Ah canım aynen ebnde senin gibi abur cubur yerdim,cips kola jelibon ve başta çikolata:)
Geç kalkıncada dediğin olay oluyor maalesef ama geç kalıyorsan geç yatıyorsundur saatlerini ona göre ayarlamaya çalış sende
Ara öğünleri bir kaç kayısı,azar azar olmak şartıyla ceviz fındık vs şeylerle atlatabilirsin.
öğün arasında elma yersen çok tot tutuyor ve yemek saatinde saldırıya geçmeni engelliyor.
Dediğin gibi tartının mutluluğundan acıkmıyor olabilirsin ama düzne girdiğinde illaki canın bişeyler ister,ara öğünlerle kandırmalısın:)
Evet canım bendim,ama sandalos yutmuyorum ben,sandalos sakızlı nar ekşili bi macun buldum:) içinde kitre,biberiye,yeşilçay,funda,rezene,anason,buğday ve şahtere var.
İnşallah devam edersin canım,azmin takdirlik
Umarın istediğin kiloya ulaşırsın.
inşallah canım
burada bunun için varız.psikolojik olarak destek olup fikir alışverişinde bulunmak için
haftada 1 kg çok iyi bir hedef ama çogu zaman gerçekleşmeyebilir.onlarada hazırla kendini.1 kg dan az verdiğin zamanlarda sakın koyverme
çapraz mekikler sayesinde mi yaptıgım spor sayesindemi bilemiyorum benim sırtım da eriyor :44:
Çok haklısın besteciğim, bana göre en iyiyi spor yürüyüş, ben step yapmıştım bi dönem bacaklarım inanılmaz kas oldular , hala kaslılar bu yüzden ben çok spor yapamıyorum her yerim kas oluyor ,geçenyıl diyetisyene gittim kadın şaşırdı 84 kiloydum 1 6 kilo ya-ğım varmış kas kşitleniz çok iyi dedi benim vucudum çok sıkıdır ayrıca benim için ideal spor yürümek ,havaların ısınmasını bekliyorum ben de canımmmm
21.02.2012
kahvaltı
1dilim kepek ekmek,yeşil zeytin,1 bardak çay(canım bişey istemedi)
ara
kuru kayısı,kepekli kraker
öğle
mercimekli ıspanak kökü,keten tohumlu yoğurt,2dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
kuru kayısı
akşam
annemler hastanede olunca tek başıma yemek apmak istemedim,dolaptakileri değerlendirdim.
3kaşık makarnaya 2kaşık kavrulmuş ıspanak,1 haşlanmış patates ekleyip ısıttım.
3kaşık yoğurt ve keten tohumunu yemeğin içine ekleyip biraz karıştırıp ocaktan aldım.
uyduruk ama hoş bi yemek oldu:)
Akşam belki bi sahlep içebilirim.
İyi akşamlar kızlar şimdi bi yazı okudumda zayıflamayla ilgili şu çok dikkatimi çekti sizlerle de paylaşıyım dedim Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor. İlginç dimi bundan sonra bu yöntemi deniycem öğün aralarında :)
Sabah kahvaltim resimdeki gibi. Yaninda yesil cay
Ara. Yogurt
Oglen zeytinyagli brokoli yemegi
Ara ceviz findik vs (tatli krizim tutmustu)
Aksam pilav korili tavuk
Ara nar cicegi cayi
3 lt su. Spor yapicam insaallah
bugün o kadar yoğunduki resmen yemek yemeyi unuttum
az olabilir onun için kızmayın :)
sabah : 1 kase nesfit 2 kuru kayısı
öğlen : 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorbası biraz nohut ve bi kaç küçük parça tavuk
akşam yokhala yiyemedim ama yürüyüşümü ihmal etmedim 40 dakika.6 saatlik ders yorgunluğundan sonra yürüyebildiğim için izninizle kendimi tebrik ediyorum
suyumun 1,5 litresini içebildim 1 lt de birazdan içicem :)
21.02.2012
kahvaltı
ara
öğle
ara
yeşil elma
kuru kayısı
akşam
annemler hastanede olunca tek başıma yemek apmak istemedim,dolaptakileri değerlendirdim.
3kaşık yoğurt ve keten tohumunu yemeğin içine ekleyip biraz karıştırıp ocaktan aldım.
