Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

s: 1 tabak sarma, 3 kaşık makarna
a: fındık
ö: 5-6 çubuk kraker, bol kepek ve normal ekmek-memleketimin ekmeği bilem çok güzel
a: hamsi hem buğulaması-hem kızartması, salata,2-3 kaşık turşu kavurma,biraz ekmek

yok canım ya. 23 arabasına bincem. gündüz arabası bulamadım.

yarın yorgunluktan çok çıkarsam bu sabahki kilomu yazarım olur mu?

tamam canm yolda şişiyo insan zaten.sabaha yetişemezsen hatta sen şimdiden yaz kilonu.hayırlı yolculuklar.benmde yarın 2 arabası.sabah kalkıp valiz hazırla pazara git, kiloları hesapla yoğun bi gün beni bekliyo.olmadı geceden toparlanırım:)

Kızlar ben geldim
çok zor geldim 7 yıldır izmire kar yağmazken bu gün
yağası tuttu uçak seferleri iptal oldu . sabahtan akşama kadar süründük ama nihayet geldik
yorgunum yarın görüşelim öptüm hepinizi....

canm bunları yedikten sonra vicdan azabı duymuyomusun.ben hem vicdan azabı duyuyorum hemde memleketimin tadını cıkaramıyorum die de kendime kızıyorum.
ne zaman istediğim gibi hem yemek yiyip hemde kilo almıycam ben cok merak ediyorum

var ya evlendim evleneli ilk defa otobüs bileti aldım.ondada her yer kar hatay havalimanını su bastı uçuş yok 6+6 sına kadar.herlşeyde bi hayır var die buna deniyo heralde:)
adına üzüldm canm baya yorulmuşsundur.ama cok şükür sağsalim evine vardın.darısı başımıza.

1 mart hedefim 74 kızlar=)

zeyneppp özlenen haline geri dönmüşssün cok sevindimmmmm

herkese selam.... artık gündüzleri giremiorum
ordaki pc her siteye girmioor.. ancak aksam yazabiliorm :)
bugün bana cok kızacaksınız :)

sabah : 1 kepekli beyaz peynirli tost ( sabah kahvaltım standartt ) + sütlü kahve
öğlen : 1 dilim börek + patates püresi ( az ) + 1 köfte(değişik süslü bişi) + 1 kase karnabahar(yogurtlu) bildiiniz bayaa bayaaa yedim yani
ara : sirkette iddaa vardı tatlı dağıtıldı, 2 ufak baklava yedim yalan yok

akşam : bu kadar seyin üstüne beni kurtaracak tek sey aksamı yememektii :)

su : 1.5 lt
spor : yok

valla süper olmuş.hatta akşma acıkırsan meyve yada corba içebilirsin

laracım sonunda avakado buldum .1 kaşık zeytinyağıyla karıştırıp yüzüme sürücem sonra ne kadar bekletecem:)

15- 20 dk canim

Guzel ama daha sebze agirlikli bir menu bekliyorum

Dilara kiz biz daha dune kadar ne dedik?? neyse hafta sonunu saymiyorum pazartesi itibaren gøzum herkesten fazla senin uzerinde
Dilara ve Laranin azmini herkes gorucekti hani.. bende bugun biraz saldim kendimi...

Sevdim bu menuyu, bol meyveli ve saglikli..

Benim hedefim ozamana kadar 57 olmak =)

içli köfte yerken pek öle hissetmedim kendimi ama.sanırım her yediğimden korkar oldum
valla ben menüde içli köfteyi görmedim bile düşün o kadar beğğendimmm

yaaaa canım işe girdiğimden beri kilo aldım ben yapamıorum rejim mejim cidden stres oluorum sanki rejimdeim dedikce daha cok bozuoorum:S
bende öle bir karar aldım dedimki öğlen orda ne varsa yiyim akşam yemek yemiyim böle düşündüm çözüm olarakkk haa coook fazla acıkırsam da işte çorba içerim die düşündümm cnm :S spor da yapamıorum cok yorgn oluorum die ama su iş temposuna azckk alısınca spora da baslıcam inşallahhh

eet pzt den itibarne daha da düzene oturur , bir de benm bugn reglimnn 2. günü canlarım o yuzden coook fazla şişim sabah nolcak bilmiorm affedin :18:

zeynepece2009;22948801]evet kızlar sıra şimdi 1 mart hedeflerinde:
beste:57
şuleöz:
zeynepece:70
drosofila:74
vıdıvıdı:
tuğba:
prensesperi:

ozamana kadar döneceğini umut ederek kaptanıda yazdım:)
burçinde devam etmeye karar verirse onuda yazacam.

lara maskelendim ama ne maske:))
bizim avakado baya bi ham çıktı ezilmedi lastik gibi bişey.bende ince rendeyle rendeledim.zeytinyağıda ekledim.ama yüzüme sürdüğüm avakadolar dökldükçe üstüm başım yağ oldu:)
acemiliğime geldi.bi dahakine daha ii olacak inşallah:)

**4.takım 242. ETAP **

mersa(GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (72,6/)
suleoz(64,2//)
Drosofila (79,0//%)
Vıdıvıdı (81,7//%)
beste(63,6//% )
4.Takim ortalaması:

Zeynepcim onun biraz yumusak olmasi lazim.. yoksa baska turlu yuzunde durmaz.. ben donunce resmini cekip sana kivamini gostericem.. =))

Bugun kilom eksik cikti 1,1 kg vermisim.. daha fazla bekliyordum arkadaslar bunada sukur.. reglin duzensizligi belki..

Simdiki kilom. 62,5

tamam da menülerimi çok fazla düzenleyemem yediklerimi hafifletebilirim
fakat fazla arttıramam
biliyosun midem almıyo

aslında ben iyiydim paylaşımımıda hiç eksik etmedim fakat yediklerimden dolayı beni bu hafta almadığınız için biraz üzüldüm

neyse

dün yediklerim

sabah: çeyrek simit
öğle :yok
ara: 1 çikolata
akşam :saat 5 de 1 tabak haşlama bir kase cacık

bol yürüyüş yaptım hatta dün evde hiç oturmadım bile hep harekeet halindeydim
baya yol yürüdüm

bu günde alışverişe çıkıcam kendime 2 tane pantolon alim diyorum
pantolonlarım olmuyo artık hepsi belimden düşüyo

iyi fikir bil. kursu. her yerde karşına çıkacak bişi.

evet gerçekten verdiğim en iyi kararlardan biri bence

netten ön kayıt yapamadım site açılmadı

bu gün yerine gidip konuşmayı düşünüyorum

bide matematik dersi alabilsem benden mutlu kimse olmucak

hoş geldin

dün haberlerde izledim bende bi damla kar yağmış insanlar nasıl seviniyo

ee demekki az olan her şey daha değerli oluyo

1 martta 64 kilo olmak istiyorum hedefim bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…