bu arada günaydın kızlar :)
dün giremedim malesef.
bugnkü kahvaltımı yazayım
sabah 4 bardak ılık su arkasından activia mısır gevrekli kahvaltılık yoğurt. ( 3 kaşık yiyebildim sadce )
sonra 2 kk peynir 3 zeytin yarım bazlama 2 ince dilim salam ( bazlama bitsede bnde kurtulsam! )
kızlar bu resmi de dün çekildim .
Eki Görüntüle 342462
menüm
S: 1 incir 2 kayısı ile müsli
ara: yarım armut
ara: biraz fındık , kayısı
Akşam : saat 5 gibi 4 köfte 4 kaşık makarna
şimdiye kadar 2 etiform bisküvi , 1 nar ,2 kivi
ben de sporu özlemişim valla. kendime geldim.
böyle günler de oluyor işte güzelim. yerleşme aşamasında kolaylıklar dilerim.
slm kızlar:
kızlar bugün sabh ki tarçınlı elmalı limonlu sirkeli formlden yaptım.iştahım kapanmadı açıldı çünkü dün bugün tartıldım hep artıdayım ona sinirlendim yedim sanırım.o yüzden yarın tarttılmaycam ve dikkat etmem lazım.akşm yediklerimden dolayı çok şiş hissediyorum kendimisucluluğuda cabası.o açmayı yemycektim......
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık lor,1 kaşık humus,1,5 haş yumurta,1 domates,1 salatalık,1 taze biber,bi parça küflü çökelek
ara:kızım yiyodu 4 kaşık arakladım sütlaçından
öğlen:4 kaşık makarna,1 kase ıspanak,1 kase çorba,2 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 tavuk köfte,1 kaşık bulgur pilavı.1 açma,1 kaşık makarna,haş brokoli,yoğurt,1 kase çorba
ara:yarım elma
menüm
S: 1 incir 2 kayısı ile müsli
ara: yarım armut
ara: biraz fındık , kayısı
Akşam : saat 5 gibi 4 köfte 4 kaşık makarna
şimdiye kadar 2 etiform bisküvi , 1 nar ,2 kivi
Bende sporu ozledim, ev yuzunden yapamiyorum pazartesine kadarda yapamicam.. ama evde yeterince yoruluyor durmak yok dogrusu..
yediklerime dikkat ediyorum ama bakalim cuma pem umitli degilim gecen haftaya gore.. gecen hafta sonuda bana yaramadi toplantilar yuzunden amapazartesi yine fena bi sekilde basliyorum..
Su diyetisyenin verdigi formul mu?? hani yogurtla beraber?? bende bunu yapsam mi dedim senin tavsiyenden sonra.. ama istah aciyorsa aman aman uzak duralim... :))
Hem uzulme, diyet yaparken insan.. ara sira boyle geliyolar birden ve insan artik dayanamiyor bozuyor niyeti.. cumaya kadar duzeltirsin..
bana az gibi geldi.. ama acikmiyorsan sorun yok.. bol suda ekledin mi super faydasini gorursun bu gidisle cumaya
ben artık haftaları şöle görüyorum :vermeyim ama almadanda atlatayım.bu hafta yani bugün 700 gr artıdaydım.üstelik reglimbiteli2 hafta oldu(umarım iki günde bi kısmınıda olsa atarım yoksa önümüzdeki hafta baya moral bozukluğu olur bana.takıma geldim geleli bi defa 200 gr almıştım en fazla
dünkü çikoyu 4.30 da yemiştim.
hep o saatlerde yesem akşam yemeğini 1 er kilo veririm haftada valla.denemiştim.
bu hafta sınav görevlerim var sadece. okul yok, tüm gün evde iş yaptım . hareket bereketi getiriyor.
sabah: yulaf ezmesi, 1 kayısı, 1 incir, süt, 1 lokma hindistan cevizi
ara: 1 portakal, yarım bardak süt,
öğle: 1 tabak yeşil mercimek,3 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal, yarım bardak süt,1 lokma hindistan cevizi
ara:1 paket diyet bis.
ara:1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek
akşam: 5 kaşık tarhana çorbası, 75 gr yufka, 3 lokma çiğ köfte ,3 küçük çatal makarna
ara: 1 tutku(50 cal)
4 mil hızlı lesli, 50 mekik.
canmcım sennde bugün menün baya kabarık görünüyor:)memurun veresiye defteri gibi:))))dünkü çikoyu 4.30 da yemiştim.
hep o saatlerde yesem akşam yemeğini 1 er kilo veririm haftada valla.denemiştim.
bu hafta sınav görevlerim var sadece. okul yok, tüm gün evde iş yaptım . hareket bereketi getiriyor.
sabah: yulaf ezmesi, 1 kayısı, 1 incir, süt, 1 lokma hindistan cevizi
ara: 1 portakal, yarım bardak süt,
öğle: 1 tabak yeşil mercimek,3 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal, yarım bardak süt,1 lokma hindistan cevizi
ara:1 paket diyet bis.
ara:1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek
akşam: 5 kaşık tarhana çorbası, 75 gr yufka, 3 lokma çiğ köfte ,3 küçük çatal makarna
ara: 1 tutku(50 cal)
4 mil hızlı lesli, 50 mekik.
benim bugunku menu..
