Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba ben yeni geldim aranıza,davet istemiştim buraya gelebileceğim yazılmış.
Bu yüzde hesapları nasıl yapılıyor,ben bu sabah 71,5 çıktım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bana yardım eder misiniz?
hoşgeldin canm aranıza zeynep 0ben.bende 72,5 um.60 olmak istiyorum.hadi bakalım azcık kaynaşalıumda sonra yarışırız senle:)

selam kızlar..ben bugunden itibaren geri döndüm.hem sizleri hem kendimi sıkacagım.yapamam diyen baştan söylesin
hele şükür prensesim.hoşgeldin artık sen bizim tepemizdesin bizde senn tependeyiz.umarım yaza kadar çıtır oluruz:))
cumaya heedfim 1 kilo vermek:)yarın arkadaşlarımı çağırdım yemeğe sebzede ekliycem menüme umarım zararsız atlatırm:)
arkadaşlar bol paylaşım bol spor rica ediyorum

hergün menülerinizi yazın bugun mutlaka yazın yarın yeni açtıgım konuya ekleyeceğim herkesin menüsünü

erva bazmalardan uzak dur
bide şu salam danda uzak dursa süper olacak:)
inşallah tatlım:))insan hem kendini ispatlıyo hemde güveni gelliyo kendine.:)

inşallah canm ya ayakta durmakla 4 saat dans arasından kalori bakımından dünya kadar fark var.normal yürüyüşle koşu bandında tempolu yürüyüş arasındada baya bi fark var.
bak diğer günlere göre baya güzel olmuş.
ben geldim kızlar

sabah kahvaltı

iki dilim ekmek az yağda yapılmış omlet ve az zeytin

ara yok

öğle
az börek ve bir üçgen peynir

ara yarım elma

akşam haşlama et ve bir dilim ekmek

yarın sınavım var inş başarılı olurum dua edin
kankaaa sebzesiz gün ollmuyo.benm veliler kesti ayağını, sennde kesmen lazım yoksa kilo almay başlıycaz yine
güzel olmuş:)
şulemmm günlerde ne yemişsin öle:))

güzel olmuş canm.canın bişey istemediğinde süt yada kızının çorbalarından içebilirsin gecenin ilerleyen saatlerinde midene de nefsinede eziyet etmemen bakımından:)

kızlar bugünki menüm:
karışımımı içtim.
sabah:1 dilim peynir,1 yumurta,1 kaşık lor,domates salatalık,1 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:1 dilim haşhaşlı börek,2 dilim peynir 1 ayran,4 parmak galeta,yarıom mandalina
akşam:2 kaşık kuru fazulye,1 küçük kase çorba,bi tabak haş karnıbahr ve 1 kase yoğurt
mekiklerimi çektim.şulenin önerdiği doktorumda çıkan göbek eriten hareketleri yapıyom:)

sn fransada mı yaşıyorsun canm aa bilmiyodum.
iyi yapmşsın canm yeni mi yedn sen daha akşamı

evet yeni yedim doydum :) simdi bol su :)

güzel olmuş canm.canın bişey istemediğinde süt yada kızının çorbalarından içebilirsin gecenin ilerleyen saatlerinde midene de nefsinede eziyet etmemen bakımından:)

hmm tamam oyle yaparim o zaman :)

oo süpermiş:)) ev yapımı hepsi:)bendede ekmek yapma robotu var hiç açmadım daha çeyizimden kalma:)))ona bi kere bakıyımda tam buğday ekmeği yapabilirim yulaf kepeğide katarım içine:))

ekmek makinem olsa hemen açardim ben :) super olur oyle yaparsan :)

çok güzel olmuş.
misir pirinç patlaginın kaorisi nedir? 1 kuru incir 60 kalori felan. yani bir meyveye eşit.
akşam canın ondan bişi istemiyor olmasın.
Merhaba ben yeni geldim aranıza,davet istemiştim buraya gelebileceğim yazılmış.
Bu yüzde hesapları nasıl yapılıyor,ben bu sabah 71,5 çıktım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bana yardım eder misiniz?

hoşgeldin. kısa sürede kilo kaybetmen dileğiyle.
ben şule, ankarada öğretmenim. 32mdeyim. bir oğlum var.
2 hafta deneme süren var. kurallarımızı da prenses atar sanırım.

Canim menu cok guzel sebzeli meyveli.. begendim.. su gobek eriten hareketler hangisi aradim aradim bulamadim:44::44:

ben geldim kızlar

sabah kahvaltı

ara yok

öğle

ara yarım elma

Canim menu cok az olmus, sebze, ve meyve eklemelisin.. ayrica boyle az yemen kilo vermeni zorlar benden soylemesi..

Menu az olmamis mi?? diyeti tam hatirlamiyorum ama bu kadar az yiyerek umarim aksama acikmadin..
Ayrica kendi ekmegini yapmanda ayri bi hos yani

Masallah sulem dokturmussun ama neyse 2 tane gunun varmis o yuzden bi sey diyemiyorum ama insallah toparlarsin..

Bence aksam mutlaka yemelisin sadece salata bile olsa.. ayrica misir pirinc patlagi ve incir.. sanirim bunlarin kalorisi biraz yuksek.. soylemek istedim..

Benim Menum..

