yok canım cozutmadım merak etme
bu hafta ben de hiç tartılmadımm.. ama yarın tartılıcam
canlarım ben geldim ama birazdan misafirim gelecek.hazırlık yaptım ancak.akşama gelirim öptm hepinzi:)
Bugünkü menümüde yazayım.
kahvaltı
ballı tarçın çayı sonrasında
4 yeşil zeytin,1 domates,2 yeşil biber 2 dilim kepek ekmek.
ara yeşil elma
öğle
mercimek çorbası bi dilim kepek ekmek,1 yeşil soğan:)
küçük bir kase yoğurt
ara öğünde hiiiç istemediğim halde annemin yarı kızgın ısrarıyla bir muz :S
akşam
tavuk haşlama,az yağlı marul salatası,bi küçük kase yoğurt,kepek ekmek
yemekten 2saat sonra bir bardak süt içip,uyumadan öncede tarçın çayımı içmeyi planlıyorum.
seninde sevgililer günün kutlu olsun datluuuuuuuuuuuuuuuumsabah:1 br. yy süt
ara:1 avuç leblebi-üzüm
öğle:2 kaşık kısır, 2 kaşık patates, 3 kaşık muhallebi
ara: 1 kaşık patates, 1 kaşık muhallebi
akşam: 4-5 kaşık yeşil mercimek salatası, 1 dilim su böreği, 2 tane zey. yaprak dolma, 2 köfte
bi mısır patlatma olayına girmezlerse bugün menüm böyle.
sevgililer gününüz kutlu olsun. sevgilerle....
14.02.2012
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin,1 y.biber,1 çk bal
ara: 1 portakal
Öğle: bezelye, yemeği 1 tabak,salata,turşu
ara: 1çay.k nutella:26:
Akşam 1 kase yoğurt ,1 dilim ekmek,
sabah:1 br. yy süt
akşam: 4-5 kaşık yeşil mercimek salatası, 1 dilim su böreği, 2 tane zey. yaprak dolma, 2 köfte
genel olarak iyi menü.
çok soruyoruz ama 1 kepekli lavaş ne eder çıkaramıyom. kaç dilim kepek ekmeği acaba. ne gıcığız dimi her yediğine karışıyoz
leslin de zamanla artar. doyamazsın tadınaaa.
güzel şulemm süğpersin ya.gitsin karayağlar.:))sabah:menemen, 1,5 dilim kepek ekmeği,helva,1 zeytin
ara:34- dilim portakal
öğle:1 kase çorba, 4 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık pilav
ara:5-6 tutku,meyve suyu
akşam: 2 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık pilav
araatlamış mısır
4 mil hızlı lesli, 100 mekik, biraz zumbz dansı
bağırsaklarını çalıştırması acısından güzel ama meyve yemek.ben gün içinde meyveyi az yersem ve beyaz ekmek yada hamurişi tüketirsem kilitleniyorum:))1 tane elma yemistim zar zor gerçekten sevmiorum ben meyve ya :)
geçmiş olsun tatlım.kurabiye akşam yemeğiyle kurtarmışsın.güzel menü her zamanki gibi maşallah sana:)Selam kizlar bugun isten erken ciktim.. midemi usutmusum sabahtan beri mide bulantisindan bi hal oldum.. ne yesem geri cikardim
Midemi usuttum mu yoksa son zamanlarda kendimi zorladim mi bilmiyorum.. bi kac gun bekliyip gorcez:44:
Neyse ben dunku menumu yaziyim..
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 cay, 5-6 zeytin, 2 dilim kasar peynir
Ara: 2 tane kivi
Oglen: Yok (kahvaltiyi cok gec yapmistim)
Ara: 2 tane kurabiye, 1 cay :18::18:
Aksam: Haslanmis karnabahar, yogurt, ve bol salata.
prensese katılıyorum bu ara baya kaytarıyorsun.menülerini bekliyoruz ve seni bu hafta ekside görmek istiyoruz.Selam kızlar 2 gündür yoktumm,
cozutmadımmmm.....
