hoşgeldin tekrardan ozaman tatlım.yapman gerekn bol paylaşım her gün menümüzü ve sporumuzu ve suyumuzu yazıyoruz.su ve sporda çok önemli çünkü :)en az 5 bildirime yorum yapıyoruz.sabah kalktığında bide kilona bakıp yazarsan.başlangıç kilonuda bilmiş olurum.bu kadar şimdilik.hı bide 2 hafta deneme süren aktifliğine göre pransesle karar vericez seni almaya yada almamaya:)
çok fazla kilon yok yaza kadar çok rahat bizlerle verebilirsin.bana ii geldi6,5 kilo oldu veriyorum 3 aydır.umarım sanada ii gelir.bu arada bende istanbuldda yaşıyorum 27 yaşındayım ve bi şeker kızım var öğretmenim.72,6 kilom en yakın zamanda çıtır olmak isteyen hatunlardanım:)
işinin ne kadar aktiflik gerektirdiğini bilmiyorum ama yediiğinin yetip yetmediğine sen karar verirsin.çalışana öğlen nesfit biraz az olur gibi:)sebzeleride unutma öğnlerinde canımcım?
bende tarçını çok seviyorum.elmelısı ayrı bi güzel.kiraz sapı içiyorum ara ara bende şişkinliği alıyor tarcınla tab, bide yeşilçay.günde 70 kalori fazladan yakmamızı sağlarmış 2 bardağı:)
canm yukarda forum takip varr ordan yazdığım mesajlara tıkla o sayfa açılır.sık kullanılanlara ekleyebilirsin kk yıda.veya benm gibi google da kadınlar kulübü diyet grupları yazarsın:)
tamam canm bu haftadan itibaren geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum seni.üzme canını okulda herşeyde yoluna girecek inşallah.ara ara uğrarsın yine kendinide bırakma 14 şubatıda unutma:)
moss cnm aydında mı öğretmensin bnde aydınlıyım da
Merhaba kizlar bende bu gruba katildim. 27 yasindayim 1.63 boyundayim ve kilom 69.
3 yillik evliyim ve evlenmeden once 57 kiloydum. 1 yasinda kizim var 65 ile hamile kalip bi kac kilo vererek sonra 70 kilo ile dogum yaptim. Hastaneden ciktigimda 65 tim yine ama emzirdigim icin cok acikiyorum ve hep yiyorum. Cok hareketsizim. Abur cubur hastasiyim. Ama bugunden itibaren bende kilo vermej istiyorum.
Canlarım, kaptanım ve zeynepcim
takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorum, internetim olmayacak bir süre ve benim de okul durumları biraz karıştı vakit ayıramayacğaım. kendi çabamla devam etmeye karar verdim zaten bir süredir buraya adapte olamıyordum. anlayısla karsılarsınız umarım hepinizi çok seviyorum :) arada fırsat bulursam gelmeye calısırımm :)
hoşgeldin. aç kaldığım zamanlar da oldu ama düzenli menüler oluşturusan hiç de aç kalmıyorsun aslında.
çok da fena değil. daha çook güzel menülerini görücez
hoşbulduk ,, bi düzen tutturabilirsem bence de süper olur ,, 10 aylık bi bebişim var ve emziriyorum o yüzden tatlıya susuyorum resmen bi onu kesebilsem azalttım ama bitirebilsem süper olcak (tahin helvasına hiç dayanamıyorum en kötüsüde geceleri kana kana yemek istiyorum.emzirdiğim için heralde böle )
hoşheldin. planını beğendim. okulun tüm gün mü ne öğretmenisin. ben meslek lisesindeyim,tam gün. öğle ve araları taşıyıp duruyorum.daha öncede aç kalmadan düzenli bi beslenme ve sporla 8 kilo vermiştim yina vericem inşallah,
kahvaltı:1 yumurta,az yağlı peynir,salatalık,1 dilim kepekli ekmek ve teşil çay
ö.yemeği:bu sefer kolay olsun diye müsli,nesfit tarzında birşeyle ve sütle geçiştircem önceden hep hazrlayp götürüodm işyerine ama bisüre böle yapcam bakalım
akşam:bigün sebze bigün tavuk/köfte yanında salata ayran
grissini,meyve ve sütten oluşan araöğünlerm olcak
daha öncede buna benzer bi beslenme şekliyle çok güzel kilo verdim,spor olarakda stepperım var evde günde 20dk yapıyorum yaklaşık 40 dk.da leslie ile yürüyüş yapmayı düşünüyorum
Canlarım, kaptanım ve zeynepcim
takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorum, internetim olmayacak bir süre ve benim de okul durumları biraz karıştı vakit ayıramayacğaım. kendi çabamla devam etmeye karar verdim zaten bir süredir buraya adapte olamıyordum. anlayısla karsılarsınız umarım hepinizi çok seviyorum :) arada fırsat bulursam gelmeye calısırımm :)
hoşgeldin.Merhaba kizlar bende bu gruba katildim. 27 yasindayim 1.63 boyundayim ve kilom 69.
