Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar ben mine.
3 gün önce diyete başladım ve sporla birlikte vermeye çalışıyorum.
sabahları nesfit yiyorum bir kase.
öğlenleri yurtta olduğum için o gün ne çıkarsa onların en yağsızını yemeye gayret ediyorum.
akşamlarıda çorba ve meyveyle geçiştiriyorum.
Ara öğünlere pek dikkat etmiyorum çünkü pek ihtiyacım olduğunu hissetmiyorum.benim hayattaki olmazsa olmazım çikolataydı :) ama 3 gündür oda bitti.ve her akşam 45 dakika yürüyorum.bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti sizce menüm nasıl ?

herkese merhabalarr farkındayım kayıplara karıştım ama inanın benim suçum değil yurdun interneti çıldırmıştı hiçbirsayfaya girillmiyor girsen güncellenmiyor filan... çok özür diliyorum bunun için.

henuz takımda olmasamda dün tartıldım 65 kiloyum yani 2 haftada 2 kilo hedefimden düşük ama bu hafta birazcık saldım özellikle 14 şubatta pizzalar fln (

neyse kaptanım nerdeyse 1 hafta yoktum o yuzden deneme surem 1 hafta daha uzar sanırsam ? umarım yoklugumda diskalifiye falan edilmemişimdir

hellooooooooo geldim geldim geldim oley be sonunda takıma girmeye çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim gerçekten 4.takım bana uğur getirecek

menün güzel canım , ama ara öğün koyarsan daha iyi olur mesala 1 elma ...
hellooooooooo geldim geldim geldim oley be sonunda takıma girmeye çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim gerçekten 4.takım bana uğur getirecek

hoşgeldin , canım , burada mutlu mutlu vereceğiz kilolarııı bu arada ben özlem,
sabah: nesfit-süt-muz
öğle: salata barbunya
akşam: 3 köfte 2 kaşık pilav- yogurt-közlenmiş patlıcan

2 lt su

Canım menün güzel ama ,ara öğün koymalısın aralar da meyve yiyebilirsin

menüm

Sabah : müsli içine 2 kayısı, 2 lokms simit, 2 zeytin
Ara : 1 elma
Öğle : Dışarıdaydım bişi yemedim.
ara. yarım armut
Akşam :1 tabak karnıbahar ,2 lokma simit,1 dilim kaşar(simit bitti de kurtuldum)

Sandalosu merak ettim , google de n araştırdım canım, bayada eski yöntemmiş ben nasıl duymadıysam..

Canım menün az gibi ama kalorisi çok gibi ,leslei mekik dengelemiş....

çok haklısın canım ya.. bu aralar uyku düzenim bozuldu benim biraz onun da etkisi var
bir de son dönemlerde okuduğum beslenme-diyet kitaplarında ara öğünlerin gereksiz ve kilo vermeyi engelleyici olduğu filan yazıyordu o yüzden kafam acaip karıştı :2::2::2:

katzi ve mines hoşgeldiniz :)

bu arada radikal bir karar aldım.buna bugün başladım 5-7 gün arası düşük kalorili bir diyet uygulamaya kararlıyım şöylekii kendime iki meyve ve tavuk ızgara veye light ton balıgı hakkı veriorum bir gunde.sağlıksız diyeceksiniz biliyorum ama inanılmaz depresifim bu kilolar yüzünden tartı şöyle 61 lere falan gelse azıcık rahatlıycam

bu arada aynen benim düzenimi anlatmışsıın :) bence biz birbirimize destek oluruz hem bende yurttayım aynı şekilde ara öğünden çok çikolata hasretiyle yanıyorum ! :)

aah aah.. bu kilolar yüzünden ben ne kadar mutsuzum bi bilsen bu tip düşük kalorili diyetleri uyguladıgımda haftada 6 -8 kilo veriyorum ben ama sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum haliyle. keşke öyle olmasa

bu arada aynen benim düzenimi anlatmışsıın :) bence biz birbirimize destek oluruz hem bende yurttayım aynı şekilde ara öğünden çok çikolata hasretiyle yanıyorum ! :)

evet canım ben de yemek özlemiyorum.o kdar çikolata yedikten sonra birden bırakınca tabiki böyle oluyor :) ama ben artık çikolatanın tadını unutmayı düşünüyorum.çünkü ben a bir parça ısırim bırakim diince olmuyor.onun için kendime biraz sert davranıyorum 1 ay sonra yeterli kilo verebilirsem 1 tane ödül olarak yicem :) gerçi çoğu yerde diyet yaparken kendinize yemekle ödül vermeyin diyorlar ama olsun :) ara öğünlerdede bir avuç beyaz leblebi elma yemeyi düşünüyorum.beyaz leblebiyi ben düşük kalorili biliyordum ama bir sayfada 100 gr mında 360 kalori olduğunu okudum sizce ara öğünlerde yiyebilirmiyim ?

