Ben bu zihin gücü olayına cidden inanıyorum,beynimize doğru kodlamayı yaparsak istediğimiz kiloda olmamız için hiç bir engel yok
Menün güzel görünüyor,keşke öğlen yediğin elmayı kahvaltıyla öğle arasına sıkıştırsaymışsın.
Bu arada ben kendime alışverişi yasakladım:26:
Sezon sonunda fena indirimler var,arkadaşlarımla annemlerle alışverişe çıkıyorum bakıyorum ama denemeye almaya kalkmıyorum. İstediğim kiloya düşüne kadar alışveriş yasak bana
Kahvaltı yok mu tatlım,biraz düzensiz gibi misin ne:)
Ara öğünde yediklerinin sadece birini yesende yeterli olur gibi geldi bana,akşamında biraz dolu gibi sanki.
Çok eleştiri yaptım değil mi:26:
ama yinede celi medarı iftarımız oldumterbikler tüm takımların arasında en çok kilo veren ilk 3 e girdin
süpersinnnn.maşallah sana ya darısı başımaaaaa canımcım.arkandan geliyrm bebeğim17.02.2012
sabah: süt, yulaf ezmesi,1 incir
ara:-
öğle:küçük ton balığı(yağını süzüyorum. ligthı da saman gibi almıyorum.), iki dilim kepek ekmeği, 1 elma
ara:2-3 ısırık elma
akşam:çorba,2 dilim ekmek, yarım bardak ayran, 1 hamburger köftesi.
ara:2 kaşık yoğurt,4 yudum nescafe
spor yapmadım.
akşam eve çok geç geldim.
alışverişte ne buldumsa istedigim rengin bedeni kalmamıştı. kadınlar işte bitirmişler
kiloma gelince, beklenmedik bir süpriz. zihin gücümüdür nedir?
63.1. olmayı planladığm kiloyu gördüm. çok şaşırdım. tattının üzerinde in çık in çık yaptım.
63.9/63.1/0.8/%1.25
süpersin sende datlummmm.tebriklerrkaptanim hedefim 55 kg olmak. 2 hafta once basladim diyete 68,9 ile. Gecen hafta 66 idim bugun tartildim 65,6 :)
prensesim ya özelden attım ama burdanda diiym.tubanın durumu benm hatam.ben yazdım ama göneremişim.tuba izin istedi.**4.takım 244. ETAP **
PrensesPeri(79,6 /78,5 /1,1/ %1,38) 241. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstım geri döndüm
tugba8424(101,5/
zeynepece2009 (72,5/73,9/ -1,4/ %-1,93)
suleoz(63,9/63,1 /0,8/%1,25)
Vıdıvıdı (81,4/80,7/0,7 /%0,86)
beste(izinli)
Celisuenis( 68,9/ 65,6/ 3,3/%4,79)Yeni üye hedef:55
4.Takim ortalaması:
bendede spor cok farkettirdi.bide o misafirler tabi.yarında misafirim var Allahtan balık yapcaz.fırında yaparsam yırtarım.brüksel lahanada yaprarım bide salata.yırttım demektir.:))))))Ay bilmemki bu hafta bozmadimda hic ama Bilemedim. Sadece 3 gundur misafir teafiginden spor yapamadim ondan olabilir kaptanim. Halada gelcekler. Bana cok misafir gelirde
canm benm spora gitmek istiyorum ama fırsatım omadı.mekikler dışında.tabi bana göre mekik hafif geliyo:)şimdi yürüyüşe inecem.ağırlıkta çalışırım birazda ip atladımmı tamamdır.ö: 1 tabak yeşil mercimek salatası
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
1 elma
a: 3 diyet bis.
yoğurt
1 elma
a: 3 kaşık yeşil fasulye
3-4 zey. yap. sarma
2 ızgara köfte
yoğurt
2 közlenmiş kırmızı biber
a: 1 kayısı
kuzusu evet sabah-öğle arası yok. kısaltma yapmışım aceleden.sıralama doğru.menün güzel olmuş tabii 2 küçük kaşarlı poğaçayı görmezsek.
celi kızarmış ekmek yağda kızartma değildir sanırım.gerisi çok düzenli değil ama idare eder denebilir.
ervacım gecenin o saatinde tabiki öyle çıkar kilon. sabah dinlenik, aç tartılmalısın. yapamıyorum demek yok. yapanlar bizden iyi mi?
zeynep beraber spora dikkat edelim. ben de 4 gün yapmadım. haftaya devam canım. aslında kalsiyum diyeti gerçekten çok güzel. ben günün yarısını bile olsa uydurmaya çalıştığım için belki de verebildim.
