Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu günkü menüm

sabah: yarım fincan türk kahvesi

öğle: yok

akşam : saat 2 gibi bir top dondurma üzerine ahududu sosu ve bir avuç kadar böğürtlen koydum
fakat dondurmanın yarısını yedim bir avuç böğürtleni bitirdim 2 saat sürdü yemem

yarım bardak böğürtlen çayı şekersiz
1 bardak su

spor: 1 saat yürüyüş

lolo ksura bakma cnm ama bu sekilde diyet değil bu. sen aç kalarak kilo kaybedeceksin ne kas kalıcak ne bişey vücudunda
biz burda hiçbirimiz bu sekilde zayıflamak istemiyoruz ve birbirimizi uyarmak zorundayız

ben de 1 hafta bisey yemeden 2 kilo verdim sonra geri dönüşü kötü oldu. o yuzden ana öğünleri sağlıklı bir sekilde ye
hiçbir sey yememişssin ve yediklerin de sana fayda etcek seyler değil
birsey yiyemiyoirsan
kendine sebze ya da tavuk corbası yap bunları içmeye calıs...

zayıflamak için böyle yapmıyorum
yiyemiyorum elimde değil

biraz önce yarım bardak böğürtlen çayını zorla içtim

şu an midemde dans ediyo sanki midem ağırlaştı keşke içmeseydim diyorum.

bende buraya geldiğimde 74 .5 dim
şimdi 71.5 im
evet günde 1 kilodan fazla gidiyo fakat ben hiç memnun değilim bu durumdan keşke yavaş kilo versemde sağlıklı olsam
sürekli halsizim çok güçsüzüm beynimi toparlayamıyorum
hiç iyi değilim

Son düzenleme:
herkese selammm
bugun 12.30 da kalktımm pazar kahvaltısı yapalım dedik anniş babişko ve ben
1 de sofraya oturdum 2 bucukta kalktım ama korkmayın sonuç kötü değil

yarım kepekli simit 1kk beyaz peynir 3 zeytin 3 ufak kokteyl sosis 2 cherry domates 1 bardak sekersiz çay , 1 kayısı çayı

arada sınav için ön hazırlıım 1 kupa sıcak cikolata içtim mazur görün

akşam : 3 köfte , 2 yk mantarsote , 1 dlm tb ekmeği , 2 ince dilim fırın patates , 1 kucuk kase cacık , yarım bardak cola zero

evet biraz çok olmuş sanki

çok güzel annenin desteğiyle ve senn azminle şu aburcuburu yırtıp sebze meyveye yöneliyosun.:))
canm benm arkadaşların yazdıklarını okudumda hakveriyorum onlara bende.hastasın tabi ama sen hep sana zararı olacak şeyleri tüketiyosun.sağlıklı bi insan olarak bana bile dokunur pastırma kahve lahana çikolata.senn midenki çok hassas diyosun.bence acilen doktorunun verdiği listeye dön.en azından o listeden az yersin ve bence daha az rahatsızlık duyarsın.sağlığınada daha cabuk kavuşursun.
güzel olmuş canm.en azından dünki halleyden daha az kalorili:))
güzel olmuş tatlım.bağırsakların daha bi düzene girmiştir bence.bi önerim var sana hala problemin devam ediyosa.dukan diyetinde önerilen yulaf kepeği.inanılmaz faydasını gördm ben.yer değiştirmeme rağmen bozulmadı düzenim.:)))

güzel olmuş canm abartı yok geç kalkmana rağmen meyve dışında bi eksik yok:)
gün de olmana rağmen öğleyi ii atlatmışsın.önemliolan bu demi gözn kalmadan ama az az:))

kızlar dün saat 7 arabasıyla hataya gitmek üzere yola cıktım ve hava şartları nedeniyle bugün 2 yi buldu eve varmamız.ilk defa burda dize kadar kar gördm.iki defa düştüm.kızım ağladı korkudan ben onun ağıdına ağladım.akşamdan beri elektrik yok aklım sizde.deminde kızımı uyutmadan önce sobadan eilni yaktı.bugün ve dün hep sıkıntıydı bana kısacası.
kafayı vurup hemen yatacam o yüzden.

