Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ilk şişlikler gitmiştir.gerçekten vermiş olabilirsin

bu azmini hiç kaybetme elinden geleni yap bak sonuçları ne kadar güzel olacak

vav süpersin.sen ne yaptında öle 8,5 kilo verdin?maşşalh sana.ben kontrol alında olmasam olmuyo.sen farklısın demekki.yaz tabiki ne yaptıklarınıda yaz mümkünseee:))))

harikasın canım takım olmadan bende başaramıyorum.sende tersi işlemiş neyse verde nasıl verirsen ver arada böyle gel yaz sevinirim

zeynep cim; bende 6 öğün beslendim,kayısılı form çayı içtim hergün 2.5 litre su içtim artık su içmeyi seviyorum
hergün mutlaka koşu bandında sabah 45 dk. akşam 45 dk. yürüdüm ama şimdi günde iki saat yürüyorum artık artırdım.
arada çok kaçamaklarım oldun inan olmasaydı şuan çok rahat 15 kilo gitmişti
artık gıdığım yok :)))en çokta buna seviniyorum biliyomusun aynada gördüğüm yüzden çok memnunum
birde şunu söyleyim kilo vermem durduğunda iki gün sadece meyve yedim iki günde 2 kilo gitti.
Sonra tekrar 6 öğün beslendim yavaş yavaş gidiyor çok fazla acelem yok

prensespericiiiiim;aslında kaçamak yaptığım için buraya yazamadım sonrada arkası gelmedi buraya yazmanın arkadaşlara çok faydası olacağını belirtmek istiyorum belki buraya yazmaya devam etseydim kaçamaklarım o kadar uzun sürmezdi.
desteğin için teşekkür ederim seni görmedim hiç ama kalbini görüyorumm en kısa zamanda zayıflaman incecik olman dileğiyle

hoşgeldin. merak etme burada olduğun sürece kiloların yavaş yavaş azalacak.
hoşgeldin.
çiko olayı için şunları söyleyeyim size. ben artık kokluyorum çoğu zaman. kaçırınca sonu gelmiyor.
leblebi bol suyla tıkar. iyi olabilir. ben de demin yedim.

kek duruyo. ben yemeyince bitmez kolay kolay. ama haftaiçi moduna girmem gerek. senlen benim spora başlamamız gerek. prenses duymasın haftasonu yapmadım. karalahanaya bayılırım. afiyet olsun.

geçmiş olsun.

bestecim sana da çok geçmiş olsun canım. iyi toparlıyosun bence. dikkat et midene zorlama sakın.

larammm çok geçmiş olsun tatlımm.hiç bişey engel olamaz bize cıtır olacaz biz:))heyttttt..asitlilerinde light olanlarını tercih ediyosundur umarım:)
günaydıınnn kızlar

hepinize iyi haftalar dilerimm
saol kaptanım en güzel günler senn olsın:)
bugünde regl oldm ama yırtcacm kendimi ve söz inecem salona.evde yapıyorum ama okadar yetmiyor bana

sporun süper olmuş ara ara böle şaşırtmalarda iyi oluyo.banada ii geliyor.

canım evde yürüyüş bandı olanlar şanslı bence.biraz yeme içmeye dikkat edince çok güzel eritiyor kiloları.1 ayda 15 kg vermek sağlıklı değil.senin verdiğin kilo tam ideal.15 kg versen geri alırdın böylesi çok daha iyi.kolay geri gelmez kocaman kocaman tebrik ederim seni devamını dilerim

kalbimi güzel görmen senin güzel bakışından kaynaklanıyor teşekkürler canım benim

l
bugünde regl oldm ama yırtcacm kendimi ve söz inecem salona.evde yapıyorum ama okadar yetmiyor bana

canımm karnın çok ağrımıyorsa mutlaka in salona.cumaya kaç gün var şunun şurasında

bende hafta sonu sporlarımı yaptım.30 dk cardio dediğim.o 10 dk video 100 mekik 120 de kuzunun eklediği 3. bacak hareketi

bestecim sana da çok geçmiş olsun canım. iyi toparlıyosun bence. dikkat et midene zorlama sakın.

Tesekkurler tatlim.. toparlicam øyle yada bøyle.. su 2-3 gunu de atlatiyim kendime tamamen gelicem.. nasil gidiyo bakiyim kilo vermeler.. bu hafta nasil gecti???

larammm çok geçmiş olsun tatlımm.hiç bişey engel olamaz bize cıtır olacaz biz:))heyttttt..asitlilerinde light olanlarını tercih ediyosundur umarım:)

Zeynebimmm canim cok sagol.. valla burdan ayri kalinca matovasyon baya dusuyo.. cok etkiliymis sizlerle birlikte
bu kilolarla savasmak.. Dedigin gibi bu yaz ya citir olcaz ya citir yani baska yolu yok...

Ayrica asitlilerde hepsi sekersizdi merak etme hihihi

Kizlar bugun ilginc bi sey okudum paylasmak istedim.. hem sevindim ama birazda inanmakta zorlandim :44::44::44:

Zayıflatan Çikolata mağazalarda.

