1 patlak 25 kalori
ne demek ne demek, HOŞGELDİN. ben çok sevindim canım.
haklısınn benimde tembellik yapmamam lazımm
dün internete giremedimm
dünkü menüm
sabah: tavuklujambonlu (bi dilim)kepekli ekmege sandvic
öglen:kori soslu tavuk (5-6 kaşık) pilav (5 kaşık kadar)
akşam:tavuk döner (çok büyük bie deildi)
kaçırdım çunku dısardaydım ama saatlerce yurudum ve konserde zıp zıp zıpladım yine ordn kurtardım sanırımm
bugunse:
sabah:jambolnlu sandvic yine
ogle:meyveli yogurt
ara:bi yeşil elma
akşam : henuz bisey yemedim fakat hafif bişeylerle gcistrmeyi dusunuyorum
Selamlarrr.
Sabah: zeytin, lor peyniri yine, kepekli lavas
Oglen: yarim kase yayla corbasi
Aksam: zeytinyagli pirasa yemegi
3 lt su
Hoşbulduk canım...deneme süremde ne yapmam gerek desem çok mu soru sormuş olurum:)
sabah:yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
öğle:1 dilim kepek ekmeği, 4 kaşık zey. pırasa, 4 çatal makarna, yarım küçük sosis, peynir, yoğurt,1 zeytin,5 kırmızı biber
ara:nescafe, 1 avuç fındık, biraz dut kurusu
akşam:3 elma
3 mil leslie 50 mekik
sporlarınızı yazmayı unutmayın
slm cancağızlarım:dün gelemedim cünkü kurs misafir derken baya yoğundm.
dünki menüm:
sabah:2 dilim ekmekle tost,haş yumurta bi çatal humus
ara:yoğurt
öğle:2 dilim börek,1 elma
akşma:1 kaşık pilav,2 kaşık et sote,1 kaşık püre,2 çatal humus,1 çatal kekik salatası,2 kaşık normal salata,1 kaşık patlıcan yoğurtlama
ara:2 küçük kağıt kek,yarım elma
bugünki menü:
sabah:çeyrek simit,yarım elma
öğle:1 kanat,1,5 yumurta,1 parça çökelek,1 dilim börek,1 dilm ekmek,patlıcan yoğurtlama,1 kaşık humus,2 kaşık salata,1 kaşık et sote,1 biber
ara:1 kağıt kek
akşam:şimdi çok tokum öğlen çok kaçırdm o yüzden akşama sadece süt ve elma yada portakal
yer hareketlerimi yapacam spora inebilirsem bide yazarım kimse yoksa tabi:))bugün erkek günü.dünde yapamadım ancak temizlik yemek yaptım.
ben 60 yazdım ama 60-65 arasında burda kalmak istiyorum.çünkü takımı bırakırsam kendimide bırakırım.yediğimi bi yerlere yazmak gerçekten ii oluyor.kilo alma durumun olmuyor en azından:)
Hihihi tamam yarin basliyoruz ozaman kalsiyum diyetine.. ayrica yarin artik ise baslamadan 2 saat once spor salonuna gitmeye karar verdim..
hizli tempo yuruyus.. aksamlarida halim olursa 40 dk zumba derslerine katilcam spor salonunda.. Gunde 2 saar spor ve diyetle kilo veremezsem eger
atin beni denizlere yani artiiik..
herkese merhabalarr :))
bugun o kadar uykum kactı ki sabah kalktımm kampüste güzelce bir saat kdar yürüdümm:)
menumse
sabah:jambonlu kepekli sandvic (jambon bitene kadar hergun bitaneden 10 gun bu boyle gidecek sanırsam:) )
öğlen:yagısz salata
aksam:diyet hamburger (kepekli ekmek arasında az yaglı kofte oluyor hafif bişrsey)
arada:bir yeşil elma yedim :)
erken kalkmak bunyeyi sarstı tavuklar gibi simdiden uyuyacagımm :)) herkeslere iyi gecelerr :))
Selam kizlar menumu soylim:
Sabah: zytin peynir 1 çay kasigi tereyaginda yumurta 5i 1 yerde çay
oglen: 1 kase yayla çorbasi
aksam:izgara tavuk 2 kapakli lavas
az oncede aktivia diyet meyveli yogurt
3 lt su
Slm kızlar pek aktif olamadım kusura bakmayın yoğundum tüm gün.
