var var canım. evimde voit'in bi aleti var. hem bisiklet hem eliptik olarak kullanılabiliyor ayrıca dambılları ve twisti de var. onun dışında da bir sürü dvdm var.
dün yaptım zaten 30 dakika. çok birşey değil ama ilk gün için fazla yapıp bıkmak istemedim. her gün yapacağım ama mutlaka. çok işe yarıyor gerçekten.
psikolojik midir nedir anlamadım bugün aynaya baktığımda sanki kilo vermişim gibi hissettimpuhahaha bakalım cuma günü tartı ne gösterecek
vav süpersin.sen ne yaptında öle 8,5 kilo verdin?maşşalh sana.ben kontrol alında olmasam olmuyo.sen farklısın demekki.yaz tabiki ne yaptıklarınıda yaz mümkünseee:))))
harikasın canımtakım olmadan bende başaramıyorum.sende tersi işlemiş neyse verde nasıl verirsen ver arada böyle gel yaz sevinirim
hoşgeldin. merak etme burada olduğun sürece kiloların yavaş yavaş azalacak.meraba kızlar ben geldim. bugun dısarı cıktım magaları filan dolastım. magazaların aynalarında kendimi gördükce delirdim resmen. tiksindim kendimden. o kadar üzüldüm ki anlatamam. benim bu kiloları vermem gerek gerçekten çok mutsuzum...
menüme gelince..
sabah: 1 ince dilim salam- 1 parca peynir- 2 dilim uno light- 3 badem- kahve- 1 mandalina
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış karnıbahar- 3 köfte- yogurt- 1 havuç rendesi
ara- çeyrek nar
akşam: eti form müsli- süt
30 dk eliptik yaptım spor olarak ve dısarı cıktım yürüdüm işte biraz magazaları gezdim filan. temizlik yaptım.
bu kadar =/
hoşgeldin.evet canım ben de yemek özlemiyorum.o kdar çikolata yedikten sonra birden bırakınca tabiki böyle oluyor :) ama ben artık çikolatanın tadını unutmayı düşünüyorum.çünkü ben a bir parça ısırim bırakim diince olmuyor.onun için kendime biraz sert davranıyorum 1 ay sonra yeterli kilo verebilirsem 1 tane ödül olarak yicem :) gerçi çoğu yerde diyet yaparken kendinize yemekle ödül vermeyin diyorlar ama olsun :) ara öğünlerdede bir avuç beyaz leblebi elma yemeyi düşünüyorum.beyaz leblebiyi ben düşük kalorili biliyordum ama bir sayfada 100 gr mında 360 kalori olduğunu okudum sizce ara öğünlerde yiyebilirmiyim ?
kek duruyo. ben yemeyince bitmez kolay kolay. ama haftaiçi moduna girmem gerek. senlen benim spora başlamamız gerek. prenses duymasın haftasonu yapmadım. karalahanaya bayılırım. afiyet olsun.kara lahana karadenizlilerin.pazıyı andırıyo yaprakları..ilk gün geçen hafta aldığım kiloyu verdim okadar fakettim yani:))ama dün yatılı misafirim vardı akşam balık salata 1 dilim ekmek felan yedim.kalorili bi içecekten 2 duble içmiştim çarpıldım.o yüzden bütün yediklerim geri gitti gecenin ilerleyen saatlerinde.:)))
hafta sonu menüsüolmamş olmamş
şuleeeeeeeeeeeeeeeeem kekin bitmiştir umarım..
geçmiş olsun.Arkadaşlar dün o kadar çene yapıp menümü yazmayı unutmuşum,birinci özür onun için.
Bu sabah kuzenim kalp krizi geçirdi ve bugün yazılacak menüm yok,1 defa kahve içtim az önce eve geldiğimde bir kase yoğurt yedim,ikinci özürde bugün için.
Yarın ilk fırsatta telafi etmeye çalışacağım paylaşımlarla.Bugün için beni affedin
canlarım dün misafir yoğunluğuyla uğrayamadım.
bugün sabah:1dilim ekmek,1 dilim biberli ekmek,1 diilim peynir,sosisli yumurta,cay
kızım ve öğrencilerimle sirke gitmiştim,2 avuç patlamış mısır,dönüşte çok acıktımm kızımın tutkusundan4 tane
ara:4 erik
akşm:lahana corbası,1 tabak brüksel lahanası,biraz yoğurt
spora yine başlymadım.
