evra147 hoşgeldin. kilolarından da kurtukursun kısa sürede inş.
dün akşam yine 11den sonra yaptım leslieyi-3 mil. duşu falan tekrar bil açmak çok zor geldi.
menümü şimdi yazıyorum
sabaheynir, 1 yağda yumurta,zeytin, helva,ekmek
ara: 1 portakal
ara:1 kuru incir
akşam16'da) 1 kase çorba, 2-3 hamsi, 2 kaşık yoğurt,3 kaşık kabak, 2 kaşık makarna, 2 kaşık sebzeli et, biraz ekmek
ara: kuru meyve(dut,kayısı)
ara:2 kaşık çorba(oğlum yarımı),2 lokma ekmek
hoşgeldin tatlım.sennde yarin pek bi destekçiymiş benmki gib:)buarda ben zeynep27 yaşındayım72,6 kilom ve 1,60 boyum.evliyim öğretmenim ve bi kızım var.istanbulda yaşıyorum.eşimin de 1 aydır hayali kızlar (dukandan sonra cozuttu adam) bi koaman hindinin içini doldurup fırınlıyakmışım onu oturup tıka basa yiyecekmişiz:)))yok diskalifiye olmadım kendi istegmle ayrıldm cnm korkma
başladım başlamasına ama okula gdince herşey değişio,en kötüsü de bnm yarim de orda şimdiden dio ki pamukkaleyle gel, pamkkale bileti olana pizza menü 8 tl dio
bu arada hedefm 59 ilk olarak sonrada 55. hem kendime saygımdan dolayı ki bu yaşta hele de üni de bu kiloda olmayı kendime yakıştrmıyorum herkes çıtır çıtır gezerken hemde yarim e süprüss yapmk istiyom
aminnnn:))))))))))))tekrar hoşgeldin canım.bende reyhan 27 yaşındayım.konyadayım.takım kaptanıyım güyaama izinliyim 2 haftadır
1. takımdan kendi isteğinle ayrıldın değilmi diskalifiye olmadın :44:
oo sen kg vermeye başlamıssın bile.bize de kan can azim katarsın inşallah
:))kızlarrrrr size ne anlatcammmm
bu gün 2004-2009 yılları arasında birlikte olduğum insanla karsılastım
beni aldatmıştı olaylı sekilde ayrılmıstık e ztn ufaktım fln neyuse 4 yılımı vermiştim amaaa
o zamanlar cook üzülmüştüm fln ama suan iiki ayrılmmısız diorum hayatımda olan güzel insanla tanısma fırsatı bulduuuum için,onu coook seviyorum cunku :)
neysee tam bi işte restauranta girioodm bi baktım kapıdaa duruo ayakkta böle baktıı kaldı, burnumu da ilk defa gördü sanırım estetikten sonra sanırım değil evet ilk
yanında o beni aldattıgı kız vardışoka girdi hiç bozuntuya vermedim kafamı cevirdim hahaha cok komiktiii acaba ne düşünmüştür r aramızda kalsın kız da pekk bi çirkiinnnn öyle anlatiiim dedim 3 yıl olduu ayrılalı ve olaya baaak işte hayat cok garip
bi zamanlar dünyanın merkezine koyduun innsan şu an sıradan dönüp bakmayacğaın biri
insanoğlluu işteee[/QUOTE
:))))) bende bu tatilde eskisini gördm:)kzımla arkadaşıma gidiyodum:) evin karşısında dikilip bekledi baya bi .gece12 gibi çıktım Allahtanda bi daha karşılaşmadım meymenetsizden
O bugün uyuyamamıştır. ooooooh iyi olmuş,
simit ve yumurta aynı grupta değiller.kahvaltının protein ağırlıklı olması güzel.ama bi simit biraz fazla karbonhidratları yerken özellikle birileiryle paylşmaya calış.yada bi sonraki öğnde yer verme bence:)kzlar kahvaltımı yeni yaptım menümü yazayım
3 bardak su içtim önce
sonra 1 simit 1 dilim peynir küçük bir domates 1 adette yumurta
simit varken yumurta olmasaydı ii olurdu ama annem almş gelmş yiyim artık dedim..
neler yaptgmı anlatayım. bn üni de 68 kilo oluyorum ne bulursam yiyiyorum çnkü çevrem yiyor. ewde ise hazrlamk ugraşmk istemiorum en önemlisi ABUR CUBUR yok.
