Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım tam hakkını verelim. hem öğlen de iki ekmek olmuş çorbayla, hem de akşam 1 kase kuru 1 ekmeği geçmiş.
ayağın iyi olunca af yok fazladan spor yapcan.

güzel olmş cnm bu bahsettgnz diyet dmi ?
bn gene bşy sorcam şimdi genelde kahvaltıdan sonra çıkıp dolaşıyorum en az 3 saat bunu egzerszden sayablr miyim snce ?

yani sırf yürüyosan süper. mağaza geziyo olsan bile iyi bir süre. kendini tart, 1 saat tempolu yürüyüş yeterli günlük olarak. sen erdesin. bu havalarda nasıl dışarıda o kadar kalıyosun?
her akşam tekrar spor yapı yomusun? bu akşam için mi? çok hırpalama kendini
menülerini düzenlemeye çalış.

tebrik ederim süpersinnnn

sağol, çok halsiz oldum ama. spor da akşama kaldı.

Son düzenleme:
yarın ola hayrola. ben de korkuyom zeynepcim. burası da kara teslim. okula rahat gidersin inş.

bi de hindistan cevizinin kalorisini sormuştu biriniz.atlamıştım. 100 gr. 525 kalori.
1 lokma dediğim 4-5 gr. oluyordu.geç oldu ama. idare edin.
alda ablayı merak ediyom. nasıl acaba?

Son düzenleme:
menünü sewdim :) ama kahvaltıyı nden öle yaptın daha doyurucu bi kahvaltı yapsaydın ya ?

tekrar yazıyorum cunkuu benn kahvaltı yapamıyorumm inanın onu yemek bile işkence resmen elimde kemiriyorum saatlerce :)

Biraz az olmus.. diyet listene ara ogunler katman lazim.. yoksa yag yakman zor olur.. :))
evet ama ben acıkmıyorumki ? yani acıkmadıgım halde yemek yemek bence gereksiz yeme alıskanlıgımda hic ara ogun olmadıki benm ? :) olsa olsa kahve sigara yapaırm oda sekersiz zaten :)

herkese merhabalarr bu ara fazla paylasım yapamadım cok ozur dilerim ders programı secmektir yurda yerlesmektir ozledıgım arkadsları gormektir derken fakat irademe hakim oluyorum gitgide :) kesinlikle kacırmıyorum olcuyu :)

sabah:1 cırpılmıs yumurta yagsız
oglen:6-7 kasık kadar meyveli yogurt (icine bide elma dogradım cok seviyorum oyle olunca)
aksam:2 kaşık kori soslu tavuk 2 kasık pilav ve haslanmıs brokoli
ekstrra olarka birer sekerle 3 cay ictim :)
spor yapmadım tamamen tembellik gunumdu

Cnm afyondayım bn. burda da hava çok soğuk kar yağıyor ama bz yürümeyi severiz biraz kahvaltıdan sonra öle bi tur atmk için çıkarız.birde akşam yemekleriden sonra çıkarız. bugün akşam çıkmadım bnde egzersz yaptım 50 mekik çektim birazda cd den bir kaç harekt yaptım.
ben evdeyken gayet iyidi menülerim faln ama afyona gelince mahvaldu herşeyden yemeye başladım napayım önüme geliyor azcık yiyim diyorum sonrada amaann yedim nasılsa diip biraz daha yiyiyorum.

bütün gün baya bi karbonhidrat ağırlıklı beslenmişisn.pek diyetle alakası yok yediklerinin bence.öğrenci yemeği diemi dicem ama kendine alternatifler yaratmalısın bence gün içinde yiyebileceğin?
güzel olmş cnm bu bahsettgnz diyet dmi ?
bn gene bşy sorcam şimdi genelde kahvaltıdan sonra çıkıp dolaşıyorum en az 3 saat bunu egzerszden sayablr miyim snce ?
evet canm o diyet.oturarak yaktığından daha fazla kalori yaktığın kesin ama yine yapabiliyosun kalp atışını hızlandıracak tempoda yarım saatini yürümeye calış:)
ben sormuştum canm.oda kuruyemişler gibi desene:)bi lokmadan bişey olmaz canm.bende ceviz seviyorum mesela günde bi tane yiyorum genelde.eksilttiğim yağlarla telafi ediyorum onu.
merak ettim lolo nerde??
lolo bu hafta takıma alınmazsam cıkacam demişti.sanırım bıraktı.
en azından diyete uygun şeyler.yarın sabah kilonu tartmayı unutma tatlım.
sanki oglen fazla gecistirilmis ama aksam ve sabah guzel gorundu gozume