Selam Kizlar..
Nasilsiniz?? umarim herkes iyidir ve kilo verme yolundadir.. sizleri cok ozledim.. Ne yazik ki bir haftadir aranizda yokkum, kucuk bir teknik hata olustu midemde...(gida zehirlenmesi) Serumu yedikten sonra eve geldim, merak etmeyin artida felan degilim.. cunku zaten mide bulantisindan pek bi sey yiyemedim.. Simdi yavas yavas toparladim kendimi.. hala mide bulantim devam ediyor ama bugunden itibaren aranizdayim pek kendimi zorlamiyarak.. Bu hafta boyunca tek tesellim asitli icecekler oldu mide bulantimi durdurmasi icin.. bide aldigim ilaclar.. vicudumda sishkinlik hissediyorum... belki hic hareket etmedigimden ve fazla sivi tuketigim icin...
Tam motivasyonumu topluyorum hersey yolunda gidiyor derken bi aksilik cikiyor.. 2 ay icinde basima gelmeyen kalmasada pes etmicem
Fazla gecmisi okuyamadim ama aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgelmis.. isimlerinizi ogrenmek biraz zor olucak heleki benim gibi turkcesi yarim yamalak olan birisi icin.. o yuzden sizi ben profil avatar/ resimlerinizle hatirlamaya calisicam.. Hepinize bol sans diliyorum...
Herkes icin hayirli, huzurlu ve bol kilo verilen bi hafta diliyorum. Hepimize kolay gelsin arkadaslar.. Hadi bismillah
larammm çok geçmiş olsun tatlımm.hiç bişey engel olamaz bize cıtır olacaz biz:))heyttttt..asitlilerinde light olanlarını tercih ediyosundur umarım:)Selam Kizlar..
Nasilsiniz?? umarim herkes iyidir ve kilo verme yolundadir.. sizleri cok ozledim.. Ne yazik ki bir haftadir aranizda yokkum, kucuk bir teknik hata olustu midemde...(gida zehirlenmesi) Serumu yedikten sonra eve geldim, merak etmeyin artida felan degilim.. cunku zaten mide bulantisindan pek bi sey yiyemedim.. Simdi yavas yavas toparladim kendimi.. hala mide bulantim devam ediyor ama bugunden itibaren aranizdayim pek kendimi zorlamiyarak.. Bu hafta boyunca tek tesellim asitli icecekler oldu mide bulantimi durdurmasi icin.. bide aldigim ilaclar.. vicudumda sishkinlik hissediyorum... belki hic hareket etmedigimden ve fazla sivi tuketigim icin...
Tam motivasyonumu topluyorum hersey yolunda gidiyor derken bi aksilik cikiyor.. 2 ay icinde basima gelmeyen kalmasada pes etmicem
Fazla gecmisi okuyamadim ama aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgelmis.. isimlerinizi ogrenmek biraz zor olucak heleki benim gibi turkcesi yarim yamalak olan birisi icin.. o yuzden sizi ben profil avatar/ resimlerinizle hatirlamaya calisicam.. Hepinize bol sans diliyorum...
