Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam citir olma yolunda hizla ilerleyen hatunlar..
Kizlar bu hafta hepinizinde bildigi gibi kendimi cok zorladim.. umarim iyi bir sonuc alirim..
Hafta sonu is geregi sehir disinda olucam, katilmam gereken seminer var.. O yuzden pazartesine kadar izin istiyorum:26:
Yarin kilomu yazarim evden cikmadan.. eger tartida bir fark goremezsem bu kadar duzenli beslenmeme ragmen sanirim bayilirim uzuntuden.. :44::44:

zeynepcim 1 mart olayı için kilo bildiriyor muyuz.
kendimi iyice analiz edim ona göre.

oo sennkide baya yüksekmiş.lens benmkide zorluyo gözlerimde kuruluk var ama idare ediyo bu sene daha ii.iki sene ara vermiştim lens olayına.ama gözlerimi bile renklendirmek i,i geli,yor.:))bide istediğim k,iloya ulaşıyım benden keyiflisi yok heralde ozaman:)

canım sen böyle devam ettikçe zaten şansı yok o karayağların.
çok güzel gidiyorsun. ben de evimde size adapte edecem kendimi.
şehir dışı olayın da iyi olur. en küçük değişiklik bile iyi gelir.

Sehir disi iyi gelicem umarim yediklerime ordada ozen gostere bilirim.. :)) artik yarin gorucez tartidaki farki..

farketmişsindir tabi canm bu hafta baya gayret ettin.önümüzdeki haftalarada hazırlık oldu..ii gezmeler ve hayırlı işler olsun.4 gözle dönüşünübekliyoruz:)
zeynepcim 1 mart olayı için kilo bildiriyor muyuz.
kendimi iyice analiz edim ona göre.

canm hazırlarım akşama eve gidince veya birazdan:)ii olur herkes kendini bilir

evet kızlar sıra şimdi 1 mart hedeflerinde:
beste:
şuleöz:
zeynepece:70
drosofila:
vıdıvıdı:
tuğba:
prensesperi:

ozamana kadar döneceğini umut ederek kaptanıda yazdım:)
burçinde devam etmeye karar verirse onuda yazacam.

selam kızlarr,
nasılsınız ben dünden itibaren izinliyim bir müddet ama buralarda olacam kilo bildirmiycem .kaptanım saolsun beni izne ayırdı.kendımı toparlayınca yine kilo bildirimine başlıycamm

zeynepcim ben hazırım neden beni almıyosunuz

tamam bu hafta biraz sorun yaşadım ama
az paylaşımım sorunumdan değil kardeşimin düğününden kaynaklıydı
ve ben bunu buraya ilk geldiğimde belirtmiştim
sağlık sorunum bir kaç ay daha devam edicek
hemen geçicek basit bişey değil
ee ben tamamen düzelene kadar gruba giremicekmiyim

bence beni bu hafta almalısın yoksa motivasyonum düşücek

merhaabalar :) şimdi bana azimliysen gel dediniz geldim fakat sanırım yarın bi ölçüm var paylaşımlarıma ondan sonra mı başlamalıyım ?? :)yada başlayabilir miyim?

merhaabalar :) şimdi bana azimliysen gel dediniz geldim fakat sanırım yarın bi ölçüm var paylaşımlarıma ondan sonra mı başlamalıyım ?? :)yada başlayabilir miyim?

hoş geldin
sen paylaşımına başla bol paylaşım yaparsan daha iyi olur.

inşallah hedefindeki kiloya ulaşırsın

hoşgeldin tatlım.
ölçümünü sen yaparsın ama bu hafta listede görünmezsin.haftaya paylaşımlarına göre karar verilir ve listeye girersin.:)
azimli üyelere ihtiyacımız var:)çok sevndm gelmene

malesef olmadı anlaşamadık
başka bir yere cv doldurdum bakalım haber çıkıcakmı

ayrıca bilgisayar kullanma kursuna gidip sertifika almaya karar verdim
hayırlısı tatlım inşallah daha ii yerler olur.

tatlım motive olamadın daha zaten takıma alınmama sebebin o.sana zararlı diyetinle alakası olmayan herşeyi yiyorsun.arkadaşlğından memnunuz yoksa.bu hafta son diyelim ozaman menülerini biraz düzene koy.haftaya prensesle konuşup bi karara varırız.

canlarım bugünki menümüde yazayım:
sabah:1 dilim ekek,2 dilim peynir,2 zeytin,1 yumurta
ara:1 incir
öğlen:1 kase çorba,3 içli köfte
ara:1 mandalina,1 elma
akşam:1 yumurta,1 kase çorba
ara:1 elma,1 tane çizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…