Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şuleciğim benimkileri saymana gerek yok.birde 3-4 sayfadan fazla oldugu zaman saymana gerek yok.mesaj sayma amacımız kimlerin katılıp katılmadıgını belirlemek

zeynepece2009
suleoz
Vıdıvıdı
beste
Celisuenis
kuzusununzuzusu
katzi
minees

s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.

kurabiye v diyet kola bozmus gibi bence :26: sabah kahvaltini kuvvetli yaparsan gun boyu tok olursun bence canim

ya akşamları geldiğim için okuldan bazen çok yoruluyorum.onun için haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yapmayı planlıyorum.4 gündür yürüyordum dün akşam ara verdim.bu akşam tekrar yine başlıcam.işte geç kalktığım için sabah benim öğünler çok yakın oluyor.onun için ara öğünlere pek ihtiyaç duymuyorum ama eklemeye çalışıcam inşşş :)

canım geçen gün arkadaşım bişey söyledi.posalı meyvelerin vücuttan atılması daha zor oluyormuş.akşamları elma tercih etsen daha iyi olmaz mı ?

Son düzenleme:
Birkaç tarif paylaşmak istiyorum sizinle,ben benzer şeyleri yemekten sıkılıyorum.
Ayrıca okula öğle yemeği için götürebileceğim şeyler arıyorum :)

Fırında mücver
2kabak,2çorba kaşığı kaşar rendesi,1yumurta,1çorba kaşığı un,5 dal dereotu,karabiber,tuz.
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi,un,yumurta,dereotu(ki ben sevmem:),tuz,karabiber ekleyerek karıştırın.Karışımı önceden yağlanmış fırın kabına dökün,230 derecede üzerini kızarana kadar pişirin.

Yesil Mercimek Salatasi icin gerekli malzemeler:
1 su bardağı yeşil mercimek
1 adet domates
kırmızı, yeşil ve sarı biber
1 demet maydonoz
4-5 adet yeşil soğan
1 küçük kuru soğan
1 adet limon, tuz ,zeytinyağı.
Yapilisi:
1 su bardağı mercimeği tencereye aliyoruz. Uzerine mercimekleri bir-iki cm gececek kadar su ekleyip 5 dk kadar siyah suyunun çıkması icin kaynatiyoruz.
5 dk sonunda kalan suyu suzuyoruz ve tekrar üstünü kapatacak kadar su ekleyip haşlıyoruz.
Tüm malzemeleri ince ince doğrayıp soğuyan mercimekle karıştırıyoruz. Yağ, limonve tuz ile hazirladigimiz sosu ekledigimizde artik servise hazır.

Ispanaklı kepekli makarna,bunun için sanırım tarife gerek bile yok,bildiğimiz makarna ıspanak :)))

Fırında karnabahar.
Ben çok çok severim ama kızartmasını,buda kızartmaya çok güzel bir alternatif olur diye düşündüm.
Karnabaharları 10dakika haşlıyoruz,sırasıyla yumurta,süt,yağ ve unu karıştırıp çırpıyoruz.tuz,karabiber ve kırmızı biberide ekliyoruz.
Haşlanmış karnabaharlarımızı karışıma batırıp fırın tepsisine diziyoruz,180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz.

^domatesi rendeleyip 2çorba kaşığı yulaf ezmesi ve 2 çorba kaşığı sıvı yağ ile yavaş yavaş pişiriyoruz.Üstüne 4 su bardağı su ekleyip kaynatıyoruz.
Kuru nane serperek servis ederseniz çok hoş kokuyor

kaptanımmm bende deneme süresindeyim dimi :) bugün 5.günüm diyetimin.geldiğimde 90 kiloydum.şimdi 86.7 kiloyumm.
ekmek,çikolata,tuz ve şekeri hayatımdan çıkardım.bunca zamandır yediklerine say diyerek kendimi motive ediyorum.kararlıyım hedefim 56.ne kadar sürerse sürsün bunu başarıcam.nasıl bir prosedür izlediğinizi bilmiyorum ama bende takımda olmak istiyorum. :)

ya benim göbeğim biraz fazla.kilo verdikçe onun kaybolmamasından korkuyorum.sizin dediğiniz gibi günde 100 mekiğin buna yararı olur dimi ?

canım sanki biraz hızlı kilo vriyor gibisin,ya da yeni başladığın için su atımı falan olabilir.
Aman dikkat et,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Sağlığına dikkat et lütfen,o herşeyden önce gelir.
Ve ben hiçbişeyi kendine yasaklamamanı tavsiye ederim,ne kadar yasak dersen gözünde o kadar büyüyor.
Hiç dayanamadığın bişe çıkarsa tadına bakıp çekilmeyi öğret kendine yeter.Hem aklın onda kalmaz hemde kilo almamış olursun.

evet sende deneme süresindesin canım.2 hafta deneme süresi. şu an için iyi gidiyorsun haftaya listeye alınman muhtemel görünüyor deneme süresi içindede takımın bir üyesi oluyorsun zaten.sen takımdan uzaklaşmadıgın sürece zaten bizimlesin

5 günde o kadar kiloyu nasıl verdin maşallahhh maşallahhh
kocaman tebrikler azmin hiç sönmesin inşallah

ya benim göbeğim biraz fazla.kilo verdikçe onun kaybolmamasından korkuyorum.sizin dediğiniz gibi günde 100 mekiğin buna yararı olur dimi ?

bugun öğlen arkadaşlar diyor sırtın göbegin gitti diye 10 düz mekik 10 sağ çapraz 10 sol çapraz mekik çekiyor.3 set halinde 100 e tamamlıyorum.daha 5-6 günde bu kadar fark etti düşün.çek canım.hiç zarar gelmez yalnız ellerini sıkı sıkı boynuna kenetleme boynunu zedelersin :44:

ilk hafta 1,5 ila 2 kg gider bu normaldir.kiloylada alakalı.arkadaşın takıma geldiği ilk gün vucudu fazladan suda tutmuş olabilir.düzene girer bu haftadan sonra tahminim

evet biz oda arkadaşımla başladık diyete.oda kendimi zorladığımı söylüyor ama gerçekten artık canım istemiyor.istediği zaman küçük bir parça yemeyi düşünüyorum.ama tartıya çıktığımda vermiş olduğum kiloyu görünce bütün iştahım kaçıyor. :) suyla dolduruyorum karnımı ama.önceden çok abur cuburla doldururdum şimdi sağlıklı şeyler yiyerek dolduruyorum ve onun için sanırım karnım acıkmıyor.insan kafasında bitirince hepsi oluyor sanırım :) allah hepimizin yardımcısı olsuun

ya akşamları geldiğim için okuldan bazen çok yoruluyorum.onun için haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yapmayı planlıyorum.4 gündür yürüyordum dün akşam ara verdim.bu akşam tekrar yine başlıcam.işte geç kalktığım için sabah benim öğünler çok yakın oluyor.onun için ara öğünlere pek ihtiyaç duymuyorum ama eklemeye çalışıcam inşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…