valla dogruya dogru yemeden verdim... saglıklı falan beslenmedim.. ki ben zaten normaldede saglıklı beslenmem mesela 3 ogun saglıklı yiyeceime bir ogun sevdigim gibi yedim :)) yada bi gun sadece cikolata yedim bi paket flnvalla bende foto yok ama babamdan bulurum ben bendekileri yok ettim o kadar gormek istemiorum o halleri cirkinnlik otesi ( ama bulursam soz koyucam
canımcım yarın ilk işin sebzede yapmak oluyor.kuzu fırsat vermese bile akşama salata yap hep ekmek ekmek olmazbugün,,,
menüm
sabah : 2 yumurta (kavurma) , 3 dilim peynir, 2 bardk çay ,zeytin vs .ama az az
ara : 1 dilim kek , 1 kahve ,
ikindi : 4 sıkım çiğ köfte 1 ayran yarım lavaş
akşam :inegöl köfte az ekmek arası ama
bide demin yarım çikolata yedm bide meyve yerim
yeni basladım azaltacm söz
valla dogruya dogru yemeden verdim... saglıklı falan beslenmedim.. ki ben zaten normaldede saglıklı beslenmem mesela 3 ogun saglıklı yiyeceime bir ogun sevdigim gibi yedim :)) yada bi gun sadece cikolata yedim bi paket flnvalla bende foto yok ama babamdan bulurum ben bendekileri yok ettim o kadar gormek istemiorum o halleri cirkinnlik otesi ( ama bulursam soz koyucam
bnde şöle 10 kilo verir myim ki ya
bu arada akşamki menümden sonra bişi yemedm yeni yeni acıkmaya başlıyom napsak
bugün,,,
menüm
bi elma olabilir?kan şekerinide dengeler.
ben de sütü sevmem:)dayan kuzum acık bişi olmaz:)genelde süt içmk iyi oluyor hem raht bi uyku çektirir
ama light sütüm yok.elma da yiyesim yok zaten yatarım 1 saate dayanım azcık dmi
matematik dersini ne yapacaksın.
açık ilköüğreime gidiyorum 7. ve 8. sınıf derslerini veriyorum
matematikte baya bi sorunum var
bu yüzden matematik dersi almak istiyorum.
kolay gelsin, eninde sononda halledersin cnım.
cnm lesliyi daha öncede duymuştum nedr tam olarak ?
kahvaltnı ve araların gayet iyi. akşm ki menün fazla geldi bana az yemşsin gerçi ama bol çeşit var.istrsen makarna varken ekmk yeme ve münülerden birini bol salata yap
birde 8 kilo falan vermşsn sanırım çizelgende öle görünüyor süperne kadar zamanda verdn acaba ?
2 ayda vermiştim burda. ama tatilde aldım baya.
leslie isimli bir bayan evde yürüyüş yatırıyor. 2-3-4-5 milleri var. hızlı veya yavaş şeklinde yapabiliyosun. 50 dakikada ister 3 mil ister 4mil. tabi tempo çok artıyor. yada yavaş 4mil. intten inderebilirsen tavsiye ederim. benim 1. sporum buraya başladım başlayalı.
ayrıca kuralları öğrenirsiniz gerçi ama takım kuralımız spor şart. ben bugün yapamadım gerçi. haftada bir falan off yapıyoz sporu.
merhaba arkadaşlar ,,
ben 24 yaşındayım ,, evliyim bi kızım var ve kilom 72,5. evlenmeden önce uzun zaman 60 kiloydum en son kortizon kullanmak zorunda kaldım ve 3 senedier 70 in üzerindeyim. çok hırslı değilim ama her insan kadar bende istekliyim.
olacak mı bilmem ama göbeğimi eritmeden ölürsem gözüm açık gider. direk kabusum yaaa vallaha
kızlar ben elimden geldiğince yemiyorum kötü yapıyorum biliorum ama sürekli mideyi yatıştırıyorum. mesela çok acıktığımda bi kurabiye yiyorum 2-3 saat götürüyo falan .