menüm
Sabah ıhlamur,4 zeytin, 3,4 peynir türleri,2 dilim tbuğday ekmek
ara : 2 incir
Öğle : patates yemeği,1 dilim ekmek 4 tatlıkaşığı höşmerim
ara : 1 portakal
Akşam :1 tabak pırasa , biraz da patates yemeği yerimmmm....
evet soda gerekiyor.ama malesef ben 2 yudumdan fazla içemiyorumSelam kaptanlarim ve diyettaslarim
Sabah: Zeytin, peynir, domates, yesil biber 1 kepekli lavas
Ara: 3 tane kuru incir
Oglen: 1 tabak azcik yagli salçasiz yogurtlu makarna, 2 kasik menemen
ara; 1 tane muz
aksam; izmir kofte izmir köfte | KLASİK TATLAR patateslerini yeiyorum ama :)
Leslie ile 1,5 mile yurudum. 3 lt su
1 adet mineralli soda. Mineral dengesi için gerekliymis
güzel canm yanına sabah sandiviçte yapıp alabilrisin:))Hayır canım ben menü yazıyorum,deneme süresindesin sen bişe yapmıcaksın demişti bana,sanırım takım kaptanı:)
Bende o yüzden diyorum zaten ben ne yapacam bu denemede diye:)
Ben sabah açken ve gece yatmadan en son tarçın kaynatıp bi çay kaşığı balla içiyorum.
2-3 haftadır sadece kepekli ekmek yiyorum.
Okula uzuuuun bir yolla ulaştığım için sabah 5:45 te yola çıkıyorum,her istediğimi bulup yeme şansım yok.
Yanıma kepekli ekmeğimi ve yeşil elmalarımı aldım bugün.
Sabah kepekli grissini,şekersiz çay.
arada yeşil elma
Öğlen tavuklu sezar salata,bir dilim kepekli ekmek.
saat 3gibi 4-5 kuru kayısı
akşam mercimek çorbası,çok az etsiz çiğköfte,1 dilim kepekli ekmek.
Şuandada tarçınlı çayımı içiyorum,erkenden uyucam çünkü:)
Spor yapmaya pek vaktim kalmıyor,okula şehir dışına çıkıyorum.Bi alet almayı düşünüyorum bu ara.
Bundan sonra menülerimi paylaşırım hergün,sorumluluğumu bilmediğim zamanlar affola:))
ben onu denedimde olmuyor.git ve az az hepsinden ye.ama ertesi güne toparlamak için sabah müsli sadece yapabilirsin.ok günde akşamı meyveyle geçiştirebilirsin:)ayy az yagdakizartmistim ama haklisin galiba neyse insaallah dikkat ederim. ama benim proglemim var pazar gunu arkadaslarla toplantimiz olcak pasta borek yapiliyor. Ben ne yapcam o gun ya? Evde bisiler hazirlayipmi gotursem kendime acaba? akil verin kizlar
karbonhidrat ağırlıklı tam bir öğrenci menüsü.kalorileri fazla ama dikkae et biraz daha tatlım:kzlar bgnkü menüm :
kahvaltı : 2 dlim krem peynir sürülmüş ekmek 4 zeytin 3 ince dilim salam
öğle ve ara yok kızlar tüm gün okulda koşuştrdum
öğleden sonra : eti form biskiv. den 1 adet ( bisküvinin içinden 1 adet, tüm paket değil )
akşam: yarım tavuklu tost 1 ayran.
ara : 2 adet kek ( kzlar evde yapıp getrmişler )
2 ltre su 1 saat yürüyüş 50 mekik.
katılıyorum diyetisyene senn menülerin içinde aynı şey geçerli bence:)kızlar tv de bir diyetisyenden duydum . az kilolu bir kadının menüsünü yorumluyordu.
sabah : sandivç yapıyormuş içine peynr salam jambon domats vb. koyuyormş.
öğle : mısırlı ve yeşillkli salata yiyormuş
akşam: mısır gevreği müsli vb. gbi sütlü gevrek yiyormuş..
şimdi diyetisyenin yorumu şöyleydi.
AZ YİYORSUNUZ GÖRÜNŞTE AMA KİLO VEREMİYORSUNZ. ÇÜNKÜ GİZLİ KALORİLERİ ALIYORSUNZ FARKINDA OLMADAN..
