kızlar bu arada şu an reglimin 5.günü ama kiraz sapındanmı neden bilmiyorum ödemimi atmışım ve 72,6 kilom 1 kilo vermişim:))
**4.takım 241. ETAP **
mersa(izinli)
PrensesPeri( geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6/72,6/1,00/%1,36)
suleoz(63,2/64,2/-1,00/-%1,58)
alda(geri dönmek üzere ayrıldı)
Drosofila (79,0/79,0/0,0/%0)
Vıdıvıdı (81,8/81,7/0,1/%0,12)
beste(64/63,6/0,4/%0,62 ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:50
4.Takim ortalaması:0,06
mersa ablada gelmedi bu haftalık izinli yazıyorum.bu hafta mersa ablacım senden daha fazla katılım bekliyorum.haftaya ona göre karar verecem.
dilaracım:3 hafta kaldı bugün sınavlarda sondu.bu akşamdan itibaren örnek menüler vererk yanımızdasın. mezuniyetinde istediğin sırtı acık kıyafeti değilde kilolarını kapatacak bişeyler giymen gerekecek.sevgililer günündede tabi
vıdıvıvdı:misafir bile olsa canm benm en azından meyve eklemen lazım menülerine ve misafirlerine yemeğin yanına bi çorba ekleyebilirsin.sabahları müsli yemeyide ihmal etme.haftaya seni ekside bekliyorum
laracım:bu hafta yemeklerine biraz daha sebze eklemen gerekecek sanırım.son bi kaç gün araları bırkmıştın.vücudun panik yapmış olabilir.tekrar menülerini bi elden geçir.
şulecim:sende idolümdün noldu böle nazarmı ettim ya.hemen bu hafta örnek menülerinden bekliyorum.
kızlar bu hafta toplanmamız lazım artık amacımızı ve hedflerimizi unutmayalım lütfen.akşamakadar yokum bugün listeyi verip gidiyorum.akşama görüşürüz:)
evettt sınavlarım bitti sonundaa kalsam da geçsemde nolcaksa olsuunn umrumda değil valla rahatladım yaaa
bu gün annemin doğumgünü bu gün artık yapamam ama yarın sabah itibariyle başlıyorum tekrardan beni örnek bile alcaksınız o kdr diyiiim
evettt sınavlarım bitti sonundaa kalsam da geçsemde nolcaksa olsuunn umrumda değil valla rahatladım yaaa
bu gün annemin doğumgünü bu gün artık yapamam ama yarın sabah itibariyle başlıyorum tekrardan beni örnek bile alcaksınız o kdr diyiiim
tebrik ederimmm
annenin doğum günü kutlu olsun. ellerinden öpüyorum anneciğini
Annenin dogum gunu kutlu olsun canim.. Allah uzun omurler versin..
Sabahtan sanirim 5-6 defa tartiya ciktim, belki yanlis vermistir insafa gelir diye.. bende artik yarindan itibaren herseyi nokta noktasina uygulicam.. spor en az 1 saat yapicam.. insallah ise yarar
tebrik ederimmm
annenin doğum günü kutlu olsun. ellerinden öpüyorum anneciğini
cok teşekkür ederiizz ama daha ellerinden öpcek yaşa gelmedii çıtır daha oo
doğum günü demişken
yarında benim doğum günüm
hem düğün var hem benim doğum günüm gerçi doğum günüm arada kaynıcak ama neyse artık
kardeşim bir kere evlenicek ama ben allahta nasib ederse daha çok doğum günleri kutlucam
oooh doğuumgüünnn kutlu olsn cnm senin de
selam kızlar
dün kınamız vardı çok güzel geçti çok eğlendik
yarın sabah tekrar karşıya geçiyorum düğüne gidicem gece geç gelirim
pazar günüde dinlenirim pazartesi yine burdayım
merak etmeyin hiç kaçamak yapmıyorum
azda olsa yiyorum ama mecbur çevredekilerin zoruyla
annem her keze kızım yemek yemiyo demiş
beni her gören bana bişey yedirmeye çalıştı zor kaçtım ellerinden
neyse pazartesi normal hayatıma dönücem inşallah.
ayrıca benim için dua edin bu havada taaa oralara sağ salim gidebilim
eve gelirken inanın dondum şapkamın üzeri buz tutmuştu bi ara eve gidemicem donucam sandım
Annenin dogum gunu kutlu olsun canim.. Allah uzun omurler versin..