bgnkü menüm :
sabh : 2 dilim ekmek 3 adet zeytin 1 adet yumurta
ara : yarım elma
öğle yok çnkü sabh kahvaltısını zaten öğlen yaptım
akşam : yarım tavuklu tost ayran
ara : light cola (zero ) yarım muz
bol su 2.5 ltre olmştr şimdiye kadar 3 yaparım ama
spor : 1 saat yürüyüş 50 mekik
sabah:menemen, 1,5 dilim kepek ekmeği,helva,1 zeytin
ara:34- dilim portakal
öğle:1 kase çorba, 4 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık pilav
ara:5-6 tutku,meyve suyu
akşam: 2 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık pilav
araatlamış mısır
4 mil hızlı lesli, 100 mekik, biraz zumbz dansı
Selam kizlar bugun isten erken ciktim.. midemi usutmusum sabahtan beri mide bulantisindan bi hal oldum.. ne yesem geri cikardim
Midemi usuttum mu yoksa son zamanlarda kendimi zorladim mi bilmiyorum.. bi kac gun bekliyip gorcez:44:
Neyse ben dunku menumu yaziyim..
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 cay, 5-6 zeytin, 2 dilim kasar peynir
Ara: 2 tane kivi
Oglen: Yok (kahvaltiyi cok gec yapmistim)
Ara: 2 tane kurabiye, 1 cay :18::18:
Aksam: Haslanmis karnabahar, yogurt, ve bol salata.
Selam kızlar 2 gündür yoktumm,
cozutmadımmmm.....
menüm
Sabah ıhlamur,4 zeytin, 3,4 peynir türleri,2 dilim tbuğday ekmek
ara : 2 incir
Öğle : patates yemeği,1 dilim ekmek 4 tatlıkaşığı höşmerim
ara : 1 portakal
Akşam :1 tabak pırasa , biraz da patates yemeği yerimmmm....
Selam kaptanlarim ve diyettaslarim
Sabah: Zeytin, peynir, domates, yesil biber 1 kepekli lavas
Ara: 3 tane kuru incir
Oglen: 1 tabak azcik yagli salçasiz yogurtlu makarna, 2 kasik menemen
ara; 1 tane muz
aksam; izmir kofte izmir köfte | KLASİK TATLAR patateslerini yeiyorum ama :)
Leslie ile 1,5 mile yurudum. 3 lt su
1 adet mineralli soda. Mineral dengesi için gerekliymis
Hayır canım ben menü yazıyorum,deneme süresindesin sen bişe yapmıcaksın demişti bana,sanırım takım kaptanı:)
Bende o yüzden diyorum zaten ben ne yapacam bu denemede diye:)
Ben sabah açken ve gece yatmadan en son tarçın kaynatıp bi çay kaşığı balla içiyorum.
2-3 haftadır sadece kepekli ekmek yiyorum.
Okula uzuuuun bir yolla ulaştığım için sabah 5:45 te yola çıkıyorum,her istediğimi bulup yeme şansım yok.
Yanıma kepekli ekmeğimi ve yeşil elmalarımı aldım bugün.
Sabah kepekli grissini,şekersiz çay.
arada yeşil elma
Öğlen tavuklu sezar salata,bir dilim kepekli ekmek.
saat 3gibi 4-5 kuru kayısı
akşam mercimek çorbası,çok az etsiz çiğköfte,1 dilim kepekli ekmek.
Şuandada tarçınlı çayımı içiyorum,erkenden uyucam çünkü:)
Spor yapmaya pek vaktim kalmıyor,okula şehir dışına çıkıyorum.Bi alet almayı düşünüyorum bu ara.
Bundan sonra menülerimi paylaşırım hergün,sorumluluğumu bilmediğim zamanlar affola:))
kzlar bgnkü menüm :
kahvaltı : 2 dlim krem peynir sürülmüş ekmek 4 zeytin 3 ince dilim salam
öğle ve ara yok kızlar tüm gün okulda koşuştrdum
öğleden sonra : eti form biskiv. den 1 adet ( bisküvinin içinden 1 adet, tüm paket değil )
akşam: yarım tavuklu tost 1 ayran.
ara : 2 adet kek ( kzlar evde yapıp getrmişler )
2 ltre su 1 saat yürüyüş 50 mekik.
günaydın ben de dünkü menümü yazayım.