SABAH :işinz acele ise 1 dilim marketlerde satılan hazır sandvç ekmeği alın diyor.
1 dilim sandvç ekmeği 2 dilim normal ekmek demekmş.
nese içine bol yeşillk koyun diğer malzemeleri koyun öle yiyin diyor.
ÖĞLE : salata güzel fakat içine konulan bir kaşık mısır 2 dilim ekmek demek..mısırın cal. çok yüksek diyor.kısırın da öleymiş.. buda gizli kalori demekmş. salata yiyor aslında ama 2 dlim ekmkte yemş oluyor.
AKŞAM : mısır gevrekleride aynı şeklde miktarını hatrlamıyorum ama birazı zaten 2 dlm ekmk demek diyor doktor.
ve örnek veriyor. 3 kaşık mısır gevreği yicene , 1 adet ızgara but , salata , yogrt, 2 kaşık fasulye yemek daha iyi diyor.
yani demem o ki kızlar aslında bilmedgmz çok şey var. gizli gizli aldgm, görünşte az ama aslında cal. yüksek şeyler var. kaşık adet sayılarını tam hatrlayamadım ama bu şekldeydi genede aşagı yukarı :)
umarım ii atlatmışsındır canm ya.ben bu hafta battım.yarın detoks corbası hazırlayacam bakalım nasıl gideeck:)karalahana kereviz yaprağı felan aldım:)günaydın ben de dünkü menümü yazayım.
sabah: yoğurt-yulaf ezmesi
öğle:yoğurt-6 kaşık yeşil fasulye
ara:1 elma-3 diyet bis-1 büyük bardak süt
akşam: 6 kaşık fasulye- 4-5 kaşık muhallebi
ara: 2 dilim yoğurtlu-havuçlu patates
akşama kadar çok güzel gidiyordu kasiyum diyetim. bugün için okula hazırlık yaparken çozuttum.
bu öğlede eskiler bilir okulda salı keyfimiz var bi süt içip geldim. umarım az zararlı çıkarım.
sporu offladım.
regli oldum. çok şişim. kiraz sapı yaptım bende. her gün içecem.
çok güzel kaptanım örnek menülerini bekliyoruz:)bana gelince eksideyim şükürler olsun.dün daha iyi bir rakam görmüştüm bugun o rakamdan fazla çıktım ama yinede takılmıyorum.cumaya kadar tartılmayacagım.sporlarımı yapıyorum.yeşil çayımı kayısı çayımı içiyorum
katılıyorum.bende soya sosu hardal tavuk bulyon felan kullanıyorum.lezetlendirmek için ama kalorisini arttırıyorum yemeklerin.bizim ya yağlarımızdan yada damak tadımızdan vazgeçmemiz lazımKesinlikle doğru canım,aslında yüksek kalori ile besleniyoruz ve birde üstüne ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum diye beynimize kötü mesaj gönderiyoruz:) İnanmak işin yarısı değil %90 ı bence:)
Ablam diyete başladı,herkes aaa nasılda kilo veriyorsun dedikçe ay çok hızlı kilo veriyorum diye gaza geldi kız, istediği 10 kiloyu vermesine rağmen zevkle devam ediyor.
Bende o mısırlı salata tuzağına düşmüştüm,hatta hergün çeşit çeşit salata yapıyordum ama kilo veremiyordum. Yemek yesem daha iyiymiş halbuki,felaket salatalar hazırlıyormuşum:)
ekmeğinin içine koyabilirsin bebğimmm.ben onlarsız kahvaltı düşünemiyorum:)Tamam canım,bundan sonra sık sık paylaşım yapıcam inşallah:)
Kahvaltı konusunda haklısın ama sabah erkenden yola çıkıyorum ve taşıyabileceğim bişey olması gerekiyordu.