*mutlaka 3 bardak su ile başlıyorum güne.
*kahvaltımı kuvvetli yapıp diger öğünlerimi azaltıyorum.
*ara öğünlerde 1 elma yada aktivya yiyorum.
*akşamları ve öğlenleri çorba içiyorum genelde.
*30 günde incelin cd si var bnde 3/4 güne bi ona yapıyorum çok faydalı oldgna inanıyorum.
*suyu oldukça çok içmeye çalışıorum ve suyun çok önemli oldgna inanıyorum.
*yavaş yavaş ve çok çiğnemeye çalışıyorum genelde.
valla aklıma gelenler bunlar kızlar değişklik olursa anlatrm gene
süpersin ya yılmak yok yola devam.matematik dersini ne yapacaksın.
açık ilköüğreime gidiyorum 7. ve 8. sınıf derslerini veriyorum
matematikte baya bi sorunum var
bu yüzden matematik dersi almak istiyorum.
mesajları geriye doğru okuyunca böle oluyor:))))hoşgeldin canımcım tekrardanay çok sevindm gerçekten
tanıtayım hemencicik
21 yaşındayım üniverste okuyorum kk da 2 yıldr varım 2 sene önce 1.gruptaydım ama üniyi kazanınca bırakmak zorunda kaldım takımımı
1 65 boyundayım kilom 65
3 hafta öncesine kadar 68 dim şuan 65 im geçenlerde 64ü de gördüm hanibu kadar
uzun zamandan beri sende gördğm en güzel menü.öğleyi saymassam süper bol meyve ve sebzeli olmuş:)kızlar menümü yazayım ,bu saatten sonra şekersiz çaydan başka bişi yemeyeceğim
Sabah : 1 incir , 3 fındık, 2 çatal peynir, 1 tane zeytin ,1 çay kaşığı marmelat
ara: 1 elma
Öğle : 2 ısırık reçelli ekmek
ara: 5 fındık
akşam: 1 kase , yoğurtlu çorba, 4 kaşık ıspanak yemeği, yarım dilim ekmek
şimdilik 5 bardak su
geçmiş olsun arkadaşım.hasta olmanla beraber proteini ve sebzesi az ama tam bi diyetlik liste olmuşmerhabalar :)) ilk menü paylaşımımı yapıyorum :)çok hastayım bademcik iltihabım var ondan iştah miştah yok isime de gelmiyor değil :))
sabah-taze sıkılmış portakal suyu bir bardak
öğle-bir kase şehriyeli tavuk çorbası
akşam:yine şehriyeli tavuk corbası ve 2 mandalina :)) tam hasta menüsü işte ))
canm benm yine coşmuşsun.miden rahatsız hala türk kahvesi içiyosun.sabah çiğ sebze dokunabilir ama az yağlı bi menemen biraz ekmek yiyebilirsin.peynir ekmek veya.öğlen çorba olabilir,sebzeli makarna ve yoğurt olur.zorlama artık kendinibu gün yediklerim
sabah:1 az şekerli türk kahvesi
öğle :yok
ara :bir az şekerli türk kahvesi
akşam 5 te 1 kepçe ıspanak bir kaç kaşık cacık bi ısırık çikolata
yarım avuç soslu mısır
tamam haftaya takıma girerim o zaman
haftayada bi sorun çıkmasında
bi sorun olursa uyarın beni düzeltirim kendimi
sennde geçmiş kandilin mübarek olsun:)bende hepinizin kandilini kutluyorum.
bu mübarek günde bütün dualarınızın kabul olmasını kalben diliyorum.
elimden geldiğince yazmaya çalışırım internet elimin altında zaten :)
hosbuldum :) tamam inşallah bende sizinle daha da azimli olurum :) bende geldiğim için çok sevindim ve merak ediyorum acaba grup içinde özel uymam /bilmem gereken kurallar varmı ??
