Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün o kadar yoğunduki resmen yemek yemeyi unuttum

az olabilir onun için kızmayın :)

sabah : 1 kase nesfit 2 kuru kayısı

öğlen : 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorbası biraz nohut ve bi kaç küçük parça tavuk

akşam yok hala yiyemedim ama yürüyüşümü ihmal etmedim 40 dakika.6 saatlik ders yorgunluğundan sonra yürüyebildiğim için izninizle kendimi tebrik ediyorum

suyumun 1,5 litresini içebildim 1 lt de birazdan içicem :)

benim bir avantajım yurtta olmam :) belirli bir saatte çıkıyor kahvaltı ve öğle yemeği onun için o zaman ne yediysen o :) odayada almıyoruz abur cubur ondan pek kaçamaklarım olmuyor. çok tşk ederim hepimiz inş :)

çok teşekkür ederim :) allah izin verirse böyle devam edicem

çapraz mekikler sayesinde mi yaptıgım spor sayesindemi bilemiyorum benim sırtım da eriyor :44:

Bilmiyorum prensesim ama benim zamaninda spor salonuna giderken aldigim bilgi boyleydi.. Yani kilo verdikten sonra o bølgeyi sertlesmek, ve sarkintilari toparlamak icin mekik cekilmesi gerektigini soylemisti antronorum.. Aksi halde kas yaparsa orayi zayiflatma zorlugu iki kata cikabilir.. Ama tabiki bu bunyeden bunyeye degisiyor.. belki sende ise yariyordur.. :44:
Bu hafta spor salonuna gidince orda calisanlardan birine tekrar bu konuda fikir edinicem..:44::44:

Canim bende boyleyim.. Yuruyus ve dans beni zayiflatan tek sey.. Aksi taktirde her tarafim kas yapiyor ve cok iri bi yapiya sahip oluyorum ki ben minyon tipli biri olmama ragmen.. Zamaninda OMEGA 3 haplari alip spora gidiyordum.. Omuzlarim ve basenlarim bu profosyonel yuzuculer gibi olmustu.. Kilo vermeme ragmen genis gorunuyordum.. ozaman iste spor salonunda antronorum bana anlatmisti.. Simdi sadece yuruyus yapiyorum, dans, ve hafif spor hareketleri.. ama kesinlikle mekik felan cekmiyorum.. ancak karin bølgen tamamen eridiginde egerki sarkinma olursa o bolgeyi toparlamak icin yaparim..

Guzel menu, herseyden azar azar yemissin.. sporda yaptinsa super bence..

ilgincmis, denemek lazim..:44:

Sabah kahvaltim resimdeki gibi. Yaninda yesil cay

Ara. Yogurt
Oglen zeytinyagli brokoli yemegi
Ara ceviz findik vs (tatli krizim tutmustu)
Aksam pilav korili tavuk
Ara nar cicegi cayi

3 lt su. Spor yapicam insaallah

Canim menun super olmus..

aslinda ara ogunler olsaydi o kadarda az bi menu degil.. bence guzel.

Serhat Sıdal ve Ufuk Sönmez, profesyonel sporcu olan iki arkadaş kitaplarinda 100 soruya cevap vermis. Buda mekik hakkindaki soruya cevaplari.

Sadece mekik çekerek karnımdaki yağları eritebilir miyim?

Sabaha kadar da mekik çekseniz, olmaz. Yağlardan bölgesel olarak kurtulmanın, estetik operasyon dışında yolu yoktur. Mekik çekmek, karın kaslarını güçlendirir. Çalıştırılan her kas, bulunduğu bölgenin daha fit görünmesini sağlar. Karın kaslarımız, tıpkı bel kaslarımız gibi, vücudumuzun denge noktası olduğu için, kuvvetlendirilmesi, daha dik durmamızı ve daha fit görünmemizi sağlar. Ama hepsi bu.

Kizlar ben midem duzelir duzelmez buna baslamayi dusunuyorum, forumda bunu uygulayan ve faydasini goren cok arkadas varmis.. tek korkum zamanla mideye zarar verip vermemesi:44: Bu konuda bilgisi olan var mi???

