ee o dediğin tatlıların çikolatadan hiç bir farkı yokki günde 1 tane 3 gün çikolata yesem yeter bana malum günlerdeki çikolata krizi için diyorum
yada çok güzel sütlaç yapıyorum gerçi içinde pirinç var ama
yada diyet sütlü tatlı tarifi bulim ben en iyisi
bu günkü menüm
sabah:bir tane tost ekmeğiyle kaşarlı tost içine yağ koymadım
öğle: 10 tane çizi
akşam :bir kasedenbiraz az bal kabağı çorbası ve bir tadelle çikolata
2 tane mandalina
su çok az içtim sanırım 2 bardak kadar.
spor yok bu gün kasıklarım ve belim çok aşırı ağrıdı bir ağrı kesici alim dedim mahfoldum midem rahatsız olduğu için sanırım dokundu
boğazıma kadar cayır cayır yandım çok kötüydü bi ara hiç geçmicek zannettim.
laracımm.. bak simcik söyle yapıoruzz kaptanımın da kuralları yazdığı gibiii
her gün paylaşım yapıyoruz ne yedik ne içtik diye. en az diğer 3 menüye yorum yapıyoruzz ve de her cuma en geç 11 e kdr Kilomuzu bildiriyoruzz ki listeler toplansın yarışma sonucları acıklansın dyee.. hedefimizz takımı yükseltmek ya ni sne sakın benm gibi yapıp da kilo alıp takımın derecesiini düşürmesu an deneme sürecindesiniz 2 hafta yarış listesine giremiceksinizz ama paylaşımma ve kilo bildirimine devam!
selam kızlar bu gün diyetimi hiç bozmadım inşallah akşamda abartmam ama ne yazıkki 2 gündür spor yapamıyorum inşallah yarın fazla çıkmammm:))
Disarisi -6 ama bende mecburen yuruyuse cikicam... insallah donmam.. sanada kolay gelsin canim... :))))
Pazartesine kadar boyle sonra soz ettigim ve aksam sizlerle paylasicagim diete baslicam..
Bugunun Menusu..
Sabah - 2 dilim kepekli ekmek, yagsiz beyaz peynir, yarim domatez ve 1 salatalik, 1 bardak havuc & portakal suyu..
Ara - 1 kivi
Oglen- 1 kase yagsiz yogurt, 1 diet biskuvi
Ara- 1 kivi, 3-4 tane kavrulmus badem ( gun boyu yag aglamadigim icin, saclarimin dokulmemesi icin sart)
aksam- kosuya cikmadan simdi yiceklerimse- 1 parca haslanmis tavuk gogusu, bol limonli sirekeli yesil salata... ( sirke tatli istegimi yok ediyor tavsiye ederim!!)
Gece- egerki acikirsam yine bir kivi yada yarim mango yemeyi dusunuyorum..
prensessiiimm 5mil yapamadım ders calısmam lazım cok yoruldumm ama 2 mil yaptım uzun zmndan sonra kızma bana :) su da iyi gidiyoorr
menümü yazim cok beğenmicek olsanızda bi kaç güne göre ii=)
sabah 9:00 - bir kepekli kare tost limonlu açık çay şekersiz
öğlen 12:45- yarım kepçe corba 1 kase salata +yogurt karışımı yağsız yeşillikli havuçlu salata.. 1 ufak tabagada 2 kaşık makarna ve 1 minicik tavuk
gene limonlu çay şekersiz
akşam : misafirliğe gittik hasta ziyaretine 1 dilim peynirli börek yarım bardak limonata 1 türk kahvesi 1 ufak parça kurabiye
öptüm sizi muckk
selam kızlar , menümü yazayım
s: müsli
Ara: 1 aktivya
ö: 1 kase çorba
Ara: yok
Akşam : 1 kase çorba , 3 sarma ,3 lahana sarması 1 kaşık yoğurt
hastayım bu arada grip oldum . bu gün fazla giremedim
slm kızlar çok şükür kk ya girmye fırsatım oldu.sabah annemi ve kzımı kaynanamlara bırakmıştım.akşam onları almaya gittim okul cıkışı.malum istanbul trafiği geç geldim.ve eşime yemeğini hazırlayıp spora indim:60 dakika yürüdüm,90 mekik,80 ip atladım.
ve tabiki sıra menüde:
sabah:2 dilim peynir,2 dilim ekmek,biraz helva,2 zeytin,4 bardak çay
öğlen:1 kase corba
ara:1 dilm cevizli börek
akşam:1 kase kurufasulye,1 kase mercimekli erişteli çorba,2 kaşık pilav
ara:yarım elma yarım portakal
GÜNAYDIN ÇITIR BAYANLAR...
bu gün daha zinde olmak için, önce yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.
sonra aynaya bakıp sizi bu günüde nasib ettiği için şükredin
vee hafif bir kahvaltı sonrada spor yapıyoruz.
ben bu gün güne erken başladım
evde yapamasamda yürüyüş yapıcam.
hadi sizde kalkın ve yeni güne başlayın.
kilo bildirimi yapmalımıyım bilemedim biri beni aydınlatırsa bu konuda memnun olurum biliyorum 2 haftalık deneme süremiz var.