sabah: yoğurt-yulaf ezmesi
öğle:yoğurt-6 kaşık yeşil fasulye
ara:1 elma-3 diyet bis-1 büyük bardak süt
akşam: 6 kaşık fasulye- 4-5 kaşık muhallebi
ara: 2 dilim yoğurtlu-havuçlu patates
akşama kadar çok güzel gidiyordu kasiyum diyetim. bugün için okula hazırlık yaparken çozuttum.
bu öğlede eskiler bilir okulda salı keyfimiz var bi süt içip geldim. umarım az zararlı çıkarım.
sporu offladım.
regli oldum. çok şişim. kiraz sapı yaptım bende. her gün içecem.
geçmiş olsun.Selam kizlar bugun isten erken ciktim.. midemi usutmusum sabahtan beri mide bulantisindan bi hal oldum.. ne yesem geri cikardim
Midemi usuttum mu yoksa son zamanlarda kendimi zorladim mi bilmiyorum.. bi kac gun bekliyip gorcez:44:
Neyse ben dunku menumu yaziyim..
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 cay, 5-6 zeytin, 2 dilim kasar peynir
Ara: 2 tane kivi
Oglen: Yok (kahvaltiyi cok gec yapmistim)
Ara: 2 tane kurabiye, 1 cay :18::18:
Aksam: Haslanmis karnabahar, yogurt, ve bol salata.
menü güzel ama iki defa patates olmasa iyi olurmuş.Selam kızlar 2 gündür yoktumm,
cozutmadımmmm.....
menüm
Sabah ıhlamur,4 zeytin, 3,4 peynir türleri,2 dilim tbuğday ekmek
ara : 2 incir
Öğle : patates yemeği,1 dilim ekmek 4 tatlıkaşığı höşmerim
ara : 1 portakal
Akşam :1 tabak pırasa , biraz da patates yemeği yerimmmm....
genel olarak iyi menü.Selam kaptanlarim ve diyettaslarim
Sabah: Zeytin, peynir, domates, yesil biber 1 kepekli lavas
Ara: 3 tane kuru incir
Oglen: 1 tabak azcik yagli salçasiz yogurtlu makarna, 2 kasik menemen
ara; 1 tane muz
aksam; izmir kofte izmir köfte | KLASİK TATLAR patateslerini yeiyorum ama :)
Leslie ile 1,5 mile yurudum. 3 lt su
1 adet mineralli soda. Mineral dengesi için gerekliymis
çok güzel olmuş menün. kahvaltıyı artırabilirsin bile.Hayır canım ben menü yazıyorum,deneme süresindesin sen bişe yapmıcaksın demişti bana,sanırım takım kaptanı:)
Bende o yüzden diyorum zaten ben ne yapacam bu denemede diye:)
Ben sabah açken ve gece yatmadan en son tarçın kaynatıp bi çay kaşığı balla içiyorum.
2-3 haftadır sadece kepekli ekmek yiyorum.
Okula uzuuuun bir yolla ulaştığım için sabah 5:45 te yola çıkıyorum,her istediğimi bulup yeme şansım yok.
Yanıma kepekli ekmeğimi ve yeşil elmalarımı aldım bugün.
Sabah kepekli grissini,şekersiz çay.
arada yeşil elma
Öğlen tavuklu sezar salata,bir dilim kepekli ekmek.
saat 3gibi 4-5 kuru kayısı
akşam mercimek çorbası,çok az etsiz çiğköfte,1 dilim kepekli ekmek.
Şuandada tarçınlı çayımı içiyorum,erkenden uyucam çünkü:)
Spor yapmaya pek vaktim kalmıyor,okula şehir dışına çıkıyorum.Bi alet almayı düşünüyorum bu ara.
Bundan sonra menülerimi paylaşırım hergün,sorumluluğumu bilmediğim zamanlar affola:))
yok evra iyi söylüyo. biz oyalanma takdiği uyguluyoz. günün diğer menülerini de ona göre ayarlarsın.benimde bgün başım da aynı şey.ayy az yagdakizartmistim ama haklisin galiba neyse insaallah dikkat ederim. ama benim proglemim var pazar gunu arkadaslarla toplantimiz olcak pasta borek yapiliyor. Ben ne yapcam o gun ya? Evde bisiler hazirlayipmi gotursem kendime acaba? akil verin kizlar
düzensiz olmuş tabi koşuştrmaktan ama toplamda kaloriyi kurtarır. krem peyniri sevmedim. çünkü çok kalorili değil mi?kzlar bgnkü menüm :
kahvaltı : 2 dlim krem peynir sürülmüş ekmek 4 zeytin 3 ince dilim salam
öğle ve ara yok kızlar tüm gün okulda koşuştrdum
öğleden sonra : eti form biskiv. den 1 adet ( bisküvinin içinden 1 adet, tüm paket değil )
akşam: yarım tavuklu tost 1 ayran.
