Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

yeni gelen arkadaşlarımız da görmüş olsunlar

Benim Bugunku Menum

Sabah gec uyandim dun yol yorgunuydum ve bugun iznliyim.

Kahvaltidan once 2 bardak ilik su

Kahvalti (11:00) - 1 cay, 2 dilim kepekli ekmek, 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, biraz yagsiz yogurt.

Oglen (14:00) - 2 tane kivi, 1 diyet biskuvi, 2 bardak ilik su

Ara (16:00) - 1 portakal, 2 bardak ilik su

Aksam (18:00) - bir parca haslanmis yagsiz tavuk gogusu, bol limonlu sirekli salata, 2 bardak ilik su, yarim kase yagsiz yogurt yemeyi planliyorum.

Spor: 40 dk yuruyus

Gidiyorsun diye bir kacamak yapmissin.. umarim bu boyle devam etmez.. gune kahvalti ile baslamazsan kilo vermen nerdeyse imkansiz canim:44::44::44:

zaten yurtta yiyecek birşey bulamıyorum napiyim urfada yapılmıs gercek cigkofte karsı koyamadm ( fakat ben asla kahvaltı yapamam yani diyetle fln ilgili deil ben sabah uyandıktan 3 saat sonraya kadar hicbirsey yiyemem (yemem deil) cunku cok ozur dileyerek soyluyorum midem bulanır cıkarırım.. yani en fazla bi parca eti form falan yiyebiliorum ole oturuyim saglıklı bi kahvaltı yapayım bende cok isterim ama olmuyor..bebekliğimden beri olan birşeymiş annem ole soyluyor

dünü kalori olarak bakarsan kurtarmış sayılırsın. sanırım aynı şeyi bugün de başaracaksın. tabi bu kalori akşam alınmış olması düşündürüyor insanı.
yukarıdada yazdıgım gibi ben sabah kahvaltı yapamam yalnız sole bi avantajım var ben 3 ten oncede uyuyamam yani 8 de yedigim yemekle yatma satim arasında en az 7 saat fark var sanırım bu kurtarır biraz ne dersiniz ? duzeni bozuk bi insanım ve hukuk okudugumdan uyku zaten haram gunde 5 saatle idare ediyorum normalde

yarından itibaren daha güzel menüler bekliyorm

umuyorum :)9 deneyeceğim

ben bnların hepsinii bilmiyorum simdi daha iyi anladım :)) umarım becerebilicem bu işi :)

valla super saglıklı geldi bana :) tam diyet menusu

topiğin amacı aşılmıs gibi geldi.diyet topiği değilde başka bir topicte geziyormus gibi hissettim kendimi toparlanın toparlananın daha birşey demiyorum..bu hafta dönecektim ama zor bir hayat sınavım daha var onuda atlatayım burdayım..ama takipteyim sizi..

diyette ilk günlerin daha başarılı menüler oluşturmalısın.
sabah neden su içip kahvaltı yapmadın?diyet adına değildir umarım

ilk günlerim değil cnm 3.haftam bu 68den 64.5 a düştüm ama bu bi yana haklısın
bazlama nesede tereyagı mahvetti bni. yarına telafi edicem inş
şimdi yürüyüşe çıkıyorum tekrardan.

cnm menün tek kelime ile süper olmuş. böle devam :) su bu kadar değil ama dimi ? suyu 3 ltreye çıkarman lazm çok faydalı :)

iyi oldu hatrlattıgın canm saol her hafta 1 kilo verme zorunluluğumuz da olsun süper olur

süpersin. çok da kısma sonraki günlerde. bu menü haftasonundan sonra çok iyi gelmiştir vucüduna.

Son düzenleme:
niye öyle diyosun canım.
o kadar fena mı görünüyoz prensesperim.

merhaba canım bazlamalar çok olmuş , sende farkındasın zaten, olsun yarın düzeltirsin ..

tek neden budeğil yeni arkadaşlar gelince biraz adapte olamadım canımmm

canım süper olmuş

Son düzenleme:
Menüm

Sabah: 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 4 çatal yumurta

ara: 1 armut

ara: 4 kayısı

öğle: 1 kase sulu köfte, 2 kaşık mantı

Akşam : 4 kaşık yumurtalı fasulye kavurması

20 dk yürüyüş, akşam meyva yerim

cnm bn çok beyendim menünü aç kalmıyorsun diimi böyle ?

bnede bugün sebze kepek ekmeği ve ar için meyve götrdm bi ayran aldım okuldan.sabah müsli yedim ama bütün gün ayakbaşı olduğum için öğlene kadar inanlmaz acıktımbugün kızımın bakıcı işi vardı.ilk günü evde olaakları için yemeğimi felanda hazır ettim evi toparla kızımın geceden ıslattığı yatağı sil:)çamaşırla makineye at derken çok yoruldum ve yediğim az geldi:)öğlen pilim bitmişti.
teşekkür ediyorum canım... güzel haberlerle döncem inşallah 1 martta nolursa olsun gelicem ve yazıcam hedefime ulasmısmııım bakalm ve kimler ulasabilmiş dieee
hadi bakalım dilaracım bizede sevgilinede süpriz yap:)
hoşgeldin canm:)ilk amacın abur cuburları azaltmak olsun.bitirme ilk baş yaavaş yavaş azalt.emziriyosaan zaten biadım öndesin bide spor olursa daha neolsun:)
o kek kutusunu gelip alacam yavrum her menünde bi tane kekmeyveyi sevmediğini biliyorum ama aralara katman lazım.
bizde onlardan olacaz canm:)hafta başını toparlamışsın süper hafta sonu aldıysan bile hafta içi toparlanarak eksileceksin buna inanıyorum:))
Arkadaslar takimdan baska birileri daha eksik gibime geldi.. cikartamadim.. gecmisi okudum ama.. birilerimi ayrildi ne kacirdim ben iki gunde:44::44::44:
mersa abla canm oda geri dönemk üzere ayrıldı.o yüzdenbaya yeni üye cağırdık alışana kadar baya bi kafamız karışacak:))
sabah: patatesli yumurta, peynir, 5 zeytin,2 dilim helva
öğle: 1,5 lahmacun, ayran, bir kaç yudum kola
akşam: çok ekmek, 3 kaşık nohut,1 elma
ara: 1 küçük halley