Sabahtan sanirim 5-6 defa tartiya ciktim, belki yanlis vermistir insafa gelir diye.. bende artik yarindan itibaren herseyi nokta noktasina uygulicam.. spor en az 1 saat yapicam.. insallah ise yarar
doğum günü demişken
hem düğün var hem benim doğum günüm gerçi doğum günüm arada kaynıcak ama neyse artık
kardeşim bir kere evlenicek ama ben allahta nasib ederse daha çok doğum günleri kutlucam
sen bi de beni görseydin, tuvalete - tartıya mekik dokudum sabah sabah. en sonunda banyoya aldım tartıyı.
tşk ederim canımm=)) yarın baslıoruz o zaman besteee!!!
evet önemli olan devamının gelmemesi.telafilerrrrr tatlım.bünyemiz bu kadar müsaitken ipin ucunu bırakmaya hakkımız yok.:))
Haklisin canim benim.. bir kac gun bunalima girdim biliyorsun.. onun verdigi stresten kilo veremedim sanirim.. aralari fazla ihmal ettim.. ama yarindan itibaren eski menulerime donucem.. onumuzdeki hafta bu son cumanin acisini cikaricam insallah..
birbirimize destek olup fstık olmalıyız.
canm ya özellikle baktım görünüyomu die görünüyodu.aklıma gelen başıma gelirzeynepçiğim aynı anda bildirim yapmıssınız sanırım senin eklediğin liste görünmüyor nedense ben tekrar ekledimneyseki sen varmışsın.
tebrik ederimmm
teşekkr ederim
nice mutlu senelere sevdikleriyle beraber inşallah.evettt sınavlarım bitti sonundaa kalsam da geçsemde nolcaksa olsuunn umrumda değil valla rahatladım yaaa
eşim cok fena diyodu kar fırtına.Allah yardımcın olsun.köprü trafiği felçtir şimdi.selam kızlar
dün kınamız vardı çok güzel geçti çok eğlendik
yarın sabah tekrar karşıya geçiyorum düğüne gidicem gece geç gelirim
pazar günüde dinlenirim pazartesi yine burdayım
merak etmeyin hiç kaçamak yapmıyorum
azda olsa yiyorum ama mecbur çevredekilerin zoruyla
annem her keze kızım yemek yemiyo demiş
beni her gören bana bişey yedirmeye çalıştı zor kaçtım ellerinden
neyse pazartesi normal hayatıma dönücem inşallah.
ayrıca benim için dua edin bu havada taaa oralara sağ salim gidebilim
eve gelirken inanın dondum şapkamın üzeri buz tutmuştu bi ara eve gidemicem donucam sandım
hem senn doğum günün hem kardeşinin düğünü ikisini bir kutlamış olacksın ne güzel.hayatındaki en büyük doğum günü partin sanırım:))doğum günü demişken
süpersin işte bu benm idolüm:)))))))))sabah: 4 köfte, 2 dilim kepekli ekmek, peynir, 3 zeytin, ıhlamur
ara: 1 portakal
öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kepek ekmeği,2 köfte
ara:-
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kepek ekmeği, 2 kaşık makarna, salata
ara: 1 portakal yerim birazdan
kayısı çayı içtim, yeşil çay içicem
annem bazen tartıyı saklıyo kafyaı yedin heralde dio her tuvalletten sonra tartılmak hoşuma gidio napım.tabi kilo verdiğim hafta veremezsem bi hafta bekliyorum.:))))bikaç ay tartılmazsam zaten kesin kilo alıyorum demektir:))bu kulüpte en sevdiğim şey bu en az haftada bir tatrtılmak zorunda hissediyorum kendimi.böylece sürekli kontrol altında oluyorum.sen bi de beni görseydin, tuvalete - tartıya mekik dokudum sabah sabah. en sonunda banyoya aldım tartıyı.
:)))))valla prenses takıma bana vekaleti verirken kurallara uymayanları özllikle şu bi hafta sınmamı istedi:)ona göre takım listesini oluşturacam.Dogum gunun simdiden kutlu olsun ozaman canim.. nice mutlu yillara.. kardesinede mutluluklar dilerim..
Hahahah aynen vallaha, is yerinde bile tartiya ciktim.. evde kolumda geziyorum resmen.. hani su insat muhendizlerinin insat esnasinda kulandiklari olcu makinasi gibi bi sey varya.. nereye gitseler yanlarinda.. bende bugun oyleydim resmen
Basliyoruz dilosh, yani baska sansimiz yok yoksa kovulucaz.. artik eski kiyafetlerimi giymek istiyorum nisan ayina kadar of.. kahrolsun cikolata
çok güzelll bu menüde hatta süperrr.cuma tartısı baya işe yaradı galiba:)Bugunun Menusu..
Kahvaltidan ønce 2 bardak su.
Kahvalti (07:00) - 2 dilim kepekli ekmek, beyaz peynir, 5-6 zeytin, ve domatez.
Ara (10:00) - 1 yesil elma, 2 tane ceviz, 1 bardak su
Oglen (12:30) - Tavuklu Salata, 1 bardak su
Ara (15:30) - 1 kivi + 1 bardak su
Aksam (18:00) -Kirmizi ispanak yemegi, yaninda 1 kase yagsiz yogurt, 2 bardak su
Buyuk bardak su ictigim icin sanirim 2 litre yakin su ictim bugun..
30 dk hizli tempo yuruyus
Dogum gunun simdiden kutlu olsun ozaman canim.. nice mutlu yillara.. kardesinede mutluluklar dilerim..