fakat yine kilo bildiriminde bulumalımıyım.
günaydın herkese
kilo bildirimine geldim ama dediğim gibi almışım baya bi kilo kaptanım
karnım davul gibi 2 gündür içinde inşallah 1.5 kilo vardır cunku tartıda (wc ye cıkamadım) 79 cıktım. bildiğin morlaim bozuldu ama atlatmaya calıscam yoksa hiç kilo veremem
simdi kayısı çayı içicem bu sabah ve h.sonları bakalm pzt ye kdr sonuc ne oolacak.. resmen takımı gerilettim üzgünüm...
geçen hafta: 77.6
bu hafta : 79
***hayır anlamadığım bir insan 1 haftada nasıl bu kadar kilo alabilirki???? şişkinlikmidir sizce? hadi yarımkilo 1 kilo almış olim 1.5 kilo nedir ya :S
dünkü menüm
s:yağda 1 yumurta,5 zeytin,peynir,1 dilim kepek ekmeği
a:5 dut kurusu
ö:2 mervimek köfte,3 kaşık kısır,1 kaşık humus
a:yarım muz,1 avuç dut kurusu
a:1 kase kaşarlı domates çorbası,yoğurtlu haşlama karnıbahar,2 kaşık pilav,biraz haş. tavuk
aatlamış mısır
sinema yapalım diyolar, ben küt uyuyorum sporum heba oldu.bugün artırıp yapıcam.
arkadaşlarım dün bana bayıldı. çok güzel zayıfladığımı söylemeyen kalmadı.
Günaydın kızlar,
geçen hafta : 81.1
bu hafta : 81.8
malesef diyetimi yaptığımı düşünüyorum, ama bağırsak problemim var
prensescim döv beni,
meraba kızlar günaydın prenses benim kilom aynı 15 tatilde ben yokum bir hafta kayınvaldemdeyim orda tartı var internet yok bir hafta annemdeyim ordada trt yok internet var bide tabi ordaki tartılarla benim tartım fark eder diye de düşünüyorum o yüzden ben senden 2 haftalık izin istiyorum geldiğimde kaldığım yerden devam edebilirmiyim hem tatilde annem beni toparlayacaktır benim annem öyel herkesin annesi gibi ye kızım demez sabahın erkeninden yatakdan sürüye sürüye kaldırıp spor yaptırır açlıkdan ölüyom desemde diyeti bozdurmaz o konuda için rahat olsuncevabını bekliyorum canım umarım bana müspet bir cevap verirsin
kaptanimm canimm kaptaniimm cumaya kdr geri incemm 77.5 aa gor bakk snra da vermeye devamm etcem.. bgn bas agrisindan oluyorum ama smdiden 1lt suya yaklastmm.. tam bugday ekmegine tost yedim cok geldi aslnda.. yeni olayaa kurala tamamen katiliyorum. hazir iki arkadasimiz da gelmisken renk olmusken takimda guzelce zayiflamamiz lazmm bol paylasimlarla... piza tatli ve kola yok artk hayatimdaa.. sadece ev yemekleri ve bol su bitki caylari var !!! eve gdnce de 3 mil leslie yapcam soz :) muuuuck
şimdi kahvaltımı yaptım limonlu form çay içiyorum doğadan. kayısı kalmamışsaat 8 i 5 geçe de cıkıp işe gidicem.. giyinmem lazım su içicem yarım litre simdi öle gidicem..
cok özür dilerim takım aldıım kiloLAR yüzünden ama sanırım şişlik haftaya azalcak bu durum.. reglime de daha 10gün var gerçi:S neyse inş takımı cok geriletmemişimdir..
canm benm su tutmanın bağırsak tembelliğinin yanında yediklerininde cezası bu.bizler malesef çok cabuk kilo alan insanlarız.ardarda kaçamak yapıncada böle oluyo işte.abartı olmasada bu hafta benmde yeme düzenim değişti ve 100 gr bile verememişim.2 haftada acil toparlanmam lazımgünaydın herkese
kilo bildirimine geldim ama dediğim gibi almışım baya bi kilo kaptanım
karnım davul gibi 2 gündür içinde inşallah 1.5 kilo vardır cunku tartıda (wc ye cıkamadım) 79 cıktım. bildiğin morlaim bozuldu ama atlatmaya calıscam yoksa hiç kilo veremem
simdi kayısı çayı içicem bu sabah ve h.sonları bakalm pzt ye kdr sonuc ne oolacak.. resmen takımı gerilettim üzgünüm...
geçen hafta: 77.6
bu hafta : 79
***hayır anlamadığım bir insan 1 haftada nasıl bu kadar kilo alabilirki???? şişkinlikmidir sizce? hadi yarımkilo 1 kilo almış olim 1.5 kilo nedir ya :S
geçmiş olsun canm.aslında kilo bildiriminde bulunucaktım ama
sabah sabah kaba olucak kusura bakmayın cır cır olmuşum
sabahtan beri çok kötüyüm
dediğim gibi ameliyatın etkileri bunlar bağırsak işlevselliğim ara ara değişiyo malesef
kilom baya bi düşük çıktı bu sabah çünkü çok fazla sıvı kaybım oldu
bu sebeple şu anki kilom yanıltıcı olabilir.
