Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar

ben bir geçmişe bakıp geliyorum.

15 tatilde kimler tatile gidiyor yazsınlar paylaşıma soracagım durumlarını

nihal ve lara bugun sizlerde kilolarınızı bildirin not alacagım

oo o günde bir tane den çikolata çok olur.neyse zamanla dengelersin

su çok az.menüde çikolata var hadi oldu akşam olmasaydı bari.gündüz öğünü olarak tüketseymişsin daha iyi olurmus

laracıgım dilara yazdıgı ve sende kuralları okudugun için tekrarlamıyorum

selam kızlar bu gün diyetimi hiç bozmadım inşallah akşamda abartmam ama ne yazıkki 2 gündür spor yapamıyorum inşallah yarın fazla çıkmammm:))

ablam iyileş ondan sonra seninde ensendeyim.yürüyüşünü suyunu takipteyim

Disarisi -6 ama bende mecburen yuruyuse cikicam... insallah donmam.. sanada kolay gelsin canim... :))))

canım evde leslie falan deneyebilirsin zor geliyorsa dışarısı

öğlen çok az olmus akşam salata ve tavuk gögsü güzel

dersin oldugu için leslie den affettim seni ama bugun kaçarın yok en az 3-4 mil bekliyorum.akşam olmamıs öğlen güzel.sabah güzel

menü olmamıs.helede hastayken hiç olmamıs.dikkat et kendine beslenmene çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar,
geçen hafta : 81.1
bu hafta : 81.8
malesef diyetimi yaptığımı düşünüyorum, ama bağırsak problemim var
prensescim döv beni,

güzel menü

harikasın valla hergün sabahtan sporunu yapma imkanın varsa süper geçmiş olsun.yarın veya pazar günü bir kilona bakta başlangıc kilon olarak onu alacagız not edeyim

ne şişliği dilara 8 ekler pizza sonuç budur işte

güzel menü spor olmayınca gıdım gıdım gidiyor malesef

Günaydın kızlar,
geçen hafta : 81.1
bu hafta : 81.8
malesef diyetimi yaptığımı düşünüyorum, ama bağırsak problemim var
prensescim döv beni,

dövecem valla kendimde dahilim buna herkesi dövecem olmayacak

**4.takım 240. ETAP **

mersa(81,2 /
PrensesPeri(79,6/79,6/0,0/%0,00)
tugba8424(99,3/99,3/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 (73,6/
suleoz(63,6 /63,2/0,4/ %0,63)
alda(73,1/
Drosofila (77,6/79,0/-1,4/% -1,80)
Vıdıvıdı (81,1/81,8/-0,7/%-0,86)

4.Takim ortalaması:

Son düzenleme:
meraba kızlar günaydın prenses benim kilom aynı 15 tatilde ben yokum bir hafta kayınvaldemdeyim orda tartı var internet yok bir hafta annemdeyim ordada trt yok internet var bide tabi ordaki tartılarla benim tartım fark eder diye de düşünüyorum o yüzden ben senden 2 haftalık izin istiyorum geldiğimde kaldığım yerden devam edebilirmiyim hem tatilde annem beni toparlayacaktır benim annem öyel herkesin annesi gibi ye kızım demez sabahın erkeninden yatakdan sürüye sürüye kaldırıp spor yaptırır açlıkdan ölüyom desemde diyeti bozdurmaz o konuda için rahat olsuncevabını bekliyorum canım umarım bana müspet bir cevap verirsin

bana gelince çok dikkat etmedim yediklerime sporda yapmayınca aynıyım bu haftada

yeni sisteme geçiyorum takımda.kilo bildirim listesi gibi listemiz olacak.hergün herkes ugrayıp onu dolduracak.kaç lt su içti ne spor yaptı.herkes eksiksiz menü paylaşımında bulunacak.yeni bir konu açıp herkesin listesini haftalık orada yayınlayacagım.herkes 1 hafta neler yapmıs görecek

canım bizim takımda 3 öğretmenimiz var.ee 15 tatil için gidecek olanlarda varsa.herkesi toplu şekilde paylaşıma bir sormam lazım.benden yana sorun yok tabiki izinli yazarım seni annen toparlar azıcık seni sende gelince kaldıgın yerden süper hızla devam edersin tartı değişikliği olarak bildirsek oda olmayacak dönüşünde yine aynı tartın olacak.zaten takımda değişikliğe gidiyorum.herkes ya toparlanacak ya toparlanacak.artık kimseden kaçamak yaptım kilo aldım vb duymak istemiyorum

kaptanimm canimm kaptaniimm cumaya kdr geri incemm 77.5 aa gor bakk snra da vermeye devamm etcem.. bgn bas agrisindan oluyorum ama smdiden 1lt suya yaklastmm.. tam bugday ekmegine tost yedim cok geldi aslnda.. yeni olayaa kurala tamamen katiliyorum. hazir iki arkadasimiz da gelmisken renk olmusken takimda guzelce zayiflamamiz lazmm bol paylasimlarla... piza tatli ve kola yok artk hayatimdaa.. sadece ev yemekleri ve bol su bitki caylari var !!! eve gdnce de 3 mil leslie yapcam soz :) muuuuck

dilara senden güzel ataklar güzel haberler bekliyorum..haftaya sen hele bir vermemiş ol bak neler ediyorum ben sana

canm benm su tutmanın bağırsak tembelliğinin yanında yediklerininde cezası bu.bizler malesef çok cabuk kilo alan insanlarız.ardarda kaçamak yapıncada böle oluyo işte.abartı olmasada bu hafta benmde yeme düzenim değişti ve 100 gr bile verememişim.2 haftada acil toparlanmam lazım
geçmiş olsun canm.
güzel menü takibindeyim.yeni idolüm olabilirsin:)bu arada antakyalı birisimi var orda humus felan?
günaydın kızlar

ben bir geçmişe bakıp geliyorum.