Tostun yanında domates yeşil biber falan yiyebilsem çok daha iyi olacak ama okulda pek mümkün olmuyor:)
tarçına katılıyorum bende cok sevyrmRegl olduğun zaman tatlı isteğin tavan yapar,aman dikkat et :)
Tatlı ve çikolata isteğini yenmek için süte tarçın atarak içilmesini tavsiye ediyorlardı. Ben sütün içine çubuk tarçın atıp öyle kaynatıyorum,tarçını çok severim
Boyumla kilomun sağlık açısından gayet uygun olduğunu söyledi ama göbeğimle ve çıkıntılarımla mutlu olmadığımı bildiği için kilo vermeme karar verdi :) 62 den aşağıya düşmememi söylüyor,çünkü kemik yapım kalın. Hele bi 62 olayımda ahhhh ah :):)
sen tam ince belli olcan desene:)ben balık etli olanınada razıyım cıtır olayımda:))
güzel olmuş canm ama öğlende makarnanın yanına yoğurt salata felan eklersen makarnadan daha az yemiş olursun???Ben bilmiyorumki acaba kaç kalori çunku tam tahilli un ile yulaf kepeginden yapiyorum ekmegimi.
Bugunku menum
Sabah; Sahanda yumurta azcik tereyag ile, 3 dilim tam tahilli kepek ekmegi, zeytin peynir domates
ara ogude 1 armut
oglen: 1 tabak makarna ( dunden kalmisti)
ara; 2 pirinç patlagi
Aksam; 1 tabak dolusu 2 dilim tam tahlli ekmekle çorba
Birazdanda activia diyet yogurt yerim belki ama canim bisi istemiyo
3 lt su
Leslie ile 3 mile kosu, 4 mile yapacaktim kizim uyandi yapamadim
:))))))))blummmmmm en sevgili üyemizzzzzzz sennde günün kultlu olsun:)seninde sevgililer günün kutlu olsun datluuuuuuuuuuuuuuuum
sevgililer gününde mısır patlatma olayına bayıldım ama.....
salı günü akşama kadar sürmüş sennde:))sabah:1 br. yy süt
akşam için sölenenlere katılıyorum sebze salata yada çorba ekleyblrdn.14.02.2012
:)))güzel olmuş canmBugünkü menümüde yazayım.
kahvaltı
ara yeşil elma
öğle
küçük bir kase yoğurt
akşam
yemekten 2saat sonra bir bardak süt içip,uyumadan öncede tarçın çayımı içmeyi planlıyorum.
tartıl tartıldıktan sonra yarın bana da yaz
canımcım kolay gelsin sanatugbaya iletirmisin takıma bekliyorum onu.kaçmasın benden
Bugünkü menümüde yazayım.
kahvaltı
ara yeşil elma
öğle
küçük bir kase yoğurt
akşam
14.02.2012
sabah:1 br. yy süt
seninde sevgililer günün kutlu olsun datluuuuuuuuuuuuuuuum
Ben bilmiyorumki acaba kaç kalori çunku tam tahilli un ile yulaf kepeginden yapiyorum ekmegimi.
Bugunku menum
Sabah; Sahanda yumurta azcik tereyag ile, 3 dilim tam tahilli kepek ekmegi, zeytin peynir domates
ara ogude 1 armut
ara; 2 pirinç patlagi
3 lt su
çok güzel kaptanım örnek menülerini bekliyoruz:)
sağol canım listeye bakındım. inş hayat tarzımız bu olur da verdiğimizi almayız.arkadaşlar ben şok diyetleri ve diyet ürünleri kullanmayı pek tercih etmiyorum.En sağlıklısı nasılsa o şekilde kilo vermeyi istiyorum.
Bugün diyetisyene gittim:)
Sağolsun kilomla boyumun çok uygun olduğuna karar verdi,gayet sağlıklı olduğunu söylüyor.Bende sağlık sınırları içinde olduğumu biliyorum ancak hiçde hoş değil göbeğimde belimde çıkıntılar olması.Allahtan doktor bayan olduğu için asıl sıkıntımı anlıyor:)
Belli bir süre uygulamam gereken değilde hayat tarzı haline getirmem gereken bir program verdi.
Evde ne yemek yapıldığı önemli değil,önemli olan o yemekten ne miktarda yemen gerektiği bilmen diyor.
Yağ kesinlikle olmalı yoksa bağırsakları kilitler kurutursun diyor,yani özellikle salataları yağsız değil az yağlı yapmalıymışız.
