Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben geldimmmmmm bugün iş 3 te bitti ama cok yapılcak vardı ben de kaldım 5 e kdr
dün menümü paylaşamadım hemen yazim
sabah : 1 kepekli beyaz peynirli tost + nescafe
öğle : 2 tavuk şiş ( toplam 6 tane ufak tavuk vardı) + salata
akşam : 1 tabak kapuska 2 adet salatalık turşusu

ara : regl olcam die abartıp 1 paket büskivi artı 2 bardak cay :) dün ve bugün cok su içemedim dün 1 lt
bugün henüz 1 lt oldu daha da artık.. 2 ye tamamlarım :)

aha bugünkü menümü unuttum
sabah : 1 dilim kepekli beyaz peynirli tost+ nescafe
ara : 1 türk kahvesi
öğlen : 1 kase corba + bir kaç dilim haşlanmış patates + 1 mercimek köfte + 1 mücver
ara : yoook
su an cok açım ve yemek yicem kızlar... öptüm

selam kızlar

2 gündür yediğim serumlar çok fayda etti bana inanın çakı gibiyim

gerçi hala mide şişliğim bulantım falan var ama olsun bu halimede şükür

eveett nerde kalmıştık.

ben yeniden kendime dikkatedip diyet düzenine geri dönmeye karar verdim

bu gün yediklerimi yazim

sabah : yok
öğle: bol vitaminli ve ilaçlı serum
akşam:1 buçuk tabak haşlama çorba birazda tuzsuz çekirdek
yarım litre kadar su

kızlar yarın iş görüşmesine gidiyorum olursa benim için güzel bi değişiklik olucak

fakat kafam karışık
işe girersem oğlum açısından ortalığı tamamen boş bulup kendini daha çokmu salar diye düşünüyorum
oğlumun ders çalışmama ve okulu önemsememe gibi bi durumu var
gerçi ben yanındayımda noıluyo
değişen bişey yok
kendimide çok fazla yıpratmaya başladım bu durum beni baya bi üzüyo artık
ders yaptıramıyorum oğluma eğer işe girersem hiç mi yapmaz acaba
üff anne olmak çok zor yaa
bana bi akıl verin nolur işe girersem vicdan azabı çekmek istemiyorum
bi yandanda artık oğlum 12 yaşında büyüdü ben evde boş boş oturuyorum hayata bir yerinden tutunmak istiyorum artık

motivasyonu bol olan bir takıma ihtiyacım varrrr
vereceğim kilo 8-10 arası ama benim motivasyonum çok düşük.
kendi kendime beceremiyorum bir türlü...

slm kendimi kısaca anlatayım doğum yapalı 1 ay oldu 69 la hamile kaldım 79 la doğuma gittim şuan 68 kiloyum ilk hedefim 65 daha sonra 60 irademe güveniyorum 2 haftadr spor yapıyorum beni takıma alacak var mı

şu an motivasyonumuz çok yüksek değil yeni gelenlerle artmasını umut ediyoruz gelmek isterseniz 4. takıma bekleriz

2 yeni arkadaş çağırdım

zeynepiçiğim takımcıgım bilgilerinize

Son düzenleme:

canım bi deneme yapman da ne sakınca var. insanlar dolu dolu oluca performansları artıyor. hepisine yetişirsin evelallah.

Merhaba bende zayıflamak istiyorum...
Takımınıza alabilirmisiniz beni?

hoşgeldin dali.

nerde benim arkadaşlarım

menüm
s:bezelyeli mısır ekmeği, turşu kavurma, ekmek, biraz peynir
ö: 2 kaşık börülce salatası, 1 lokma börek, 1 kaşık bulgurlu havuç salatası, 2 tane şerbetsiz küçük tatlı, 1-2 kaşık pilav, 1 elmalı kurabiye, 2 lokma turşu
a:1 avuç fındık
a: 2-3 kaşık karnıbahar yemeği,10-15 balık kızartma , ekmek
a: komposta içebilirim şimdi.

Son düzenleme:
Selam kizlar..

Bugun regl oldugum icin pek duzenli beslenemedim, tum gun sanciliydim ve fazla su icmedim karin agrimdan

Sabah: 1 cay, 1 yagsiz tost.

Ara: 2 bardak su, 1 kivi

Oglen: 1 bardak su, 1 dilim tam kepekli ekmek, yagsiz peynir.

Ara: 1 portakal

Aksam: Ev yapimi yagsiz etten olusan hamburger, ve yaninda salata. 1 bardak pepsi max.

spor: 20 dk yuruyus..

Dilara bende regl donemindeyim ve resmen tatli icin kivraniyorum ama yemicem (( bir parca bitter cikolata yedim az once onunda tadi berbat.
Menune gelince aralara daha cok meyve ekle canim.. ve menulerde daha cok sebze gormek istiyorum..

Canim benim yavas yavas duzelmene sevindim, sadece kahvalti diyorum yine ustune basa basa.. onu atlama lutfen..

Is konusuna gelince, anne olarak oglunu dusunmen cok normal.. ama oglun 12 yasinda.. artik yavas yavas oda sorumluluk almaya baslamali..
Ve sende bos bos oturcagina calisman cok guzel olur.. hem sana faydasi olur, hem az da olsa yatirim yapmis olursun..

Canim tabiki aliriz.. hosgeldin aramiza.. kendini tanit biraz istersen..