besteyi gözüm arıyordu ya izinli olduğunu bilmiyordum. bu hafta hemen gelsin istiyorum. çok motive ediyo bizi.
prenses iyiki geldin. kaybında iyi.
giyemediğimiz nice pantolanlarımıza yeniden merhaba dicez inş.
bravo canım,saldırmamışsın eve gelince. kilo kaybın içinde tabrik ederim.
canm benm doyurucuydu.akşama komşum geldi oturmaya oda künefeyi çok sever.ona yaptım bende küçücük bi dilim yedim.ama bu hafta hemen hergünüm öle geçti.yılmıyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadım.ben kendimi bırakırsam verdiğimi hemen geri alıyorum.bu haftaki 1,5+1,5 daha en az 3 gitmeli.detoks yapıyorum çünkü:))Aslında çokda kötü durmuyor canım,saçma sapan dediğimiz bu kadarla kalsa keşke:)
Menün güzel görünüyor canım. Ama ben yapamıyorum deme,her zaman çok güzel sonuçlar alamayız. Belli bir kiloyu verdikten sonra kilo vermek zorlaşıyor,azar azar gitmeye başlıyor.Sen ne kadarla başlayıp ne kadar verdin bilmiyorum ama şuan almışsan bile bu seni iyice kamçılamalı. Daha dikkatli beslenip daha çok spor yapabilirsin. Bi defa beynine yapamıyorum,kilo veremiyorum mesajı göndermekten vazgeç. Sen inatsan bende inadım de bünyene:) Sen bu işi gayette güzel YAPABİLİRSİN:13:
Kahvaltın bir hayli doyurucu olmuş,o yüzden ara öğüne ihtiyacın kalmamış anlaşılan:)
Künefeye bende bayılırım,sık sık canım istiyor ama uzak durmaya çalışıyorum.Böyle bi kaçamak yapınca motivasyonum bozuluyor, nasıl olsa diyet bozuldu diyorum,veremicem işte diyorum,o yüzden kesinlikle düşünmemeye çalışıyorum.
Ama sen benim gibi çabuk yıkılmıyorsun demek,yenilgiden hırslanman süper bişey tebrik ediyorum
Bir haftada 4 kilo vermeyi hedefleme bence çok zararlı. Ben haftada 1 kilo versem gayet mutlu eder beni. Haftada 1 kilo 2,5 ayda 10kilo demek ve buda harikaaaaZayıf olayım derken sağlıktan olmayalım
Teşekkür ederiiimBende listede olmayı çok isterim
Ben bu zihin gücü olayına cidden inanıyorum,beynimize doğru kodlamayı yaparsak istediğimiz kiloda olmamız için hiç bir engel yok
Menün güzel görünüyor,keşke öğlen yediğin elmayı kahvaltıyla öğle arasına sıkıştırsaymışsın.
Bu arada ben kendime alışverişi yasakladım:26:
Sezon sonunda fena indirimler var,arkadaşlarımla annemlerle alışverişe çıkıyorum bakıyorum ama denemeye almaya kalkmıyorum. İstediğim kiloya düşüne kadar alışveriş yasak bana
Kahvaltı yok mu tatlım,biraz düzensiz gibi misin ne:)
Ara öğünde yediklerinin sadece birini yesende yeterli olur gibi geldi bana,akşamında biraz dolu gibi sanki.
Çok eleştiri yaptım değil mi:26:
kaptanım bide bende verseymişim kesin ilk 3teymiştik**4.takım 244. ETAP **
PrensesPeri(79,6 /78,5 /1,1/ %1,38) 241. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstım geri döndüm
tugba8424(kilo bildirmedi)
zeynepece2009 (72,5/73,9/-1,4/%-1,93)
suleoz(63,9/63,1 /0,8/%1,25)
Vıdıvıdı (81,4/80,7/0,7 /%0,86)
beste(izinli)
Celisuenis( 68,9/67,2/ 1,7/%2,47)(yeni uye..hedef..55..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)
4.Takim ortalaması: 0,58
tebriklerrrr arkadışım başarılarının devamıını diliyorum.azmin hep devam eder umarım:)benim kilom 3 e bölündü haliyle derece şansımız kaçtı
ama yinede celi medarı iftarımız oldumterbikler tüm takımların arasında en çok kilo veren ilk 3 e girdin
senn şu toparlaamaların süper maşşallah:)şu kısaltma yaptığım menüyü eksik kopyalamışım.
