6 mil hızlı leslie yaptım 100 yarım mekik çektim.
dünkü sporumu da geç de olsa yapmış oldum.rahatladım.
ama ben cola zerosuz yasayamamki :S nasıl yani kalorisi yokki sakkaroz var icinde ???kızlar siz diyettesiniz ne kolasıkolanın light bile aynı şey..kola içmeyin 2 gündür herkesin menüsünde kola var :44:
6 mil hızlı leslie yaptım 100 yarım mekik çektim.
dünkü sporumu da geç de olsa yapmış oldum.rahatladım.
bence şekeri fazla kaçmış biraz ya hep karbonhidrada yonelik gibime geldisabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, 1 parça hindistan cevizi
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık pilav, 1 tabak nohut, 1 parça ekmek, 3 lokma peynir,1 parça hindistan cevizi
ara:1 paket çubuk kraker, 176 kalorilik çiko
akşam:330 kalorilik çiko
ara:1 kivi
dün ki menüm
sabah
1 haşlama yumurta
az peynir 2 dilim ekmek
ara yok
öğle yarım tabak kabak yemeği bir dilim ekmek bir kutu ayran
ara
bir elma yarım portakal
akşam
bir kepçe çorba iki baget bir kaşık ot yemeği
sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, 1 parça hindistan cevizi
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık pilav, 1 tabak nohut, 1 parça ekmek, 3 lokma peynir,1 parça hindistan cevizi
ara:1 paket çubuk kraker, 176 kalorilik çiko
akşam:330 kalorilik çiko
ara:1 kivi
menümmm
Sabah : 1, 5 da (sabah dediğim)
1 yumurta , 5 tane etiform bisküvi (ben ona sunta diyorum)3 zeytin biraz penir
ara 3 kayısı
ara 1 nar
akşam 1 tabak karnıbahar kızartma yoğurtlu , 1 dilim ekmek
slm kızlar :
bugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmek,biraz ıspanaklı mücver az yağ damlattığım tavada yaptım,1 kaşık humus,1 kaşık lor,1 dilim peynir,domates salatalık,taze biber,tarçınlı kiraz saplı çay
öğle:1 kase kabak yemeği,1 kutu ayran,1 dilim ekmek
ara:1 elma,
akşam:1 köfte,1 kaşık yoğurt,3 kaşık ıspanak,3 kaşık sebzeli yoğurtlu makarna,1 kase corba
sporum:50 dakika bantta yürüycem,10 dakika bisiklet,ağırlık,50 mekik,50 kalca hareketi,200 ip
kolan dışında öğünlerin güzel ama ara yok yoğurt ve süt öneririm sana bide. geçen gün doktorumda konuşan diyetisyen yoğurtun kilo vermede çok önemli olduğunu söledi özellikle karın yağları için:)tavsiye sadece?:)ama ben cola zerosuz yasayamamki :S nasıl yani kalorisi yokki sakkaroz var icinde ???
ayıptır sorması leslie dediiginiz nedir desem :))
bence şekeri fazla kaçmış biraz ya hep karbonhidrada yonelik gibime geldibilemedim tabi ..
benim bugunki menumse
sabah:kepekli tost ekmegine incecik kaşarla tost
oglen:bir nar :)
aksam:ızgara tavuk iki kaşık pilav ve bir bardak maalesef normal kola
bu kadarcık :)sporsa oda yerlestirdim saatlerce indir kaldır spor sayılır sanırsam istanbulun yol rezilligide cabası :)
acelen vardı heralde tatlım menünden bişey anlamadım bunları ne zaman yedin?Selam kizlar aksam yemegi yemedim, kizimin yemedigi kuçuk bi kase az salçali makarna 3 misir patlagi ( bio) activia diyet yogurt %0 yag
bi saat geçsin 1 litre su içicem
:)))teşekkr ederim laracım.sporu özlemişim ya.2 hafta ara verdim kendime geliyim bi dedim:)bu arada benm avakado baya yumuşamış zeytinyağıyla krem gibi oldu.ellerime de ii geldi.artanınıda akşma tekrar ellerime sürecem:))Bol su da ekledin mi.. harika olur..
cikolar yesin seni.. kiz o 176 kaloriyi yakmak ne demek biliyormusun... hem hani aksam yemegi??:44:
Guzel ama biraz az gibime geldi.. gerci bugun bende bi sey yiyemedim..
Bugunun en guzel diyet menusu.. boyle giderse cok faydasini gorucen canim.. ozelikle spor yontemine bayildim..
Evet kizlar benim menuye gelelim.. Bugun ev tasidik.. o yuzden butun gun hareket icindeydim.. ama fazla bi sey yemeye zamanim olmadi sporda yapamadim..
ama 9 saat sildigim yerler camlar tasidiklarim beni baya bi harekete soktu..
Sabah (08:30) - 2 bardak su, 5-6 zeytin, yagsiz peynir, cay, 2 dilim kepekli ekmek.
