Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minees şimdi menüleri baktım öyle çokta azalmıs menüler değil sanki..evet ara öğünsüz ama yinede ölüm orucu tarzında değil kendini fazla kasmadan bıkmayacagın şekilde ilerle

ya yasak diye bakmamaya çalışıyorum.:) canım istediğinde tabiki yicem ama şu anda tartıya çıktığımda kilo verdiğimi görmek bana mutluluk veriyor.o mutluluğuda onların bir anlık mutluluğu için bozmaya pek niyetim yok.ama tabiki krizim gelirse ufak bir parça yerim :) diyetin iyi yanı yemediğim sağlıkllı şeyleri artık yemeye başladım.önceden abur cuburla karnımı doyurduğum için yemeklerin tadını bilmiyormusum inşş böyle devam edebilirim :)

minees şimdi menüleri baktım öyle çokta azalmıs menüler değil sanki..evet ara öğünsüz ama yinede ölüm orucu tarzında değil kendini fazla kasmadan bıkmayacagın şekilde ilerle

evet bende öyle düşünüyorum :) şimdilik işe yarıyor spora birlikte inş bundan sonrada yarar ve 56 kiloyu görebilirim tartıda

gerçekten sizlerle olmak buraya bir şeyler yazmak fikir almak insana çok yardımcı oluyor ve motive ediyor.tavsiyelerine uyucam gerçekten çok tşk ederim :)

ilk hafta 1,5 ila 2 kg gider bu normaldir.kiloylada alakalı.arkadaşın takıma geldiği ilk gün vucudu fazladan suda tutmuş olabilir.düzene girer bu haftadan sonra tahminim

bende öyle düşünüyorum :) gerçi azaldıkça benim moralim artıyor ama olsun hafta 1 bile olsa bana yeter

evet bende öyle düşünüyorum :) şimdilik işe yarıyor spora birlikte inş bundan sonrada yarar ve 56 kiloyu görebilirim tartıda

inşallah canım

gerçekten sizlerle olmak buraya bir şeyler yazmak fikir almak insana çok yardımcı oluyor ve motive ediyor.tavsiyelerine uyucam gerçekten çok tşk ederim :)

burada bunun için varız.psikolojik olarak destek olup fikir alışverişinde bulunmak için

bende öyle düşünüyorum :) gerçi azaldıkça benim moralim artıyor ama olsun hafta 1 bile olsa bana yeter

haftada 1 kg çok iyi bir hedef ama çogu zaman gerçekleşmeyebilir.onlarada hazırla kendini.1 kg dan az verdiğin zamanlarda sakın koyverme

Ah canım aynen ebnde senin gibi abur cubur yerdim,cips kola jelibon ve başta çikolata:)
Geç kalkıncada dediğin olay oluyor maalesef ama geç kalıyorsan geç yatıyorsundur saatlerini ona göre ayarlamaya çalış sende
Ara öğünleri bir kaç kayısı,azar azar olmak şartıyla ceviz fındık vs şeylerle atlatabilirsin.
öğün arasında elma yersen çok tot tutuyor ve yemek saatinde saldırıya geçmeni engelliyor.
Dediğin gibi tartının mutluluğundan acıkmıyor olabilirsin ama düzne girdiğinde illaki canın bişeyler ister,ara öğünlerle kandırmalısın:)

kuzu sandaloz sakızı kullanan senmiydin ?
Evet canım bendim,ama sandalos yutmuyorum ben,sandalos sakızlı nar ekşili bi macun buldum:) içinde kitre,biberiye,yeşilçay,funda,rezene,anason,buğday ve şahtere var.

İnşallah devam edersin canım,azmin takdirlik
Umarın istediğin kiloya ulaşırsın.

arkadaslar bakiyorumda bazilarimiz mekik cekmeye baslamis.... asiri yagli gobegi olanlar mekik cekerseniz kas yapar diye duymustum.. yani bir belirli kilo verdikten sonra mekikte yogunlasmak gerekiyor.. yoksa o yag kasa donusur ve sonra yok etmesi
baya bi zor olur diye biliyorum.. ama bu konuyu genede bi arastircam..:44::44::44::44:

çapraz mekikler sayesinde mi yaptıgım spor sayesindemi bilemiyorum benim sırtım da eriyor :44:

Çok haklısın besteciğim, bana göre en iyiyi spor yürüyüş, ben step yapmıştım bi dönem bacaklarım inanılmaz kas oldular , hala kaslılar bu yüzden ben çok spor yapamıyorum her yerim kas oluyor ,geçenyıl diyetisyene gittim kadın şaşırdı 84 kiloydum 1 6 kilo ya-ğım varmış kas kşitleniz çok iyi dedi benim vucudum çok sıkıdır ayrıca benim için ideal spor yürümek ,havaların ısınmasını bekliyorum ben de canımmmm

Kızlar merhaba,

Ben daha önce 75 kg. civarında takıma katılmış ve 60'lı kg.lere inince mezun olup ayrılmıştım, geçen kış bu zamanlarda yani:) Ancak düzensizleşen iş hayatım yüzünden sporu bıraktım ve hazır yiyeceklere yönelerek yeniden kg aldım.

Şimdi malesef 82.8 kg olmuşum. Beni yeniden aranıza alır mısınız? Hedefim önce 75 sonra da 69-70 olup mezun olmak. Boyum uzun ve etim sıkı, kaslarım çok olduğu için bu kg.lerdeyken 60 kg. gibi duruyorum:) İnş. bir an önce verebilirim.

Aranıza katılabilir miyim? :)

21.02.2012
kahvaltı
1dilim kepek ekmek,yeşil zeytin,1 bardak çay(canım bişey istemedi)
ara
kuru kayısı,kepekli kraker
öğle
mercimekli ıspanak kökü,keten tohumlu yoğurt,2dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
kuru kayısı
akşam
annemler hastanede olunca tek başıma yemek apmak istemedim,dolaptakileri değerlendirdim.
3kaşık makarnaya 2kaşık kavrulmuş ıspanak,1 haşlanmış patates ekleyip ısıttım.
3kaşık yoğurt ve keten tohumunu yemeğin içine ekleyip biraz karıştırıp ocaktan aldım.
uyduruk ama hoş bi yemek oldu:)
Akşam belki bi sahlep içebilirim.

İyi akşamlar kızlar şimdi bi yazı okudumda zayıflamayla ilgili şu çok dikkatimi çekti sizlerle de paylaşıyım dedim Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor. İlginç dimi bundan sonra bu yöntemi deniycem öğün aralarında :)

Sabah kahvaltim resimdeki gibi. Yaninda yesil cay

Ara. Yogurt
Oglen zeytinyagli brokoli yemegi
Ara ceviz findik vs (tatli krizim tutmustu)
Aksam pilav korili tavuk
Ara nar cicegi cayi

3 lt su. Spor yapicam insaallah

Eklentiler

• $image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…