matematik dersini ne yapacaksın.
açık ilköüğreime gidiyorum 7. ve 8. sınıf derslerini veriyorum
matematikte baya bi sorunum var
bu yüzden matematik dersi almak istiyorum.
Geldim canımmmmm, İlk ben söyleyeyim
geçen hafta : 81.7
Bugün : 80.9
800gr kayıp bu hafta misafirliklerde geçti
milleti sinir ettim. herşeyden 1 kaşık olsun lütfen dedikçe millet sinir oldu bana
neyse sürekli oturdum. kabızlık , regl, valla iyi vermişim,
kaptanım haklsın ben kabul ediyorum ztn söylediklerini ama düzelmeye calısıorum, burda kazandığım birsey daha var eskiden de bozardım rejim ama umrum olmazdı ama simdi öyle değil,pişman oluourm telaş oluorum ve olucak bu sefer biliorum :) bugün kendime söz verdim yarından itibaren hiç bozmuyorummdilara bana hiç kızma kırılma önümüzdeki haftalar senin için çok önemli.senin üzerine ne kadar düştüm biliyorsun başta abucubur sorunu vardı.sınavlarım stajım derken ilerleyemiyorsun.gözüm üzerinde ona göre..
vıdı vıdı sende takibimdesin bu hafta vermemiş olsaydın aynı uyarıyı sanada yapacaktım.ama senden de güzel sonuçlar bekliyorum.
şule tatil çokta fazla artı katmamış sana dönüşte toparlayacagına inanıyorum.
mesele almak vermek değil.şule tatilden dolayı aldı ama dönüşte toparlar öncesinde de hep verdi.vıdı vıdı 800 gr vermiş bence güzel.dilara senin 200 gr ında önemli.vermiş olman güzel.ama ilerle artık.olmuyor böyle.döndüğümde takım kurallarını sıkı uygulayacagım.herkese müsama göstermeye çalışıyorum ama yok olmuyor..
lolo geçen hafta düğünden dolayı almayalım demiştim ben.düğün telaşından insan çok dikkat edemiyor.ben emek ediyorum ama sonuç alamadın mı üzülüyorum.dilaraya bak mesela o kadar ilgilenmeye çalışıyorum olmuyor.blue diye bir arkadaşımız vardı.onunda üstüne düşmüştüm ama o,o hafta güzel kilo vermişti.ben tamam kaptanım herkese aynı özeni göstermeye çalışıyorum.zeynep şule alda abla sorunsuz götürüp gittiler mesela çok üstlerine düşmeme gerek kalmadı.dilara ve blue ya eğildim.sana da eğilirim.seninlede ilgilenirim ama dinlemen lazım.hasta oldugun için sana pek birşey de diyemiyorum.değilse biryerde bende pes ediyorum artık. sende kırılma kızma karar senin.kalmak istersen tabiki kal ama bu şartlarda
hadi bakalım kim kimi geçiyooooooosana öyle yapıyorum sanma kendimide sıkacagım o kadar benimde hedefim 75
merhabalar :)) ilk menü paylaşımımı yapıyorum :)çok hastayım bademcik iltihabım var ondan iştah miştah yok isime de gelmiyor değil :))
sabah-taze sıkılmış portakal suyu bir bardak
öğle-bir kase şehriyeli tavuk çorbası
akşam:yine şehriyeli tavuk corbası ve 2 mandalina :)) tam hasta menüsü işte ))
kaptanım haklsın ben kabul ediyorum ztn söylediklerini ama düzelmeye calısıorum, burda kazandığım birsey daha var eskiden de bozardım rejim ama umrum olmazdı ama simdi öyle değil,pişman oluourm telaş oluorum ve olucak bu sefer biliorum :) bugün kendime söz verdim yarından itibaren hiç bozmuyorumm
ilginle şımarttın bizi kaptanım ondan böle olduk biz :18: kız bize döv biziamaaaaaa
sen de yerinde sayıklıosun gidersem seni de yannımda götürürüm haberin olsn
merhabalar :)) ilk menü paylaşımımı yapıyorum :)çok hastayım bademcik iltihabım var ondan iştah miştah yok isime de gelmiyor değil :))
takımda 1 kişilk yer varmı acaba ?
