dün ki menüm
sabah
1 haş yumurta iki dilim ekmek
az peynir
ara yok
öğlen üç kuru dolma
ara bir elma
akşam ızgara et ayran ve salata
Bugünkü menüm;
Sabah 2 ince dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık,1 haşlanmış yumurta
Öğle;yumurtalı, patates salatası (bol yeşillikli ve ekşili- canım çekti nerden aklıma geldiyse),1 bardak ayran
Ara(15.30) ;1 bardak yarım yağlı ve tarçınlı süt
Akşam;2 küçük kase şehriye çorbası içmeyi planlıyorum.
Yarın diyet uygulayabilecek dirençte olacağımı düşünüyorum, bugün çok çok iyiyim, yutkunurken biraz ızdırabım var hala ama yarın, spor yapamasam da diyetimi uygulayacağım yine.
Yarın Cuma di mi:18::18:
bu günkü menüm
sabah:bir tane tost ekmeğiyle kaşarlı tost içine yağ koymadım
öğle: 10 tane çizi
akşam :bir kasedenbiraz az bal kabağı çorbası ve bir tadelle çikolata
2 tane mandalina
su çok az içtim sanırım 2 bardak kadar.
spor yok bu gün kasıklarım ve belim çok aşırı ağrıdı bir ağrı kesici alim dedim mahfoldum midem rahatsız olduğu için sanırım dokundu
boğazıma kadar cayır cayır yandım çok kötüydü bi ara hiç geçmicek zannettim.
çok uykum var ama 5 mil leslie ye başlıoyurm... 9 da gelirim muck=)
iyi bir menu ama cikolata olmasaymis daha guzel olurmus... ben cikolata yememek icin resmen iskence cekiyorum.. cok zor..[/QUOT
dayanamadım napim neyse bu son yiyişim olsun zaten daha canım istemiyo.
artık bende tutucam kendimi haftaya kardeşimin düğünü var biraz fit olmam lazım yoksa oynarken yağlarımla beraber zıplar rezil oluruz.
iyi bir menu ama cikolata olmasaymis daha guzel olurmus... ben cikolata yememek icin resmen iskence cekiyorum.. cok zor..[/QUOT
dayanamadım napim neyse bu son yiyişim olsun zaten daha canım istemiyo.
artık bende tutucam kendimi haftaya kardeşimin düğünü var biraz fit olmam lazım yoksa oynarken yağlarımla beraber zıplar rezil oluruz.
ah canim benim bilmem mi.. hayatimda ne cektimse ben bu cikolatadan cektim.. herseye direncim sonsuz ama bi cikolataya hayir diyemiyorum.. ama cozumu sirkeyle sonlandirdim cok sukur.. icinde krom olan sirke.. sanirim turkceside krom deniyo zaten... butun tatli istegimi sonlandirdi valla tavsiye ederim..
ah canim benim bilmem mi.. hayatimda ne cektimse ben bu cikolatadan cektim.. herseye direncim sonsuz ama bi cikolataya hayir diyemiyorum.. ama cozumu sirkeyle sonlandirdim cok sukur.. icinde krom olan sirke.. sanirim turkceside krom deniyo zaten... butun tatli istegimi sonlandirdi valla tavsiye ederim..
burda varmı bilemiyorum hiç duymadım ama markete gittiğimde dikkatli bi şekilde bakarım bulursam alırım
inşallah bulurum da bendede işe yarar.
selam kızlar , menümü yazayım
s: müsli
Ara: 1 aktivya
ö: 1 kase çorba
Ara: yok
Akşam : 1 kase çorba , 3 sarma ,3 lahana sarması 1 kaşık yoğurt
hastayım bu arada grip oldum . bu gün fazla giremedim
slm kızlar çok şükür kk ya girmye fırsatım oldu.sabah annemi ve kzımı kaynanamlara bırakmıştım.akşam onları almaya gittim okul cıkışı.malum istanbul trafiği geç geldim.ve eşime yemeğini hazırlayıp spora indim:60 dakika yürüdüm,90 mekik,80 ip atladım.
ve tabiki sıra menüde:
sabah:2 dilim peynir,2 dilim ekmek,biraz helva,2 zeytin,4 bardak çay
öğlen:1 kase corba
ara:1 dilm cevizli börek
akşam:1 kase kurufasulye,1 kase mercimekli erişteli çorba,2 kaşık pilav
ara:yarım elma yarım portakal
nihal:meyvelerini aralara yayarsan,öğleyede seze ekleseymişsin güzel bi menü olcakmış
aslında ben meyveyi hiç yemem de öylesine dün canım istemişti yoksa planlayıp şunları yiyim demem
akşam balkabağı çorbası içtim çorbanın içindede sebzelerde var tek kabak yok yani çorbam hem sağlıklı ,hem tok tutuyo ,çabuk doyuruyo, hemde içinde hiç yağ yok, kilo yapıcı hiç bişey yok, tam bir diyet çorbası
GÜNAYDIN ÇITIR BAYANLAR...
bu gün daha zinde olmak için, önce yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.
sonra aynaya bakıp sizi bu günüde nasib ettiği için şükredin
vee hafif bir kahvaltı sonrada spor yapıyoruz.
ben bu gün güne erken başladım
evde yapamasamda yürüyüş yapıcam.
hadi sizde kalkın ve yeni güne başlayın.
kilo bildirimi yapmalımıyım bilemedim biri beni aydınlatırsa bu konuda memnun olurum biliyorum 2 haftalık deneme süremiz var.
fakat yine kilo bildiriminde bulumalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?