Gidiyorsun diye bir kacamak yapmissin.. umarim bu boyle devam etmez.. gune kahvalti ile baslamazsan kilo vermen nerdeyse imkansiz canim:44::44::44:
yukarıdada yazdıgım gibi ben sabah kahvaltı yapamam yalnız sole bi avantajım var ben 3 ten oncede uyuyamam yani 8 de yedigim yemekle yatma satim arasında en az 7 saat fark var sanırım bu kurtarır biraz ne dersiniz ? duzeni bozuk bi insanım ve hukuk okudugumdan uyku zaten haram gunde 5 saatle idare ediyorum normaldedünü kalori olarak bakarsan kurtarmış sayılırsın. sanırım aynı şeyi bugün de başaracaksın. tabi bu kalori akşam alınmış olması düşündürüyor insanı.
yarından itibaren daha güzel menüler bekliyorm
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
yeni gelen arkadaşlarımız da görmüş olsunlar
Benim Bugunku Menum
Sabah gec uyandim dun yol yorgunuydum ve bugun iznliyim.
Kahvaltidan once 2 bardak ilik su
Kahvalti (11:00) - 1 cay, 2 dilim kepekli ekmek, 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, biraz yagsiz yogurt.
Oglen (14:00) - 2 tane kivi, 1 diyet biskuvi, 2 bardak ilik su
Ara (16:00) - 1 portakal, 2 bardak ilik su
Aksam (18:00) - bir parca haslanmis yagsiz tavuk gogusu, bol limonlu sirekli salata, 2 bardak ilik su, yarim kase yagsiz yogurt yemeyi planliyorum.
Spor: 40 dk yuruyus
diyette ilk günlerin daha başarılı menüler oluşturmalısın.
sabah neden su içip kahvaltı yapmadın?diyet adına değildir umarım
Valla ne diycegimi sasirdim canim.. su ve yogurt haric hepsi sagliksiz seyler.. uzgunum.. acilen baslamalisin daha duzgun bi uygulamaya..
blyorm cnm sadce bgn içn böle oldu oda okuldaki ve yarimin yanındaki ilk günüm... bekliyodum zaten böle bşeyi demiştim burda hatta. neese yarın telafi edicem inş şimdi yürüyüşe çıkıyorum tekrar.
Benim Bugunku Menum
Kahvalti (11:00) - 1 cay, 2 dilim kepekli ekmek, 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, biraz yagsiz yogurt.
Aksam (18:00) - bir parca haslanmis yagsiz tavuk gogusu, bol limonlu sirekli salata, 2 bardak ilik su, yarim kase yagsiz yogurt yemeyi planliyorum.
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
yeni gelen arkadaşlarımız da görmüş olsunlar
Benim Bugunku Menum
niye öyle diyosun canım.topiğin amacı aşılmıs gibi geldi.diyet topiği değilde başka bir topicte geziyormus gibi hissettim kendimitoparlanın toparlananın daha birşey demiyorum..bu hafta dönecektim ama zor bir hayat sınavım daha var onuda atlatayım burdayım..ama takipteyim sizi..
slm kızlar
offff offffffffff menümü utana utana yazıyorum
sabah 8 gbi uyandım yarım ltre su içtim.
2 saat kahvaltı yapamdım.sonrada acımdan öldüm.!!!!!!!!!!!!
2 tane bazlama!! hemde tereyağı sürülmüş bayada peynir yedim
sonra 1 ltre su içtim arada. ha kahvaltıdan sonra 4 saat falan yürüdük alışverş yatık eritmiş mymdir ? hiç oturmadan yürüdük ama.
nese az öncede 1 tabak bulgur pilavı 6 kaşık tavuk çorbası biraz yoğurt 1 adet bazlama yedim napcam bn yaaa :18:
vıdıvıdı takıma ugramayısından bildim zaten kaçırdıgını.
bu ne herkes gelip yazmıs hafta sonum parlak değildi diye.herkes toparlansın.geldiğimde takım kuralları sıkı şekilde uygulanacaktır.kimse küsmesin kırılmasın..
