menün az geldi bana canım , gece krize girme sonra
canım tekrar geçmiş olsunumarım şimdi daha iyisindir
20.02.2012
kahvaltı
kepek ekmeğiyle,domates çok az peynir ve naneni sandviç
ara
kuru kayısı
öğle
taze fasulye,bulgur pilavı(3er kaşık) çorba
ara
elma
kuru kayısı
akşam ıspanak başından yaptığımız bir yemek var,adına ne dersiniz bilmem :)
yoğurt(keten tohumlu)
sabah: 1 yumurta- minik 1 parça peynir- 1 ince dilim salam- 2 dilim kepek ekmeği- 3 fındık
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış brokoli-yoğurt-2 köfte- havuç
ara: yarım greyfurt
akşam: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
ara: yarım geryfurt
sporu da birazdan leslie ile yapacağım canlarım
canlarım önce sporumu yazayım:sonunda şeytanın bacağını kırdım :230 ip,50 dakike yürüyüş,ağırlık hareketleri mekik ve bel hareketleri doktorumdan:)
sabah:2 dilim ekmk,2 diliim peynir,bol yeşillik,az kahvaltılık sos,lahana corbası
ara:1 elma
öğle:1 tabak brüksel lahanası,4kaşık tavuklu bulgur pilavı
ara:4 çizi
ara:2 kuru erik
akşam,1 tabak lahana corbası,3 kaşık menemn,2 dilim biberli ekmek,1 dilim peynir
ara:yarım portakal.
bugünki menüm
sabah : 1 kase nesfit :) artık ne kadar olması gerektiğini öğrendim önceden çok yiyormuşum 2 kuru kayısı
öğlen : 1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt
akşam : yarım simit bir bardak nescafe şekersiz sütsüz
akşamları okulda olduğum için akşam öğünü biraz sönük geçiyor ama yarın eti form felan götürücem öyle telafi etmeye çalışıcam.
bugün tartıldım 87.3 olmuşum :) inş devamı gelir.
bugün spor yapamıcam çok yoruldum okuldu sizce haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yetirli olur mu? iki gün dinlenmek istiyorum.sizin görüşleriniz nedir?
Sabah :2 dilim ekmek, biraz peynir 2 kaşık reçel,1 biber
ara: yarım simit
Öğle : menemen,közlenmiş kırmızı biber , 1çatal helva,peynir
Ara: 1 elma ,1 dilim ayva
Akşam 4 kaşık makarna , közlenmiş biber
hayirli geceler kizlar,
Menumu yazayim yatayim çok uykum var spor yapamicam
valla ben unutttugum için yediklerimin fotosunu çekipmmi koysam napsam ya ?
Sabah; zytin, peynir, kasar peyniri, 1 yemek kasigi kadar yagda yumurta 2 dilim ekmek
ara, 1 portakal
oglen 1 tabak sehriye çorbasi 1 dilim ekmek
aksam 4 gibi; sulu makarna ( spagettiyi 1 tum patates kemikli et ve salçali etin ssuyu ile birlesimi bisi) biraz kalorili oldu ama dengeledim
saat 9 gibi 1 portakal
3 lt su
çok güzel gidiyorsun canım , kurukayısı yiyorsun bağırsak problemin mi var ,
benim çok oluyor kurukayısı kesinlikle çok iyi geliyor.Ben de sabah müslimin içine katıyorum..
Akşam aç kalmışsın canım . ben de bazen öğle iyi yemişsem akşamı meyve ile geçiriyorum iyi oluyor.
Kararlısın arkadaşım bu hafta vericen kara yağları... Sporun süper olmuş ben ip atlayamıyorum
zeynepciğim, kalbin çok hızlı çarpıyor nefes nefese kalıyorumm bravooo sana
menün az geldi bana canım , gece krize girme sonra
Tessekkurler canim, mide bulantim devam ediyor pek bir sey yiyemiyorum ama daha iyiyim..
