Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dün akşam yine 11den sonra yaptım leslieyi-3 mil. duşu falan tekrar bil açmak çok zor geldi.
menümü şimdi yazıyorum

sabaheynir, 1 yağda yumurta,zeytin, helva,ekmek
ara: 1 portakal
ara:1 kuru incir
akşam16'da) 1 kase çorba, 2-3 hamsi, 2 kaşık yoğurt,3 kaşık kabak, 2 kaşık makarna, 2 kaşık sebzeli et, biraz ekmek
ara: kuru meyve(dut,kayısı)
ara:2 kaşık çorba(oğlum yarımı),2 lokma ekmek

cnm lesliyi daha öncede duymuştum nedr tam olarak ?
kahvaltnı ve araların gayet iyi. akşm ki menün fazla geldi bana az yemşsin gerçi ama bol çeşit var.istrsen makarna varken ekmk yeme ve münülerden birini bol salata yap

birde 8 kilo falan vermşsn sanırım çizelgende öle görünüyor süper ne kadar zamanda verdn acaba ?

hoşgeldin tatlım.sennde yarin pek bi destekçiymiş benmki gib:)buarda ben zeynep27 yaşındayım72,6 kilom ve 1,60 boyum.evliyim öğretmenim ve bi kızım var.istanbulda yaşıyorum.eşimin de 1 aydır hayali kızlar (dukandan sonra cozuttu adam) bi koaman hindinin içini doldurup fırınlıyakmışım onu oturup tıka basa yiyecekmişiz:)))
aminnnn:))))))))))))

canm güzel olmuş eski şule menüsüne dönmşsn :)darısı başıma sabah olduda öğlen arkadaşa gidecem umarım orda cozutmam:)

kızlar kalori hesplamaya çok bakmam ama diyet gnlüğünde bi arkadaşmz bu şeklde 10 kilo vermş.bnde merk ettim bi bakayım dedim

Mesela 65 kiloda aktif bir kadın günlük olarak 1800-2000 kalori alması gerekir. Bu kişi haftada yarım ile 1 kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarını 500 kalori azaltması lazım.bnm 1500 cal. almam lazm bn bunu 1300 diyorum. bu arada kilo boy oranına bakıldgnda 54 kilo olmm gerekiomuş

beyaz peynir :75 cal.
1 adet smit: 250 cal.
1 yumurta :80 cal.
1 domats :14 cal.
TOPLAM :419 cAl. bn düz hesap 500 diyorum.

Kahvaltıdan sonra 10 dk ev süpürdüm ;
Temzlk yapmk 15 dk: 52 cal.
bn 10 dk yaptım 20 cal.harcadım diyorum ve aldgm cal den harcadm cal i çıkartıyorum 480 cal

kızlar akşm yemeğimi de yedim.bugn braz bi değişk oldu öğle yemegi yemedim çnkü geç kahvltı yapmştım.nese
yemekte yağda yumurta (annemin canı cekmş kendine kırmış dayanamadım biraz yedim )
yoğurt :4 yemek kaşığı
tarhana çorbası : 1 küçük kase
nohut yemeği : 2 kaşık
2 dilim ekmek :18::18:

yoğurt :150 cal
yumurta : 70 cal + yag 90 cal :160cal
ekmek 2 dilim: 140 cal
tarhana: 316 cal
nohut : 100 cal
TOPLAM : 866 CAL !!

sabah + ara + akşm : 1490 yuvarlarsak. bn 1300 alırım diyodum.

arkadaşlar hırs olsun diye ekliyim dedim
bu şahıslar 2 kardeş. ABD de bir yarışmada 5 ay içinde zayıfladılar. esmer olan olivia ward sarışın olan hannah curlee.
haberleri gazetelerde dergilerde çıktı onlar yapabiliyorsa bizim neyimz eksik. Allahım nasıl zayflamşlar o kilodan kurtlmşlar şuanki vuctları bi harika
hadi kızlar bzde böle olucaz inşşşş

canım hoşgeldin kilolarımız hemen hemen aynı inşallah en kısa zamanda kurtuluruz

hasta olunca biraz dengesiz oluyor ama inanın ben zaten fazla yemek yiyen biri değilim ben aburcuuburculardanım (

merhaba arkadaşlar ,,

ben 24 yaşındayım ,, evliyim bi kızım var ve kilom 72,5. evlenmeden önce uzun zaman 60 kiloydum en son kortizon kullanmak zorunda kaldım ve 3 senedier 70 in üzerindeyim. çok hırslı değilim ama her insan kadar bende istekliyim.

olacak mı bilmem ama göbeğimi eritmeden ölürsem gözüm açık gider. direk kabusum yaaa vallaha

kızlar ben elimden geldiğince yemiyorum kötü yapıyorum biliorum ama sürekli mideyi yatıştırıyorum. mesela çok acıktığımda bi kurabiye yiyorum 2-3 saat götürüyo falan .
çok düzensizim anlıcagınız.

