Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm bende onu öle yiyemedim.burayada getirdim belki yerim die.şimdi biraz diyet şeker biraz muz aroması biraz kayısı ve dt kurusu katarak deniycem.güzel olursa haber ederim.sende nesquik seviyosun bi kaşık katabilirsin.ve yulaf gevreğini biraz bekletmek gerekiyor sanırım.çok sert.cumaya kadaar en az bi kilo gitmesi lazım hepimizden:)
gerçi ben bugün regl oldum.inşallah cumaya yansımaz

bu arada dilaracım sınavda başarılar.

Son düzenleme:
kızlar yetişemiyorum. üzgünüm. evde yemek ekmek, dışarı da gezme.

dünkü menüm.

sabah: 2 dilim tam bugday unundan yapılmış elmalı tart.
ara: elma
öğle: süt
akşam: bol çorba, 1 kaşık etli patates yemeği, 1 lokma pilav, yeşil mercimek, 1,5 börek, biraz yaş pasta
ara: 1 dilim yaş pasta ve 1 börek yedim.

spor: yapamadım. 2:30 da yattım zaten.
su: 2 litre.

Canım takımım cumaya kadar yokum
sizi çok özleyeceğimmm en az zararla gelmeliyimmm:18:
cumaya görüşmek üzere cuma burdayım..

akşam misafirlikteydin heralde canm.baya bi coşmuşsun:))idolüm idollüm kendine gel

selam kızlarrrr,
2 gün giremedim sizlere söylemeyi unutmuşum bu koşuşturma arsında bide açık lise dışardan bitirme sınavlarına girdim.2 gün sabahları ve öğleden sonraları sınava girdim.o yüzden buraya hiç uğrayamadım.diyetimede dikkat edemedim 2 gün dışarda yemek yedim her şey alt üst oldu.ama bu gün normal kahvaltımı yaptım öğlen yemeğimi yedim.sizler neler yaptınız bir bakınıp geliyim tekrar

Kızlar bugün doğum günümmmm
35 yaşıma girdimmm...
Allahım daha 30 uma girdiğim de hazmedememişken 35 oldum :26:
40 da nasıl bir psikolojim olur acaba ..:18

doğum günün kutlu olsun,alışıyosun hiç merak etme dahada kendine bakmaya başlıyosun daha özenli oluyosun helde bide kilo verince kendini en fazla 20 yaşında hissediyosunnnnn:)))

kızlar kaç oldu geliyorum gidiyorum okumak için yogunluktan yarım kalıyor hep ya bu defa geçmişi okuyacagım inşallah

teşekkürr ederimm sınavı atlattım snırım güzelce yani umuyorum
o yulafı gözüm görmesin hiçbir kuvvet yediremez artık onu bana ki zaten üşegeçlikten onu almıstım vaktim yok diye hiiiiiç uğraşamam teyzemin tavuklarına veriyim ahahahaha

tşkk ederim kaptanımm atlattım sınavı, ara yapamadım ama sınava 20 dk önce gtmiştim dedim cok ac kalmiim 12.30 da öğle yemeği yedim :)

ablaıcm nettin sne yaaa canım cekti haa pasta da yaş olunca masum gibi duruyor acıktım

Canım takımım cumaya kadar yokum
sizi çok özleyeceğimmm en az zararla gelmeliyimmm:18:
cumaya görüşmek üzere cuma burdayım..

cuma sabahıı güzel haberlerinle beraberrr bekliyoruzz seniiii

canlarım menümü yazayım cunku uyucam sanırım akşam yemeğini bekleyemeden cok yorgunum
gece uyancam ymek o zmn yiyip ders calısarak sabahlıcam gibi duruyor...

sabah 08:30 - 1 kepekli beyaz peynirli tost 1 sekersiz cay
öğle 12:30 - 1 kase mercimek corba + 2-3 çatal pilav + 2-3 çatal bezelye ve gene 2-3 çatal yeşillik
ara ufacık bir dilim tahinli pide çakması-- çakması diorum cunku ben yaptım ve coook kötü oldu

öptüm kızlar

süpersin abla sen bu azimle üniyide bitirirsin.umarım ii geçmiştir sınavların.
doğum günün kutlu olsun,alışıyosun hiç merak etme dahada kendine bakmaya başlıyosun daha özenli oluyosun helde bide kilo verince kendini en fazla 20 yaşında hissediyosunnnnn:)))
:)))))))))))

tahin kalorili ama az yemişsin gerisi güzel hareketli bi güne göre.umarım gece fazla götürmezssin.ALllah zihin acıklığı versin:)

kızlar:bugün3.gün ve yine spor yok.kendimi kötü hissediyorum.alışmıştım o tempoya.ama karlar eriyo ve her taraf vıcık vıcık.karnımda çok ağrıyor.ve gelip gidende hiç eksik olmadı bugün.o yüzden spor yattı.