Guzel olmus, keten tohumu cok faydali onu oglen salatada kulanabilirsin..
Guzel olmus ama az gibime geldi.. umarim yeterince su tuketiyorsundur..:44::44:
Bol meyveli saglili menu.. boyle devam Zeynepcimm
50 dk hic yoktan iyidir... hizli tempoda yurursen hergun bence cok faydasini gorursun.. ben bir kac gun yurudugumde bile his ediyorum vicudumdaki hafifligi..
Az ve Øz olmus.. yaninda sporda yapmissan guzel bence..
Aksam haric menu guzel.. ayrica 3 lt su super olmus.. foto olayina gelince bende bayadir dusunuyorum aslinda..
hemde mativasyon olur arkadaslara sayfa renklenir..
valla tuhaf ama doyuyorum ya:S nedense yedklerim bana çokmuş gibi geliyor içime sinmiyor bir türlü
akşam açlık hissetmedim hiç. regl olacağım sanırım yakında o nedenle canım çok tatlı istiyor. kuru üzüm badem tatlı isteğimi gideriyor o yüzden öyle yaptım. ama daha sonra açlık hissetmedim hiç canlarım.
günde 2lt su tüketiyorum.
3 gündr afyonda olmadgm için grememştm.şimdi okuldan gelr gelmz gireyim dedim.
geçmşi okudum artk takıma alınamamşm. olsun kilo verenleri de tebrik ederim devamınızı dilerim kızlar
20.02.2012
kahvaltı
kepek ekmeğiyle,domates çok az peynir ve naneni sandviç
ara
kuru kayısı
öğle
taze fasulye,bulgur pilavı(3er kaşık)
çorba
ara
elma
kuru kayısı
akşam
ıspanak başından yaptığımız bir yemek var,adına ne dersiniz bilmem :)
yoğurt(keten tohumlu)
sabah: 1 yumurta- minik 1 parça peynir- 1 ince dilim salam- 2 dilim kepek ekmeği- 3 fındık
ara- çeyrek nar
canlarım önce sporumu yazayım:sonunda şeytanın bacağını kırdım :230 ip,50 dakike yürüyüş,ağırlık hareketleri mekik ve bel hareketleri doktorumdan:)
sabah:2 dilim ekmk,2 diliim peynir,bol yeşillik,az kahvaltılık sos,lahana corbası
akşam,1 tabak lahana corbası,3 kaşık menemn,2 dilim biberli ekmek,1 dilim peynir
bugünki menüm
sabah : 1 kase nesfit :) artık ne kadar olması gerektiğini öğrendim önceden çok yiyormuşum 2 kuru kayısı
akşamları okulda olduğum için akşam öğünü biraz sönük geçiyor ama yarın eti form felan götürücem öyle telafi etmeye çalışıcam.
bugün spor yapamıcam çok yoruldum okuldu sizce haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yetirli olur mu? iki gün dinlenmek istiyorum.sizin görüşleriniz nedir?
Sabah :2 dilim ekmek, biraz peynir 2 kaşık reçel,1 biber
canım msjını bana yolladığın msjını okudum çok teşekkür ederim öm de süre kısıtlaması olduğu için cvp yazamadım çok kibarsın nerden okudun bilmem ama çoook çok mutlu oldum msjını görünce.......
hayirli geceler kizlar,
Sabah; zytin, peynir, kasar peyniri, 1 yemek kasigi kadar yagda yumurta 2 dilim ekmek
ara, 1 portakal
aksam 4 gibi; sulu makarna ( spagettiyi 1 tum patates kemikli et ve salçali etin ssuyu ile birlesimi bisi) biraz kalorili oldu ama dengeledim
saat 9 gibi 1 portakal
3 lt su
Kizlar benim dunku menumu yaziyim.. midemden dolayi pek bi sey yiyemedim gerci...
