akşama çok meyve de iyi değil aslına bakarsan gün içinin acısı bu akşam meyvesinden çıkmış. gün içine yay bence.menüm
S: 1 incir 2 kayısı ile müsli
ara: yarım armut
ara: biraz fındık , kayısı
Akşam : saat 5 gibi 4 köfte 4 kaşık makarna
şimdiye kadar 2 etiform bisküvi , 1 nar ,2 kivi
sütlaç va açma gçze batıyor tabii. tatilde bile iyi gittin canım.slm kızlar:
kızlar bugün sabh ki tarçınlı elmalı limonlu sirkeli formlden yaptım.iştahım kapanmadı açıldı çünkü dün bugün tartıldım hep artıdayım ona sinirlendim yedim sanırım.o yüzden yarın tarttılmaycam ve dikkat etmem lazım.akşm yediklerimden dolayı çok şiş hissediyorum kendimisucluluğuda cabası.o açmayı yemycektim......
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık lor,1 kaşık humus,1,5 haş yumurta,1 domates,1 salatalık,1 taze biber,bi parça küflü çökelek
ara:kızım yiyodu 4 kaşık arakladım sütlaçından
öğlen:4 kaşık makarna,1 kase ıspanak,1 kase çorba,2 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 tavuk köfte,1 kaşık bulgur pilavı.1 açma,1 kaşık makarna,haş brokoli,yoğurt,1 kase çorba
ara:yarım elma
bu diyeti çok tuttum kızlar. takımcak uygulayalım lütfen.
ben yarın başlıcam. 1 hafta devam etmek istiyorum. şu artılarım gitsin artıkkkk.
ayça kaya nın kalsiyum diyeti
haftada iki kez uygulanacak menü
(cuma-pazartesi haftasonu kaçıranlar için
veya kaçırılan günlerin ertesi gün diyeti için.)
sabah: 1 bardak süt , 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut(meyve)
ara: -istenirse sabahki armut araya kaydırılabilir
öğle: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği(1 kg sebzeye 2 kaşık yağ), 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 fincan süt, 1 çay kaşığı kahve, 1 meyve, yarım paket diyet bis.
akşam: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara:
haftada 5 gün uygulanacak menü
sabah: 2 dilim ekmek,, 1 kk peynir 1 yumurta, 4-5 zeytin, salatalık, domates, dereotu,biber maydanoz
ara:
öğle: 100 gr. ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata
ara: ayva, yulaf ezmesi, yoğurt
akşam: 1 kase çorba, haşlama sebze, yoğurt,salata,1 portakal
ara:
haftada 2 kilo kayıp için
160cm. boyuda 70-80kg.daki bayanlar için hazırlanmıştır.
çok güzel menü canım. darısı yarına.benim bugunku menu..
Sabah : 1cay, 1 dilim ekmek, 1 ucgen peynir, 5 zeytin
Ara: Kirmizi portakal.. 2 bardak su
Oglen: Salatalik, 1 tavuk but, 2 bardak su
Aksam: 2 kofte, salata, 1 dilim ekmek,
10-12 gunluk cikolatasiz, tatlisiz uzak durmamdan sonra bugun 5-6 kasik dondurma yedim kizlar
bende beğendim tatlım.aç kalmadan zayıflatır bu adamı.yağı vurguluyor ama ona dikkat etmek lazım.
ama ben bidaha kilo alacam die çok korkuyorum.aynı şey ilk başladığım kilo içinde geçerli.ben kendi verdiğim kiloyu takip ediyorum.en az 10 kilom daha varsıkılmamak için elimden geleni yapıyorum
Bende o kadar vermek istiyorum.. 10 kilo versem dunyalar benim olucak.. of aslinda cok zor degil.. yani insanlar o kiloyu 2-3 ayda veriyolar..
ama iste is guc, ev felan filan araya giriyor.. birde evde diyet yapan tek kisi benim.. digerleri normal yemek yerken benim diyet uygulamam dahada zor oluyor..