yine hiç oturmadığım bir gün oldu.
hafta sonun baya kaçamk olmuş umarım bugün toparlarsın:)
sabah ve öğlen gayet güzel ama akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş bide aralara meyve eklemen lazım:)
öğrenci olanlar, öğretmen olanlar, çocuklarını okula gönderenler
hepinize hayırlı bir dönem diliyorum.
saol tatlım hepimize hayırlı olsun:)ilk günün yorgunluğu var üüstümde:)
yeme tatlım yeme ne güzel toparlmaştın noluyo yine
güzelmiş tatlım:)eline sağlık
Selam kizlar sabah zeytin peynir yedim ekmeksiz ve 2 haslanmis yumurta. Oglen bisi yemedim suan. Ne yesemki acaba bilemedimde. Evde patlucan ve havuc var.
ekmeği sabah kahvaltısındada bi dilim al bence.montinac yapmıyosun demi sen?bu arada havucu tavada çok az yağla pişirip yoğurtlayabilirsin.patlıcanıda fırında yada tavada közleyip yoğurtlayabilirsin sarımsakla süper oluyor:)
beste ben de avokodo aldim onu denicem yumusak sectim kolay ezilsin diye.
Kivilerim de evde yatiyo.
Unye nemliydi. Ankaraya geldigim ilk gun dudaklarim catladi. Nerdeyse yara olcak
bana cok ii geldi o yaa.bi tanem daha var yarın akşma özellikle ellerime yapacam:)
Canim bende bugun maskeyi uygulamayi dusunuyorum.. avokado aldim bende.. hafta sonu burasi -23 oldugu icin cildim baya kurudu..
dudaklarimada uygulamayi dusunuyorum.. zararsiz nasilsa.. maskenin kivaminin resmini cekip eklerim.. :)
saol larammmm:)valla benm cok işime yaradı bu maske:)
ya iki deilde bi desen yine iide üstelik iki tane ilk haftada fiyasko olursan sonra moralmen çökük başlarsın diyete sölemedi deme.ayrıca o yediklerin löp löp belinde oranda buranda yağa dönüşüyor
arkadaş toplantılarında malesef biraz kaçıyor ama gün boyu boşmuştu telafi olmuştr umarım.tabi bugün toparlaman lazım
süper olmuş tam bir toparlanma menüsü süper:)
merhaba canım bazlamalar çok olmuş , sende farkındasın zaten, olsun yarın düzeltirsin ..

tek neden budeğil yeni arkadaşlar gelince biraz adapte olamadım canımmm

canım süper olmuş
takımm bu kadar boşalmışken kendi kendimize konuşmmak olmı-uyo nihalcim boşlayan üyelerin yerine yenilerini almak zorundayız.

güzel olmuş ilk geldiğin zamana göre menülerin baya bi farketii.

kızlar sabah yoğunluğumdan dolayı uğrayamadım.dünki menümü yazmamaışım fakettim.onu yazmkala başlıyım güne:
sabah:1 dilim ekmek,biraz humus,1 yumurta,1 dilim peynir,1 kaşık lor,domates salataık taze biber
ara:ceviz ve bi dilim kabak tatlısı
öğle:1 elma ,bi mandalina
ara1 elma
akşm:biraz et,4 küçük kanat,2 kaşık pilav,1 kase orba,yarım tabakk kabak,3 kaşık yoğurt

bugün:
sabah:1 kase müsli
ara:1 elma
öğle:1 küçük tabak kabak,1 ayran,1 dilim ekmek
ara:1 elma,yarım portakal
akşm:1 kase çorba,2 catal pilav,4 lokma ekmek humusla,1 tabak kabak ve küçük bi kase yoğurt

kızımı uyutup spora inecem şimdi.bu arada ben hergün yer hareketlerimi yapıyorum mekik ve kalca hareketlerimi

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 kayısı, 1 incir
ara:-
öğlen:2 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 4 kàşîk yeşil fasulye,4 kaşık nohut, diyet kola
ara:közlenmiş kırmızı biber, peynir, 2-3 zeytin, 1 dilim ekmek, helva kırıntısı, diyet kola (kola bitti rahata erdim:))
akşam:100 gr haşlanmış tavuk,biraz hindistan cevizi
ara:kivi-elma-portakal,1 kaşık nohut,2 kaşık pilav

spor yapamadım.

kızlar siz diyettesiniz ne kolası kolanın light bile aynı şey..kola içmeyin 2 gündür herkesin menüsünde kola var :44:

günaydın tatlım:)akşam yemeğin az die heralde acıktın arada kaçırdın yada sen benm gibi oğlunun artan yemeğini götrdün:)))
ama yinede herşeyden az az ve öz öz beslenmene dönmüşsün pazartesi çok güzel:)

Selam guzeller dun aksam patlican kozleme salatasi yedim ama malesef esimin musakka tarzi yemediginden ik kasikta pirinç pilavi yedim

Bu sabahki kahvaltimda tereyagda yumurta 6-7 zeytin, avucum kadar beyaz peynir. 5i birarada çay

Kaptanim bana montinac yapiyolusun demissin ama o ne demek ben anlamadim=? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…