Herkes icin hayirli, huzurlu ve bol kilo verilen bi hafta diliyorum. Hepimize kolay gelsin arkadaslar.. Hadi bismillah
saol kaptanım en güzel günler senn olsın:)günaydıınnn kızlar
hepinize iyi haftalar dilerimm
bugünde regl oldm ama yırtcacm kendimi ve söz inecem salona.evde yapıyorum ama okadar yetmiyor banaharikasın canımtakım olmadan bende başaramıyorum.sende tersi işlemiş neyse verde nasıl verirsen ver arada böyle gel yaz sevinirim
ramen çorbası dediğin umarım kalorili değildir
kek ve pilav bir arada olmamış.cumaya 4 gün var.şuleciğim zaman senin için toparlanma ve spora başlama zamanıdır.çok daha güzel menülerini gördüm yine görmek istiyorum
canım sabah peynir zeytin yumurta tercih etmen daha iyi olur.bu kadar kesme herşeyi çabuk pes edersin.akşam çıkan yemeklerden de ye bence.pilav makarna alma.öğlende olmamıs patates uzak durmamız gerekenlerden hem çorba hem yemek.senin şartlarında yine de güzel
zeynep hiç bir bahane kabul etmiyorum.bugun spora başlıyorsunbu hafta senden güzel menüler sporlar bekliyorum
aman bırakın o kitapları deneyin yaşayın kendinize en uygununu görüp uygulayın.mesela dukan bana göre bir diyet değil ama tam zeynebe göre.tekrar başlasana
canımcım özür dilenecek hiç birşey yok.kuzenine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
güzello kadar bisküvden mısırdan bişey olmaz.gün içinde abartmamıssın
gayet güzel canım
zeynep cim; bende 6 öğün beslendim,kayısılı form çayı içtim hergün 2.5 litre su içtim artık su içmeyi seviyorum
hergün mutlaka koşu bandında sabah 45 dk. akşam 45 dk. yürüdüm ama şimdi günde iki saat yürüyorum artık artırdım.
arada çok kaçamaklarım oldun inan olmasaydı şuan çok rahat 15 kilo gitmişti
artık gıdığım yok :)))en çokta buna seviniyorum biliyomusun aynada gördüğüm yüzden çok memnunum
birde şunu söyleyim kilo vermem durduğunda iki gün sadece meyve yedim iki günde 2 kilo gitti.
Sonra tekrar 6 öğün beslendim yavaş yavaş gidiyor çok fazla acelem yok
prensespericiiiiim;aslında kaçamak yaptığım için buraya yazamadım sonrada arkası gelmedi buraya yazmanın arkadaşlara çok faydası olacağını belirtmek istiyorum belki buraya yazmaya devam etseydim kaçamaklarım o kadar uzun sürmezdi.
desteğin için teşekkür ederim seni görmedim hiç ama kalbini görüyorumm en kısa zamanda zayıflaman incecik olman dileğiyle
zeynep cim; bende 6 öğün beslendim,kayısılı form çayı içtim hergün 2.5 litre su içtim artık su içmeyi seviyorum
hergün mutlaka koşu bandında sabah 45 dk. akşam 45 dk. yürüdüm ama şimdi günde iki saat yürüyorum artık artırdım.
arada çok kaçamaklarım oldun inan olmasaydı şuan çok rahat 15 kilo gitmişti
artık gıdığım yok :)))en çokta buna seviniyorum biliyomusun aynada gördüğüm yüzden çok memnunum
birde şunu söyleyim kilo vermem durduğunda iki gün sadece meyve yedim iki günde 2 kilo gitti.
Sonra tekrar 6 öğün beslendim yavaş yavaş gidiyor çok fazla acelem yok
prensespericiiiiim;aslında kaçamak yaptığım için buraya yazamadım sonrada arkası gelmedi buraya yazmanın arkadaşlara çok faydası olacağını belirtmek istiyorum belki buraya yazmaya devam etseydim kaçamaklarım o kadar uzun sürmezdi.
desteğin için teşekkür ederim seni görmedim hiç ama kalbini görüyorumm en kısa zamanda zayıflaman incecik olman dileğiyle
l
bugünde regl oldm ama yırtcacm kendimi ve söz inecem salona.evde yapıyorum ama okadar yetmiyor bana
bestecim sana da çok geçmiş olsun canım. iyi toparlıyosun bence. dikkat et midene zorlama sakın.
larammm çok geçmiş olsun tatlımm.hiç bişey engel olamaz bize cıtır olacaz biz:))heyttttt..asitlilerinde light olanlarını tercih ediyosundur umarım:)
Tesekkurler tatlim.. toparlicam øyle yada bøyle.. su 2-3 gunu de atlatiyim kendime tamamen gelicem.. nasil gidiyo bakiyim kilo vermeler.. bu hafta nasil gecti???
Zeynebimmm canim cok sagol.. valla burdan ayri kalinca matovasyon baya dusuyo.. cok etkiliymis sizlerle birlikte
bu kilolarla savasmak.. Dedigin gibi bu yaz ya citir olcaz ya citir yani baska yolu yok...