sabah:arım kase süt yulav gevreği 2 kayısı ve dut kurusuyla hazırladığım müsli,1 haş yumurta,2 kaşık lor,1 dilim peynir,2 bardak yeşilçay
ara:1 elma,2 ceviz
ara:kiraz sapı tarçınlı
öğlen:1 kase corba,1 bardak ayran,1 tabak kabak yemeği,1 dilim ıspanaklı ekmek
ara:2 gofret(çayın yanına koymuştu annm canm cekti yedim.)2 bardak tarcınlı çay
akşam:1 kivi,1 portakal
ara:1 avuç kayısı çekirdeği,1 avuç karışık cerez (

gün boyu 10 bardak su içtim.yarın sabah doktora gidip gelirken yürüyecem:) inşallah kar tamamen biter ödüm kopuyo yine düşücem die:)

ben uyandı ve akşamıı kazasızz atlat msjını görmeden yumulmuş bulundum yemeğe cok üzgünüm
1 kase corba 2 ufak kıymalı kol böreği yedim
neyse 1-2 saat sonra spor yapim de eritiyim ztn gece en az 3 e kdr ayaktayım yakarım ben onları
menünü sevdim akşam için de üzülmee bence çerezler için soncta aksam ağır yemek yememişssinnn cok iradelisin takipteyim seni

ya o sendede var mı bilmiyom ama ben ne yesem üzülüyom ve stres oluyom.o gofretler içimi yaktı.reglim die heralde durduramadım kendimihadi biriniş yedim 2.yi nie yedim anlamadım.şimdi biraz daha oturup sonra yatacam ki kaçamak yapmayım başka.ii geceler tatlım.akşam ayaktasın börek erir gider:)

Arkadaşlar merhaba,
Mesajı eşime yazdırıyorum.
Ben maalesef iyi değilim.Soğuk algınlığımı hala atlatamadım,perşembe günü kemoterapi almam gerektiği için dr um ilaçlarımı da kesti, birkaç gün önceden yatmış oldum hastaneye.Oradan giremedim bugüne kadar ama eşim gelip gittikçe ve kendimi iyi hissedersem onun bilg.dan yazarım.
Diyetlerinizi bırakmayın.
Beni takımdan hemen çıkarın ki sayımız fazla görünmesin.

Dua edin bana..
Selamlar.

aleyküm selam

çok geçmiş olsun

allah bi an önce şifanı verir inşallah

kalbim ve dualarım seninle

Sabah 1 yumurta, meyve 1 borek biraz kasar bol beyaz peynir 3 zeytin
Ogle 1 borek 1 meyve
Aksam 1 kase corba 2 borek 1 kasik et. Yemegi
Otobuse bincem simdi
Kotulesen bir bayan var otobuste Kizlar Allah yardimcisi olsun

bu gün hiç bişey yemicektim ama
sizin söyledikleriniz aklıma geldi
öğlen mısır gevreği ve az bişey müsliyi karıştırdım birazda süt ekledim yedim
yemez olsaydım

yemekten 10 dakika sonra nabzım hızlanmaya başladı
midem çok bulanıyodu ve karnımda çok fazla ağrı oldu ve ishal oldum

banyoya girdim belki banyo yaparsam rahatlarım diye
yok sahada kötü oldum
neden yedim diye çok kızdım kendime

eşim çok telaşlandı o halde görünce beni

hastaneye götürim falan dedi istemedim

yattım öylece çok kötüydüm yaa bu saat oldu hala tuvalete koşturuyorum
ve çok fazla halsizim midem çok dolgun ve bulanıyo başımda çok ağzıyo

sabah hastaneye gidicem
eşim doktoru aradı normal değilmiş bu durumda olmam
günde 1 kilo rahat vermeye başladım
sanırım günde 1 kilo fazla
bakalım soktor ne dicek yarın

Sabah 1 yumurta, meyve 1 borek biraz kasar bol beyaz peynir 3 zeytin
Ogle 1 borek 1 meyve
Aksam 1 kase corba 2 borek 1 kasik et. Yemegi
Otobuse bincem simdi
Kotulesen bir bayan var otobuste Kizlar Allah yardimcisi olsun

menün güzel böreklerin büyüklüğünü bilmiyorum ama böreği keşke öğlen yeseydin yakması daha kolay olurdu

allah bütün hastalara şifa versin hasta olmak gerçekten çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…