merhaba arkadaşlar ben mine.
3 gün önce diyete başladım ve sporla birlikte vermeye çalışıyorum.
sabahları nesfit yiyorum bir kase.
öğlenleri yurtta olduğum için o gün ne çıkarsa onların en yağsızını yemeye gayret ediyorum.
akşamlarıda çorba ve meyveyle geçiştiriyorum.
Ara öğünlere pek dikkat etmiyorum çünkü pek ihtiyacım olduğunu hissetmiyorum.benim hayattaki olmazsa olmazım çikolataydı :) ama 3 gündür oda bitti.ve her akşam 45 dakika yürüyorum.bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti sizce menüm nasıl ?
hellooooooooo geldim geldim geldim oley be sonundatakıma girmeye çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim gerçekten 4.takım bana uğur getirecek
sabah: nesfit-süt-muz
öğle: salata barbunya
akşam: 3 köfte 2 kaşık pilav- yogurt-közlenmiş patlıcan
2 lt su
Bugün aktardan bir paket öğütülmüş keten tohumu aldım.
Birde sandolos sakızını duymuştum ama yutulması zor diye bildiğimden bulaşmıyordum, aktarda nar ekşili macunu vardı.
Bi kavanozda ondan aldım.İçindeki sandalos oranı %3,5 :) umarım işe yarıyordur.Çayıda varmış ayrıca ama almadım.
Keten tohumunun kullanımında yemeklerden 20dk önce yoğurtla tüketin yazıyor,sandalos macunuda yemeklerden önce bir tatlı kaığı alınacakmış.Acaba ikisinide kullanınca bi sıkıntı olur mu ki?
Kaş yapayım derken göz çıkarmayım,sağlık sorunu oluşturur diye de korkarım ben şimdi:)
Sandalosu dediği gibi yemeklerden önce bi tatlı kaşığı yesemde,keten tohumunu normal yemeklerimde yoğurdun içine,salataya falan atsam nasıl olur acaba?Birden yüklenmekte istemiyorum :26:
Ama macunu düzenli kullanmakta kararlıyım,umarım etkisi olurda sizle paylaşırım.
Buarada nette araştırırken gördüm 20 tl,aktarda aynı marka aynı ölçü 12 tl,almayı düşünen olursa aklında bulunsun
sabah:sosisli yumurta, 2 lokma ekmek, 1 dilim börek, 3 zeytin,peynir, çiko yedim.11 gibi
ara:
öğle:
ara:
akşam:1 tabak makarna, biraz yoğurt, havuç, biraz badem-dut kurusu 17:30 gibi
ara:çok fındık
ara:kaşarlı-salamlı tost, lokma tatlısı(5-10tane)
okulda toplantı vardı, açıkınca hazırdaki makarnayı yedim.
4 mil leslei, 100 mekik
menün güzel canım , ama ara öğün koyarsan daha iyi olur mesala 1 elma ...
hoşgeldin , canım , burada mutlu mutlu vereceğiz kilolarııı bu arada ben özlem,
Canım menün güzel ama ,ara öğün koymalısın aralar da meyve yiyebilirsin
merhaba arkadaşlar ben mine.
öğlenleri yurtta olduğum için o gün ne çıkarsa onların en yağsızını yemeye gayret ediyorum.
Ara öğünlere pek dikkat etmiyorum çünkü pek ihtiyacım olduğunu hissetmiyorum.benim hayattaki olmazsa olmazım çikolataydı :) ama 3 gündür oda bitti.ve her akşam 45 dakika yürüyorum.bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti sizce menüm nasıl ?
katzi ve mines hoşgeldiniz :)
bu arada radikal bir karar aldım.buna bugün başladım 5-7 gün arası düşük kalorili bir diyet uygulamaya kararlıyım şöylekii kendime iki meyve ve tavuk ızgara veye light ton balıgı hakkı veriorum bir gunde.sağlıksız diyeceksiniz biliyorum ama inanılmaz depresifim bu kilolar yüzünden tartı şöyle 61 lere falan gelse azıcık rahatlıycam
bu arada aynen benim düzenimi anlatmışsıın :) bence biz birbirimize destek oluruz hem bende yurttayım aynı şekilde ara öğünden çok çikolata hasretiyle yanıyorum ! :)
Araştırıp paylaştığın için sağol canım,benimkinde keten tohumu yok.Onuda yoğurda attım bugün ve dün:)ben yaptım canm.antakyalı olupta künefe bilmemek ve yememek olmaz heralde:)
Sandaloz Sakızı Mucizesi | Diyet ve Zayıflama
MSR Sandaloz karışımı nedir?
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.
canm bunda keten tohumuda içinde dio.ozaman ikisinide kullanmakta bi zaarr yok demekki.sen kendi kullandığın macunun içinede bak yinede
Menüm,
Sabah: müsli2 3 kayısı
Ara: 1portakal
Öğle 1 tabak mercimekli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1çaybardağı, şekersiz nescafe
Akşam 1 aktivya yoğurt,1 armut, 1 elma (Hayret akşam canım bişi istemedi)
Canııım sosisli yumurta tost börek makarna lokma;prensesi kızdıracaksın baksabah:sosisli yumurta, 2 lokma ekmek, 1 dilim börek, 3 zeytin,peynir, çiko yedim.11 gibi
ara:
öğle:
ara:
akşam:1 tabak makarna, biraz yoğurt, havuç, biraz badem-dut kurusu 17:30 gibi
ara:çok fındık
ara:kaşarlı-salamlı tost, lokma tatlısı(5-10tane)
okulda toplantı vardı, açıkınca hazırdaki makarnayı yedim.