neyse dün de sabah kaydım düştüm, karda taksi gelmedi oğlanı arabayla götürdüm derken arayı da öğlene ekledim. ikinci aradaysa kalsiiyum diyeti formülünden. herade akşamı kısmak için böyle yapılmış. tabii ben dışarıda çorbayla toparladım ancak.
cel tabrik ederim canım.
güzel olmuş kuzucum:)17.02.2012
kahvaltı
domates,6 yeşil zeytin,nane,2 dilim kepekli ekmek
ara
anneyle orta şekerli türk kahvesi:)
öğle
tavuk kavurma,bi küçük kase yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
ara
yeşil elma
akşam
yemekten 20dk önce keten tohumlu yoğurt
mangalda sucuk yaptılar,2 misket köfte büyüklüğünde aldım
bol domates,nane,2 dilim kepekli ekmek
ferihada kestane yapacaklar,4-5 tane alırım bende
yatmadanda ballı tarçın çayı
Bugün aktardan bir paket öğütülmüş keten tohumu aldım.
Birde sandolos sakızını duymuştum ama yutulması zor diye bildiğimden bulaşmıyordum, aktarda nar ekşili macunu vardı.
Bi kavanozda ondan aldım.İçindeki sandalos oranı %3,5 :) umarım işe yarıyordur.Çayıda varmış ayrıca ama almadım.
Keten tohumunun kullanımında yemeklerden 20dk önce yoğurtla tüketin yazıyor,sandalos macunuda yemeklerden önce bir tatlı kaığı alınacakmış.Acaba ikisinide kullanınca bi sıkıntı olur mu ki?
Kaş yapayım derken göz çıkarmayım,sağlık sorunu oluşturur diye de korkarım ben şimdi:)
Sandalosu dediği gibi yemeklerden önce bi tatlı kaşığı yesemde,keten tohumunu normal yemeklerimde yoğurdun içine,salataya falan atsam nasıl olur acaba?Birden yüklenmekte istemiyorum :26:
Ama macunu düzenli kullanmakta kararlıyım,umarım etkisi olurda sizle paylaşırım.
Buarada nette araştırırken gördüm 20 tl,aktarda aynı marka aynı ölçü 12 tl,almayı düşünen olursa aklında bulunsun
canm benm doyurucuydu.akşama komşum geldi oturmaya oda künefeyi çok sever.ona yaptım bende küçücük bi dilim yedim.ama bu hafta hemen hergünüm öle geçti.yılmıyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadım.ben kendimi bırakırsam verdiğimi hemen geri alıyorum.bu haftaki 1,5+1,5 daha en az 3 gitmeli.detoks yapıyorum çünkü:))
kuzum sende farketmişsin ikisi bi arada fazla gibi ama ne işe yaradıklarıda önemli tabi?farklı şeyler içinse bilemem??
hımm güzelmiş bugün sopamla baya bacak çalıştım bende.spor salonuna inmedim.yarın bizim günümüz ama okuldan gelir gelmez salondayım:))Bacak incelten egzersizler buldum belki işinize yarar;benimkiler bir hayli kalındaEki Görüntüle 349400 Eki Görüntüle 349399 Eki Görüntüle 349398 Eki Görüntüle 349401 Eki Görüntüle 349402
Künefeyi sen mi yaptın,maşallah
Ben öncelikle sandalosu düzenli kullanmayı planlıyorum,keten tohumunu salata,yoğurt gibi menümdeki uygun yiyeceklere karıştırabilirim.
Birdenbire yüklenmeyim.Belki keten tohumunu 1 hafta sonra falan kullanmalıyım:26:
canlarım çok şükür toparlandım bugün:
sabah:1 tabak lahana çorbası
ara.:2 kuru erik
ara:2 kuru erik
ara:1 elma,
öğle:1 kase lahana corbası
ara:yarım portakal,2 erik
akşam:1 tabak salata,2 kase lahana çorbası,2 kaşık brokoli
kızlar lahana detoksu yapıyorum:))bugün sadece 1 lokma kızımın acmasından attım ağzıma.onun dışında kaçamk yok.yağda yok yediklerimde.çorbada sadece:soğan,kereviz sapı,karalahana,maydonoz dereotu,samandağ biberi tavuk bulyon var.
ben de zamanında yapmıştım müthiş ericen.canlarım çok şükür toparlandım bugün:
kızlar lahana detoksu yapıyorum:))bugün sadece 1 lokma kızımın acmasından attım ağzıma.onun dışında kaçamk yok.yağda yok yediklerimde.çorbada sadece:soğan,kereviz sapı,karalahana,maydonoz dereotu,samandağ biberi tavuk bulyon var.