Bilgilerinize
Benim Bugunku Menum
Menüm
Sabah: 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 4 çatal yumurta
ara: 1 armut
ara: 4 kayısı
öğle: 1 kase sulu köfte, 2 kaşık mantı
Akşam : 4 kaşık yumurtalı fasulye kavurması
20 dk yürüyüş, akşam meyva yerim
bnede bugün sebze kepek ekmeği ve ar için meyve götrdm bi ayran aldım okuldan.sabah müsli yedim ama bütün gün ayakbaşı olduğum için öğlene kadar inanlmaz acıktımanladım cnm 2 hafta deneme süresinde zaten vücut ancak diete alışıp kendine gelir önemli olan motivasyonumu kaybetmemek..bu arada bende öğretmenim aydın'da önceden öğlen için sebze veya tavuk götürüyordm okula bu sefer üşenip yarım bırakmayayım die müsli-nesfit denemeye karar verdim ara öğünlermde var bakalım denicem:)
hadi bakalım dilaracım bizede sevgilinede süpriz yap:)teşekkür ediyorum canım... güzel haberlerle döncem inşallah 1 martta nolursa olsun gelicem ve yazıcam hedefime ulasmısmııım bakalm ve kimler ulasabilmiş dieee
hoşgeldin canm:)ilk amacın abur cuburları azaltmak olsun.bitirme ilk baş yaavaş yavaş azalt.emziriyosaan zaten biadım öndesin bide spor olursa daha neolsun:)Merhaba kizlar bende bu gruba katildim. 27 yasindayim 1.63 boyundayim ve kilom 69.
3 yillik evliyim ve evlenmeden once 57 kiloydum. 1 yasinda kizim var 65 ile hamile kalip bi kac kilo vererek sonra 70 kilo ile dogum yaptim. Hastaneden ciktigimda 65 tim yine ama emzirdigim icin cok acikiyorum ve hep yiyorum. Cok hareketsizim. Abur cubur hastasiyim. Ama bugunden itibaren bende kilo vermej istiyorum.
o kek kutusunu gelip alacam yavrum her menünde bi tane kekbgnki menüm;
sabah - öğle bir7-8 dilim patates kızrtması ,3 dilim peynir , domastes salatası (2 yemek kaşıgı) 1 dilim ekmek
ara : 1 elma , 1 kek , yarım brdk diet cola
akşam : haşlanmış brokoli ve karnıbahar az beşamel soslu , 2 yemk kaşıgı pilav , közlenmiş patlıcan salatası ( 2 çatal)
veeeeeeeeeeeeeeeee ..... şuanda ajım ajjjjjjjjjjjjjjjj
kızlar kilo vermm için öğünleri çogaltmm yemkleride azaltmm lazım bliorum ama biraz zamana ihtiyacım varrrr.
bizde onlardan olacaz canm:)hafta başını toparlamışsın süper hafta sonu aldıysan bile hafta içi toparlanarak eksileceksin buna inanıyorum:))Selam Kizlar..
Ben geldim.. cok yorucu bir hafta sonu gecirdim hersey o kadar stresliydi ki.. acikca soyliyim yediklerime hic dikkat edemedim.. otelde kaldik ve toplanti seminar derken.. ne verildiyse onu yedim..
sabah tartiya cikip bir artis varmi kilolarimda bakicam.. insallah oyle bi sey yokturYarindan itibaren eski halime daha dogrusu daha bir yogun sporla basliyorum..
Yapilan toplantilar olsun, seminarlar olsun orda cok citir kizlar gordum.. sinirim bozuldu.
Erva, burcezgi, Moss Ve Celisuenis... hepiniz hosgeldiniz.. Bol kilo vermeler diliyorum..
Takimdan ayrilmiyorsundur umarim. gecicidir demi?? yoksa buna en cok uzulenlerden biri olurum haberin olsun..iyi haberlerle seni bekliyorum..
mersa abla canm oda geri dönemk üzere ayrıldı.o yüzdenbaya yeni üye cağırdık alışana kadar baya bi kafamız karışacak:))Arkadaslar takimdan baska birileri daha eksik gibime geldi.. cikartamadim.. gecmisi okudum ama.. birilerimi ayrildi ne kacirdim ben iki gunde:44::44::44:
hafta sonun baya kaçamk olmuş umarım bugün toparlarsın:)sabah: patatesli yumurta, peynir, 5 zeytin,2 dilim helva
öğle: 1,5 lahmacun, ayran, bir kaç yudum kola
akşam: çok ekmek, 3 kaşık nohut,1 elma
ara: 1 küçük halley
yine hiç oturmadığım bir gün oldu.
sabah ve öğlen gayet güzel ama akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş bide aralara meyve eklemen lazım:)Bende yazayim o zaman 2 lt su ictim tum gun
Sabah: mantarli domatesli peynirli yumurtali omlet. 1 buyuk kupa besi bi yerde cayi.