Oglen (14:00) - 2 bardak su, 1 parca sebzeli pizza
Ara (17:00) - 2 bardak su, 1 kivi, 1 portakal
Aksam (20:00) - 2 bardak su, 4 tane minik tavuk kanat, 4.-5 kashik rus salatasi, 1 bardak pepsi max, 1 dilim kepekli ekmek.. ( sagliksiz oldu ama tasinma yuzunden ev karman corman hazir yemek siparis verdik)
acelen vardı heralde tatlım menünden bişey anlamadım bunları ne zaman yedin?
tatlım menünün hepsini bir yaz ona göre değerlendirelim bugün.sabah güzel olmuş.tabi yağı ne kadar kullandığında önemli?Aksam 9 da yemistim kaptanim
simdi kahvalti yapiyorum.
yagda yumurta; zytin peynir, kepek ekmeggiyle 5i bi arada çay :)
tatlım menünün hepsini bir yaz ona göre değerlendirelim bugün.sabah güzel olmuş.tabi yağı ne kadar kullandığında önemli?
kızlar sabah sabah size önerim:ayça kaya nın kalsiyum diyetine bakın:)
taylan kümelinin:sabah aç karnına hazırladığı karışımda hoşuma gitti:1 bardak sıcak suya,1 dilim limon,1 dilim elma,1 çubuk tarçın,1 çay kaşığı elma sirkesi.5 dakika sıcak suda bekletip içiyoruz hem tokluk hissi veriyor hemde ferahlık.
yoğurt:ayça kayanın dediğine görebel çevresindeki yağları%22 azaltıyor
Aksam 9 da yemistim kaptanim
simdi kahvalti yapiyorum.
yagda yumurta; zytin peynir, kepek ekmeggiyle 5i bi arada çay :)
bestecim avakado bana cildime iyi geldi. sağol canım. ama duduklarım için çare olmadı.
pepsi max diyet olanımı oluyor? okadar da kötü olmamış telaşlı bi güne göre.rus salatası olduğunda ekmek tercih etmesen daha ii olur.
bu arada günaydın kızlar :)
dün giremedim malesef.
bugnkü kahvaltımı yazayım
sabah 4 bardak ılık su arkasından activia mısır gevrekli kahvaltılık yoğurt. ( 3 kaşık yiyebildim sadce )
sonra 2 kk peynir 3 zeytin yarım bazlama 2 ince dilim salam ( bazlama bitsede bnde kurtulsam! )
kızlar bu resmi de dün çekildim .
Eki Görüntüle 342462
taylan kümelinin:sabah aç karnına hazırladığı karışımda hoşuma gitti:1 bardak sıcak suya,1 dilim limon,1 dilim elma,1 çubuk tarçın,1 çay kaşığı elma sirkesi.5 dakika sıcak suda bekletip içiyoruz hem tokluk hissi veriyor hemde ferahlık.
bugunki menumm :)
sabah form biskuvi 3 tane ve sekersiz cay
oglen tavuklu corba
aksam cacık ve 7 kasık pilav
bu saatten sonra en fazla bir elma yerimm :)
su 2 litre kadar ictim sporsa 30 dk kadar yurudum bide bol bol merdiven cıktım :)
oglen tavuklu corba
su 2 litre kadar ictim sporsa 30 dk kadar yurudum bide bol bol merdiven cıktım :)
sıvı yağlar olsunda farketmez canm her doktor farklı bişey tavsiye ediyo.ama en tehlikeli grup yağlar 100 gr mı 500 kaloriYoğurdu biliyodum canm ama light yoğurt olması gerekiyor.
lightsa200 gr normalse 100 gr dio:)
kepek ekmeği kaç dilim birde yağ ne kadar canım ?
ya birşey sorucam yemekler de veya bu yumurta olayında ne kadar yağ kullanmamız gerek ve ne yağı kullanmamz gerek kızlar ?
ervacım deneme sürecindesin senden daha fazla katılım bekliyorum.tabi bu yeni gelen parfumaşkı moss ve burçezgi içinde geçerli.bazlama ekmek niyetine yine iyide yağı bol kullanılmamışsa.bende elimin altında görnce dayanamıyorumbu arada günaydın kızlar :)
dün giremedim malesef.
bugnkü kahvaltımı yazayım
sabah 4 bardak ılık su arkasından activia mısır gevrekli kahvaltılık yoğurt. ( 3 kaşık yiyebildim sadce )
sonra 2 kk peynir 3 zeytin yarım bazlama 2 ince dilim salam ( bazlama bitsede bnde kurtulsam! )
kızlar bu resmi de dün çekildim .
Eki Görüntüle 342462
oglen tavuklu corba
ben de sporu özlemişim valla. kendime geldim.süpermiş bende bugünlük sporumu tamamladım.özlemişim ya.yarın sabah komşumla erkenden inecez erkek günü olduğu için gizli yapıoz:))
bu menüde kola dışındakiler iyiymiş.az bile.ama ben cola zerosuz yasayamamki :S nasıl yani kalorisi yokki sakkaroz var icinde ???
ayıptır sorması leslie dediiginiz nedir desem :))
sabah:kepekli tost ekmegine incecik kaşarla tost
oglen:bir nar :)
aksam:ızgara tavuk iki kaşık pilav ve bir bardak maalesef normal kola
bu kadarcık :)sporsa oda yerlestirdim saatlerce indir kaldır spor sayılır sanırsam istanbulun yol rezilligide cabası :)
Evet kizlar benim menuye gelelim.. Bugun ev tasidik.. o yuzden butun gun hareket icindeydim.. ama fazla bi sey yemeye zamanim olmadi sporda yapamadim..
ama 9 saat sildigim yerler camlar tasidiklarim beni baya bi harekete soktu..
Sabah (08:30) - 2 bardak su, 5-6 zeytin, yagsiz peynir, cay, 2 dilim kepekli ekmek.
Oglen (14:00) - 2 bardak su, 1 parca sebzeli pizza
Ara (17:00) - 2 bardak su, 1 kivi, 1 portakal
Aksam (20:00) - 2 bardak su, 4 tane minik tavuk kanat, 4.-5 kashik rus salatasi, 1 bardak pepsi max, 1 dilim kepekli ekmek.. ( sagliksiz oldu ama tasinma yuzunden ev karman corman hazir yemek siparis verdik)
pek fazlalık yok canım görünüşte. incecik ol inş yaza kadar.
oglen tavuklu corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?