kızlar meümü yazıyım da gidiyim teyzemleeree
sabah:1 dilim ıspanaklı ekmek 1 dilim peynir,2 kaşık patatesli yumurta,3 zeytin,domates,yeşil çay
ara:yarım elma,biraz ceviz ve dut kurusu
öğlen:1 kase çorba,1 kase yoğurtlu ıspanak
ara:1 kivi,kirazsapı tarçın kattığım siyah çay 1 bardak
akşam:1 tabak ıspank yoğurtlu
misafirlikteydim bi dilim künefeyedim dondurmayla((ama bütün gün buna hazırlnadım özelkle ekmek hiç yemedim sabah dışında.
:)
250 ip atladım birazdan mekiklerimide yaparım.yürüyüşte yaptım yağmur yoktu bugün.
tam sıkı bi diyet listesi canm güzel olmuş.bu arada hala avakado bulamadım.geçen markette son bi tane kalmıştı.o da cubuk batıra batıra ne hale gelmişti:)istanbula gidince ilk işim maske yapmak olacak.
ÇOOK GÜZEL.
eminim kısa sürede iyi sonuçlar alacaksın canımcın.
sabah: 2 kaşık fasulye kavurma, biraz ekmek ve 2 parça simit, yarım kek
ara: ince dilim tiramisu
öğle: çok az yağlı pancar kavurma, biraz kepek ekmeği
akşam:1 kase çorba, biraz kepekli ekmeği, 2 kaşıktavuklu kuskus, 5 küçük tuzlu kurabiye, ince dilim yaş pasta
ara: patlamış mısır, 2-3 küçük tuzlu kurabiye, ince bir dilim pasta
ara: portakal ve elma
okeyde birinci oldum. doğumgünü çocuğunu çook şımarttılar yani. yediklerimden de belli. ama karnım acıyo. bi de sonrasında değilde yerken acısa.
Kizlar forumu gezerken bir konu ilgimi cekti.. siz bu diyet hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Yarindan itibaren uygulasam mi acaba..
sizlerinde dusuncesini merak ettim.. :44::44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
benim çok hoşuma gitti ccanım birlikte uygulayalım mı? ben ztn bu hafta gene çalışyıroum
sabah peynir ekmek salatamı yer giderim işe... orda da öğlen artık sebze yemeği salata yogurt kombinasyonunu yaparım=)) ikindimde sabah ordan aldıım tostu yerim soğuk olur ama olsun tadı damağımda kalmaz işte
akşam da sadece çorba yogurt ve 1 dilim ekmek yerim böle denielim bakalm 1 hafta nolcak
Bende begendim, hadi birlikte basliyalim canim ozaman yarindan itibaren bende butun hafta calisiyorum banada uyar aslinda..
bakalim cumaya kadar ise yaramazsa baska sey dusunuruz..
evet cnm öyle yapalım suyu unutmayalım 3 lt cok benmiçin işteyken o kdr içersem çalışamam wc ye gitmektenama 2 lt ye tamamlarımm her günn
selam bayanlar
bir kaç gündür yediklerimi yazmıyorum
bu gün başlim artık
sabah: 2 yemek kaşığı et sote
öğle :yok
ara: yok
yarım saat önce bir tost yaptım kaşarlı
yarısını yedim
su yarım litreyi geçmez
hıı bide 2 bardak elma suyu içtim ,şu şeker ilavesiz olanlardan
şu an midem çok acayip şiş durumda yarın hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum.
bilmeyenler bilmez bilenlere kucak dolusu sevgiler benim minnak davşanlarım sevgili ablalarım hepinizi öpüyom.......
beni bilmeyenler size diyom hatırınız kalmasın hadi sizi de öpüverem demi ya
hepinize mutlu ve booool kilo verilen bi hafta diliyorum....
alda abla
mersa abla
tuğbişim
prensesim
şuleözümm
zeynep kuzuuuuuuu
dilara cankuşumm
hepinizi çoook çok seviyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
selam kızlar,
dün kara gittik ve arabama çarptılar tek sevincim bize bişey olmadı bu günde onunla uğraştık ama neyseki sigorta ödüyor.arka far kırıldı birazda göçük var arabada verilmiş sadakamız varmış.sizler nasılsınız ben daha iyiyim ama burda hava çok soğuk o yüzden yürüyüş yapamıyorum.sabah kahvaltımı yaptım daha öğlen yemeğimi yemedim.bide tarçınım hasta cuma günü onunla uzun bir yürüyüş yapmıştık sahiller içki içen insanlarla dolu içkiyi içiyolar sonrada şişelerini kırıp atıyolar ayağını cam kesti sanırım çok kötü 3 gündür her gün pansuman yapılıyor.benden şimdilik haberler bu kadar hepinizi öpüyorummm:))
kızlar selamm nasılsınızz??