senn gibi oda öğleni geçiştirmiş canm:))

nerde hareket orda bereket:) bide şu yediklerini ayarlasan süper olacak.uyma arkadaşlarına bizim fazlalıklarımız var.muhtemelen onlar cıtırdırlar:)

nerde hareket orda bereket:) bide şu yediklerini ayarlasan süper olacak.uyma arkadaşlarına bizim fazlalıklarımız var.muhtemelen onlar cıtırdırlar:)

eh yaniii cnm biliyorum zaten sorunum bazlama benm
ALLAH dan 3 tane kaldı yarın bitecek o bazlama sonuçta diyet işi moral işi. bn moralmen yenik başlıyorum kahvaltıdan sonra.
telafi etmek için sonra yürüyorum ama gelince bida yiyorum falan filan.
ama haklısın 4 gündür böleyim ya. yarın düzeltiyorum sana söz :)

aslında yarın sabahın korunde dersim var o yuzden ben simdiden yazıyorum kilomu bu sabah tartıldım,65.6 kg yani 1.4 kg vermisim ki bence bi kısmı bagırsaklar bosaldı diye :) ama olsn kacırmıstım bu hafta yine de guzel bence :))

Super valla, dicek bi sey yok.. boyle devam etmelisin..

Sabah kepekli lavas, zeytin , peynir

oglen 4 tane pirinç patlagi 3 tane peynirli mini muffin

aksam sandal kofte yemegi yogurtlu haslanmis brokoli

2 lt su içtim ve spor yapamadim ama çok yorgunum

Net ve oz bir menu olmus.. ama diyetinde biraz daha kalorisi dusuk meyveler gormek istiyoruz.. kivi mesela

Zeynepcimmm, super olmus.. gecen gunun acisini cikarmissin boyle saglikli yiyerek.. insallah bugun tartida eksik cikarsinda sevincine sevinc eklersin

Az yemek olmus, ama yemeklerin karbonhidrat icerigi fazla.. Eminim ki telasli bi gundu bu yuzden boyle oldu:44:

yemesini düzene koyamadığı için canı sıkılmış olabilir. inş daha iyidir.

Spor yapamamissin ama olsun menu guzel.. fazla yagli yok.. yeterincede su ictin mi tamamdir..

Canim bir hatada mi verdin o kadar kiloyu?? eger oyleyse masallah cok basarili..

Benim Menu

Sabah- 1 cay, 2 dilim ekmek, Omlet

Ara- 1 portakal + 3 bardak su

Oglen- 3 kivi, 1 diyet biskuvi, 2 bardak su

Ara- 1 salatalik, 3 bardak su

Aksam- Salata, ve kiymali taco. 2 bardak su

günaydın kızlar

beste menülerinde güzel gidiyorsun (gerçi dün öğlen bisküvi ile olmus onu begenmedim) ama neden ilerleyemiyorsun anlamadım :44:

parfumaski tebrik ederim kaybın güzel

deneme sürecinde olan diğer arkadaşlarımdanda sonuçlarını bekliyorum

**4.takım 243. ETAP **

tugba8424(99,3/
zeynepece2009 (72,6/
suleoz(64.9/
Drosofila (geri dönmek üzere ayrıldı)
Vıdıvıdı (80,9/
beste(62,5/

4.Takim ortalaması:

bir arkadaş daha çağırdım bilgilerinize

Hayirli cumalar kizlar. 68 ile basladim diyete gecen hafta. Sabah kiyafetsiz tartildim ve 66,2 yazdi olleyyy

Simdi 2 dilik kepek ekmegi seytin ve peynirle kahvalti yapiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…