Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarr evet geldim yarimin yanındayım :)
gelince 1 adet pide 1 de ayran içtim

sonrada hep su içtim akşm için meyve aldım elma yicem birazdan ha bu arada zayıflamşsn baya dedi ehehh
son olarak sabh kahvaltıdan sonra tartıldım 64.5 çıktık kahvltıdan sonra bide =)

menüde güzel akşamıda güzel atlatırsın inşallah:)gözünaydın buarada:)

inş cnm :) 1 elma yedim şimdi 2 adet te cips bnmki bi paketi götürüyo bn öle bakıyom

teşekkürler kızlar,28 yaşındayım nişanlıyım yaza kadar zayıflamam lazım:)1.60 boyundamyım kilom da 60 malesef 54 kilo olmak istiyorum yarın başlıcam inş.ama motive olmanın yollarını arıyordum burayı buldum:))şimdi menülerimizi mi yazıcaz hergün??

bnde 1.65 e 65 kiloyum ve bnmde hedefm 54 canm hadi hep beraber hedefee
ve evet cnm yediklerini azaltmadan saklamadan yazacaksın buraya

daha öncede aç kalmadan düzenli bi beslenme ve sporla 8 kilo vermiştim yina vericem inşallah,
kahvaltı:1 yumurta,az yağlı peynir,salatalık,1 dilim kepekli ekmek ve teşil çay
ö.yemeği:bu sefer kolay olsun diye müsli,nesfit tarzında birşeyle ve sütle geçiştircem önceden hep hazrlayp götürüodm işyerine ama bisüre böle yapcam bakalım
akşam:bigün sebze bigün tavuk/köfte yanında salata ayran
grissini,meyve ve sütten oluşan araöğünlerm olcak

daha öncede buna benzer bi beslenme şekliyle çok güzel kilo verdim,spor olarakda stepperım var evde günde 20dk yapıyorum yaklaşık 40 dk.da leslie ile yürüyüş yapmayı düşünüyorum

bnde 1.65 e 65 kiloyum ve bnmde hedefm 54 canm hadi hep beraber hedefee
ve evet cnm yediklerini azaltmadan saklamadan yazacaksın buraya

tamam canım yarın başlıcam hergün düzenli yazcam ne yediysem,bu arada bildiğimiz karışımlarıda paylaşabiliriz değil mi zayıflamayı kolaylaştıran ben şu elma,limon,tarçın v.s çayına başlıcam hergün hem sıvı almış olurum hemde çok fayda görenler var ondan

bnce gayet ii canm.öğleyi geçiştrme ama orda da ye bişiler çorba buldur ızgara olblr.akşamı çok hafif tutmak lazım.

tabiki cnm istedgni yap faydası olursa bzde yaparz :)

zeynepcim ben de katılmak istiyorum takımına yarın diete başlıcam inş.ne yapmam gerekiyor??
hoşgeldin tekrardan ozaman tatlım.yapman gerekn bol paylaşım her gün menümüzü ve sporumuzu ve suyumuzu yazıyoruz.su ve sporda çok önemli çünkü :)en az 5 bildirime yorum yapıyoruz.sabah kalktığında bide kilona bakıp yazarsan.başlangıç kilonuda bilmiş olurum.bu kadar şimdilik.hı bide 2 hafta deneme süren aktifliğine göre pransesle karar vericez seni almaya yada almamaya:)
çok fazla kilon yok yaza kadar çok rahat bizlerle verebilirsin.bana ii geldi6,5 kilo oldu veriyorum 3 aydır.umarım sanada ii gelir.bu arada bende istanbuldda yaşıyorum 27 yaşındayım ve bi şeker kızım var öğretmenim.72,6 kilom en yakın zamanda çıtır olmak isteyen hatunlardanım:)
işinin ne kadar aktiflik gerektirdiğini bilmiyorum ama yediiğinin yetip yetmediğine sen karar verirsin.çalışana öğlen nesfit biraz az olur gibi:)sebzeleride unutma öğnlerinde canımcım?
bende tarçını çok seviyorum.elmelısı ayrı bi güzel.kiraz sapı içiyorum ara ara bende şişkinliği alıyor tarcınla tab, bide yeşilçay.günde 70 kalori fazladan yakmamızı sağlarmış 2 bardağı:)
kızlar bu arada sayfayı kolay bulmak için ne yapmalıyım??

canm yukarda forum takip varr ordan yazdığım mesajlara tıkla o sayfa açılır.sık kullanılanlara ekleyebilirsin kk yıda.veya benm gibi google da kadınlar kulübü diyet grupları yazarsın:)

Canlarım, kaptanım ve zeynepcim
takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorum, internetim olmayacak bir süre ve benim de okul durumları biraz karıştı vakit ayıramayacğaım. kendi çabamla devam etmeye karar verdim zaten bir süredir buraya adapte olamıyordum. anlayısla karsılarsınız umarım hepinizi çok seviyorum :) arada fırsat bulursam gelmeye calısırımm :)

tamam canm bu haftadan itibaren geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum seni.üzme canını okulda herşeyde yoluna girecek inşallah.ara ara uğrarsın yine kendinide bırakma 14 şubatıda unutma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…