Prof.Dr. Ahmet Maranki elma sirkesi ile çok hızlı kilo verebileceğimizi söylüyor. Kurtulmak istediğimiz kilolarımızdan elma sirkesi ile rahatlıkla kurtulabiliriz. Elma sirkesi çok fazla alanda kullanılmaktadır. Saç, cilt bakım vb. alanlarda kullanılır. Zayıflamak isteyenlerin %90’ı elma sirkesi ile çok hızlı kilo vermişlerdir

Zayıflamak için neler yapmalıyız ve gerekli malzemeler nelerdir ?

1 bardak su
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal tabi bal isteğe bağlıdır.
Çok sıcak olmayan yaklaşık 50 derecelik bir suyun içine elma sirkesi ve balımızı iyice karıştırıp içiyoruz.

Içilecek zamanlar nelerdir ?elmasirkesi Zayıflama diyetimizi uyumadan önce ağır ağır içiyoruz. Sabahları aç karna aynı şekilde içilmelidir. Bu işlemi sadece günce iki defa yapıyoruz. Sabahları ve akşam yatarken.

Burdada deniyen arkadaslar var.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz-311.html

Son düzenleme:
canlarım dün tam yazacakken hep bi mani cıktı.tüm geçmişi okudum ama şu anda yazacak vaktim yok.
kzımın bakıcısıyla anlaşaamdım.babaannesine götryrm artık onu dünde götrdm.akşam geldik.eve gelirsek girmeye telafi edecem ama gelemediğim zamanlarda olabilir.şimdiden kusura bakma kaptanım ve sevgili takımım.
dün ki menüm:
sabah:2 dilim krep içinde biraz kaşarlı ve sosisli karılım vardı,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,bol tarçınlı çay,biraz reçel,1 gofret
öğle,7 çatal pudingli bisküvili pasta,
ara:yarım portakal
akşam:1 kase çorba,4 kaşık makarna,4 kaşık kıymalı karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 külah dondurma
sanırım dün tatlı krizimin tuttuğu gündü:
bugün lahanaya döndm.dünnden dolayı:ama şimdi yola cıkcam die bi krep artmıştı onu yedim,1 dilim peynir.
bugünki hakkım:3 muz,3 bardak süt ve lahana corbası hepsi yanımda merak etmeyin:)

güzel canım

ilginçmiş :44: sevdiğim bir müzik olunca hiç üşenmiyorum kalkıp dans ediyorum

Sabah kahvaltim resimdeki gibi. Yaninda yesil cay

Ara. Yogurt
Oglen zeytinyagli brokoli yemegi
Ara ceviz findik vs (tatli krizim tutmustu)
Aksam pilav korili tavuk
Ara nar cicegi cayi

3 lt su. Spor yapicam insaallah

canımcım akşam hem pirinç pilavı hem ekmek var.ikisinden birini tercih etsen daha iyi olurmus.bide mümkün oldugunca pirinç pilavı yeme.patates ve pirinç diyetin baş düşmanları.onun dışında akşam salatan harika

gün tabiki olmamıs ama böyle günler olabiliyor takılma tatlım yürüyüş güzel olmus

:44::44::44::44: kafam karıştı aşagıya da açıklama yapmıssın zaten.yinede gittiğinde sorarsan sevinirim

bilgi için teşekkürler

Birkaç tarif paylaşmak istiyorum sizinle,ben benzer şeyleri yemekten sıkılıyorum.
Ayrıca okula öğle yemeği için götürebileceğim şeyler arıyorum :)
mercimek salatasını 1 kez yapmıştım. çok beğendim. ben de kabak mücverini denicem.

ilk haftalar hızlı gidiyor. sabır gerektiren bir süreç, bu gidişle hedefine ulaşacaksın inş.

