Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şu kısaltma yaptığım menüyü eksik kopyalamışım.
neyse dün de sabah kaydım düştüm, karda taksi gelmedi oğlanı arabayla götürdüm derken arayı da öğlene ekledim. ikinci aradaysa kalsiiyum diyeti formülünden. herade akşamı kısmak için böyle yapılmış. tabii ben dışarıda çorbayla toparladım ancak.

ama yinede celi medarı iftarımız oldum terbikler tüm takımların arasında en çok kilo veren ilk 3 e girdin

cel tabrik ederim canım.

17.02.2012
kahvaltı
domates,6 yeşil zeytin,nane,2 dilim kepekli ekmek
ara
anneyle orta şekerli türk kahvesi:)
öğle
tavuk kavurma,bi küçük kase yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
ara
yeşil elma
akşam
yemekten 20dk önce keten tohumlu yoğurt
mangalda sucuk yaptılar,2 misket köfte büyüklüğünde aldım
bol domates,nane,2 dilim kepekli ekmek

ferihada kestane yapacaklar,4-5 tane alırım bende
yatmadanda ballı tarçın çayı

Bugün aktardan bir paket öğütülmüş keten tohumu aldım.
Birde sandolos sakızını duymuştum ama yutulması zor diye bildiğimden bulaşmıyordum, aktarda nar ekşili macunu vardı.
Bi kavanozda ondan aldım.İçindeki sandalos oranı %3,5 :) umarım işe yarıyordur.Çayıda varmış ayrıca ama almadım.
Keten tohumunun kullanımında yemeklerden 20dk önce yoğurtla tüketin yazıyor,sandalos macunuda yemeklerden önce bir tatlı kaığı alınacakmış.Acaba ikisinide kullanınca bi sıkıntı olur mu ki?
Kaş yapayım derken göz çıkarmayım,sağlık sorunu oluşturur diye de korkarım ben şimdi:)
Sandalosu dediği gibi yemeklerden önce bi tatlı kaşığı yesemde,keten tohumunu normal yemeklerimde yoğurdun içine,salataya falan atsam nasıl olur acaba?Birden yüklenmekte istemiyorum :26:

Ama macunu düzenli kullanmakta kararlıyım,umarım etkisi olurda sizle paylaşırım.
Buarada nette araştırırken gördüm 20 tl,aktarda aynı marka aynı ölçü 12 tl,almayı düşünen olursa aklında bulunsun

süpersinnnn.maşallah sana ya darısı başımaaaaa canımcım.arkandan geliyrm bebeğim
kaptanim hedefim 55 kg olmak. 2 hafta once basladim diyete 68,9 ile. Gecen hafta 66 idim bugun tartildim 65,6 :)
süpersin sende datlummmm.tebriklerr
prensesim ya özelden attım ama burdanda diiym.tubanın durumu benm hatam.ben yazdım ama göneremişim.tuba izin istedi.
Ay bilmemki bu hafta bozmadimda hic ama Bilemedim. Sadece 3 gundur misafir teafiginden spor yapamadim ondan olabilir kaptanim. Halada gelcekler. Bana cok misafir gelirde
bendede spor cok farkettirdi.bide o misafirler tabi.yarında misafirim var Allahtan balık yapcaz.fırında yaparsam yırtarım.brüksel lahanada yaprarım bide salata.yırttım demektir.:))))))
canm benm spora gitmek istiyorum ama fırsatım omadı.mekikler dışında.tabi bana göre mekik hafif geliyo:)şimdi yürüyüşe inecem.ağırlıkta çalışırım birazda ip atladımmı tamamdır.
canm benm doyurucuydu.akşama komşum geldi oturmaya oda künefeyi çok sever.ona yaptım bende küçücük bi dilim yedim.ama bu hafta hemen hergünüm öle geçti.yılmıyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadım.ben kendimi bırakırsam verdiğimi hemen geri alıyorum.bu haftaki 1,5+1,5 daha en az 3 gitmeli.detoks yapıyorum çünkü:))
kaptanım bide bende verseymişim kesin ilk 3teymiştik haftaya söz ama vercem
benim kilom 3 e bölündü haliyle derece şansımız kaçtı

ama yinede celi medarı iftarımız oldum terbikler tüm takımların arasında en çok kilo veren ilk 3 e girdin
tebriklerrrr arkadışım başarılarının devamıını diliyorum.azmin hep devam eder umarım:)
senn şu toparlaamaların süper maşşallah:)
güzel olmuş kuzucum:)

kuzum sende farketmişsin ikisi bi arada fazla gibi ama ne işe yaradıklarıda önemli tabi?farklı şeyler içinse bilemem??