Ayrica asitlilerde hepsi sekersizdi merak etme hihihi
kızlar hafta nasıl başladı.
ben iyi başladım haftaya
İnşallah canımgüzelmiş kuzusu:)darısı bu haftaya:)
geçmiş olsun canım eğer rahatsızlıgın varsa sadece yürüyüşte yeter sana.günde 1 saat iyi çok zorlama
eklediklerin elbette yarıyor.şu hatırlattın dediğim bacak hareketi hafta sonu 120 tane yaptım
İşte o hareketler beni çok zorluyor,halbuki nasılda çalıştığını hissediyorsun değil mi:)neyse artık.
Dediğin gibi bende sadece yürüyüş yapıyorum şimdilik,bugün ve dün hariç :26:
canımcım özür dilenecek hiç birşey yok.kuzenine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederimgeçmiş olsun.
sonunda prensesim kırdım şeytanın bacağını:)))canımm karnın çok ağrımıyorsa mutlaka in salona.cumaya kaç gün var şunun şurasında
bende hafta sonu sporlarımı yaptım.30 dk cardio dediğim.o 10 dk video 100 mekik 120 de kuzunun eklediği 3. bacak hareketi
bende ii başladım:))regl olarak uyandım:)))kızlar hafta nasıl başladı.
ben iyi başladım haftaya
güzel menüş tatlım devamnı bekliyoruz:)20.02.2012
kahvaltı
kepek ekmeğiyle,domates çok az peynir ve naneni sandviç
ara
kuru kayısı
öğle
taze fasulye,bulgur pilavı(3er kaşık)
çorba
ara
elma
kuru kayısı
akşam
ıspanak başından yaptığımız bir yemek var,adına ne dersiniz bilmem :)
yoğurt(keten tohumlu)
sabah: 1 yumurta- minik 1 parça peynir- 1 ince dilim salam- 2 dilim kepek ekmeği- 3 fındık
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış brokoli-yoğurt-2 köfte- havuç
ara: yarım greyfurt
akşam: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
ara: yarım geryfurt
sporu da birazdan leslie ile yapacağım canlarım
20.02.2012
kahvaltı
kepek ekmeğiyle,domates çok az peynir ve naneni sandviç
ara
kuru kayısı
öğle
taze fasulye,bulgur pilavı(3er kaşık)
çorba
ara
elma
kuru kayısı
akşam
ıspanak başından yaptığımız bir yemek var,adına ne dersiniz bilmem :)
yoğurt(keten tohumlu)
sabah: 1 yumurta- minik 1 parça peynir- 1 ince dilim salam- 2 dilim kepek ekmeği- 3 fındık
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış brokoli-yoğurt-2 köfte- havuç
ara: yarım greyfurt
akşam: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
ara: yarım geryfurt
sporu da birazdan leslie ile yapacağım canlarım
canlarım önce sporumu yazayım:sonunda şeytanın bacağını kırdım :230 ip,50 dakike yürüyüş,ağırlık hareketleri mekik ve bel hareketleri doktorumdan:)
sabah:2 dilim ekmk,2 diliim peynir,bol yeşillik,az kahvaltılık sos,lahana corbası
ara:1 elma
öğle:1 tabak brüksel lahanası,4kaşık tavuklu bulgur pilavı
ara:4 çizi
ara:2 kuru erik
akşam,1 tabak lahana corbası,3 kaşık menemn,2 dilim biberli ekmek,1 dilim peynir
ara:yarım portakal.
bugünki menüm
sabah : 1 kase nesfit :) artık ne kadar olması gerektiğini öğrendim önceden çok yiyormuşum 2 kuru kayısı
öğlen : 1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt
akşam : yarım simit bir bardak nescafe şekersiz sütsüz
akşamları okulda olduğum için akşam öğünü biraz sönük geçiyor ama yarın eti form felan götürücem öyle telafi etmeye çalışıcam.
bugün tartıldım 87.3 olmuşum :) inş devamı gelir.
bugün spor yapamıcam çok yoruldum okuldu sizce haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yetirli olur mu? iki gün dinlenmek istiyorum.sizin görüşleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?