kendimi toparlamaya calıscam ,,hergn ne yediğimi de yazıcam

herkese kolay gelsin

(gözümde kalacakları da yazimmi((((())))

bu arada bugunluk menumu de yazayım :)

öğlen : lebeni corbası ve ızgara ciger (urfa yemekleriii :)) )
aksam:bir bardak limonata bir ayva

sabah yok cunku tatildeyim öğlene kadar uyuyorum gece acıkıncada nesfit yemeyi planlıyorum .

ve kusura bakmayın daha şu alıntı işlerini tam ogrenemedim biraz karmaşık oldu zamanla duzelecektir diye dusunuyorum.:)

bu arada yazmak istedim ben 6 ayda nerdeyse 30 kilo vermiş biri olarak aynı yöntemi tekrar deniyorum.ilk olarak sevdiğim bir şey var kola,cola zeroyu sınırsız içiyorum evet zararlı ama bir şekilde kendi tatlı ihtiyacımı gidermem gerek yapay tatlandırıcılar bir nebze buna yardım ediyor.ikinci olarak ikna meselesi diyorumki kendime ömrün boyunca çikolata yemeyecek değilsin ama sende abartıyorsun bit oturusta 3 paket yersen sonun bu olr gayet normal :))ben yeniden o ince halime donmek istiyorum cunku ne kadar guzel birşey oldugunu gordum...her denediğin kıyafetin yakısması boydan fotograf cektirirken kilo saklamaya calısmamak kadar kendinle barısık olmanı saglayan birsey olamaz ...
yemek konusunda sadece cok sevdigim seylerde gercekten abartabilirim ama çikolata,kek,pasta ile beslenerek yasarım ben eğer benim gibiler varsa gercekten tatlandırıcılı seyler bastırmanıza cok yardımcı oluyor içimden geldi paylasmak istedim :))

cnm hoşgldin. göbüşü ertmek istiyorsan spor şart bunu unutma.az yemekle olmuyor. bak sana söle sölim.geçen yaz da 68 den 64 e düştüm ama er sabh 7 den 9 a kadar yürüdüm tempolu. akşmlarıda 1 saat dans ettim odam da mekik çektim.baya ter atıyodum. 64 kilo oldum göbeğim düm düz olmasada o pırtlama oluyodu sıkılşmştı belim incelmşti. sewglm bile öle diyodu çok zayfladn diye. ama şimdi 65im çok spor yapamadım göbeğim hala fazla,sıkılşamadm.yani spor çoook önemli.
az yiyerek zayflanmıo sadce. az yiyerek mideni boşaltıyon en fazla.ama yaglar yanmıyo

olur olur zamanla cnm kaç kilosun bu arada ?

vuhuuuuu 30 kilomu verdin nasıl verdn kız? foton falan varmı koysanda gaza gelsek
valla bn hem yemeğe hem abur cubura bayılırım. evdeyken duruyom ama okula gttim mi gelsin açık büfe akşam yemeği, gtsin odaya abur cuburlar

1 adet meyveli activia yedim : 126 cal.
ama şuan kendimi aç hissediyorum ssz
canm benm şunuda hesaplaözellikle proteinleri yerken 1/3 kalorisini geri harcıyoruz.ve yağdan uzak durmak lazım.en fazla kalori içeren besin grubu o
bide corba ekmeğin yerini tutuyor.çorba içtiğinde 1 dilim yersen bence daha ii olur:)
süpermiş şu an hiç foto çekilesim yok.o yüzden o kıyaslamayı yapamıyacam.
yavrum hadi bide menünü yaz süper olacak ozaman:)
güzelmiş.akşam çorbadan yiyebilirdin tekrar.biraz boş kalmış yinede

süpermiş 6 ayda 30 kilo.12 kilom kaldı hedefime imkansız deilmiş demkki:)her renk giyiniyor insan ve şişman duracam endişesiyle sürekli saç toplamakta yok:)

bugün,,,

menüm

sabah : 2 yumurta (kavurma) , 3 dilim peynir, 2 bardk çay ,zeytin vs .ama az az
ara : 1 dilim kek , 1 kahve ,
ikindi : 4 sıkım çiğ köfte 1 ayran yarım lavaş
akşam :inegöl köfte az ekmek arası ama

bide demin yarım çikolata yedm bide meyve yerim

yeni basladım azaltacm söz

valla dogruya dogru yemeden verdim... saglıklı falan beslenmedim.. ki ben zaten normaldede saglıklı beslenmem mesela 3 ogun saglıklı yiyeceime bir ogun sevdigim gibi yedim :)) yada bi gun sadece cikolata yedim bi paket fln valla bende foto yok ama babamdan bulurum ben bendekileri yok ettim o kadar gormek istemiorum o halleri cirkinnlik otesi ( ama bulursam soz koyucam

yok yok hicbirsey imkansız deil :) en guzeli seni uzun sure gormeyenlerin saskınlıktan portlemis gözleri mest oluyor insan meest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…