ara : 2 adet kek ( kzlar evde yapıp getrmişler )
2 ltre su 1 saat yürüyüş 50 mekik.
güzelll menüşuleciğim üst üste güzel menüler yazmıssın harika bu hafta yüzün gülecek
kızlar tv de bir diyetisyenden duydum . az kilolu bir kadının menüsünü yorumluyordu.
sabah : sandivç yapıyormuş içine peynr salam jambon domats vb. koyuyormş.
öğle : mısırlı ve yeşillkli salata yiyormuş
akşam: mısır gevreği müsli vb. gbi sütlü gevrek yiyormuş..
şimdi diyetisyenin yorumu şöyleydi.
AZ YİYORSUNUZ GÖRÜNŞTE AMA KİLO VEREMİYORSUNZ. ÇÜNKÜ GİZLİ KALORİLERİ ALIYORSUNZ FARKINDA OLMADAN..
SABAH :işinz acele ise 1 dilim marketlerde satılan hazır sandvç ekmeği alın diyor.
1 dilim sandvç ekmeği 2 dilim normal ekmek demekmş.
nese içine bol yeşillk koyun diğer malzemeleri koyun öle yiyin diyor.
ÖĞLE : salata güzel fakat içine konulan bir kaşık mısır 2 dilim ekmek demek..mısırın cal. çok yüksek diyor.kısırın da öleymiş.. buda gizli kalori demekmş. salata yiyor aslında ama 2 dlim ekmkte yemş oluyor.
AKŞAM : mısır gevrekleride aynı şeklde miktarını hatrlamıyorum ama birazı zaten 2 dlm ekmk demek diyor doktor.
ve örnek veriyor. 3 kaşık mısır gevreği yicene , 1 adet ızgara but , salata , yogrt, 2 kaşık fasulye yemek daha iyi diyor.
yani demem o ki kızlar aslında bilmedgmz çok şey var. gizli gizli aldgm, görünşte az ama aslında cal. yüksek şeyler var. kaşık adet sayılarını tam hatrlayamadım ama bu şekldeydi genede aşagı yukarı :)
kuzucugum hafta sonu yoktum dün yogundum ilgilenemedim seninle.takım kurallarını eklerim birazdan.mümkün oldugunca onlara uyuyorsun.mümkün oldugunca takıma gelip paylaşımda bulunuyorsun bu kadarhem istediğin kadar soru sorabilirsin
ben sana bişey yapmana gerek yok derken kilo bildirmene kilo hesaplamana gerek yok demek istemiştimtakım kurallarını eklediğimde daha iyi anlarsın tatlum yazdıgın menüde bir tek kahvaltını begenmedim
çok güzel olmuş menün. kahvaltıyı artırabilirsin bile.
akşama kadar çok güzel gidiyordu kasiyum diyetim. bugün için okula hazırlık yaparken çozuttum.
bu öğlede eskiler bilir okulda salı keyfimiz var bi süt içip geldim. umarım az zararlı çıkarım.
sporu offladım.
kızlar şu açtıgım diğer konuya menüleri ekleyecektim ekleyemedim.geçmişi takip etmek zor oluyor.bundan sonrası için ricam menülerin başına tarih atmanız
tugba takıma ugramamışsın toparlayamamıs olmandan korkuyorum :44:
vıdı vıdı seninde ugramayışların hayra alamet değil.cozutmadım yazmıssın gerçi ama daha çok bekliyorum takıma [/QUOTE
yok canım cozutmadım merak etme
bana gelince eksideyim şükürler olsun.dün daha iyi bir rakam görmüştüm bugun o rakamdan fazla çıktım ama yinede takılmıyorum.cumaya kadar tartılmayacagım.sporlarımı yapıyorum.yeşil çayımı kayısı çayımı içiyorum
bu hafta ben de hiç tartılmadımm.. ama yarın tartılıcam
sporu offladım.
arkadaşlar ben şok diyetleri ve diyet ürünleri kullanmayı pek tercih etmiyorum.En sağlıklısı nasılsa o şekilde kilo vermeyi istiyorum.
