İyi akşamlar zayıflamak isteyen bayanlar kader ortaklarım :) bende ocak ayının ilk haftalarında bu takımda bazı paylaşımlarda bulundum prensesimmm 14 ocak tan bu yana 8.5 kilo verdim sen düzenli yaptığın sürece bir ayda 10 kilo verirsin demiştin hakikaten kaçamaklarımda abartmamış olsaydım şuan 20 kilo bile vermiş olurdum ama sadece 8.5 kilo verdimyavaş yavaş veriyorum ben heheh Burda yazınca olmadı yapamadım ben çünkü başlarda da paylaşımlar çok az oluyodu kendim yazıp kendim okuyodum.Arada buraya yazmak hoşuma gidiyor herkese bu zorlu yolda başarılar diliyorum hepinizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallaah
süpermiş bu menü.alkışşşşşşşşşşşş:)öğlenki tek çeşide rağmen akşmı güzel kapatmışsın.Menüm,
Sabah: müsli2 3 kayısı
Ara: 1portakal
Öğle 1 tabak mercimekli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1çaybardağı, şekersiz nescafe
Akşam 1 aktivya yoğurt,1 armut, 1 elma (Hayret akşam canım bişi istemedi)
fazla kaçamaklı olmuş bebekim arkadaşlara katılıyom ama sen hafta içi toparlarsın arkadaşım:)maşallahın var.sabah:sosisli yumurta, 2 lokma ekmek, 1 dilim börek, 3 zeytin,peynir, çiko yedim.11 gibi
ara:
öğle:
ara:
akşam:1 tabak makarna, biraz yoğurt, havuç, biraz badem-dut kurusu 17:30 gibi
ara:çok fındık
ara:kaşarlı-salamlı tost, lokma tatlısı(5-10tane)
okulda toplantı vardı, açıkınca hazırdaki makarnayı yedim.
4 mil leslei, 100 mekik
kara lahana karadenizlilerin.pazıyı andırıyo yaprakları..ilk gün geçen hafta aldığım kiloyu verdim okadar fakettim yani:))ama dün yatılı misafirim vardı akşam balık salata 1 dilim ekmek felan yedim.kalorili bi içecekten 2 duble içmiştim çarpıldım.o yüzden bütün yediklerim geri gitti gecenin ilerleyen saatlerinde.:)))ben de zamanında yapmıştım müthiş ericen.
kolay gelsin. maşşallah sabahını bile çorbayla yapmışsın.
karalahana dediğin ne. bizim karadeniz pancarı değildir dimi? kırmızı olan mı?
çok da halsiz bırakma kendini, sporunu hafifletmen de iyi olabilir.
ah ah benim hayatım toparlamalarla geçecek bence zeynebim.
fark ettin mi mekiklerimi artırdım nihayet. daha yeni alıştı bedenim bu eziyete.
benim bi fikrim yok bu sakız hakkında. keten tohumu da bi yere kadar etkili oluyo bence. herşeyi de denemişim.
menün güzel. spordan naber?
Canım benim sen de benim gibi sebze yapmaya salata yapmaya eriniyo musun bugünlerde. meyveye bağlamışsın.
hafta sonu helede dışardaysak yada birileri varsa diyet felan kalmıyo.puaça pasta felan olmamış ama artıkın hafta başı tp-oparlarsın tatlımmm:)iyi geceler kizlar ben misafirleri gonderdim direk spor yaptim :) saat suan Fransa'da gece 01:00.
