Gitsin yaglilar gelsin kiviler.. hehehe... canim su iciyorsun umarim.. menu iyi guzel.. ama unutma ki yagdan daha tehlikeli olan sey un.. :/
Evet bence bian once hal edelim bu olayi.. olmuyor boyle..
Dilara bu diyet listesi banada az geldi, ve icindeki hersey sevmedigim yicekler.. ve is yerinde bunlari bulmam zor oluyor.. :/
Napsak ki bilemedim.. Of bende cok mutsuzum.. bi turlu sevdigim diyeti bulamiyorum.. ve cabuk bikiyorum.. kahrolasi kilolardan da kurtulmak istiyorum.. regl olamadim, bugun yarin derken oda diyet yuzunden gecikti ve davul gibi sistim.. sinirlerim cok bozuk..
Bide bu guruptaki sakinlik, dedigin gibi benimde resmen hevesim kalmadi.. ama bi yandan da kendimi zorluyorum ha gayret diye..
su içiyorum canm benm yazmayı unutuyorum genelde.doğru diyosun unlular da tehlikeli. o tarz bi kaçamağım varsa öğlen yada akşam öğününde ekmek almıyorum.telafi etmeye çelışıyorum ama en güzeli hiç yememek çünkü insanın yedikçe yiyesi geliyor
bu ara acilen kilo vermem lazım dolabım bas bas bağırıyor ama sırf küçüleecem die j-kıyafet alamıyorum.umarım bu haftada bi kilo gider
nisana çıtır olarak girerim:)))
canm şişliğin varsa bi aktar bulursan kiraz sapı al derim çok işe yarıyor veya kiraz sapı bulamazsan kiraz al saplarını kaynat iç kirazlarınıda aralara ye:))
ya canım yok corba içmedim de ben işteyken öğle yemeği yiyince acıkmıorum ama eve gelince cok acıkmıs oluorum ya ve bu diyet bana cok az geldi:S ya ben sanırım cok yemeye basladım iştahım cok açık ve doymuyorum artık
bi de yarın regl olcam o yuzdne ara yerine bisküvi-sıcak cikolata yaptım aksam ufacık yiccem birazdan babam gelince... ama mutsuzum ya işyerinde su götürmem lazm yanıma...
zeynepcimm eet güzel bi liste aslında ama dışardayken ölçüyü tutturamıoruz bi de mesela sebze yemeği ya da ızgara köfte dio ama ben yemekhanede köfteli patates yemeği bulabildim içiinde ufacık 3 tane inegöl köfte vardı snrm hazır . ne pilav aldım yanına ne corba ne ekmek ne tatlıı.. sdce salata ve bunu aldım ama itiraf ediorm salatada coook az yağplı patlıcan ve kabak kızartma vardı 2 ser ufak dilim...
ama işte eve lgelince tutamadım kendimi annem bisküvi almıi yeim cok açtım yemek de daha pişmemiştii... benm motivasyonm cok düştü bişiler yapmamız lazım
takımın paylaşım azlığından ben de cok sikayetçiyim resmen hevesim kalmadı
inanirmisin hayatimda ilk defa un ve cikolatali seylerden bu kadar uzun sure uzak durabildim.. 1 hafta cok olmasada sekersiz bir hafta benim icin cok.. ama yavas yavas farkina vardim ki.. sekerim dusuyor is yerinde.. Ama napalim benimde senin dedigin gibi kiyafet alma hevesim kalmadi..
hep diyorum nasilsa bu ay bi kac kilo vercem sonra alirim.. aylar gecti kilolar duruyor.. of nisana dogum gunum var.. ve ozamana kadar eski kiloma donmezsem cok uzulurum..:44:
demi bize iki secenek sunuluyor ya hayattan yiyerek zevk alacaz tat alarak yada yemiycez giyinerek güzel görünerek egomuzu tatmin edecez hangisi ağır basarsa artık.şu sıralar 26 -27 yaş arasındayken emin olki görünüş benm için inanılmaz ön planda o yüzdende artık tattlı felan yok.
Bugun 3,5 litre su ictim.. hayatimda ilk defa.. ama wc gitmekten biktim resmenozaman yarin basliyoruz.. =))
Canim umarim daha iyisindir.. ama menuye gelince.. yediklerin cok az, ve sagliksiz seyler..
Gune neden hafif yiceklerle baslamiyorsun?? Hem mideni yavas yavas kucuk porsiyonlara alistirirsan belki bu mide siskinligini yasamazsin..
