Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor yapamamissin ama olsun menu guzel.. fazla yagli yok.. yeterincede su ictin mi tamamdir..

Canim bir hatada mi verdin o kadar kiloyu?? eger oyleyse masallah cok basarili..

canım ben cok spor yapamıyorum cunku benim sabah 9 aksam 6 dersim var ve o kadar yorgun oluyorumki gercekten canım hicbisey yapmak isttemiyor bunu duzeltmem gerek farkındaım su an en azından kampusun icinde yurumeye ve asansor kullanmamaya calısıyorum .havalar duzelsn teniste oynayacaım :)
evet insallah bu hızla gider kilolar ben yapı olarak zaten cok kolay alıp cok kolay veriyorum ... verme kısmı guzelde iki gun kacırsam 2 kilo alıyorum o kotu..

takımın yüzdesini gördünüz -19

vıdıvıdı seni defalarca uyardım ama napacagımı bilemiyorum sana.bu hafta artıdasın :44: ne olur az gayret et dikkat et yap birşeyler..

tugba artıdasın tatil artısı tamam ama artık toparlanma vaktin.zaman geçiyor bak şubatı yarıladık.senin farklı amaçların var hedeflerin var.onlara konstre olma zamanı.

zeynep şişliklerini atmıssın artı kilon gitmiş güzel

şule hedeflediğin kg vermişssin bu hafta kocaman tebrikler

beste tatlım menülerin iyi gidiyor anlamıyorum sende yanlış giden birşey var.ben kendimi biliyorum mesela spor yapamayınca veremiyorum sende nedir sorun kendini bir çözümle

canım bunu kabul etmiyorum.ben de sabah 8,30 akşam 18.00 çalışıyorum.spor yapmak için sabah 5,30 da kalkıyorum.saat 9 a kadar yapabilirsin sporunu menülerini de hergün yaz bir bakalım.takıma girdikten sonra kaçamak istemiyorum.herşeyden ye az ama kaçırma

arkadaşlar bol paylaşım bol spor rica ediyorum

hergün menülerinizi yazın bugun mutlaka yazın yarın yeni açtıgım konuya ekleyeceğim herkesin menüsünü

erva bazmalardan uzak dur

selam kızlarrr....
ben 25 ocak da fazla kilolarım yüzünden babamın önce dalga geçmesi sonra da veremeyeceğimi söyleyerek iddia ya girmesi sonucu 26 ocak da rejim+spor a başladım.
26 ocak da tartı 60.8 i gösterio du.(boyum 1,58)
babamla iddiamız 25 mart da 52 kilo olursam seçtiğim güsel bir elbiseyi,52 nin altına düşersem elbise+ayakkabı alacağını kazanamazsam benim ona 200TL lik birşey alacağım yönündeydi.
bugün rejimimin 16.günü kilo 57.8 :) yani 3 kilom gitti.Benim hedefim 48 bu arada ama öncelikle babamda şu elbise ve ayakkabıyı almam lazım:)
asıl kilo verme isteğim ise askerde olan kocama süpriz yapmak için.mayıs da dönecek askerden ve o gelene kadar çıtı pıtı bi kız olmak istiom.
azmedince hiç birşey sizi durduramaz.inanın ve vazgeçmeyin!!!

bu da çok az, taco da neymiş.
inş haftaya güzel bir kilo kaybın olur. menülerini çok beğeniyoruz. bunu düşün, - düşünme.

Canim taco, meksika yemegi.. Kiyma ve bol sebze. arti salata..
menulere gelince elimden geldigince dikkat ediyorum ama bu hafta tasinma olayi dengemi bozdu.. insallah bu kalsiyum diyeti bi ise yarar.

Zeynebim insallah haftaya buyuk bi fark gostericez.. suanda cok uzgunum.. ama pes etmek yok..

Prensesim valla bende bilmiyorum.. ne yesem harfiyen buraya yaziyorum.. ne fazla ne eksik.. Aslinda neden kilo veremedigimi cozmus degilim..
Eskiden boyle degildim.. oysaki hareket icerisindeyimde surekli.. meslegim geregi surekli gunde en az 8 saat ayaktayim..
Bi yerde bi sorun var ama ne:44::44: Galiba ben asiri spor yapmadan kilo veremeyiyorum..
Eskiden dansciydim bahsetmistim.. ozaman gunde 4 saat dans provam vardi ve vicudumda hic yag yoktu.. galiba benim sorunum yediklerimde degil..
Vicudumun asiri hareketli donemden, is hayatina gecmem.. her ne kadar 8 saat ayakta olsamda.. gunde 4 saat dans gibi olmuyor..
Yarindan itibaren 2 saat kosuya devam edicem.. geldigim ilk hafta oyleydi.. tasinma yuzunden ara verdim..:44::44:

Bende fazla yapamiyorum.. son zamanlarda cok yogun geciyor gunlerim ama artik ne olursa olsun gunde 2 saat ayirmaya karar verdim.. gune sporla baslamayi dusunuyorum..
cunku gun sonu halsiz oluyorum yapamiyorum.. Bende senin gibiyim.. kiloyu veririm ama 2 gunde cok rahat iki kat geri alma gibi sacma bir fizigim var..

selam kızlar..ben bugunden itibaren geri döndüm.hem sizleri hem kendimi sıkacagım.yapamam diyen baştan söylesin

Canim hosgeldin.. yok valla beni gerekirse yerden yerlere vur.. tek ayak ustunde durdur cezalandir.. yeterki su kilolardan kurtulayim artik burama kadar geldiii

Ya bu benim cakili kalmam baya keyfimi bozuyor.. rahatsizlik gecirdikten, ve dansi biraktiktan sonra bir yil icinde 10 kilo aldim.. oysa menulerimde cok degisik.. herkes bilir..
ama insallah dedigin gibi.. Haftaya dusuk bir rakam soylicez.. du kalsiyum diyetine bi basliyim pazartesi gunu hayirlisi..

