Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüm
S: 1 incir 2 kayısı ile müsli
ara: yarım armut
ara: biraz fındık , kayısı
Akşam : saat 5 gibi 4 köfte 4 kaşık makarna
şimdiye kadar 2 etiform bisküvi , 1 nar ,2 kivi
akşama çok meyve de iyi değil aslına bakarsan gün içinin acısı bu akşam meyvesinden çıkmış. gün içine yay bence.
sütlaç va açma gçze batıyor tabii. tatilde bile iyi gittin canım.
yarına dikkat.

bu diyeti çok tuttum kızlar. takımcak uygulayalım lütfen.
ben yarın başlıcam. 1 hafta devam etmek istiyorum. şu artılarım gitsin artıkkkk.

ayça kaya nın kalsiyum diyeti
haftada iki kez uygulanacak menü
(cuma-pazartesi haftasonu kaçıranlar için
veya kaçırılan günlerin ertesi gün diyeti için.)
sabah: 1 bardak süt , 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut(meyve)
ara: -istenirse sabahki armut araya kaydırılabilir
öğle: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği(1 kg sebzeye 2 kaşık yağ), 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 fincan süt, 1 çay kaşığı kahve, 1 meyve, yarım paket diyet bis.
akşam: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara:

haftada 5 gün uygulanacak menü
sabah: 2 dilim ekmek,, 1 kk peynir 1 yumurta, 4-5 zeytin, salatalık, domates, dereotu,biber maydanoz
ara:
öğle: 100 gr. ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata
ara: ayva, yulaf ezmesi, yoğurt
akşam: 1 kase çorba, haşlama sebze, yoğurt,salata,1 portakal
ara:

haftada 2 kilo kayıp için

160cm. boyuda 70-80kg.daki bayanlar için hazırlanmıştır.

pazartesi ev dahada bi duzene girmistir.. ozaman bende buna mutlaka baslicam..

çok güzel menü canım. darısı yarına.

ben de almaktan korkuyorum hele ki bu tatili görünce. yap yap geri al. çok gıcıkk.

eve normal yemek yapmak, makarna vb. beni de çok zorluyor. hele oğluma yedirirken kendimi tutmak, her gün bir sınav valla.

cnm bnm çok saol o zamn bn gene zeytinyağı kullanaym en sağlıklı olan o :)
daha fazla aktif oluyorum aslında cnm ama ne zaman grsem kimse yok bakıp çıkıyorum.

pek fazlalık yok canım görünüşte. incecik ol inş yaza kadar.

arkadaşlara katılıyorum. ara istiyoz.

inş cnm hep beraber amin :)

Gayet fit görünüyorsun canımm,

saol cnm ama değilm işte

cnm bnm tartı konusunda moralini bozma biliyorum fazla çıkınca olmuyo bu iş bırakayım diosun ki bn de öle diorum ama yicez yicez sonra gene diyetlere başlıcaz... keşke bi kere yapsak tam yapsak şu diyeti ya şişlik konusunda bnde sana katılıyorum pişmanlık duyuyorum o göbüşe bakınca

menüm
S: 1 incir 2 kayısı ile müsli
ara: yarım armut
ara: biraz fındık , kayısı
Akşam : saat 5 gibi 4 köfte 4 kaşık makarna
şimdiye kadar 2 etiform bisküvi , 1 nar ,2 kivi

oldukça ii canm bu arada akşamları hafif bi çorba da ii olur :)

cnm menün iyi ama bişey dikkatemi çekti diyet bis. 1 paket mi yedin ? diyet olsa bile 1 paketi oldkça fazla cal. tatlm. o yüzden adet adet yememiz gerek onuda.
spor kısmın çok iyi ama

Olur öle şeylerr bu arada su bu kadar değil dmi cnm ? ha bu arada dondurma kışın yenecek en ii tatlı diyor tülin şahin. vanilyalı veya meyveli terch edin diyor. tabi 1 top kadar

cancağızlarım kızım uyudu içerde.bilgisayarı kapayıp onu buraya alacam ii geceler olsun:)