İspanyol bilim adamlarının “Lola” ismini verdiği zayıflatan çikolata, beynimizdeki açlık hissi veren merkezi, yanıltarak tokluk hissi verdirtiyor, böyleceliklede kendimizi tok hissesdiyoruz. Çikolatanın rengi nefti , bu renkte içerisinde kullanılan kimyasal malzemeden kaynaklanıyor. Kullanım şekli yemeklerden 1 saat önce 1 adet çikolata olarak alınıyor. Ticari kutu şekli 15′li paket halinde, ürün fiyatı ise 21$ , yurtdışındaki belli satış noktalarında satılmakta.

canım tekrar geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

kızlar hafta nasıl başladı.
ben iyi başladım haftaya

benim kaybım çok değil ama yinede hafta ekside başladı benim için

3 gündr afyonda olmadgm için grememştm.şimdi okuldan gelr gelmz gireyim dedim.
geçmşi okudum artk takıma alınamamşm. olsun kilo verenleri de tebrik ederim devamınızı dilerim kızlar

güzelmiş kuzusu:)darısı bu haftaya:)
İnşallah canım

Amin canım sağolasın,okuldan hastaneye geçtim eve gelince direk yazayım dedim bişe çıkmadan.

Teşekkür ederim

20.02.2012

kahvaltı
kepek ekmeğiyle,domates çok az peynir ve naneni sandviç
ara
kuru kayısı
öğle
taze fasulye,bulgur pilavı(3er kaşık)
çorba
ara
elma
kuru kayısı
akşam
ıspanak başından yaptığımız bir yemek var,adına ne dersiniz bilmem :)
yoğurt(keten tohumlu)

sabah: 1 yumurta- minik 1 parça peynir- 1 ince dilim salam- 2 dilim kepek ekmeği- 3 fındık
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış brokoli-yoğurt-2 köfte- havuç
ara: yarım greyfurt
akşam: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
ara: yarım geryfurt

sporu da birazdan leslie ile yapacağım canlarım

sonunda prensesim kırdım şeytanın bacağını:)))

kızlar hafta nasıl başladı.
ben iyi başladım haftaya
bende ii başladım:))regl olarak uyandım:)))
güzel menüş tatlım devamnı bekliyoruz:)

buda güzel hafta başı hafta sonunnun telafisi olmuş herkeste süpermiş:)

canlarım önce sporumu yazayım:sonunda şeytanın bacağını kırdım :230 ip,50 dakike yürüyüş,ağırlık hareketleri mekik ve bel hareketleri doktorumdan:)

sabah:2 dilim ekmk,2 diliim peynir,bol yeşillik,az kahvaltılık sos,lahana corbası
ara:1 elma
öğle:1 tabak brüksel lahanası,4kaşık tavuklu bulgur pilavı
ara:4 çizi
ara:2 kuru erik
akşam,1 tabak lahana corbası,3 kaşık menemn,2 dilim biberli ekmek,1 dilim peynir
ara:yarım portakal.

bugünki menüm

sabah : 1 kase nesfit :) artık ne kadar olması gerektiğini öğrendim önceden çok yiyormuşum 2 kuru kayısı

öğlen : 1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt

akşam : yarım simit bir bardak nescafe şekersiz sütsüz

akşamları okulda olduğum için akşam öğünü biraz sönük geçiyor ama yarın eti form felan götürücem öyle telafi etmeye çalışıcam.

bugün tartıldım 87.3 olmuşum :) inş devamı gelir.

bugün spor yapamıcam çok yoruldum okuldu sizce haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yetirli olur mu? iki gün dinlenmek istiyorum.sizin görüşleriniz nedir?

çok güzel gidiyorsun canım , kurukayısı yiyorsun bağırsak problemin mi var ,
benim çok oluyor kurukayısı kesinlikle çok iyi geliyor.Ben de sabah müslimin içine katıyorum..

Akşam aç kalmışsın canım . ben de bazen öğle iyi yemişsem akşamı meyve ile geçiriyorum iyi oluyor.

Kararlısın arkadaşım bu hafta vericen kara yağları... Sporun süper olmuş ben ip atlayamıyorum
zeynepciğim, kalbin çok hızlı çarpıyor nefes nefese kalıyorumm bravooo sana

menün az geldi bana canım , gece krize girme sonra

Sabah :2 dilim ekmek, biraz peynir 2 kaşık reçel,1 biber

ara: yarım simit

Öğle : menemen,közlenmiş kırmızı biber , 1çatal helva,peynir

Ara: 1 elma ,1 dilim ayva

Akşam 4 kaşık makarna , közlenmiş biber

canım msjını bana yolladığın msjını okudum çok teşekkür ederim öm de süre kısıtlaması olduğu için cvp yazamadım çok kibarsın nerden okudun bilmem ama çoook çok mutlu oldum msjını görünce.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…