canım kilo bildiriminde bulunurum cumaya gelicem
çünkü ordada dikkat etmem lazım
günaydın herkese
kilo bildirimine geldim ama dediğim gibi almışım baya bi kilo kaptanım
karnım davul gibi 2 gündür içinde inşallah 1.5 kilo vardır cunku tartıda (wc ye cıkamadım) 79 cıktım. bildiğin morlaim bozuldu ama atlatmaya calıscam yoksa hiç kilo veremem
simdi kayısı çayı içicem bu sabah ve h.sonları bakalm pzt ye kdr sonuc ne oolacak.. resmen takımı gerilettim üzgünüm...
geçen hafta: 77.6
bu hafta : 79
***hayır anlamadığım bir insan 1 haftada nasıl bu kadar kilo alabilirki???? şişkinlikmidir sizce? hadi yarımkilo 1 kilo almış olim 1.5 kilo nedir ya :S
400 gr. gitmiş.
63.6/63.2/0.4/%0,63
oo o günde bir tane den çikolata çok olur.neyse zamanla dengelersin
su çok az.menüde çikolata var hadi oldu akşam olmasaydı bari.gündüz öğünü olarak tüketseymişsin daha iyi olurmus
laracıgım dilara yazdıgı ve sende kuralları okudugun için tekrarlamıyorum
ablam iyileş ondan sonra seninde ensendeyim.yürüyüşünü suyunu takipteyim
tamam canım söz daha dikkatli olacam 3 gün önce 79.500 geldim ama suçu kendimde aramam lazım akşam yemeğimi çok az yememe rağmen 1 fincan salep ve 4 kare çikolata yedim suçumu biliyorum..
Günaydın kızlar,
geçen hafta : 81.1
bu hafta : 81.8
malesef diyetimi yaptığımı düşünüyorum, ama bağırsak problemim var
prensescim döv beni,
vıdı vıdı kız sen naptınnn böyle,bencede menülerin gayet güzel gidiyodu acaba reglinmi yakın o bağırsak problemi bendede var millet 5 sefer gider ben 1 sefer yıllardır böyleee..
bana gelince çok dikkat etmedim yediklerime sporda yapmayınca aynıyım bu haftada
yeni sisteme geçiyorum takımda.kilo bildirim listesi gibi listemiz olacak.hergün herkes ugrayıp onu dolduracak.kaç lt su içti ne spor yaptı.herkes eksiksiz menü paylaşımında bulunacak.yeni bir konu açıp herkesin listesini haftalık orada yayınlayacagım.herkes 1 hafta neler yapmıs görecek
prensesim bu sistem çok iyi olmuş daha düzenli görürüz en azından neler yaptığımızı günlük gibi bişey olacak yani.
Merhaba kızlar,
Bizim at hırsızı bakışlı cadaloz hemşire dün alşam da bu sabah da gelmedi, şimdi aradım başka yaşlı bi hastaya gitmesi gerekmiş ! Neyse ben ona yapacağımı biliyorum da şimdi yakındaki polikliniğe gidip geleceğim yaptırmak için, önce kilomu bildireyim;72,6 demek ki 500 gr vermişimÜzgünüm Prenses, daha fazlasını isterdim takım için de ama hasta olunca insan hareket edemeden yiyip yatıyor malum, annem gelene kadar sadece çorba ,meyve suyu ve sütle beslendiğim için sıvı detoksu yapmış gibi oldum:) Ama o da ancak 500 gr götürmüş, haftaya kesin 2 kg ile geleceğim sçz canım benim:)
Zeynebim her diyet her bünyeye uymuyor malum ama sanki geçen günlerde kendi diyetimle dukanı karıştırarak bi diyet yapacağım demiştin. Dukan tek bir lokmayı bile affetmiyor, o nedenle yapması çok çok çok güç, çünkü sürekli stres altındasın,1 elma yedim ertesi gün 600 gr fazla çıkmıştım !! O nedenle yapması güç,hele meyveye düşkünsen kendini zorlama lütfen, mutsuz eden diyetler daha çok yoruyorSen düşük kalorili bi diyet yapsan, bu yaptığın sporla çok çok daha fazlasını kaybedersin inan.
İğne saatimi kaçırmadan gidip geleyim yine uğrarım.
aldacımm sen beni unuttunmuuu günaydın canımmm yaaaa,artık iyleşte sık sık gel yine aldın kupayı hastada olsan maşallah sanabende artık en azından eksiye geçtim en azından almıyorum veriyorum diye kendimi avutuyorum...