İİ geceler sizede cnm mışıl mışıl uyuyun inş :)

denemek lazım diyor içim ama gel görki kaçıncı liste bu biliyo msuusn masa üstümde SAKIN SİLME diye bir diyet listesi var ama açıp bakmıyorum off off

sardım işte git gel yedim paketi 1 - 1
ay takımın biraz kasmaya ihtiyacı var bence.
hep beraber uygulayıp, tabi bir kaç kişi de olabilir. herkesi zorunlu tutamayız. zamanı, gün akışı uymayabilir.
uyucak olanlarla başlayıp da uymayan menüler sunanlar olursa spor cezası verebiliriz. en azından 1 hafta.

ben biraz önce bugün üzerine (4 mil + 50 mekik-ki akşama kadar da ev işi yaptım) 4 mil hızlı + 50 mekik daha yaptım. ne yapalım bu iş böle salınca gidiyo.
toparlanalım arkadaşlar.
ayrıca nacizane hatırlatayım. cumadan sonra sizi kemir kemir kemirecek biri tepemize dikilecek. gel artıkk.

kendimi çok kalın hissediyorum. özellikle 63.2 yi gördükten sonra şişince.üff üff

Son düzenleme:
şulemm ayenen senleyim tatlım:))bugün ben dün kaçırdığım içn önce tarçın elma limon ve sirkemi içiyorum ve sonra süt ve yulaf gevreği.gitsin karayağlar artık sabrm kalmadı(
bozmıycam canıma tak etti artık.erim erim eriycem:)birbirimizi kontrol edelim 1 ahfta kaçamak hiç yok kuralı koyalım.eğer haftaya cumaya1 ile 2 kilo arası verrisek istediğimiz bi kaçamağı bi öğnde yiyelim:))ama sonra geri devam.
bende en cok onda zorlanıyorum.kızımın sütlaçı ,böreği, hiç yemesem bi lokma ağzıma atıyorum.

aynen öle prensesim kaptanım gelmeden kuralımızı belirleyelim.bugün benm spor günüm canıma okuycam.bu arada istanbul kara kalktı.okullar tatl olabilir.tatil olmazsa arabyla yada arabasız nasıl gidcem hiç bilmiyom

ben de beğendim bu hafta uygulayalım ,

Kızlar bende şimdi kalsiyum diyetini inceledim , süper valla yapalım ya....

nezaman başlayalım , zeyneppp, suleee...

günaydın yaz çıtırları.

ben de beğendim bu hafta uygulayalım ,

kızlar ben planımı şöyle yaptım. yarın arkadaşıma gidecem. yani ondan geri kalamam.

bugün ve cumartesi 2 günlük olan -yulaflı-
cumaya kadar da 5 günlük menü.
inş haftaya cuma yüzümüzde güller açacak ki ayın 17si oluyor. 1 mart hedeflerimize ancak yetişiriz.

canm bende bugün o 2 günlük olanı başladım.kaçamak olunca ona dönecem.kaçamk yokta misafirliğe gidince diyim:))

süpermiş ama arkadaşında abartma ve akşamı uygula yine.bütün gününü öldrme bence:)

evet misafirlik dışı kaçamak yok. onda da abartmak yok.
bu kararlılık bile iyi hissettirdi.
bugün ben de çaylarıma özen göstereceğim. onlar da çok frenleyici etki yapıyor. ama sirkeye felan gelemem valla.

ben de bu gün başlaıyayım

valla gaza geldim iyi oldu kadi kolay gelsin bize......

Prensespericim ...yarın için bizi hoşgör, bakk yeni bir diyete başlıyoruz .

Son düzenleme:
kızlar günaydın kalsiyum diyetine mi başlıyonuz hayrlı olsun :)

bu sabah ki menüm :
3 bardak ılık su sonra 1 şekersz açık çay
1 bazlama 2 ince dilim salam 4 küçk dilim domatas 4 zeytin

şimdide yürüyüşe çıkıcam canlarım :)
ha unutmadan şuan da yeşil çay içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…