Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım cnm 2 hafta deneme süresinde zaten vücut ancak diete alışıp kendine gelir önemli olan motivasyonumu kaybetmemek..bu arada bende öğretmenim aydın'da önceden öğlen için sebze veya tavuk götürüyordm okula bu sefer üşenip yarım bırakmayayım die müsli-nesfit denemeye karar verdim ara öğünlermde var bakalım denicem:)

tamam canm bu haftadan itibaren geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum seni.üzme canını okulda herşeyde yoluna girecek inşallah.ara ara uğrarsın yine kendinide bırakma 14 şubatıda unutma:)

teşekkür ediyorum canım... güzel haberlerle döncem inşallah 1 martta nolursa olsun gelicem ve yazıcam hedefime ulasmısmııım bakalm ve kimler ulasabilmiş dieee

Merhaba kizlar bende bu gruba katildim. 27 yasindayim 1.63 boyundayim ve kilom 69 .
3 yillik evliyim ve evlenmeden once 57 kiloydum. 1 yasinda kizim var 65 ile hamile kalip bi kac kilo vererek sonra 70 kilo ile dogum yaptim. Hastaneden ciktigimda 65 tim yine ama emzirdigim icin cok acikiyorum ve hep yiyorum. Cok hareketsizim. Abur cubur hastasiyim. Ama bugunden itibaren bende kilo vermej istiyorum.

hoşgeldin ,, abur cuburrrrrrrrrrrrr

bgnki menüm;

sabah - öğle bir 7-8 dilim patates kızrtması ,3 dilim peynir , domastes salatası (2 yemek kaşıgı) 1 dilim ekmek

ara : 1 elma , 1 kek , yarım brdk diet cola

akşam : haşlanmış brokoli ve karnıbahar az beşamel soslu , 2 yemk kaşıgı pilav , közlenmiş patlıcan salatası ( 2 çatal)

veeeeeeeeeeeeeeeee ..... şuanda ajım ajjjjjjjjjjjjjjjj

kızlar kilo vermm için öğünleri çogaltmm yemkleride azaltmm lazım bliorum ama biraz zamana ihtiyacım varrrr.

Selam Kizlar..
Ben geldim.. cok yorucu bir hafta sonu gecirdim hersey o kadar stresliydi ki.. acikca soyliyim yediklerime hic dikkat edemedim.. otelde kaldik ve toplanti seminar derken.. ne verildiyse onu yedim..
sabah tartiya cikip bir artis varmi kilolarimda bakicam.. insallah oyle bi sey yoktur Yarindan itibaren eski halime daha dogrusu daha bir yogun sporla basliyorum..
Yapilan toplantilar olsun, seminarlar olsun orda cok citir kizlar gordum.. sinirim bozuldu.

Erva, burcezgi, Moss Ve Celisuenis... hepiniz hosgeldiniz.. Bol kilo vermeler diliyorum..

Takimdan ayrilmiyorsundur umarim. gecicidir demi?? yoksa buna en cok uzulenlerden biri olurum haberin olsun.. iyi haberlerle seni bekliyorum..

Son düzenleme:
Arkadaslar takimdan baska birileri daha eksik gibime geldi.. cikartamadim.. gecmisi okudum ama.. birilerimi ayrildi ne kacirdim ben iki gunde:44::44::44:

canım emziriyosan azcık dikkat edersen süper sonuç alırsın. 500 kalori felan ona gidiyo zaten. geceleri hurma ye mesela. ben yatağın başına koyardım hamileyken.
helva da ye ama kahvaltıda sadece.

hoşheldin. planını beğendim. okulun tüm gün mü ne öğretmenisin. ben meslek lisesindeyim,tam gün. öğle ve araları taşıyıp duruyorum.

canım. okulunu yoluna koy elbet. ama abur cubur yok! buna çok dikkat et.öptüm seni şeker.

hoşgeldin.
ah bu abur cuburlar, onunla işe başlıcan artık. kolayca kilolarından kurtulman dileğiyle.

iyi başladın canım. pazar günü için de araların kaçması normal bence.

sabah: patatesli yumurta, peynir, 5 zeytin,2 dilim helva
öğle: 1,5 lahmacun, ayran, bir kaç yudum kola
akşam: çok ekmek, 3 kaşık nohut,1 elma
ara: 1 küçük halley

yine hiç oturmadığım bir gün oldu.

Son düzenleme:

cnımmm yok yokk gelicemmm en uygun zamanımdaaa biraz dersler olsn kendi hayatım olsun yoluna koymam gereken seyler var ve gündüz ztn internetim hiç yook gece de cok problem oluoor... en yakn zamanda aranızdayım,öptüm fıstık

Bende yazayim o zaman 2 lt su ictim tum gun

Sabah: mantarli domatesli peynirli yumurtali omlet. 1 buyuk kupa besi bi yerde cayi.

Oglen haslanmis tavuk ve salata

Aksam 10 tane yaprak sarmadi azicik bulgur pilavi 2 tanede haslanmis patates

8 den sonra hicbisi yemedim. Bebegim hasta leslie ile yuruyis yapacaktim yapamadim. 3 camasir utu yaptim valla napim

günaydın kızlar iyi haftalar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takım şimdiden hareketlenmiş harika

tugbacıgım dönmüşsün hoşgeldin 15 tatil sende ne kadar bir artı veya eksi yaptı?durum değerlendirmesi alayım

şule gördüm toparlamıssın aynen böyle devam bu haftaki 1 kg hedefini ben unutmadım sende unutma olurmu şekerim

vıdıvıdı seni de göremedim..

dilara pireye kızıp yorganı yakma..dediğin gibi herkesin derdi kendine büyük kendimi anlattım sana halini gör şükret diye.sana yazdıklarım senin iyiliğin için.kolay olan seni takımdan çıkartmaktı zoru seçtim ben sen giderek kolayı seçmiş oluyorsun.dönme kararı verdiğinde kg vermeye de hazır olarak dön.ileri geri yapma.bunu benim içinde değil kendin için yapma..

ve ben kızlar.. sizi takipteyim tabiki.gözüm arkada değil zeynep çok güzel ilgileniyor sizlerle.bu etapta da değil ama haftaya geliyorum inşallah

akşam hep karbonhidrat olmuş. öğle tavuk ve salata güzel. araları da olan daha güzel menülere:)

bugün kendimi daha motive hissediyorum.
şu leslie 4 mili yapabilsem süper olacak, onunla iyi gidiyo bu kilolar. 3 mil yavaş kalıyo.
takım toparlanıyor canım. haftaya bekliyoruz.öptüm seni şeker.

karar defteri nedir nerde o dün akşam baktım göremedim.

Son düzenleme:
öğrenci olanlar, öğretmen olanlar, çocuklarını okula gönderenler
hepinize hayırlı bir dönem diliyorum.

dün bende tekrar spora başladım.bugun heryerim agrıyor 4 mile de çıkartısan süper olur

bir ara link eklerim.karar defteri bu cuma yarışmasıyla ilgili alınan tüm kararları kapsıyor

öğrenci olanlar, öğretmen olanlar, çocuklarını okula gönderenler
hepinize hayırlı bir dönem diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…