Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben 4-5 yıl öncede diyetisyene gittiğimde neredeyse aynısını vermişti,1 ay tamamen uydum ve çok güzel kilo vermiştim. ama okula dönünce ekmek arası köfteler,pizzalar vs yerle bir olmuştu:) Şimdi kararlıyım,kesinlikle bozmayacağım :)

Kiraz sapı ne için? Ben bilmiyorum onu hiç.
Muzudu inan hiç canım istemedi,zorla yedim,hiç aramam ben onu.

iyi menü. turşudan cumaya yakın uzaklaşıyoruz genelde. çünkü su tutturup kilo yapıyo.

haklısın ben bunu hiç düşünemedimmm.. çok da yemem ama patates yemeği olunca ,
iyi gidiyoo

hiç sormayın. akşama da eşim bi çiçek miçek alır belkim mahcup olmayım diye sofra hazırladım,
nerdeeee.
boşa fazladan yemek yemiş oldum.:26:

Eşimden başka herkes kutladı valla.(abim , ablam, arkadaşlarım)Biz karı kocaymışız sevgili değilmişiz

Eskiden en azından çiçek alırdı. yaşlandı herhalde

vıdıvıdı sabah tartıldınmı kaç çıktın?

yok canım tartılmadım ama eksideyim sanırım kendimi hafif hissediyorumm ve uğraşıyorummm

Son düzenleme:
güzel olmuş canm ama öğlende makarnanın yanına yoğurt salata felan eklersen makarnadan daha az yemiş olursun???

:))))))))blummmmmm en sevgili üyemizzzzzzz sennde günün kultlu olsunnnn

kuzucuklayımmmmmmm vallahi özlüyom sizi ben yaaaaaaaaa...
kızçelerim sıkı duyun ben gene diyete başladım bugün 3. günüm bakalım sonuç ne olacak motivasyonum tam gaz arada sakıncası olmazsa takıma da girip yazarım misafir olarak.......
valla ne günlerdi yaa baktım olmuyo ben prensesimin enseme yapışıp yediğimin hesabını sormasını özledim şulenin zeynebin tuğbişin desteğini özledim bu arada alda abladan ne haber mezun mu olsu yoksa.......

15.02.2011

kahvaltı
ballı tarçın çayı
kepek ekmekle domates ve incecik beyaz peynirli,naneli sandviç
ara öğün
kepekli çubuk kraker atıştırdım 4-5 tane
çorba ve 1 dilim kepek ekmek
ara öğünde
dayanamadığım sahleppp(nasıl bu zararı olur mu?)
akşam
tavuk sote,havuç salatası 2 dilim kepek ekmek
yatmadanda tarçın çayımı içeceğim yine

Bende burda gördüm ilk defa,leslie neymiş diyordumda netten baktım. ne güzelmiş,bende yapacağım :) indiriyorum şimdi

Kızlarrr nasılsınızz??? Nasıl gidiyor? Geçmişi okuyamadım çok zamanım yokk:)
Ama stajım bugün bitti. Aldıım o lanet kiloları verme zamanı simdi. Ayrıca yarın da iş görüşmem var çok hızlyım bana şans dileyin

Umarım her sey yolundadır. En yakın zamanda aranıza dönmek istiyorum... Çok öpüüyorum siziiii...

aynen tatlım:)))bende kilo bile alacak olsam işte diyorum hemen geri vermeliyim hafta boyu savaşıyorum:))yediklerimi size hesap verecem die kısıtlıyorum:)
kiraz sapı şişliğimizi atmak için ii oluyo canm.tarcınla beraber yada yeşilçayımın içine atıyorum ara ara.bugünde cantamda acil durumlar için bulunsun die kuru eriğimi aldım:))tavsiye ederim aralarda güzel oluyor.hatta tarçınla çayınıda yapabilirsiniz:)
ne sakıncası olcekkk a tatlım.senn enerjine herzaman ihtiyacımız var:))
ohh afiyet güzel olmuş:)))

