Insallah 70 kiloluk hedefine en kisa zamanda ulasirsin canim...
Valla salataya zamanim olmadi, bende onun yerine tursu yedim.. dusunuyorumda tursu kilo yaparmi? gerci sonucta sirkeli sebze.. belki ne zarari ne faydasi var... :44:
canm en az katılımın bile hiç katılmamandan daha iidir die düşünüyorum.tatil dağınıklığı var hepimizde.hep beraber toparlanacaz ,inşalllah.kızlar samsuna gezmeye gittim 2 gündür. sadece menü yazabildim. gerçi öncesinde de pek giremedim memleketteyim diye. cuma günü evime dönüyorum. gerçekçi olmak gerekirse ancak o zaman düzene girebileceğim tam olarak. sizin de memnuniyetsizliğinizi anlıyorum.
3-4 kişi ile dönmüyor tabii. böyle okudukça izinli olmalıydım diye düşünüyorum.
burda kar yarım metre yarın öbür gün evdeyim daha çok burda olmaya çalışcam. menüme de dikkat edicem allahın izni ve sizin uyarılarınız sayesinde.
beste menülerin çok güzel. bence de yeter kadar diyet menüsü bakmışsındır. kendini biliyosun güzel menüler oluşturuyorsun.
zeynep aynı şey senin içinde geçerli. diyet sıkkınlığını atmak için sadece arayışın sanırım.
dilara yerimiz de sayma lüksümüz yok benim, senin, hepimizin. yükselişimizi yeniden başlatmamız gerekiyor dediğiniz gibi. ben de bişiler düşüneyim.
nihalcim sana hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz canım. bi kere dahi denemediğinin de farkındayız. bence eşinle oturup bi düzenleme yapmalısın yemen içmen konusunda. yoksa bi değişim olacak gibi değil. kalıcı bir zarar almayasın bu süreçte aman aman.
kızlar samsuna gezmeye gittim 2 gündür. sadece menü yazabildim. gerçi öncesinde de pek giremedim memleketteyim diye. cuma günü evime dönüyorum. gerçekçi olmak gerekirse ancak o zaman düzene girebileceğim tam olarak. sizin de memnuniyetsizliğinizi anlıyorum.
3-4 kişi ile dönmüyor tabii. böyle okudukça izinli olmalıydım diye düşünüyorum.
burda kar yarım metre yarın öbür gün evdeyim daha çok burda olmaya çalışcam. menüme de dikkat edicem allahın izni ve sizin uyarılarınız sayesinde.
beste menülerin çok güzel. bence de yeter kadar diyet menüsü bakmışsındır. kendini biliyosun güzel menüler oluşturuyorsun.
elimde internetim olsa karışanım görüşenim olmasa herşeyim yolunda gitse inanın bi an bile takımımdan ayrılmak istemezdim ....bulumuuncummmbiz de seni cokk seviooruzz gell ara araa geneee özletme kendiniii! ve nasıl gidiyoor anlattt
elimde internetim olsa karışanım görüşenim olmasa herşeyim yolunda gitse inanın bi an bile takımımdan ayrılmak istemezdim ....
bazen bu takımda diyetteyken yaptığım kaçamaklardan dolayı kendime çok kızıyorum ..buluemoon diyorum kendime1:aslında adımla hitab ediyorum ya siz öle anlayın ) elinde böle güzel fırsat varken kıymetini bilip 4 elle neden sarılmadın diyetine sporuna bak şimdi idealine ulaşmış olurdun belkide.........
neyse...........
prensesim geri dönmek üzere ayrılmışsın sen azimli bir kadınsın geri döndüğünde herşeyin çok daha güzel olacağından hiç şüphem yok allahın izniyleeee...
şule minnak kuşum doğum günün kutlu olsun gerçi geç oldu ama kusura bakma yeni okudum yeni yaşın sana güzellikler getirsin inşallah...bu arada görmedim sanma gezmelere de gitmişsin umarım güzel geçmiştir tatilin...
zeynep kaptanlık sana kaldı sanırım bunun üstesinden layıkıyla geleceğinden hiç şüphem yok...
beste....güzel paylaşımda bulunuyorsun takımda motivasyon çok önemli bence bunıda senin güzel paylaşımlarınla aşacaksınız........
hep söyledim yine söylüyorum 4. takım sizi çok seviyorum...YÜZÜNÜZÜ GÖRMESEM SESİNİZİ DUYMASAMDA
alda abla seni unutmadım umut kuzuyu benim için öp emi
senin çakma kaptanlığını yesinler emi cadııııııııkız hayalet gibi bir görünüyon bir yok oluyon:)
çakma kaptanım ben prensesin emanetine sahip cıkmaya calışıyorum.yeni yeni çareler arıyoruz tabi bu aarrada takımı devam ettirmek için.en yakın zamanda netine ve özgrlüğüne kavuşursun inşallah.
senin çakma kaptanlığını yesinler emi cadıııııııı
hee hayalet gibiyim demi geceleri mavi ay çıkınca ortaya çıkıyom gün ışıyınca kayboluyomvalla şu sıra komşunun internetinden giriyom bilinin vireless ıyla ama ne zamana kadar sürer bu saltanat orası meçhul canım benim...ben arada bi uğrayıp takımı kıpırdatmaya çalışıyorum ama bence kış ağır gelmiş bu takıma
elimde internetim olsa karışanım görüşenim olmasa herşeyim yolunda gitse inanın bi an bile takımımdan ayrılmak istemezdim ....
bazen bu takımda diyetteyken yaptığım kaçamaklardan dolayı kendime çok kızıyorum ..buluemoon diyorum kendime1:aslında adımla hitab ediyorum ya siz öle anlayın ) elinde böle güzel fırsat varken kıymetini bilip 4 elle neden sarılmadın diyetine sporuna bak şimdi idealine ulaşmış olurdun belkide.........
neyse...........
prensesim geri dönmek üzere ayrılmışsın sen azimli bir kadınsın geri döndüğünde herşeyin çok daha güzel olacağından hiç şüphem yok allahın izniyleeee...
