Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

15.02.2012

s: yulaf ezmesi,süt
ö: 1 tabak yeşil mercimek salatası
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
1 elma
a: 3 diyet bis.
yoğurt
1 elma
a: 3 kaşık yeşil fasulye
3-4 zey. yap. sarma
2 ızgara köfte
yoğurt
2 közlenmiş kırmızı biber
a: 1 kayısı

Son düzenleme:
bu sayfadaki glisemik indesk bilgilerini çok beğendim.

olmaz ya sahlebini iç bence de. güzel menü.
başarılar canımcım. bekliyoz seni.
öyle kötü menüler görmedik uzun zamandır senden. vardır bişi. canını sıkma.

güzel olmuş canım. sporunu artırırsan süper olur.

menüm

Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber

Ara: 1 elma

Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase

Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,
pizzayı meyve ile kapatmışsın. iyi oluyo böyle kurtarma hareketleri.

ay canımmm bnde benim yarime zorla yaptrdım dedim yemek hazrla bana akşama size geliyom dedim. yazık oda hazır yiycek alıp ısıtmış garibim
hep zorla hep zorla olmuyo yani... nereye kadar.... pazara kadar.

kiraz sapından bişi anlamadım. ama ben 1 hafta önceden başlamadım tabi içmeye.
acaba mısır püskülü daha mı etkili oluyo.

iyi menü.

çek çek mekikleri. bende de var ama onu toplayana kadar çekip kurtuluyom bildik yöntem.
akşama sebze felan eklesen süper olur tabii.
kalkıp sporunu yapman çok hoşuma gitti.

güzel menü canım spor?

spor düzenim bozuldu begünlerde.
komşum rahatsız olmasın diye artık yatak odasında yapıyorum bizimkilerde sinemaya bağlıyolar 2 akşamdır.
o bitince de uykum geliyor. önceden hep 23den sonra yapardım genelde. beceremiyom bu ara. okulun ilk haftası benim için alışamadım henüz tempoya.
spor yapmadan da fark atamam sanırım. hele bu şişlikle.

Bende spor yapamıyorum , ama sabahları kızın okulu biraz uzak götürüp getiriyorum ,

öğlen de gidip geliyorum 20 dakika sürüyor . havalar düzelseydi .güzel bir park var, oraya gidip yürümeyi planlıyorum.

Benim komşu 10 yatıyor ,mazallah bi gürültü yap hemen tak, tak, vurur ...

geldim geldiiiiiiiiiiiiiiim inan 3 günde 1 kilo gitti bile......
dün 50 mekik çektim hergün çektim çekicemde inşallahhhh..
tuğbişime çok üzüldüm inşallah toparlar.......:2:

benim komşum pek aldırmazdı ama belki misafirleri felan rahatsız olmuş olabilir. bi de hızlı leslie ses yapabilir. hep yap yap derdi bu sefer rahatsız oldu sanki. yavaşı da pek bi işe yaramıyor bende.
bugün başlarım artık .

indirimlerden kışlık almak istiyorum. bakmaya başlıcam. bakalım kendimi nasıl hissedecem.

Kızlar menümü yazayım

Sabah: 1kase müsli içine 3 kayısı
Ara: 1portakal, yarım ayva
Ögle: yok
Ara: yok
Akşam: 5 köfte,2ksşık yogurt, 2 dilim ekmek, çaybardağı meyve suyu

öğle kızımın okul toplantısı vardı. Uzadı da uzadı, açlıktan bayılacaktım eve gelip
köfteleri zor pişirdim valla..

Menün gayet güzel canım,dodurmada kaçar arada ne olacak

Menün gaaayet güzelmiş canım

menüm

Sabah 2lokma,ekmek, peynir 2 zeytin biber

Ara: 1 elma

Öğle: 2 dilim pizza, komposto küçük kase

Akşam:1 muz,yarım armut, 2 dilim portakal
çok az kuruyemiş,

Canım akşam meyve yerine biraz yemek yesende onları ara öğünde yesen daha iyi olmaz mı? Ben akşam sadece meyce yesem acıkırım valla,hatta hiç doymam

Sadece misafirler bozmuş programını canım,gerisi gayet güzel görünüyor

Bencede işe yarar gibi,umarım faydasını görürüm canım.

Sabahla öğle arasında ara öğün var mı,sıralama mı yanlış ben anlayamadım:26:

Sabahtan akşama kadar aç kalmışsın,açlığı ne kadar uzatırsak sora iradeli davranmak o kadar zorlaşıyor,en azndan bende öyle:18:
Keşke öğünleri kaçırmasaymışsın.

