Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar bu gün diyetimi hiç bozmadım inşallah akşamda abartmam ama ne yazıkki 2 gündür spor yapamıyorum inşallah yarın fazla çıkmammm:))

dün ki menüm

sabah
1 haş yumurta iki dilim ekmek
az peynir

ara yok

öğlen üç kuru dolma

ara bir elma

akşam ızgara et ayran ve salata

Cok guzel bir menu olmus canim.. ama keske ara ogunu atlamasan.. sahsen ben atladigim zaman bi sonraki ogun ekstra yiyorum.. :/

guzel menu olmus canim, ozelikle oglen menusune bayildim.. insallah boyle devam edersin...

iyi bir menu ama cikolata olmasaymis daha guzel olurmus... ben cikolata yememek icin resmen iskence cekiyorum.. cok zor..

Pazartesine kadar boyle sonra soz ettigim ve aksam sizlerle paylasicagim diete baslicam..
Bugunun Menusu..

Sabah - 2 dilim kepekli ekmek, yagsiz beyaz peynir, yarim domatez ve 1 salatalik, 1 bardak havuc & portakal suyu..

Ara - 1 kivi

Oglen- 1 kase yagsiz yogurt, 1 diet biskuvi

Ara- 1 kivi, 3-4 tane kavrulmus badem ( gun boyu yag aglamadigim icin, saclarimin dokulmemesi icin sart)

aksam- kosuya cikmadan simdi yiceklerimse- 1 parca haslanmis tavuk gogusu, bol limonli sirekeli yesil salata... ( sirke tatli istegimi yok ediyor tavsiye ederim!!)

Gece- egerki acikirsam yine bir kivi yada yarim mango yemeyi dusunuyorum..

Son düzenleme:

prensessiiimm 5mil yapamadım ders calısmam lazım cok yoruldumm ama 2 mil yaptım uzun zmndan sonra kızma bana :) su da iyi gidiyoorr

menümü yazim cok beğenmicek olsanızda bi kaç güne göre ii=)

sabah 9:00 - bir kepekli kare tost limonlu açık çay şekersiz
öğlen 12:45- yarım kepçe corba 1 kase salata +yogurt karışımı yağsız yeşillikli havuçlu salata.. 1 ufak tabagada 2 kaşık makarna ve 1 minicik tavuk
gene limonlu çay şekersiz
akşam : misafirliğe gittik hasta ziyaretine 1 dilim peynirli börek yarım bardak limonata 1 türk kahvesi 1 ufak parça kurabiye

öptüm sizi muckk

selam kızlar , menümü yazayım
s: müsli
Ara: 1 aktivya
ö: 1 kase çorba
Ara: yok
Akşam : 1 kase çorba , 3 sarma ,3 lahana sarması 1 kaşık yoğurt

hastayım bu arada grip oldum . bu gün fazla giremedim

slm kızlar çok şükür kk ya girmye fırsatım oldu.sabah annemi ve kzımı kaynanamlara bırakmıştım.akşam onları almaya gittim okul cıkışı.malum istanbul trafiği geç geldim.ve eşime yemeğini hazırlayıp spora indim:60 dakika yürüdüm,90 mekik,80 ip atladım.
ve tabiki sıra menüde:
sabah:2 dilim peynir,2 dilim ekmek,biraz helva,2 zeytin,4 bardak çay
öğlen:1 kase corba
ara:1 dilm cevizli börek
akşam:1 kase kurufasulye,1 kase mercimekli erişteli çorba,2 kaşık pilav
ara:yarım elma yarım portakal

alda ablacım:daha iyiymişsin sevndm.diyete beraber devam edelim.ama dukana meyve ekliyelim nolurrrr:)

prensesim:haklısın canm.takımın acilen toplanması lazım bende dahil.tatile gidicem ve salarsam kendimi 15 günde en az iki kiloyla geri dönerim.çok korkuyorum.

dilara:bugün ki menün güzel akşam misafirliğinide güzel atlatmışsın bence.

lara:menün güzel bol kivili:)en yakın zamanda pazartesinden itibaren uygulayacağın listeyi bekliyorum.

nihal:meyvelerini aralara yayarsan,öğleyede seze ekleseymişsin güzel bi menü olcakmış

mersa:ablacım menü güzel.en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallahta sporada devam edersin.

vıdıvıdı:canm benm menüden muz cıkmış.darısı yeni meyve ve sebzeler eklemeye.