**4.takım 240. ETAP **
mersa(81,2 /81,0/0,2/ %0,25)
PrensesPeri(79,6/79,6/0,0/%0,00)
tugba8424(99,3/99,3/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 (73,6/73,6/0,0/%0,00)
suleoz(63,6 /63,2/0,4/ %0,63)
alda(73,1/72,6/0,5/%0,68)
Drosofila (77,6/79,0/-1,4/% -1,80)
Vıdıvıdı (81,1/81,8/-0,7/%-0,86)
4.Takim ortalaması:-0,14
ben kaptan oldugumdan beri aldığımız en kötü sonuçharikayız bu hafta
kaptan hakkaten dökülüyoruz yaaaaa,en kötü benim sanmıştım meğer hepimiz dökülmüşüz kızlar toparlanma vaktiiiiiiii
240. etabın değerlendirmesini yapamayacagım
herkes kendini biliyor.bize rağmen kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum sadece
***7. TAKIM 240 . ETAP***
kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.6%)
nev81 (72.2/72/0.2/%0.3)
aysen34 (67.7/69.3/-1.6/%-2)
SAPHIRA (86.2/86.6/-0.4/%-0.46)
saferan (119/119/0/%0)
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/81.9/0.3/%0.40)
ekimm (88/88/0/%0)
hasretim34( 66.1/66.1/0/%0)/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/101.5/1.5/%1.5)
7. TAKIM ORTALAMASI: %0.034
onay alabilirmiyiim kızlaar...
**4.takım 240. ETAP **
mersa(81,2 /81,0/0,2/ %0,25)
PrensesPeri(79,6/79,6/0,0/%0,00)
tugba8424(99,3/99,3/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 (73,6/73,6/0,0/%0,00)
suleoz(63,6 /63,2/0,4/ %0,63)
alda(73,1/72,6/0,5/%0,68)
Drosofila (77,6/79,0/-1,4/% -1,80)
Vıdıvıdı (81,1/81,8/-0,7/%-0,86)
4.Takim ortalaması:-0,14
ben kaptan oldugumdan beri aldığımız en kötü sonuçharikayız bu hafta
prensessiiimm 5mil yapamadım ders calısmam lazım cok yoruldumm ama 2 mil yaptım uzun zmndan sonra kızma bana :) su da iyi gidiyoorr
menümü yazim cok beğenmicek olsanızda bi kaç güne göre ii=)
sabah 9:00 - bir kepekli kare tost limonlu açık çay şekersiz
öğlen 12:45- yarım kepçe corba 1 kase salata +yogurt karışımı yağsız yeşillikli havuçlu salata.. 1 ufak tabagada 2 kaşık makarna ve 1 minicik tavuk
gene limonlu çay şekersiz
akşam : misafirliğe gittik hasta ziyaretine 1 dilim peynirli börek yarım bardak limonata 1 türk kahvesi 1 ufak parça kurabiye
öptüm siziumuckk
selam kızlar , menümü yazayım
s: müsli
Ara: 1 aktivya
ö: 1 kase çorba
Ara: yok
Akşam : 1 kase çorba , 3 sarma ,3 lahana sarması 1 kaşık yoğurt
hastayım bu arada grip oldum . bu gün fazla giremedim
dünkü menüm
s:yağda 1 yumurta,5 zeytin,peynir,1 dilim kepek ekmeği
a:5 dut kurusu
ö:2 mervimek köfte,3 kaşık kısır,1 kaşık humus
a:yarım muz,1 avuç dut kurusu
a:1 kase kaşarlı domates çorbası,yoğurtlu haşlama karnıbahar,2 kaşık pilav,biraz haş. tavuk
aatlamış mısır
sinema yapalım diyolar, ben küt uyuyorum sporum heba oldu.bugün artırıp yapıcam.
arkadaşlarım dün bana bayıldı. çok güzel zayıfladığımı söylemeyen kalmadı.
bana gelince çok dikkat etmedim yediklerime sporda yapmayınca aynıyım bu haftada
yeni sisteme geçiyorum takımda.kilo bildirim listesi gibi listemiz olacak.hergün herkes ugrayıp onu dolduracak.kaç lt su içti ne spor yaptı.herkes eksiksiz menü paylaşımında bulunacak.yeni bir konu açıp herkesin listesini haftalık orada yayınlayacagım.herkes 1 hafta neler yapmıs görecek
Merhaba kızlar,
Bizim at hırsızı bakışlı cadaloz hemşire dün alşam da bu sabah da gelmedi, şimdi aradım başka yaşlı bi hastaya gitmesi gerekmiş ! Neyse ben ona yapacağımı biliyorum da şimdi yakındaki polikliniğe gidip geleceğim yaptırmak için, önce kilomu bildireyim;72,6 demek ki 500 gr vermişimÜzgünüm Prenses, daha fazlasını isterdim takım için de ama hasta olunca insan hareket edemeden yiyip yatıyor malum, annem gelene kadar sadece çorba ,meyve suyu ve sütle beslendiğim için sıvı detoksu yapmış gibi oldum:) Ama o da ancak 500 gr götürmüş, haftaya kesin 2 kg ile geleceğim sçz canım benim:)
Zeynebim her diyet her bünyeye uymuyor malum ama sanki geçen günlerde kendi diyetimle dukanı karıştırarak bi diyet yapacağım demiştin. Dukan tek bir lokmayı bile affetmiyor, o nedenle yapması çok çok çok güç, çünkü sürekli stres altındasın,1 elma yedim ertesi gün 600 gr fazla çıkmıştım !! O nedenle yapması güç,hele meyveye düşkünsen kendini zorlama lütfen, mutsuz eden diyetler daha çok yoruyorSen düşük kalorili bi diyet yapsan, bu yaptığın sporla çok çok daha fazlasını kaybedersin inan.
