16.02.2012
s: yulaf ezmesi,süt
ö: 1 tabak yeşil mercimek salatası
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
1 elma
a: 3 diyet bis.
yoğurt
1 elma
a: 3 kaşık yeşil fasulye
3-4 zey. yap. sarma
2 ızgara köfte
yoğurt
a: 1 kayısı
bu sayfadaki glisemik indesk bilgilerini çok beğendim.gunaydin diyettaslarim ve kaptanlarimmm :) çok seviyorum grubumu ya. Herkese sizden bahsediyorum kizlar. soyle iyi boyle iyi çok motive ediyorlar vs. Instagram'da Face sayfamda Fransali Gelin | Facebook twitter hesabimda, arkadaslarla çay sohbetlerinde :) supersiniz super :)
olmaz ya sahlebini iç bence de. güzel menü.15.02.2011
kahvaltı
ballı tarçın çayı
kepek ekmekle domates ve incecik beyaz peynirli,naneli sandviç
ara öğün
kepekli çubuk kraker atıştırdım 4-5 tane
çorba ve 1 dilim kepek ekmek
ara öğünde
dayanamadığım sahleppp(nasıl bu zararı olur mu?)
akşam
tavuk sote,havuç salatası 2 dilim kepek ekmek
yatmadanda tarçın çayımı içeceğim yine
başarılar canımcım. bekliyoz seni.Kızlarrr nasılsınızz??? Nasıl gidiyor? Geçmişi okuyamadım çok zamanım yokk:)
Ama stajım bugün bitti. Aldıım o lanet kiloları verme zamanı simdi. Ayrıca yarın da iş görüşmem var çok hızlyım bana şans dileyin
Umarım her sey yolundadır. En yakın zamanda aranıza dönmek istiyorum... Çok öpüüyorum siziiii...
öyle kötü menüler görmedik uzun zamandır senden. vardır bişi. canını sıkma.takımım menüm:)
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,domates ve biber
öğle:1 dilim börek,yoğurtlu közlenmiş biber,2 küçük galeta,1 dilim üçgen peynir
ara:2 küçük galeta
akşam:körilii tavuk 3 kaşık kadar,3 kaşık lazanya,salata,1 bardak ayran,birazda kızımın patatesinden
kızımın dondurması erimesin die ben yedim.bu hafta kilo aldım kızlar.zayıflamaya karar verdişm vereli kızlar ilk defa bu kadar çok yedim bu hafta.o yüzden lahana felan aldım bi kaç gün çorbasını yapıp içecem detoks gibi bişey uygulycam.eklenmeden geri gitsin aldığım(
güzel olmuş canım. sporunu artırırsan süper olur.iyi akşamlar kızlar :)
bgnkü menümü yazayım sonra geçmişi okuycam
sabh : yarım domates/ yarım peynir yarım kaşar peynir/ 1 adet zeytin/ 1 dilim ekmek/ 1 adet haşlama yumurta
ara : 2 adet biskivi
öğle : 1 adet haşlama tavuk budu / 2 kaşık bulgur pilavı / söğüç salata
ara : yarım elma
akşam : bir kase çorba / 3 kaşık yoğurt / söğüç salata
spor : 20 mekik okul yolu düz gider düz gelir yürüyüşü
pizzayı meyve ile kapatmışsın. iyi oluyo böyle kurtarma hareketleri.menüm
Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber
Ara: 1 elma
Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase
Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,
hep zorla hep zorla olmuyo yani... nereye kadar.... pazara kadar.ay canımmmbnde benim yarime zorla yaptrdım dedim yemek hazrla bana akşama size geliyom dedim. yazık oda hazır yiycek alıp ısıtmış garibim
kızlar mısır püskülündende kiraz sapındanda bahsetmiş.ben mısır püskülünü denedim ama tüysü yapısı hoşuma gitmedi pek.bide çok tozlu ve pis gibi geliyodu bana o yüzden kiraz sapı yeşilçay ve tarçına devam ettim.bu aradasemin gürkan kubilaydan yağ oluşmasını önleyen gıdalarla ilgili bişeyler dinledim:yabanmersini(çayı)adeti düzenliyor aynı zamanda,yerfıstığı ve kırmızı üzüm(doğum kontrol haplarının yan etkisini azltma özelliğide varmış)
iyi menü.Hayirli geceler kizlar, bende yatmadan menulerimi yazayim. Ya ben unutuyorum sabah ne yedigimi bazen
Sabah: zeytin, peynir, kirmizi kozlenmis biber, yesil çay 3 dilim kepek ekmegi
ara: iki pirinç patlagi
oglen; pirinç pilavi; patatesli kofte yemegi
ara; yok çunku misafirlere hazirlik yaptim
aksam; 1 tabak çorba 2 dilim ekmek
3 lt su, spor yapamadim misafirim vardi. Belki birazdan yaparim ama yorgunum hasadim çikti
çek çek mekikleri. bende de var ama onu toplayana kadar çekip kurtuluyom bildik yöntem.indirmekle çok iyi yapmışsın bence süper bişey ...dene bak faydasını mutlaka göreceksin.......