Menuu yazayim. Evde dgildim bugun yine duzenim bozuldu bebekler gibi
Sabah:
zytin, peynir, domates, yagda 1 yumurta ama yag 1 tatli kasigi kadar zytin yagi yani, Besi bi arada çay 2 dilm kepek ekmegi
oglen; misafirlikte; 1 dilim kakaolu kek, 2 tane gazoz kapagi boyutunda meyveli tart, 3 bardak siyah çay, yarim kase kisir
ara; yok;
aksam; 2 tane kofte, 1 dilim ekmek
gece; isafir geldi yine; 1 tane kedi dili pasta1 parça pogça
3 lt su, 1 saat spor
evde olunca boyle olmuyor ama disari çikinca yada misafir gelince duzen bozuliyyor
hadi ya.amin en yakın zamanda iileşir aramıza döner inşallah.kızlar dün işte yogundum bildirimler falan derken yazamadım.beste yediği birşey den zehirlenmiş.işten izinliymiş evde yatıyorAllah acil şifa versin
yok yok bu hafta geçen hafta takıma verdiğim zararı fazlasıyla geri ödeyceğim kaptanım sen merak etme:)menünü begendim canım
teşekkürler tatlım bencede iyiki geldim.toparlamam toparlamamız lazım olmuyor böyle
güzel menü canım
canım iki gün sadece birini kullan iki gün diğerini.bilirsin zaten hangisi daha iyi geldi sana.ona göre bir yol izlersin
zeynepçiğim biz bir takımız canımız sağolsun.ama bu hafta herkesten yüksek performans bekliyorum ona göre
bu hafta sporunu diyetini hiç aksatma olurmu canım
bide tugbaya kızdım gelmedi diyesöyle birşey varmıs bende dün öğrendim.kilon uzak kaldıgın kadar haftaya bölünüyormus.alsada verse takıma zarar.al benim kilo dün bölünmeseydi 1.ydik neyse kısmet.
inşallah en kısa sürede toparlar canım yaa.ben hep kendimden kötü durumlara bakıyorum şükrediyorum.oda bana baksın düzelsinhergün bişey çıkıyor imzama bak yıkılmadım dimdik ayaktayım
canm normalde 5 gün yapacaktımda misafir olayı işi bozdu ama hala içiyorum çorbamı.tam keserek deil ama kesinlikle aburcubur kaçırmadan arayı kapatmaya çalışıyorum.toparlanman güzel canımkaç gün yapacaksın bunu?
3. hareketi yapıyordum önceden hatırlattıgın iyi oldu.hergünüme onuda ekleyeyim5. harekette yaptıgım sporun içinde var
kuzummm araştırıyorsun bizimlede paylaşıyorsun ellerine emeklerine sağlık
toparlanmıs menüler görüyorum.bu haftada kayıp bekliyorum senden mutlakabide takıma daha çok gel.geçmişi oku mutlaka.menü paylaşımıyla olmaz sadece
bu menüde düzensizlik görüyorum ama sporda görüyorum yaşasınnnn
misafir olunca düzensiz fazla menü olmus ama yinede spor ve su güzel
çok güzelll arkadaşcım hoşgeldin aramıza.karar vermek başarmanın yarısıdır.bol bol kilo vermeler:)merhaba arkadaşlar ben mine.
3 gün önce diyete başladım ve sporla birlikte vermeye çalışıyorum.
sabahları nesfit yiyorum bir kase.
öğlenleri yurtta olduğum için o gün ne çıkarsa onların en yağsızını yemeye gayret ediyorum.
akşamlarıda çorba ve meyveyle geçiştiriyorum.
Ara öğünlere pek dikkat etmiyorum çünkü pek ihtiyacım olduğunu hissetmiyorum.benim hayattaki olmazsa olmazım çikolataydı :) ama 3 gündür oda bitti.ve her akşam 45 dakika yürüyorum.bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti sizce menüm nasıl ?
geçen hafta alınmadın canm takıma.dolayısıyla diskalifiyede olmadın.bu haftaki katılımna göre prensesim bakarr artık sana:)herkese merhabalarr farkındayım kayıplara karıştım ama inanın benim suçum değil yurdun interneti çıldırmıştı hiçbirsayfaya girillmiyor girsen güncellenmiyor filan... çok özür diliyorum bunun için.
