Hafta sonu bu kadarda olsun.. yedigin cikolatayi yuruyuste yakmissindir.. :)
artık çikolata yemicem zaten belki 1 ay sonra krizler tekrar başladığında
bu günkü menüm
sabah: yarım fincan türk kahvesi
öğle: yok
akşam : saat 2 gibi bir top dondurma üzerine ahududu sosu ve bir avuç kadar böğürtlen koydum
fakat dondurmanın yarısını yedim bir avuç böğürtleni bitirdim 2 saat sürdü yemem
yarım bardak böğürtlen çayı şekersiz
1 bardak su
spor: 1 saat yürüyüş
dün internet sırası bana gelmedi bi türlü. kardeşim ve babam kaptı hep.
kendine dikkat etmeszen nasıl daha iyi olacaksın. aklın yolu bir. biribirimiz için buradayız o yüzden çenemizi çekeceksin canım:
en çok dokunan şey türk kahvesi olur gibi geliyor bana. sen de sadece onla yaşıyosun gibi.
türk kahvesini seviyorum beni rahatlatıyo sanki
siz yeterki konuşun ben çenenizi çekmeye razıyım
tabiki kusurlarım varsa söylemenizi isterim
lolo ksura bakma cnm ama bu sekilde diyet değil bu. sen aç kalarak kilo kaybedeceksin ne kas kalıcak ne bişey vücudunda
biz burda hiçbirimiz bu sekilde zayıflamak istemiyoruz ve birbirimizi uyarmak zorundayız
ben de 1 hafta bisey yemeden 2 kilo verdim sonra geri dönüşü kötü oldu. o yuzden ana öğünleri sağlıklı bir sekilde ye
hiçbir sey yememişssin ve yediklerin de sana fayda etcek seyler değil
birsey yiyemiyoirsan
kendine sebze ya da tavuk corbası yap bunları içmeye calıs...
çok güzel annenin desteğiyle ve senn azminle şu aburcuburu yırtıp sebze meyveye yöneliyosun.:))kimseciklerr yokmu kızlarrrr=))
annemle markete gittimmmm
pancar,karnıbahar,mantar aldık sebze günleri yapcaz
simdi pancar kavurması yapıyoruz burda İstanbulda hiç bilinmiyor ben Kuşadası'nda stajdayken yemekhanede yemiştim ordan aklımda kalmıs anne dedim yapalım :)
bi de erkek arkadaşım Muğlalı ama Kuşadasında yaşıo ondan da değişik şeyler öğreniorum
valla biz hiçbişi yemiomuşuz buralarda hep aynı şeylerr halbuuki neler var güzell türkiyemdeee
öle geldim yaziiyiim dedim suan grip olmaiim die thylolatt içiorm her nasıl yazılıyor ve okunuyorsa
canm benm arkadaşların yazdıklarını okudumda hakveriyorum onlara bende.hastasın tabi ama sen hep sana zararı olacak şeyleri tüketiyosun.sağlıklı bi insan olarak bana bile dokunur pastırma kahve lahana çikolata.senn midenki çok hassas diyosun.bence acilen doktorunun verdiği listeye dön.en azından o listeden az yersin ve bence daha az rahatsızlık duyarsın.sağlığınada daha cabuk kavuşursun.bu günkü menüm
sakın kızmayın tamammı
sabah : yok
saat 11 de pastırmalı yumurta yaptım az pastırma 1 tanede yumurta çeyreğini yedimzayıflamak için böyle yapmıyorum
yiyemiyorum elimde değil
biraz önce yarım bardak böğürtlen çayını zorla içtim
şu an midemde dans ediyo sanki midem ağırlaştı keşke içmeseydim diyorum.
bende buraya geldiğimde 74 .5 dim
şimdi 71.5 im
evet günde 1 kilodan fazla gidiyo fakat ben hiç memnun değilim bu durumdan keşke yavaş kilo versemde sağlıklı olsam
sürekli halsizim çok güçsüzüm beynimi toparlayamıyorum
hiç iyi değilim
ara:1 tane çikolata
öğle:yok
akşam :1 tane lahana dolmasının çeyreğini yedim. o da pişmişmi diye bakmak için
a fincan türk kahvesi az şekerli
yarım litre su
spor : 40 dk yürüyüş yaptım.
güzel olmuş canm.en azından dünki halleyden daha az kalorili:))öğlen uyandım
öğlen :yağsız domatesli yumurta (1 tane) 1kk peynir 4 zeytin ve form şeftalili çay 1 dilim çavdar ekmek
ara : 1 sıcak cikolata
akşam : 2 yk mantarlı tavuk sote 1 yk yogurtlu pancar 1 dilim çavdar ekmek
su :
spor:
daha sonra editlicem=))
güzel olmuş tatlım.bağırsakların daha bi düzene girmiştir bence.bi önerim var sana hala problemin devam ediyosa.dukan diyetinde önerilen yulaf kepeği.inanılmaz faydasını gördm ben.yer değiştirmeme rağmen bozulmadı düzenim.:)))benim menü
S: aktivya yoğutlu müsli
ara: elma
ara 1 avuç fındık
Öğle : 1 yumurtalı peynir , 1dilim ekmek
ara:
akşam: 1 kase mercimekli erişteli çorba,salata
doğum günüm olduğu için 2 dilim pasta
Hafta sonu bu kadarda olsun.. yedigin cikolatayi yuruyuste yakmissindir.. :)
Bugun menunu begendim, canimm sanirim sende benim gibi cikolata bagimlisisin..keske ara ogunler daha cok olsaymis..