süpersin inşallah herşey gönlnce olur.çıtırlaşma zamanıdır şimcik:))

takımım menüm:)

sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,domates ve biber

öğle:1 dilim börek,yoğurtlu közlenmiş biber,2 küçük galeta,1 dilim üçgen peynir

ara:2 küçük galeta

akşam:körilii tavuk 3 kaşık kadar,3 kaşık lazanya,salata,1 bardak ayran,birazda kızımın patatesinden

kızımın dondurması erimesin die ben yedim.bu hafta kilo aldım kızlar.zayıflamaya karar verdişm vereli kızlar ilk defa bu kadar çok yedim bu hafta.o yüzden lahana felan aldım bi kaç gün çorbasını yapıp içecem detoks gibi bişey uygulycam.eklenmeden geri gitsin aldığım(

iyi akşamlar kızlar :)
bgnkü menümü yazayım sonra geçmişi okuycam
sabh : yarım domates/ yarım peynir yarım kaşar peynir/ 1 adet zeytin/ 1 dilim ekmek/ 1 adet haşlama yumurta
ara : 2 adet biskivi
öğle : 1 adet haşlama tavuk budu / 2 kaşık bulgur pilavı / söğüç salata
ara : yarım elma
akşam : bir kase çorba / 3 kaşık yoğurt / söğüç salata

spor : 20 mekik okul yolu düz gider düz gelir yürüyüşü

canım güzel olmuş,meyve yememişsin, aralara sıkıştır derim

canım özletme kendini

menün güzel canım, çabalıyorsun belli haftaya verirsin üzülme canım

menüm

Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber

Ara: 1 elma

Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase

Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,

Son düzenleme:

sabh gayet güzel öğle de de problem yok bence ara da iyi akşam da idare ederr aaaaa kızım bu yemeylemi kilo aldın sen
Allahım diyorum hani öle yağ olarak geri dönecek çok bişey de yok. zaten gün boyu eritiyorsun da.
bn sewdim menünü tatlm. çok kısmamış olsanda bnce gayet normal. yanlşm varmı kızlar ? :26:

iyi şanslar canm inş tekrar dön aramıza :)

sahlep i bilmiyorum cnm ama şeker falan katıyosan sakın ! 2 küp şeker = 1 dilim ekmek
menün gayet normal görünüyo aralarda meyve yesek daha iyi olck aslında ama bnde yapamıyom işte bn gbisin sende

ay canımmm bnde benim yarime zorla yaptrdım dedim yemek hazrla bana akşama size geliyom dedim. yazık oda hazır yiycek alıp ısıtmış garibim

Adet şişkinliklerinden kurtaran tarifler / Genel / Önemli Bilgiler / Doktorum.kanald.com.tr

kızlar mısır püskülündende kiraz sapındanda bahsetmiş.ben mısır püskülünü denedim ama tüysü yapısı hoşuma gitmedi pek.bide çok tozlu ve pis gibi geliyodu bana o yüzden kiraz sapı yeşilçay ve tarçına devam ettim.bu aradasemin gürkan kubilaydan yağ oluşmasını önleyen gıdalarla ilgili bişeyler dinledim:yabanmersini(çayı)adeti düzenliyor aynı zamanda,yerfıstığı ve kırmızı üzüm(doğum kontrol haplarının yan etkisini azltma özelliğide varmış)

güzel olmuş tatlım..tam bi gitsin karayağlar menüsü:))))
canım güzel olmuş,meyve yememişsin, aralara sıkıştır derim

canım özletme kendini

menün güzel canım, çabalıyorsun belli haftaya verirsin üzülme canım

menüm güzeldi ama akşmki dondurma vicdan azabım oldu bide dün sevgililer gününü kutlayamamıştık bugün akşm yemeğine dışardaydık:tavuk sosluydu ve cok yağlı bi sostu((ayrıca dünde misafirim vardı kaçırdım yine bi dilm börek,1 dilim güllaç ve 5 çiğ köfte,1 kase makarna salatası yedim.akşama 1 çorba içtim gerçi ama öğlenkiler fenaydı.reglme 5 gün kaldı heralde onun etkisi((Allahtan sütlü tatlılar yiyorum:) hı bide arada 1 elma yemiştim bugün onu yazmamışım:))
menüm