Bende sirke cok kulaniyorum salatada felan.. tatli istegimi yok ediyor.. ama uzulme.. moralini yuksek tut.. arada sirada olur oyle..
yaz mevsimini dusun.. citirli gunlerini..
sıvı yağlar olsunda farketmez canm her doktor farklı bişey tavsiye ediyo.ama en tehlikeli grup yağlar 100 gr mı 500 kalori(ben yemeklerime yemek kaşığıyla koyuyorum mesela 1 kg ıspanak yaptım dün 2 yemek kaşığı ayçiçek koydum.yumurtaya da seramik tavam var 1 kaşık koyuyorum peçetteyle yediriyorum yetiyo o.yumurtanın en iisi haşlanmış olanı yinede bence
ervacım deneme sürecindesin senden daha fazla katılım bekliyorum.tabi bu yeni gelen parfumaşkı moss ve burçezgi içinde geçerli.bazlama ekmek niyetine yine iyide yağı bol kullanılmamışsa.bende elimin altında görnce dayanamıyorumbitirene kadar yiyorum.tabağımdada aynı şekilde asla yemek artmycak doysam bile bitiriyorum.foto fikride iimiş.fazla kilon yok balık etlisin.dur cumaya hemen bende çekiliyim:)
pek fazlalık yok canım görünüşte. incecik ol inş yaza kadar.
arkadaşlara katılıyorum. ara istiyoz.
Gayet fit görünüyorsun canımm,
slm kızlar:
kızlar bugün sabh ki tarçınlı elmalı limonlu sirkeli formlden yaptım.iştahım kapanmadı açıldı çünkü dün bugün tartıldım hep artıdayım ona sinirlendim yedim sanırım.o yüzden yarın tarttılmaycam ve dikkat etmem lazım.akşm yediklerimden dolayı çok şiş hissediyorum kendimisucluluğuda cabası.o açmayı yemycektim......
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık lor,1 kaşık humus,1,5 haş yumurta,1 domates,1 salatalık,1 taze biber,bi parça küflü çökelek
ara:kızım yiyodu 4 kaşık arakladım sütlaçından
öğlen:4 kaşık makarna,1 kase ıspanak,1 kase çorba,2 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 tavuk köfte,1 kaşık bulgur pilavı.1 açma,1 kaşık makarna,haş brokoli,yoğurt,1 kase çorba
ara:yarım elma
menüm
S: 1 incir 2 kayısı ile müsli
ara: yarım armut
ara: biraz fındık , kayısı
Akşam : saat 5 gibi 4 köfte 4 kaşık makarna
şimdiye kadar 2 etiform bisküvi , 1 nar ,2 kivi
dünkü çikoyu 4.30 da yemiştim.
hep o saatlerde yesem akşam yemeğini 1 er kilo veririm haftada valla.denemiştim.
bu hafta sınav görevlerim var sadece. okul yok, tüm gün evde iş yaptım . hareket bereketi getiriyor.
sabah: yulaf ezmesi, 1 kayısı, 1 incir, süt, 1 lokma hindistan cevizi
ara: 1 portakal, yarım bardak süt,
öğle: 1 tabak yeşil mercimek,3 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal, yarım bardak süt,1 lokma hindistan cevizi
ara:1 paket diyet bis.
ara:1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek
akşam: 5 kaşık tarhana çorbası, 75 gr yufka, 3 lokma çiğ köfte ,3 küçük çatal makarna, diyet kola içtim
ara: 1 tutku(50 cal)
4 mil hızlı lesli, 50 mekik.
benim bugunku menu..
Sabah : 1cay, 1 dilim ekmek, 1 ucgen peynir, 5 zeytin
Ara: Kirmizi portakal.. 2 bardak su
Oglen: Salatalik, 1 tavuk but, 2 bardak su
Aksam: 2 kofte, salata, 1 dilim ekmek,
10-12 gunluk cikolatasiz, tatlisiz uzak durmamdan sonra bugun 5-6 kasik dondurma yedim kizlar
cancağızlarım kızım uyudu içerde.bilgisayarı kapayıp onu buraya alacam ii geceler olsun:)
ben yarın başlıcam. 1 hafta devam etmek istiyorum. şu artılarım gitsin artıkkkk.