Oglen haslanmis tavuk ve salata
Aksam 10 tane yaprak sarmadi azicik bulgur pilavi 2 tanede haslanmis patates
8 den sonra hicbisi yemedim. Bebegim hasta leslie ile yuruyis yapacaktim yapamadim. 3 camasir utu yaptim valla napim
saol tatlım hepimize hayırlı olsun:)ilk günün yorgunluğu var üüstümde:)öğrenci olanlar, öğretmen olanlar, çocuklarını okula gönderenler
hepinize hayırlı bir dönem diliyorum.
yeme tatlım yeme ne güzel toparlmaştın noluyo yinevıdıvıdı seni de göremedim..
Kaptanım gel artık, benim bu hafta motivasyonum çok düşük sürekli yeme modundaım ,:26:
şu yazını görünce içim cızz etti,2 gündür cozuttummm cumaya kadar toparlanabilşrmiyim acaba .
güzelmiş tatlım:)eline sağlıkBugun bakin ne buldum.. gec kalinmis olsada.. hosuma gitti yani baska zamanda uygulana bilir..
Sevgililer Günü için hazırlık yapmaya günler öncesinden başlıyoruz. Ne giyeceğimiz, nerede kutlayacağımız, ne yiyeceğimiz, ne içeceğimiz planlarımız arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, dikkat edilmesi gereken bu önemli güne nasıl hazırlanmalıyız? Beslenme ve Diyet Uzmanı Aylin Yılmaz anlatıyor.
14 gün formülü
1. gün: Her iki saatte bir 200cc saf su için, kafeini azaltın ve akşam mutlaka balık ve salata alın.
2. gün: Sabah pilates yapın ve güzel bir kahvaltı ile güne merhaba deyin. (Yulaf-müsli-süt karışımı ve 1 yeşil elma.)
3. gün: Sabah 45 dakika yürüyün ve gün içinde mutlaka 4 meyve tüketin.
4. gün: Sabah pilates yapın, kahvaltıdan sonra mutlaka 500cc su için ve öğle yemeğinde makarna ve salata tüketin.
5. gün: Uyanır uyanmaz 2 bardak su için ve öğlene kadar sadece 250cc süt ve 2 meyve ile beraber 10 badem tüketin.
6. gün: Sabah 45 dakika yürüyün veya 1 saat yüzün, ayrıca akşama kadar mutlaka 2.5 litre su tüketin.
7. gün: Sabah pilates yapın. Kahvaltıda çavdarlı beyaz peynirli tost, yanında 4 kuru kaysı ve öğle yemeğinde balık ve salata tüketin. Akşama kadar mutlaka 3 meyve tüketin. Akşam yemeğinde zeytinyağlı sebze ve yağsız cacık yiyebilirsiniz.
8. gün: Sabah 15 dakika kültür-fizik hareketleri yapın ve 10 dakika ip atlayın. Ayrıca öğle ve akşam yemeğinde çorba ve salata tüketip gün içinde yarım kilo yoğurt yemeye çalışın. Mutlaka 3 litre su için.
9. gün: Sabah yapacağınız pilatesten sonra taze portakal suyu ile birlikte peynirli kızarmış ekmek ile lezzetli bir kahvaltı tercih edin. Öğle yemeğinde sebze yemeği ve çorba, akşama kadar 2 yeşil elma ve akşam yemeğinde 100gr bonfilenin yanında sebze haşlaması tüketin.
10. gün: 45 dakika yürüyün ve mutlaka düzenli derin nefesler alın. Sabah tost, öğlen tavuk-salata, akşam çorba ve yoğurtla beraber bol yeşillik tüketin. (Pazı-tere-marul-brokoli-brüksel lahanası.)
11. gün: Sabah pilates yapın, bol bol su tüketin ve yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek yanında taze meyve suyu (200cc) ile kahvaltınızı yapın. Öğle ve akşam yemeğinde mercimek veya yayla çorbası yanında sadece haşlanmış sebze tüketerek aralarda yarım kilo yoğurt ve 4 meyve tüketin.
12. gün: Sabah 15 dakika kültür-fizik hareketleri ile beraber 10 dakika ip atlayın. Sabah müsli-süt karışımından sonra kivi tüketin ve öğlene kadar 1 litre su bitirin. Öğle yemeğinde balık ve ızgara sebze, ikindide 2 kivi, akşam yemeğinde çorba ve 4 kaşık sebze, gece ise 200cc light süt alın.
13. gün: Sabah pilates yapın. Mutlaka kafeinden uzak durun. Sabah 250gr yoğurt ve 10 badem, 2 kaşık yulaf tüketin. Öğlen ve akşam salata yanında mutlaka 1 dilim kızarmış ekmek ve sebze çorbası tüketin.