henuz takımda olmasamda dün tartıldım 65 kiloyum yani 2 haftada 2 kilo hedefimden düşük ama bu hafta birazcık saldım özellikle 14 şubatta pizzalar fln(
neyse kaptanım nerdeyse 1 hafta yoktum o yuzden deneme surem 1 hafta daha uzar sanırsam ? umarım yoklugumda diskalifiye falan edilmemişimdir
hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin ozaman tatlım sana:==9)))sen bize uğur getirirsin bizde sana inşallah.hellooooooooo geldim geldim geldim oley be sonundatakıma girmeye çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim gerçekten 4.takım bana uğur getirecek
güzelmiş her çeşitten yemişsin:))o diyet kitapları yüzünden aynen benmde kafam allak bullak.kimmine göre ara yapmalısın kimine göre mesela karataya göre vücudun acıkmalı ara olmamalı.en güzeli bence sen ikisinide dene hangisidnde daha rahat verirsen ona göre yol ciz kendine:)sabah: nesfit-süt-muz
öğle: salata barbunya
akşam: 3 köfte 2 kaşık pilav- yogurt-közlenmiş patlıcan
2 lt su
güzel bak bu menüne bayıldım şekerim:)menüm
Sabah : müsli içine 2 kayısı, 2 lokms simit, 2 zeytin
Ara : 1 elma
Öğle : Dışarıdaydım bişi yemedim.
ara. yarım armut
Akşam :1 tabak karnıbahar ,2 lokma simit,1 dilim kaşar(simit bitti de kurtuldum)
ah o kitaplar ah:))çok haklısın canım ya.. bu aralar uyku düzenim bozuldu benim birazonun da etkisi var
bir de son dönemlerde okuduğum beslenme-diyet kitaplarında ara öğünlerin gereksiz ve kilo vermeyi engelleyici olduğu filan yazıyordu o yüzden kafam acaip karıştı:2::2::2:
sağlıksız felan ama acil acil ii oluyolar:)sonrası da almamaya calışarak geçirecen ii oluyo ozaman:)katzi ve mines hoşgeldiniz :)
bu arada radikal bir karar aldım.buna bugün başladım 5-7 gün arası düşük kalorili bir diyet uygulamaya kararlıyım şöylekii kendime iki meyve ve tavuk ızgara veye light ton balıgı hakkı veriorum bir gunde.sağlıksız diyeceksiniz biliyorum ama inanılmaz depresifim bu kilolar yüzünden tartı şöyle 61 lere falan gelse azıcık rahatlıycam
canm sen zaten 100 gr beyaz leblebi deil bi avuç yiyecen oda olsa olsa 100 kaloridir:))o yüzden tok tutma acısından güzel bi secim.hı bide bağrsak problemi yaşatabilir sana eşma kurtatrır umarım seni.bol suyla beraber.çikoya katılıyorum bi lokma alsak devamı geliyor.kaçamak bile olsa bunu haftada 2den fazla yapmamaya calış.kendimden anladım artık 2den fazla kaçamak yapınca yağ olarak geri dönyr.evet canım ben de yemek özlemiyorum.o kdar çikolata yedikten sonra birden bırakınca tabiki böyle oluyor :) ama ben artık çikolatanın tadını unutmayı düşünüyorum.çünkü ben a bir parça ısırim bırakim diince olmuyor.onun için kendime biraz sert davranıyorum 1 ay sonra yeterli kilo verebilirsem 1 tane ödül olarak yicem :) gerçi çoğu yerde diyet yaparken kendinize yemekle ödül vermeyin diyorlar ama olsun :) ara öğünlerdede bir avuç beyaz leblebi elma yemeyi düşünüyorum.beyaz leblebiyi ben düşük kalorili biliyordum ama bir sayfada 100 gr mında 360 kalori olduğunu okudum sizce ara öğünlerde yiyebilirmiyim ?