öğle: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği(1 kg sebzeye 2 kaşık yağ), 1 dilim ekmek, salata
akşam: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara:
sabah: 2 dilim ekmek,, 1 kk peynir 1 yumurta, 4-5 zeytin, salatalık, domates, dereotu,biber maydanoz
ara:
ara:
cnm menün iyi ama bişey dikkatemi çekti diyet bis. 1 paket mi yedin ? diyet olsa bile 1 paketi oldkça fazla cal. tatlm. o yüzden adet adet yememiz gerek onuda.
spor kısmın çok iyi ama
denemek lazım diyor içim ama gel görki kaçıncı liste bubiliyo msuusn masa üstümde SAKIN SİLME diye bir diyet listesi var ama açıp bakmıyorum off off
şulemm ayenen senleyim tatlım:))bugün ben dün kaçırdığım içn önce tarçın elma limon ve sirkemi içiyorum ve sonra süt ve yulaf gevreği.gitsin karayağlar artık sabrm kalmadıbu diyeti çok tuttum kızlar. takımcak uygulayalım lütfen.
ara:
ara:
ara:
bende en cok onda zorlanıyorum.kızımın sütlaçı ,böreği, hiç yemesem bi lokma ağzıma atıyorum.çok güzel menü canım. darısı yarına.
ben de almaktan korkuyorum hele ki bu tatili görünce. yap yap geri al. çok gıcıkk.
eve normal yemek yapmak, makarna vb. beni de çok zorluyor. hele oğluma yedirirken kendimi tutmak, her gün bir sınav valla.
sardım işte git gel yedim paketi 1 - 1
ay takımın biraz kasmaya ihtiyacı var bence.
hep beraber uygulayıp, tabi bir kaç kişi de olabilir. herkesi zorunlu tutamayız. zamanı, gün akışı uymayabilir.
uyucak olanlarla başlayıp da uymayan menüler sunanlar olursa spor cezası verebiliriz. en azından 1 hafta.
ben biraz önce bugün üzerine (4 mil + 50 mekik-ki akşama kadar da ev işi yaptım) 4 mil hızlı + 50 mekik daha yaptım. ne yapalım bu iş böle salınca gidiyo.
toparlanalım arkadaşlar.
ayrıca nacizane hatırlatayım. cumadan sonra sizi kemir kemir kemirecek biri tepemize dikilecek.gel artıkk.
kendimi çok kalın hissediyorum. özellikle 63.2 yi gördükten sonra şişince.üff üff
ara:
ara:
ara:
canm bol meyveli güzel bi menü olmuş bu hafta farkedecen inşallah:)
ayrıca nacizane hatırlatayım. cumadan sonra sizi kemir kemir kemirecek biri tepemize dikilecek.gel artıkk.
şulemm ayenen senleyim tatlım:))bugün ben dün kaçırdığım içn önce tarçın elma limon ve sirkemi içiyorum ve sonra süt ve yulaf gevreği.gitsin karayağlar artık sabrm kalmadı(
bozmıycam canıma tak etti artık.erim erim eriycem:)birbirimizi kontrol edelim 1 ahfta kaçamak hiç yok kuralı koyalım.eğer haftaya cumaya1 ile 2 kilo arası verrisek istediğimiz bi kaçamağı bi öğnde yiyelim:))ama sonra geri devam.
bende en cok onda zorlanıyorum.kızımın sütlaçı ,böreği, hiç yemesem bi lokma ağzıma atıyorum.
aynen öle prensesim kaptanım gelmeden kuralımızı belirleyelim.bugün benm spor günüm canıma okuycam.bu arada istanbul kara kalktı.okullar tatl olabilir.tatil olmazsa arabyla yada arabasız nasıl gidcem hiç bilmiyom
ben de beğendim bu hafta uygulayalım ,
Kızlar bende şimdi kalsiyum diyetini inceledim , süper valla yapalım ya....
nezaman başlayalım , zeyneppp, suleee...
canm bende bugün o 2 günlük olanı başladım.kaçamak olunca ona dönecem.kaçamk yokta misafirliğe gidince diyim:))Kızlar bende şimdi kalsiyum diyetini inceledim , süper valla yapalım ya....
nezaman başlayalım , zeyneppp, suleee...
günaydın yaz çıtırları.
kızlar ben planımı şöyle yaptım. yarın arkadaşıma gidecem. yani ondan geri kalamam.
bugün ve cumartesi 2 günlük olan -yulaflı-
cumaya kadar da 5 günlük menü.
inş haftaya cuma yüzümüzde güller açacak ki ayın 17si oluyor. 1 mart hedeflerimize ancak yetişiriz.
canm bende bugün o 2 günlük olanı başladım.kaçamak olunca ona dönecem.kaçamk yokta misafirliğe gidince diyim:))
süpermiş ama arkadaşında abartma ve akşamı uygula yine.bütün gününü öldrme bence:)
prensesim hepimiz kalsiyum diyetine başlıyoz.ssende katılcanmı bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?