İğne saatimi kaçırmadan gidip geleyim yine uğrarım.
inşallah tatlım.Selam arkadaslar
isten yeni geldim ve anca girebildim... 2 hafta denemede oldugum icin kilomun tartilmicagini soyledeniz..
Bugunku sonuclara uzulmeyin insallah haftaya daha iyi sonuc elde edersiniz.. dunyanin sonu degil ya.. biraz gayret ettik mi hersey olur...
8. olmuşuz neyse en azından 10 olmadık diyelim bari
bu ün yediklerimi yazim
sabah: 5 tane çizi
öğle: yok
akşam:3 dilim pastırma
bir az şekerli birde şekersiz türk kahvesi bide kahvenin yanında küçük tadellenin çeyreği
3 tanede badem yedim
yarım bardak su
şu andada bir soda içiyorum ama hepsizi içemem heralde
inşallah tatlım.
:))demi sondn 3.yüz sadece.canm rahatsızlığından dolayımı bu kadar az yedin?pastırma kahve soda felan dokunmuyomu sana?
canlarım sabah:1 yumurta,1 dilm ekmek,3 zeytin,1 dilim peynir
ara:yarıom elma
öğle:komşuda yarım dilim bisküvili pudingli pasta,1 çubuk
öğleden sonra:) bi tabağa ıspanak ve 3 kaşık yoğurt
ara:yarım portakal
akşam:3 lahana sarması,3 kaşık ıspanak,3 kaşık yoğurt
kızlar:1 saat yürüdüm,250 ip atladım,ağırlık çalıştım,mekik çektim ve kalça hareketleri yaptım
canlarım tarçınla kiraz sapı içtim.15 bardak su içtim :))
darısı yarına:)yarabbiim bizi nefsine uyupta sınırsızca yiyen kullarından eyleme ..aminnnnnn:))
Gunun menusu...
Bugun cok yogun calistigim icin klinikte hic yemek yemeye firsatim olmadi.. cok ara ogunleri atladim.. buda cok kotu oldu...
Sabah- 1 bardak cay, 2 dilim ekmek, 1 ucgen peynirlerden...
Oglen- 20-25 tane kadar yesil uzum.
aksam- ton balikli bol yesilikli salata, yaninda 1 tane limonlu kucuk soda.
Yuruyusten sonra belki 1-2 kivi yebilirim cok acikirsam..
Ve simdi 1 saat yuruyusume cikiyorum.. :))
güzel olmuş canm diyete aykırı bişey yok.aralar dışında.Gunun menusu...
Bugun cok yogun calistigim icin klinikte hic yemek yemeye firsatim olmadi.. cok ara ogunleri atladim.. buda cok kotu oldu...
Sabah- 1 bardak cay, 2 dilim ekmek, 1 ucgen peynirlerden...
Oglen- 20-25 tane kadar yesil uzum.
aksam- ton balikli bol yesilikli salata, yaninda 1 tane limonlu kucuk soda.
Yuruyusten sonra belki 1-2 kivi yebilirim cok acikirsam..
Ve simdi 1 saat yuruyusume cikiyorum.. :))
Allah acil şifalr versin.iyi düşün iyi olsun tatlım.dokunuyo yediğim her şey dokunuyo.
pastırma sürekli yemem eşim ağzıma tıktı yemek zorunda kaldım yoksa onuda yemiyodum
bu gün daha bi kötüydüm hiç bişey yemek istemedim
yemek yiyince midem o kadar kötü oluyoki anlatamam
su bile içsem aynı
bende bazen yemek yiyip sonucuna katlanıyorum
bazende yemiyorum
aslına bakarsan yemek değilde suyu az içmem beni düşündürüyo acaba böbreklerime bişey falan olurmu diye ama bilemiyorum artık yiyemiyorum napim.
bence öğleni akşam akşamıda öğlen yeseydin akşam az yersek daha iyi olur.
bana biraz fazla geldi menün. sporun süper ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?