ılıksuyla bende kullanyodum.geçen sıcak suyla tarcın sirke limon ve bi dilim elmayı önerdi taylan kümeli şimdi onu yapıyorum.sirkeyi herşeyi temizlerken kullanıyolar.içimizide temizliyomuş öle dedi taylan :))bugünki menüm her zaman ki gibi sabah nesfitle başladım öğlen 1 kase bezelye 1 parça tavuk 1 kase yoğurt ve akşamı beyaz leblebi ve cevizle kapattım.ara öğünlerimi bugün uygulayamadım ama yarın başlıcam.daha önceki diyet deneyimimde elma sirkesini önermişlerdi bi kaç gün denemiştim ama devam ettirmemiştim.sizce sabahları aç karnına içmek yararlı olurmu ?
misafirlikte bol su ic tatlım bence en azıyla atlatmaya calış.bu hafta fazla oldu misafirliğin sende kilo alacan gibime geliyor.Selam guzel takimim. Bugunku misafirden sonra yine saçmaladim ve malesef yarin yine misafirlige gidicem. gorend ebeni yeni evli sanacak; 3 yillik evliyim ama masaallah bu aralar artti vallahi misafirler ve bu ay hakeza oyle olacak. NEyse menume geçeyim hatirlayabilirsem
Sabah: zytin peynir, kirmizi biber kozlemesi; haslanmis yumurta domates, yesil çay
ara yok
oglen 4te ; çerkes yemegi olan hiçindan 2 dilim yedim oda pogça arasi kofte gibi bisi dusunun. Farkli bi yemek.
aksam 9 da; domatesli biberli,patatessli mantarli salçai haslama yemek adini biliyorum kendim uydurdum. 3 dilim beyaz ekmekle
bugun çok cozuttum ya ozur dilerim
3;5 lt su 1 saat spor
hafta sonu menüsümerhabalar
dün giremedim. gezmekten tabii.
18.02.2012.
menüm
sabah : 1 yağda yumurta, 2 dilim ekmek, 5 zeytin, peynir,1 parça helva
ara: 2-3 ısırık elma
akşam : çeyrek ekmeğe döner, diyet cola
güzel menü süper başlamışsın sen:)meraba kızlar ben geldim. bugun dısarı cıktım magaları filan dolastım. magazaların aynalarında kendimi gördükce delirdim resmen. tiksindim kendimden. o kadar üzüldüm ki anlatamam. benim bu kiloları vermem gerek gerçekten çok mutsuzum...
menüme gelince..
sabah: 1 ince dilim salam- 1 parca peynir- 2 dilim uno light- 3 badem- kahve- 1 mandalina
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış karnıbahar- 3 köfte- yogurt- 1 havuç rendesi
ara- çeyrek nar
akşam: eti form müsli- süt
30 dk eliptik yaptım spor olarak ve dısarı cıktım yürüdüm işte biraz magazaları gezdim filan. temizlik yaptım.
bu kadar =/
vav süpersin.sen ne yaptında öle 8,5 kilo verdin?maşşalh sana.ben kontrol alında olmasam olmuyo.sen farklısın demekki.yaz tabiki ne yaptıklarınıda yaz mümkünseee:))))İyi akşamlar zayıflamak isteyen bayanlar kader ortaklarım :) bende ocak ayının ilk haftalarında bu takımda bazı paylaşımlarda bulundum prensesimmm 14 ocak tan bu yana 8.5 kilo verdim sen düzenli yaptığın sürece bir ayda 10 kilo verirsin demiştin hakikaten kaçamaklarımda abartmamış olsaydım şuan 20 kilo bile vermiş olurdum ama sadece 8.5 kilo verdimyavaş yavaş veriyorum ben heheh Burda yazınca olmadı yapamadım ben çünkü başlarda da paylaşımlar çok az oluyodu kendim yazıp kendim okuyodum.Arada buraya yazmak hoşuma gidiyor herkese bu zorlu yolda başarılar diliyorum hepinizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallaah
yok bak bugün ii olmuş toparlanmış:)Selamlar,
Ben bu sabah: of hep unutuyorum neydi ya? hmm zeyin, peynir iki dilim kepek ekmegi yesil çay yedim yine
oglen: yagi suzulmus konserve ton baligi ve yaninda misirli konserve mantarli domatesli salata
aksam; korelilerin meshur Ramen çorbasi. Cok kore dizisi izlerimde
Saat suan 7 ve bu saatten sonra bisi yemicem acikirsam sut içicem ama malesef birazdan misafirlige gidicem ama o harika pastalardan yemicem sozahhhhhh delircem ya ne zor diyet yapmak
Suan 2 lt su içtim ama 1,5 lt daha içicem yatana kadar ve eve gelince gece spor yapicam insallah. bu aralar fena bozdum diyeti saçmaliyorum
19.02.2012
sabah: kaşarlı tost,2-3 zeytin
ara: -
öğle: 2 dilim kek, tost
ara: 2 elma
akşam: az tavuk şiş, 2 kaşık pilav, 1 br. ayran, 1 dilim kek.
