Canlarım, kaptanım ve zeynepcim
takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorum, internetim olmayacak bir süre ve benim de okul durumları biraz karıştı vakit ayıramayacğaım. kendi çabamla devam etmeye karar verdim zaten bir süredir buraya adapte olamıyordum. anlayısla karsılarsınız umarım hepinizi çok seviyorum :) arada fırsat bulursam gelmeye calısırımm :)
vıdıvıdı seni de göremedim..
Kaptanım gel artık, benim bu hafta motivasyonum çok düşük sürekli yeme modundaım ,:26:
şu yazını görünce içim cızz etti,2 gündür cozuttummm cumaya kadar toparlanabilşrmiyim acaba .
Selam kizlar sabah zeytin peynir yedim ekmeksiz ve 2 haslanmis yumurta. Oglen bisi yemedim suan. Ne yesemki acaba bilemedimde. Evde patlucan ve havuc var.
beste ben de avokodo aldim onu denicem yumusak sectim kolay ezilsin diye.
Kivilerim de evde yatiyo.
Unye nemliydi. Ankaraya geldigim ilk gun dudaklarim catladi. Nerdeyse yara olcak
Selam kizlar sabah zeytin peynir yedim ekmeksiz ve 2 haslanmis yumurta. Oglen bisi yemedim suan. Ne yesemki acaba bilemedimde. Evde patlucan ve havuc var.
slm kızlar
offff offffffffff menümü utana utana yazıyorum
sabah 8 gbi uyandım yarım ltre su içtim.
2 saat kahvaltı yapamdım.sonrada acımdan öldüm.!!!!!!!!!!!!
2 tane bazlama!! hemde tereyağı sürülmüş bayada peynir yedim
sonra 1 ltre su içtim arada. ha kahvaltıdan sonra 4 saat falan yürüdük alışverş yatık eritmiş mymdir ? hiç oturmadan yürüdük ama.
nese az öncede 1 tabak bulgur pilavı 6 kaşık tavuk çorbası biraz yoğurt 1 adet bazlama yedim napcam bn yaaa :18:
slm kızlar
sonra 1 ltre su içtim arada. ha kahvaltıdan sonra 4 saat falan yürüdük alışverş yatık eritmiş mymdir ? hiç oturmadan yürüdük ama.
nese az öncede 1 tabak bulgur pilavı 6 kaşık tavuk çorbası biraz yoğurt 1 adet bazlama yedim napcam bn yaaa :18:
çok özür diliyorum dun arkadaslarımı misafir ettim gece ollunca dauyudum o yuzden yazamadım menumu ama tabi cozuttum diyebilirim cunku gidiyorum diyee cig kofte ve kunefe partisi verdik!!
dün
sabah:1 ayva ve kola ile basladım gune
oglen birsey yemedim
aksamsa cig kofte yanında biraz lavaş ekmek ve maalesef kucucukde olsa bi dilim kunefe yedim
işin kötü yanıysa 2 duble rakı icmis olmam((
bugun: kendime ceza verircesne sabah once evi sildim supurdum sonra yuryus yaptım ictigim tek sey diyet kola oldu 2 tane de elma yedim
aksam yne gidişim serefine ciger kebap yiycem galibaben okula donmeden bu memlekette diyet fln yapamam
slm kızlar
çok özür diliyorum dun arkadaslarımı misafir ettim gece ollunca dauyudum o yuzden yazamadım menumu ama tabi cozuttum diyebilirim cunku gidiyorum diyee cig kofte ve kunefe partisi verdik!!
dün
oglen birsey yemedim
aksamsa cig kofte yanında biraz lavaş ekmek ve maalesef kucucukde olsa bi dilim kunefe yedim
bugun: kendime ceza verircesne sabah once evi sildim supurdum sonra yuryus yaptım ictigim tek sey diyet kola oldu 2 tane de elma yedim
aksam yne gidişim serefine ciger kebap yiycem galibaben okula donmeden bu memlekette diyet fln yapamam
dün
oglen birsey yemedim
yarın sabah donuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?