şule minnak kuşum doğum günün kutlu olsun gerçi geç oldu ama kusura bakma yeni okudum yeni yaşın sana güzellikler getirsin inşallah...bu arada görmedim sanma gezmelere de gitmişsin umarım güzel geçmiştir tatilin...
zeynep kaptanlık sana kaldı sanırım bunun üstesinden layıkıyla geleceğinden hiç şüphem yok...
beste....güzel paylaşımda bulunuyorsun takımda motivasyon çok önemli bence bunıda senin güzel paylaşımlarınla aşacaksınız........
hep söyledim yine söylüyorum 4. takım sizi çok seviyorum...YÜZÜNÜZÜ GÖRMESEM SESİNİZİ DUYMASAMDA
amanda aman kim sıkmış benim ablamın canını ablacım demesi kolay ama lütfen kafana takmamaya çalış..çizelgende baktım hedefine ulaşmana şunun şurasında ne kalmış kiblue cumm hos geldin canim ,aman bulmusken neti tut birakma .seni ozluyoruz yaa senin espirilerini pozitifligini en azindan benim buna ihtiyacim var daha sik ugraaaa:)))
enerji = benTesekkur ederim elimden geldigince bir seyler paylasmaya calisiyorum.. Hepimizin birazcikta olsa hedefine yaklasmasi icin..
Canim benim seni cok tanima firsatim olmasada yazdiklarindan anladim ki cok enerji dolu bir insansin.. Ve umarim en kisa zamanda internetine kavusur ve sende aramiza katilirsin..
amanda aman kim sıkmış benim ablamın canını ablacım demesi kolay ama lütfen kafana takmamaya çalış..çizelgende baktım hedefine ulaşmana şunun şurasında ne kalmış kiazimli kadınsın sen sabret hedefine ulaş bence sen bunu başarrsın
enerji = ben
şakası bi yana bu diyet olayında motivasyon şart en azından benim için öyleydi ..sende çok azaimlisin okuyorum yazılarını...
paylaşımda bulunmayı ihmal etme benim imkanım oldukça her fırsatta yazardım ne zorluklar içinde olduğumu arkadaşlar bilir ....
bide ne durumda olursan ol hep mutlu gibi davranmaya çalış benim nacizane tavsiyem sana
valla bence biz onlara 10 basarız pollyannanın önde geleni olduk hemdeTesekkurler canim.. Kilo verme olayini baya kafa taktim.. takinti oldu artik..:44: Ve mecburen mutsuz olsakta mutlu gibi davraniyoruz artik.. baska caremizmi var... Umutsuz ev kadinlari misali hehe :44:
valla bence biz onlara 10 basarız pollyannanın önde geleni olduk hemde
canm en az katılımın bile hiç katılmamandan daha iidir die düşünüyorum.tatil dağınıklığı var hepimizde.hep beraber toparlanacaz ,inşalllah.
ben tekdüzelerin adamı değilim canm.hayatımda sürekli bişeyler yenilenmek zorunda.aynı kaldığında kendimede etrafımada zarar veriyorum.bugün lens aldım mesela..en azından aynaya baktığımda yüzümde bi farklılık görmeliyim:)
diyetlerimde aynı bu şekilde sürekli değişiyor:)
akşamla gününü güzek kapatmışsın. bravo sana zeynepcim.kızlar bugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmek:1 haş yumurta,2 dilim peynir,bi lokma pekmez,2 zeytin,bol domates salatalık
öğle:dışarıdaydım arkadaşlarla 1 lavaş ekmeğe tavuk döner
ara:dondurma
akşam:1 kaşık karnıbahar kzımdan artmıştı1 kaşık yoğurt yedim(karnım toktu o yüzden yemedim)
ara:2 mandalina
kızlar bugün sözümü tutamadım.
yarında misafirliğe davetliyim.umarım sabah ve öğlen yırtabilirimhayırlısıyla evime dönseydim bi güzel toparlansaydım.aslında kilo almamayada razıyım bu hafta.bugün almamış görünüyodum.bakalım cumaya nasıl olacak?
neyse...........
sana evrendeki büttüüüün pozitif enerjileri yolluyorum canım .....blue enerji enerji enerji kuzummmmmm:)sana ihtiyacımız var:)
bugün misafirliklerde geziyorum bulduğum yerde nete gi,rerim öpym sizlerşi:)
dünkü menüm
s: 2 kaşık yumurtasız menemen, 2 dilim yumurta, light çiko, 2 dilim ekmek, peynir,1 kaşık domates-biber karışımı, 1 tatlı kaşığı çenem gibi bişi.
a: -
ö: 3 dilim kereviz yemeği,4-5 zey. dolma, 1 dilim ıspanaklı börek, 2 köfte 1 dilim patates, 2 küçük dilim kabak tatlısı
a:-
a:5-6 mercimek köftesi, 1 kase çorba
a: patlamış mısır, biraz lablebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?