Araştırıp paylaştığın için sağol canım,benimkinde keten tohumu yok.Onuda yoğurda attım bugün ve dün:)

Ben akşam sadece meyve yersem gözüm aç kalır:) 2lokmada olsa sıcak bir yemek istiyorum illa

Canııım sosisli yumurta tost börek makarna lokma;prensesi kızdıracaksın bak
Şaka bir yanada biraz aşmışsın bugün bence,sonunda günü sporla kapatman iyi olmuş

benim bi fikrim yok bu sakız hakkında. keten tohumu da bi yere kadar etkili oluyo bence. herşeyi de denemişim.
menün güzel. spordan naber?
1 saat yürüyorum hergün;şimdilik böyle idare ediyorum ama haftaiçi bi eliptik almayı düşünüyorum canım.

En azından gece gece spor yapacak kadar iradelisin canım,bugünü telafi edersin bence

3. hareketi yapıyordum önceden hatırlattıgın iyi oldu.hergünüme onuda ekleyeyim 5. harekette yaptıgım sporun içinde var

Ben hareketlerde biraz seçici davranmak zorunda kalıyorum canım,bel fıtığım var
6 yıl kadar milli sporcuydum ama ah bu sakatlıklar

kuzummm araştırıyorsun bizimlede paylaşıyorsun ellerine emeklerine sağlık [/QUOTE]

Rica ederim efendim,yeter ki işe yarasın

kuzucugum dün sabahtan gelmedin soramadım.takımda bir haftan doldu ilk geldiğinde kaç kg dun dün tartıldıysan kaç kg dun tartılmadıysan bugun yada yarın sabah mutlaka tartılıp bana bildirirmisin tatlım

Bugün gördüm yazını, yarına kaldı mecburen canım kusura bakma:26: yarın hemen yazarım.

hoşgeldin mine,bende mine
canım ara öğünlre biz ihtiyaç duymasakta diyet için çok önemlidir. Hem ara öğünleri atlaazsan diğerlerine çok aç girmez ve en az zararla çıkarsınEn azından bir elma yada 1-2 kuru kayısı,grissini falan yiyebilirsin.
Yürüyüş yapman çok güzel olmuş.Vee çikolata:26:nerdeyse tek özlemim diyebilirim.
Tv de bir diyetisyen,çikolatasız yapamam diyorsanız küçük bir dilim alıp damağınıza yapıştırın ve birden yemektense şeker gibi emin diyordu.Hiç dayanamaz olursan en azından bunu deneyebilirsin.

Umarım dediğin gibi uğurlu olur canım,hoşgeldin

sabah: nesfit-süt-muz
öğle: salata barbunya
akşam: 3 köfte 2 kaşık pilav- yogurt-közlenmiş patlıcan
2 lt su
Sabah yerine ara öğünde meyve yesen iyi olur canım.Ve de ara öğünleri kaçırmasan çok daha iyi olur tabi.

Öğle atlanınca acısını akşamdan çıkarmamışsın canım tebrik ederim

bugünki menüm her zaman ki gibi sabah nesfitle başladım öğlen 1 kase bezelye 1 parça tavuk 1 kase yoğurt ve akşamı beyaz leblebi ve cevizle kapattım.ara öğünlerimi bugün uygulayamadım ama yarın başlıcam.daha önceki diyet deneyimimde elma sirkesini önermişlerdi bi kaç gün denemiştim ama devam ettirmemiştim.sizce sabahları aç karnına içmek yararlı olurmu ?

Selam guzel takimim. Bugunku misafirden sonra yine saçmaladim ve malesef yarin yine misafirlige gidicem. gorend ebeni yeni evli sanacak; 3 yillik evliyim ama masaallah bu aralar artti vallahi misafirler ve bu ay hakeza oyle olacak. NEyse menume geçeyim hatirlayabilirsem

Sabah: zytin peynir, kirmizi biber kozlemesi; haslanmis yumurta domates, yesil çay
ara yok
oglen 4te ; çerkes yemegi olan hiçindan 2 dilim yedim oda pogça arasi kofte gibi bisi dusunun. Farkli bi yemek.
aksam 9 da; domatesli biberli,patatessli mantarli salçai haslama yemek adini biliyorum kendim uydurdum. 3 dilim beyaz ekmekle

bugun çok cozuttum ya ozur dilerim

3;5 lt su 1 saat spor

merhabalar

dün giremedim. gezmekten tabii.
18.02.2012.
menüm
sabah : 1 yağda yumurta, 2 dilim ekmek, 5 zeytin, peynir,1 parça helva
ara: 2-3 ısırık elma
akşam : çeyrek ekmeğe döner, diyet cola

Son düzenleme:
meraba kızlar ben geldim. bugun dısarı cıktım magaları filan dolastım. magazaların aynalarında kendimi gördükce delirdim resmen. tiksindim kendimden. o kadar üzüldüm ki anlatamam. benim bu kiloları vermem gerek gerçekten çok mutsuzum...

menüme gelince..
sabah: 1 ince dilim salam- 1 parca peynir- 2 dilim uno light- 3 badem- kahve- 1 mandalina
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış karnıbahar- 3 köfte- yogurt- 1 havuç rendesi
ara- çeyrek nar
akşam: eti form müsli- süt

30 dk eliptik yaptım spor olarak ve dısarı cıktım yürüdüm işte biraz magazaları gezdim filan. temizlik yaptım.
bu kadar =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…