Seni daha guzel ve saglikli menulerle bekliyoruz...
selam kızlar,
dün kara gittik ve arabama çarptılar tek sevincim bize bişey olmadı bu günde onunla uğraştık ama neyseki sigorta ödüyor.arka far kırıldı birazda göçük var arabada verilmiş sadakamız varmış.sizler nasılsınız ben daha iyiyim ama burda hava çok soğuk o yüzden yürüyüş yapamıyorum.sabah kahvaltımı yaptım daha öğlen yemeğimi yemedim.bide tarçınım hasta cuma günü onunla uzun bir yürüyüş yapmıştık sahiller içki içen insanlarla dolu içkiyi içiyolar sonrada şişelerini kırıp atıyolar ayağını cam kesti sanırım çok kötü 3 gündür her gün pansuman yapılıyor.benden şimdilik haberler bu kadar hepinizi öpüyorummm:))
Dilara bu diyet listesi banada az geldi, ve icindeki hersey sevmedigim yicekler.. ve is yerinde bunlari bulmam zor oluyor.. :/
Napsak ki bilemedim.. Of bende cok mutsuzum.. bi turlu sevdigim diyeti bulamiyorum.. ve cabuk bikiyorum.. kahrolasi kilolardan da kurtulmak istiyorum.. regl olamadim, bugun yarin derken oda diyet yuzunden gecikti ve davul gibi sistim.. sinirlerim cok bozuk..
Bide bu guruptaki sakinlik, dedigin gibi benimde resmen hevesim kalmadi.. ama bi yandan da kendimi zorluyorum ha gayret diye..
canm şişliğin varsa bi aktar bulursan kiraz sapı al derim çok işe yarıyor veya kiraz sapı bulamazsan kiraz al saplarını kaynat iç kirazlarınıda aralara ye:))
canm benm en azından yeni üyeler bulana kadar kendişmzi sk sık girerek birbirimizi denetliyebiliriz.ayrıca okdar çok acıkmamak için iş erinde yanına kuru meyveler alabilirisin.daha öncede önermeiştin sanırım.tatlı ihticanıda frenler bence.ben ceviz ve dut kurusuna taktım burda tatilde.ya kilolu löp löp yağlı birer bayan olacaz yada elimizden gelenin sınırlarını zorluyacaz.
salata ve patates yemeği ii güzel olmuş bi kase de çorba içseydin daha ii doyabilirmiştin.arada da meyve yerdin orda olmasa bile kuru meyve al kendine ve onlardan atıştır.bi süre böle dene bence.süt alabilirsin yanına yoğurtta süper ayrıca bimde meyve parçaçıklılar var işe yarar bence.
Valla ya bugune kadar yedikte ne oldu.. of hele ben eskiden en fazla 49-50 kiloydum..
Zaten inan bana bu zamanda fizik herseyden onemli olmus.. yuz guzeligi felan kimse umursamiyor artik. Onemli olan fizik..
Birak tatliyida yemiyelim.. istedigimiz kiloya ulasinca istanbulda bunu hep birlikte kutlariz tatli yiyerek
canm benm bütün gün ac kalıyosun ve sonra yediğin şeyler aç karnına yenilmeyecek şeyler oluyor.eşin sana en büyük zararı veriyor.diyetle felan cidden alakası yok.sağlığına kavuşmak için düzgün yemek yemeye alışmalısın.turp rendesi öldürür seni gazdan ayrıca çiğğ köfteselam kızlar
bu gün yediklerim
sabah:yok
öğle:yok
akşam 4 gibi derum verdiler 2 tane ve bir kaç ilaç
eve geldim 2 yemek kaşığı et sote, bir iki çatal turp rendesi, 1 çiğ köfte bir bardak elma suyu
ve şu an mide fesatı geçirmek üzereyim
çok kötüyüm yemekten sonra cırcır oldum ha bire w c yee taşınıyorum
hep eşimin yüzünden ben bişey yemicem dedikçe kafasına göre önüme getirip beni zorluyo
sonuç işte bu
moralim çok bozuk
doktor acaba psikolojik olabilirmi dedi
yaa psikolojik olsa ben yemek istemezdim dimi
halbuki yemek yedikten sonra bu şikayetleri yaşadığım için yemek istemiyorum
açken daha rahatım niye kimseye anlatamıyorum anlamıyorum
kimse beni anlamak istemiyo
yemekten nefret etmeye başladım artık
eşime yedim dicem yalan söylücem en iyisi bu bence
nolucaksa olsun artık
canm ya cok güzel kilolar vermiştin umarım tatil bitince toparlarsın.dün gayet ii olmuş aslında ama bugün tekrar coşmuşsun.yarın hiç kaçamak yapmadan atlatki bu haftayı da bi kilo artıda bitirme.dün giremedim kızlar.
menülerim de güzel değil.