canlarım çok şükür toparlandım bugün:

sabah:1 tabak lahana çorbası

ara.:2 kuru erik

ara:2 kuru erik

ara:1 elma,

öğle:1 kase lahana corbası

ara:yarım portakal,2 erik

akşam:1 tabak salata,2 kase lahana çorbası,2 kaşık brokoli

kızlar lahana detoksu yapıyorum:))bugün sadece 1 lokma kızımın acmasından attım ağzıma.onun dışında kaçamk yok.yağda yok yediklerimde.çorbada sadece:soğan,kereviz sapı,karalahana,maydonoz dereotu,samandağ biberi tavuk bulyon var.

Künefeyi sen mi yaptın,maşallah

Ben öncelikle sandalosu düzenli kullanmayı planlıyorum,keten tohumunu salata,yoğurt gibi menümdeki uygun yiyeceklere karıştırabilirim.
Birdenbire yüklenmeyim.Belki keten tohumunu 1 hafta sonra falan kullanmalıyım:26:

Spora ayıracak vakti sınırlı olanların yaptığı spordan mümkün olan en yüksek verimi alması için küçük şeylere dikkat edebilirler.

Yürürken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basın.

Mümkün olduğunca topuklarınızı yere değdirmekten sakının.Parmak uçlarınıza basarak koşmayı deneyin.

Parmak uçlarında yürümek tüm bacak kaslarının özellikle de uyluk kemiğinin ön bölgesindeki kasların çalışmasını sağlar.

Her adımda dizlerinizi mümkün olduğunca yukarıya çekerek parmak uçlarınızda koşun.

Parmak uçlarınızda koşarken topuklarınızı kalçanıza değirmeye çalışın.

Masa başı çalışan biriyseniz oturur pozisyondayken bacaklarınızı öne doğru uzatıp kaldırın ve 10 a kadar saydıktan sonra indirin. Hareketi 5-8 tekrar halinde her gün yapın.

hımm güzelmiş bugün sopamla baya bacak çalıştım bende.spor salonuna inmedim.yarın bizim günümüz ama okuldan gelir gelmez salondayım:))

ben yaptım canm.antakyalı olupta künefe bilmemek ve yememek olmaz heralde:)

Sandaloz Sakızı Mucizesi | Diyet ve Zayıflama
MSR Sandaloz karışımı nedir?
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.
canm bunda keten tohumuda içinde dio.ozaman ikisinide kullanmakta bi zaarr yok demekki.sen kendi kullandığın macunun içinede bak yinede

Süpersin valla, detoks vs... künefeyide merak ettim valla,ben de isterimmm

Menüm,
Sabah: müsli2 3 kayısı

Ara: 1portakal

Öğle 1 tabak mercimekli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt

Ara: 1çaybardağı, şekersiz nescafe

Akşam 1 aktivya yoğurt,1 armut, 1 elma (Hayret akşam canım bişi istemedi)

sabah:sosisli yumurta, 2 lokma ekmek, 1 dilim börek, 3 zeytin,peynir, çiko yedim.11 gibi
ara:
öğle:
ara:
akşam:1 tabak makarna, biraz yoğurt, havuç, biraz badem-dut kurusu 17:30 gibi
ara:çok fındık
ara:kaşarlı-salamlı tost, lokma tatlısı(5-10tane)
okulda toplantı vardı, açıkınca hazırdaki makarnayı yedim.
4 mil leslei, 100 mekik

ben de zamanında yapmıştım müthiş ericen.
kolay gelsin. maşşallah sabahını bile çorbayla yapmışsın.
karalahana dediğin ne. bizim karadeniz pancarı değildir dimi? kırmızı olan mı?

