yeni üyeler aryoz kızlar takıma??hoşgeldiniz
Bulamadin mi yeni uyeler:44::44::44:
bi tane kesin var bi tane daha gelebilir.takımı harekete geçireccek yeni üyeler aranıyo.ziyaretçilerde görsünler die yazıyorum tatlım ara ara:)
bilmeyenler bilmez bilenlere kucak dolusu sevgiler benim minnak davşanlarım sevgili ablalarım hepinizi öpüyom.......
beni bilmeyenler size diyom hatırınız kalmasın hadi sizi de öpüverem demi ya
hepinize mutlu ve booool kilo verilen bi hafta diliyorum....
alda abla
mersa abla
tuğbişim
prensesim
şuleözümm
zeynep kuzuuuuuuu
dilara cankuşumm
hepinizi çoook çok seviyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
Canim cok gecmis olsun.. Allahtan size bir sey olmamis.. Tarcinada gecmis olsun umarim cabucak duzelir ve bol bol yuruyuse cikarsiniz ..
Dilaracim, diete basladin mi?? ben basladim ve biraz zor bir diet gibime geliyor.. Cok sey yememissin ama bi gunde 2 corba seni baymaz mi
Aksam tavuklu salata yesen??
Ayrica evet bende cok rahatsizim bu az paylasimdan.. nerdeyse kimse bir sey yazmiyor.. ve motivasyon git gide dusuyor.. Boyle olmaz ki
doğum günü çocuğu bi yıllık karbonhidrat ihtiyacını almış bulunuyorsun yarın snaa ekmek felan yok cezalısın:)
bak bu iyi işte yiyerek deil sporla geçer inşallah 32 yaşın:)
bende bakıyım bi tatlım son aldığım diyet hoşuma gitti gerçi ama bundanda bi süre sonra sıkılıp değişik bişey arıyacağım için elimin altında bulunsun diyorum.:)
diyetten tamamen uzak bi liste bu tatlım.sağlığına ne zarar verecekse öle besleniyosun gibime geliyor.
güzel canm.misafir varken böle atlatmanda güzel tabi.
:)))canm benm hoşgelmişisn özletttin kendini.sesini hiç duymadım ama burda yazdığın yazılarda bile senn canlılığını hissediyorum umarım herşey yolundadrı:)bende seni seviyorum bluemoonum:)
geçmiş olsun ablacım.bu kadarındda çok şükür.
tatlım baya bi geç oldu ama acsan ve meyve bulamıyosan bi kase kadar mercimek yemekte zarar yok bence:)
evet kızlar yeni üyeler bulmamız gerekiyor takım baya bi yavaşladı dün bugün girmedim takıma sayfa yerinde sayıyo hala
çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi
Canim tamam dedigin gibi yapalim, cunku ben bu diyet seklini bir gun uyguladim ve inanki midemde agri hissediyorum.. ve gece aciktim.. spor yapicak enerjimde yoktu dun..Ben tatli ve cikolatayi tamamen cikariyoruz ozaman, dedigin gibi az az yicez yemekleri, eger cikolata krizi tutarsa.. bitter cikolata saf kakolu cikolata yeriz bi parca.. cunku hic yemedigimizde ozaman beyin tam krize giriyor ve bi sure sonra daha beter bir tatliya saldiriyoruz..arti mutlaka yuruyus yapiyoruz dedigin gibi..
Hem canim senin boyun benden 9 cm fazla.. ben 165 boyundayim ve 64 kiloyum.. ozaman daha cok belli oluyor..Ama gayret edip vericez bu kilolari.. yaza su bikini giyince.. of bende boyle olsam diye iclendigimiz kizlar gibi citirlasicaz..
Ara sira yediklerimin resimli tarifini eklicem bundan sonra.. elimden geldigince motivasyon vericem sizlere kizlar.. artik bi kendimize gelelim...
boyle olmaz.. bu basligi biraz yeni yazilarla, konularla zenginlestirmemiz lazim..
