oo güzelmiş lens renkleri. bende miyobun hem de 4. lens kullandım uzun süre. ama son 1 yıldır kabul etmiyo gözlerim lensi felan.
çizdirmek istiyorum. bu tatili de kaçırdım yine.
Ben de ister istemez korkuyom. Allahın izniyle ulaşırız inş sapa sağlim evlerimize.
Selam citir olma yolunda hizla ilerleyen hatunlar..
Kizlar bu hafta hepinizinde bildigi gibi kendimi cok zorladim.. umarim iyi bir sonuc alirim..
Hafta sonu is geregi sehir disinda olucam, katilmam gereken seminer var.. O yuzden pazartesine kadar izin istiyorum:26:
Yarin kilomu yazarim evden cikmadan.. eger tartida bir fark goremezsem bu kadar duzenli beslenmeme ragmen sanirim bayilirim uzuntuden.. :44::44:
canım sen böyle devam ettikçe zaten şansı yok o karayağların.
çok güzel gidiyorsun. ben de evimde size adapte edecem kendimi.
şehir dışı olayın da iyi olur. en küçük değişiklik bile iyi gelir.
Selam citir olma yolunda hizla ilerleyen hatunlar..
Kizlar bu hafta hepinizinde bildigi gibi kendimi cok zorladim.. umarim iyi bir sonuc alirim..
Hafta sonu is geregi sehir disinda olucam, katilmam gereken seminer var.. O yuzden pazartesine kadar izin istiyorum:26:
Yarin kilomu yazarim evden cikmadan.. eger tartida bir fark goremezsem bu kadar duzenli beslenmeme ragmen sanirim bayilirim uzuntuden.. :44::44:
zeynepcim 1 mart olayı için kilo bildiriyor muyuz.
kendimi iyice analiz edim ona göre.
canm senn için şu an öncelik sağlığına kavuşmak.bu haftada listede yoksun üzgünüm.katılımın ve listelerin yeterli değil.bi düzene giremediğini düşünüyorum.belki çalışömmaya başlayınca daha düzenli olursun.bi hafta daha erteliyoruz takıma alınma işini.
inş olur iş olayın ve iyi insanlar çıkar karşına.
merhaabalar :) şimdi bana azimliysen gel dediniz geldim fakat sanırım yarın bi ölçüm var paylaşımlarıma ondan sonra mı başlamalıyım ?? :)yada başlayabilir miyim?
merhaabalar :) şimdi bana azimliysen gel dediniz geldim fakat sanırım yarın bi ölçüm var paylaşımlarıma ondan sonra mı başlamalıyım ?? :)yada başlayabilir miyim?
hayırlısı tatlım inşallah daha ii yerler olur.malesef olmadı anlaşamadık
başka bir yere cv doldurdum bakalım haber çıkıcakmı
ayrıca bilgisayar kullanma kursuna gidip sertifika almaya karar verdim
zeynepcim ben hazırım neden beni almıyosunuz
tamam bu hafta biraz sorun yaşadım ama
az paylaşımım sorunumdan değil kardeşimin düğününden kaynaklıydı
ve ben bunu buraya ilk geldiğimde belirtmiştim
sağlık sorunum bir kaç ay daha devam edicek
hemen geçicek basit bişey değil
ee ben tamamen düzelene kadar gruba giremicekmiyim
bence beni bu hafta almalısın yoksa motivasyonum düşücek
malesef olmadı anlaşamadık
başka bir yere cv doldurdum bakalım haber çıkıcakmı
ayrıca bilgisayar kullanma kursuna gidip sertifika almaya karar verdim
şulem vardın heralde evine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?