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek, 1 cay, yarim kase yogurt
Oglen: ev yapimi yagsiz 2 kucuk køfte, salatalik& domatez ve yaninda 1 bardak pepsi max
Aksam: 2 tane kivi, 1 diyet biskuvi:44:
toplam 1 litre su icmisimdir..
Spor: 45 dk yavas tempo yuruyus.
valla tuhaf ama doyuyorum ya:S nedense yedklerim bana çokmuş gibi geliyor içime sinmiyor bir türlü
akşam açlık hissetmedim hiç. regl olacağım sanırım yakında o nedenle canım çok tatlı istiyor. kuru üzüm badem tatlı isteğimi gideriyor o yüzden öyle yaptım. ama daha sonra açlık hissetmedim hiç canlarım.
günde 2lt su tüketiyorum.
canımcım menün güzel ama katılımın az.lüften daha sık ugramaya çalış takıma
[/COLOR]
aa yani menumu yazmak yeterli degilmi? bir kaç seyler dahami yazmam gerek :26:
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.
akşam aranı begenmedim.
spor yapabildinmi?her gün sorayım yine soracak şu aman sormadan yapayım dedirteceğim
ara- çeyrek nar
Spor için tebrik ediyorum canımcanlarım önce sporumu yazayım:sonunda şeytanın bacağını kırdım :230 ip,50 dakike yürüyüş,ağırlık hareketleri mekik ve bel hareketleri doktorumdan:)
Ablam yürüyüşten başka hiçbişe yapmadı canım spor olarak ve 10 kilo verdi,tempolu yürürsen ve acısını yediklerinden çıkarmazsan:) yeterli gibi geliyor banabugünki menüm
Evet canım maalesef bağırsak sorunum var,kayısı gerçekten çok iyi geliyordu ama son 4-5 gündür hiçbişe etki etmiyor gibi:26:çok güzel gidiyorsun canım , kurukayısı yiyorsun bağırsak problemin mi var ,
benim çok oluyor kurukayısı kesinlikle çok iyi geliyor.Ben de sabah müslimin içine katıyorum..
Çok güzelmiş menün canımSabah :2 dilim ekmek, biraz peynir 2 kaşık reçel,1 biber
Suyu düzenli içmeniz ne güzel canım,ben o konuda çok kötüyüm. Sadece akşamları ilacımı içerken içtiğimi farkediyorum çoğu gün:26:hayirli geceler kizlar,
ara, 1 portakal
saat 9 gibi 1 portakal
3 lt su
Canım sen hastaymışsın galiba,yokluğunda geldim bende:)Kizlar benim dunku menumu yaziyim.. midemden dolayi pek bi sey yiyemedim gerci...
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek, 1 cay, yarim kase yogurt
Oglen: ev yapimi yagsiz 2 kucuk køfte, salatalik& domatez ve yaninda 1 bardak pepsi max
Aksam: 2 tane kivi, 1 diyet biskuvi:44:
toplam 1 litre su icmisimdir..
Spor: 45 dk yavas tempo yuruyus.
güzel menübu hafta listeye giriyorsun aman diyim ona göre devam et
Akşam ara çok cezbedici görünüyor ama bir o kadar tehlikelis: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.
kayısı da tatlı olarak geçiştirmelik iyi benceZaten bu regl donemindeki tatli istegi cok fena..bir cay kasigi elma sirkesi icersen gideriyor.. Ben oyle yapiyorum..
ama bide cok zorlama kendini, bi kucuk parca bitter cikolata alabilirsin.. oyle cok zorlarsan birden saldiriyo insan dayanamiyor.
ve kızlar hepinizden özel ricam takıma daha çok gelmeniz.daha çok paylaşımda bulunmanız.mesaj sayımı için gönüllü çıkmadı.ben birine vereceğim bu görevi mecburen.günlük 5 mesaj sayısına özellikle dikkat edeceğim.herkes birbiri ile daha çok ilgilensin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?