s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.
s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.
Ablam yürüyüşten başka hiçbişe yapmadı canım spor olarak ve 10 kilo verdi,tempolu yürürsen ve acısını yediklerinden çıkarmazsan:) yeterli gibi geliyor bana
Ama şu ara öğünleri atlamasan kesinlikle daha iyi olur.
hayirli geceler kizlar,
Menumu yazayim yatayim çok uykum var spor yapamicam
valla ben unutttugum için yediklerimin fotosunu çekipmmi koysam napsam ya ?
Sabah; zytin, peynir, kasar peyniri, 1 yemek kasigi kadar yagda yumurta 2 dilim ekmek
ara, 1 portakal
oglen 1 tabak sehriye çorbasi 1 dilim ekmek
aksam 4 gibi; sulu makarna ( spagettiyi 1 tum patates kemikli et ve salçali etin ssuyu ile birlesimi bisi) biraz kalorili oldu ama dengeledim
saat 9 gibi 1 portakal
3 lt su
kizlar ben diyet tikemi olusturamiyorum tickerfactory den tam bitiriyorum jepsini linkini vermiyo Session halted. yaziyo yaaaa
canım geçen gün arkadaşım bişey söyledi.posalı meyvelerin vücuttan atılması daha zor oluyormuş.akşamları elma tercih etsen daha iyi olmaz mı ?
kizlar ben diyet tikemi olusturamiyorum tickerfactory den tam bitiriyorum jepsini linkini vermiyo Session halted. yaziyo yaaaa
güzel canım menünhaftada 5 gün yürüyüş iyi bence sen kendine göre ayarlamıssındır zaten.yalnız artı olarak günlük 100 mekikte çeksen harika olur.mekik bana iyi geliyor sanada iyi gelebilir
Birkaç tarif paylaşmak istiyorum sizinle,ben benzer şeyleri yemekten sıkılıyorum.
Ayrıca okula öğle yemeği için götürebileceğim şeyler arıyorum :)
kaptanımmm bende deneme süresindeyim dimi :) bugün 5.günüm diyetimin.geldiğimde 90 kiloydum.şimdi 86.7 kiloyumm.
ekmek,çikolata,tuz ve şekeri hayatımdan çıkardım.bunca zamandır yediklerine say diyerek kendimi motive ediyorum.kararlıyım hedefim 56.ne kadar sürerse sürsün bunu başarıcam.nasıl bir prosedür izlediğinizi bilmiyorum ama bende takımda olmak istiyorum. :)
kaptanımmm bende deneme süresindeyim dimi :) bugün 5.günüm diyetimin.geldiğimde 90 kiloydum.şimdi 86.7 kiloyumm.
ekmek,çikolata,tuz ve şekeri hayatımdan çıkardım.bunca zamandır yediklerine say diyerek kendimi motive ediyorum.kararlıyım hedefim 56.ne kadar sürerse sürsün bunu başarıcam.nasıl bir prosedür izlediğinizi bilmiyorum ama bende takımda olmak istiyorum. :)
ya benim göbeğim biraz fazla.kilo verdikçe onun kaybolmamasından korkuyorum.sizin dediğiniz gibi günde 100 mekiğin buna yararı olur dimi ?
tarifler süper emeğine sağlıközellikle kabak mücver harika görünüyor
canım sanki biraz hızlı kilo vriyor gibisin,ya da yeni başladığın için su atımı falan olabilir.
Aman dikkat et,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Sağlığına dikkat et lütfen,o herşeyden önce gelir.
Ve ben hiçbişeyi kendine yasaklamamanı tavsiye ederim,ne kadar yasak dersen gözünde o kadar büyüyor.
Hiç dayanamadığın bişe çıkarsa tadına bakıp çekilmeyi öğret kendine yeter.Hem aklın onda kalmaz hemde kilo almamış olursun.
canım sanki biraz hızlı kilo vriyor gibisin,ya da yeni başladığın için su atımı falan olabilir.
Aman dikkat et,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Sağlığına dikkat et lütfen,o herşeyden önce gelir.
Ve ben hiçbişeyi kendine yasaklamamanı tavsiye ederim,ne kadar yasak dersen gözünde o kadar büyüyor.
Hiç dayanamadığın bişe çıkarsa tadına bakıp çekilmeyi öğret kendine yeter.Hem aklın onda kalmaz hemde kilo almamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?