19.02.2012
menüm
sabah : 2 kase nesfityarın 1 e düşürücem inş
öğlen : 1 kase yoğurt 1 kase patates çorbası biraz etli patatesli türlü
akşam bişey yiyemedim ama birazdan elma kayısı felan yemeyi düşünüyorum.
bu gün sporu 50 dakikaya çıkardım.ve 3 lt su.
sizce nesfiti sabah mı akşam mı yemeliyim ? hangisi daha iyi olur ?
bugun sabah bi kepekli pogaca
oglen beze 3 tane (ev misafirligine gittim olcu kactı biraz )
aksam kepekli lavas ekmegine tavuk jabmon salatalık domates 8 tane de yeşil zeytin :)
spor olarakta yurudum bir saat kadar :)
Prensesim,geldiğimde 71,5, bugün 70,3 hedefim 62
merhaba arkadaşlar ben mine.
3 gün önce diyete başladım ve sporla birlikte vermeye çalışıyorum.
sabahları nesfit yiyorum bir kase.
öğlenleri yurtta olduğum için o gün ne çıkarsa onların en yağsızını yemeye gayret ediyorum.
akşamlarıda çorba ve meyveyle geçiştiriyorum.
Ara öğünlere pek dikkat etmiyorum çünkü pek ihtiyacım olduğunu hissetmiyorum.benim hayattaki olmazsa olmazım çikolataydı :) ama 3 gündür oda bitti.ve her akşam 45 dakika yürüyorum.bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti sizce menüm nasıl ?
herkese merhabalarr farkındayım kayıplara karıştım ama inanın benim suçum değil yurdun interneti çıldırmıştı hiçbirsayfaya girillmiyor girsen güncellenmiyor filan... çok özür diliyorum bunun için.
henuz takımda olmasamda dün tartıldım 65 kiloyum yani 2 haftada 2 kilo hedefimden düşük ama bu hafta birazcık saldım özellikle 14 şubatta pizzalar fln(
neyse kaptanım nerdeyse 1 hafta yoktum o yuzden deneme surem 1 hafta daha uzar sanırsam ? umarım yoklugumda diskalifiye falan edilmemişimdir
hellooooooooo geldim geldim geldim oley be sonundatakıma girmeye çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim gerçekten 4.takım bana uğur getirecek
sabah: nesfit-süt-muz
öğle: salata barbunya
akşam: 3 köfte 2 kaşık pilav- yogurt-közlenmiş patlıcan
2 lt su
menüm
Sabah : müsli içine 2 kayısı, 2 lokms simit, 2 zeytin
Ara : 1 elma
Öğle : Dışarıdaydım bişi yemedim.
