1 kilo cok iyi canim benim.. aslinda haftada 1-2 kilo en ideali diyorlar.. =))
canm 63,6 yazmışsın.dediğin gibi regl şişliği olabilir.bende geçen hafta aynı çıkmştım bu yüzden.prenseste onay verirse tabi?
tamam canm.peki kilo ortalamasını 9 a mı bölücem yoksa siz ayrıldığınız için 7 yemi ve tuğbada izinli?
kızlar bu arada şu an reglimin 5.günü ama kiraz sapındanmı neden bilmiyorum ödemimi atmışım ve 72,6 kilom 1 kilo vermişim:))
kızlar bu arada şu an reglimin 5.günü ama kiraz sapındanmı neden bilmiyorum ödemimi atmışım ve 72,6 kilom 1 kilo vermişim:))
vıdıvıdı takıma giriş kilon 82 idi kaç hafta oldu 81,7 sün bu hafta
kızlar şule beste mersa abla sizleri bekliyorum
**4.takım 241. ETAP **
mersa(81,0)
PrensesPeri( geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6/72,6/1,00/%1,36)
suleoz(63,2/64,2/-1/%-1,58)
alda(geri dönmek üzere ayrıldı)
Drosofila (79,0/79,0/0,0/%0)
Vıdıvıdı (81,8/81,7/0,1/%0,12)
beste( ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:?
4.Takim ortalaması:
aktardan almıştım canm.markette rastlamadım ama bulursan o da olur.tek başına tatsız ama çubuk tarcınla tatlanıyo biraz.canımbu arada bende bir iki güne kadar regl olucam , gögüslerimi taşıyamuyorum.... bu kiraz sapı hazır marketten çay olarakmı aldın yoksa aktardan mı aldın
1 kilo artıdaym
hepinizden özür dilerim. keşke tatil izni alsaydım.
okadar dukan felan yırttıktan sonra bu meyve sebze işi bana ii geldi.dün cozutmama rağmen
Kızlar naberrrrrr,
15 tatilden sonra paylaşımlarım düzene girecek ama beni şuaralar mazur görün
misafir dolu evim giremiyorıum kk ya
haftaya şehir dışındayım
ama okullar başlayınca herşey -süper olacak
mersacım , bak beni çok üzdün yazdıklarınla canım biz senden ilham aldık lütfen
yanımız da ol ,
kızlar bu gün sabah : 2 dilim sucuk yarım dilim ekmek
ara yok öğle 1 simit malesef akşam yemek teydim dışarıda
iskender yedim ama pidelerini yemedim
kızlar bugün avmye gittik.heryer yağmr sel su olunca ancak oraya takılabildik
pantolon alıyım kendime dedim ve bi türlü istediklerim olmadı yine 31 beden keten aldım yine.çok sinirlendim kendime.
tabi ilk baş ters tepti bu yarın toparlanacam geri inşa.
bugünki menüm:
sabah:2 dilim ekmek,1 kaşık zeytin salatası,2 dilim peynir,2 dilim ayva reçeli,1 dilim yumurta
öğle:küçük bi dilim pizza
sonra:yarım dilim dondurmalı künefe(hataya gelipte yemeden dönmek olmaz dedim ve yedim)
ara:1 kivi
akşam:1 tabak yoğurtlu brokoli haşlama
ara:misafirlikte 1 kase patlamış mısır,yarım kase kızımın artan çorbası
şimdi ip atlıycm.sonra geri dönerim öpyrm hepinizi.
dilara takıma en yakın zamanda uğrayıp menünü paylaşmanı istiyorum tatlım .ne alemdesin?
tamam zeynepciim sen istedin paylaşıyorum
sabah 09:00 1 adet tost
öğle 13:45 1 adet nugget sandwich
ara 17:00 ceyrek dilim simit ve yarım dilim açma bol salata
akşam 22:30 ( uyanıs saatim) 1 tabak karnıbahar
dün sadece sabah 2 tost 10 da
aksam 20:30 dada 1 tabak karnıbahar 1 kase makarna 2 kase salata çeyrek tabak suluköfte ydim
ama sonrasında ders calısırken bayaaa abur cubur yedim
son günüm kaldı yarın... atlatiim düzelcem
öpüyorum sizi cok..:18::18:
ah kk ah. kahvaltısı yaptırılacak 1 oğlan çocuğu beni bekliyor.
