canım bunu kabul etmiyorum.ben de sabah 8,30 akşam 18.00 çalışıyorum.spor yapmak için sabah 5,30 da kalkıyorum.saat 9 a kadar yapabilirsin sporunumenülerini de hergün yaz bir bakalım.takıma girdikten sonra kaçamak istemiyorum.herşeyden ye az ama kaçırma
Hoşbulduk canım...deneme süremde ne yapmam gerek desem çok mu soru sormuş olurum:)canım hoşgeldin takımımıza sen bugun hiçbirşey yapmayacaksın 2 hafta deneme süren var
Hosgeldin aramiza canim.. takim kaptani sana gerekli bilgileri vermis.. 2 hafta deneme suresindesin.. bol sans diliyorum sana.. bol bol kilo vermeler... paylasimlarini bekliyoruz..
hoşgeldn cnm prenses anlatmş nelr yapacagını :) hayrlı paylaşımlar ve kilo vermeler :)
Canım hoşgeldin takıma ,
hoşgeldin. kısa sürede kilo kaybetmen dileğiyle.
ben şule, ankarada öğretmenim. 32mdeyim. bir oğlum var.
2 hafta deneme süren var. kurallarımızı da prenses atar sanırım.
az valla. yine araları yemişin.Selamlarrr.
Sabah: zeytin, lor peyniri yine, kepekli lavas
Oglen: yarim kase yayla corbasi
Aksam: zeytinyagli pirasa yemegi
3 lt su
haklısınn benimde tembellik yapmamam lazımm
dün internete giremedimm
dünkü menüm
sabah: tavuklujambonlu (bi dilim)kepekli ekmege sandvic
öglen:kori soslu tavuk (5-6 kaşık) pilav (5 kaşık kadar)
akşam:tavuk döner (çok büyük bie deildi)
kaçırdım çunku dısardaydım ama saatlerce yurudum ve konserde zıp zıp zıpladım yine ordn kurtardım sanırımm
bugunse:
sabah:jambolnlu sandvic yine
ogle:meyveli yogurt
ara:bi yeşil elma
akşam : henuz bisey yemedim fakat hafif bişeylerle gcistrmeyi dusunuyorum
hoşgeldin canm aranıza zeynep 0ben.bende 72,5 um.60 olmak istiyorum.hadi bakalım azcık kaynaşalıumda sonra yarışırız senle:)
4-5 dilim portakal yedim biraz önce.sabah:yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
öğle:1 dilim kepek ekmeği, 4 kaşık zey. pırasa, 4 çatal makarna, yarım küçük sosis, peynir, yoğurt,1 zeytin,5 kırmızı biber
ara:nescafe, 1 avuç fındık, biraz dut kurusu
akşam:3 elma
3 mil leslie 50 mekik
sporlarınızı yazmayı unutmayın
az valla. yine araları yemişin.
bugünün menüsü dünün tavuk dönerini götürmüştür kesin.
oh gençlik eğleniyor. bizim için de zıpla.
Göbek yağlarını eriten egzersizler / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.trCanim menu cok guzel sebzeli meyveli.. begendim.. su gobek eriten hareketler hangisi aradim aradim bulamadim:44::44:
Canim menu cok az olmus, sebze, ve meyve eklemelisin.. ayrica boyle az yemen kilo vermeni zorlar benden soylemesi..
Menu az olmamis mi?? diyeti tam hatirlamiyorum ama bu kadar az yiyerek umarim aksama acikmadin..
Ayrica kendi ekmegini yapmanda ayri bi hos yani
Masallah sulem dokturmussunama neyse 2 tane gunun varmis o yuzden bi sey diyemiyorum ama insallah toparlarsin..
Bence aksam mutlaka yemelisin sadece salata bile olsa.. ayrica misir pirinc patlagi ve incir.. sanirim bunlarin kalorisi biraz yuksek.. soylemek istedim..
güzel menü bu hafta kaçamak olmazsa kesşn eskidesin:)Benim Menum..
Sabah- 1 cay, 1 dilim ekmek, 1 tane ucgen peynir, 2 bardak su
Ara- 1 seftali + 2 bardak su
Oglen- ev yapimi hamburger.. merak etmeyin kizlar cok saglikli salata ile birlikte yedim =) + 3 bardak su
Ara- 2 bardak su ve 1 kivi
Aksam- yarim dilim ekmek, ve bir tabak bulgur salatasi. (Bulgur salatasinda genelde bulgur gorulmicek kadar az.. geri kalan malzemeler 7 cesit yesilik, sirke, zeytinyagi, zeytin, narekshisi..)