15 tatilde kimler tatile gidiyor yazsınlar paylaşıma soracagım durumlarını

nihal ve lara bugun sizlerde kilolarınızı bildirin not alacagım
canm bende yokum.ordaki tartıyla benmkinin arasında 1,5 kilo var ben hesaplayıp yazartım.takımı bırakırsam soğurum ve kilo alırım.

canm bende aynıyım malesef.deli giibide spor yapıyorum ama dukan yalan oldu.2 haftadır 200 gramla sınırlı kaldım.bıktım ya korkarak yemek yemekten.her yediğimin beni yavaşlatmasından.

Son düzenleme:

canım tabiki takımdan uzak kalmamanız temennim ama tatilde de internet imkanınız yoksa çok zorlamak istemiyorum sizi.hiç canını sıkma kilo verme işi zorlu bir iş.sabır gerektiriyor.daha iyi olacagız.başaracagız

prensesperi canım pazargününden itibaren ben de yokum,kayınvalideye gidiyoruz, ama haftaya cuma geicem sonra pazartesi tekrar 3 günlük bir izmir var ama cumaları evde olucam

hafta içi paylaşım yapamayacağım .

Merhaba kızlar,
Bizim at hırsızı bakışlı cadaloz hemşire dün alşam da bu sabah da gelmedi, şimdi aradım başka yaşlı bi hastaya gitmesi gerekmiş ! Neyse ben ona yapacağımı biliyorum da şimdi yakındaki polikliniğe gidip geleceğim yaptırmak için, önce kilomu bildireyim;72,6 demek ki 500 gr vermişim Üzgünüm Prenses, daha fazlasını isterdim takım için de ama hasta olunca insan hareket edemeden yiyip yatıyor malum, annem gelene kadar sadece çorba ,meyve suyu ve sütle beslendiğim için sıvı detoksu yapmış gibi oldum:) Ama o da ancak 500 gr götürmüş, haftaya kesin 2 kg ile geleceğim sçz canım benim:)

Zeynebim her diyet her bünyeye uymuyor malum ama sanki geçen günlerde kendi diyetimle dukanı karıştırarak bi diyet yapacağım demiştin. Dukan tek bir lokmayı bile affetmiyor, o nedenle yapması çok çok çok güç, çünkü sürekli stres altındasın,1 elma yedim ertesi gün 600 gr fazla çıkmıştım !! O nedenle yapması güç,hele meyveye düşkünsen kendini zorlama lütfen, mutsuz eden diyetler daha çok yoruyor Sen düşük kalorili bi diyet yapsan, bu yaptığın sporla çok çok daha fazlasını kaybedersin inan.

İğne saatimi kaçırmadan gidip geleyim yine uğrarım.

prensesperi canım pazargününden itibaren ben de yokum,kayınvalideye gidiyoruz, ama haftaya cuma geicem sonra pazartesi tekrar 3 günlük bir izmir var ama cumaları evde olucam

hafta içi paylaşım yapamayacağım .

bu durumda seni izinli mi yazacagım yoksa kilonu bildirecekmisin :44:

ablacıgım hastayken yine iyi bile vermişsin.bol bol dinlen.toparlayınca tekrar spora başlayınca yine gider

**4.takım 240. ETAP **

mersa(81,2 /
zeynepece2009 (73,6/73,6/0,0/%0,00)
alda(73,1/72,6/0,5/%0,68)

4.Takim ortalaması:

bir mersa kaldı

ablaım karıştırıyorum hala.ama benm yerimde saymama sebeb olan şey:karbonhidrat ve nişastalı besinler.onları özlemiştim.bozuncada dedğin gibi hiç bi oynama olmadı.dukan ara ara dönebileeğim bi diyet oldu bana.sürekli devam edersem baya bi bozacak çünkü daha en az 10 kilom var.sizlerle olmak yediklerimi sporumu paylaşmak ii geliyor bana.haftya bol sebze ve meyve ağırlıklı yapacam.pilav ve makarnaya elimden geldiğince uzak duracam.görürseniz sizde bana kzın.çünkü ben çok cabuk unutuyorum.hatayda zaten sebzeden bol bişey yok.şehrşn heryerine de yürüyerek gidiliyor.kızımda sağlıklı olrsa arabaya atıp onu bol bol gezerim.tempo banttaki gibi olmasada nerde hareket orda bereket.tatil planım bu umarım şaşmaz:))
bu arada ablacım süpersin.umutun sünnetinde çıtır bi anne olacan.iş yeerindekilerde çatırdar heralde:))

Son düzenleme:
prensesim geldim internetim kesilmiş şimdi girebildim.ne yazıkki spor yapamadığım için hastalandığımdan dolayı 81 kilo geldim 200 gram verebilmişim.

**4.takım 240. ETAP **

mersa(81,2 /81,0/0,2/ %0,25)
zeynepece2009 (73,6/73,6/0,0/%0,00)
alda(73,1/72,6/0,5/%0,68)

4.Takim ortalaması:-0,14

ben kaptan oldugumdan beri aldığımız en kötü sonuç harikayız bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…