dünkü menüm:
s: mantar kavurma, kepek ekmeği
a: türk kahvesi, leblebi,patlamış mısır
ö: 2 kase çorba, biraz kepek ekmeği
a:-
a: hamsili pilav, kola
a: 2 dilim haşhaşlı börek, kivi,portakal
spor yok
bugün
s: 1 bardak süt, biraz nesquik
ö: lavaşlı dürüm, patates kızartma, diyet kola
a: kuru fasulye, 1 tatlı , biraz patlamış mısır, bir kaç fındık
a: çorba, biraz pilav, bol salata(normal, patlıcan ve brokoli), 3 köfte, 1 kaşık büryan.
a:meyve yerim heralde
misafirlikte de yapamıyorum ya.
dün gece bi saat kıvrandım.çok ağır geldi aslında yediklerim.:44:
bugün çok ayaktaydım ama spor yapamam.
hepimiz cıtır olalım ondan sonra istanbulda tatlıyla kutluyalım güzel fikir:)))hayalimde canlandı :)))))Valla ya bugune kadar yedikte ne oldu.. of hele ben eskiden en fazla 49-50 kiloydum..
Zaten inan bana bu zamanda fizik herseyden onemli olmus.. yuz guzeligi felan kimse umursamiyor artik. Onemli olan fizik..
Birak tatliyida yemiyelim.. istedigimiz kiloya ulasinca istanbulda bunu hep birlikte kutlariz tatli yiyerek
aynen besteeeeeeeeeeee
aslında ben buraya ilk başladığımda her sey cok güzel gidiodu cok da güzel kilo verdim ama simdi tek tek geri alıyorum sil baştan yapmak istemiyorum
napıodum spor yapıodum ve su içiodm ve zayıflıodum! ne yersem yiyim aksam az yiyodum sdce
o zmn beste bence biz senle şöle yapalım
günde 2 lt su (kış günü cok içilmiooo) artı mutlaka 3 mil leslie yapalım her gün bi de 18.30 dan snra yemeyelim. nasıl* ? öğlen istediğimizi yeriz fast food olmamak şartyla? bide çikolata ve şeker tüketmicez bu kdr. ha bi de kahvaltı harici ekmek yemeyelim.
aslında bunu tkaımca da uygulayabilirz..
bizdee varrr ama yapmaya üşenioorum da regl şişliği kiraz sapıyla geçer mi ya kiraz ağacı lazım bence
ya işte zeynepcim sorun da su kiii kuru meyveleri hiiiç sevmiyorumm ben hatta ağzıma atsam anında çıkarırım o derece.. ben en iisi yanıma grissi ni alim uzun kepeklilerden var evde 4 tane ondan götürim şekersiz çayla arada yerim işteyken.. öğlende yukarda besteye yazdıım gibi ekmeksiz ne varsa yicem az az..
ben 62 kiloyken sisko derlerdi ( boyum 74 ) simdi 78-79 kiloya geri cıktımm gerçi 82 yle başladım burda amaa... simdi sen düşün
neyse gidicek hepsi! Lara şişkinlik için orda varsa poşet bitki çaylarından kayısı çayı de ne
canm benm bütün gün ac kalıyosun ve sonra yediğin şeyler aç karnına yenilmeyecek şeyler oluyor.eşin sana en büyük zararı veriyor.diyetle felan cidden alakası yok.sağlığına kavuşmak için düzgün yemek yemeye alışmalısın.turp rendesi öldürür seni gazdan ayrıca çiğğ köftekalorisi felan değil takımdkilerin ve benm sana demek istediğimiz sen yeni ameliyat olmuş birine göre çok kötü besleniyosun umarım yoluna girer.
canm ya cok güzel kilolar vermiştin umarım tatil bitince toparlarsın.dün gayet ii olmuş aslında ama bugün tekrar coşmuşsun.yarın hiç kaçamak yapmadan atlatki bu haftayı da bi kilo artıda bitirme.
hepimiz cıtır olalım ondan sonra istanbulda tatlıyla kutluyalım güzel fikir:)))hayalimde canlandı :)))))
kendi bünyemizi gayet ii tanıyoruz aslında dilaracım.neyi yediğimzde kilo aldığımızda neyi yediğimizde verdiğimizi biliyoruz.yarınki yasağımız tatlı olsun ekmek te sadece sabah güzel fikir.yarının kuralı bu olsun:)))
hatta hergüne ayrı bi kural belirleyebilirz.eğlenceli olabilir:)
kiraz sapı bende işe yarıyor anasonda şişkinliği alırmış:)
aynen besteeeeeeeeeeee
aslında ben buraya ilk başladığımda her sey cok güzel gidiodu cok da güzel kilo verdim ama simdi tek tek geri alıyorum sil baştan yapmak istemiyorum
napıodum spor yapıodum ve su içiodm ve zayıflıodum! ne yersem yiyim aksam az yiyodum sdce
o zmn beste bence biz senle şöle yapalım
günde 2 lt su (kış günü cok içilmiooo) artı mutlaka 3 mil leslie yapalım her gün bi de 18.30 dan snra yemeyelim. nasıl* ? öğlen istediğimizi yeriz fast food olmamak şartyla? bide çikolata ve şeker tüketmicez bu kdr. ha bi de kahvaltı harici ekmek yemeyelim.