hosbuldum :) ben 20 yaşındayım ögrenciyim yurtta yaşıyorum ( bu sebepten çok sağlıklı beslenemiyorum su sıralar tatilde evimdeyim ama :))
hatta bu evime gelmek hiç yaramadı ! 64 kilo sanırken kendimi 67 olmuşum(( hedefim 50
kilo alma hikayemse lisede 80nin ustune cıktım sonra bir azimle 50 oldm lise sonda simdi universite 2 deym bu yurt ve hareketsizlik beni bitirdi tekrar bir azim kilo vrmek istiyırum :)
acil çaresine bakmazsan 80 nin üstüne çıkmaya müsaitsin sende benm gibi
çok şükür doğru yerdesin.insanın yediklerini yazması her hafta kilo kontrolü yapılması kilo çok vermese bile almasına engel oluyor.bu yüzxden kk yı bulmakla vede 4.takımı kendimi şanslı hissediyorum:)
dün akşam yine 11den sonra yaptım leslieyi-3 mil. duşu falan tekrar bil açmak çok zor geldi.
menümü şimdi yazıyorum
sabaheynir, 1 yağda yumurta,zeytin, helva,ekmek
ara: 1 portakal
ara:1 kuru incir
akşam16'da) 1 kase çorba, 2-3 hamsi, 2 kaşık yoğurt,3 kaşık kabak, 2 kaşık makarna, 2 kaşık sebzeli et, biraz ekmek
ara: kuru meyve(dut,kayısı)
ara:2 kaşık çorba(oğlum yarımı),2 lokma ekmek
ay çok sevindm gerçekten
tanıtayım hemencicik
21 yaşındayım üniverste okuyorum kk da 2 yıldr varım 2 sene önce 1.gruptaydım ama üniyi kazanınca bırakmak zorunda kaldım takımımı
1 65 boyundayım kilom 65
3 hafta öncesine kadar 68 dim şuan 65 im geçenlerde 64ü de gördüm hanibu kadar
canım takımımıza hoşgeldinkeyifli paylaşımlar keyifli kilo kayıpları dilerim
menün pek tabi olmamıs ama hasta olunca insan yemeden içmeden kesiliyor.önemli olan iyileşmen.çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin
teşekkr ederm :) inşallah en kısa zaamanda kurtulalım şu çirkin yağlardann...
Canım hoşgeldin takımımıza,
hoşbulduk canım :))
geçmiş olsun arkadaşım.hasta olmanla beraber proteini ve sebzesi az ama tam bi diyetlik liste olmuş
çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
acil çaresine bakmazsan 80 nin üstüne çıkmaya müsaitsin sende benm gibi
çok şükür doğru yerdesin.insanın yediklerini yazması her hafta kilo kontrolü yapılması kilo çok vermese bile almasına engel oluyor.bu yüzxden kk yı bulmakla vede 4.takımı kendimi şanslı hissediyorum:)
maalesef zaten yazın cıktım 70in ustune bu biraz zayıflamıs halim ama kendimi dahada sıkmam gerek yavas yavas kilo vermek yetmior bana ..aynen bu takım birliği ve hesap verme zorunlulugu bana iyi geliyor :))
merhaba arkadaşlar ,,
ben 24 yaşındayım ,, evliyim bi kızım var ve kilom 72,5. evlenmeden önce uzun zaman 60 kiloydum en son kortizon kullanmak zorunda kaldım ve 3 senedier 70 in üzerindeyim. çok hırslı değilim ama her insan kadar bende istekliyim.
olacak mı bilmem ama göbeğimi eritmeden ölürsem gözüm açık gider. direk kabusum yaaa vallaha
kızlar ben elimden geldiğince yemiyorum kötü yapıyorum biliorum ama sürekli mideyi yatıştırıyorum. mesela çok acıktığımda bi kurabiye yiyorum 2-3 saat götürüyo falan .
