Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayirli geceler kizlar,

Menumu yazayim yatayim çok uykum var spor yapamicam
valla ben unutttugum için yediklerimin fotosunu çekipmmi koysam napsam ya ?

Sabah; zytin, peynir, kasar peyniri, 1 yemek kasigi kadar yagda yumurta 2 dilim ekmek

ara, 1 portakal

oglen 1 tabak sehriye çorbasi 1 dilim ekmek

aksam 4 gibi; sulu makarna ( spagettiyi 1 tum patates kemikli et ve salçali etin ssuyu ile birlesimi bisi) biraz kalorili oldu ama dengeledim

saat 9 gibi 1 portakal

3 lt su

canım tekrar geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

Tessekkurler canim, mide bulantim devam ediyor pek bir sey yiyemiyorum ama daha iyiyim..

Guzel olmus, keten tohumu cok faydali onu oglen salatada kulanabilirsin..

Guzel olmus ama az gibime geldi.. umarim yeterince su tuketiyorsundur..:44::44:

Bol meyveli saglili menu.. boyle devam Zeynepcimm

50 dk hic yoktan iyidir... hizli tempoda yurursen hergun bence cok faydasini gorursun.. ben bir kac gun yurudugumde bile his ediyorum vicudumdaki hafifligi..

Az ve Øz olmus.. yaninda sporda yapmissan guzel bence..

Aksam haric menu guzel.. ayrica 3 lt su super olmus.. foto olayina gelince bende bayadir dusunuyorum aslinda..
hemde mativasyon olur arkadaslara sayfa renklenir..

Son düzenleme:
Kizlar benim dunku menumu yaziyim.. midemden dolayi pek bi sey yiyemedim gerci...

Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek, 1 cay, yarim kase yogurt

Oglen: ev yapimi yagsiz 2 kucuk køfte, salatalik& domatez ve yaninda 1 bardak pepsi max

Aksam: 2 tane kivi, 1 diyet biskuvi:44:

toplam 1 litre su icmisimdir..

Spor: 45 dk yavas tempo yuruyus.

valla tuhaf ama doyuyorum ya:S nedense yedklerim bana çokmuş gibi geliyor içime sinmiyor bir türlü
akşam açlık hissetmedim hiç. regl olacağım sanırım yakında o nedenle canım çok tatlı istiyor. kuru üzüm badem tatlı isteğimi gideriyor o yüzden öyle yaptım. ama daha sonra açlık hissetmedim hiç canlarım.
günde 2lt su tüketiyorum.

Zaten bu regl donemindeki tatli istegi cok fena.. bir cay kasigi elma sirkesi icersen gideriyor.. Ben oyle yapiyorum..
ama bide cok zorlama kendini, bi kucuk parca bitter cikolata alabilirsin.. oyle cok zorlarsan birden saldiriyo insan dayanamiyor.

3 gündr afyonda olmadgm için grememştm.şimdi okuldan gelr gelmz gireyim dedim.
geçmşi okudum artk takıma alınamamşm. olsun kilo verenleri de tebrik ederim devamınızı dilerim kızlar

canımcım afyonda oldugun için değil genel anlamda takıma diyete motive olamadıgın için alınmadın.diskalifiye olmadın sadece bizim takımın listesine dahil olamadın.başka takımlarda şansın devam ediyor.istersen şansını deneyebilirsin

güzel menü bu hafta listeye giriyorsun aman diyim ona göre devam et

akşam az olmus canım :44:

güzel menü güzel spor işte görmeye alışkın oldugum zeynep menüsü ve sporu

güzel canım menün haftada 5 gün yürüyüş iyi bence sen kendine göre ayarlamıssındır zaten.yalnız artı olarak günlük 100 mekikte çeksen harika olur.mekik bana iyi geliyor sanada iyi gelebilir

tatlım menülerin az ama güzel spor imkanın varmı yapıyormusun?