14. gün: Büyük gün yarın! Bu akşamı çok hafif geçirin. Akşam yemeğinde sadece sebze ve yoğurt, gece 1 kivi yiyebilirsiniz.
ekmeği sabah kahvaltısındada bi dilim al bence.montinac yapmıyosun demi sen?bu arada havucu tavada çok az yağla pişirip yoğurtlayabilirsin.patlıcanıda fırında yada tavada közleyip yoğurtlayabilirsin sarımsakla süper oluyor:)Selam kizlar sabah zeytin peynir yedim ekmeksiz ve 2 haslanmis yumurta. Oglen bisi yemedim suan. Ne yesemki acaba bilemedimde. Evde patlucan ve havuc var.
bana cok ii geldi o yaa.bi tanem daha var yarın akşma özellikle ellerime yapacam:)beste ben de avokodo aldim onu denicem yumusak sectim kolay ezilsin diye.
Kivilerim de evde yatiyo.
Unye nemliydi. Ankaraya geldigim ilk gun dudaklarim catladi. Nerdeyse yara olcak
saol larammmm:)valla benm cok işime yaradı bu maske:)Canim bende bugun maskeyi uygulamayi dusunuyorum.. avokado aldim bende.. hafta sonu burasi -23 oldugu icin cildim baya kurudu..
dudaklarimada uygulamayi dusunuyorum.. zararsiz nasilsa.. maskenin kivaminin resmini cekip eklerim.. :)
ya iki deilde bi desen yine iide üstelik iki tane ilk haftada fiyasko olursan sonra moralmen çökük başlarsın diyete sölemedi deme.ayrıca o yediklerin löp löp belinde oranda buranda yağa dönüşüyorslm kızlar
offff offffffffff menümü utana utana yazıyorum
sabah 8 gbi uyandım yarım ltre su içtim.
2 saat kahvaltı yapamdım.sonrada acımdan öldüm.!!!!!!!!!!!!
2 tane bazlama!! hemde tereyağı sürülmüş bayada peynir yedim
sonra 1 ltre su içtim arada. ha kahvaltıdan sonra 4 saat falan yürüdük alışverş yatık eritmiş mymdir ? hiç oturmadan yürüdük ama.
nese az öncede 1 tabak bulgur pilavı 6 kaşık tavuk çorbası biraz yoğurt 1 adet bazlama yedim napcam bn yaaa :18:
arkadaş toplantılarında malesef biraz kaçıyor ama gün boyu boşmuştu telafi olmuştr umarım.tabi bugün toparlaman lazımçok özür diliyorum dun arkadaslarımı misafir ettim gece ollunca dauyudum o yuzden yazamadım menumu ama tabi cozuttum diyebilirim cunku gidiyorum diyee cig kofte ve kunefe partisi verdik!!
dün
sabah:1 ayva ve kola ile basladım gune
oglen birsey yemedim
aksamsa cig kofte yanında biraz lavaş ekmek ve maalesef kucucukde olsa bi dilim kunefe yedim
işin kötü yanıysa 2 duble rakı icmis olmam((
bugun: kendime ceza verircesne sabah once evi sildim supurdum sonra yuryus yaptım ictigim tek sey diyet kola oldu 2 tane de elma yedim
aksam yne gidişim serefine ciger kebap yiycem galibaben okula donmeden bu memlekette diyet fln yapamam
süper olmuş tam bir toparlanma menüsü süper:)Benim Bugunku Menum
takımm bu kadar boşalmışken kendi kendimize konuşmmak olmı-uyo nihalcim boşlayan üyelerin yerine yenilerini almak zorundayız.merhaba canım bazlamalar çok olmuş , sende farkındasın zaten, olsun yarın düzeltirsin ..
tek neden budeğil yeni arkadaşlar gelince biraz adapte olamadım canımmm
canım süper olmuş
Menüm
Sabah: 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 4 çatal yumurta
ara: 1 armut
ara: 4 kayısı
öğle: 1 kase sulu köfte, 2 kaşık mantı
Akşam : 4 kaşık yumurtalı fasulye kavurması
20 dk yürüyüş, akşam meyva yerim
niye öyle diyosun canım.
o kadar fena mı görünüyoz prensesperim.
tek neden budeğil yeni arkadaşlar gelince biraz adapte olamadım canımmm
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 kayısı, 1 incir
ara:-
öğlen:2 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 4 kàşîk yeşil fasulye,4 kaşık nohut, diyet kola
ara:közlenmiş kırmızı biber, peynir, 2-3 zeytin, 1 dilim ekmek, helva kırıntısı, diyet kola (kola bitti rahata erdim:))
akşam:100 gr haşlanmış tavuk,biraz hindistan cevizi
ara:kivi-elma-portakal,1 kaşık nohut,2 kaşık pilav
spor yapamadım.
tuğbacım hoşgeldin.
tatil nasıldı anlat bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?