Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydin kizlar,burda hava yine kapali ve yagmurlu yuruyus yapamadim gecte kalktim zaten.sitede islerim vardi onlarla ilgilendim ve buraya geldim.
sabah: hafif kahvalti yaptim beyaz peynir domates yesil biber ve birazda ekmek yedim .
ara:2 tane mandalin yedim.
oglen:1 tane sinitzel yedim.

blue cum hos geldin canim bende seni cok seviyorum bu takima gercekten pozitif enerji verenlerden biriydin senin eksikligini cok hissediyoruz.en azindan sik sik ugra

:))))

saol canim tabiki en buyuk tesellimiz bizlere bisey olmamasi.araba nasil olsa yapilir.tarcinim icinde tesekkur ederim artik o bizim bir parcamiz sanki kizlarimdan biri hastalanmis gibi hic sesi solugu cikmadan yatiyor yavrumm:)))

saol canim cok tesekkur ederim.
çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi

tesekkur ederim.evet verilmis sadakamiz varmis allahim bizleri korudu...

ben neden bişi anlamıyorum bu sitedennnn aradıgım hiç bişiyi bulamıyorum kuzennnnnn zeynepece nerdesinnnnn:)

valla buldum seni :) zeynep ben burcin canım bak burdayım yeni üyelerine yardımcı olurum tatlımmmm

bulmana yani,,

tamam canımmm :) evet dediin gibi vericezz
ben suna sevinioorummm
regl dönemimde zayıflayabiliorm bi tek ve o dönemime girdim simdi bu 2 hafta bomba gibi geçicek benm acımdan tabi eğer tekrar 80 e cıkmadıysam

1 subat hedeflerimiz yalan oldu ama ben diyorum ki bu cuma tartıdan sonra kendimize 1 mart hedefleri koyalım ve buna uymayanı (+1) kilo tölerans şartıyla takımdan cıkaralım ne dersiniz

Tamam 1 mart hedefi bana uyar cunku mart sonu istanbula gelicem.. onceden biletimi almistim.. isler ters gitsede ozel hayatimda o tatilime gelicem.. ve en az 5-6 kilo vermek istiyorum.. cokmu imkansiz:44::44::44: Dilara benim regl diet yuzunden bir haftadir gecikti.. umarim cumaya olurum cunku siskinligim gider.. Ama takimdan cikarmak biraz acimasiz olmadi mi

yoooo 1 ay için 5-6 kilo iyi benceee en az 4 verirsin inanıyorum ben saanaa
benm de 1 mart hedefim 74 kilo hadi bakalımmm bu sefer çok uçmadım inşallah olurum

yoooo 1 ay için 5-6 kilo iyi benceee en az 4 verirsin inanıyorum ben saanaa
benm de 1 mart hedefim 74 kilo hadi bakalımmm bu sefer çok uçmadım inşallah olurum

Hadi insallah.. Bence yapariz ya.. yapanlardan neyimiz eksik.. 4 hafta sonucta.. cabuk gecer.. her hafta 1 ve 1,5 kilo arasi verirsek bence super olur..

Kızlar merhaba,
Bu akşam evimize döndük nihayet, yarın geçmişi okumaya da zamanım olur inşallah, umarım herkes iyi, sağlıklı ve zayıflamıştır:)
Öpüyorum hepinizi.

Kızlar merhaba,
Bu akşam evimize döndük nihayet, yarın geçmişi okumaya da zamanım olur inşallah, umarım herkes iyi, sağlıklı ve zayıflamıştır:)
Öpüyorum hepinizi.

hoşgeldin ablacımm senden güzel haberler bekliyorduk :) hala bekliyoruz!

valla bu takım sen yokken kilo aldı nerde zayıflıoo acabaa=)

Kızlar merhaba,
Öpüyorum hepinizi.

canım ablam allah sana da sağlık, sıhhat versin. öpüyorum.

Kızlar merhaba,
Öpüyorum hepinizi.

Alda abla hosgeldiniz.. sizden guzel haberler bekliyoruz.. umarim hersey yolundadir..
Bizler pek sayifliyamadik ama cumaya cok kararliyiz..

~ Bugunun Menusu ~

Kahvaltidan once 1 bardak limonlu ilik su

Kahvalti (09:00) - 2 dilim kepekli ekmek, 1 haslanmis yumurta, yarim kase yogurt, cay, 1 bardak ilik su

Ara (11:00) - 2 salatalik, 1 bardak ilik su,

Oglen (15:00) 6-7 yemek kasigi bulgur pilavi, tursu, bir kase yogurt, 1 soda, 1 bardak ilik su

Ara (17:00) - 1 kirmizi portakal, 1 kivi, 2 bardak ilik su

Aksam (19:00) - 2 tane firinda pisen køfte yaninda bol sirkeli ve limonlu salata, 2 bardak ilik su, bir bardak pepsi max.

Spor: Yarim saat yuruyus

Toplam: 3 litre su​

Son düzenleme:
valla buldum seni :) zeynep ben burcin canım bak burdayım yeni üyelerine yardımcı olurum tatlımmmm

bulmana yani,,

ben neden bişi anlamıyorum bu sitedennnn aradıgım hiç bişiyi bulamıyorum kuzennnnnn zeynepece nerdesinnnnn:)
heyt be kuzenime bak sen hemende buluvermiş siteyi:)))süpersin sen.kızlar yeni üyemiz burçin.bizimle birlikte zayıflayacak oda .gelince bi ara kendinide tanıtır:)
1 mart hedefi güzelde cıkarma işi deilde bi başka ceza bulabiliriz:))ama takıma düzenli katılmayanlardan diyetle alaksı olmayan şahıslardan bikaç kişi eliyeceğim kesin bu hafta.
:))benm hedefim 70:)

Kızlar merhaba,
Öpüyorum hepinizi.

hoşgeldin ablacım.umarım sağlığına kavuşmuşsundur.seni çok özledik takımcak.bu hafta sennle beraber herkes toparlanmaya başlıycak:)

öğlenki bulgur pilavının yanına salatada eklesen daha güzel olurmuştu amma yinede güzel menünü beğendim:)

öğlenki bulgur pilavının yanına salatada eklesen daha güzel olurmuştu amma yinede güzel menünü beğendim:)

Insallah 70 kiloluk hedefine en kisa zamanda ulasirsin canim...

Valla salataya zamanim olmadi, bende onun yerine tursu yedim.. dusunuyorumda tursu kilo yaparmi? gerci sonucta sirkeli sebze.. belki ne zarari ne faydasi var... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…