Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alır dilaracaım en büyük örnek benim yiyince bünye inkar etmiyor tabi yiyince bol karbonhidratlıları vücut üstüne bide su tutuyor ,neyse sen toparlarsın hemen ben sana güveniyorum.

400 gr. gitmiş.

63.6/63.2/0.4/%0,63

şulecim sanırım takımda 2. en fazla gram veren sensin bu hafta işimiz gramlara kaldı valla hepimiz dökülmüşüz sen yine iyisin.

240. etabın değerlendirmesini yapamayacagım

herkes kendini biliyor.bize rağmen kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum sadece

240. etabın değerlendirmesini yapamayacagım

herkes kendini biliyor.bize rağmen kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum sadece

haklısın prenses şu 15 tatil hepimize iyi gelecek benim de yarın regl günüm inş bu ay hamile haberi veririm sizlere kafam hep onda sonuç iyi de olsa kötüde olsa sıkı sıkı sarılcam diyetime

***7. TAKIM 240 . ETAP***

kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.6%)
nev81 (72.2/72/0.2/%0.3)
aysen34 (67.7/69.3/-1.6/%-2)
SAPHIRA (86.2/86.6/-0.4/%-0.46)
saferan (119/119/0/%0)
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/81.9/0.3/%0.40)
ekimm (88/88/0/%0)
hasretim34( 66.1/66.1/0/%0)/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/101.5/1.5/%1.5)

7. TAKIM ORTALAMASI: %0.034

onay alabilirmiyiim kızlaar...

listeniz tamamdır

hakikaten kötü((bugün erkek günü ama onlar nasıl olsa işteler.kızımı uyutup hemen spor yapacam(haftaya en az 1 kilo vermiş olmam lazım.bugün inanlmaz su içtim ve kiraz sapı aldım aktardan.acilen bişeyler yapmamız lazım kızlar

Selam arkadaslar
isten yeni geldim ve anca girebildim... 2 hafta denemede oldugum icin kilomun tartilmicagini soyledeniz..
Bugunku sonuclara uzulmeyin insallah haftaya daha iyi sonuc elde edersiniz.. dunyanin sonu degil ya.. biraz gayret ettik mi hersey olur...

Guzel menu ozelikle oglen menusu baya saglikli olmus.. :)) ama kilo verirken havuc en az patates kadar zararli biliyormusun? ben cok az tuketmeye calisiyorum..

selam kızlar , menümü yazayım
s: müsli
Ara: 1 aktivya
ö: 1 kase çorba
Ara: yok
Akşam : 1 kase çorba , 3 sarma ,3 lahana sarması 1 kaşık yoğurt

hastayım bu arada grip oldum . bu gün fazla giremedim

Canim benim gecmis olsun.. ama biraz yemek miktari az gibime geldi menude.. sanirim hasta oldugun icindir.. umarim cabucak iyilesirsin..

patlamis misiri gormezden gelerek, guzel bi menu diyorum.. ozelikle humus.. bende tuketiyorum. az zeytin yagi ve pul biberle.. demir eksikligine cok faydali gelir.. ozelikle diet zamanlarinda.. ayrica arkadaslarinin kilo verdigini fark etmesi cok guzel.. umarim boyle devam edersin canim...

Insallah haftaya daha iyi uygularsin canim.. ama sunu soylemek istedim bu yeni sistem cok mantikli geldi bana.. boylece 1 hafta icinde neler yaptigimizi gorup, diger haftalara gore degerlendirebiliriz.. en az kilo verdigimiz haftalarda boylece neyin nerde yanlis yaptigini gormekte daha kolay olur..

Arkadasim buyuk gecmis olsun.. hasta olmana ragmen bence yinede birseyler vermis olabilmen cok guzel.. genelde insanlar hasta olunca yataktan cikamadiklari icin pek bir sey yakamazlar.. acil sifalar diliyorum.. insallah en kisa zamanda sagligina kavusur ve diledigin kilolardan kurtulursun..

Son düzenleme:
8. olmuşuz neyse en azından 10 olmadık diyelim bari

bu ün yediklerimi yazim

sabah: 5 tane çizi

öğle: yok

akşam:3 dilim pastırma

bir az şekerli birde şekersiz türk kahvesi bide kahvenin yanında küçük tadellenin çeyreği
3 tanede badem yedim

yarım bardak su

şu andada bir soda içiyorum ama hepsizi içemem heralde

inşallah tatlım.

:))demi sondn 3.yüz sadece.canm rahatsızlığından dolayımı bu kadar az yedin?pastırma kahve soda felan dokunmuyomu sana?

canlarım sabah:1 yumurta,1 dilm ekmek,3 zeytin,1 dilim peynir

ara:yarıom elma

öğle:komşuda yarım dilim bisküvili pudingli pasta,1 çubuk

öğleden sonra:) bi tabağa ıspanak ve 3 kaşık yoğurt

ara:yarım portakal

akşam:3 lahana sarması,3 kaşık ıspanak,3 kaşık yoğurt

kızlar:1 saat yürüdüm,250 ip atladım,ağırlık çalıştım,mekik çektim ve kalça hareketleri yaptım

canlarım tarçınla kiraz sapı içtim.15 bardak su içtim :))

darısı yarına:)yarabbiim bizi nefsine uyupta sınırsızca yiyen kullarından eyleme ..aminnnnnn:))

Gunun menusu...

Bugun cok yogun calistigim icin klinikte hic yemek yemeye firsatim olmadi.. cok ara ogunleri atladim.. buda cok kotu oldu...

Sabah- 1 bardak cay, 2 dilim ekmek, 1 ucgen peynirlerden...

Oglen- 20-25 tane kadar yesil uzum.

aksam- ton balikli bol yesilikli salata, yaninda 1 tane limonlu kucuk soda.

Yuruyusten sonra belki 1-2 kivi yebilirim cok acikirsam..

Ve simdi 1 saat yuruyusume cikiyorum.. :))

Son düzenleme:
inşallah tatlım.

:))demi sondn 3.yüz sadece.canm rahatsızlığından dolayımı bu kadar az yedin?pastırma kahve soda felan dokunmuyomu sana?

dokunuyo yediğim her şey dokunuyo.

pastırma sürekli yemem eşim ağzıma tıktı yemek zorunda kaldım yoksa onuda yemiyodum

bu gün daha bi kötüydüm hiç bişey yemek istemedim
yemek yiyince midem o kadar kötü oluyoki anlatamam

su bile içsem aynı

bende bazen yemek yiyip sonucuna katlanıyorum
bazende yemiyorum

aslına bakarsan yemek değilde suyu az içmem beni düşündürüyo acaba böbreklerime bişey falan olurmu diye ama bilemiyorum artık yiyemiyorum napim.

bence öğleni akşam akşamıda öğlen yeseydin akşam az yersek daha iyi olur.
bana biraz fazla geldi menün. sporun süper ama

üzüm kilo yapan bi meyve neyse fazla yememişsin.
meyveli sodalardan tüketmeni tavsiye etmem içinde şeker var çünkü,

güzel olmuş canm diyete aykırı bişey yok.aralar dışında.
Allah acil şifalr versin.iyi düşün iyi olsun tatlım.
bence öğleni akşam akşamıda öğlen yeseydin akşam az yersek daha iyi olur.
bana biraz fazla geldi menün. sporun süper ama

öğlen pasta fazla oldu akşamki sarma gündüz olsa dediğin gibi daha ii olurdu.ama gündüz pişiremedim.akşama hazır oldu ancak.yarın dahada iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…