Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeyyynep dua na bayıldımmm. aminnnn canım gayetgüzel bir menü olmuş,spora zaten çok imreniyorum
Allahım bana da zeynep arkadaş gibi spor azmi ver yararbbimmmmm...

Ben bu menü deki en çok kuruyemişle , halley arasındaki ifadeye bayıldımm nasılda kendini biliyorr

günaydınnnnn
aslında saaat 2 olmuş ama ben güne daha yeni başlıyorumm

artık günlük tutulcaksa yediklerime cook dikkat etmeliyim

simdi gidip kahvaltı*öğle karışık menümü yicem tüm gün ders calısmam lazımmm
hepinizi öpüüyorummmm

Kızlar bugün doğum günümmmm
35 yaşıma girdimmm...
Allahım daha 30 uma girdiğim de hazmedememişken 35 oldum :26:
40 da nasıl bir psikolojim olur acaba ..:18

tarttıyı götürme işi fena fikir deil vaşlizde yer kalırsa bende sıkıştırıyım.pil çıkarsa bişey olmaz.
protein perşembesi güzel fikir.bu hafta ona başlıyorum.geçen hafta yapamadım dış etkenlerden.artık şaşmak yok.en azından arada vücudum şaşmalı:))ben 21 kilo almıştım son1 ay ve doğumdan sonra 1 ay tansiyonum 14,9 du.15-11 e kadar yükseldi hatta.kilomu veremezzem geleceğin tansiyon hastasıyım.spor yapmaktan keyif alıyorum ama sürekli yediklerimi kısmak beni yoruyo.

sebzesiz ama güzel olmuş tatlım.15 tatilimizde yağsız mağsız geçer inşallah:))
inşallah tatlım musmutlu oluruz bugün ve yarın ve sonraki her gün:)))
zeyyynep dua na bayıldımmm. aminnnn canım gayetgüzel bir menü olmuş,spora zaten çok imreniyorum
Allahım bana da zeynep arkadaş gibi spor azmi ver yararbbimmmmm...
aminnnnnnnn.şu spor azmimi azcıkta diyeetimizede de ver yarabbim:))
günaydın ozaman sanada tatlım.aburcubursuz ve zihnin apacık bi gün geçirirsin inşallah:))
35 yaşıma girdimmm...

mutlu,huzurlu,sağlıklı ve en fıstık halinle güzel bir yaş geçirirsin inşallah arkadaşım.önemli olan bu yaşını dolu dolu geçirmen.ayrıca zayıflayınca önceki senelerden çok daha çıtır görüneceksin.
:))

35 yaşıma girdimmm...

iyii kiii doğğduuunnnnn canımmmm kadının en seksi olduğu yaşlardasın

Allahh daha mutluu daha sağlıkllıı hher zaman ailenle birlikteee yıllar nasip etsin inşallahh

kimseciklerr yokmu kızlarrrr=))
annemle markete gittimmmm
pancar,karnıbahar,mantar aldık sebze günleri yapcaz

simdi pancar kavurması yapıyoruz burda İstanbulda hiç bilinmiyor ben Kuşadası'nda stajdayken yemekhanede yemiştim ordan aklımda kalmıs anne dedim yapalım :)
bi de erkek arkadaşım Muğlalı ama Kuşadasında yaşıo ondan da değişik şeyler öğreniorum

valla biz hiçbişi yemiomuşuz buralarda hep aynı şeylerr halbuuki neler var güzell türkiyemdeee

öle geldim yaziiyiim dedim suan grip olmaiim die thylolatt içiorm her nasıl yazılıyor ve okunuyorsa

mutlu,huzurlu,sağlıklı ve en fıstık halinle güzel bir yaş geçirirsin inşallah arkadaşım.önemli olan bu yaşını dolu dolu geçirmen.ayrıca zayıflayınca önceki senelerden çok daha çıtır görüneceksin.
:))[/QUOTE]

teşekkür ederim. Canım
iyii kiii doğğduuunnnnn canımmmm kadının en seksi olduğu yaşlardasın

Allahh daha mutluu daha sağlıkllıı hher zaman ailenle birlikteee yıllar nasip etsin inşallahh

Teşekkür ederim ..Canımmmm

Son düzenleme:
35 yaşıma girdimmm...

doğum güvün kutlu olsun nice 35 yıllara inşallah

olgunluğun doruğundasın en güzel yaş

kızlar tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın
menüme verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
hepiniz haklısınız. fakat bi süre beni böyle iare ederseniz benim için iyi olur inşallah düzene girecek her şey.

bu günkü menüm

sakın kızmayın tamammı

sabah : yok

saat 11 de pastırmalı yumurta yaptım az pastırma 1 tanede yumurta çeyreğini yedim
ara:1 tane çikolata
öğle:yok
akşam :1 tane lahana dolmasının çeyreğini yedim. o da pişmişmi diye bakmak için
a fincan türk kahvesi az şekerli
yarım litre su

spor : 40 dk yürüyüş yaptım.