çok düzensizim anlıcagınız.
kendimi toparlamaya calıscam ,,hergn ne yediğimi de yazıcam
herkese kolay gelsin
(gözümde kalacakları da yazimmi((((())))
hoşgeldin. aç kaldığım zamanlar da oldu ama düzenli menüler oluşturusan hiç de aç kalmıyorsun aslında.
bu arada yazmak istedim ben 6 ayda nerdeyse 30 kilo vermiş biri olarak aynı yöntemi tekrar deniyorum.ilk olarak sevdiğim bir şey var kola,cola zeroyu sınırsız içiyorum evet zararlı ama bir şekilde kendi tatlı ihtiyacımı gidermem gerek yapay tatlandırıcılar bir nebze buna yardım ediyor.ikinci olarak ikna meselesi diyorumki kendime ömrün boyunca çikolata yemeyecek değilsin ama setnde abartıyorsun bit oturusta 3 paket yersen sonun bu olr gayet normal :))ben yeniden o ince halime donmek istiyorum cunku ne kadar guzel birşey oldugunu gordum...her denediğin kıyafetin yakısması boydan fotograf cektirirken kilo saklamaya calısmamak kadar kendinle barısık olmanı saglayan birsey olamaz ...
yemek konusunda sadece cok sevdigim seylerde gercekten abartabilirim ama çikolata,kek,pasta ile beslenerek yasarım ben eğer benim gibiler varsa gercekten tatlandırıcılı seyler bastırmanıza cok yardımcı oluyor içimden geldi paylasmak istedim :))
ah o fotolar ah, bu akşam beni ağlattılar.
eşimle foto çektirdik de. anladınız siz beni
sağlıksız vermişsin ama müthiş bir irade. kaçtan kaça düşmüştün?
çok da fena değil. daha çook güzel menülerini görücez inş.bugün,,,
menüm
kızlar dünki menümyoldan dolayı böle oldu)
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim biberli ekmek,2 dilim peynir,1 kaşık lor,yarım haş yumurta
evimizdeyiz artık çok şükür.
yol menüsü az olmuş doğal olarak. bugün de araya bişiler girse de sporun güzel.
bnde şöle 10 kilo verir myim ki ya
bu arada akşamki menümden sonra bişi yemedm yeni yeni acıkmaya başlıyom napsak
buda değişik bi yönntem.ayrıca ne zaman yaptın ve nekadar sürede ne kadarı geri aldın merak ettim?
ah o fotolar ah, bu akşam beni ağlattılar.
sanırım 80-83 kg arası bisiydim ve 50 ye dustum. evet iradeydi ozellikle ilk bir ay
ama sonrası hic zor olmamıstı... diyorum ya tamamen psikolojik benm icin inat edersem 3 gun 3 lokma yerim yine ac hissetmem.takıntılıyım sanırım ondan oluyor.ama ben diger turlu de veremem nazi kampındaymısım gibi yasıorum diyet yaparken
günydın kızlar
bgn artık okuluma dönüyorum öğlen yola çıkıcam akşama kadar gremem nete. ay korkuyom gtmekten oraya gdince hep ama hep bozuyorum akşma cipsler pizzalar off.
bri bana bi ceza falan uygulasın gözümü korkutsun ki yemiyim yaa :18:
bgn sabahki menüm : 3 bardak su içtim önce.
1 kk peynir
yarım domates
1 adet yumurta
1 dilim eti form ekmk
ya bak günlük menülerimi evdeyken gayet ii düzenliyorum ama iş düğündü ev gezmesi felan olunca ne yapacağımı bilemiyorum.kimseye gitmesende olmuyo orda o kadar insan yerken sen yemesen hiç olmuyo.onuda denedim.buna bi çare lazım.kendimce diğer öğnleri azaltıyorum ama yine beni baya bi yavaşlatıyorsabah: 1 avuç fındık,az yağda yumurta, 2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,2 kk peynir, 2 dilim helva. birden normale dönemedim.
ara: 2 küçük kurabiye,1 bardak gazoz.düğündeydim.
akşam: 1 elma,5 kaşık pilav, 2 kaşık yeşil fasulye,3 kaşık yeşil mercimek 18:00
akşam 2. düğüne gittik,yemekliymiş.2 çatal yoğurtlu-mayonezli salata,1 lokma sosis, 1 börek, et, 1 lokma muz, 1 dilim yaşpasta.
ara: bir kaç kuru dut.
birden diyete dönememiştim zaten. önüme gelince bi derece kendimi tutabildim, tabaklarımı silip süpürmedim.
spor yapamadım. sadece düğünler de oturdum. koştur koştur bi gündü.