Sabah- 1 cay, 1 dilim ekmek, 1 tane ucgen peynir, 2 bardak su

Ara- 1 seftali + 2 bardak su

Oglen- ev yapimi hamburger.. merak etmeyin kizlar cok saglikli salata ile birlikte yedim =) + 3 bardak su

Ara- 2 bardak su ve 1 kivi

Aksam- yarim dilim ekmek, ve bir tabak bulgur salatasi. (Bulgur salatasinda genelde bulgur gorulmicek kadar az.. geri kalan malzemeler 7 cesit yesilik, sirke, zeytinyagi, zeytin, narekshisi..)

bir paketin toplamda 500 cal.içinde kaç tane daire var onu sayıp.500 ü o rakama böl.böylece 1 tanesinin kaç cal oldugunu öğrenmiş olursun

canımcım zeynebin de dediği gibi ayakta durmakla spor yapmak farklı kaloriler yaktırır.8 saatte ayakyamıssın kıyamam sana ama yinede spora zaman ayırman gerekir.benimde gerekiyor değilse olmuyor

canım birbirimize tutunalım.takip edelim.şule ilk geldiğinde öyle yapmıstık çok güzel spor yapıyorduk o zaman

umarım geldiğime tek sevinen sen değilsindir

inşallah verirsin canım benim.yaza güzel çıtırlar olmalıyız

10.02.2012

PrensesPeri

sabah kahvaltı 2 dilim kepek ekmeğinden tost
ara 2 tane galeta
öğlen 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin 1 ç.kaşık keçi peyniri yarım domates (reçel vardı almadım)
ara yok
akşam 4-5 tane köfte kepek ekmeği salata ayran
ara 1 mandalina 4 tane kestane

kendi menümde akşam kestane olmadı biliyorum

erva147

bgnkü menüm
kahvaltı : az domts 4 zeytin 2dilim salam tavada yumurta 1 tane / 2 dlm ekmek
ara : yarım elma
öğle : light yoğurt az - 2 eti form kraker (kahvaltı geç yaptgım için acıkmamştım )
akşam : 2 dilim ekmek - tavuk yemeği az - 5 adet kzartma

3 ltre kadar su

zeynebe katılıyorum salamıda çıkartmalısın menülerden

tugba_8424

sabah kahvaltı

ara yok

öğle

ara yarım elma

toparlanmış bir menü böreğe öğlen oldugu için takılmıyorum

vıdıvıdı

menüm :kızlar bugün dışarıda olduğum iiçin kalsiyum diyeti böyle oldu

Sabah: 1 haş.yumutra, 4 zeytin, 1 dilim ekmek,1 dilim peynir

öğle : akivya yoğurt

Akşam : 1 parça tavuk, 1 kase çorba, salata,yoğurt

ara yapamadım dışarıdaydım....

şu diyetinizi bulamadım.ama arasız az geldi sanki :44:

suleoz

s:1 meyve, 1 köfte, 1,5 bardak süt
ö:1 kaşık pirinç salatası,2 kaşık kuskus salatası,1 kaşık kırmızı biber,1,5 dilim börek,1 zey. dolma,biraz havıç,2 to tatlı,1 dilim sütlü tatlı
a:turşu, salata,3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım köfte, 2 bardak kalo, 1 dilim kek, 1 zeytin,1 dilim pizza

menüyü yorumsuz bırakıyorum gezmelerde oldugunu düşününce fena değil yinede

Celisuenis

Sabah: 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ekmek, 1 kupa yesil çay
Ara ogun; 4 misir pirinç patlagi cevizli krem peynirle
Oglen: yogurtlu brokoli, 2 tane kofte 1 tane kurabiye kaçamak yaptim uzgunum
Ara ogun : 5-6 kuru incidr ceviz badem
Aksam; daha yemedim canim bisi istemiyor ama gee acikirim yemezsem ne yesem acaba?

2 lt su içtim; Leslie ile 2 mil yurudum

4 tane patlak ara için fazla olmus.ara öğünler 100 cal i geçmemeli

zeynepece2009

karışımımı içtim.
sabah:1 dilim peynir,1 yumurta,1 kaşık lor,domates salatalık,1 dilim ekmek
öğle:1 dilim haşhaşlı börek,2 dilim peynir 1 ayran,4 parmak galeta,yarıom mandalina
akşam:2 kaşık kuru fazulye,1 küçük kase çorba,bi tabak haş karnıbahr ve 1 kase yoğurt
mekiklerimi çektim.şulenin önerdiği doktorumda çıkan göbek eriten hareketleri yapıyom:)

güsellll

beste

Sabah- 1 cay, 1 dilim ekmek, 1 tane ucgen peynir, 2 bardak su

Ara- 1 seftali + 2 bardak su

Oglen- ev yapimi hamburger.. merak etmeyin kizlar cok saglikli salata ile birlikte yedim =) + 3 bardak su

Ara- 2 bardak su ve 1 kivi

Aksam- yarim dilim ekmek, ve bir tabak bulgur salatasi. (Bulgur salatasinda genelde bulgur gorulmicek kadar az.. geri kalan malzemeler 7 cesit yesilik, sirke, zeytinyagi, zeytin, narekshisi..)

güzel canım

Son düzenleme:

1 patlak 25 kalori

kızlar nerde yahu herkes

akşama arkadaşımın evindeyim. tavuk yemeği yapmayı düşünüyorum nasıl birşey yapablrm tavsiyesi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…