ay çok sevindm gerçekten
tanıtayım hemencicik
21 yaşındayım üniverste okuyorum kk da 2 yıldr varım 2 sene önce 1.gruptaydım ama üniyi kazanınca bırakmak zorunda kaldım takımımı
1 65 boyundayım kilom 65
3 hafta öncesine kadar 68 dim şuan 65 im geçenlerde 64ü de gördüm hanibu kadar
tekrar hoşgeldin canım.bende reyhan 27 yaşındayım.konyadayım.takım kaptanıyım güyaama izinliyim 2 haftadır
1. takımdan kendi isteğinle ayrıldın değilmi diskalifiye olmadın :44:
oo sen kg vermeye başlamıssın bile.bize de kan can azim katarsın inşallah
yok diskalifiye olmadım kendi istegmle ayrıldm cnm korkma
başladım başlamasına ama okula gdince herşey değişio,en kötüsü de bnm yarim de orda şimdiden dio ki pamukkaleyle gel, pamkkale bileti olana pizza menü 8 tl dio
bu arada hedefm 59 ilk olarak sonrada 55. hem kendime saygımdan dolayı ki bu yaşta hele de üni de bu kiloda olmayı kendime yakıştrmıyorum herkes çıtır çıtır gezerken hemde yarim e süprüss yapmk istiyom
diskalifiye olanları almayacagım artık takıma.oylaması falan çok uzun işlemleri oluyor.
bencede harika olur karşısında seni zayıflamıs görünceçok verecek kilon yok ama verilecek kg lar azken vermek daha kolay.yazda yaklaşıyor.tam çıtır ol
neler yaparsın neler yersin spor yaparmısın?
2 haftalık deneme süren bugun başlamış oluyor
kız sen kendini benimle mi kıyaslıyorsun?27 yaşına kadar yaşamadıgım sıkıntıyı yaşadım son aylarda yaşıyorum halada.evet yerimde sayıyorum şu an ama herşeye rağmen 5 kg gitti hani.senin gibi bekar olsam ev iş vs derdim olmasa helede seninle ilgilendiğim kadar benimlede ilgilenen biri olaydı ooo şimdiye mezundum.duraklama dönemine girdim.diyetle uğraşacak mecalim olmadıgı için iznimi aldım çekildim.ben kendimi biliyorumda seni napacaz ??
cnm kahvaltı yapıp geliyorum hemen. menümü yazarım hem. foto da koyabilirm isterseniz
kızlarrrrr size ne anlatcammmm
bu gün 2004-2009 yılları arasında birlikte olduğum insanla karsılastım
beni aldatmıştı olaylı sekilde ayrılmıstık e ztn ufaktım fln neyuse 4 yılımı vermiştim amaaa
o zamanlar cook üzülmüştüm fln ama suan iiki ayrılmmısız diorum hayatımda olan güzel insanla tanısma fırsatı bulduuuum için,onu coook seviyorum cunku :)
neysee tam bi işte restauranta girioodm bi baktım kapıdaa duruo ayakkta böle baktıı kaldı, burnumu da ilk defa gördü sanırım estetikten sonra sanırım değil evet ilk
yanında o beni aldattıgı kız vardışoka girdi hiç bozuntuya vermedim kafamı cevirdim hahaha cok komiktiii acaba ne düşünmüştür r aramızda kalsın kız da pekk bi çirkiinnnn öyle anlatiiim dedim 3 yıl olduu ayrılalı ve olaya baaak işte hayat cok garip
bi zamanlar dünyanın merkezine koyduun innsan şu an sıradan dönüp bakmayacğaın biri
insanoğlluu işteee[/QUOTE
O bugün uyuyamamıştır. ooooooh iyi olmuş,
ay çok sevindm gerçekten
tanıtayım hemencicik
21 yaşındayım üniverste okuyorum kk da 2 yıldr varım 2 sene önce 1.gruptaydım ama üniyi kazanınca bırakmak zorunda kaldım takımımı
1 65 boyundayım kilom 65
3 hafta öncesine kadar 68 dim şuan 65 im geçenlerde 64ü de gördüm hanibu kadar
canım takmımıza hosgeldin , ben de 23 yasındayım üniversite son sınıftayım :) birbirimize destek olup kurtulcaz ins ,
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?