canın verirsin niye vermeyesin :))
3 sene kadar önce yaptım hic bi zaman o halime gere donmedim 30 -33 kilo arası bisi verdm onn 19 kilosunu fln aldmki sebebi benm sucumdu yemekten ziyade universite gencligi modunda bira ictim ve malum bi bardagı belki yarım ekmek kadar kalorilidir en buyuk sebebi buydu almamın 1.5 senede azar azar aldm her ay bi iki kilo derken abartı oldu tabi sonra geldim kendime 2 ayda 8 kilo fln verdm sonra yine saldım kendimi 3 kilosunu yine almısım iste simdi 67 kiloyum bakalım :)
güzelmiş şimdi tekrar 17 kiloyu verip tekrar bi cıtır olmak süper bişey.darısı benm başıma
ama oda kötü normal yemene dözndüğünde kilo alman kaçınlmaz.tabi sen kendi vücudunu cok daha ii tanıyosun.ama ben öle hiç yapamazdım heralde.öle bi iradede yok halimde yok zaten.uzun süre aç klaırsam ne spor yapabilirim ne de hareketah o fotolar ah, bu akşam beni ağlattılar.
sanırım 80-83 kg arası bisiydim ve 50 ye dustum. evet iradeydi ozellikle ilk bir ay
ama sonrası hic zor olmamıstı... diyorum ya tamamen psikolojik benm icin inat edersem 3 gun 3 lokma yerim yine ac hissetmem.takıntılıyım sanırım ondan oluyor.ama ben diger turlu de veremem nazi kampındaymısım gibi yasıorum diyet yaparken
günydın kızlar
bgn artık okuluma dönüyorum öğlen yola çıkıcam akşama kadar gremem nete. ay korkuyom gtmekten oraya gdince hep ama hep bozuyorum akşma cipsler pizzalar off.
bri bana bi ceza falan uygulasın gözümü korkutsun ki yemiyim yaa :18:
bgn sabahki menüm : 3 bardak su içtim önce.
1 kk peynir
yarım domates
1 adet yumurta
1 dilim eti form ekmk
ii yolculuklar canm.akşamları sende kendine alternetif bişeyler bul.kuru veya taze meyveler gibi.onlar yerken sen başka şeylerle oyalan dicem ama bunu yapmak benm icinde çok zor.
sabah menün cok güzel olmuş.
hem bize hem kendine söz ver cnm bak evlisin şöle zayflasan eşine süpriz yapsan ne güzel olur dmi
kahvaltında pek bşi yok yumurtayı kavurrken yağ az kullan.
ara menünde uygun sayılablr ama kek yerine meyve yoğurt falanda olablr
akşm yemeği için bşi dicem sana.
köfteyi yağlımı yapıyosun öleyse fırında yap yağsız bu 1.
bide ekmk arası yapınca insanın yiyesi geliyo kendmden bliyorum.amann şunu da yiyim nolck diyo. bnce onun yerine kçk bi dilim ekmk al köfteleride tabagına koy yavaş yavaş küçük küçk ye hem ne kadar yedgni blrsn
canımcım yarın ilk işin sebzede yapmak oluyor.kuzu fırsat vermese bile akşama salata yap hep ekmek ekmek olmaz
merk etme tatlım bugn haşlanmış brokoli ve karnbahar yicem (haşlandıktan sonra fırınlanmıs ve beşamel soslu) ama sıyırcam ben sosunu yememeye çalışcm:)emmeksizzz(ekmeksiz)
ohhh süpermiş bebğim:) yok emmek yok emmekcanımcım yarın ilk işin sebzede yapmak oluyor.kuzu fırsat vermese bile akşama salata yap hep ekmek ekmek olmaz
merk etme tatlım bugn haşlanmış brokoli ve karnbahar yicem (haşlandıktan sonra fırınlanmıs ve beşamel soslu) ama sıyırcam ben sosunu yememeye çalışcm:)emmeksizzz(ekmeksiz)
hoşgeldin. aç kaldığım zamanlar da oldu ama düzenli menüler oluşturusan hiç de aç kalmıyorsun aslında.
çok da fena değil. daha çook güzel menülerini görücez
hoşbulduk ,, bi düzen tutturabilirsem bence de süper olur ,, 10 aylık bi bebişim var ve emziriyorum o yüzden tatlıya susuyorum resmen bi onu kesebilsem azalttım ama bitirebilsem süper olcak (tahin helvasına hiç dayanamıyorum en kötüsüde geceleri kana kana yemek istiyorum.emzirdiğim için heralde böle )
canmcım mesajlarını yazarken Quitlere dokunma alıntıladığın belli olmuyor:)
ohhh süpermiş bebğim:) yok emmek yok emmek
canmcım mesajlarını yazarken Quitlere dokunma alıntıladığın belli olmuyor:)
öğrenecem , öğrenecemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?