ben haftaya yazarım kilomu daha iyi olur.
güzel menü takibindeyim.yeni idolüm olabilirsin:)bu arada antakyalı birisimi var orda humus felan?dünkü menüm
s:yağda 1 yumurta,5 zeytin,peynir,1 dilim kepek ekmeği
a:5 dut kurusu
ö:2 mervimek köfte,3 kaşık kısır,1 kaşık humus
a:yarım muz,1 avuç dut kurusu
a:1 kase kaşarlı domates çorbası,yoğurtlu haşlama karnıbahar,2 kaşık pilav,biraz haş. tavuk
aatlamış mısır
sinema yapalım diyolar, ben küt uyuyorum sporum heba oldu.bugün artırıp yapıcam.
arkadaşlarım dün bana bayıldı. çok güzel zayıfladığımı söylemeyen kalmadı.
canm bende yokum.ordaki tartıyla benmkinin arasında 1,5 kilo var ben hesaplayıp yazartım.takımı bırakırsam soğurum ve kilo alırım.günaydın kızlar
ben bir geçmişe bakıp geliyorum.
15 tatilde kimler tatile gidiyor yazsınlar paylaşıma soracagım durumlarını
nihal ve lara bugun sizlerde kilolarınızı bildirin not alacagım
**4.takım 240. ETAP **
mersa(81,2 /
PrensesPeri(79,6/79,6/0,0/%0,00)
tugba8424(99,3/99,3/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 (73,6/
suleoz(63,6 /63,2/0,4/ %0,63)
alda(73,1/
Drosofila (77,6/79,0/-1,4/% -1,80)
Vıdıvıdı (81,1/81,8/-0,7/%-0,86)
4.Takim ortalaması:
c
canm bende yokum.ordaki tartıyla benmkinin arasında 1,5 kilo var ben hesaplayıp yazartım.takımı bırakırsam soğurum ve kilo alırım.
canm bende aynıyım malesef.deli giibide spor yapıyorum ama dukan yalan oldu.2 haftadır 200 gramla sınırlı kaldım.bıktım ya korkarak yemek yemekten.her yediğimin beni yavaşlatmasından.
prensesperi canım pazargününden itibaren ben de yokum,kayınvalideye gidiyoruz, ama haftaya cuma geicem sonra pazartesi tekrar 3 günlük bir izmir var ama cumaları evde olucam
hafta içi paylaşım yapamayacağım .
Merhaba kızlar,
Bizim at hırsızı bakışlı cadaloz hemşire dün alşam da bu sabah da gelmedi, şimdi aradım başka yaşlı bi hastaya gitmesi gerekmiş ! Neyse ben ona yapacağımı biliyorum da şimdi yakındaki polikliniğe gidip geleceğim yaptırmak için, önce kilomu bildireyim;72,6 demek ki 500 gr vermişimÜzgünüm Prenses, daha fazlasını isterdim takım için de ama hasta olunca insan hareket edemeden yiyip yatıyor malum, annem gelene kadar sadece çorba ,meyve suyu ve sütle beslendiğim için sıvı detoksu yapmış gibi oldum:) Ama o da ancak 500 gr götürmüş, haftaya kesin 2 kg ile geleceğim sçz canım benim:)
Merhaba kızlar,
Bizim at hırsızı bakışlı cadaloz hemşire dün alşam da bu sabah da gelmedi, şimdi aradım başka yaşlı bi hastaya gitmesi gerekmiş ! Neyse ben ona yapacağımı biliyorum da şimdi yakındaki polikliniğe gidip geleceğim yaptırmak için, önce kilomu bildireyim;72,6 demek ki 500 gr vermişimÜzgünüm Prenses, daha fazlasını isterdim takım için de ama hasta olunca insan hareket edemeden yiyip yatıyor malum, annem gelene kadar sadece çorba ,meyve suyu ve sütle beslendiğim için sıvı detoksu yapmış gibi oldum:) Ama o da ancak 500 gr götürmüş, haftaya kesin 2 kg ile geleceğim sçz canım benim:)
Zeynebim her diyet her bünyeye uymuyor malum ama sanki geçen günlerde kendi diyetimle dukanı karıştırarak bi diyet yapacağım demiştin. Dukan tek bir lokmayı bile affetmiyor, o nedenle yapması çok çok çok güç, çünkü sürekli stres altındasın,1 elma yedim ertesi gün 600 gr fazla çıkmıştım !! O nedenle yapması güç,hele meyveye düşkünsen kendini zorlama lütfen, mutsuz eden diyetler daha çok yoruyorSen düşük kalorili bi diyet yapsan, bu yaptığın sporla çok çok daha fazlasını kaybedersin inan.
İğne saatimi kaçırmadan gidip geleyim yine uğrarım.
bu durumda seni izinli mi yazacagım yoksa kilonu bildirecekmisin :44:
canım kilo bildiriminde bulunurum cumaya gelicem
çünkü ordada dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?