Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bnde şöle 10 kilo verir myim ki ya
bu arada akşamki menümden sonra bişi yemedm yeni yeni acıkmaya başlıyom napsak

canımcım yarın ilk işin sebzede yapmak oluyor.kuzu fırsat vermese bile akşama salata yap hep ekmek ekmek olmaz

buda değişik bi yönntem.ayrıca ne zaman yaptın ve nekadar sürede ne kadarı geri aldın merak ettim?

hem bize hem kendine söz ver cnm bak evlisin şöle zayflasan eşine süpriz yapsan ne güzel olur dmi
kahvaltında pek bşi yok yumurtayı kavurrken yağ az kullan.
ara menünde uygun sayılablr ama kek yerine meyve yoğurt falanda olablr
akşm yemeği için bşi dicem sana.
köfteyi yağlımı yapıyosun öleyse fırında yap yağsız bu 1.
bide ekmk arası yapınca insanın yiyesi geliyo kendmden bliyorum.amann şunu da yiyim nolck diyo. bnce onun yerine kçk bi dilim ekmk al köfteleride tabagına koy yavaş yavaş küçük küçk ye hem ne kadar yedgni blrsn

yeni gelen üyeler:
toplu cevaplamak için bildirimleri alıntı ile cevaplanın yanında küçük bi artı işaretleri var onlara tıklıyosunuz.cevaplamak istediğiniz bildirimleri sectikten sonra aşağıda konuya evb vere tıklıyorsunuz.Quite yazılarını silmeden iletilerinin altına yorum yazabilirsiniz.

kızlar dünki menümyoldan dolayı böle oldu)
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim biberli ekmek,2 dilim peynir,1 kaşık lor,yarım haş yumurta
öğle:1 paket cubuk kraker
ara:yarım çikolata
akşam:2 elma
ara:yarım eti cin

bugün:
sabah:1 dilim peynir,1 kaşık lor,2 kaşık humus,domates salatalk,çay
ara:1 mandalina,1 elma
öğle:arkadaşın mevlüdüne gittim küçük bi kase tavuklu pilav,4 sarma,1 baklava,1 dilim börek
ara:1 kayısı biraz ceviz
akşam:100 gr et,bi dilim ekmek,3 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina
40 dakika koşu bandında yürüdüm.

sabah: 1 avuç fındık,az yağda yumurta, 2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,2 kk peynir, 2 dilim helva. birden normale dönemedim.
ara: 2 küçük kurabiye,1 bardak gazoz.düğündeydim.
akşam: 1 elma,5 kaşık pilav, 2 kaşık yeşil fasulye,3 kaşık yeşil mercimek 18:00
akşam 2. düğüne gittik,yemekliymiş.2 çatal yoğurtlu-mayonezli salata,1 lokma sosis, 1 börek, et, 1 lokma muz, 1 dilim yaşpasta.
ara: bir kaç kuru dut.
birden diyete dönememiştim zaten. önüme gelince bi derece kendimi tutabildim, tabaklarımı silip süpürmedim.
spor yapamadım. sadece düğünler de oturdum. koştur koştur bi gündü.

bnde şöle 10 kilo verir myim ki ya
bu arada akşamki menümden sonra bişi yemedm yeni yeni acıkmaya başlıyom napsak

canın verirsin niye vermeyesin :))

buda değişik bi yönntem.ayrıca ne zaman yaptın ve nekadar sürede ne kadarı geri aldın merak ettim?

3 sene kadar önce yaptım hic bi zaman o halime gere donmedim 30 -33 kilo arası bisi verdm onn 19 kilosunu fln aldmki sebebi benm sucumdu yemekten ziyade universite gencligi modunda bira ictim ve malum bi bardagı belki yarım ekmek kadar kalorilidir en buyuk sebebi buydu almamın 1.5 senede azar azar aldm her ay bi iki kilo derken abartı oldu tabi sonra geldim kendime 2 ayda 8 kilo fln verdm sonra yine saldım kendimi 3 kilosunu yine almısım iste simdi 67 kiloyum bakalım :)

günydın kızlar
bgn artık okuluma dönüyorum öğlen yola çıkıcam akşama kadar gremem nete. ay korkuyom gtmekten oraya gdince hep ama hep bozuyorum akşma cipsler pizzalar off.
bri bana bi ceza falan uygulasın gözümü korkutsun ki yemiyim yaa :18:

bgn sabahki menüm : 3 bardak su içtim önce.
1 kk peynir
yarım domates
1 adet yumurta
1 dilim eti form ekmk

günaydın herkese

iyi yolculuklar. hiç korkma, üstesinden geleceksin elbet.

ya bak günlük menülerimi evdeyken gayet ii düzenliyorum ama iş düğündü ev gezmesi felan olunca ne yapacağımı bilemiyorum.kimseye gitmesende olmuyo orda o kadar insan yerken sen yemesen hiç olmuyo.onuda denedim.buna bi çare lazım.kendimce diğer öğnleri azaltıyorum ama yine beni baya bi yavaşlatıyor

köfteyi ızgara gibi yaptım ya öle fazla yağı midem kaldrmıyor zaten ,, valla iyi fikir tadına vara vara damakta eze eze yicen dimi ? , süper!!

bi kaç güne ayarlıcam kendmi ,, acaip istiiorum kilo vermeyi,,dolabımda o kadr cok şey var ki giymek istediğim ,, hepsini giyeeceğimmmmm:)

hoşgeldin. aç kaldığım zamanlar da oldu ama düzenli menüler oluşturusan hiç de aç kalmıyorsun aslında.
çok da fena değil. daha çook güzel menülerini görücez

hoşbulduk ,, bi düzen tutturabilirsem bence de süper olur ,, 10 aylık bi bebişim var ve emziriyorum o yüzden tatlıya susuyorum resmen bi onu kesebilsem azalttım ama bitirebilsem süper olcak (tahin helvasına hiç dayanamıyorum en kötüsüde geceleri kana kana yemek istiyorum.emzirdiğim için heralde böle )

hoşgeldin. aç kaldığım zamanlar da oldu ama düzenli menüler oluşturusan hiç de aç kalmıyorsun aslında.
çok da fena değil. daha çook güzel menülerini görücez

hoşbulduk ,, bi düzen tutturabilirsem bence de süper olur ,, 10 aylık bi bebişim var ve emziriyorum o yüzden tatlıya susuyorum resmen bi onu kesebilsem azalttım ama bitirebilsem süper olcak (tahin helvasına hiç dayanamıyorum en kötüsüde geceleri kana kana yemek istiyorum.emzirdiğim için heralde böle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…