kaptanım tüm menüleri burda görmek süper olmuş:)ellerine sağlık.10.02.2012
PrensesPeri
sabah kahvaltı 2 dilim kepek ekmeğinden tost
ara 2 tane galeta
öğlen 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin 1 ç.kaşık keçi peyniri yarım domates (reçel vardı almadım)
ara yok
akşam 4-5 tane köfte kepek ekmeği salata ayran
ara 1 mandalina 4 tane kestane
kendi menümde akşam kestane olmadı biliyorum
erva147
bgnkü menüm
kahvaltı : az domts 4 zeytin 2dilim salam tavada yumurta 1 tane / 2 dlm ekmek
ara : yarım elma
öğle : light yoğurt az - 2 eti form kraker (kahvaltı geç yaptgım için acıkmamştım )
akşam : 2 dilim ekmek - tavuk yemeği az - 5 adet kzartma
3 ltre kadar su
zeynebe katılıyorum salamıda çıkartmalısın menülerden
tugba_8424
sabah kahvaltı
iki dilim ekmek az yağda yapılmış omlet ve az zeytin
ara yok
öğle
az börek ve bir üçgen peynir
ara yarım elma
akşam haşlama et ve bir dilim ekmek
toparlanmış bir menüböreğe öğlen oldugu için takılmıyorum
vıdıvıdı
menüm :kızlar bugün dışarıda olduğum iiçin kalsiyum diyeti böyle oldu
Sabah: 1 haş.yumutra, 4 zeytin, 1 dilim ekmek,1 dilim peynir
öğle : akivya yoğurt
Akşam : 1 parça tavuk, 1 kase çorba, salata,yoğurt
ara yapamadım dışarıdaydım....
şu diyetinizi bulamadım.ama arasız az geldi sanki :44:
suleoz
s:1 meyve, 1 köfte, 1,5 bardak süt
ö:1 kaşık pirinç salatası,2 kaşık kuskus salatası,1 kaşık kırmızı biber,1,5 dilim börek,1 zey. dolma,biraz havıç,2 to tatlı,1 dilim sütlü tatlı
a:turşu, salata,3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım köfte, 2 bardak kalo, 1 dilim kek, 1 zeytin,1 dilim pizza
menüyü yorumsuz bırakıyorum gezmelerde oldugunu düşününce fena değil yinede
Celisuenis
Sabah: 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ekmek, 1 kupa yesil çay
Ara ogun; 4 misir pirinç patlagi cevizli krem peynirle
Oglen: yogurtlu brokoli, 2 tane kofte 1 tane kurabiye kaçamak yaptim uzgunum
Ara ogun : 5-6 kuru incidr ceviz badem
Aksam; daha yemedim canim bisi istemiyor ama gee acikirim yemezsem ne yesem acaba?
2 lt su içtim; Leslie ile 2 mil yurudum
4 tane patlak ara için fazla olmus.ara öğünler 100 cal i geçmemeli
zeynepece2009
karışımımı içtim.
sabah:1 dilim peynir,1 yumurta,1 kaşık lor,domates salatalık,1 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:1 dilim haşhaşlı börek,2 dilim peynir 1 ayran,4 parmak galeta,yarıom mandalina
ara:1 elma
akşam:2 kaşık kuru fazulye,1 küçük kase çorba,bi tabak haş karnıbahr ve 1 kase yoğurt
mekiklerimi çektim.şulenin önerdiği doktorumda çıkan göbek eriten hareketleri yapıyom:)
güsellll
beste
Sabah- 1 cay, 1 dilim ekmek, 1 tane ucgen peynir, 2 bardak su
Ara- 1 seftali + 2 bardak su
Oglen- ev yapimi hamburger.. merak etmeyin kizlar cok saglikli salata ile birlikte yedim =) + 3 bardak su
Ara- 2 bardak su ve 1 kivi
Aksam- yarim dilim ekmek, ve bir tabak bulgur salatasi. (Bulgur salatasinda genelde bulgur gorulmicek kadar az.. geri kalan malzemeler 7 cesit yesilik, sirke, zeytinyagi, zeytin, narekshisi..)
güzel canım
azmış kalorisi süper ekmek niyetine tüketebilirsin. 23 kaloriymis. Cokmu peki?
güsel canm şulenin de dediği gibi tavuk döner erimiş gitmiştir:)haklısınn benimde tembellik yapmamam lazımm
dün internete giremedimm
dünkü menüm
sabah: tavuklujambonlu (bi dilim)kepekli ekmege sandvic
öglen:kori soslu tavuk (5-6 kaşık) pilav (5 kaşık kadar)
akşam:tavuk döner (çok büyük bie deildi)
kaçırdım çunku dısardaydım ama saatlerce yurudum ve konserde zıp zıp zıpladım yine ordn kurtardım sanırımm
bugunse:
sabah:jambolnlu sandvic yine
ogle:meyveli yogurt
ara:bi yeşil elma
akşam : henuz bisey yemedim fakat hafif bişeylerle gcistrmeyi dusunuyorum
güzel olmuş canm:)meyven eksik saedceSelamlarrr.