ara. yarım armut
Akşam :1 tabak karnıbahar ,2 lokma simit,1 dilim kaşar(simit bitti de kurtuldum)
katzi ve mines hoşgeldiniz :)
bu arada radikal bir karar aldım.buna bugün başladım 5-7 gün arası düşük kalorili bir diyet uygulamaya kararlıyım şöylekii kendime iki meyve ve tavuk ızgara veye light ton balıgı hakkı veriorum bir gunde.sağlıksız diyeceksiniz biliyorum ama inanılmaz depresifim bu kilolar yüzünden tartı şöyle 61 lere falan gelse azıcık rahatlıycam
bu arada aynen benim düzenimi anlatmışsıın :) bence biz birbirimize destek oluruz hem bende yurttayım aynı şekilde ara öğünden çok çikolata hasretiyle yanıyorum ! :)
aah aah.. bu kilolar yüzünden ben ne kadar mutsuzum bi bilsenbu tip düşük kalorili diyetleri uyguladıgımda haftada 6 -8 kilo veriyorum ben ama sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum haliyle. keşke öyle olmasa
evet canım ben de yemek özlemiyorum.o kdar çikolata yedikten sonra birden bırakınca tabiki böyle oluyor :) ama ben artık çikolatanın tadını unutmayı düşünüyorum.çünkü ben a bir parça ısırim bırakim diince olmuyor.onun için kendime biraz sert davranıyorum 1 ay sonra yeterli kilo verebilirsem 1 tane ödül olarak yicem :) gerçi çoğu yerde diyet yaparken kendinize yemekle ödül vermeyin diyorlar ama olsun :) ara öğünlerdede bir avuç beyaz leblebi elma yemeyi düşünüyorum.beyaz leblebiyi ben düşük kalorili biliyordum ama bir sayfada 100 gr mında 360 kalori olduğunu okudum sizce ara öğünlerde yiyebilirmiyim ?
Ben akşam sadece meyve yersem gözüm aç kalır:) 2lokmada olsa sıcak bir yemek istiyorum illa
1 saat yürüyorum hergün;şimdilik böyle idare ediyorum ama haftaiçi bi eliptik almayı düşünüyorum canım.
Ben hareketlerde biraz seçici davranmak zorunda kalıyorum canım,bel fıtığım var
6 yıl kadar milli sporcuydum ama ah bu sakatlıklar
Rica ederim efendim,yeter ki işe yarasın
bugünki menüm her zaman ki gibi sabah nesfitle başladım öğlen 1 kase bezelye 1 parça tavuk 1 kase yoğurt ve akşamı beyaz leblebi ve cevizle kapattım.ara öğünlerimi bugün uygulayamadım ama yarın başlıcam.daha önceki diyet deneyimimde elma sirkesini önermişlerdi bi kaç gün denemiştim ama devam ettirmemiştim.sizce sabahları aç karnına içmek yararlı olurmu ?
Selam guzel takimim. Bugunku misafirden sonra yine saçmaladim ve malesef yarin yine misafirlige gidicem. gorend ebeni yeni evli sanacak; 3 yillik evliyim ama masaallah bu aralar artti vallahi misafirler ve bu ay hakeza oyle olacak. NEyse menume geçeyim hatirlayabilirsem
Sabah: zytin peynir, kirmizi biber kozlemesi; haslanmis yumurta domates, yesil çay
ara yok
oglen 4te ; çerkes yemegi olan hiçindan 2 dilim yedim oda pogça arasi kofte gibi bisi dusunun. Farkli bi yemek.
aksam 9 da; domatesli biberli,patatessli mantarli salçai haslama yemek adini biliyorum kendim uydurdum. 3 dilim beyaz ekmekle
bugun çok cozuttum ya ozur dilerim
3;5 lt su 1 saat spor
merhabalar
dün giremedim. gezmekten tabii.
