- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
sağol canım listeye bakındım. inş hayat tarzımız bu olur da verdiğimizi almayız.
ben de kiraz sapına ekliyom zeynep'ten öğrendim. sütte sevmem heralde.
güzel canım. muzların büyük olursa yarımı bir porsiyon. aklında olsun.
vıdıvıdı sabah tartıldınmı kaç çıktın?
güzel olmuş canm ama öğlende makarnanın yanına yoğurt salata felan eklersen makarnadan daha az yemiş olursun???
:))))))))blummmmmm en sevgili üyemizzzzzzz sennde günün kultlu olsunnnn
güzel menü
bluem hoşgeldin tatlım seninde sevgililer günün kutlu olsun nasılsın?
güzel menü patlagı 2 ye düşürmüşsün oda güzel
nerde benden güzel menüaz yediğim için örnek menü olamıyorum sizlere
kuzucuklayımmmmmmm vallahi özlüyom sizi ben yaaaaaaaaa...sağol canım listeye bakındım. inş hayat tarzımız bu olur da verdiğimizi almayız.
ben de kiraz sapına ekliyom zeynep'ten öğrendim. sütte sevmem heralde.
güzel canım. muzların büyük olursa yarımı bir porsiyon. aklında olsun.
iyi menü. turşudan cumaya yakın uzaklaşıyoruz genelde. çünkü su tutturup kilo yapıyo.
hiç sormayın. akşama da eşim bi çiçek miçek alır belkim mahcup olmayım diye sofra hazırladım,
nerdeeee.
boşa fazladan yemek yemiş oldum.:26:
karbanhidrat dolu olmuş. yani kaloriyi tutturmuşsun neysenki.
aynen tatlım:)))bende kilo bile alacak olsam işte diyorum hemen geri vermeliyim hafta boyu savaşıyorum:))yediklerimi size hesap verecem die kısıtlıyorum:)gunaydin diyettaslarim ve kaptanlarimmm :) çok seviyorum grubumu ya. Herkese sizden bahsediyorum kizlar. soyle iyi boyle iyi çok motive ediyorlar vs. Instagram'da Face sayfamda Fransali Gelin | Facebook twitter hesabimda, arkadaslarla çay sohbetlerinde :) supersiniz super :)
kiraz sapı şişliğimizi atmak için ii oluyo canm.tarcınla beraber yada yeşilçayımın içine atıyorum ara ara.bugünde cantamda acil durumlar için bulunsun die kuru eriğimi aldım:))tavsiye ederim aralarda güzel oluyor.hatta tarçınla çayınıda yapabilirsiniz:)Ben 4-5 yıl öncede diyetisyene gittiğimde neredeyse aynısını vermişti,1 ay tamamen uydum ve çok güzel kilo vermiştim. ama okula dönünce ekmek arası köfteler,pizzalar vs yerle bir olmuştu:) Şimdi kararlıyım,kesinlikle bozmayacağım :)
Kiraz sapı ne için? Ben bilmiyorum onu hiç.
Muzudu inan hiç canım istemedi,zorla yedim,hiç aramam ben onu.
ne sakıncası olcekkk a tatlım.senn enerjine herzaman ihtiyacımız var:))kuzucuklayımmmmmmm vallahi özlüyom sizi ben yaaaaaaaaa...
kızçelerim sıkı duyun ben gene diyete başladım bugün 3. günüm bakalım sonuç ne olacak motivasyonum tam gaz arada sakıncası olmazsa takıma da girip yazarım misafir olarak.......
valla ne günlerdi yaa baktım olmuyo ben prensesimin enseme yapışıp yediğimin hesabını sormasını özledim şulenin zeynebin tuğbişin desteğini özledim bu arada alda abladan ne haber mezun mu olsu yoksa.......
ohh afiyet güzel olmuş:)))15.02.2011
kahvaltı
ballı tarçın çayı
kepek ekmekle domates ve incecik beyaz peynirli,naneli sandviç
ara öğün
kepekli çubuk kraker atıştırdım 4-5 tane
çorba ve 1 dilim kepek ekmek
ara öğünde
dayanamadığım sahleppp(nasıl bu zararı olur mu?)