çok da halsiz bırakma kendini, sporunu hafifletmen de iyi olabilir.süpersinnnn.maşallah sana ya darısı başımaaaaa canımcım.arkandan geliyrm bebeğim
canm benm spora gitmek istiyorum ama fırsatım omadı.mekikler dışında.tabi bana göre mekik hafif geliyo:)şimdi yürüyüşe inecem.ağırlıkta çalışırım birazda ip atladımmı tamamdır.
senn şu toparlaamaların süper maşşallah:)
17.02.2012
kahvaltı
ara
öğle
ara
yeşil elma
akşam
benim bi fikrim yok bu sakız hakkında. keten tohumu da bi yere kadar etkili oluyo bence. herşeyi de denemişim.Ben öncelikle sandalosu düzenli kullanmayı planlıyorum,keten tohumunu salata,yoğurt gibi menümdeki uygun yiyeceklere karıştırabilirim.
Birdenbire yüklenmeyim.Belki keten tohumunu 1 hafta sonra falan kullanmalıyım:26:
Menüm,
Sabah: müsli2 3 kayısı
Ara: 1portakal
Öğle 1 tabak mercimekli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1çaybardağı, şekersiz nescafe
Akşam 1 aktivya yoğurt,1 armut, 1 elma (Hayret akşam canım bişi istemedi)
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1.62 boyundayım malesef ki 74 kiloyum.
Eşimle çok kısa zamanda evlilik kararı aldık ve bunu ailelerimizi açıkladık.
Hala gözümün önünde şok etkisi yarattık resmen.
Kabullenmeleri zor oldu.Onlar zorlandıkça ben sitrese girdim,sitrese girdikçe yedim.
Söz,nişan,düğün hepsini atlattık şükür.Yoğun sitresli ve bilgisayar başında bir işim var.Hareket imkanım kısıtlı anlıyacağınız.
Pazartesi gününden itibaren diyetteyim.Kararlıyım bu yaza çıtır hatun olacağım dilediğimi rahat rahat giyeceğim.
Fark ettim ki bu tek başına olcak iş değil burdaki motivasyonda çok iyi.zaten sırf o yüzden üye oldum.
Şimdi çalışmam gerekirken ben menülerimi paylaşıp araştırma yapıyorum.
Tüm gün pc başında olduğum için rahatlıkla paylaşım yapabilirim.Öğrenmem gereken çok şey farkındayım.
Desteğe ihtiyacım var.Bu nedenle takımlardan birine katılmak istiyorum.Hem zayıflarım hemde katkıda bulunurum diye ümit ediyorum.
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum.
boyum 160
kilom şuan 71. geçen hafta 72 ile başladım.
hedefim 53
öğrenciyim eskişehirde. günlüğüm filan var ama pek paylaşım olmuyor başka topiklerde bu konuyla ilgili malesef. bi gruba girmeye ihtiyacım var
merhaba ben mine.
21 yaşındayım ve 1.63 boyundayım.kilom 89.artık kendime isyan noktasına geldim.küçüklüğümden beri hep kiloluydum.yani hiç zayıf bir fotoğrafım olamadı.ömrüm boyunca tartılar 4 kilodan fazla verebildiğimi görememişlerdir.bu güne kadar kilo haricinde neyi kafama koyduyssam başardım ama bu kilo işini bir türlü beceremedim.şu anda üniversitede 2.sınıfta okuyorum ve bu durumumun artık değişmesini istiyorum.hayatımın değişmesini istiyorum.kıyafetlerimi kilom seçmesin ben seçim istiyorum.bu konudada hırslıyım ve başarılı olmak istiyorum.bu başarmak istiyorum.benide aranıza alırmısınız?
ö: 1 tabak yeşil mercimek salatası
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
1 elma
a: 3 diyet bis.
yoğurt
1 elma
a: 3 kaşık yeşil fasulye
3-4 zey. yap. sarma
2 ızgara köfte
yoğurt
2 közlenmiş kırmızı biber
a: 1 kayısı
prenses iyiki geldin. kaybında iyi.
giyemediğimiz nice pantolanlarımıza yeniden merhaba dicez inş.
17.02.2012
kahvaltı
ara
öğle
ara
yeşil elma
akşam
Bugün aktardan bir paket öğütülmüş keten tohumu aldım.
Birde sandolos sakızını duymuştum ama yutulması zor diye bildiğimden bulaşmıyordum, aktarda nar ekşili macunu vardı.
Bi kavanozda ondan aldım.İçindeki sandalos oranı %3,5 :) umarım işe yarıyordur.Çayıda varmış ayrıca ama almadım.