çok az kuruyemiş,

güzel olmuş canm akşmları geçiştirme sebzeleri eklemeyi unutma..artıda olmamana sevndm darısı başıma
:)))

bence salepte bi sakınca yok canm ervanındda dediği gibi özellikle şeker kullanmamışsan:)

Hayirli geceler kizlar, bende yatmadan menulerimi yazayim. Ya ben unutuyorum sabah ne yedigimi bazen

Sabah: zeytin, peynir, kirmizi kozlenmis biber, yesil çay 3 dilim kepek ekmegi
ara: iki pirinç patlagi
oglen; pirinç pilavi; patatesli kofte yemegi
ara; yok çunku misafirlere hazirlik yaptim
aksam; 1 tabak çorba 2 dilim ekmek

3 lt su, spor yapamadim misafirim vardi. Belki birazdan yaparim ama yorgunum hasadim çikti

tatlımmm bu ara bendede unutkanlık hadsafhada:))
sabahki ekmekler dışında güzel olmuş .2 dilim olsaymış iyiymiş:))öğlen umarım prinç pilavı az olmuştur:))

Bende burda gördüm ilk defa,leslie neymiş diyordumda netten baktım. ne güzelmiş,bende yapacağım :) indiriyorum şimdi
indirmekle çok iyi yapmışsın bence süper bişey ...dene bak faydasını mutlaka göreceksin.......

kızlarrrrrrrrrr..........
bende kardeşimin mekik aletçiği vardı onu çaldım evime getirdim bu akşam itibariyle başladım spora ....
ya ben bişey sorucam tuğbişe ne oldu bebek olayları ne durumda acaba bilgisi olan cvp yazsın lütfen..........

eşine takılma tatlım sadece senin eşine has birşey değil bu erkeklerin hepsi aynı

yarın sonucunu merakla bekliyorum

blue m sen gel yeterki ben senin yine ensene yapışırım hiçbir mahsuru yok misafirimiz olmanda

gayet güzel bir menü salep den herhangi bir sıkıntı olmaz.zaten diyetteyim deyip hayatta bu küçücük zevklerimizide kaçırırsak sonra çabuk sıkılıp bıkıyoruz

yapma imkanın varsa faydası çok

stajın bitmiş hadi gözün aydın.kilo mu aldınnn sennnn :44:

oyle menülerinde abartı yoktu neden artıdasın bilemedim :44:

menüm

çok az kuruyemiş,

öğlenki pizza olmamıs ama akşam meyveyle kurtarmıssın sanki :44:

menünü begendim canım

o mekikleri hergün çek en az 100 tane

tugba 15 tatile annesine gitti sonra geldi toparlayamadı sanırım.takımdan kaçıyor aslında kendinden kaçıyor

günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum

dünkü menüm 15.02.2012

sabah 2 dilim ekmek arasında peynirli tost (bimden çok tahıllı diye bir ekmek aldım baya tok tutuyor tavsiye ederim )
ara 3 tane kepekli büskivi
öğlen 1 kase yogurt çorbası 2 dilim normal ekmek
ara 1 elma
akşam 1 portakal 1 elma

biliyorum menüm sizlere örnek değil ama elimden ancak bu kadarı geliyor.en azından araları kaçırmamaya çalışıyorum

erken yatmıstım gece uyandım.1 saat spor yaptım

ve kızlar ne zamandır olmadıgım 2 pantolomun içine bugun nihayet oldum mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…