Sabah: zeytin, lor peyniri yine, kepekli lavas
Oglen: yarim kase yayla corbasi
Aksam: zeytinyagli pirasa yemegi
3 lt su
cumanın acısı cıkmış:)sabah:yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
öğle:1 dilim kepek ekmeği, 4 kaşık zey. pırasa, 4 çatal makarna, yarım küçük sosis, peynir, yoğurt,1 zeytin,5 kırmızı biber
ara:nescafe, 1 avuç fındık, biraz dut kurusu
akşam:3 elma
3 mil leslie 50 mekik
sporlarınızı yazmayı unutmayın
Hoşlbulduk canım,beni tetikleyen bişeylere ihtiyacım var zaten;yarışalım
slm cancağızlarım:dün gelemedim cünkü kurs misafir derken baya yoğundm.
dünki menüm:
sabah:2 dilim ekmekle tost,haş yumurta bi çatal humus
ara:yoğurt
öğle:2 dilim börek,1 elma
akşma:1 kaşık pilav,2 kaşık et sote,1 kaşık püre,2 çatal humus,1 çatal kekik salatası,2 kaşık normal salata,1 kaşık patlıcan yoğurtlama
ara:2 küçük kağıt kek,yarım elma
bugünki menü:
sabah:çeyrek simit,yarım elma
öğle:1 kanat,1,5 yumurta,1 parça çökelek,1 dilim börek,1 dilm ekmek,patlıcan yoğurtlama,1 kaşık humus,2 kaşık salata,1 kaşık et sote,1 biber
ara:1 kağıt kek
akşam:şimdi çok tokum öğlen çok kaçırdm o yüzden akşama sadece süt ve elma yada portakal
yer hareketlerimi yapacam spora inebilirsem bide yazarım kimse yoksa tabi:))bugün erkek günü.dünde yapamadım ancak temizlik yemek yaptım.
kızlar ayrıca yarın bakıcımızın işi var.o yüzden kayınvalideme götrcem kızımı.salıda kalırıs muhtemelen salı akşama kadar yokum.salı akşma kadar yokum öpyrm sizleri:))
kendi menülerimi okuyomuş gibi hissettim. insanın kafasını karıştırıyomuş be.
görüşürüz canım. orda da dikkat et.
slm cancağızlarım:dün gelemedim cünkü kurs misafir derken baya yoğundm.
dünki menüm:
sabah:2 dilim ekmekle tost,haş yumurta bi çatal humus
ara:yoğurt
öğle:2 dilim börek,1 elma
akşma:1 kaşık pilav,2 kaşık et sote,1 kaşık püre,2 çatal humus,1 çatal kekik salatası,2 kaşık normal salata,1 kaşık patlıcan yoğurtlama
ara:2 küçük kağıt kek,yarım elma
bugünki menü:
sabah:çeyrek simit,yarım elma
öğle:1 kanat,1,5 yumurta,1 parça çökelek,1 dilim börek,1 dilm ekmek,patlıcan yoğurtlama,1 kaşık humus,2 kaşık salata,1 kaşık et sote,1 biber
ara:1 kağıt kek
akşam:şimdi çok tokum öğlen çok kaçırdm o yüzden akşama sadece süt ve elma yada portakal
yer hareketlerimi yapacam spora inebilirsem bide yazarım kimse yoksa tabi:))bugün erkek günü.dünde yapamadım ancak temizlik yemek yaptım.
kızlar ayrıca yarın bakıcımızın işi var.o yüzden kayınvalideme götrcem kızımı.salıda kalırıs muhtemelen salı akşama kadar yokum.salı akşma kadar yokum öpyrm sizleri:))
Birinci menu Az ve oz olmus..herseyden biraz alarak menunu renklendirmissin.. boylece bikmazda insan..
Ikinciyse..
Aksam yemiyerek iyi yapmissin cunku oglen biraz agir olmus.. ya kalsiyum diyeti ne oldu biraktin mi??
Canim ozaman sali guzel menulerle seni bekliyoruz.. kendine ve cici kizina dikkat et.. opuldun..
Benim hedefimde senden bir fazla zaten:)62kilo fazlayım onuda hesaba kat
Benim hedefimde senden bir fazla zaten:)62
amaaan sorun o olsun:)hele bi o rakamlara yaklaşalımda
canm kalsiyum yalan oldu yarın sabah yine başılıyorum ama sennle beraber:)öperim teyzesi çok saol:))
Hihihi tamam yarin basliyoruz ozaman kalsiyum diyetine.. ayrica yarin artik ise baslamadan 2 saat once spor salonuna gitmeye karar verdim..
hizli tempo yuruyus.. aksamlarida halim olursa 40 dk zumba derslerine katilcam spor salonunda.. Gunde 2 saar spor ve diyetle kilo veremezsem eger
atin beni denizlere yani artiiik..
herkese merhabalarr :))
bugun o kadar uykum kactı ki sabah kalktımm kampüste güzelce bir saat kdar yürüdümm:)
menumse
sabah:jambonlu kepekli sandvic (jambon bitene kadar hergun bitaneden 10 gun bu boyle gidecek sanırsam:) )
öğlen:yagısz salata
aksam:diyet hamburger (kepekli ekmek arasında az yaglı kofte oluyor hafif bişrsey)
arada:bir yeşil elma yedim :)
erken kalkmak bunyeyi sarstı tavuklar gibi simdiden uyuyacagımm :)) herkeslere iyi gecelerr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?