tamam canımmm :) evet dediin gibi vericezz
ben suna sevinioorummm
regl dönemimde zayıflayabiliorm bi tek ve o dönemime girdim simdi bu 2 hafta bomba gibi geçicek benm acımdan tabi eğer tekrar 80 e cıkmadıysam
1 subat hedeflerimiz yalan oldu ama ben diyorum ki bu cuma tartıdan sonra kendimize 1 mart hedefleri koyalım ve buna uymayanı (+1) kilo tölerans şartıyla takımdan cıkaralım ne dersiniz
Tamam 1 mart hedefi bana uyar cunku mart sonu istanbula gelicem.. onceden biletimi almistim.. isler ters gitsede ozel hayatimda o tatilime gelicem.. ve en az 5-6 kilo vermek istiyorum.. cokmu imkansiz:44::44::44: Dilara benim regl diet yuzunden bir haftadir gecikti.. umarim cumaya olurum cunku siskinligim gider.. Ama takimdan cikarmak biraz acimasiz olmadi mi
yoooo 1 ay için 5-6 kilo iyi benceee en az 4 verirsin inanıyorum ben saanaa
benm de 1 mart hedefim 74 kilo hadi bakalımmm bu sefer çok uçmadım inşallah olurum
Kızlar merhaba,
Bu akşam evimize döndük nihayet, yarın geçmişi okumaya da zamanım olur inşallah, umarım herkes iyi, sağlıklı ve zayıflamıştır:)
Öpüyorum hepinizi.
Kızlar merhaba,
Bu akşam evimize döndük nihayet, yarın geçmişi okumaya da zamanım olur inşallah, umarım herkes iyi, sağlıklı ve zayıflamıştır:)
Öpüyorum hepinizi.
Kızlar merhaba,
Öpüyorum hepinizi.
valla buldum seni :) zeynep ben burcin canım bak burdayım yeni üyelerine yardımcı olurum tatlımmmm
bulmana yani,,
heyt be kuzenime bak sen hemende buluvermiş siteyi:)))süpersin sen.kızlar yeni üyemiz burçin.bizimle birlikte zayıflayacak oda .gelince bi ara kendinide tanıtır:)ben neden bişi anlamıyorum bu sitedennnnaradıgım hiç bişiyi bulamıyorum kuzennnnnn zeynepece nerdesinnnnn:)
1 mart hedefi güzelde cıkarma işi deilde bi başka ceza bulabiliriz:))ama takıma düzenli katılmayanlardan diyetle alaksı olmayan şahıslardan bikaç kişi eliyeceğim kesin bu hafta.tamam canımmm :) evet dediin gibi vericezz
ben suna sevinioorummm
regl dönemimde zayıflayabiliorm bi tek ve o dönemime girdim simdi bu 2 hafta bomba gibi geçicek benm acımdan tabi eğer tekrar 80 e cıkmadıysam
1 subat hedeflerimiz yalan oldu ama ben diyorum ki bu cuma tartıdan sonra kendimize 1 mart hedefleri koyalım ve buna uymayanı (+1) kilo tölerans şartıyla takımdan cıkaralım ne dersiniz
:))benm hedefim 70:)Tamam 1 mart hedefi bana uyar cunku mart sonu istanbula gelicem.. onceden biletimi almistim.. isler ters gitsede ozel hayatimda o tatilime gelicem.. ve en az 5-6 kilo vermek istiyorum.. cokmu imkansiz:44::44::44: Dilara benim regl diet yuzunden bir haftadir gecikti.. umarim cumaya olurum cunku siskinligim gider.. Ama takimdan cikarmak biraz acimasiz olmadi mi
Kızlar merhaba,
Öpüyorum hepinizi.
öğlenki bulgur pilavının yanına salatada eklesen daha güzel olurmuştu amma yinede güzel menünü beğendim:)~ Bugunun Menusu ~
Kahvaltidan once 1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti (09:00) - 2 dilim kepekli ekmek, 1 haslanmis yumurta, yarim kase yogurt, cay, 1 bardak ilik su
Ara (11:00) - 2 salatalik, 1 bardak ilik su,
Oglen (15:00) 6-7 yemek kasigi bulgur pilavi, tursu, bir kase yogurt, 1 soda, 1 bardak ilik su
Ara (17:00) - 1 kirmizi portakal, 1 kivi, 2 bardak ilik su
Aksam (19:00) - 2 tane firinda pisen køfte yaninda bol sirkeli ve limonlu salata, 2 bardak ilik su, bir bardak pepsi max.
Spor: Yarim saat yuruyus
Toplam: 3 litre su
öğlenki bulgur pilavının yanına salatada eklesen daha güzel olurmuştu amma yinede güzel menünü beğendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?