kızlar nie tek tek secmediğime gelince.ben baya bi msj işaretledim ama kzım izin vermedi.bende onun gönlünü almak için içeri girdim.birazdan yazarım ümidiyle.geldim bi baktımki annem pc yi kapatmış(tekrar işaretlemek zoruma gitti.aklımda kaldığı kadarıyla böle cvbladım o yüzden.yarın karne günü.sabah erkenden kalkıp bıcı bııcı yapıp annemin saclarını boyuyacam.1 de karneyi verip.eve gelip komşuya bebek görmeye gidecem.eşimide kandırabilirsem kıyafet almak için akşam avmye gidcem.yine yoğun bi gün.ve çok yorgunum hemen yatıyorum.ii geceler olsun.sizleri seviyorum.

çok geçmiş olsun bol limonlu çaylar tükertirsen bira olsun rahatlatır seni.
ben grip olduğumda şu suya katılan ilaçlar vrya onlardan kullanıyorum hem uykumu getiriyo hemde rahatlatıyo

menün içinde şunu döyleyebilirim ki akşam 6 tane dolma çok olmuş
keşke ya sarmayı yada lahana sarmasını yeseymişsin.

bence akşama değil sabaha ağırlık ver sabah hiç bişey yememişsin

GÜNAYDIN ÇITIR BAYANLAR...

bu gün daha zinde olmak için, önce yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.
sonra aynaya bakıp sizi bu günüde nasib ettiği için şükredin

vee hafif bir kahvaltı sonrada spor yapıyoruz.
ben bu gün güne erken başladım
evde yapamasamda yürüyüş yapıcam.

hadi sizde kalkın ve yeni güne başlayın.

kilo bildirimi yapmalımıyım bilemedim biri beni aydınlatırsa bu konuda memnun olurum biliyorum 2 haftalık deneme süremiz var.
fakat yine kilo bildiriminde bulumalımıyım.

evet cnm sen genede bulun hem kendini takip etmiş olursun :) bu arada günaydın

günaydın herkese
kilo bildirimine geldim ama dediğim gibi almışım baya bi kilo kaptanım
karnım davul gibi 2 gündür içinde inşallah 1.5 kilo vardır cunku tartıda (wc ye cıkamadım) 79 cıktım. bildiğin morlaim bozuldu ama atlatmaya calıscam yoksa hiç kilo veremem
simdi kayısı çayı içicem bu sabah ve h.sonları bakalm pzt ye kdr sonuc ne oolacak.. resmen takımı gerilettim üzgünüm...

geçen hafta: 77.6
bu hafta : 79

***hayır anlamadığım bir insan 1 haftada nasıl bu kadar kilo alabilirki???? şişkinlikmidir sizce? hadi yarımkilo 1 kilo almış olim 1.5 kilo nedir ya :S

Son düzenleme:
şimdi kahvaltımı yaptım limonlu form çay içiyorum doğadan. kayısı kalmamış saat 8 i 5 geçe de cıkıp işe gidicem.. giyinmem lazım su içicem yarım litre simdi öle gidicem..
cok özür dilerim takım aldıım kiloLAR yüzünden ama sanırım şişlik haftaya azalcak bu durum.. reglime de daha 10gün var gerçi:S neyse inş takımı cok geriletmemişimdir..

aslında kilo bildiriminde bulunucaktım ama

sabah sabah kaba olucak kusura bakmayın cır cır olmuşum
sabahtan beri çok kötüyüm
dediğim gibi ameliyatın etkileri bunlar bağırsak işlevselliğim ara ara değişiyo malesef

kilom baya bi düşük çıktı bu sabah çünkü çok fazla sıvı kaybım oldu
bu sebeple şu anki kilom yanıltıcı olabilir.
ben haftaya yazarım kilomu daha iyi olur.

dünkü menüm
s:yağda 1 yumurta,5 zeytin,peynir,1 dilim kepek ekmeği
a:5 dut kurusu
ö:2 mervimek köfte,3 kaşık kısır,1 kaşık humus
a:yarım muz,1 avuç dut kurusu
a:1 kase kaşarlı domates çorbası,yoğurtlu haşlama karnıbahar,2 kaşık pilav,biraz haş. tavuk
aatlamış mısır

sinema yapalım diyolar, ben küt uyuyorum sporum heba oldu.bugün artırıp yapıcam.

arkadaşlarım dün bana bayıldı. çok güzel zayıfladığımı söylemeyen kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…