Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

içime su serptin prensesim. şubat ayında ilk hafta 1kg, sonraki haftalar 800gr vermeyi planladım. sonuç 61.5 olacak inş.

Son düzenleme:
**4.takım 242. ETAP **

mersa(geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (72,6/72,6/0/%0)
suleoz(64,2/64.9/-0.7/-%1.09
Drosofila (79,0/78,8/0,2/%0,25)
Vıdıvıdı (81,7/80,9/0,8 /%0,98)
beste(63,6/62,5/1,1/%1,73)

4.Takim ortalaması:0,26

kaptanım 7 ye böldm doğrumu bi bak istersen

canim listeniz dogru, sadece sonuc 0.27 oluyor onu duzelttim..listeyi paylasima ekleyebilirsiniz..kilo veren hrkesi tebrik ediyorum

lolo geçen hafta düğünden dolayı almayalım demiştim ben.düğün telaşından insan çok dikkat edemiyor.ben emek ediyorum ama sonuç alamadın mı üzülüyorum.dilaraya bak mesela o kadar ilgilenmeye çalışıyorum olmuyor.blue diye bir arkadaşımız vardı.onunda üstüne düşmüştüm ama o,o hafta güzel kilo vermişti.ben tamam kaptanım herkese aynı özeni göstermeye çalışıyorum.zeynep şule alda abla sorunsuz götürüp gittiler mesela çok üstlerine düşmeme gerek kalmadı.dilara ve blue ya eğildim.sana da eğilirim.seninlede ilgilenirim ama dinlemen lazım.hasta oldugun için sana pek birşey de diyemiyorum.değilse biryerde bende pes ediyorum artık. sende kırılma kızma karar senin.kalmak istersen tabiki kal ama bu şartlarda

hoş geldin
sen paylaşımına başla bol paylaşım yaparsan daha iyi olur.
inşallah hedefindeki kiloya ulaşırsın

elimden geldiğince yazmaya çalışırım internet elimin altında zaten :)

hoşgeldin tatlım.
ölçümünü sen yaparsın ama bu hafta listede görünmezsin.haftaya paylaşımlarına göre karar verilir ve listeye girersin.:)
azimli üyelere ihtiyacımız var:)çok sevndm gelmene

hosbuldum :) tamam inşallah bende sizinle daha da azimli olurum :) bende geldiğim için çok sevindim ve merak ediyorum acaba grup içinde özel uymam /bilmem gereken kurallar varmı ??

hoşgeldin parfümaşkı. anlat kendini biraz.

hosbuldum :) ben 20 yaşındayım ögrenciyim yurtta yaşıyorum ( bu sebepten çok sağlıklı beslenemiyorum su sıralar tatilde evimdeyim ama :))
hatta bu evime gelmek hiç yaramadı ! 64 kilo sanırken kendimi 67 olmuşum (( hedefim 50

kilo alma hikayemse lisede 80nin ustune cıktım sonra bir azimle 50 oldm lise sonda simdi universite 2 deym bu yurt ve hareketsizlik beni bitirdi tekrar bir azim kilo vrmek istiyırum :)

kızlar menümü yazayım ,bu saatten sonra şekersiz çaydan başka bişi yemeyeceğim

Sabah : 1 incir , 3 fındık, 2 çatal peynir, 1 tane zeytin ,1 çay kaşığı marmelat
ara: 1 elma
Öğle : 2 ısırık reçelli ekmek
ara: 5 fındık
akşam: 1 kase , yoğurtlu çorba, 4 kaşık ıspanak yemeği, yarım dilim ekmek
şimdilik 5 bardak su

merhabalar :)) ilk menü paylaşımımı yapıyorum :)çok hastayım bademcik iltihabım var ondan iştah miştah yok isime de gelmiyor değil :))

sabah-taze sıkılmış portakal suyu bir bardak
öğle-bir kase şehriyeli tavuk çorbası
akşam:yine şehriyeli tavuk corbası ve 2 mandalina :)) tam hasta menüsü işte ))

bu gün yediklerim

sabah:1 az şekerli türk kahvesi
öğle :yok
ara :bir az şekerli türk kahvesi
akşam 5 te 1 kepçe ıspanak bir kaç kaşık cacık bi ısırık çikolata
yarım avuç soslu mısır

tamam haftaya takıma girerim o zaman

haftayada bi sorun çıkmasında
bi sorun olursa uyarın beni düzeltirim kendimi

bende hepinizin kandilini kutluyorum.
bu mübarek günde bütün dualarınızın kabul olmasını kalben diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…