dünki menüm.:sabah:1 dukan krep,1 dilim kaşar,domates,biraz pekmez,2 dilim beyazpeynir,3 zeytin
ara:1 avuş pestil ve antep fıstığı
ara:elma
4 gibiöğlen yemeği:1 kase corba,3 lahana sarması
5 gibi yola cıktık trafiğe kalmamak için
gecede yolda midem bulandı:150 kalorilik peynirli kraker yedimm:))

bugünkki menüm:gece 4 gibi tekrar midem kötülendieynirli cubuk yedim
öğlen3 gibi:1 dilim ekmek,2 dilim ıspanaklı ekmek,2 kaşık lor,2 kaşık zeytin salatası,biraz pekmez,1 dilim kaşar,bi yumurta
ara:1 parça pişmaniye
ara:1 elma
ara:1 kivi

kızlar dün evi yeri toplu bırakayım die sabahtan kalktım temizliğimi valiizimi yemeğimi hazırladım.o yüzden spora fırsatım olmadı.bugünde kardan dolayı ve yorgunluktan spor yapamadım.yarın kar fazla olmassa ve dizimin ağrısı geçerse sporumu yapacam.geçmesede yavaş tempoda yapacam:)))
ama menüm bugün 2 gündür yoldaydım die böle oldu.yarın düzelecek.8e r bardak su içtim bide.

akşam çok fazla yemişsin coşmuşsun resmen kolayıda bırak bence hiç sağlıklı değil

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm başına gelenlere neyse bişey olmamış ya allaha şükür

menün fena değil fakat dün birazcık ucundan kaçırmışsın neyse yoldaydın olucak o kadar

akşam çok fazla yemişsin coşmuşsun resmen kolayıda bırak bence hiç sağlıklı değil

ben o kadar cok yediğimi düşünmüyorum canım akşam bir tabağımın hepsi dolmadı bile bi kenarda köfteler ufak ufak diğer kenarda 2 yk mantar sote vardı=)
az değill ama cossmadım yani =)

üşenmedim tam duşa giriooken geri cıktım ve 2 mil leslie yaptmm simdi duşş sonra da uykuu.. yarın sabahh sınavım var aksamm gelriiim
öpüldünüüzz..
cumayı merakla beklioormmm tekrardan 77.5 a inebilirimm inss

bu arada
kendime yulaf ezmesi aldım cumaya kdr 4 sabah kahvaltım o olcakkk bakalm etki etcekkmiiii

ben o kadar cok yediğimi düşünmüyorum canım akşam bir tabağımın hepsi dolmadı bile bi kenarda köfteler ufak ufak diğer kenarda 2 yk mantar sote vardı=)
az değill ama cossmadım yani =)

cevabım kırmamıştır seni umarım

coşmuşsun derken ağır şeyler yediğini kastetmek istemiştim

genelde kalorili şeyler tüketiyosun bence
tabi bu benim fikrim ben düşündüğümü yazıyorum.

ayrıca akşam spor yapman çok iyi olmuş yediklerini yakman açısından

GÜNAYDIN ÇITIR HATUNLAR...

bu gün ben spor yapamıcam
evde bir sürü işlerim var belki spor yerine geçer

siz sporunuzu aksatmayın

belki akşam yürürüm biraz

inşallah hepimizin bu günü çookkk güzel geçer.

gunaydinlar herkkesee :) smdi ise geldm kahvalti yapiormm kepekli beyaz peynirli tost yedm sekersiz cayla.. tost buuk boy beni oglen 3e kdr tutar cnku anca o saatte evde olabilcemm snava gtcm brazdan... bu arada yulaf ezmesi coook kotu yaa nasil yiyosnz yiyen varsa nerdeyse kusuodum hc sevmedm ((

günaydın canım sınavında başarılar dilerim ara olarak burçak bisküvi falan ye sakın kaçırma gözüm üzerinde ona göre boşver sen yulafı falan tosta falan razıyım ben sende bu hafta kaçamak yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…