Mideye sık sık bişeyler göndermeli,acıkmasına fırsat vermemeli diyor:) Açlıktan ağlatırsak oda bizi ağlatırmış.
Ara öğünlerin önemini vurgulayıp duruyor yani,diyetin direği ara öğünlerdir;7-8 öğünle beslenmelisiniz diyor.
Bana verdiği listeyi tarayıcıdan geçirdim,bakmak istersiniz belki.
Sabah şunu akşam bunu ye diyen diyetleri hiç sevmem zaten,uygulamasıda zor oluyor ayrıca.
Ne yiyeceğimi değil ne kadar yiyeceğimi söylerse gayette kolay olur bizde kiloları veririz inşallaaah:)
ben de kiraz sapına ekliyom zeynep'ten öğrendim. sütte sevmem heralde.Regl olduğun zaman tatlı isteğin tavan yapar,aman dikkat et :)
Tatlı ve çikolata isteğini yenmek için süte tarçın atarak içilmesini tavsiye ediyorlardı. Ben sütün içine çubuk tarçın atıp öyle kaynatıyorum,tarçını çok severim
güzel canım. muzların büyük olursa yarımı bir porsiyon. aklında olsun.Bugünkü menümüde yazayım.
kahvaltı
ara yeşil elma
öğle
küçük bir kase yoğurt
akşam
iyi menü. turşudan cumaya yakın uzaklaşıyoruz genelde. çünkü su tutturup kilo yapıyo.14.02.2012
seninde sevgililer günün kutlu olsun datluuuuuuuuuuuuuuuum
güzel olmuş canm ama öğlende makarnanın yanına yoğurt salata felan eklersen makarnadan daha az yemiş olursun???
:))))))))blummmmmm en sevgili üyemizzzzzzz sennde günün kultlu olsun:)
salı günü akşama kadar sürmüş sennde:))
akşam için sölenenlere katılıyorum sebze salata yada çorba ekleyblrdn.
:)))güzel olmuş canm
tamam kaptanım
karbanhidrat dolu olmuş. yani kaloriyi tutturmuşsun neysenki.Ben bilmiyorumki acaba kaç kalori çunku tam tahilli un ile yulaf kepeginden yapiyorum ekmegimi.
Bugunku menum
ara ogude 1 armut
ara; 2 pirinç patlagi
3 lt su
sağol canım listeye bakındım. inş hayat tarzımız bu olur da verdiğimizi almayız.
ben de kiraz sapına ekliyom zeynep'ten öğrendim. sütte sevmem heralde.
güzel canım. muzların büyük olursa yarımı bir porsiyon. aklında olsun.
iyi menü. turşudan cumaya yakın uzaklaşıyoruz genelde. çünkü su tutturup kilo yapıyo.
hiç sormayın. akşama da eşim bi çiçek miçek alır belkim mahcup olmayım diye sofra hazırladım,
nerdeeee.
boşa fazladan yemek yemiş oldum.:26:
karbanhidrat dolu olmuş. yani kaloriyi tutturmuşsun neysenki.
günaydın canım.şulecimmm ve sevgili takımım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
seninki yine bişiler yapmak için girişimde bulunmuş.sendemi hayal kırıklığına uğrayanlardansın canm ya:)))benm kide gitmiş bana kıyafet bakmaya beğenememiş gelmiş.bugünde kar var ondan gidip alamam yarına artık??
patates kısır su böreği dolma hepsi aynı güne gelmese iyiymiş.spor yapma imkanın oldumu?
güzel canm yanına sabah sandiviçte yapıp alabilrisin:))
katılıyorum.bende soya sosu hardal tavuk bulyon felan kullanıyorum.lezetlendirmek için ama kalorisini arttırıyorum yemeklerin.bizim ya yağlarımızdan yada damak tadımızdan vazgeçmemiz lazım
ekmeğinin içine koyabilirsin bebğimmm.ben onlarsız kahvaltı düşünemiyorum:)
tarçına katılıyorum bende cok sevyrm
sen tam ince belli olcan desene:)ben balık etli olanınada razıyım cıtır olayımda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?