Pasta haric cok saglikli bir menu olmus..
Arkadaslar benim dunku menume gelince.. sakin kizmayin.. Butun gun uyudugum icin.. malum hafta ici cok calisiyorum..
2 ogun yemek yedimBiliyorum cok køtu olmus.. artik yarin telafi ederim..
Sabah: 2 dilim enerji ekmegi, 5-8 tane arasi yesil zeytin, beyaz peynir ve 1 buyuk cay bardagi.. cay
Aksam: Salata, ve bezelyeli tavuk.. 1 bardak pepsi max... ne yazik ki vicdanim cok rahatsiz bir sekilde soyluyorum.. cok kucuk bir cikolata... sanirim regl dønemim yaklasti.. tatli kirizi hafiften esiyor cunku..
35 dk, hizli tempo yuruyus..
ve gun boyunca 4 buyuk bardak su icebildim ancak.. 1 ltr yapiyor yaklasik..
gün de olmana rağmen öğleyi ii atlatmışsın.önemliolan bu demi gözn kalmadan ama az az:))dünkü menüm.
s: kaşar peynir, yarım çiğ köfte,1 kaşık menemen.
ö: 1 kaşık kuskus salatası, 1 kaşık turp salatası, 1 küçük poğaça, çeyrek dilim kek, 1 kurabiye, 5 zey. dolma., 1 kaşık zey. fasulye, yarım dilim sütlü tatlı
a: 1 kepçe çorba, 2 lokma ekmek, 1 lokma pilav.
a: kardeşime pastalar yaptım. yaptıklarımın da tadına baktım. bu iş beni çok yordu spor yapamadım.
herkese selammm
bugun 12.30 da kalktımm pazar kahvaltısı yapalım dedik anniş babişko ve ben
1 de sofraya oturdum 2 bucukta kalktım ama korkmayın sonuç kötü değil
yarım kepekli simit 1kk beyaz peynir 3 zeytin 3 ufak kokteyl sosis 2 cherry domates 1 bardak sekersiz çay , 1 kayısı çayı
arada sınav için ön hazırlıım 1 kupa sıcak cikolata içtim mazur görün
akşam : 3 köfte , 2 yk mantarsote , 1 dlm tb ekmeği , 2 ince dilim fırın patates , 1 kucuk kase cacık , yarım bardak cola zero
yok bence gayet dozunda olmuş.çeşitli çünkü
evet biraz çok olmuş sanki
canm benm arkadaşların yazdıklarını okudumda hakveriyorum onlara bende.hastasın tabi ama sen hep sana zararı olacak şeyleri tüketiyosun.sağlıklı bi insan olarak bana bile dokunur pastırma kahve lahana çikolata.senn midenki çok hassas diyosun.bence acilen doktorunun verdiği listeye dön.en azından o listeden az yersin ve bence daha az rahatsızlık duyarsın.sağlığınada daha cabuk kavuşursun.
doktorumun verdiği bi yeme listem yok
pastırma yı çok az yedim ve bir kere dahada yemiyorum zaten
çikolatayıda bıraktım
tek kahve kehveyi bırakamam
canım hiç bir şey yemek isyemiyo ki
bu yediklerimide zaten çok az yiyorum
lahana dolmasınıda çatalın ucuyla aldım pişmişşmi diye bakmak için
yemiyorum yani bişey yemek yiyince midem bulanıyo
halsizliğim yorgunluğumu saymazsak çok kötü durumda değilim sanırım
neyse düzelir inşallah ne diyim
herkese selammm
bugun 12.30 da kalktımm pazar kahvaltısı yapalım dedik anniş babişko ve ben
1 de sofraya oturdum 2 bucukta kalktım ama korkmayın sonuç kötü değil
yarım kepekli simit 1kk beyaz peynir 3 zeytin 3 ufak kokteyl sosis 2 cherry domates 1 bardak sekersiz çay , 1 kayısı çayı
arada sınav için ön hazırlıım 1 kupa sıcak cikolata içtim mazur görün
akşam : 3 köfte , 2 yk mantarsote , 1 dlm tb ekmeği , 2 ince dilim fırın patates , 1 kucuk kase cacık , yarım bardak cola zero
evet biraz çok olmuş sanki
kızlar dün saat 7 arabasıyla hataya gitmek üzere yola cıktım ve hava şartları nedeniyle bugün 2 yi buldu eve varmamız.ilk defa burda dize kadar kar gördm.iki defa düştüm.kızım ağladı korkudan ben onun ağıdına ağladım.akşamdan beri elektrik yok aklım sizde.deminde kızımı uyutmadan önce sobadan eilni yaktı.bugün ve dün hep sıkıntıydı bana kısacası.