3 yillik evliyim ve evlenmeden once 57 kiloydum. 1 yasinda kizim var 65 ile hamile kalip bi kac kilo vererek sonra 70 kilo ile dogum yaptim. Hastaneden ciktigimda 65 tim yine ama emzirdigim icin cok acikiyorum ve hep yiyorum. Cok hareketsizim. Abur cubur hastasiyim. Ama bugunden itibaren bende kilo vermej istiyorum.
bgnki menüm;
sabah - öğle bir7-8 dilim patates kızrtması ,3 dilim peynir , domastes salatası (2 yemek kaşıgı) 1 dilim ekmek
ara : 1 elma , 1 kek , yarım brdk diet cola
akşam : haşlanmış brokoli ve karnıbahar az beşamel soslu , 2 yemk kaşıgı pilav , közlenmiş patlıcan salatası ( 2 çatal)
veeeeeeeeeeeeeeeee ..... şuanda ajım ajjjjjjjjjjjjjjjj
kızlar kilo vermm için öğünleri çogaltmm yemkleride azaltmm lazım bliorum ama biraz zamana ihtiyacım varrrr.
Selam Kizlar..
Ben geldim.. cok yorucu bir hafta sonu gecirdim hersey o kadar stresliydi ki.. acikca soyliyim yediklerime hic dikkat edemedim.. otelde kaldik ve toplanti seminar derken.. ne verildiyse onu yedim..
sabah tartiya cikip bir artis varmi kilolarimda bakicam.. insallah oyle bi sey yokturYarindan itibaren eski halime daha dogrusu daha bir yogun sporla basliyorum..
Yapilan toplantilar olsun, seminarlar olsun orda cok citir kizlar gordum.. sinirim bozuldu.
Erva, burcezgi, Moss Ve Celisuenis... hepiniz hosgeldiniz.. Bol kilo vermeler diliyorum..
Takimdan ayrilmiyorsundur umarim. gecicidir demi?? yoksa buna en cok uzulenlerden biri olurum haberin olsun..iyi haberlerle seni bekliyorum..
akşam hep karbonhidrat olmuş. öğle tavuk ve salata güzel. araları da olan daha güzel menülere:)Bende yazayim o zaman 2 lt su ictim tum gun
Sabah: mantarli domatesli peynirli yumurtali omlet. 1 buyuk kupa besi bi yerde cayi.
Oglen haslanmis tavuk ve salata
Aksam 10 tane yaprak sarmadi azicik bulgur pilavi 2 tanede haslanmis patates
8 den sonra hicbisi yemedim. Bebegim hasta leslie ile yuruyis yapacaktim yapamadim. 3 camasir utu yaptim valla napim
günaydın kızlar iyi haftalar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniztakım şimdiden hareketlenmiş harika
tugbacıgım dönmüşsün hoşgeldin15 tatil sende ne kadar bir artı veya eksi yaptı?durum değerlendirmesi alayım
şule gördüm toparlamıssın aynen böyle devam bu haftaki 1 kg hedefini ben unutmadım sende unutma olurmu şekerim
vıdıvıdı seni de göremedim..
dilara pireye kızıp yorganı yakma..dediğin gibi herkesin derdi kendine büyük kendimi anlattım sana halini gör şükret diye.sana yazdıklarım senin iyiliğin için.kolay olan seni takımdan çıkartmaktı zoru seçtim ben sen giderek kolayı seçmiş oluyorsun.dönme kararı verdiğinde kg vermeye de hazır olarak dön.ileri geri yapma.bunu benim içinde değil kendin için yapma..
ve ben kızlar.. sizi takipteyim tabiki.gözüm arkada değil zeynep çok güzel ilgileniyor sizlerle.bu etapta da değil ama haftaya geliyorum inşallah
bugün kendimi daha motive hissediyorum.
şu leslie 4 mili yapabilsem süper olacak, onunla iyi gidiyo bu kilolar. 3 mil yavaş kalıyo.
takım toparlanıyor canım. haftaya bekliyoruz.öptüm seni şeker.
karar defteri nedir nerde o dün akşam baktım göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?