simdi sizee bişi danışcamm ama muhtemelen kimse cvp vermicek cunku kimse paylaşımda bulunmuooo
sabah 1 ince dilim ekmekle 2-3 çatal peynir yedim 7.30 da
saat 10:30 da 1 kepekli tost yedim
saat 12:30 da 1 tabak köfteli patates (azcık-yemekhanede) 1 kase de karısık slata yedim o da az
ve simdi saaat 17.30 ve ben cok acıktım
sizce simdi azcık mercimek yemeği yesem
aksam 8 de de bi kase corba içsem nasl olurr??
doğum günü çocuğu bi yıllık karbonhidrat ihtiyacını almış bulunuyorsun yarın snaa ekmek felan yok cezalısın:)sabah: 2 kaşık fasulye kavurma, biraz ekmek ve 2 parça simit, yarım kek
ara: ince dilim tiramisu
öğle: çok az yağlı pancar kavurma, biraz kepek ekmeği
akşam:1 kase çorba, biraz kepekli ekmeği, 2 kaşıktavuklu kuskus, 5 küçük tuzlu kurabiye, ince dilim yaş pasta
ara: patlamış mısır, 2-3 küçük tuzlu kurabiye, ince bir dilim pasta
ara: portakal ve elma
okeyde birinci oldum. doğumgünü çocuğunu çook şımarttılar yani. yediklerimden de belli. ama karnım acıyo. bi de sonrasında değilde yerken acısa.
bak bu iyi işte yiyerek deil sporla geçer inşallah 32 yaşın:)yaramaz kızlar ne yapar
tabiki spor.
vicdan, vicdan işte.
3 mil leslie 50 mekik.
tam bu saatlerde doğmuşum. bütün 32 yaşım sporla geçer inş.
bende bakıyım bi tatlım son aldığım diyet hoşuma gitti gerçi ama bundanda bi süre sonra sıkılıp değişik bişey arıyacağım için elimin altında bulunsun diyorum.:)Bende begendim, hadi birlikte basliyalim canim ozaman yarindan itibaren bende butun hafta calisiyorum banada uyar aslinda..
bakalim cumaya kadar ise yaramazsa baska sey dusunuruz..
diyetten tamamen uzak bi liste bu tatlım.sağlığına ne zarar verecekse öle besleniyosun gibime geliyor.selam bayanlar
bir kaç gündür yediklerimi yazmıyorum
bu gün başlim artık
sabah: 2 yemek kaşığı et sote
öğle :yok
ara: yok
yarım saat önce bir tost yaptım kaşarlı
yarısını yedim
su yarım litreyi geçmez
hıı bide 2 bardak elma suyu içtim ,şu şeker ilavesiz olanlardan
şu an midem çok acayip şiş durumda yarın hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum.
güzel canm.misafir varken böle atlatmanda güzel tabi.~ Bugunun Menusu ~
Izinli olmama ragmen sabah 6 uyandim.. ve kahvaltidan ønce buyuk bardak limonlu ilik su ictim.
Sabah (07:30) - 3 tane diet galeta, yagsiz krem peynir, sekersiz cay, 4 tane siyah zeytin ve bir bardak ilik su.
Ara (09:30) - 2 buyuk bardak ilik su, 1 salatalik, 3 tane kuru kayisi.
Oglen (13:30) - 2 buyuk bardak ilik su, 1 kase tavuk corba, 2 dilim kepekli ekmek, tursu
Ara (16:30) - 2 buyuk bardak ilik su, 2 tane kivi, 1 tane ceviz
Aksam (18:30) - 2 buyuk bardak ilik su, 4 kasik manti, 3 kasik yogurt, 1 tane sigara børek, ve 1 limonlu soda.
Manti bir tabak vardi ønumde misafir vardi diye.. ama yine tartidaki rakamlar aklima gelince yemedim. Masada kendimi yesiliklerle, tursu yiyerek oyaladim. Anlicaginiz aksam yemeginde pek bi sey yiyemedim.
Ayrica son 3 gundur suya cok yogunlastim, bugun tam 3,5 litre su ictim. Karnimin cok sistigini hissediyorum ama faydasini gørurum insallah.
Misafirden dolayi spor yapamadim, ama yarin acisini cikaririm..
