Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar siz diyettesiniz ne kolası kolanın light bile aynı şey..kola içmeyin 2 gündür herkesin menüsünde kola var :44:
ama ben cola zerosuz yasayamamki :S nasıl yani kalorisi yokki sakkaroz var icinde ???

6 mil hızlı leslie yaptım 100 yarım mekik çektim.
dünkü sporumu da geç de olsa yapmış oldum.rahatladım.

ayıptır sorması leslie dediiginiz nedir desem :))

bence şekeri fazla kaçmış biraz ya hep karbonhidrada yonelik gibime geldi bilemedim tabi ..

benim bugunki menumse

sabah:kepekli tost ekmegine incecik kaşarla tost
oglen:bir nar :)
aksam:ızgara tavuk iki kaşık pilav ve bir bardak maalesef normal kola

bu kadarcık :)sporsa oda yerlestirdim saatlerce indir kaldır spor sayılır sanırsam istanbulun yol rezilligide cabası :)

Selam kizlar aksam yemegi yemedim, kizimin yemedigi kuçuk bi kase az salçali makarna 3 misir patlagi ( bio) activia diyet yogurt %0 yag

bi saat geçsin 1 litre su içicem

Bol su da ekledin mi.. harika olur..

cikolar yesin seni.. kiz o 176 kaloriyi yakmak ne demek biliyormusun... hem hani aksam yemegi??:44:

menümmm

Sabah : 1, 5 da (sabah dediğim)
1 yumurta , 5 tane etiform bisküvi (ben ona sunta diyorum)3 zeytin biraz penir
ara 3 kayısı
ara 1 nar
akşam 1 tabak karnıbahar kızartma yoğurtlu , 1 dilim ekmek

Guzel ama biraz az gibime geldi.. gerci bugun bende bi sey yiyemedim..

Bugunun en guzel diyet menusu.. boyle giderse cok faydasini gorucen canim.. ozelikle spor yontemine bayildim..

Evet kizlar benim menuye gelelim.. Bugun ev tasidik.. o yuzden butun gun hareket icindeydim.. ama fazla bi sey yemeye zamanim olmadi sporda yapamadim..
ama 9 saat sildigim yerler camlar tasidiklarim beni baya bi harekete soktu..

Sabah (08:30) - 2 bardak su, 5-6 zeytin, yagsiz peynir, cay, 2 dilim kepekli ekmek.

Oglen (14:00) - 2 bardak su, 1 parca sebzeli pizza

Ara (17:00) - 2 bardak su, 1 kivi, 1 portakal

Aksam (20:00) - 2 bardak su, 4 tane minik tavuk kanat, 4.-5 kashik rus salatasi, 1 bardak pepsi max, 1 dilim kepekli ekmek.. ( sagliksiz oldu ama tasinma yuzunden ev karman corman hazir yemek siparis verdik )

kolan dışında öğünlerin güzel ama ara yok yoğurt ve süt öneririm sana bide. geçen gün doktorumda konuşan diyetisyen yoğurtun kilo vermede çok önemli olduğunu söledi özellikle karın yağları için:)tavsiye sadece?:)
Selam kizlar aksam yemegi yemedim, kizimin yemedigi kuçuk bi kase az salçali makarna 3 misir patlagi ( bio) activia diyet yogurt %0 yag

bi saat geçsin 1 litre su içicem
acelen vardı heralde tatlım menünden bişey anlamadım bunları ne zaman yedin?
:)))teşekkr ederim laracım.sporu özlemişim ya.2 hafta ara verdim kendime geliyim bi dedim:)bu arada benm avakado baya yumuşamış zeytinyağıyla krem gibi oldu.ellerime de ii geldi.artanınıda akşma tekrar ellerime sürecem:))

pepsi max diyet olanımı oluyor? okadar da kötü olmamış telaşlı bi güne göre.rus salatası olduğunda ekmek tercih etmesen daha ii olur.

kızlar sabah sabah size önerim:ayça kaya nın kalsiyum diyetine bakın:)
taylan kümelinin:sabah aç karnına hazırladığı karışımda hoşuma gitti:1 bardak sıcak suya,1 dilim limon,1 dilim elma,1 çubuk tarçın,1 çay kaşığı elma sirkesi.5 dakika sıcak suda bekletip içiyoruz hem tokluk hissi veriyor hemde ferahlık.
yoğurt:ayça kayanın dediğine görebel çevresindeki yağları%22 azaltıyor

şule ve tugba toparlıyorsunuz şule spor süper

vıdıvıdı dünkü menünü daha çok begenmiştim.akşama kadar birşey yemeyip akşam karnabahar kızartması yemişsin o günü batırmıs.sabah bisküvi yeme mümkünse kepek çavdar vb ekmekle sıkı kahvaltı yap

parfumaski canım ben diyette kolanın her şekline karşıyım ama madem onsuz yaşayamam diyorsun o zaman minimuma indir bence.mesela cumaları kola günün olsun.bu hafta kg verirsem kola ödülüm olsun de.hem motive eder hemde içtiğinden daha çok zevk alırsın

Yoğurdu biliyodum canm ama light yoğurt olması gerekiyor.

