Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada ben yokken baya yeni arkadaş gelmiş hepsi hoş gelmiş önce onlar için kendimi tanıtayım 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok istanbuldayım öğretmenim 15 gündür tatil sebebiyle yoktum bu günden itibaren sahalara geri döndüm herkese iyi diyetler

hoşgeldin tugbacıgım bugun kaç kg sun tartıldınmı?

dün ki menüm

sabah
1 haşlama yumurta
az peynir 2 dilim ekmek

ara yok

öğle yarım tabak kabak yemeği bir dilim ekmek bir kutu ayran

ara
bir elma yarım portakal

akşam

bir kepçe çorba iki baget bir kaşık ot yemeği

kizlar ya evde hiç bisi yok sadece havuc var ne yicem ben ya alisveris yapamadim. çok açimmmm. bi tane elmayla geçistirdim ama açimm havucu haslasam ustune dokecek yogurt yok

kizlar ya evde hiç bisi yok sadece havuc var ne yicem ben ya alisveris yapamadim. çok açimmmm. bi tane elmayla geçistirdim ama açimm havucu haslasam ustune dokecek yogurt yok

canım havuç pişince kalorisi daha da yükseliyor.öğle yemeği yemedin sanırım.eğer öyleyse makarna yapabilirsin kendine.tabi abartmadan ve kalorili sos yapmadan peynirli olabilir mesela.bu kadar açken meyveyle geçitrimen doğru değil.daha çok acıktırır seni

sagol canim verdigin bilgiler için, kizima yaptigim et sulu tel sehriye çorbasi yaptim ondan yedm bi tabak. ama zytinyagi ile pisirmistim. insaallah abartmamisimdir ekmek bi lokma yedim aziicik

oğlumun tabii, yatırıyorum başlıyo karnım acıktı diye kalkıyoz yediriyoz paşayı can sıkıntısı oluyo bana bi de vakit geçiyo. tekrar uyutana kadar ben de sızıyorum. sporumu da yiyo kereta.

hoşbuldum arkadaşım tatil güzel ve yorucuydu bide bol gıdalıydı senin ki nasıldı

hııı seninkinden:44:

güzel olmuş.

sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, 1 parça hindistan cevizi
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık pilav, 1 tabak nohut, 1 parça ekmek, 3 lokma peynir,1 parça hindistan cevizi
ara:1 paket çubuk kraker, 176 kalorilik çiko
akşam:330 kalorilik çiko
ara:1 kivi

Son düzenleme:
bestecim avakado bana cildime iyi geldi. sağol canım. ama duduklarım için çare olmadı.
zeynep ele uygulamak da iyi fikir. kalanı elime sürebilirim bu akşam. tadı pek güzel gelmedi.
hindistan cevizi de çok yararlıymış. tüm b vitanimleri, mineralleri içeriyor. mide rahatsızlığı için özellikle:ülser, bulantı.
leslie yapmaya gidiyorum 4 mil hızlı yapcam artık.

şule çiko diyetine başladın da bizim mi haberimiz yok

kızlar bu gün ki menüm

sabah
1 haşlama yumurta iki dilim ekmek az peynir

ara yok

öğle
bir tabak yeşil fasülye bir kutu ayran

ara yarım elma

akşam bir kase çorba yarım tabak fasülye yemeği
2 dilim ekmek

ara ülkerin keşkülü küçücük ama

menümmm

Sabah : 1, 5 da (sabah dediğim)
1 yumurta , 5 tane etiform bisküvi (ben ona sunta diyorum)3 zeytin biraz penir
ara 3 kayısı
ara 1 nar
akşam 1 tabak karnıbahar kızartma yoğurtlu , 1 dilim ekmek

Son düzenleme:
güzel olmş canım,az ve öz

seninkide iyi sen yemek kalorisi yerine çiko yu seçmişsin kalori açısından bakarsak güzel,

bi diyet o da karbonhidrat ve proteini ayırma diyeti tatlım:)
akşamıda güzel kapatmışsın kanka süper:)sahalara geri döndün süper menülerle
sagol canim verdigin bilgiler için, kizima yaptigim et sulu tel sehriye çorbasi yaptim ondan yedm bi tabak. ama zytinyagi ile pisirmistim. insaallah abartmamisimdir ekmek bi lokma yedim aziicik
bişeycik olmaz çorbadan:)ama acil sebze alman lazım:)
kankama katılıyom şulem one kız çiko çiko die die günü bitirmişsin reglin felan mı yakın.bak kilo almaya başlarsan devamı geliyr bu tezimi kanıtlıyosun
hiç yemedim ama kalorisi nasıl acaba meyveye mi giriyor.yoksa yağlı mı?
keşküllll kanka uyma kocana:)
benim cumartesi sınavım var ozaman kadar spor yapamayacağım ama ondan sonra tutmasın beni kimse
yürü be kanka kim tutar seni:)
menümmm

Sabah : 1, 5 da (sabah dediğim)
1 yumurta , 5 tane etiform bisküvi (ben ona sunta diyorum)3 zeytin biraz penir
ara 3 kayısı
ara 1 nar
akşam 1 tabak karnıbahar kızartma yoğurtlu , 1 dilim ekmek

az olmuş ama baya geç kalkmışsın ondan heralde.menünde sebze meyve görmek cok güzel:)

slm kızlar :
bugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmek,biraz ıspanaklı mücver az yağ damlattığım tavada yaptım,1 kaşık humus,1 kaşık lor,1 dilim peynir,domates salatalık,taze biber,tarçınlı kiraz saplı çay

öğle:1 kase kabak yemeği,1 kutu ayran,1 dilim ekmek

ara:1 elma,

akşam:1 köfte,1 kaşık yoğurt,3 kaşık ıspanak,3 kaşık sebzeli yoğurtlu makarna,1 kase corba

sporum:50 dakika bantta yürüycem,10 dakika bisiklet,ağırlık,50 mekik,50 kalca hareketi,200 ip

6 mil hızlı leslie yaptım 100 yarım mekik çektim.
dünkü sporumu da geç de olsa yapmış oldum.rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…