Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada şu an reglimin 5.günü ama kiraz sapındanmı neden bilmiyorum ödemimi atmışım ve 72,6 kilom 1 kilo vermişim:))

tebrik ederimmm

Annenin dogum gunu kutlu olsun canim.. Allah uzun omurler versin..
Sabahtan sanirim 5-6 defa tartiya ciktim, belki yanlis vermistir insafa gelir diye.. bende artik yarindan itibaren herseyi nokta noktasina uygulicam.. spor en az 1 saat yapicam.. insallah ise yarar

Son düzenleme:
selam kızlar

dün kınamız vardı çok güzel geçti çok eğlendik

yarın sabah tekrar karşıya geçiyorum düğüne gidicem gece geç gelirim
pazar günüde dinlenirim pazartesi yine burdayım

merak etmeyin hiç kaçamak yapmıyorum
azda olsa yiyorum ama mecbur çevredekilerin zoruyla

annem her keze kızım yemek yemiyo demiş

beni her gören bana bişey yedirmeye çalıştı zor kaçtım ellerinden
neyse pazartesi normal hayatıma dönücem inşallah.

ayrıca benim için dua edin bu havada taaa oralara sağ salim gidebilim
eve gelirken inanın dondum şapkamın üzeri buz tutmuştu bi ara eve gidemicem donucam sandım

doğum günü demişken
yarında benim doğum günüm

hem düğün var hem benim doğum günüm gerçi doğum günüm arada kaynıcak ama neyse artık
kardeşim bir kere evlenicek ama ben allahta nasib ederse daha çok doğum günleri kutlucam

sabah: 4 köfte, 2 dilim kepekli ekmek, peynir, 3 zeytin, ıhlamur
ara: 1 portakal
öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kepek ekmeği,2 köfte
ara:-
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kepek ekmeği, 2 kaşık makarna, salata
ara: 1 portakal yerim birazdan

kayısı çayı içtim, yeşil çay içicem

Son düzenleme:

tşk ederim canımm=)) yarın baslıoruz o zaman besteee!!!

kolay gelsin bu karda kışda

oh rahatladın hadi bakalım bas gaza peşinden gelelim biz de.

nice güzel yaşlara annecinle

sen bi de beni görseydin, tuvalete - tartıya mekik dokudum sabah sabah. en sonunda banyoya aldım tartıyı.

Dogum gunun simdiden kutlu olsun ozaman canim.. nice mutlu yillara.. kardesinede mutluluklar dilerim..

sen bi de beni görseydin, tuvalete - tartıya mekik dokudum sabah sabah. en sonunda banyoya aldım tartıyı.

Hahahah aynen vallaha, is yerinde bile tartiya ciktim.. evde kolumda geziyorum resmen.. hani su insat muhendizlerinin insat esnasinda kulandiklari olcu makinasi gibi bi sey varya.. nereye gitseler yanlarinda.. bende bugun oyleydim resmen

tşk ederim canımm=)) yarın baslıoruz o zaman besteee!!!

Basliyoruz dilosh, yani baska sansimiz yok yoksa kovulucaz.. artik eski kiyafetlerimi giymek istiyorum nisan ayina kadar of.. kahrolsun cikolata

Bugunun Menusu..

Kahvaltidan ønce 2 bardak su.

Kahvalti (07:00) - 2 dilim kepekli ekmek, beyaz peynir, 5-6 zeytin, ve domatez.

Ara (10:00) - 1 yesil elma, 2 tane ceviz, 1 bardak su

Oglen (12:30) - Tavuklu Salata, 1 bardak su

Ara (15:30) - 1 kivi + 1 bardak su

Aksam (18:00) -Kirmizi ispanak yemegi, yaninda 1 kase yagsiz yogurt, 2 bardak su

Buyuk bardak su ictigim icin sanirim 2 litre yakin su ictim bugun..

