bu arada ben yokken baya yeni arkadaş gelmiş hepsi hoş gelmiş önce onlar için kendimi tanıtayım 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok istanbuldayım öğretmenim 15 gündür tatil sebebiyle yoktum bu günden itibaren sahalara geri döndüm herkese iyi diyetler
hoşgeldin tugbacıgımbugun kaç kg sun tartıldınmı?
kizlar ya evde hiç bisi yok sadece havuc var ne yicem ben yaalisveris yapamadim. çok açimmmm. bi tane elmayla geçistirdim ama açimm havucu haslasam ustune dokecek yogurt yok
bu günü sorma inş cumaya kadar toparlarım da öyle işte eeeeeeeee sen nasılsın
canım havuç pişince kalorisi daha da yükseliyor.öğle yemeği yemedin sanırım.eğer öyleyse makarna yapabilirsin kendine.tabi abartmadan ve kalorili sos yapmadanpeynirli olabilir mesela.bu kadar açken meyveyle geçitrimen doğru değil.daha çok acıktırır seni
oğlumun tabii, yatırıyorum başlıyo karnım acıktı diye kalkıyoz yediriyoz paşayı can sıkıntısı oluyo bana bi de vakit geçiyo. tekrar uyutana kadar ben de sızıyorum. sporumu da yiyo kereta.günaydın tatlım:)akşam yemeğin az die heralde acıktın arada kaçırdın yada sen benm gibi oğlunun artan yemeğini götrdün:)))
ama yinede herşeyden az az ve öz öz beslenmene dönmüşsün pazartesi çok güzel:)
hoşbuldum arkadaşım tatil güzel ve yorucuydu bide bol gıdalıydı senin ki nasıldı
dün ki menüm
sabah
1 haşlama yumurta
az peynir 2 dilim ekmek
ara yok
öğle yarım tabak kabak yemeği bir dilim ekmek bir kutu ayran
ara
bir elma yarım portakal
akşam
bir kepçe çorba iki baget bir kaşık ot yemeği
sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, 1 parça hindistan cevizi
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık pilav, 1 tabak nohut, 1 parça ekmek, 3 lokma peynir,1 parça hindistan cevizi
ara:1 paket çubuk kraker, 176 kalorilik çiko
akşam:330 kalorilik çiko
ara:1 kivi
benim cumartesi sınavım var ozaman kadar spor yapamayacağım ama ondan sonra tutmasın beni kimse
güzel olmş canım,az ve özkızlar bu gün ki menüm
sabah
1 haşlama yumurta iki dilim ekmek az peynir
ara yok
öğle
bir tabak yeşil fasülye bir kutu ayran
ara yarım elma
akşam bir kase çorba yarım tabak fasülye yemeği
2 dilim ekmek
ara ülkerin keşkülü küçücük ama
sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, 1 parça hindistan cevizi
öğlen: 5 kaşık pilav, 1 tabak nohut, 1 parça ekmek, 3 lokma peynir,1 parça hindistan cevizi
bi diyet o da karbonhidrat ve proteini ayırma diyeti tatlım:)Selam guzeller dun aksam patlican kozleme salatasi yedim ama malesef esimin musakka tarzi yemediginden ik kasikta pirinç pilavi yedim
Bu sabahki kahvaltimda tereyagda yumurta 6-7 zeytin, avucum kadar beyaz peynir. 5i birarada çay
Kaptanim bana montinac yapiyolusun demissin ama o ne demek ben anlamadim=? :26:
akşamıda güzel kapatmışsın kanka süper:)sahalara geri döndün süper menülerledün ki menüm
sabah
1 haşlama yumurta
az peynir 2 dilim ekmek
ara yok
öğle yarım tabak kabak yemeği bir dilim ekmek bir kutu ayran
ara
bir elma yarım portakal
akşam
bir kepçe çorba iki baget bir kaşık ot yemeği
bişeycik olmaz çorbadan:)ama acil sebze alman lazım:)sagol canim verdigin bilgiler için, kizima yaptigim et sulu tel sehriye çorbasi yaptim ondan yedm bi tabak. ama zytinyagi ile pisirmistim. insaallah abartmamisimdirekmek bi lokma yedim aziicik
kankama katılıyom şulem one kız çiko çiko die die günü bitirmişsin reglin felan mı yakın.bak kilo almaya başlarsan devamı geliyr bu tezimi kanıtlıyosunsabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, 1 parça hindistan cevizi
hiç yemedim ama kalorisi nasıl acaba meyveye mi giriyor.yoksa yağlı mı?bestecim avakado bana cildime iyi geldi. sağol canım. ama duduklarım için çare olmadı.
zeynep ele uygulamak da iyi fikir. kalanı elime sürebilirim bu akşam. tadı pek güzel gelmedi.
hindistan cevizi de çok yararlıymış. tüm b vitanimleri, mineralleri içeriyor. mide rahatsızlığı için özellikle:ülser, bulantı.
leslie yapmaya gidiyorum 4 mil hızlı yapcam artık.
keşküllll kanka uyma kocana:)kızlar bu gün ki menüm
sabah
1 haşlama yumurta iki dilim ekmek az peynir
ara yok
öğle
bir tabak yeşil fasülye bir kutu ayran
ara yarım elma
akşam bir kase çorba yarım tabak fasülye yemeği
2 dilim ekmek
ara ülkerin keşkülü küçücük ama
yürü be kanka kim tutar seni:)benim cumartesi sınavım var ozaman kadar spor yapamayacağım ama ondan sonra tutmasın beni kimse
menümmm
Sabah : 1, 5 da (sabah dediğim)
1 yumurta , 5 tane etiform bisküvi (ben ona sunta diyorum)3 zeytin biraz penir
ara 3 kayısı
ara 1 nar
akşam 1 tabak karnıbahar kızartma yoğurtlu , 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?