18.02.2012.
menüm
sabah : 1 yağda yumurta, 2 dilim ekmek, 5 zeytin, peynir,1 parça helva
ara: 2-3 ısırık elma
akşam : çeyrek ekmeğe döner, diyet cola
meraba kızlar ben geldim. bugun dısarı cıktım magaları filan dolastım. magazaların aynalarında kendimi gördükce delirdim resmen. tiksindim kendimden. o kadar üzüldüm ki anlatamam. benim bu kiloları vermem gerek gerçekten çok mutsuzum...
menüme gelince..
sabah: 1 ince dilim salam- 1 parca peynir- 2 dilim uno light- 3 badem- kahve- 1 mandalina
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış karnıbahar- 3 köfte- yogurt- 1 havuç rendesi
ara- çeyrek nar
akşam: eti form müsli- süt
30 dk eliptik yaptım spor olarak ve dısarı cıktım yürüdüm işte biraz magazaları gezdim filan. temizlik yaptım.
bu kadar =/
canım hoşgeldin takımakeyifli sağlıklı kilo kayıpları dilerim
menün güzel.tamda olması gerektiği gibi.kendinde farkındasın zaten çikolatayı hayatından çıkartman gerektiği.daha dogrusu azaltaman gerektiğini.arada kendine ödül olarak çikolata ziyafeti verebilirsin tabi abartmadan
seni diskalifiye etmemiştim.açıklamanı bekliyordum.evet deneme süren uzamış oldu.ama böyle bir durumun tekrarı olursa ne yap ne et bana bir şekilde haber ver olurmu tatlım
canıımm sende hoşgeldinsende bizlere ugur getireceksin başarılar dilerim
ara konusuna açıklık getirmişsin sonraki mesajında.kendi vucut düzenine göre bir program belirleyebilirsin.aralı ve arasız günler dene hangisi daha uygunsa öyle yaparsın.spor imkanın varmı?
tatlım menülerin az ama çogalt demeyeceğim sanırım sende benim gibisin.yaptın mı ya bu kadar azaltarak yapıyorsun yada hiç azaltamıyorsunspor yaptınmı?bu hafta güzel gidiyorsun maşallah
biryerleden başla da nasıl başlarsan başla.gözüm üzerinde
mineyle ikinizi birbirinize emanet ediyorumbakalım hanginiz daha çok kilo verecek??
şok diyetler bana hiç yaramıyor ama yarayanlarda var.her vucut farklı.deneyip görmek lazım.mesela ben denedim olmadı vazgeçtim denemiyorum bile artık bence sende yapma şok diyet
canım çikolayı yasaklamıssın kendine ama yasakladıgın şey seni daha çok cezbeder.daha çok yeme ihtiyacı duyarsın.kendine ödül olarak koymussun bu daha dogru
geçmiş olsun canım eğer rahatsızlıgın varsa sadece yürüyüşte yeter sana.günde 1 saat iyi çok zorlama
eklediklerin elbette yarıyor.şu hatırlattın dediğim bacak hareketi hafta sonu 120 tane yaptım
menün güzel tatlımelma sirkesi ben bir dönem içiyordum.sonuç alamadım.ama burda başarı hikayelerinde gördüm arkadaşın biri baya faydasını görmüş.günde 3-4 defa içiyordu yanlış hatırlamıyorsam :44:
celi napacagız senin bu misafirleribu hafta misafir yogunlugun azalır inşallah.menünü su ve spor kurtarıyor.aksam yemeğinin saati çok geç olmus.
