Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

genelde aynı anda bildirim yapıldıgında oluyor böyle sorunlar.önemli değil canım ben buralardayım elimden geldiğince yanındayım

keşkeğe iyi dayanmışsın.menün güzel.şeker olmasa daha güzel olurmuş ama oda süsü olmuş.

sporumu yaptım 4 mil leslie. 50 de mekik çekcem şimdi.

iyi geceler.
şulecim güzel bi yöntem buldum kızımı kucağıma aldım 3 kaşık keşkek ,bamya ve yoğurtu aldım önüme tabağımın coğunu ona yedirdim bi kaşık kadar ancak bana kaldı.ama bamyada kendime tekarar aldım.gündüz misafirliktede öle atlattım aldım kucağıma onu bi kurabiye bi kase makarna salatası bi lokma kalacak şekilde baya bi yedim benm küçük oburum.arda kalan da bana yetti.ama diş buğdayını yemedi.haş yağsız tatsızdı ya tuzla ya şekerle yemem gerekiyo bi kaşık şeker attım üstüne artık.dünkki kaçamağım olduhayırlısıyla tatl bitsede şu irademle savaşımda bitse)
genelde aynı anda bildirim yapıldıgında oluyor böyle sorunlar.önemli değil canım ben buralardayım elimden geldiğince yanındayım
saol prensesim.acemiyim daha yavaş yavş öğreniyorum senden:)

günaydın.

nihalcim gelmeyeceksin bugün ama doğum günün, günümüz kutlu olsun. size duyuruyom kızlar bu arada

günaydın kızlar ben karabatak gibi bir batıyorum bir çıkıyorum.çok dengesiz bir dönem geçirdiğimi tahmin edebiliyosunuzdur.ama bu gün hava çokk güzeldi ve bende kendimi çok iyi hissediyorum hadi dedim kalk ve artık yürüyüşe başla aldım tarçınımıda yanıma tam 1 saat dolu dolu tempolu yürüdüm.inşallah böyle devam ederim.
zeynepcim beni izinli yazmışsın canım çokk teşekkür ederim.

zeynepçiğim mersa abla neden bildirim yapmadı :44:

prensesim hoşgeldin aslında ben yukardaki mesajı sabah erken yazmıştım ama gözden kaçmış.zeynep te beni izinli yazmış .ben yine aynıyım prenses bir gün iyi 3 gün kötü bakalım bu gün iyi gibiyim kendimi çok iyi hissediyorum.günlerdir ilk defa hakerek bir kahvaltı yaptım.acıkmadan sürekli yiyodum bu açlıktan bayılmak üzere kahvaltımı yaptım.bunlar iyi işaretler gibi görünüyor.en azından buraya girecek gücü bulabildim demekki toparlıyorummm

hoşbuldum aslında pek bulmadım da ya neyse :44: canımcım tam yetki zeynepte artık.açıklamanı kabul edecek olan o ben misafir okuyucuyum

lolo ve şuleciğim,

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp sizin için uzun ve dileklerizin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice güzel yaşlara!

Eki Görüntüle 334917

günaydın.

nihalcim gelmeyeceksin bugün ama doğum günün, günümüz kutlu olsun. size duyuruyom kızlar bu arada

ablacım aslında ne yapacağımı bilemediğimden öle yaptım ama normalde bildirimde bulunmamak,paylaşımdada bulunmamak takımdan atılma sebebin.hepimiz gelgitler yaşıyoruz.kilo verdiğimizde aldığımızda oluyor.bu takımın amacı zaten hepberaber atlatmak bunları.
ben onu yazarkende yazmıştım bi hafta daha deneme sürecindesin ablacım.eğer hala aynı devam edersen cumaya takımdan çıkarmak zorundayım seni.burda olduğun halde bildirim yaapmama gibi bi şansımızda yok artık.bu senin ve hepimiz için geçerli.

Kızlar , iyi akşamlar
sabah : müsli
öğle:2 peynirli pohaça
Akşam : 1 karnı yarık yarım dilim ekmek
birza boş menü çünkü bütün gün dışarıdaydım.

spor sa eğer 1 den 5 kadar yürüdüm o magaza senin bu mağaza benim

Zeynepciğim, yarın sabahtan itibaren yokum canım izmiri gidiyorum ,
perşembe döneceğim bir aksilik olmazsa, gittiğim yerler yabancı ilk defa gördüğüm kişiler olacak eşimin arkadaşları vs
bu yüzden nasıl bir beslenme yaparım bilemiyorum akşam yemekler ağır olur ama ben elimden geldiğince
yememeye çalışırım, perşembeye kadar paylaşım yapamayacağım canım izinli olmak istemiyorum izinin verdiği rahatlığı yaşamak istemiyorum ama
elimden geleni yapacağım canım en az zararla kapatırım inşallah ..
kızlar ilk defa uçağa binicem korkuyorum açıkçası çok stresliyim, panik atak hastasıyım bana da edin:18::18::18:

Son düzenleme:

canım korkmaa ztn o kadar kalabalığı görünce geçiyor korkuun
ben de çok korkan biriydim 4 kere bindim 4 üde ist-izmir ve dönüşü olarakk işte... hem de tektim 4ünde de
cok keyiflii olcak hemen varmanın mutluluğunu yaşıcaksın merakk etmee

hatta sabah binceksen bi kahve bi sandwich iste ucakta stresin geçerrr
simdiden hayırlı yolcululklar ve ii haftalar cnm

~ Bugunun Menusu ~

Kahvaltidan ønce 1 bardak ilik su.

