Günaydın kızlar,
geçen hafta: 81.4
bu gün:80.7 700 gr vermişimm
kaptanim hedefim 55 kg olmak. 2 hafta once basladim diyete 68,9 ile. Gecen hafta 66 idim bugun tartildim 65,6 :)(null)
kaptanim hedefim 55 kg olmak. 2 hafta once basladim diyete 68,9 ile. Gecen hafta 66 idim bugun tartildim 65,6 :)
şuleciğim bu haftada hedefine ulaşmıssın tebrikler canım
spora tekrar başlamanı rica ediyorum senden
bugün başlıyorum canım.
(null)
Ay bilmemki bu hafta bozmadimda hic ama Bilemedim. Sadece 3 gundur misafir teafiginden spor yapamadim ondan olabilir kaptanim. Halada gelcekler. Bana cok misafir gelirde
Kızlar menümü yazayım
Sabah: 1kase müsli içine 3 kayısı
Ara: 1portakal, yarım ayva
Ögle: yok
Ara: yok
Akşam: 5 köfte,2ksşık yogurt, 2 dilim ekmek, çaybardağı meyve suyu
öğle kızımın okul toplantısı vardı. Uzadı da uzadı, açlıktan bayılacaktım eve gelip
köfteleri zor pişirdim valla..
Teşekkür ederim arkadaşım,ö:
bravo canım,saldırmamışsın eve gelince. kilo kaybın içinde tabrik ederim.
Teşekkür ederimtebriklerhaftaya da en az aynı kaybı bekliyorum senden bu kadar toparlanmısken sakın bırakma
yok yok yagda degil sade kuru kuru ekmek(null)
***7. TAKIM 244 . ETAP***
kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/68/0/0%)
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/74.8/0/0%)
Pasam3402(95/93.7/1.3/0.68%) (yeni uye..hedef..70..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)
7. TAKIM ORTALAMASI.. 0.53%...
onay alabilirmiyiz canlar
Sevgili takimimim bugun evde hiç degildim biraz saçma sapan yedim, ne uyedigimi bile hatirlmaiyorum ama hatirladigim kadari ile yazayim/
Sabah 7 de : zeytin peynir domates yesil biber yesil cay
misafirlikte saat 10'da : zeytin siyah çay 2 dilim kizarmis ekmek peynir
eve gelince 12 de: 2 pirinç patlagi
oglen ymegi 2 de: bir tabak çorba
ikindi vakti: azcik kizimin menemeni 1 tane muz
aksam: bisi yemedim galiba ya hatirlamiyorum ama kuçum bir parça simit galiba. 2 çatal pasta
3 lt su; spor yapamadim çunku hala evime gidemedim.
16.02.2012 perşembe
kızlar çok sinirliyim
menümü yazayım önce
sabah : yarım domts- yarım salatalık- 1 kçk dilm ekmek- 4 zeytin- 1 haşlama yumurta- yarım peynir
ara : 3 tane susamlı çubuk
öğle :yok (sabah zaten geç yapmştm kahvaltyı )
akşam : 2 kaşık pilav 5 adet küçük çıtır tavuk ( küçüklüğü 2 zeytin kadar ) 1 kaşık bezelye
spor : okulda sürekli koştrdum zaten okula yürüyerek gdip geliyrm ki 2 km mesefa toplam. birazdan da 50 mekik çekicem.
ve asıl sorun ! yarın önemli bir iş görüşmem var o yüzden tüm gün gremiycegm için şuan tartıldım 67.5 çııyorum.
tamam bi kaç gündr hatta 1 haftadır diyet namına pek bişey yaptığımı sanmıyodum ama bu kadar beklemiyodum. en azından yediklerim harcadıklarım dengeler sanıyodum. ben yapamıyorum bu işi ya
Kahvaltın bir hayli doyurucu olmuş,o yüzden ara öğüne ihtiyacın kalmamış anlaşılan:)16/02/2012
canlarım günaydın dün yoğunluk nedeniyle giremedim kızımda 2 de yattım fırsat bulamadım.
dünki menüm:
sabah:3 küçük bilim ekmek,2 kaşık fasulye,2 kaşık yoğurtlu biber,2 dilim peynir,2 <zeytin,2 kaşık sucuklu yumurta
öğle:3 kuru erik,2 dilim ayva
ara:2 çatal güllac
akşam:8 tane küçük misket öfte,3 çatal pilav,.1 kase çorba.
ara:küçük bi dilim künefe.misafirim vardı(
kızlar bu hafta ben hiç spor yapamadım hep ya misafir vardı ya bi yerlere gittik.ve ben hep tokken yedim.hep kıstım ama haftasonu az az yediklerim sevgililer günndeki soslu tavuk mahvetti benitakıma bu haftalık zararım oldu.özür dilerim.haftaya 4 killo ekside bi zeynep göreceksiniz.sabah kahvaltıda başladım hatta:)
bu hafta bbugün yada yarın reglim olcam.hamile değilsem inşallah:)kendime geldim kilo vermeye devam
şimdi bu kadar yağladıktan sonra söleyim:73,9 kilom.yani garip bi şekilde 1,4 aldım.haftaya fazlasıyla gideek.tekrar özrdilerim
kuzu sen iyi gidiyorsun bu hafta ilk haftan oldugu için listeye alınmadınhaftaya senide listede görmek istiyorum
17.02.2012
sabah: süt, yulaf ezmesi,1 incir
ara:-
öğle:küçük ton balığı(yağını süzüyorum. ligthı da saman gibi almıyorum.), iki dilim kepek ekmeği, 1 elma
ara:2-3 ısırık elma
akşam:çorba,2 dilim ekmek, yarım bardak ayran, 1 hamburger köftesi.
ara:2 kaşık yoğurt,4 yudum nescafe
spor yapmadım.
akşam eve çok geç geldim.
alışverişte ne buldumsa istedigim rengin bedeni kalmamıştı. kadınlar işte bitirmişler
kiloma gelince, beklenmedik bir süpriz. zihin gücümüdür nedir?
63.1. olmayı planladığm kiloyu gördüm. çok şaşırdım. tattının üzerinde in çık in çık yaptım.
63.9/63.1/0.8/%1.25
ö: 1 tabak yeşil mercimek salatası
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
1 elma
a: 3 diyet bis.
yoğurt
1 elma
a: 3 kaşık yeşil fasulye
3-4 zey. yap. sarma
2 ızgara köfte
yoğurt
2 közlenmiş kırmızı biber
a: 1 kayısı
kuzusu evet sabah-öğle arası yok. kısaltma yapmışım aceleden.sıralama doğru.menün güzel olmuş tabii 2 küçük kaşarlı poğaçayı görmezsek.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 244. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 Şubat - 17 Şubat
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................13. TAKIM %0,57
İKİNCİ ...................7. TAKIM%0,53
ÜÇÜNCÜ..................8. TAKIM %0,46
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............Hayattanazicik.................3.93%
İKİNCİ
2. takımdan.............yaren38......................2,61%
ÜÇÜNCÜLER
8. takımdan.............AzRASILAM ....................2,47%
4. takımdan.............Celisuenis ....................2,47%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?