akşam
tavuk sote,havuç salatası 2 dilim kepek ekmek
yatmadanda tarçın çayımı içeceğim yine
Kızlarrr nasılsınızz??? Nasıl gidiyor? Geçmişi okuyamadım çok zamanım yokk:)
Ama stajım bugün bitti. Aldıım o lanet kiloları verme zamanı simdi. Ayrıca yarın da iş görüşmem var çok hızlyım bana şans dileyin
Umarım her sey yolundadır. En yakın zamanda aranıza dönmek istiyorum... Çok öpüüyorum siziiii...
15.02.2011
kahvaltı
ballı tarçın çayı
ara öğün
ara öğünde
akşam
Ama stajım bugün bitti. Aldıım o lanet kiloları verme zamanı simdi. Ayrıca yarın da iş görüşmem var çok hızlyım bana şans dileyin
Umarım her sey yolundadır. En yakın zamanda aranıza dönmek istiyorum... Çok öpüüyorum siziiii...
takımım menüm:)
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,domates ve biber
öğle:1 dilim börek,yoğurtlu közlenmiş biber,2 küçük galeta,1 dilim üçgen peynir
ara:2 küçük galeta
akşam:körilii tavuk 3 kaşık kadar,3 kaşık lazanya,salata,1 bardak ayran,birazda kızımın patatesinden
kızımın dondurması erimesin die ben yedim.bu hafta kilo aldım kızlar.zayıflamaya karar verdişm vereli kızlar ilk defa bu kadar çok yedim bu hafta.o yüzden lahana felan aldım bi kaç gün çorbasını yapıp içecem detoks gibi bişey uygulycam.eklenmeden geri gitsin aldığım(
akşam:körilii tavuk 3 kaşık kadar,3 kaşık lazanya,salata,1 bardak ayran,birazda kızımın patatesinden
kızımın dondurması erimesin die ben yedim.bu hafta kilo aldım kızlar.zayıflamaya karar verdişm vereli kızlar ilk defa bu kadar çok yedim bu hafta.o yüzden lahana felan aldım bi kaç gün çorbasını yapıp içecem detoks gibi bişey uygulycam.eklenmeden geri gitsin aldığım(
15.02.2011
kahvaltı
ballı tarçın çayı
ara öğün
ara öğünde
akşam
iyi menü. turşudan cumaya yakın uzaklaşıyoruz genelde. çünkü su tutturup kilo yapıyo.
haklısın ben bunu hiç düşünemedimmm.. çok da yemem ama patates yemeği olunca ,
iyi gidiyoo
hiç sormayın. akşama da eşim bi çiçek miçek alır belkim mahcup olmayım diye sofra hazırladım,
nerdeeee.
Eşimden başka herkes kutladı valla.(abim , ablam, arkadaşlarım)Biz karı kocaymışız sevgili değilmişiz
Eskiden en azından çiçek alırdı. yaşlandı herhalde
yok canım tartılmadım ama eksideyim sanırım kendimi hafif hissediyorumm ve uğraşıyorummm
güzel olmuş tatlım..tam bi gitsin karayağlar menüsü:))))iyi akşamlar kızlar :)
bgnkü menümü yazayım sonra geçmişi okuycam
sabh : yarım domates/ yarım peynir yarım kaşar peynir/ 1 adet zeytin/ 1 dilim ekmek/ 1 adet haşlama yumurta
ara : 2 adet biskivi
öğle : 1 adet haşlama tavuk budu / 2 kaşık bulgur pilavı / söğüç salata
ara : yarım elma
akşam : bir kase çorba / 3 kaşık yoğurt / söğüç salata
spor : 20 mekik okul yolu düz gider düz gelir yürüyüşü
canım güzel olmuş,meyve yememişsin, aralara sıkıştır derim
canım özletme kendini
menün güzel canım, çabalıyorsun belli haftaya verirsin üzülme canım
sabh gayet güzel öğle de de problem yok bence ara da iyi akşam da idare ederr aaaaa kızım bu yemeylemi kilo aldın sen
Allahım diyorum hani öle yağ olarak geri dönecek çok bişey de yok. zaten gün boyu eritiyorsun da.
