Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısınn benimde tembellik yapmamam lazımm

dün internete giremedimm
dünkü menüm
sabah: tavuklujambonlu (bi dilim)kepekli ekmege sandvic
öglen:kori soslu tavuk (5-6 kaşık) pilav (5 kaşık kadar)
akşam:tavuk döner (çok büyük bie deildi)

kaçırdım çunku dısardaydım ama saatlerce yurudum ve konserde zıp zıp zıpladım yine ordn kurtardım sanırımm

bugunse:
sabah:jambolnlu sandvic yine
ogle:meyveli yogurt
ara:bi yeşil elma
akşam : henuz bisey yemedim fakat hafif bişeylerle gcistrmeyi dusunuyorum

canım hoşgeldin takımımıza sen bugun hiçbirşey yapmayacaksın 2 hafta deneme süren var
Hoşbulduk canım...deneme süremde ne yapmam gerek desem çok mu soru sormuş olurum:)

Hosgeldin aramiza canim.. takim kaptani sana gerekli bilgileri vermis.. 2 hafta deneme suresindesin.. bol sans diliyorum sana.. bol bol kilo vermeler... paylasimlarini bekliyoruz..

Hoşbulduk canım,teşekkür ederim,umarım boool bol veririm:)

hoşgeldn cnm prenses anlatmş nelr yapacagını :) hayrlı paylaşımlar ve kilo vermeler :)

Hoşculduk tatlım,hepimize inşallah

Canım hoşgeldin takıma ,

Hoşbulduk
hoşgeldin. kısa sürede kilo kaybetmen dileğiyle.
ben şule, ankarada öğretmenim. 32mdeyim. bir oğlum var.
2 hafta deneme süren var. kurallarımızı da prenses atar sanırım.

Hoşbulduk canım,bende Mersindenim,öğrenciyim...umarım sizinle bol bol kilo veririm:)

sabah:yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
öğle:1 dilim kepek ekmeği, 4 kaşık zey. pırasa, 4 çatal makarna, yarım küçük sosis, peynir, yoğurt,1 zeytin,5 kırmızı biber
ara:nescafe, 1 avuç fındık, biraz dut kurusu
akşam:3 elma

3 mil leslie 50 mekik

sporlarınızı yazmayı unutmayın

Selamlarrr.

Sabah: zeytin, lor peyniri yine, kepekli lavas

Oglen: yarim kase yayla corbasi

Aksam: zeytinyagli pirasa yemegi

3 lt su
az valla. yine araları yemişin.

bugünün menüsü dünün tavuk dönerini götürmüştür kesin.
oh gençlik eğleniyor. bizim için de zıpla.

4-5 dilim portakal yedim biraz önce.

Göbek yağlarını eriten egzersizler / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
bu tatlım:))
güzel menü bu hafta kaçamak olmazsa kesşn eskidesin:)
kaptanım tüm menüleri burda görmek süper olmuş:)ellerine sağlık.
. 23 kaloriymis. Cokmu peki?
azmış kalorisi süper ekmek niyetine tüketebilirsin
güsel canm şulenin de dediği gibi tavuk döner erimiş gitmiştir:)
Selamlarrr.

Sabah: zeytin, lor peyniri yine, kepekli lavas

Oglen: yarim kase yayla corbasi

Aksam: zeytinyagli pirasa yemegi

3 lt su
güzel olmuş canm:)meyven eksik saedce
cumanın acısı cıkmış:)
Hoşlbulduk canım,beni tetikleyen bişeylere ihtiyacım var zaten;yarışalım

süper ozaman yarış başlamıştır ama ben senden 1 kilo fazlayım onuda hesaba kat

slm cancağızlarım:dün gelemedim cünkü kurs misafir derken baya yoğundm.

