Spor yapamamissin ama olsun menu guzel.. fazla yagli yok.. yeterincede su ictin mi tamamdir..
Canim bir hatada mi verdin o kadar kiloyu?? eger oyleyse masallah cok basarili..
6-7 kaşık yoğurt-1 elmayla akşamı nasıl ediyorsun anlamadım.akşamda da eni konu bişi yok.
çok az yemişsin.
ama kilo kayın süper.tebrikler.
ya ben en bastada yazmıstım cok saglıklı deil menulerım farkındayım ama ben iştahtan ziyade ıvır zıvrı ve alkol yuzunden kilo aldım yoksa cok yiyen cok istahlı biri deilim zten durdurmam gereken sey yemek deil yani :) tesekkr ederim
bu da çok az, taco da neymiş.
inş haftaya güzel bir kilo kaybın olur. menülerini çok beğeniyoruz. bunu düşün, - düşünme.
canım ben cok spor yapamıyorum cunku benim sabah 9 aksam 6 dersim var ve o kadar yorgun oluyorumki gercekten canım hicbisey yapmak isttemiyor bunu duzeltmem gerek farkındaım su an en azından kampusun icinde yurumeye ve asansor kullanmamaya calısıyorum .havalar duzelsn teniste oynayacaım :)
evet insallah bu hızla gider kilolar ben yapı olarak zaten cok kolay alıp cok kolay veriyorum ... verme kısmı guzelde iki gun kacırsam 2 kilo alıyorum o kotu..
bu da çok az, taco da neymiş.
inş haftaya güzel bir kilo kaybın olur. menülerini çok beğeniyoruz. bunu düşün, - düşünme.
menün güzel canm.
haftya fark yaparız canm merak etme:)
72,5 im prensesim:)en azından hafta içindeki gibi 73,3 çıkmadım ne oldu anlamadım bu hafta.geçen hafta annemlerde tartılmıştım onun farkı heralde
günaydın kızlar
beste menülerinde güzel gidiyorsun (gerçi dün öğlen bisküvi ile olmus onu begenmedim) ama neden ilerleyemiyorsun anlamadım :44:
parfumaski tebrik ederim kaybın güzel
deneme sürecinde olan diğer arkadaşlarımdanda sonuçlarını bekliyorum
canım ben cok spor yapamıyorum cunku benim sabah 9 aksam 6 dersim var ve o kadar yorgun oluyorumki gercekten canım hicbisey yapmak isttemiyor bunu duzeltmem gerek farkındaım su an en azından kampusun icinde yurumeye ve asansor kullanmamaya calısıyorum .havalar duzelsn teniste oynayacaım :)
evet insallah bu hızla gider kilolar ben yapı olarak zaten cok kolay alıp cok kolay veriyorum ... verme kısmı guzelde iki gun kacırsam 2 kilo alıyorum o kotu..
selam kızlar..ben bugunden itibaren geri döndüm.hem sizleri hem kendimi sıkacagım.yapamam diyen baştan söylesin
bitti cnm bitti artık yeter bin bir güçlükle veriyorum hoop geri alıyorum.
çok kötü oldum 2 kilo yaa.. bgnden itibaren menülerim düzene giriyor!
bu arada kilo vern herkesi tebrk ediyorum çok güzel gdiosun bnde haftaya düşük bi rakam sölücem görürsünz siz
BESTEcim bazen kilon çakılır kalır ilerleyemzsin derler ya belki o dönemdesindr.metobolzmanı canlandrman lazım menülerinde değişklik yap istersen :)
üzülme bak bnde artıdayım hemde bayaa. haftaya inş bzde düşk rakam sölücez :)
Merhaba ben yeni geldim aranıza,davet istemiştim buraya gelebileceğim yazılmış.
Bu yüzde hesapları nasıl yapılıyor,ben bu sabah 71,5 çıktım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bana yardım eder misiniz?
arkadaşlar bol paylaşım bol spor rica ediyorum
hergün menülerinizi yazınbugun mutlaka yazın yarın yeni açtıgım konuya ekleyeceğim herkesin menüsünü
erva bazmalardan uzak dur
Bu yüzde hesapları nasıl yapılıyor,ben bu sabah 71,5 çıktım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bana yardım eder misiniz?