kızlarrrrrrrrrr..........
bende kardeşimin mekik aletçiği vardı onu çaldım evime getirdim bu akşam itibariyle başladım spora ....
ya ben bişey sorucam tuğbişe ne oldu bebek olayları ne durumda acaba bilgisi olan cvp yazsın lütfen..........
akşama sebze felan eklesen süper olur tabii.günaydın kızlargüzel bir gün diliyorum
dünkü menüm15.02.2012
sabah 2 dilim ekmek arasında peynirli tost (bimden çok tahıllı diye bir ekmek aldım baya tok tutuyor tavsiye ederim)
ara 3 tane kepekli büskivi
öğlen 1 kase yogurt çorbası 2 dilim normal ekmek
ara 1 elma
akşam 1 portakal 1 elma
biliyorum menüm sizlere örnek değil ama elimden ancak bu kadarı geliyor.en azından araları kaçırmamaya çalışıyorum
erken yatmıstım gece uyandım.1 saat spor yaptım
ve kızlar ne zamandır olmadıgım 2 pantolomun içine bugun nihayet oldummutluyum
güzel menü canımspor?
spor düzenim bozuldu begünlerde.
komşum rahatsız olmasın diye artık yatak odasında yapıyorum bizimkilerde sinemaya bağlıyolar 2 akşamdır.
o bitince de uykum geliyor. önceden hep 23den sonra yapardım genelde. beceremiyom bu ara. okulun ilk haftası benim için alışamadım henüz tempoya.
spor yapmadan da fark atamam sanırım. hele bu şişlikle.
geldim geldiiiiiiiiiiiiiiim inan 3 günde 1 kilo gitti bile......eşine takılma tatlım sadece senin eşine has birşey değil bu erkeklerin hepsi aynı
yarın sonucunu merakla bekliyorum
blue m sen gel yeterki ben senin yine ensene yapışırımhiçbir mahsuru yok misafirimiz ol yeter..
o mekikleri hergün çeken az 100 tane
tugba 15 tatile annesine gitti sonra geldi toparlayamadı sanırım.takımdan kaçıyoraslında kendinden kaçıyor
çekiyom bacım hep çekiyom bakalım bu herşey başka olucak inşallah.....çek çek mekikleri. bende de var ama onu toplayana kadar çekip kurtuluyom bildik yöntem.
Bende spor yapamıyorum , ama sabahları kızın okulu biraz uzak götürüp getiriyorum ,
öğlen de gidip geliyorum 20 dakika sürüyor . havalar düzelseydi .güzel bir park var, oraya gidip yürümeyi planlıyorum.
Benim komşu 10 yatıyor ,mazallah bi gürültü yap hemen tak, tak, vurur ...
al bacım al ne istersen onu al hakkındır seninindirimlerden kışlık almak istiyorum. bakmaya başlıcam. bakalım kendimi nasıl hissedecem.
takımım menüm:)
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,domates ve biber
öğle:1 dilim börek,yoğurtlu közlenmiş biber,2 küçük galeta,1 dilim üçgen peynir
ara:2 küçük galeta
akşam:körilii tavuk 3 kaşık kadar,3 kaşık lazanya,salata,1 bardak ayran,birazda kızımın patatesinden
kızımın dondurması erimesin die ben yedim.bu hafta kilo aldım kızlar.zayıflamaya karar verdişm vereli kızlar ilk defa bu kadar çok yedim bu hafta.o yüzden lahana felan aldım bi kaç gün çorbasını yapıp içecem detoks gibi bişey uygulycam.eklenmeden geri gitsin aldığım(
Menün gaaayet güzelmiş canımiyi akşamlar kızlar :)
bgnkü menümü yazayım sonra geçmişi okuycam
sabh : yarım domates/ yarım peynir yarım kaşar peynir/ 1 adet zeytin/ 1 dilim ekmek/ 1 adet haşlama yumurta
ara : 2 adet biskivi
öğle : 1 adet haşlama tavuk budu / 2 kaşık bulgur pilavı / söğüç salata
ara : yarım elma
akşam : bir kase çorba / 3 kaşık yoğurt / söğüç salata
spor : 20 mekik okul yolu düz gider düz gelir yürüyüşü
menüm
Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber
Ara: 1 elma
Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase
Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,
Sadece misafirler bozmuş programını canım,gerisi gayet güzel görünüyorHayirli geceler kizlar, bende yatmadan menulerimi yazayim. Ya ben unutuyorum sabah ne yedigimi bazen
Sabah: zeytin, peynir, kirmizi kozlenmis biber, yesil çay 3 dilim kepek ekmegi
ara: iki pirinç patlagi
oglen; pirinç pilavi; patatesli kofte yemegi
ara; yok çunku misafirlere hazirlik yaptim
aksam; 1 tabak çorba 2 dilim ekmek
3 lt su, spor yapamadim misafirim vardi. Belki birazdan yaparim ama yorgunum hasadim çikti
indirmekle çok iyi yapmışsın bence süper bişey ...dene bak faydasını mutlaka göreceksin.......