Kahvalti (09:00) - 2 dilim kepekli ekmek, 1 salatalik, yarim domatez, 5 siyah zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, sekersiz cay.

Ara (12:00) 2 buyuk bardak ilik su + 1 kivi.

Oglen (15:00) 1 kase yogurt, 3 tane diyet galeta, 5-6 tane kavrulmus badem, 2 bardak ilik su.

Ara (16:30) 1 elma, 1 bardak ilik su.

Aksam (18:30) 1 kase mercimek corba, buyuk bir tabak sirkeli limonlu bol yesilikli salata ve 2 bardak ilik su.

Ve spor olarak: 60 dk yuruyus.

Canim iyi yolculuklar.. korkma canim benim bi sey olmaz.. uzun bir yolculukta degil nasilsa.. baska seyler dusunmeye calis..
Hem esinde yaninda olucak insallah iyi gecer..

Menuye gelince biraz az olmus ama disarda oldugun icin bi sey diyemicem.. magazalari yurumek zaten en iyi spor.. hem vakit cabuk geciyor hem vicut yoruluyor =)

Son düzenleme:
kızlar meümü yazıyım da gidiyim teyzemleeree
sabah:1 dilim ıspanaklı ekmek 1 dilim peynir,2 kaşık patatesli yumurta,3 zeytin,domates,yeşil çay
ara:yarım elma,biraz ceviz ve dut kurusu
öğlen:1 kase çorba,1 kase yoğurtlu ıspanak
ara:1 kivi,kirazsapı tarçın kattığım siyah çay 1 bardak
akşam:1 tabak ıspank yoğurtlu
misafirlikteydim bi dilim künefeyedim dondurmayla((ama bütün gün buna hazırlnadım özelkle ekmek hiç yemedim sabah dışında.
:)
250 ip atladım birazdan mekiklerimide yaparım.yürüyüşte yaptım yağmur yoktu bugün.

tatlım ii yolculuklar ii tatilller.izinli saymıyorum zaten.cuma geldiğinde kilonu bildirirsin.en yakın zamanda kendine bi aktar bul ve kayısı dutkurusu gibi atıştırmalıklar al bence kendine.böle dışarıda olduğunda çok işe yarıyo ve kan şekerinde çok düşmemiş oluyor veya süt yada ayran olabilir.kendinide daha ii hissedersin.emin olki uçak otobüsten cok daha konforlu ve sakin.yollar berbat karlı felan.otobüs bileti aldığıma bin pişmanım.tadını cıkar tatilin.:)

tam sıkı bi diyet listesi canm güzel olmuş.bu arada hala avakado bulamadım.geçen markette son bi tane kalmıştı.o da cubuk batıra batıra ne hale gelmişti:)istanbula gidince ilk işim maske yapmak olacak.

ÇOOK GÜZEL.
eminim kısa sürede iyi sonuçlar alacaksın canımcın.

rahat rahat gidip gelirsin işte rahat ol , yollar berbat durumda.
menünü de toparlamaya çalışmışsın, inş tatilde de en azından böyle geçer.

misafirlikleri bile ustalıkla atlatıyosun kaptanım süpersin.

canım senindemi doğum günün :44:
evet

teşekkür ederim canımcım.

sabah: 2 kaşık fasulye kavurma, biraz ekmek ve 2 parça simit, yarım kek
ara: ince dilim tiramisu
öğle: çok az yağlı pancar kavurma, biraz kepek ekmeği
akşam:1 kase çorba, biraz kepekli ekmeği, 2 kaşıktavuklu kuskus, 5 küçük tuzlu kurabiye, ince dilim yaş pasta
ara: patlamış mısır, 2-3 küçük tuzlu kurabiye, ince bir dilim pasta
ara: portakal ve elma

okeyde birinci oldum. doğumgünü çocuğunu çook şımarttılar yani. yediklerimden de belli. ama karnım acıyo. bi de sonrasında değilde yerken acısa.

yaramaz kızlar ne yapar
tabiki spor.
vicdan, vicdan işte.
3 mil leslie 50 mekik.
tam bu saatlerde doğmuşum. bütün 32 yaşım sporla geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…