16.02.2012
kahvaltı
ballı tarçın çayı
kepek ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum
2 küçük kaşarlı poaça yedim
ara
kepekli çubuk kraker
öğle
tavuklu salata
ara
yeşil elma
akşam
karışık sebze haşlama,2 etsiz çiğ köfte
1-2 saat sonra belki bir sahlep içerim:)
yatmadanda ballı tarçın çayı

Sevgili takimimim bugun evde hiç degildim biraz saçma sapan yedim, ne uyedigimi bile hatirlmaiyorum ama hatirladigim kadari ile yazayim/

Sabah 7 de : zeytin peynir domates yesil biber yesil cay
misafirlikte saat 10'da : zeytin siyah çay 2 dilim kizarmis ekmek peynir
eve gelince 12 de: 2 pirinç patlagi
oglen ymegi 2 de: bir tabak çorba
ikindi vakti: azcik kizimin menemeni 1 tane muz
aksam: bisi yemedim galiba ya hatirlamiyorum ama kuçum bir parça simit galiba. 2 çatal pasta

3 lt su; spor yapamadim çunku hala evime gidemedim.

16.02.2012 perşembe
kızlar çok sinirliyim
menümü yazayım önce
sabah : yarım domts- yarım salatalık- 1 kçk dilm ekmek- 4 zeytin- 1 haşlama yumurta- yarım peynir
ara : 3 tane susamlı çubuk
öğle :yok (sabah zaten geç yapmştm kahvaltyı )
akşam : 2 kaşık pilav 5 adet küçük çıtır tavuk ( küçüklüğü 2 zeytin kadar ) 1 kaşık bezelye

spor : okulda sürekli koştrdum zaten okula yürüyerek gdip geliyrm ki 2 km mesefa toplam. birazdan da 50 mekik çekicem.

ve asıl sorun ! yarın önemli bir iş görüşmem var o yüzden tüm gün gremiycegm için şuan tartıldım 67.5 çııyorum.
tamam bi kaç gündr hatta 1 haftadır diyet namına pek bişey yaptığımı sanmıyodum ama bu kadar beklemiyodum. en azından yediklerim harcadıklarım dengeler sanıyodum. ben yapamıyorum bu işi ya

bn pantolonda değil de gydfim tşörtlrtde kazaklarda böle göbeğimin düz olmasını çok sewiyom
akşm aç kalma ama canm en azından salata yada ne bilim çorba iç

tatlm çok aç kalmk kötü bişey yemeğe saldırıyor insan o zaman :18:

poğaça ekmkten kat kat fazla cal. mecbr kalmadkça çok yeme :)
onun dışında gayet güzel tatlm :)

cnm yukarda da yazdım akşamları atlamamaya dikkat edelim. çünkü gece yeme krzi tutuyor çok daha kötü oluyor. en azından çorba salata yemeye çalışalım kızlar. çnkü gece acıkınca bu sefer corba yapılmıyor ekmek arası yada ıvır zıvıra kaçılıyor

16/02/2012
canlarım günaydın dün yoğunluk nedeniyle giremedim kızımda 2 de yattım fırsat bulamadım.
dünki menüm:
sabah:3 küçük bilim ekmek,2 kaşık fasulye,2 kaşık yoğurtlu biber,2 dilim peynir,2 <zeytin,2 kaşık sucuklu yumurta

öğle:3 kuru erik,2 dilim ayva

ara:2 çatal güllac

akşam:8 tane küçük misket öfte,3 çatal pilav,.1 kase çorba.

ara:küçük bi dilim künefe.misafirim vardı(

kızlar bu hafta ben hiç spor yapamadım hep ya misafir vardı ya bi yerlere gittik.ve ben hep tokken yedim.hep kıstım ama haftasonu az az yediklerim sevgililer günndeki soslu tavuk mahvetti benitakıma bu haftalık zararım oldu.özür dilerim.haftaya 4 killo ekside bi zeynep göreceksiniz.sabah kahvaltıda başladım hatta:)
bu hafta bbugün yada yarın reglim olcam.hamile değilsem inşallah:)kendime geldim kilo vermeye devam
şimdi bu kadar yağladıktan sonra söleyim:73,9 kilom.yani garip bi şekilde 1,4 aldım.haftaya fazlasıyla gideek.tekrar özrdilerim

Son düzenleme:
günaydın kızlar

**4.takım 244. ETAP **

PrensesPeri(79,6 /78,5 /1,1/ %1,38) 241. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstım geri döndüm
tugba8424(101,5/
zeynepece2009 (72,5/73,9/ -1,4/ %-1,93)
suleoz(63,9/
Vıdıvıdı (81,4/
beste(izinli)
Celisuenis ()Yeni üye hedef?

4.Takim ortalaması:

zeynep hadi canım toparlan bak şubatın yarısını geçtik alda ablayla siz birbirinize çok güzel destek olmustunuz.yine o günlerine dön.sporuna geri dön.bu hafta seninde takibinde olacagım.hergün menünü sporunu kontrol edeceğim ona göre

erva deneme sürecini tamamlayamadın.bu diskalifiye oldugun anlamına gelmiyor.istersen başka bir takımda şansını deneyebilirsin.

parfumaskı takıma ugramıyorsun daha ugramazsan sende takıma giremeyeceksin

kuzu sen iyi gidiyorsun bu hafta ilk haftan oldugu için listeye alınmadın haftaya senide listede görmek istiyorum

celi canım bu hafta listedesin takıma ilk geldiğin günkü kilon?bugunku kilon ve hedef kilonu bildirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…