Hahahah aynen vallaha, is yerinde bile tartiya ciktim.. evde kolumda geziyorum resmen.. hani su insat muhendizlerinin insat esnasinda kulandiklari olcu makinasi gibi bi sey varya.. nereye gitseler yanlarinda.. bende bugun oyleydim resmen
Basliyoruz dilosh, yani baska sansimiz yok yoksa kovulucaz.. artik eski kiyafetlerimi giymek istiyorum nisan ayina kadar of.. kahrolsun cikolata
Bugunun Menusu..
Kahvaltidan ønce 2 bardak su.
Kahvalti (07:00) - 2 dilim kepekli ekmek, beyaz peynir, 5-6 zeytin, ve domatez.
Ara (10:00) - 1 yesil elma, 2 tane ceviz, 1 bardak su
Oglen (12:30) - Tavuklu Salata, 1 bardak su
Ara (15:30) - 1 kivi + 1 bardak su
Aksam (18:00) -Kirmizi ispanak yemegi, yaninda 1 kase yagsiz yogurt, 2 bardak su
Buyuk bardak su ictigim icin sanirim 2 litre yakin su ictim bugun..
30 dk hizli tempo yuruyus
hem senn doğum günün hem kardeşinin düğünü ikisini bir kutlamış olacksın ne güzel.hayatındaki en büyük doğum günü partin sanırım:))
süpersin işte bu benm idolüm:)))))))))
annem bazen tartıyı saklıyo kafyaı yedin heralde dio her tuvalletten sonra tartılmak hoşuma gidio napım.tabi kilo verdiğim hafta veremezsem bi hafta bekliyorum.:))))bikaç ay tartılmazsam zaten kesin kilo alıyorum demektir:))bu kulüpte en sevdiğim şey bu en az haftada bir tatrtılmak zorunda hissediyorum kendimi.böylece sürekli kontrol altında oluyorum.
:)))))valla prenses takıma bana vekaleti verirken kurallara uymayanları özllikle şu bi hafta sınmamı istedi:)ona göre takım listesini oluşturacam.
çok güzelll bu menüde hatta süperrr.cuma tartısı baya işe yaradı galiba:)
kızlar geçen hafta diyetisyenimin verdiği listeyi sizlerle paylaşayım.fikir edinmek anlamında.bugün gülben ergenide inceledim oda yaklaşık böle yapıyo:))
kahvaltı:1 su bar süt,1,5 kibrit kutusu peynir,1 dilim ekmek,domates
ara:1 meyve
öğle:1,5 ızgara köfte,yarım kepce yoğurt,6 yemek kaşığı sebze,1 dilim ekmek
ara:1 meyve,1 dilim ekmek ve peynir
akşam:1,5 ızgara köfte,1 kase corba,yarım kepce yoğurt,1 dilim ekmek,8 yemek kaşığı sebze
ara:1 bardak süt
bi de değişim listesi verdi et yarine ekmek yerine neleri yiyebilirim.onlar baya uzun o yüzden yazmadım ama menüleri şuleninkine benziyo:))bi dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav yiyebiliyorsun mesela yada çorba yada tahıl....
zorlandım bugün. ama yarın kendimi dışarı atıcam, aslına bakılırsa beni okul paklar.
ben bi süre o listeleri yanımda taşımıştım biliyo musunuz. faydalı olabilir gerçekten.
bugünlerde yoğurda mı sarsam diyorum. ankarada böylesi yok. burda da fren olur bana biraz.
menümüde yazayım canlarım
sabah:1 dilim ekmek,1 kaşık lor,1,5 yumurta,1 dilim peynir,domates ve bi lokma bal
ara:yarım elma
ara:biraz dutkurusu ve ceviz
öğle:diş hediğine gitmiştim:1 kase haş buğday ve nohut karışımı üstüne bi kaşık şeker döktm.2 çatal makarna salatası ve kızımın artan kurabiyesi bi lokma
akşam:1 kase bamya sulu,2 kaşık keşkek,yarım kase yoğurt
ara:1 elma,1 mandalina
annem bazen tartıyı saklıyo kafyaı yedin heralde dio her tuvalletten sonra tartılmak hoşuma gidio napım.tabi kilo verdiğim hafta veremezsem bi hafta bekliyorum.:))))bikaç ay tartılmazsam zaten kesin kilo alıyorum demektir:))bu kulüpte en sevdiğim şey bu en az haftada bir tatrtılmak zorunda hissediyorum kendimi.böylece sürekli kontrol altında oluyorum.
:)))))valla prenses takıma bana vekaleti verirken kurallara uymayanları özllikle şu bi hafta sınmamı istedi:)ona göre takım listesini oluşturacam.
çok güzelll bu menüde hatta süperrr.cuma tartısı baya işe yaradı galiba:)
kriz geçiren bi ben değilim sanırım.:18::18::18::18:
meyveyi bol yedim akşam,bir avuç da leblebi.
memleket yaramadı bana kızlar.
şimdi lesliemi yapayım. bugün dışarı çıkmadım.
çok güzel menü.
kırmızı ıspanak da nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?