Sabah : 1cay, 1 dilim ekmek, 1 ucgen peynir, 5 zeytin
Ara: Kirmizi portakal.. 2 bardak su
Oglen: Salatalik, 1 tavuk but, 2 bardak su
Aksam: 2 kofte, salata, 1 dilim ekmek,
10-12 gunluk cikolatasiz, tatlisiz uzak durmamdan sonra bugun 5-6 kasik dondurma yedim kizlar
hangisi canm iştah acıyomu anlamadım??yoğurtu ve sütü öğnlere dağıtın dio.ben öğnlerimde çeşitlilik olsun die hep yoğurt ekliyorum.iştahımın pek arttığı sölenemez ama önümde görnce dayanamıyorum.okadar iradeli değilim.
bende beğendim tatlım.aç kalmadan zayıflatır bu adamı.yağı vurguluyor ama ona dikkat etmek lazım.Ayça Kaya'dan zayıflatan kalsiyum diyetine bayıldım canım.
şimdi içinde,koruyucu dönem için de süper.
Benim bu haftaki korkumda bu geleli verdigim 1 bucuk kilodan fazla.. onu geri almaktan korkuyorum.. insallah oyle degildir yoksa cok keyfim bozulur..
Ama pes etmek yok zeynepcim.. kilomuzda hayat gibi.. bi yukari bi asagi.. hem biliyormusun.. Ben tartinin yerini degisince kiloda fark oluyor.. hali uzerinde daha cok cikti..
banyoda yaptim daha az, yatak odamda yerde yaptim 300 gr daha az gosterdi.. yani bence birazda tarti ile ilgili sorun oluyor bazen.. :44: ayrica herzaman tartiyi seni +1 kg fazla gosterdigini dusun.. spor hocam bana oyle demisti..
Canim benim menun guzel olmus cok saglikli faydali seyler var.. ama haftada en fazla 2 portakal tuketmeni oneriyorum.
cunku portakal cabuk kana karisiyor, yag yakmayi engeliyor ayrica cok cabuk aciktiriyor.. :))
Hani tarcinli formulden yaptim istahim acildi dedin ya.. onu icincemi istahin acildi.. acaba benim turkcem yine yetersizmi kaldi anlamadim galiba:44::44:
bende beğendim tatlım.aç kalmadan zayıflatır bu adamı.yağı vurguluyor ama ona dikkat etmek lazım.
ama ben bidaha kilo alacam die çok korkuyorum.aynı şey ilk başladığım kilo içinde geçerli.ben kendi verdiğim kiloyu takip ediyorum.en az 10 kilom daha varsıkılmamak için elimden geleni yapıyorum
yok canm ben dikkatsiz yazmışım.o ferahlatıp tokluk hissi veriyoda.ben sabahtan tartılınca moralim bozuldu ve iştahım acıldı:))
yoksa ben bi ay kadar sirke kullandım.içini temizliyo insanın öle diolar.
Bende o kadar vermek istiyorum.. 10 kilo versem dunyalar benim olucak.. of aslinda cok zor degil.. yani insanlar o kiloyu 2-3 ayda veriyolar..
ama iste is guc, ev felan filan araya giriyor.. birde evde diyet yapan tek kisi benim.. digerleri normal yemek yerken benim diyet uygulamam dahada zor oluyor..
Bende sirke cok kulaniyorum salatada felan.. tatli istegimi yok ediyor.. ama uzulme.. moralini yuksek tut.. arada sirada olur oyle..
yaz mevsimini dusun.. citirli gunlerini..
ay sorma yazın o sağımdan solumdan yağ pırtlamadan giyinmek paha biçilemez:)))okula hep dizaltı etek alıyodum.artık bariz belli oluyor ya kilo verdiğim diz üstü aldım bu defa:)özlemişim kendime güvenerek kıyafet almayı rahat rahat giyinmeyi:)
cancağızlarım kızım uyudu içerde.bilgisayarı kapayıp onu buraya alacam ii geceler olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?