kk hem çok büyük hem çok küçük rica ederim canım benim tekrar nice mutlu yıllara

canımcım menün güzel ama katılımın az.lüften daha sık ugramaya çalış takıma

güzel menüü

canım sen kendini yiyeceklere kapatmıssın tam diyet moduna girmişsin ondan ne kadar az yesende psikolojik olarak doyuyorsun hep böyle devam etsin inşallah gündüz ara öğün olarak abartmadan sütlü tatlı tüketebilirsin

menüler genelde çoklugundan abartıldıgından yazılmaz bendede tam tersi azlıgından dolayı utandıgıma yazamıyorum elimden fazlasıda gelmiyor ama dün akşam yine sporumu yaptım.cumaya güzel sonuçlar bekliyorum inşallah

vıdıvıdı,şule,zeynep,kuzu sizlerinde sonuçlarından umutluyum

beste toparlanma sürecinde ama hastalıgına ragmen güzel devam ediyor

celi nin misafir yogunlugu azalırsa oda bize bir sürpriz yapabilir

yeni üyelerimiz azimli ilk hafta onlarında yüzü gülecek gibi

ve kızlar hepinizden özel ricam takıma daha çok gelmeniz.daha çok paylaşımda bulunmanız.mesaj sayımı için gönüllü çıkmadı.ben birine vereceğim bu görevi mecburen.günlük 5 mesaj sayısına özellikle dikkat edeceğim.herkes birbiri ile daha çok ilgilensin lütfen

Kizlar evde yapabilcegimiz cok kolay hareketler.. tam 30 dk.. Herkesin yapabilcegini dusunuyorum. Ozelikle disari cikamadigimiz gunler. Ben bu yontemi bugun 2 defa yapmayi dusunyorum butun gun evde olcagim icin. Birazdan baslicam + aksam yapmayi dusunuyorum.. Hadi kizlar hepimiz yapabilirizzzz

[video=youtube;ToR4S5Oms2o]http://www.youtube.com/watch?v=ToR4S5Oms2o&feature=fvsr[/video]​

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.

aa ben sadece kaptanlar yorum yapiyor saniyordum ogrendigim iyi oldu tamam :)

akşam aranı begenmedim.

spor yapabildinmi?her gün sorayım yine soracak şu aman sormadan yapayım dedirteceğim

akşam aranı begenmedim.

spor yapabildinmi?her gün sorayım yine soracak şu aman sormadan yapayım dedirteceğim

canım ya yapamadım.
sen soracan, takiptesin biliyom. vicdanım da rahat değil aslında.
erken yapmaya çalışcam artık. oğlum uyumuyo.10 dan 11e depelenip duruyor yatakta. ben de yanında pers gidiyom sonunda.

Akşam azda olsa yeek yesen olmaz mı canım,gerisi gayet güzel olmuş

Spor için tebrik ediyorum canım
menünde güzel görünüyor,biberli ekmekte gözüm kaldı ama

Ablam yürüyüşten başka hiçbişe yapmadı canım spor olarak ve 10 kilo verdi,tempolu yürürsen ve acısını yediklerinden çıkarmazsan:) yeterli gibi geliyor bana
Ama şu ara öğünleri atlamasan kesinlikle daha iyi olur.

çok güzel gidiyorsun canım , kurukayısı yiyorsun bağırsak problemin mi var ,
benim çok oluyor kurukayısı kesinlikle çok iyi geliyor.Ben de sabah müslimin içine katıyorum..
Evet canım maalesef bağırsak sorunum var,kayısı gerçekten çok iyi geliyordu ama son 4-5 gündür hiçbişe etki etmiyor gibi:26:

Çok güzelmiş menün canım

Suyu düzenli içmeniz ne güzel canım,ben o konuda çok kötüyüm. Sadece akşamları ilacımı içerken içtiğimi farkediyorum çoğu gün:26:

Canım sen hastaymışsın galiba,yokluğunda geldim bende:)
Çok geçmiş olsun,rahatsızlığında dahi kendini bırakmamışsın,harikasın

güzel menü bu hafta listeye giriyorsun aman diyim ona göre devam et

İnşallah canım,çok sağol

Akşam ara çok cezbedici görünüyor ama bir o kadar tehlikeli
Bu kaçamakları en azından daha erken saatlerde yapmak daha masum geliyor bana.
Gerçi sen genel anlamda çok düzenli gidiyorsun canım,oda senin ödülün olsun değil mi ama

Zaten bu regl donemindeki tatli istegi cok fena.. bir cay kasigi elma sirkesi icersen gideriyor.. Ben oyle yapiyorum..
ama bide cok zorlama kendini, bi kucuk parca bitter cikolata alabilirsin.. oyle cok zorlarsan birden saldiriyo insan dayanamiyor.
kayısı da tatlı olarak geçiştirmelik iyi bence

istersen ben yapayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…