öğlen uyandım

öğlen :yağsız domatesli yumurta (1 tane) 1kk peynir 4 zeytin ve form şeftalili çay 1 dilim çavdar ekmek
ara : 1 sıcak cikolata
akşam : 2 yk mantarlı tavuk sote 1 yk yogurtlu pancar 1 dilim çavdar ekmek

su :
spor:

daha sonra editlicem=))

editleyemedimmm burda düzelttim su ve sporu, muuckk

benim menü
S: aktivya yoğutlu müsli
ara: elma
ara 1 avuç fındık
Öğle : 1 yumurtalı peynir , 1dilim ekmek
ara:
akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata

doğum günüm olduğu için 2 dilim pasta

35 yaşıma girdimmm...

Dogum gunun kutlu olsun canim.. nice yillara.. saglikli huzurlu ve citir gorunumlu yillar diliyorum sana...

canım takıma ilk girişteki kilonuzu not edeceğim.bugun yarın tartıldıgında bir yazıver

Kilom 64 canim.. gerci 63,5 kiloyu biraz geciyor sen yinede 64 yaz.. benim tarti dengesiz biraz..

Hafta sonu bu kadarda olsun.. yedigin cikolatayi yuruyuste yakmissindir.. :)

Bugun menunu begendim, canimm sanirim sende benim gibi cikolata bagimlisisin.. keske ara ogunler daha cok olsaymis..

benim menü
S: aktivya yoğutlu müsli
ara: elma
ara 1 avuç fındık
Öğle : 1 yumurtalı peynir , 1dilim ekmek
ara:
akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata

doğum günüm olduğu için 2 dilim pasta

Pasta haric cok saglikli bir menu olmus..

Arkadaslar benim dunku menume gelince.. sakin kizmayin.. Butun gun uyudugum icin.. malum hafta ici cok calisiyorum..
2 ogun yemek yedim Biliyorum cok køtu olmus.. artik yarin telafi ederim..

Sabah: 2 dilim enerji ekmegi, 5-8 tane arasi yesil zeytin, beyaz peynir ve 1 buyuk cay bardagi.. cay

Aksam: Salata, ve bezelyeli tavuk.. 1 bardak pepsi max... ne yazik ki vicdanim cok rahatsiz bir sekilde soyluyorum.. cok kucuk bir cikolata... sanirim regl dønemim yaklasti.. tatli kirizi hafiften esiyor cunku..

35 dk, hizli tempo yuruyus..
ve gun boyunca 4 buyuk bardak su icebildim ancak.. 1 ltr yapiyor yaklasik..

Son düzenleme:
dün internet sırası bana gelmedi bi türlü. kardeşim ve babam kaptı hep.

kendine dikkat etmeszen nasıl daha iyi olacaksın. aklın yolu bir. biribirimiz için buradayız o yüzden çenemizi çekeceksin canım:
en çok dokunan şey türk kahvesi olur gibi geliyor bana. sen de sadece onla yaşıyosun gibi.

35 yaşıma girdimmm...

doğum günün kutlu olsun.
sevdiklerinle nice güzel yaşlara

editleyemedimmm burda düzelttim su ve sporu, muuckk
o spor yetmez ama sınavların da çok önemli, iyi çalışmalar sana.

doğum günü kızımızın menüsü güzel olmuş.

daha güzel menüler görcez tabii. ama en azından çook abartılı bişi yok.

dünkü menüm.
s: kaşar peynir, yarım çiğ köfte,1 kaşık menemen.
ö: 1 kaşık kuskus salatası, 1 kaşık turp salatası, 1 küçük poğaça, çeyrek dilim kek, 1 kurabiye, 5 zey. dolma., 1 kaşık zey. fasulye, yarım dilim sütlü tatlı
a: 1 kepçe çorba, 2 lokma ekmek, 1 lokma pilav.
a: kardeşime pastalar yaptım. yaptıklarımın da tadına baktım. bu iş beni çok yordu spor yapamadım.

dünkü menüm:
s: kaşar peynir, yarım çiğ köfte,1 kaşık menemen.
ö: 1 kaşık kuskus salatası, 1 kaşık turp salatası, 1 küçük poğaça, çeyrek dilim kek, 1 kurabiye, 5 zey. dolma., 1 kaşık zey. fasulye, yarım dilim sütlü tatlı
a: 1 kepçe çorba, 2 lokma ekmek, 1 lokma pilav.
a: kardeşime pastalar yaptım. yaptıklarımın da tadına baktım. bu iş beni çok yordu spor yapamadım.

su: ben suyu severim. ama ne kadar içtiğimi hesaplamak sıkıcı görünüyor bana. neyse bugün itibarıyle dikkat etcem artık. dün için hatırladığım tek şey misafirlikte 3 bardak içtiğim.

spor: yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…