çok düzensizim anlıcagınız.
kendimi toparlamaya calıscam ,,hergn ne yediğimi de yazıcam
herkese kolay gelsin
(gözümde kalacakları da yazimmi((((())))
bu arada bugunluk menumu de yazayım :)
öğlen : lebeni corbası ve ızgara ciger (urfa yemekleriii :)) )
aksam:bir bardak limonata bir ayva
sabah yok cunku tatildeyim öğlene kadar uyuyorum gece acıkıncada nesfit yemeyi planlıyorum .
ve kusura bakmayın daha şu alıntı işlerini tam ogrenemedim biraz karmaşık oldu zamanla duzelecektir diye dusunuyorum.:)
bu arada yazmak istedim ben 6 ayda nerdeyse 30 kilo vermiş biri olarak aynı yöntemi tekrar deniyorum.ilk olarak sevdiğim bir şey var kola,cola zeroyu sınırsız içiyorum evet zararlı ama bir şekilde kendi tatlı ihtiyacımı gidermem gerek yapay tatlandırıcılar bir nebze buna yardım ediyor.ikinci olarak ikna meselesi diyorumki kendime ömrün boyunca çikolata yemeyecek değilsin ama sende abartıyorsun bit oturusta 3 paket yersen sonun bu olr gayet normal :))ben yeniden o ince halime donmek istiyorum cunku ne kadar guzel birşey oldugunu gordum...her denediğin kıyafetin yakısması boydan fotograf cektirirken kilo saklamaya calısmamak kadar kendinle barısık olmanı saglayan birsey olamaz ...
yemek konusunda sadece cok sevdigim seylerde gercekten abartabilirim ama çikolata,kek,pasta ile beslenerek yasarım ben eğer benim gibiler varsa gercekten tatlandırıcılı seyler bastırmanıza cok yardımcı oluyor içimden geldi paylasmak istedim :))
kızlar kalori hesplamaya çok bakmam ama diyet gnlüğünde bi arkadaşmz bu şeklde 10 kilo vermş.bnde merk ettim bi bakayım dedim
Mesela 65 kiloda aktif bir kadın günlük olarak 1800-2000 kalori alması gerekir. Bu kişi haftada yarım ile 1 kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarını 500 kalori azaltması lazım.bnm 1500 cal. almam lazm bn bunu 1300 diyorum. bu arada kilo boy oranına bakıldgnda 54 kilo olmm gerekiomuş
beyaz peynir :75 cal.
1 adet smit: 250 cal.
1 yumurta :80 cal.
1 domats :14 cal.
TOPLAM :419 cAl. bn düz hesap 500 diyorum.
Kahvaltıdan sonra 10 dk ev süpürdüm ;
Temzlk yapmk 15 dk: 52 cal.
bn 10 dk yaptım 20 cal.harcadım diyorum ve aldgm cal den harcadm cal i çıkartıyorum 480 cal
canm benm şunuda hesaplaözellikle proteinleri yerken 1/3 kalorisini geri harcıyoruz.ve yağdan uzak durmak lazım.en fazla kalori içeren besin grubu o1 adet meyveli activia yedim : 126 cal.
ama şuan kendimi aç hissediyorum ssz
bide corba ekmeğin yerini tutuyor.çorba içtiğinde 1 dilim yersen bence daha ii olur:)kızlar akşm yemeğimi de yedim.bugn braz bi değişk oldu öğle yemegi yemedim çnkü geç kahvltı yapmştım.nese
yemekte yağda yumurta (annemin canı cekmş kendine kırmış dayanamadım biraz yedim )
yoğurt :4 yemek kaşığı
tarhana çorbası : 1 küçük kase
nohut yemeği : 2 kaşık
2 dilim ekmek :18::18:
yoğurt :150 cal
yumurta : 70 cal + yag 90 cal :160cal
ekmek 2 dilim: 140 cal
tarhana: 316 cal
nohut : 100 cal
TOPLAM : 866 CAL !!
sabah + ara + akşm : 1490 yuvarlarsak. bn 1300 alırım diyodum.