bn sewdim menünü tatlm. çok kısmamış olsanda bnce gayet normal. yanlşm varmı kızlar ? :26:
iyi şanslar canm inş tekrar dön aramıza :)
sahlep i bilmiyorum cnm ama şeker falan katıyosan sakın ! 2 küp şeker = 1 dilim ekmek
menün gayet normal görünüyo aralarda meyve yesek daha iyi olck aslında ama bnde yapamıyom işte bn gbisin sende
ay canımmmbnde benim yarime zorla yaptrdım dedim yemek hazrla bana akşama size geliyom dedim. yazık oda hazır yiycek alıp ısıtmış garibim
menüm
Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber
Ara: 1 elma
Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase
Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,
15.02.2011
kahvaltı
ballı tarçın çayı
ara öğün
ara öğünde
akşam
Hayirli geceler kizlar, bende yatmadan menulerimi yazayim. Ya ben unutuyorum sabah ne yedigimi bazen
Sabah: zeytin, peynir, kirmizi kozlenmis biber, yesil çay 3 dilim kepek ekmegi
ara: iki pirinç patlagi
oglen; pirinç pilavi; patatesli kofte yemegi
ara; yok çunku misafirlere hazirlik yaptim
aksam; 1 tabak çorba 2 dilim ekmek
3 lt su, spor yapamadim misafirim vardi. Belki birazdan yaparim ama yorgunum hasadim çikti
indirmekle çok iyi yapmışsın bence süper bişey ...dene bak faydasını mutlaka göreceksin.......Bende burda gördüm ilk defa,leslie neymiş diyordumda netten baktım. ne güzelmiş,bende yapacağım :) indiriyorum şimdi
nerdeeee.
Eşimden başka herkes kutladı valla.(abim , ablam, arkadaşlarım)Biz karı kocaymışız sevgili değilmişiz
Eskiden en azından çiçek alırdı. yaşlandı herhalde
yok canım tartılmadım ama eksideyim sanırım kendimi hafif hissediyorumm ve uğraşıyorummm
kuzucuklayımmmmmmm vallahi özlüyom sizi ben yaaaaaaaaa...
kızçelerim sıkı duyun ben gene diyete başladım bugün 3. günüm bakalım sonuç ne olacak motivasyonum tam gaz arada sakıncası olmazsa takıma da girip yazarım misafir olarak.......
valla ne günlerdi yaa baktım olmuyo ben prensesimin enseme yapışıp yediğimin hesabını sormasını özledim şulenin zeynebin tuğbişin desteğini özledim bu arada alda abladan ne haber mezun mu olsu yoksa.......
15.02.2011
kahvaltı
ballı tarçın çayı
ara öğün
ara öğünde
akşam
Bende burda gördüm ilk defa,leslie neymiş diyordumda netten baktım. ne güzelmiş,bende yapacağım :) indiriyorum şimdi
menüm
Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber
Ara: 1 elma
Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase
Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,
Hayirli geceler kizlar, bende yatmadan menulerimi yazayim. Ya ben unutuyorum sabah ne yedigimi bazen
Sabah: zeytin, peynir, kirmizi kozlenmis biber, yesil çay 3 dilim kepek ekmegi
ara: iki pirinç patlagi
oglen; pirinç pilavi; patatesli kofte yemegi
ara; yok çunku misafirlere hazirlik yaptim
aksam; 1 tabak çorba 2 dilim ekmek
3 lt su, spor yapamadim misafirim vardi. Belki birazdan yaparim ama yorgunum hasadim çikti
kızlarrrrrrrrrr..........
bende kardeşimin mekik aletçiği vardı onu çaldım evime getirdim bu akşam itibariyle başladım spora ....
ya ben bişey sorucam tuğbişe ne oldu bebek olayları ne durumda acaba bilgisi olan cvp yazsın lütfen..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?