Bugün diyetisyene gittim:)
Sağolsun kilomla boyumun çok uygun olduğuna karar verdi,gayet sağlıklı olduğunu söylüyor.Bende sağlık sınırları içinde olduğumu biliyorum ancak hiçde hoş değil göbeğimde belimde çıkıntılar olması.Allahtan doktor bayan olduğu için asıl sıkıntımı anlıyor:)
Belli bir süre uygulamam gereken değilde hayat tarzı haline getirmem gereken bir program verdi.
Evde ne yemek yapıldığı önemli değil,önemli olan o yemekten ne miktarda yemen gerektiği bilmen diyor.
Yağ kesinlikle olmalı yoksa bağırsakları kilitler kurutursun diyor,yani özellikle salataları yağsız değil az yağlı yapmalıymışız.
Mideye sık sık bişeyler göndermeli,acıkmasına fırsat vermemeli diyor:) Açlıktan ağlatırsak oda bizi ağlatırmış.
Ara öğünlerin önemini vurgulayıp duruyor yani,diyetin direği ara öğünlerdir;7-8 öğünle beslenmelisiniz diyor.
Bana verdiği listeyi tarayıcıdan geçirdim,bakmak istersiniz belki.
Sabah şunu akşam bunu ye diyen diyetleri hiç sevmem zaten,uygulamasıda zor oluyor ayrıca.
Ne yiyeceğimi değil ne kadar yiyeceğimi söylerse gayette kolay olur bizde kiloları veririz inşallaaah:)
diyetisyene gitmişsin ne güzelgeçen yıl bende gitmiş faydasını görmüştüm baya bi ee diyetisyen boyunla kilona normal demiş.ver dedi mi onu anlamadım:44: ahh zaten onun dediklerini yaşam tarzı haline bir getirebilsek harika olacak
arkadaşlar ben şok diyetleri ve diyet ürünleri kullanmayı pek tercih etmiyorum.En sağlıklısı nasılsa o şekilde kilo vermeyi istiyorum.
Bugün diyetisyene gittim:)
Sağolsun kilomla boyumun çok uygun olduğuna karar verdi,gayet sağlıklı olduğunu söylüyor.Bende sağlık sınırları içinde olduğumu biliyorum ancak hiçde hoş değil göbeğimde belimde çıkıntılar olması.Allahtan doktor bayan olduğu için asıl sıkıntımı anlıyor:)
Belli bir süre uygulamam gereken değilde hayat tarzı haline getirmem gereken bir program verdi.
Evde ne yemek yapıldığı önemli değil,önemli olan o yemekten ne miktarda yemen gerektiği bilmen diyor.
Yağ kesinlikle olmalı yoksa bağırsakları kilitler kurutursun diyor,yani özellikle salataları yağsız değil az yağlı yapmalıymışız.
Mideye sık sık bişeyler göndermeli,acıkmasına fırsat vermemeli diyor:) Açlıktan ağlatırsak oda bizi ağlatırmış.
Ara öğünlerin önemini vurgulayıp duruyor yani,diyetin direği ara öğünlerdir;7-8 öğünle beslenmelisiniz diyor.
Bana verdiği listeyi tarayıcıdan geçirdim,bakmak istersiniz belki.
Sabah şunu akşam bunu ye diyen diyetleri hiç sevmem zaten,uygulamasıda zor oluyor ayrıca.
Ne yiyeceğimi değil ne kadar yiyeceğimi söylerse gayette kolay olur bizde kiloları veririz inşallaaah:)
diyetisyene gitmişsin ne güzelgeçen yıl bende gitmiş faydasını görmüştüm baya bi ee diyetisyen boyunla kilona normal demiş.ver dedi mi onu anlamadım:44: ahh zaten onun dediklerini yaşam tarzı haline bir getirebilsek harika olacak
Boyumla kilomun sağlık açısından gayet uygun olduğunu söyledi ama göbeğimle ve çıkıntılarımla mutlu olmadığımı bildiği için kilo vermeme karar verdi :) 62 den aşağıya düşmememi söylüyor,çünkü kemik yapım kalın. Hele bi 62 olayımda ahhhh ah :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?