kızlarrrrrrrrrr..........
bende kardeşimin mekik aletçiği vardı onu çaldım evime getirdim bu akşam itibariyle başladım spora ....
ya ben bişey sorucam tuğbişe ne oldu bebek olayları ne durumda acaba bilgisi olan cvp yazsın lütfen..........
Sabahla öğle arasında ara öğün var mı,sıralama mı yanlış ben anlayamadım:26:15.02.2012
s: yulaf ezmesi,süt
ö: 1 tabak yeşil mercimek salatası
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
1 elma
a: 3 diyet bis.
yoğurt
1 elma
a: 3 kaşık yeşil fasulye
3-4 zey. yap. sarma
2 ızgara köfte
yoğurt
2 közlenmiş kırmızı biber
a: 1 kayısı
Kızlar menümü yazayım
Sabah: 1kase müsli içine 3 kayısı
Ara: 1portakal, yarım ayva
Ögle: yok
Ara: yok
Akşam: 5 köfte,2ksşık yogurt, 2 dilim ekmek, çaybardağı meyve suyu
öğle kızımın okul toplantısı vardı. Uzadı da uzadı, açlıktan bayılacaktım eve gelip
köfteleri zor pişirdim valla..
gayet güzel bir menüsalep den herhangi bir sıkıntı olmaz.zaten diyetteyim deyip hayatta bu küçücük zevklerimizide kaçırırsak sonra çabuk sıkılıp bıkıyoruz
Ahh canım,valla içimi rahatlattınız.Bi şeker atıyodum aslında ama bundan sonra şekersiz içmeye alışmalı
[/COLOR]
günaydın kızlargüzel bir gün diliyorum
dünkü menüm15.02.2012
sabah 2 dilim ekmek arasında peynirli tost (bimden çok tahıllı diye bir ekmek aldım baya tok tutuyor tavsiye ederim)
ara 3 tane kepekli büskivi
öğlen 1 kase yogurt çorbası 2 dilim normal ekmek
ara 1 elma
akşam 1 portakal 1 elma
biliyorum menüm sizlere örnek değil ama elimden ancak bu kadarı geliyor.en azından araları kaçırmamaya çalışıyorum
erken yatmıstım gece uyandım.1 saat spor yaptım
ve kızlar ne zamandır olmadıgım 2 pantolomun içine bugun nihayet oldummutluyum
Kızlar menümü yazayım
Sabah: 1kase müsli içine 3 kayısı
Ara: 1portakal, yarım ayva
Ögle: yok
Ara: yok
Akşam: 5 köfte,2ksşık yogurt, 2 dilim ekmek, çaybardağı meyve suyu
öğle kızımın okul toplantısı vardı. Uzadı da uzadı, açlıktan bayılacaktım eve gelip
köfteleri zor pişirdim valla..
16.02.2012
kahvaltı
ballı tarçın çayı
kepek ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum
2 küçük kaşarlı poaça yedim
ara
kepekli çubuk kraker
öğle
tavuklu salata
ara
yeşil elma
akşam
karışık sebze haşlama,2 etsiz çiğ köfte
1-2 saat sonra belki bir sahlep içerim:)
yatmadanda ballı tarçın çayı
Sevgili takimimim bugun evde hiç degildim biraz saçma sapan yedim, ne uyedigimi bile hatirlmaiyorum ama hatirladigim kadari ile yazayim/
Sabah 7 de : zeytin peynir domates yesil biber yesil cay
misafirlikte saat 10'da : zeytin siyah çay 2 dilim kizarmis ekmek peynir
eve gelince 12 de: 2 pirinç patlagi
oglen ymegi 2 de: bir tabak çorba
ikindi vakti: azcik kizimin menemeni 1 tane muz
aksam: bisi yemedim galiba ya hatirlamiyorum ama kuçum bir parça simit galiba. 2 çatal pasta
3 lt su; spor yapamadim çunku hala evime gidemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?