:
Bugünkü menüm;
Sabah 2 ince dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık,1 haşlanmış yumurta
Öğle;yumurtalı, patates salatası (bol yeşillikli ve ekşili- canım çekti nerden aklıma geldiyse),1 bardak ayran
Ara(15.30) ;1 bardak yarım yağlı ve tarçınlı süt
Akşam;2 küçük kase şehriye çorbası içmeyi planlıyorum.

Yarın diyet uygulayabilecek dirençte olacağımı düşünüyorum, bugün çok çok iyiyim, yutkunurken biraz ızdırabım var hala ama yarın, spor yapamasam da diyetimi uygulayacağım yine.

Yarın Cuma di mi:18::18:

avatarımdan ruh halimi takip edebilirsiniz sanırım

bugun gidip kimliğimi değiştirdim.bir garip geldi gerçi.haftaya izin alıpta şu son kalan işlerimide hallettinmi tamamen bitmiş olacak.2 mesajı benim psikolojimi bozmaya yetiyor neyse önüme bakacagım aileme tutunacagım sizlere tutunacağım

Son düzenleme:
**4.takım 240. ETAP **

mersa(81,2 /
PrensesPeri(79,6/
tugba8424(99,3/
zeynepece2009 (73,6/
suleoz(63,6 /
alda(73,1/
Drosofila (77,6/
Vıdıvıdı (81,1/

4.Takim ortalaması:

bu günkü menüm

sabah:bir tane tost ekmeğiyle kaşarlı tost içine yağ koymadım

öğle: 10 tane çizi

akşam :bir kasedenbiraz az bal kabağı çorbası ve bir tadelle çikolata
2 tane mandalina

su çok az içtim sanırım 2 bardak kadar.

spor yok bu gün kasıklarım ve belim çok aşırı ağrıdı bir ağrı kesici alim dedim mahfoldum midem rahatsız olduğu için sanırım dokundu
boğazıma kadar cayır cayır yandım çok kötüydü bi ara hiç geçmicek zannettim.

bütün bitki çaylarını şekersiz iç hem bitkinin tadını daha iyi alırsın hemde kilo almamış olursun

bence makarnayı yememeliydin şehriye çorbası içmişsin onun içindekide hamur.

şehriye corbasııydı adı ama içinde sehriye yoktu sadece suydu bende anlamadım galiba isimleri karıştırmıslar bu arada bitki caylarına sekerr koymuorum zaten o bildiimiz çaydı içine limon attımm

arkadaslar merak ettimde.. simdi biz buraya sadece yediklerimizi hergun ve cuma gunleri kilomuzumu yazicaz???

laracımm.. bak simcik söyle yapıoruzz kaptanımın da kuralları yazdığı gibiii
her gün paylaşım yapıyoruz ne yedik ne içtik diye. en az diğer 3 menüye yorum yapıyoruzz ve de her cuma en geç 11 e kdr Kilomuzu bildiriyoruzz ki listeler toplansın yarışma sonucları acıklansın dyee.. hedefimizz takımı yükseltmek ya ni sne sakın benm gibi yapıp da kilo alıp takımın derecesiini düşürme su an deneme sürecindesiniz 2 hafta yarış listesine giremiceksinizz ama paylaşımma ve kilo bildirimine devam!

Hosbuldum canim..
Konya benim yanima tatil mekani gibi sicak kaliyor inan bana.. guzel olmasina guzel bir yer ama iste yilda sadece 2 ay gunes sicagi goruyoruz.. alistim ben artik -20'lere... :)))
diet listesini bu aksam sizlerle paylasicam.. yarisini cevirdim sayilir.. insallah hep birlikte incecik olucazzzz :)))))

hmm tamam gørdum kaptanin yazdiklarinida... tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.. tamam ozaman insallah sende butun kilolarindan kurtulursun cicim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…