canlarım menüm:
her sabah hazırlayacağım karışımımı içtim:limon,sirke,tarcın,elma
sabah:yarım elma,yarım kase kadar süt ve yulaf ezmesi
öğle:biraz haş bokoli biraz biber,biraz yoğurt,küçük bi kase corba,1 dilim ekmk
ara:yarım mandalina,yarım elma,6 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase kuru fasulye,1 tabak yoğurtlu karnıbahar,bol limonlu turp,salata
ekmek ve çorba yerine kuru fasulye yedim:)
spor:25 dakika yürüdüm,200 ip,karın hareketleri,ağırlık,10 dakika bisiklet
fazla yürüyemedim ayakkabı ayağımı vurdu:)
güzel olmş cnm bu bahsettgnz diyet dmi ?
bn gene bşy sorcamşimdi genelde kahvaltıdan sonra çıkıp dolaşıyorum en az 3 saat bunu egzerszden sayablr miyim snce ?
tebrik ederim süpersinnnn
merak ettim lolo nerde??
menünü sewdim :) ama kahvaltıyı nden öle yaptın daha doyurucu bi kahvaltı yapsaydın ya ?
evet ama ben acıkmıyorumki ? yani acıkmadıgım halde yemek yemek bence gereksiz yeme alıskanlıgımda hic ara ogun olmadıki benm ? :) olsa olsa kahve sigara yapaırm oda sekersiz zaten :)Biraz az olmus.. diyet listene ara ogunler katman lazim.. yoksa yag yakman zor olur.. :))
sıvı yağlar olsunda farketmez canm her doktor farklı bişey tavsiye ediyo.ama en tehlikeli grup yağlar 100 gr mı 500 kalori(ben yemeklerime yemek kaşığıyla koyuyorum mesela 1 kg ıspanak yaptım dün 2 yemek kaşığı ayçiçek koydum.yumurtaya da seramik tavam var 1 kaşık koyuyorum peçetteyle yediriyorum yetiyo o.yumurtanın en iisi haşlanmış olanı yinede bence
ervacım deneme sürecindesin senden daha fazla katılım bekliyorum.tabi bu yeni gelen parfumaşkı moss ve burçezgi içinde geçerli.bazlama ekmek niyetine yine iyide yağı bol kullanılmamışsa.bende elimin altında görnce dayanamıyorumbitirene kadar yiyorum.tabağımdada aynı şekilde asla yemek artmycak doysam bile bitiriyorum.foto fikride iimiş.fazla kilon yok balık etlisin.dur cumaya hemen bende çekiliyim:)
menü az ve cacık dışında karbonhidrat ağırlıklı sebze ve meyvede eklemelisin öğünlerine.ayrıca laraya da katılıyorum ara eklemelisin
[/QUOTE
evet sebze meyve eksik cunku yurda yeni yerlestim anca bugun yaptım alısverisimi :) ara konusunda gercekten inat ediyorum su an hem ara ogun yiyecek vaktim yok hem acıkmıyorum
ben de sporu özlemişim valla. kendime geldim.
bu menüde kola dışındakiler iyiymiş.az bile.
leslie de 2-3-4-5- millik evde yürüyüş yaptıran bir bayan. (walk at home) baya işe yarıyor. tavsiyedir.
arkadaşlara katılıyorum. ara istiyoz.
araştırıcam leslie 'yi:)
Sabah kepekli lavas, zeytin , peynir
oglen 4 tane pirinç patlagi 3 tane peynirli mini muffin
aksam sandal kofte yemegi yogurtlu haslanmis brokoli
2 lt su içtim ve spor yapamadim ama çok yorgunum
yani sırf yürüyosan süper. mağaza geziyo olsan bile iyi bir süre. kendini tart, 1 saat tempolu yürüyüş yeterli günlük olarak. sen erdesin. bu havalarda nasıl dışarıda o kadar kalıyosun?
her akşam tekrar spor yapı yomusun? bu akşam için mi? çok hırpalama kendini
menülerini düzenlemeye çalış.
.
bütün gün baya bi karbonhidrat ağırlıklı beslenmişisn.pek diyetle alakası yok yediklerinin bence.öğrenci yemeği diemi dicem ama kendine alternatifler yaratmalısın bence gün içinde yiyebileceğin?zeynepcim bn sabah yedim hemen grdim foruma o yüzden yazayım dedim :)
öğlen (saat 4 de) ketçaplı makarna (5 kaşıklık )
ara 3 parça eti form
akşm ( 1 saat önce ) bazlama 1 adet salam zeytin krem pynir yedim oda çok acıktgm içn yoksa yemicektim
şimdide egzersiz cd mi takıp yarım saat yapıcam şayet az önce yediklerim içime oturdu yaa .s
evet canm o diyet.oturarak yaktığından daha fazla kalori yaktığın kesin ama yine yapabiliyosun kalp atışını hızlandıracak tempoda yarım saatini yürümeye calış:)güzel olmş cnm bu bahsettgnz diyet dmi ?
bn gene bşy sorcamşimdi genelde kahvaltıdan sonra çıkıp dolaşıyorum en az 3 saat bunu egzerszden sayablr miyim snce ?
ben sormuştum canm.oda kuruyemişler gibi desene:)bi lokmadan bişey olmaz canm.bende ceviz seviyorum mesela günde bi tane yiyorum genelde.eksilttiğim yağlarla telafi ediyorum onu.yarın ola hayrola. ben de korkuyom zeynepcim. burası da kara teslim. okula rahat gidersin inş.
bi de hindistan cevizinin kalorisini sormuştu biriniz.atlamıştım. 100 gr. 525 kalori.