Aksam 9 da yemistim kaptanim

simdi kahvalti yapiyorum.

yagda yumurta; zytin peynir, kepek ekmeggiyle 5i bi arada çay :)

kepek ekmeği kaç dilim birde yağ ne kadar canım ?
ya birşey sorucam yemekler de veya bu yumurta olayında ne kadar yağ kullanmamız gerek ve ne yağı kullanmamz gerek kızlar ?

bu arada günaydın kızlar :)
dün giremedim malesef.
bugnkü kahvaltımı yazayım
sabah 4 bardak ılık su arkasından activia mısır gevrekli kahvaltılık yoğurt. ( 3 kaşık yiyebildim sadce )
sonra 2 kk peynir 3 zeytin yarım bazlama 2 ince dilim salam ( bazlama bitsede bnde kurtulsam ! )

kızlar bu resmi de dün çekildim .

bestecim avakado bana cildime iyi geldi. sağol canım. ama duduklarım için çare olmadı.

Canim ise yaramasina sevindim, dudaklarin icin sana en kisa zamanda basta tarifle gelicem..

pepsi max diyet olanımı oluyor? okadar da kötü olmamış telaşlı bi güne göre.rus salatası olduğunda ekmek tercih etmesen daha ii olur.

Evet haklisin, ama butun gun bi sey yemedigim icin ekmek yedim.. Ayrica pepsi max tam sekersiz olani.. yani burda diyet yapan cogu arkadaslarim
onu iciyor problemsiz.. cola zerodan daha iyi.. gerci icmesem daha iyi olurdu ama arada bir dayanamiyo insan.. Ama zeynepcim tatlidan cok sukur 10 gundur 2 parca bitter cikolata haric
uzak duruyorum.. buda beni cok mutlu ediyor..

Avokadonun sende de ise yaramasina sevindim.. bu ara kime tavsiye ettimse cok makbule gecti diyor.. bende yaptim gecen gun.. bu soguk havada baya iyi geldi..

Bazlama nedir ben bilmiyorum o yuzden bi sey diyemicem.. ama diger menudekileri anladim ve hepside saglikli
Ayrica bu foto cekme cok mantikli bende her cuma cekicem artik sonra karsilastiricam birbiri ile..

Bunu en kisa zamanda denicem..

arti yogurtu severim, simdi ayri bi sevdim..

bugunki menumm :)

sabah form biskuvi 3 tane ve sekersiz cay
oglen tavuklu corba
aksam cacık ve 7 kasık pilav
bu saatten sonra en fazla bir elma yerimm :)

su 2 litre kadar ictim sporsa 30 dk kadar yurudum bide bol bol merdiven cıktım :)

menünü sewdim :) ama kahvaltıyı nden öle yaptın daha doyurucu bi kahvaltı yapsaydın ya ?

Biraz az olmus.. diyet listene ara ogunler katman lazim.. yoksa yag yakman zor olur.. :))

sıvı yağlar olsunda farketmez canm her doktor farklı bişey tavsiye ediyo.ama en tehlikeli grup yağlar 100 gr mı 500 kalori(ben yemeklerime yemek kaşığıyla koyuyorum mesela 1 kg ıspanak yaptım dün 2 yemek kaşığı ayçiçek koydum.yumurtaya da seramik tavam var 1 kaşık koyuyorum peçetteyle yediriyorum yetiyo o.yumurtanın en iisi haşlanmış olanı yinede bence
ervacım deneme sürecindesin senden daha fazla katılım bekliyorum.tabi bu yeni gelen parfumaşkı moss ve burçezgi içinde geçerli.bazlama ekmek niyetine yine iyide yağı bol kullanılmamışsa.bende elimin altında görnce dayanamıyorumbitirene kadar yiyorum.tabağımdada aynı şekilde asla yemek artmycakdoysam bile bitiriyorum.foto fikride iimiş.fazla kilon yok balık etlisin.dur cumaya hemen bende çekiliyim:)

menü az ve cacık dışında karbonhidrat ağırlıklı sebze ve meyvede eklemelisin öğünlerine.ayrıca laraya da katılıyorum ara eklemelisin

süpermiş bende bugünlük sporumu tamamladım.özlemişim ya.yarın sabah komşumla erkenden inecez erkek günü olduğu için gizli yapıoz:))
ben de sporu özlemişim valla. kendime geldim.

bu menüde kola dışındakiler iyiymiş.az bile.
leslie de 2-3-4-5- millik evde yürüyüş yaptıran bir bayan. (walk at home) baya işe yarıyor. tavsiyedir.

böyle günler de oluyor işte güzelim. yerleşme aşamasında kolaylıklar dilerim.

çok güzel. bana da tam göbüş için bişiler lazımdı.

bu arada günaydın kızlar :)

kızlar bu resmi de dün çekildim .
Eki Görüntüle 342462
pek fazlalık yok canım görünüşte. incecik ol inş yaza kadar.

arkadaşlara katılıyorum. ara istiyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…