aslında bunu tkaımca da uygulayabilirz..
ben 62 kiloyken sisko derlerdi ( boyum 74 ) simdi 78-79 kiloya geri cıktımm gerçi 82 yle başladım burda amaa... simdi sen düşün
neyse gidicek hepsi! Lara şişkinlik için orda varsa poşet bitki çaylarından kayısı çayı de ne
rakı içelim diosun yani zeynepolluuurrr
eet her güne 1 kural güzel fikirr
yarıınn kuralı tatlısız -2 lt su - sdce kahvaltıda 1 dilim ekmek kuralıııııııııııı
Canim tamam dedigin gibi yapalim, cunku ben bu diyet seklini bir gun uyguladim ve inanki midemde agri hissediyorum.. ve gece aciktim.. spor yapicak enerjimde yoktu dun..Ben tatli ve cikolatayi tamamen cikariyoruz ozaman, dedigin gibi az az yicez yemekleri, eger cikolata krizi tutarsa.. bitter cikolata saf kakolu cikolata yeriz bi parca.. cunku hic yemedigimizde ozaman beyin tam krize giriyor ve bi sure sonra daha beter bir tatliya saldiriyoruz..arti mutlaka yuruyus yapiyoruz dedigin gibi..
Hem canim senin boyun benden 9 cm fazla.. ben 165 boyundayim ve 64 kiloyum.. ozaman daha cok belli oluyor..Ama gayret edip vericez bu kilolari.. yaza su bikini giyince.. of bende boyle olsam diye iclendigimiz kizlar gibi citirlasicaz..
Ara sira yediklerimin resimli tarifini eklicem bundan sonra.. elimden geldigince motivasyon vericem sizlere kizlar.. artik bi kendimize gelelim...
boyle olmaz.. bu basligi biraz yeni yazilarla, konularla zenginlestirmemiz lazim..
dün giremedim kızlar.
menülerim de güzel değil.
dünkü menüm:
s: mantar kavurma, kepek ekmeği
a: türk kahvesi, leblebi,patlamış mısır
ö: 2 kase çorba, biraz kepek ekmeği
a: hamsili pilav, kola
a: 2 dilim haşhaşlı börek, kivi,portakal
spor yok
bugün
s: 1 bardak süt, biraz nesquik
ö: lavaşlı dürüm, patates kızartma, diyet kola
a: kuru fasulye, 1 tatlı , biraz patlamış mısır, bir kaç fındık
a: çorba, biraz pilav, bol salata(normal, patlıcan ve brokoli), 3 köfte, 1 kaşık büryan.
a:meyve yerim heralde
misafirlikte de yapamıyorum ya.
dün gece bi saat kıvrandım.çok ağır geldi aslında yediklerim.:44:
bugün çok ayaktaydım ama spor yapamam.
selam kızlar
bu gün yediklerim
sabah:yok
öğle:yok
akşam 4 gibi derum verdiler 2 tane ve bir kaç ilaç
eve geldim 2 yemek kaşığı et sote, bir iki çatal turp rendesi, 1 çiğ köfte bir bardak elma suyu
ve şu an mide fesatı geçirmek üzereyim
çok kötüyüm yemekten sonra cırcır oldum ha bire w c yee taşınıyorum
hep eşimin yüzünden ben bişey yemicem dedikçe kafasına göre önüme getirip beni zorluyo
sonuç işte bu
moralim çok bozuk
doktor acaba psikolojik olabilirmi dedi
yaa psikolojik olsa ben yemek istemezdim dimi
halbuki yemek yedikten sonra bu şikayetleri yaşadığım için yemek istemiyorum
açken daha rahatım niye kimseye anlatamıyorum anlamıyorum
kimse beni anlamak istemiyo
yemekten nefret etmeye başladım artık
eşime yedim dicem yalan söylücem en iyisi bu bence
nolucaksa olsun artık
bak buda bi fikir?
her haffta tartıda eksi cıkana öğlen öğününde bi çikolata yada istediği tatlıdan ödül? bölece kilo vermek için dahada hareketleniverirriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?