kafayı vurup hemen yatacam o yüzden.
dünki menüm.:sabah:1 dukan krep,1 dilim kaşar,domates,biraz pekmez,2 dilim beyazpeynir,3 zeytin
ara:1 avuş pestil ve antep fıstığı
ara:elma
4 gibiöğlen yemeği:1 kase corba,3 lahana sarması
5 gibi yola cıktık trafiğe kalmamak için
gecede yolda midem bulandı:150 kalorilik peynirli kraker yedimm:))
bugünkki menüm:gece 4 gibi tekrar midem kötülendieynirli cubuk yedim
öğlen3 gibi:1 dilim ekmek,2 dilim ıspanaklı ekmek,2 kaşık lor,2 kaşık zeytin salatası,biraz pekmez,1 dilim kaşar,bi yumurta
ara:1 parça pişmaniye
ara:1 elma
ara:1 kivi
kızlar dün evi yeri toplu bırakayım die sabahtan kalktım temizliğimi valiizimi yemeğimi hazırladım.o yüzden spora fırsatım olmadı.bugünde kardan dolayı ve yorgunluktan spor yapamadım.yarın kar fazla olmassa ve dizimin ağrısı geçerse sporumu yapacam.geçmesede yavaş tempoda yapacam:)))
ama menüm bugün 2 gündür yoldaydım die böle oldu.yarın düzelecek.8e r bardak su içtim bide.
canm benm sağlıklı bişeyler yeki en azından sana enerjide versin.dilaranın dedği gibi çorba olabilri.sebze haşlama olabilir.gidip gelip bi lokma ekmek atabilirsin ağzına.çiğ meyve dokunuyo diyosan komposto yapabilirsin.secenek çok?geçici bi durum sennki çok şükür.bi süre sonra eski sağlığına dönecen ama bunu hızlandırmak sennde elinde birazcanm benm arkadaşların yazdıklarını okudumda hakveriyorum onlara bende.hastasın tabi ama sen hep sana zararı olacak şeyleri tüketiyosun.sağlıklı bi insan olarak bana bile dokunur pastırma kahve lahana çikolata.senn midenki çok hassas diyosun.bence acilen doktorunun verdiği listeye dön.en azından o listeden az yersin ve bence daha az rahatsızlık duyarsın.sağlığınada daha cabuk kavuşursun.
doktorumun verdiği bi yeme listem yok
pastırma yı çok az yedim ve bir kere dahada yemiyorum zaten
çikolatayıda bıraktım
tek kahve kehveyi bırakamam
canım hiç bir şey yemek isyemiyo ki
bu yediklerimide zaten çok az yiyorum
lahana dolmasınıda çatalın ucuyla aldım pişmişşmi diye bakmak için
yemiyorum yani bişey yemek yiyince midem bulanıyo
halsizliğim yorgunluğumu saymazsak çok kötü durumda değilim sanırım
neyse düzelir inşallah ne diyim
canm benm sağlıklı bişeyler yeki en azından sana enerjide versin.dilaranın dedği gibi çorba olabilri.sebze haşlama olabilir.gidip gelip bi lokma ekmek atabilirsin ağzına.çiğ meyve dokunuyo diyosan komposto yapabilirsin.secenek çok?geçici bi durum sennki çok şükür.bi süre sonra eski sağlığına dönecen ama bunu hızlandırmak sennde elinde biraz
bilemiyorum su bile içemez oldum
resmen mideme taş gibi oturuyo her şey
aslında açım aç olduğumu hissediyorum ama yok olmuyo yiyemiyorum
akşam çok fazla yemişsin coşmuşsun resmen kolayıda bırak bence hiç sağlıklı değil
ben o kadar cok yediğimi düşünmüyorum canım akşam bir tabağımın hepsi dolmadı bile bi kenarda köfteler ufak ufak diğer kenarda 2 yk mantar sote vardı=)
az değill ama cossmadım yani =)
gunaydinlar herkkesee :) smdi ise geldm kahvalti yapiormm kepekli beyaz peynirli tost yedm sekersiz cayla.. tost buuk boy beni oglen 3e kdr tutar cnku anca o saatte evde olabilcemm snava gtcm brazdan... bu arada yulaf ezmesi coook kotu yaa nasil yiyosnz yiyen varsa nerdeyse kusuodum hc sevmedm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?