canım sanki biraz hızlı kilo vriyor gibisin,ya da yeni başladığın için su atımı falan olabilir.
Aman dikkat et,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Sağlığına dikkat et lütfen,o herşeyden önce gelir.
Ve ben hiçbişeyi kendine yasaklamamanı tavsiye ederim,ne kadar yasak dersen gözünde o kadar büyüyor.
Hiç dayanamadığın bişe çıkarsa tadına bakıp çekilmeyi öğret kendine yeter.Hem aklın onda kalmaz hemde kilo almamış olursun.
minees şimdi menüleri baktım öyle çokta azalmıs menüler değil sanki..evet ara öğünsüz ama yinede ölüm orucu tarzında değilkendini fazla kasmadan bıkmayacagın şekilde ilerle
evet sende deneme süresindesin canım.2 hafta deneme süresi. şu an için iyi gidiyorsun haftaya listeye alınman muhtemel görünüyordeneme süresi içindede takımın bir üyesi oluyorsun zaten.sen takımdan uzaklaşmadıgın sürece zaten bizimlesin
5 günde o kadar kiloyu nasıl verdin maşallahhh maşallahhh
kocaman tebrikler azmin hiç sönmesin inşallah
bugun öğlen arkadaşlar diyor sırtın göbegin gitti diye10 düz mekik 10 sağ çapraz 10 sol çapraz mekik çekiyor.3 set halinde 100 e tamamlıyorum.daha 5-6 günde bu kadar fark etti düşün.çek canım.hiç zarar gelmez yalnız ellerini sıkı sıkı boynuna kenetleme boynunu zedelersin :44:
ilk hafta 1,5 ila 2 kg gider bu normaldir.kiloylada alakalı.arkadaşın takıma geldiği ilk gün vucudu fazladan suda tutmuş olabilir.düzene girer bu haftadan sonra tahminim
evet bende öyle düşünüyorum :) şimdilik işe yarıyor spora birlikte inş bundan sonrada yarar ve 56 kiloyu görebilirim tartıda
gerçekten sizlerle olmak buraya bir şeyler yazmak fikir almak insana çok yardımcı oluyor ve motive ediyor.tavsiyelerine uyucam gerçekten çok tşk ederim :)
bende öyle düşünüyorum :) gerçi azaldıkça benim moralim artıyor ama olsun hafta 1 bile olsa bana yeter
evet biz oda arkadaşımla başladık diyete.oda kendimi zorladığımı söylüyor ama gerçekten artık canım istemiyor.istediği zaman küçük bir parça yemeyi düşünüyorum.ama tartıya çıktığımda vermiş olduğum kiloyu görünce bütün iştahım kaçıyor. :) suyla dolduruyorum karnımı ama.önceden çok abur cuburla doldururdum şimdi sağlıklı şeyler yiyerek dolduruyorum ve onun için sanırım karnım acıkmıyor.insan kafasında bitirince hepsi oluyor sanırım :) allah hepimizin yardımcısı olsuun
Ah canım aynen ebnde senin gibi abur cubur yerdim,cips kola jelibon ve başta çikolata:)ya akşamları geldiğim için okuldan bazen çok yoruluyorum.onun için haftada 5 gün 50 şer dakikalık yürüyüş yapmayı planlıyorum.4 gündür yürüyordum dün akşam ara verdim.bu akşam tekrar yine başlıcam.işte geç kalktığım için sabah benim öğünler çok yakın oluyor.onun için ara öğünlere pek ihtiyaç duymuyorum ama eklemeye çalışıcam inşşş :)
Evet canım bendim,ama sandalos yutmuyorum ben,sandalos sakızlı nar ekşili bi macun buldum:) içinde kitre,biberiye,yeşilçay,funda,rezene,anason,buğday ve şahtere var.kuzu sandaloz sakızı kullanan senmiydin ?
ya yasak diye bakmamaya çalışıyorum.:) canım istediğinde tabiki yicem ama şu anda tartıya çıktığımda kilo verdiğimi görmek bana mutluluk veriyor.o mutluluğuda onların bir anlık mutluluğu için bozmaya pek niyetim yok.ama tabiki krizim gelirse ufak bir parça yerim :) diyetin iyi yanı yemediğim sağlıkllı şeyleri artık yemeye başladım.önceden abur cuburla karnımı doyurduğum için yemeklerin tadını bilmiyormusuminşş böyle devam edebilirim :)
Evet canım bendim,ama sandalos yutmuyorum ben,sandalos sakızlı nar ekşili bi macun buldum:) içinde kitre,biberiye,yeşilçay,funda,rezene,anason,buğday ve şahtere var.
sitede reklamı var hapını mı kullanıyorsun diye soracaktım sen cevaplamıssın zaten
arkadaslar bakiyorumda bazilarimiz mekik cekmeye baslamis.... asiri yagli gobegi olanlar mekik cekerseniz kas yapar diye duymustum.. yani bir belirli kilo verdikten sonra mekikte yogunlasmak gerekiyor.. yoksa o yag kasa donusur ve sonra yok etmesi
baya bi zor olur diye biliyorum.. ama bu konuyu genede bi arastircam..:44::44::44::44:
arkadaslar bakiyorumda bazilarimiz mekik cekmeye baslamis.... asiri yagli gobegi olanlar mekik cekerseniz kas yapar diye duymustum.. yani bir belirli kilo verdikten sonra mekikte yogunlasmak gerekiyor.. yoksa o yag kasa donusur ve sonra yok etmesi
baya bi zor olur diye biliyorum.. ama bu konuyu genede bi arastircam..:44::44::44::44:
Birkaç tarif paylaşmak istiyorum sizinle,ben benzer şeyleri yemekten sıkılıyorum.
Ayrıca okula öğle yemeği için götürebileceğim şeyler arıyorum :)
Eki Görüntüle 351796
Fırında mücver
2kabak,2çorba kaşığı kaşar rendesi,1yumurta,1çorba kaşığı un,5 dal dereotu,karabiber,tuz.
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi,un,yumurta,dereotu(ki ben sevmem:),tuz,karabiber ekleyerek karıştırın.Karışımı önceden yağlanmış fırın kabına dökün,230 derecede üzerini kızarana kadar pişirin.
mücvere bayıldım hemen deneyeceğim canım çok saol..
Birkaç tarif paylaşmak istiyorum sizinle,ben benzer şeyleri yemekten sıkılıyorum.
Ayrıca okula öğle yemeği için götürebileceğim şeyler arıyorum :)
Eki Görüntüle 351796
Fırında mücver
2kabak,2çorba kaşığı kaşar rendesi,1yumurta,1çorba kaşığı un,5 dal dereotu,karabiber,tuz.
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi,un,yumurta,dereotu(ki ben sevmem:),tuz,karabiber ekleyerek karıştırın.Karışımı önceden yağlanmış fırın kabına dökün,230 derecede üzerini kızarana kadar pişirin.
mücvere bayıldım hemen deneyeceğim canım çok saol..
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?