Menu iyi guzel ama oglen biraz fazla olmus.. ayrica su icmeyi unutmuyorsun demi canim..

ben de böyle az menüler istiyom

Menu iyi guzel ama oglen biraz fazla olmus.. ayrica su icmeyi unutmuyorsun demi canim..

suyum iyi, ama unuttuğum şey kahvenin yanında yediğim bi kare bitter çiko.
bir kaç lokma peynir-ekmek atıştırdım biraz önce kardeşimin keyfine katıldım
yürüyüşüm var ama yetersiz. spora da halim yok işin acığı.
yarın yola çıkcam. hayırlısıyla evimize varırız inş.

Son düzenleme:

Bir sey olmaz bitter bi parca bende yedim bugun.. olda olmasa kafayi yeriz artik.. :)

Ben artik diet menulerimi kendim hazirliyorum.. oylesi daha rahat ve keyifli oluyor.. boyle az yemek aslinda iyi degil bir nevi..
ama regl gunlerim gecsin daha da duzene sokucam.. :)

Yarin insallah evine gectiginde menulerin dahada gonlune gore olur..

güle güle kullan lenslerini canım hangi renk.

akşamla gününü güzek kapatmışsın. bravo sana zeynepcim.

sağol canımcım. bizler de seni çok seviyoruz.

canm lensimin biri mavi biri amazon yeşili:)canm istedikçe değiştiriyorum:)uzun zaman oldu etrafı düzgün görmeyeli1,5 miyopum ben:)lenslerimde numaralı dolaysıyla.gözlerimi kısmak zorunda kalmamak büyük mutluluk benm icin:)
yavv benm de son iki gündür misafirliğim kötü oldu(hayırlısıyla kazasız belasız evime yetişseydimde yeme düzenime dönseydim.
beeğim ya sanırım yanlış kanaldan geldi enerjiler.çok fena yedim bugün(çok mutsuzum ve midem bulanıyor.bi daha bi güne 3 kapı sıkıştırmycam.
keşke akşşama ara koymak yerine gündüz yapsaymışsın ama uzun zaman sonra senden böle menü görmekte güzeldi dilaracım.hadi bakalım bu hafta eksidesin inşallah.
canm geçmiş olsun.oğlun icinde onun kendisinşin öğrenmesi lazım sorumluluğunu.sürekli hadi oğlum yürü oğlumla götüremezsin bu olayı.artık sende o da kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmelisiniz.işten arta kalan vaktinide onunla kaliteli geçirirsen hiç bi sakıncası olmaz.çalışan anne babalrın çocukları daha bi sorumluluk sahibi oluyorlar ayrıca.
şu an motivasyonumuz çok yüksek değil yeni gelenlerle artmasını umut ediyoruz gelmek isterseniz 4. takıma bekleriz

2 yeni arkadaş çağırdım

zeynepiçiğim takımcıgım bilgilerinize
saol kaptanım.takımımızı canlandıracak yeni üyelere ihtiyyacımız var.onların bize ihtiyacı olduğu gibi:)
tabiki dalicim.iki hafta deneme süren var.ne kadar çok katılırsan bizi okadar mutlu edersinn.enerjisi yüksekk kıpır kıpır zayıflama aşkıyla dolu üyelere ihtiyacımız var.hoşgeldinnn
bak bugün daha ii olmuş
sebzesiz ama güzel olmuş tam bi diyet listesi yine.bu hafta baya ii sonuc bekliyorum senden.

aminnnn.yollar hep karlı şulem ya napcaz biz cumayada biz dönyrz

kızlar dün yediklerimi ne siz sorun ne ben sölym çok kötü yedim.umarım cumaya artıda cıkmam bu yüzden.yarın derhal toparlanmam lazım.bol bitki çayı yürüyüş.acısı cıkmalı.şu an midem cok kötü.bi şekilde bunlar midemi terketmeli:)
yarın örnek bi menüyle geri dönyrm.ii geceler.

doğru diyosunuz oğlum artık büyüdü kendi sorumluluklarını aması lazım

zaten işin olacağı kesin değil bakalım eğer olursa çalışıcam
bide çalışan anna babananın çocuğu olsun bakalım bizim tospa

evet kızlar artık düzenli menüler çıkarmam lazım

spor olarakta bu gün yüyüyüş yapıcam

sanırım bu hafta listeye benide alırsınız
buraya ilk geldiğimde ki kilomumu baz alıcaz
yoksa şu anki kilomumu
hedefim 60 şimdilik
60 a düşebilirsem belki 55 e de düşebilirim inşallah

hepinize desteğinden dolayı çookkk teşekkür ederim.

inşallah canım bu gün daha düzgün besleneceğine eminim
neyse hepimiz ara sıra böyle abartıyoruz sonra düzene giriyoruz.

hey kızlarr nerdesiniz
sabahtan beri bir sürü şey yaptım siz hala gelmemişsiniz

inşallah sporlarınızı yapmışsınızdır

hadi gelin artık

canm senn için şu an öncelik sağlığına kavuşmak.bu haftada listede yoksun üzgünüm.katılımın ve listelerin yeterli değil.bi düzene giremediğini düşünüyorum.belki çalışömmaya başlayınca daha düzenli olursun.bi hafta daha erteliyoruz takıma alınma işini.

oo güzelmiş lens renkleri. bende miyobun hem de 4. lens kullandım uzun süre. ama son 1 yıldır kabul etmiyo gözlerim lensi felan.
çizdirmek istiyorum. bu tatili de kaçırdım yine.

Ben de ister istemez korkuyom. Allahın izniyle ulaşırız inş sapa sağlim evlerimize.

inş olur iş olayın ve iyi insanlar çıkar karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…