Ve yarin Dilara ile birlikte yeni bir diyete basliyoruz. Bakalim o ne kadar isimize yaricak.. :44:
:)))canm benm hoşgelmişisn özletttin kendini.sesini hiç duymadım ama burda yazdığın yazılarda bile senn canlılığını hissediyorum umarım herşey yolundadrı:)bende seni seviyorum bluemoonum:)bilmeyenler bilmez bilenlere kucak dolusu sevgiler benim minnak davşanlarım sevgili ablalarım hepinizi öpüyom.......
beni bilmeyenler size diyom hatırınız kalmasın hadi sizi de öpüverem demi ya
hepinize mutlu ve booool kilo verilen bi hafta diliyorum....
alda abla
mersa abla
tuğbişim
prensesim
şuleözümm
zeynep kuzuuuuuuu
dilara cankuşumm
hepinizi çoook çok seviyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
geçmiş olsun ablacım.bu kadarındda çok şükür.selam kızlar,
dün kara gittik ve arabama çarptılar tek sevincim bize bişey olmadı bu günde onunla uğraştık ama neyseki sigorta ödüyor.arka far kırıldı birazda göçük var arabada verilmiş sadakamız varmış.sizler nasılsınız ben daha iyiyim ama burda hava çok soğuk o yüzden yürüyüş yapamıyorum.sabah kahvaltımı yaptım daha öğlen yemeğimi yemedim.bide tarçınım hasta cuma günü onunla uzun bir yürüyüş yapmıştık sahiller içki içen insanlarla dolu içkiyi içiyolar sonrada şişelerini kırıp atıyolar ayağını cam kesti sanırım çok kötü 3 gündür her gün pansuman yapılıyor.benden şimdilik haberler bu kadar hepinizi öpüyorummm:))
tatlım baya bi geç oldu ama acsan ve meyve bulamıyosan bi kase kadar mercimek yemekte zarar yok bence:)kızlar selamm nasılsınızz??
simdi sizee bişi danışcamm ama muhtemelen kimse cvp vermicek cunku kimse paylaşımda bulunmuooo
sabah 1 ince dilim ekmekle 2-3 çatal peynir yedim 7.30 da
saat 10:30 da 1 kepekli tost yedim
saat 12:30 da 1 tabak köfteli patates (azcık-yemekhanede) 1 kase de karısık slata yedim o da az
ve simdi saaat 17.30 ve ben cok acıktım
sizce simdi azcık mercimek yemeği yesem
aksam 8 de de bi kase corba içsem nasl olurr??
Canim cok gecmis olsun.. Allahtan size bir sey olmamis.. Tarcinada gecmis olsun umarim cabucak duzelir ve bol bol yuruyuse cikarsiniz ..
Dilaracim, diete basladin mi?? ben basladim ve biraz zor bir diet gibime geliyor.. Cok sey yememissin ama bi gunde 2 corba seni baymaz mi
Aksam tavuklu salata yesen??
Ayrica evet bende cok rahatsizim bu az paylasimdan.. nerdeyse kimse bir sey yazmiyor.. ve motivasyon git gide dusuyor.. Boyle olmaz ki
evet zeynepcim.. lutfen yeni uyeler al.. boyle cok kotu.. ortada bir kac kisi haric.. diger arkadaslarimiz cok nadir giriyorlar..
Boyle giderse yine sondan birinci oluruz..
kızlar dün kardeşimin yanına hatayın bi ilcesine gittik.nasıl olsa net var die düşünmüştüm ama yeni evlerine taşındıkları için net gelmemişti ve hiç bişey yazamadım.haber de veremedim.ama tam takım burdayım artık:)
dün ki menümü çok ii hatırlamıyorum ama cayımın yanında yediğim bi kurabiye dışında kaçamağım olmadı
bugünki menüm:sabah:1 haş yumurta,1 üçgen peynir,1 dilim ekmek,domates salatalık,bi lokma bal
ara:küçücük bi parça un helvası
öğle:1 tabak patlıcan yemeğinin yanına,2 kaşık yoğurt ve 1 kaşık barbunya
ara:1 küçük kağıt kek(çok az yağ vardı içindde)
şimdide,ıspanak ve yoğurt yiyecem
ara:1 kivi ve elma:)
motivasyonumuzda düşüyor canm ya dediğin doğru ve üye de eliycem ona göre.sonuçta bu bir takım ve kuralları var.
Canim cok gecmis olsun.. Allahtan size bir sey olmamis.. Tarcinada gecmis olsun umarim cabucak duzelir ve bol bol yuruyuse cikarsiniz ..
Dilaracim, diete basladin mi?? ben basladim ve biraz zor bir diet gibime geliyor.. Cok sey yememissin ama bi gunde 2 corba seni baymaz mi
Aksam tavuklu salata yesen??
Ayrica evet bende cok rahatsizim bu az paylasimdan.. nerdeyse kimse bir sey yazmiyor.. ve motivasyon git gide dusuyor.. Boyle olmaz ki
siziin diyete baktım canm.her diyetisyyenin verdiği aslında bizim normaldede hayat tarzı haline getirmemiz gereken bi liste bu bence.geçen benm diyetisyenimde böle bişey verdi ama o meyveyi ara olark vermişti.bu yemekle birlikte veriyo.illa ekmek yemiyceksen kuru tahıla çevirirsin bunu veya çorbaya veya diyet bisküviye .bence cok kolay ve tam calışana göre bi liste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?