4 mil leslei, 100 mekik
1 saat yürüyorum hergün;şimdilik böyle idare ediyorum ama haftaiçi bi eliptik almayı düşünüyorum canım.benim bi fikrim yok bu sakız hakkında. keten tohumu da bi yere kadar etkili oluyo bence. herşeyi de denemişim.
menün güzel. spordan naber?
iyi geceler kizlar ben misafirleri gonderdim direk spor yaptim :) saat suan Fransa'da gece 01:00.
Menuu yazayim. Evde dgildim bugun yine duzenim bozuldu bebekler gibi
Sabah:
zytin, peynir, domates, yagda 1 yumurta ama yag 1 tatli kasigi kadar zytin yagi yani, Besi bi arada çay 2 dilm kepek ekmegi
oglen; misafirlikte; 1 dilim kakaolu kek, 2 tane gazoz kapagi boyutunda meyveli tart, 3 bardak siyah çay, yarim kase kisir
ara; yok;
aksam; 2 tane kofte, 1 dilim ekmek
gece; isafir geldi yine; 1 tane kedi dili pasta1 parça pogça
3 lt su, 1 saat spor
evde olunca boyle olmuyor ama disari çikinca yada misafir gelince duzen bozuliyyor
3. hareketi yapıyordum önceden hatırlattıgın iyi oldu.hergünüme onuda ekleyeyim5. harekette yaptıgım sporun içinde var
kuzucugum dün sabahtan gelmedin soramadım.takımda bir haftan doldu ilk geldiğinde kaç kg dun dün tartıldıysan kaç kg dun tartılmadıysan bugun yada yarın sabah mutlaka tartılıp bana bildirirmisin tatlım
hoşgeldin mine,bende minemerhaba arkadaşlar ben mine.
Umarım dediğin gibi uğurlu olur canım,hoşgeldinhellooooooooo geldim geldim geldim oley be sonundatakıma girmeye çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim gerçekten 4.takım bana uğur getirecek
Sabah yerine ara öğünde meyve yesen iyi olur canım.Ve de ara öğünleri kaçırmasan çok daha iyi olur tabi.sabah: nesfit-süt-muz
öğle: salata barbunya
akşam: 3 köfte 2 kaşık pilav- yogurt-közlenmiş patlıcan
2 lt su
Öğle atlanınca acısını akşamdan çıkarmamışsın canım tebrik ederimmenüm
Sabah : müsli içine 2 kayısı, 2 lokms simit, 2 zeytin
Ara : 1 elma
Öğle : Dışarıdaydım bişi yemedim.
ara. yarım armut
Akşam :1 tabak karnıbahar ,2 lokma simit,1 dilim kaşar(simit bitti de kurtuldum)
hoşgeldin mine,bende mine
canım ara öğünlre biz ihtiyaç duymasakta diyet için çok önemlidir. Hem ara öğünleri atlaazsan diğerlerine çok aç girmez ve en az zararla çıkarsınEn azından bir elma yada 1-2 kuru kayısı,grissini falan yiyebilirsin.
Yürüyüş yapman çok güzel olmuş.Vee çikolata:26:nerdeyse tek özlemim diyebilirim.
Tv de bir diyetisyen,çikolatasız yapamam diyorsanız küçük bir dilim alıp damağınıza yapıştırın ve birden yemektense şeker gibi emin diyordu.Hiç dayanamaz olursan en azından bunu deneyebilirsin.
bugün bende kayısı ve beyaz leblebi aldım.sizin dediğiniz gibi onları ve meyve yicem ara öğünlerde.allahtan yemeğe fazla düşkünlüğüm yok onun için öğünlerde fazla zorlanmıyorum.benim abur cubura fazlasıyla düşkünlüğüm vardı.onları hayatımdan çıkardım ve artık kendimi güçlü ve mutlu hissediyorum.nasıl olsa ben bunların tadını biliyorum ve yersem üzülücem daha sonra diye kendimi avutuyorumişe yarıyor herhalde.
hoşgeldin mine,bende mine
canım ara öğünlre biz ihtiyaç duymasakta diyet için çok önemlidir. Hem ara öğünleri atlaazsan diğerlerine çok aç girmez ve en az zararla çıkarsınEn azından bir elma yada 1-2 kuru kayısı,grissini falan yiyebilirsin.
Yürüyüş yapman çok güzel olmuş.Vee çikolata:26:nerdeyse tek özlemim diyebilirim.
Tv de bir diyetisyen,çikolatasız yapamam diyorsanız küçük bir dilim alıp damağınıza yapıştırın ve birden yemektense şeker gibi emin diyordu.Hiç dayanamaz olursan en azından bunu deneyebilirsin.
bugün bende kayısı ve beyaz leblebi aldım.sizin dediğiniz gibi onları ve meyve yicem ara öğünlerde.allahtan yemeğe fazla düşkünlüğüm yok onun için öğünlerde fazla zorlanmıyorum.benim abur cubura fazlasıyla düşkünlüğüm vardı.onları hayatımdan çıkardım ve artık kendimi güçlü ve mutlu hissediyorum.nasıl olsa ben bunların tadını biliyorum ve yersem üzülücem daha sonra diye kendimi avutuyorumişe yarıyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?