şuleciğim benimkileri saymana gerek yok.birde 3-4 sayfadan fazla oldugu zaman saymana gerek yok.mesaj sayma amacımız kimlerin katılıp katılmadıgını belirlemek
sayarken direk atılan mesaja bakcam dimi. içindeki her bir yorumu bir mesaj olarak mı saycam.

ya benim göbeğim biraz fazla.kilo verdikçe onun kaybolmamasından korkuyorum.sizin dediğiniz gibi günde 100 mekiğin buna yararı olur dimi ?

menün güzel canım

aç kalmışsın akşam.

ben de en çok yürüyüşü seviyorum. diyetisyenim de öyle demişti.
mekiği çok sonra çekmeye başladım. yeni yeni artırıyorum.
dikleşmem de lazım zaten. tam kiloma döneyim bu konuya eğilcem ben de.
bunun için en iyisi bir spor salonuna gitmek olacak benim için.
havalar iyileşsin yüzmeye başlıcam. çok iyi geliyor yüzme bana,sırt kaslarıma özellikle. sırtım çok ağrıyordu kilolardan dolayıson senelerde çok yüzdüğüm yazlardan sonra azaldığını gördüm.

canım sen diyetini sakın bozma bu şekildede idare ederiz seni

pudingli pasta tatlı krizi için dogru seçim olmus ama akşamda dondurma var.yine de çok kötü bir menü değil

sabah: 1 haşlama yumurta
öğle:3/4 gözleme, 1 dilim sütlü tatlı
ara:--
akşam: bir haşlama balık, 2 dilim kepek ekmeği, salata
ara:meyve, 1 dilim kek

spor yapamadım.

kafana göre bir bakıcı bulursun umarım. çok önemli bir konu.
regl dönemindeydin dimi. gofret falan. bugün yarın da dayan bakalım.

ahh hypatiam ahhh.bende senin gibi mezun oldum 67 yle ayrıldım.84 kg lara kadar çıktım yeniden başaracagız inşallah

takımda yerimiz var canım.beklerim diyete başladın mı?

spor yapamadım.

sabah tek haşlanmıs yumurtamı yedin :44: öğlen gözleme var.az olmus sanki.spor yapamaman kötü olmus

Celisuenis menün harika görünüyor

sagol canim :)

bunu bilmiyordum ya deneyeyim. uzum sirkem var evde onunla olmazmi ya?

bol tatlili bir gun olmus canim :) Benimde krizim gelince hemen kuru incir findik kuru uzum yiyorum kurtariyor beni. birse sevdigin muzigi dinle demisti bir arkadas onu bende denicem :)

spor yapamadım.

sabah çok az olmus, oglen fena olmus aksamla kutarmissin canim. Ya su içmiyormusun?

ahh hypatiam ahhh.bende senin gibi mezun oldum 67 yle ayrıldım.84 kg lara kadar çıktım yeniden başaracagız inşallah

Vayyy uuuuuu sert :)))
ne kadar sürede indin 67 ye prensescim
benim son 13 kilom kaldı
mayısa kadar vermem gerekiyor
Şu aralar motivasyona ihtiyacım var
65 ile mezun olana kadar beni de yeniden alsanıza aranıza
Söz canım çok paylaşımda bulunup kaçamaklarımı abartmayıp devam ettircem
bir şans daha istiyoruuum :)

sende mi bizdensin (yalan dünyacı)
hemde ne sert çok kızıyorum kendime
düğün zamanımda vermiştim canım o kiloyu ben.yine 4. takımdaydım.7 ayda verdim.düğünüme zayıf oldum
canım listeye dönecek arkadaşlar var.sen takımdaymıssın gibi gel takıma.onların durumu kesinleşince listeye girersin :3
4:

ooo valla başladığı günden beri hiç kaçırmıyoruz tel.kapatıp izliyoz valla ilk bölüm bir iki kez eşimin tel.çaldı artık her cuma tel.kapanıyo bizim evde
7 ay uzun bir süre ama benim istediğim kilo 65 şuan 78 kiloyum canım
ben takımdaymışım gibi burdayım o zaman :)))anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…