**4.takım 241. ETAP **
mersa(izinli)
tugba8424( izinli )
suleoz(63,2/64,2/-1,00/-%1,58)
beste(64/63,6/0,4/%0,62 ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:50
4.Takim ortalaması:0,06
mersa ablada gelmedi bu haftalık izinli yazıyorum.bu hafta mersa ablacım senden daha fazla katılım bekliyorum.haftaya ona göre karar verecem.
dilaracım:3 hafta kaldı bugün sınavlarda sondu.bu akşamdan itibaren örnek menüler vererk yanımızdasın. mezuniyetinde istediğin sırtı acık kıyafeti değilde kilolarını kapatacak bişeyler giymen gerekecek.sevgililer günündede tabi
vıdıvıvdı:misafir bile olsa canm benm en azından meyve eklemen lazım menülerine ve misafirlerine yemeğin yanına bi çorba ekleyebilirsin.sabahları müsli yemeyide ihmal etme.haftaya seni ekside bekliyorum
laracım:bu hafta yemeklerine biraz daha sebze eklemen gerekecek sanırım.son bi kaç gün araları bırkmıştın.vücudun panik yapmış olabilir.tekrar menülerini bi elden geçir.
şulecim:sende idolümdün noldu böle nazarmı ettim ya.hemen bu hafta örnek menülerinden bekliyorum.
kızlar bu hafta toplanmamız lazım artık amacımızı ve hedflerimizi unutmayalım lütfen.akşamakadar yokum bugün listeyi verip gidiyorum.akşama görüşürüz:)
üye ortalamalrı doğru kızlar fakat - de olanları yanlış toplamışsınız.10a böldm -0,13 çıktı.tekrar toplayın ekside olanları cıkarmayı unutmyın.arkadaşlar 7. takımdan geliyorum,listemize bir bakar mısınız..paylaşıma koyucam
***7. TAKIM 241 . ETAP***
kırmızıgül06(70.2/69.6/0.6/0.84%)
nev81 (72/71.6/0.4/0.55%)
aysen34 (69.3/69.3/0/0%)
SAPHIRA (86.6/87.3/-0.7/-0.80%)
saferan (119/120/-1/%-0.84)
kayramin (71/ geri donmek uzere ayrildi
Shopaholic (81.9/81.9/0/0%)
ekimm (88/88/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
İpekyol51(75/75.8/-0.8/-1.06%)
7. TAKIM ORTALAMASI: 0.31 %
**4.takım 241. ETAP **
mersa(izinli)
tugba8424( izinli )
mersa ablada gelmedi bu haftalık izinli yazıyorum.bu hafta mersa ablacım senden daha fazla katılım bekliyorum.haftaya ona göre karar verecem.
dilaracım:3 hafta kaldı bugün sınavlarda sondu.bu akşamdan itibaren örnek menüler vererk yanımızdasın. mezuniyetinde istediğin sırtı acık kıyafeti değilde kilolarını kapatacak bişeyler giymen gerekecek.sevgililer günündede tabi
vıdıvıvdı:misafir bile olsa canm benm en azından meyve eklemen lazım menülerine ve misafirlerine yemeğin yanına bi çorba ekleyebilirsin.sabahları müsli yemeyide ihmal etme.haftaya seni ekside bekliyorum
laracım:bu hafta yemeklerine biraz daha sebze eklemen gerekecek sanırım.son bi kaç gün araları bırkmıştın.vücudun panik yapmış olabilir.tekrar menülerini bi elden geçir.
şulecim:sende idolümdün noldu böle nazarmı ettim ya.hemen bu hafta örnek menülerinden bekliyorum.Ha
kızlar bu hafta toplanmamız lazım artık amacımızı ve hedflerimizi unutmayalım lütfen.akşamakadar yokum bugün listeyi verip gidiyorum.akşama görüşürüz:)
Haklisin canim benim.. bir kac gun bunalima girdim biliyorsun.. onun verdigi stresten kilo veremedim sanirim.. aralari fazla ihmal ettim.. ama yarindan itibaren eski menulerime donucem.. onumuzdeki hafta bu son cumanin acisini cikaricam insallah..
taam canım teşekkürler.kaptan yardımcımız geldi,o da seninle aynı hesaplamışben yanlış hesaplıyorum hep ya
**4.takım 241. ETAP **
mersa(izinli)
tugba8424( izinli )
şulecim:sende idolümdün noldu böle nazarmı ettim ya.hemen bu hafta örnek menülerinden bekliyorum.
evet bu hafta yoplamam lazım ki uzamasın bu süreç.
hele dün meyvelerim vardı yanımda o galetaları götürürken.çok fena oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?