1 lokma dediğim 4-5 gr. oluyordu.geç oldu ama. idare edin.
alda ablayı merak ediyom. nasıl acaba?
lolo bu hafta takıma alınmazsam cıkacam demişti.sanırım bıraktı.merak ettim lolo nerde??
en azından diyete uygun şeyler.yarın sabah kilonu tartmayı unutma tatlım.herkese merhabalarr bu ara fazla paylasım yapamadım cok ozur dilerim ders programı secmektir yurda yerlesmektir ozledıgım arkadsları gormektir derken fakat irademe hakim oluyorum gitgide :) kesinlikle kacırmıyorum olcuyu :)
sabah:1 cırpılmıs yumurta yagsız
oglen:6-7 kasık kadar meyveli yogurt (icine bide elma dogradım cok seviyorum oyle olunca)
aksam:2 kaşık kori soslu tavuk 2 kasık pilav ve haslanmıs brokoli
ekstrra olarka birer sekerle 3 cay ictim :)
spor yapmadım tamamen tembellik gunumdu
sanki oglen fazla gecistirilmis ama aksam ve sabah guzel gorundu gozume
Cnm afyondayım bn. burda da hava çok soğuk kar yağıyor ama bz yürümeyi severiz birazkahvaltıdan sonra öle bi tur atmk için çıkarız.birde akşam yemekleriden sonra çıkarız. bugün akşam çıkmadım bnde egzersz yaptım 50 mekik çektim birazda cd den bir kaç harekt yaptım.
ben evdeyken gayet iyidi menülerim faln ama afyona gelince mahvaldu herşeyden yemeye başladım napayım önüme geliyor azcık yiyim diyorum sonrada amaann yedim nasılsa diip biraz daha yiyiyorum.
nerde hareket orda bereket:) bide şu yediklerini ayarlasan süper olacak.uyma arkadaşlarına bizim fazlalıklarımız var.muhtemelen onlar cıtırdırlar:)
sabah: 1 bardak süt , 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı
ara: -
öğle: 1 kase yoğurt, 6 yemek kaşığı zey. pırasa yemeği, 1 dilim ekmek
ara: 1 fincan süt, 1 çay kaşığı kahve, 1,5 küçük elma, yarım paket diyet bis.
akşam: 1 kase yoğurt, 6 yemek kaşığı zey. pırasa yemeği, 1 dilim ekmek, salata
öğle salata yapmadım, açıktım. akşam daha iyi doydum salata sayesinde.
sporumu da yapcam birazdan.
Sabah kepekli lavas, zeytin , peynir
oglen 4 tane pirinç patlagi 3 tane peynirli mini muffin
aksam sandal kofte yemegi yogurtlu haslanmis brokoli
2 lt su içtim ve spor yapamadim ama çok yorgunum
canlarım menüm:
her sabah hazırlayacağım karışımımı içtim:limon,sirke,tarcın,elma
sabah:yarım elma,yarım kase kadar süt ve yulaf ezmesi
öğle:biraz haş bokoli biraz biber,biraz yoğurt,küçük bi kase corba,1 dilim ekmk
ara:yarım mandalina,yarım elma,6 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase kuru fasulye,1 tabak yoğurtlu karnıbahar,bol limonlu turp,salata
ekmek ve çorba yerine kuru fasulye yedim:)
spor:25 dakika yürüdüm,200 ip,karın hareketleri,ağırlık,10 dakika bisiklet
fazla yürüyemedim ayakkabı ayağımı vurdu:)
kızlar ben geldim hemen menümü yazıp çıkmam gerekiyor
sabah 2 dilim ekmeğe tost
bir haşlama yumurta
ara yok
öğle
az brokoli az biber kavurması az yoğurt bir dilim ekmek
ara yarım elma bir manadalina 5 burçak biküvi
akşma
bir tabak makarna azbiber kavurma ve az yoğurt
yemesini düzene koyamadığı için canı sıkılmış olabilir. inş daha iyidir.
herkese merhabalarr bu ara fazla paylasım yapamadım cok ozur dilerim ders programı secmektir yurda yerlesmektir ozledıgım arkadsları gormektir derken fakat irademe hakim oluyorum gitgide :) kesinlikle kacırmıyorum olcuyu :)
sabah:1 cırpılmıs yumurta yagsız
oglen:6-7 kasık kadar meyveli yogurt (icine bide elma dogradım cok seviyorum oyle olunca)
aksam:2 kaşık kori soslu tavuk 2 kasık pilav ve haslanmıs brokoli
ekstrra olarka birer sekerle 3 cay ictim :)
spor yapmadım tamamen tembellik gunumdu
aslında yarın sabahın korunde dersim var o yuzden ben simdiden yazıyorum kilomu bu sabah tartıldım,65.6 kg yani 1.4 kg vermisim ki bence bi kısmı bagırsaklar bosaldı diye :) ama olsn kacırmıstım bu hafta yine de guzel bence :))
Herkese merhaba,
Ben küçüklüğümden beri hiç zayıf olmadım ama hiç bu kadar kiloluda olmamıştım.
6 yıl prof. sporcuydum gayet iyi bir fiziğim vardı ama bırakınca birden kilo aldım,aldığım kiloda aynen 5 yıl takip ettim hiç vermedimde almadımda.
Son 3-4 ay içinde 10 kilo aldım
Ve bunları vermeye kararlıyım.
Boyum 1.75 kilom 72
Yakında 62 olacak inşallah:)
Benide alın benide benide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?