çok da halsiz bırakma kendini, sporunu hafifletmen de iyi olabilir.
ah ah benim hayatım toparlamalarla geçecek bence zeynebim.
fark ettin mi mekiklerimi artırdım nihayet. daha yeni alıştı bedenim bu eziyete.

benim bi fikrim yok bu sakız hakkında. keten tohumu da bi yere kadar etkili oluyo bence. herşeyi de denemişim.
menün güzel. spordan naber?

Canım benim sen de benim gibi sebze yapmaya salata yapmaya eriniyo musun bugünlerde. meyveye bağlamışsın.

iyi geceler kizlar ben misafirleri gonderdim direk spor yaptim :) saat suan Fransa'da gece 01:00.

Menuu yazayim. Evde dgildim bugun yine duzenim bozuldu bebekler gibi

Sabah:
zytin, peynir, domates, yagda 1 yumurta ama yag 1 tatli kasigi kadar zytin yagi yani, Besi bi arada çay 2 dilm kepek ekmegi
oglen; misafirlikte; 1 dilim kakaolu kek, 2 tane gazoz kapagi boyutunda meyveli tart, 3 bardak siyah çay, yarim kase kisir
ara; yok;
aksam; 2 tane kofte, 1 dilim ekmek
gece; isafir geldi yine; 1 tane kedi dili pasta1 parça pogça
3 lt su, 1 saat spor

evde olunca boyle olmuyor ama disari çikinca yada misafir gelince duzen bozuliyyor

yeni arkadaşlar cagırdım takıma can gelmesi lazım

kızlar dün işte yogundum bildirimler falan derken yazamadım.beste yediği birşey den zehirlenmiş.işten izinliymiş evde yatıyor Allah acil şifa versin

menünü begendim canım

teşekkürler tatlım bencede iyiki geldim.toparlamam toparlamamız lazım olmuyor böyle

güzel menü canım

canım iki gün sadece birini kullan iki gün diğerini.bilirsin zaten hangisi daha iyi geldi sana.ona göre bir yol izlersin

zeynepçiğim biz bir takımız canımız sağolsun.ama bu hafta herkesten yüksek performans bekliyorum ona göre

bu hafta sporunu diyetini hiç aksatma olurmu canım

bide tugbaya kızdım gelmedi diye söyle birşey varmıs bende dün öğrendim.kilon uzak kaldıgın kadar haftaya bölünüyormus.alsada verse takıma zarar.al benim kilo dün bölünmeseydi 1.ydik neyse kısmet.

inşallah en kısa sürede toparlar canım yaa.ben hep kendimden kötü durumlara bakıyorum şükrediyorum.oda bana baksın düzelsin hergün bişey çıkıyor imzama bak yıkılmadım dimdik ayaktayım

toparlanman güzel canım kaç gün yapacaksın bunu?

3. hareketi yapıyordum önceden hatırlattıgın iyi oldu.hergünüme onuda ekleyeyim 5. harekette yaptıgım sporun içinde var

kuzummm araştırıyorsun bizimlede paylaşıyorsun ellerine emeklerine sağlık

toparlanmıs menüler görüyorum.bu haftada kayıp bekliyorum senden mutlaka bide takıma daha çok gel.geçmişi oku mutlaka.menü paylaşımıyla olmaz sadece

bu menüde düzensizlik görüyorum ama sporda görüyorum yaşasınnnn

misafir olunca düzensiz fazla menü olmus ama yinede spor ve su güzel

kuzucugum dün sabahtan gelmedin soramadım.takımda bir haftan doldu ilk geldiğinde kaç kg dun dün tartıldıysan kaç kg dun tartılmadıysan bugun yada yarın sabah mutlaka tartılıp bana bildirirmisin tatlım

canlarım bu hafta herkesten maksimum özen rica ediyorum.herkes spor yapsın lütfen.hafta sonu diye sakın kaçırmayın

kızlar bir gönüllüye ihtiyacım var.paylaşımlar yine düştü.mesaj sayılarını takip edeceğim.tugba sayıyordu ya hani.o olmadıgı için başka biri gönüllü olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…