cola olmayaymıs yine fena değilmişspor yaptınmı?bide bu hafta kaç kilo vermeyi düşünüyorsun?? hedef koydunmu sen daha iyi ilerliyorsun sanki
alışverişten nefret eder oldum.birşeyi begeniyorum giyince istediğim gibi durmuyor ya çıldırıyorum o zamanseni çok iyi anlıyorum ama bunun farkına varabilmekte birşey.buradasın çünkü kilo vermek istiyorsun.hiç moralini bozma.bu sana ışık olsun.zayıflayacaksın.hem mutlu olacak hem istediğin herşeyi rahatlıkla giyeceksin yeterki buradan kopma.her moralin bozuldugunda biz sana destek oluruz
menünde güzel
İyi akşamlar zayıflamak isteyen bayanlar kader ortaklarım :) bende ocak ayının ilk haftalarında bu takımda bazı paylaşımlarda bulundum prensesimmm 14 ocak tan bu yana 8.5 kilo verdim sen düzenli yaptığın sürece bir ayda 10 kilo verirsin demiştin hakikaten kaçamaklarımda abartmamış olsaydım şuan 20 kilo bile vermiş olurdum ama sadece 8.5 kilo verdimyavaş yavaş veriyorum ben heheh Burda yazınca olmadı yapamadım ben çünkü başlarda da paylaşımlar çok az oluyodu kendim yazıp kendim okuyodum.Arada buraya yazmak hoşuma gidiyor herkese bu zorlu yolda başarılar diliyorum hepinizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallaah
Selamlar,
Ben bu sabah: of hep unutuyorum neydi ya? hmm zeyin, peynir iki dilim kepek ekmegi yesil çay yedim yine
oglen: yagi suzulmus konserve ton baligi ve yaninda misirli konserve mantarli domatesli salata
aksam; korelilerin meshur Ramen çorbasi. Cok kore dizisi izlerimde
Saat suan 7 ve bu saatten sonra bisi yemicem acikirsam sut içicem ama malesef birazdan misafirlige gidicem ama o harika pastalardan yemicem sozahhhhhh delircem ya ne zor diyet yapmak
Suan 2 lt su içtim ama 1,5 lt daha içicem yatana kadar ve eve gelince gece spor yapicam insallah. bu aralar fena bozdum diyeti saçmaliyorum
19.02.2012
sabah: kaşarlı tost,2-3 zeytin
ara: -
öğle: 2 dilim kek, tost
ara: 2 elma
akşam: az tavuk şiş, 2 kaşık pilav, 1 br. ayran, 1 dilim kek.
19.02.2012
menüm
sabah : 2 kase nesfityarın 1 e düşürücem inş
öğlen : 1 kase yoğurt 1 kase patates çorbası biraz etli patatesli türlü
akşam bişey yiyemedim ama birazdan elma kayısı felan yemeyi düşünüyorum.
bu gün sporu 50 dakikaya çıkardım.ve 3 lt su.
sizce nesfiti sabah mı akşam mı yemeliyim ? hangisi daha iyi olur ?
yok yok bu hafta geçen hafta takıma verdiğim zararı fazlasıyla geri ödeyceğim kaptanım sen merak etme:)
önümüzdeki hafta geri getiririm ben onu:))
güzelmiş her çeşitten yemişsin:))o diyet kitapları yüzünden aynen benmde kafam allak bullak.kimmine göre ara yapmalısın kimine göre mesela karataya göre vücudun acıkmalı ara olmamalı.en güzeli bence sen ikisinide dene hangisidnde daha rahat verirsen ona göre yol ciz kendine:)
Arkadaşlar dün o kadar çene yapıp menümü yazmayı unutmuşum,birinci özür onun için.
Bu sabah kuzenim kalp krizi geçirdi ve bugün yazılacak menüm yok,1 defa kahve içtim az önce eve geldiğimde bir kase yoğurt yedim,ikinci özürde bugün için.
Yarın ilk fırsatta telafi etmeye çalışacağım paylaşımlarla.Bugün için beni affedin
canlarım dün misafir yoğunluğuyla uğrayamadım.
bugün sabah:1dilim ekmek,1 dilim biberli ekmek,1 diilim peynir,sosisli yumurta,cay
kızım ve öğrencilerimle sirke gitmiştim,2 avuç patlamış mısır,dönüşte çok acıktımm kızımın tutkusundan4 tane
ara:4 erik
akşm:lahana corbası,1 tabak brüksel lahanası,biraz yoğurt
spora yine başlymadım.
Prensesim,geldiğimde 71,5, bugün 70,3 hedefim 62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?