30 dk hizli tempo yuruyus​

prensesim 436.sayfanın sonunda alıntılayıp vermişim listeyi.ama ben 2. takımı atlamış biri ondan devam etmişim birileride beni atlamş öle devam etmiş öğleden sonrada dışarda olduğum için paylaşım alanna tekrar bakamadım.iiki sen görmüşsün.

kızlar geçen hafta diyetisyenimin verdiği listeyi sizlerle paylaşayım.fikir edinmek anlamında.bugün gülben ergenide inceledim oda yaklaşık böle yapıyo:))
kahvaltı:1 su bar süt,1,5 kibrit kutusu peynir,1 dilim ekmek,domates
ara:1 meyve
öğle:1,5 ızgara köfte,yarım kepce yoğurt,6 yemek kaşığı sebze,1 dilim ekmek
ara:1 meyve,1 dilim ekmek ve peynir
akşam:1,5 ızgara köfte,1 kase corba,yarım kepce yoğurt,1 dilim ekmek,8 yemek kaşığı sebze
ara:1 bardak süt

bi de değişim listesi verdi et yarine ekmek yerine neleri yiyebilirim.onlar baya uzun o yüzden yazmadım ama menüleri şuleninkine benziyo:))bi dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav yiyebiliyorsun mesela yada çorba yada tahıl....

kriz geçiren bi ben değilim sanırım.:18::18::18::18:
meyveyi bol yedim akşam,bir avuç da leblebi.
memleket yaramadı bana kızlar.
şimdi lesliemi yapayım. bugün dışarı çıkmadım.

çok güzel menü.
kırmızı ıspanak da nedir?

zorlandım bugün. ama yarın kendimi dışarı atıcam, aslına bakılırsa beni okul paklar.

ben bi süre o listeleri yanımda taşımıştım biliyo musunuz. faydalı olabilir gerçekten.
bugünlerde yoğurda mı sarsam diyorum. ankarada böylesi yok. burda da fren olur bana biraz.

Son düzenleme:

evet güzel olur süt tyoğurt iştahta kapatıyor.aslında o listeler tam bizim günlük almamız gereken besinleri gösteriyor.umarım davranış haline gelirde hayatımız boyu öğrenebiliriz düzgün beslenmeyi.

menümüde yazayım canlarım
sabah:1 dilim ekmek,1 kaşık lor,1,5 yumurta,1 dilim peynir,domates ve bi lokma bal
ara:yarım elma
ara:biraz dutkurusu ve ceviz
öğle:diş hediğine gitmiştim:1 kase haş buğday ve nohut karışımı üstüne bi kaşık şeker döktm.2 çatal makarna salatası ve kızımın artan kurabiyesi bi lokma
akşam:1 kase bamya sulu,2 kaşık keşkek,yarım kase yoğurt
ara:1 elma,1 mandalina

keşkeğe iyi dayanmışsın.menün güzel.şeker olmasa daha güzel olurmuş ama oda süsü olmuş.

sporumu yaptım 4 mil leslie. 50 de mekik çekcem şimdi.

iyi geceler.

ahaha sorma ya cuma tartisi tokat gibi geldi, cunku cok dikkat etmistim kendime sadece son 3 gun depresyondan dolayi vicudumun shok gecirdigini dusunuyorum.. bide ben uzulunce kilo alan bir yapim var.. bunu daha oncede fark ettim.. Millet kilo verir ben aliyorum hehe.. ama insallah haftaya bir farkli sonuc alirim..

Yok canim bugun herkes krizlerdeydi bi sen degildin,
Kirmizi ispanak; Sanirim benim turkcemin yetersizliginden yanlis yazmisim.. salcali ispanak yazsam daha mantikli olurdu.. :))) gøcmen usulu salcali, etli, cok az yag kulanilarak yapilan bir yemek.. biz aslen gøcmen oldugumuz icin arada bir farkli yemekler yapar annem.. Menumde ilginc yada anlamadiginiz seyler gorurseniz sorabilirsiniz yani hehe =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…