dilara bana hiç kızma kırılma önümüzdeki haftalar senin için çok önemli.senin üzerine ne kadar düştüm biliyorsun başta abucubur sorunu vardı.sınavlarım stajım derken ilerleyemiyorsun.gözüm üzerinde ona göre..
vıdı vıdı sende takibimdesin bu hafta vermemiş olsaydın aynı uyarıyı sanada yapacaktım.ama senden de güzel sonuçlar bekliyorum.
şule tatil çokta fazla artı katmamış sana dönüşte toparlayacagına inanıyorum.
mesele almak vermek değil.şule tatilden dolayı aldı ama dönüşte toparlar öncesinde de hep verdi.vıdı vıdı 800 gr vermiş bence güzel.dilara senin 200 gr ında önemli.vermiş olman güzel.ama ilerle artık.olmuyor böyle.döndüğümde takım kurallarını sıkı uygulayacagım.herkese müsama göstermeye çalışıyorum ama yok olmuyor..
canim listeniz dogru, sadece sonuc 0.27 oluyor onu duzelttim..listeyi paylasima ekleyebilirsiniz..kilo veren hrkesi tebrik ediyorum**4.takım 242. ETAP **
mersa(geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (72,6/72,6/0/%0)
suleoz(64,2/64.9/-0.7/-%1.09
Drosofila (79,0/78,8/0,2/%0,25)
Vıdıvıdı (81,7/80,9/0,8 /%0,98)
beste(63,6/62,5/1,1/%1,73)
4.Takim ortalaması:0,27
slm kızlar.listemizi bi kontrol edebilirmisiniz?toplamı 7 ye böldm.mersa ve tuğbayıda saydım.
içime su serptin prensesim. şubat ayında ilk hafta 1kg, sonraki haftalar 800gr vermeyi planladım. sonuç 61.5 olacak inş.
1 ayda 2 kg mu kaybın olacak.bu hedefi kabul etmiyorum.en az 75 olmalı
tamam canım 75 0lsun
hoş geldin
sen paylaşımına başla bol paylaşım yaparsan daha iyi olur.
inşallah hedefindeki kiloya ulaşırsın
hoşgeldin tatlım.
ölçümünü sen yaparsın ama bu hafta listede görünmezsin.haftaya paylaşımlarına göre karar verilir ve listeye girersin.:)
azimli üyelere ihtiyacımız var:)çok sevndm gelmene
hoşgeldin parfümaşkı. anlat kendini biraz.
inşallah hedeflerine ulaşırsın canımtatili 700 gr atlatmıs olman gerçekten güzel tebrik ederim
ben de diyorum prenses ne kadar iyimser gününde
geçen haftadan da 1 kilo takmıştım.1.7 kg ile dönmüşüm anlıcan.
sana öyle yapıyorum sanma kendimide sıkacagım o kadar benimde hedefim 75
yeni çizelge için deneme yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?