dünki menüm:
sabah:2 dilim ekmekle tost,haş yumurta bi çatal humus

ara:yoğurt

öğle:2 dilim börek,1 elma

akşma:1 kaşık pilav,2 kaşık et sote,1 kaşık püre,2 çatal humus,1 çatal kekik salatası,2 kaşık normal salata,1 kaşık patlıcan yoğurtlama

ara:2 küçük kağıt kek,yarım elma

bugünki menü:

sabah:çeyrek simit,yarım elma

öğle:1 kanat,1,5 yumurta,1 parça çökelek,1 dilim börek,1 dilm ekmek,patlıcan yoğurtlama,1 kaşık humus,2 kaşık salata,1 kaşık et sote,1 biber

ara:1 kağıt kek

akşam:şimdi çok tokum öğlen çok kaçırdm o yüzden akşama sadece süt ve elma yada portakal

yer hareketlerimi yapacam spora inebilirsem bide yazarım kimse yoksa tabi:))bugün erkek günü.dünde yapamadım ancak temizlik yemek yaptım.

kızlar ayrıca yarın bakıcımızın işi var.o yüzden kayınvalideme götrcem kızımı.salıda kalırıs muhtemelen salı akşama kadar yokum.salı akşma kadar yokum öpyrm sizleri:))

kendi menülerimi okuyomuş gibi hissettim. insanın kafasını karıştırıyomuş be.

kızlar ayrıca yarın bakıcımızın işi var.o yüzden kayınvalideme götrcem kızımı.salıda kalırıs muhtemelen salı akşama kadar yokum.salı akşma kadar yokum öpyrm sizleri:))

görüşürüz canım. orda da dikkat et.

kendi menülerimi okuyomuş gibi hissettim. insanın kafasını karıştırıyomuş be.

görüşürüz canım. orda da dikkat et.

:)insanın kafasıda karışıyor mideside şulem ya midem bulanıyor hala:))amma yemişim:))
kaynanam pek izin vermez ama öğlen okulda olacam o şans var:))sabahta banka bahanesiyle kaçarım öle yırtarım pazartesi akşmada pırasayla çorba yedimmi yırtmışımdır:)))salı günü erken çıkacam kurul var öğleden sonrada kızımı alıp evime dönecem:=))))

Birinci menu Az ve oz olmus..herseyden biraz alarak menunu renklendirmissin.. boylece bikmazda insan..

Ikinciyse..
Aksam yemiyerek iyi yapmissin cunku oglen biraz agir olmus.. ya kalsiyum diyeti ne oldu biraktin mi??

Canim ozaman sali guzel menulerle seni bekliyoruz.. kendine ve cici kizina dikkat et.. opuldun..

Son düzenleme:

canm kalsiyum yalan oldu yarın sabah yine başılıyorum ama sennle beraber:)öperim teyzesi çok saol:))

canm kalsiyum yalan oldu yarın sabah yine başılıyorum ama sennle beraber:)öperim teyzesi çok saol:))

Hihihi tamam yarin basliyoruz ozaman kalsiyum diyetine.. ayrica yarin artik ise baslamadan 2 saat once spor salonuna gitmeye karar verdim..
hizli tempo yuruyus.. aksamlarida halim olursa 40 dk zumba derslerine katilcam spor salonunda.. Gunde 2 saar spor ve diyetle kilo veremezsem eger
atin beni denizlere yani artiiik..

Son düzenleme:
herkese merhabalarr :))
bugun o kadar uykum kactı ki sabah kalktımm kampüste güzelce bir saat kdar yürüdümm:)
menumse
sabah:jambonlu kepekli sandvic (jambon bitene kadar hergun bitaneden 10 gun bu boyle gidecek sanırsam:) )
öğlen:yagısz salata
aksam:diyet hamburger (kepekli ekmek arasında az yaglı kofte oluyor hafif bişrsey)
arada:bir yeşil elma yedim :)

erken kalkmak bunyeyi sarstı tavuklar gibi simdiden uyuyacagımm :)) herkeslere iyi gecelerr :))

süper valla taş olsa erir kız o kadar yani:))))

süpermiş gitsin kara yağlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…