Keten tohumunun kullanımında yemeklerden 20dk önce yoğurtla tüketin yazıyor,sandalos macunuda yemeklerden önce bir tatlı kaığı alınacakmış.Acaba ikisinide kullanınca bi sıkıntı olur mu ki?
Kaş yapayım derken göz çıkarmayım,sağlık sorunu oluşturur diye de korkarım ben şimdi:)
Sandalosu dediği gibi yemeklerden önce bi tatlı kaşığı yesemde,keten tohumunu normal yemeklerimde yoğurdun içine,salataya falan atsam nasıl olur acaba?Birden yüklenmekte istemiyorum :26:
Ama macunu düzenli kullanmakta kararlıyım,umarım etkisi olurda sizle paylaşırım.
Buarada nette araştırırken gördüm 20 tl,aktarda aynı marka aynı ölçü 12 tl,almayı düşünen olursa aklında bulunsun
s
prensesim ya özelden attım ama burdanda diiym.tubanın durumu benm hatam.ben yazdım ama göneremişim.tuba izin istedi.
bendede spor cok farkettirdi.bide o misafirler tabi.yarında misafirim var Allahtan balık yapcaz.fırında yaparsam yırtarım.brüksel lahanada yaprarım bide salata.yırttım demektir.:))))))
canm benm spora gitmek istiyorum ama fırsatım omadı.mekikler dışında.tabi bana göre mekik hafif geliyo:)şimdi yürüyüşe inecem.ağırlıkta çalışırım birazda ip atladımmı tamamdır.
kaptanım bide bende verseymişim kesin ilk 3teymiştikhaftaya söz ama vercem
canlarım çok şükür toparlandım bugün:
Bacak incelten egzersizler buldum belki işinize yarar;benimkiler bir hayli kalındaEki Görüntüle 349400 Eki Görüntüle 349399 Eki Görüntüle 349398 Eki Görüntüle 349401 Eki Görüntüle 349402
Spora ayıracak vakti sınırlı olanların yaptığı spordan mümkün olan en yüksek verimi alması için küçük şeylere dikkat edebilirler.
Yürürken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basın.
Mümkün olduğunca topuklarınızı yere değdirmekten sakının.Parmak uçlarınıza basarak koşmayı deneyin.
Parmak uçlarında yürümek tüm bacak kaslarının özellikle de uyluk kemiğinin ön bölgesindeki kasların çalışmasını sağlar.
Her adımda dizlerinizi mümkün olduğunca yukarıya çekerek parmak uçlarınızda koşun.
Parmak uçlarınızda koşarken topuklarınızı kalçanıza değirmeye çalışın.
Masa başı çalışan biriyseniz oturur pozisyondayken bacaklarınızı öne doğru uzatıp kaldırın ve 10 a kadar saydıktan sonra indirin. Hareketi 5-8 tekrar halinde her gün yapın.
Menüm,
Sabah: müsli2 3 kayısı
Ara: 1portakal
Öğle 1 tabak mercimekli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1çaybardağı, şekersiz nescafe
Akşam 1 aktivya yoğurt,1 armut, 1 elma (Hayret akşam canım bişi istemedi)
sabah:sosisli yumurta, 2 lokma ekmek, 1 dilim börek, 3 zeytin,peynir, çiko yedim.11 gibi
ara:
öğle:
ara:
akşam:1 tabak makarna, biraz yoğurt, havuç, biraz badem-dut kurusu 17:30 gibi
ara:çok fındık
ara:kaşarlı-salamlı tost, lokma tatlısı(5-10tane)
okulda toplantı vardı, açıkınca hazırdaki makarnayı yedim.
4 mil leslei, 100 mekik
iyi geceler kizlar ben misafirleri gonderdim direk spor yaptim :) saat suan Fransa'da gece 01:00.
Menuu yazayim. Evde dgildim bugun yine duzenim bozuldu bebekler gibi
Sabah:
zytin, peynir, domates, yagda 1 yumurta ama yag 1 tatli kasigi kadar zytin yagi yani, Besi bi arada çay 2 dilm kepek ekmegi
oglen; misafirlikte; 1 dilim kakaolu kek, 2 tane gazoz kapagi boyutunda meyveli tart, 3 bardak siyah çay, yarim kase kisir
ara; yok;
aksam; 2 tane kofte, 1 dilim ekmek
gece; isafir geldi yine; 1 tane kedi dili pasta1 parça pogça
3 lt su, 1 saat spor
evde olunca boyle olmuyor ama disari çikinca yada misafir gelince duzen bozuliyyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?