ben geldim kızlar
sabah kahvaltı
iki dilim ekmek az yağda yapılmış omlet ve az zeytin
ara yok
öğle
az börek ve bir üçgen peynir
ara yarım elma
akşam haşlama et ve bir dilim ekmek
inşallah şulecim bu hafta ben böyle melonkoli takıldım hiç evime ısınamadım çünkü anneme doyamadım ondan bişeyler eksik gibi hep buda beni mutsuz ediyor mutsuz oluncada tek kısamadığım şey yemek yemektir böyle abuk supuk hiç yemediğim şeyleri yerim
canım inş böyle devam etmek dileğiyle.800-800-800
şule hedeflediğin kg vermişssin bu hafta kocaman tebrikler
vucüd alıştığını istiyor. ben de deli gibi yürürdüm. onu istiyor.Prensesim valla bende bilmiyorum.. ne yesem harfiyen buraya yaziyorum.. ne fazla ne eksik.. Aslinda neden kilo veremedigimi cozmus degilim..
Eskiden boyle degildim.. oysaki hareket icerisindeyimde surekli.. meslegim geregi surekli gunde en az 8 saat ayaktayim..
Bi yerde bi sorun var ama ne:44::44: Galiba ben asiri spor yapmadan kilo veremeyiyorum..
Eskiden dansciydim bahsetmistim.. ozaman gunde 4 saat dans provam vardi ve vicudumda hic yag yoktu.. galiba benim sorunum yediklerimde degil..
Vicudumun asiri hareketli donemden, is hayatina gecmem.. her ne kadar 8 saat ayakta olsamda.. gunde 4 saat dans gibi olmuyor..
Yarindan itibaren 2 saat kosuya devam edicem.. geldigim ilk hafta oyleydi.. tasinma yuzunden ara verdim..:44::44:
selam kızlar..ben bugunden itibaren geri döndüm.hem sizleri hem kendimi sıkacagım.yapamam diyen baştan söylesin
Tmm cnm duruyorum
bgnkü menüm
kahvaltı : az domts 4 zeytin 2dilim salam tavada yumurta 1 tane / 2 dlm ekmek
ara : yarım elma
öğle : light yoğurt az - 2 eti form kraker (kahvaltı geç yaptgım için acıkmamştım )
akşam : 2 dilim ekmek - tavuk yemeği az - 5 adet kzartma
3 ltre kadar su
ben geldim kızlar
sabah kahvaltı
ara yok
öğle
ara yarım elma
yarın sınavım var inş başarılı olurum dua edin
ben geldim kızlar
sabah kahvaltı
ara yok
öğle
ara yarım elma
Canım hoşgeldin takıma ,
menüm :kızlar bugün dışarıda olduğum iiçin kalsiyum diyeti böyle oldu
Sabah: 1 haş.yumutra, 4 zeytin, 1 dilim ekmek,1 dilim peynir
öğle : akivya yoğurt
Akşam : 1 parça tavuk, 1 kase çorba, salata,yoğurt
ara yapamadım dışarıdaydım....
bu arada tam buğday unu aldım bugün ekmek makinasında kendi ekmeğimi yapıyorum.
menüm
s:1 meyve, 1 köfte, 1,5 bardak süt
ö:1 kaşık pirinç salatası,2 kaşık kuskus salatası,1 kaşık kırmızı biber,1,5 dilim börek,1 zey. dolma,biraz havıç,2 to tatlı,1 dilim sütlü tatlı
a:turşu, salata,3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım köfte, 2 bardak kalo, 1 dilim kek, 1 zeytin,1 dilim pizza
kızlar benim bugün iki günüm vardı. birinden diğerine koştum.
Selam guzeller,
Sabah: 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ekmek, 1 kupa yesil çay
Ara ogun; 4 misir pirinç patlagi cevizli krem peynirle
Oglen: yogurtlu brokoli, 2 tane kofte 1 tane kurabiye kaçamak yaptim uzgunum
Ara ogun : 5-6 kuru incidr ceviz badem
Aksam; daha yemedim canim bisi istemiyor ama gee acikirim yemezsem ne yesem acaba?
2 lt su içtim; Leslie ile 2 mil yurudum
menün gayet iyi bence cnm :)
suyu arttır tatlım ya hem daha çok tuvalete çıkarsın.
onun dışında gayet iyi kurabiyeyi yakaladım ama
aksam yemegim: 2 tane kepekli lavas ( kendi yaptim tarifi burda Ben Seni Böyle Bilmezdim-1 (Diyet Pizza) | Eski Kiloma Dönüyorum )
lor peyniri ile yiyorum suan. Lor peynirinide kendim yaptim. Fransa'da yasiyorum lor peyniri yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?