Merhaba ben yeni geldim aranıza,davet istemiştim buraya gelebileceğim yazılmış.
Bu yüzde hesapları nasıl yapılıyor,ben bu sabah 71,5 çıktım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bana yardım eder misiniz?

Hosgeldin aramiza canim.. takim kaptani sana gerekli bilgileri vermis.. 2 hafta deneme suresindesin.. bol sans diliyorum sana.. bol bol kilo vermeler... paylasimlarini bekliyoruz..

arkadaşlar bol paylaşım bol spor rica ediyorum

hergün menülerinizi yazın bugun mutlaka yazın yarın yeni açtıgım konuya ekleyeceğim herkesin menüsünü

erva bazmalardan uzak dur

Tmm cnm duruyorum

bgnkü menüm
kahvaltı : az domts 4 zeytin 2dilim salam tavada yumurta 1 tane / 2 dlm ekmek
ara : yarım elma
öğle : light yoğurt az - 2 eti form kraker (kahvaltı geç yaptgım için acıkmamştım )
akşam : 2 dilim ekmek - tavuk yemeği az - 5 adet kzartma

3 ltre kadar su

Son düzenleme:
Bu yüzde hesapları nasıl yapılıyor,ben bu sabah 71,5 çıktım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bana yardım eder misiniz?

hoşgeldn cnm prenses anlatmş nelr yapacagını :) hayrlı paylaşımlar ve kilo vermeler :)

ben geldim kızlar

sabah kahvaltı

iki dilim ekmek az yağda yapılmış omlet ve az zeytin

ara yok

öğle
az börek ve bir üçgen peynir

ara yarım elma

akşam haşlama et ve bir dilim ekmek

Canım hoşgeldin takıma ,

menüm :kızlar bugün dışarıda olduğum iiçin kalsiyum diyeti böyle oldu

Sabah: 1 haş.yumutra, 4 zeytin, 1 dilim ekmek,1 dilim peynir

öğle : akivya yoğurt

Akşam : 1 parça tavuk, 1 kase çorba, salata,yoğurt

ara yapamadım dışarıdaydım....

bu arada tam buğday unu aldım bugün ekmek makinasında kendi ekmeğimi yapıyorum.

canım kıyamam. ama hayatın kuralı işte. asıl öğrenmemiz gereken can sıkıntısını , mutsuzluğu yiyerek değil başka bi şeyle atmak. nedir bunun çözümü? bunu düşünelim beraberce biraz. başka bir hobi edinmek olabilir mi?

şule hedeflediğin kg vermişssin bu hafta kocaman tebrikler
canım inş böyle devam etmek dileğiyle.800-800-800

vucüd alıştığını istiyor. ben de deli gibi yürürdüm. onu istiyor.

selam kızlar..ben bugunden itibaren geri döndüm.hem sizleri hem kendimi sıkacagım.yapamam diyen baştan söylesin

cancan ya bazlamaların yanında duruyosun, ya kızartmaların. bizden kaçmaz.

ben geldim kızlar

sabah kahvaltı

ara yok

öğle

ara yarım elma

güzel canım. sebzeleri de ekle bi yandan.
bence bizi salata kurtarır.

yarın sınavım var inş başarılı olurum dua edin

başarılar. ne sınavımış merak ettim.

menüm

s:1 meyve, 1 köfte, 1,5 bardak süt
ö:1 kaşık pirinç salatası,2 kaşık kuskus salatası,1 kaşık kırmızı biber,1,5 dilim börek,1 zey. dolma,biraz havıç,2 to tatlı,1 dilim sütlü tatlı
a:turşu, salata,3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım köfte, 2 bardak kalo, 1 dilim kek, 1 zeytin,1 dilim pizza

kızlar benim bugün iki günüm vardı. birinden diğerine koştum.

Selam guzeller,

Sabah: 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ekmek, 1 kupa yesil çay
Ara ogun; 4 misir pirinç patlagi cevizli krem peynirle
Oglen: yogurtlu brokoli, 2 tane kofte 1 tane kurabiye kaçamak yaptim uzgunum
Ara ogun : 5-6 kuru incidr ceviz badem
Aksam; daha yemedim canim bisi istemiyor ama gee acikirim yemezsem ne yesem acaba?

2 lt su içtim; Leslie ile 2 mil yurudum

Son düzenleme:
ben geldim kızlar

sabah kahvaltı

ara yok

öğle

ara yarım elma

menün gayet iyi bence cnm :)

o ekmekten bizede gönder kız

2 bardak cola ? herşeyden yemşsin maşallh ama az az yemşssn oda iyi cnm gene iyi atlatmşsın günleri
ayrıca 5 küçk kızartma yedim kız

suyu arttır tatlım ya hem daha çok tuvalete çıkarsın.
onun dışında gayet iyi kurabiyeyi yakaladım ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…