süpermiş şu an hiç foto çekilesim yok.o yüzden o kıyaslamayı yapamıyacam.Eki Görüntüle 339898 Eki Görüntüle 339897
arkadaşlar hırs olsun diye ekliyim dedim
bu şahıslar 2 kardeş. ABD de bir yarışmada 5 ay içinde zayıfladılar. esmer olan olivia ward sarışın olan hannah curlee.
haberleri gazetelerde dergilerde çıktı onlar yapabiliyorsa bizim neyimz eksik. Allahım nasıl zayflamşlar o kilodan kurtlmşlar şuanki vuctları bi harika
hadi kızlar bzde böle olucaz inşşşş
yavrum hadi bide menünü yaz süper olacak ozaman:)merhaba arkadaşlar ,,
ben 24 yaşındayım ,, evliyim bi kızım var ve kilom 72,5. evlenmeden önce uzun zaman 60 kiloydum en son kortizon kullanmak zorunda kaldım ve 3 senedier 70 in üzerindeyim. çok hırslı değilim ama her insan kadar bende istekliyim.
olacak mı bilmem ama göbeğimi eritmeden ölürsem gözüm açık gider. direk kabusum yaaa vallaha
kızlar ben elimden geldiğince yemiyorum kötü yapıyorum biliorum ama sürekli mideyi yatıştırıyorum. mesela çok acıktığımda bi kurabiye yiyorum 2-3 saat götürüyo falan .
çok düzensizim anlıcagınız.
kendimi toparlamaya calıscam ,,hergn ne yediğimi de yazıcam
herkese kolay gelsin
(gözümde kalacakları da yazimmi((((())))
güzelmiş.akşam çorbadan yiyebilirdin tekrar.biraz boş kalmış yinedebu arada bugunluk menumu de yazayım :)
öğlen : lebeni corbası ve ızgara ciger (urfa yemekleriii :)) )
aksam:bir bardak limonata bir ayva
sabah yok cunku tatildeyim öğlene kadar uyuyorum gece acıkıncada nesfit yemeyi planlıyorum .
ve kusura bakmayın daha şu alıntı işlerini tam ogrenemedim biraz karmaşık oldu zamanla duzelecektir diye dusunuyorum.:)
bu arada yazmak istedim ben 6 ayda nerdeyse 30 kilo vermiş biri olarak aynı yöntemi tekrar deniyorum.ilk olarak sevdiğim bir şey var kola,cola zeroyu sınırsız içiyorum evet zararlı ama bir şekilde kendi tatlı ihtiyacımı gidermem gerek yapay tatlandırıcılar bir nebze buna yardım ediyor.ikinci olarak ikna meselesi diyorumki kendime ömrün boyunca çikolata yemeyecek değilsin ama sende abartıyorsun bit oturusta 3 paket yersen sonun bu olr gayet normal :))ben yeniden o ince halime donmek istiyorum cunku ne kadar guzel birşey oldugunu gordum...her denediğin kıyafetin yakısması boydan fotograf cektirirken kilo saklamaya calısmamak kadar kendinle barısık olmanı saglayan birsey olamaz ...
yemek konusunda sadece cok sevdigim seylerde gercekten abartabilirim ama çikolata,kek,pasta ile beslenerek yasarım ben eğer benim gibiler varsa gercekten tatlandırıcılı seyler bastırmanıza cok yardımcı oluyor içimden geldi paylasmak istedim :))
olur olur zamanlacnm kaç kilosun bu arada ?
canım su an 67 kiloyum 50 yine hedefim :)
vuhuuuuu30 kilomu verdin nasıl verdn kız? foton falan varmı koysanda gaza gelsek
valla bn hem yemeğe hem abur cubura bayılırım. evdeyken duruyom ama okula gttim mi gelsin açık büfe akşam yemeği, gtsin odaya abur cuburlar
güzelmiş.akşam çorbadan yiyebilirdin tekrar.biraz boş kalmış yinede
açıkcası o krediyi gece yarısına bıraktım :))
süpermiş 6 ayda 30 kilo.12 kilom kaldı hedefime imkansız deilmiş demkki:)her renk giyiniyor insan ve şişman duracam endişesiyle sürekli saç toplamakta yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?