İyi akşamlar kızlar şimdi bi yazı okudumda zayıflamayla ilgili şu çok dikkatimi çekti sizlerle de paylaşıyım dedim Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor. İlginç dimi bundan sonra bu yöntemi deniycem öğün aralarında :)
Sabah kahvaltim resimdeki gibi. Yaninda yesil cay
Ara. Yogurt
Oglen zeytinyagli brokoli yemegi
Ara ceviz findik vs (tatli krizim tutmustu)
Aksam pilav korili tavuk
Ara nar cicegi cayi
3 lt su. Spor yapicam insaallah
bugün o kadar yoğunduki resmen yemek yemeyi unuttum
öğlen : 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorbası biraz nohut ve bi kaç küçük parça tavuk
akşam yokhala yiyemedim ama yürüyüşümü ihmal etmedim 40 dakika.6 saatlik ders yorgunluğundan sonra yürüyebildiğim için izninizle kendimi tebrik ediyorum
Bilmiyorum prensesim ama benim zamaninda spor salonuna giderken aldigim bilgi boyleydi.. Yani kilo verdikten sonra o bølgeyi sertlesmek, ve sarkintilari toparlamak icin mekik cekilmesi gerektigini soylemisti antronorum.. Aksi halde kas yaparsa orayi zayiflatma zorlugu iki kata cikabilir.. Ama tabiki bu bunyeden bunyeye degisiyor.. belki sende ise yariyordur.. :44:
Bu hafta spor salonuna gidince orda calisanlardan birine tekrar bu konuda fikir edinicem..:44::44:
Serhat Sıdal ve Ufuk Sönmez, profesyonel sporcu olan iki arkadaş kitaplarinda 100 soruya cevap vermis. Buda mekik hakkindaki soruya cevaplari.
Sadece mekik çekerek karnımdaki yağları eritebilir miyim?
Sabaha kadar da mekik çekseniz, olmaz. Yağlardan bölgesel olarak kurtulmanın, estetik operasyon dışında yolu yoktur. Mekik çekmek, karın kaslarını güçlendirir. Çalıştırılan her kas, bulunduğu bölgenin daha fit görünmesini sağlar. Karın kaslarımız, tıpkı bel kaslarımız gibi, vücudumuzun denge noktası olduğu için, kuvvetlendirilmesi, daha dik durmamızı ve daha fit görünmemizi sağlar. Ama hepsi bu.
mercimek salatasını 1 kez yapmıştım. çok beğendim. ben de kabak mücverini denicem.Birkaç tarif paylaşmak istiyorum sizinle,ben benzer şeyleri yemekten sıkılıyorum.
Ayrıca okula öğle yemeği için götürebileceğim şeyler arıyorum :)
ilk haftalar hızlı gidiyor. sabır gerektiren bir süreç, bu gidişle hedefine ulaşacaksın inş.kaptanımmm bende deneme süresindeyim dimi :) bugün 5.günüm diyetimin.geldiğimde 90 kiloydum.şimdi 86.7 kiloyumm.
ekmek,çikolata,tuz ve şekeri hayatımdan çıkardım.bunca zamandır yediklerine say diyerek kendimi motive ediyorum.kararlıyım hedefim 56.ne kadar sürerse sürsün bunu başarıcam.nasıl bir prosedür izlediğinizi bilmiyorum ama bende takımda olmak istiyorum. :)
sayarken direk atılan mesaja bakcam dimi. içindeki her bir yorumu bir mesaj olarak mı saycam.şuleciğim benimkileri saymana gerek yok.birde 3-4 sayfadan fazla oldugu zaman saymana gerek yok.mesaj sayma amacımız kimlerin katılıp katılmadıgını belirlemek
ya benim göbeğim biraz fazla.kilo verdikçe onun kaybolmamasından korkuyorum.sizin dediğiniz gibi günde 100 mekiğin buna yararı olur dimi ?
menün güzel canım21.02.2012
kahvaltı
ara
öğle
ara
yeşil elma
kuru kayısı
akşam
aç kalmışsın akşam.bugün o kadar yoğunduki resmen yemek yemeyi unuttum
Bilmiyorum prensesim ama benim zamaninda spor salonuna giderken aldigim bilgi boyleydi.. Yani kilo verdikten sonra o bølgeyi sertlesmek, ve sarkintilari toparlamak icin mekik cekilmesi gerektigini soylemisti antronorum.. Aksi halde kas yaparsa orayi zayiflatma zorlugu iki kata cikabilir.. Ama tabiki bu bunyeden bunyeye degisiyor.. belki sende ise yariyordur.. :44:
Bu hafta spor salonuna gidince orda calisanlardan birine tekrar bu konuda fikir edinicem..:44::44:
Canim bende boyleyim.. Yuruyus ve dans beni zayiflatan tek sey.. Aksi taktirde her tarafim kas yapiyor ve cok iri bi yapiya sahip oluyorum ki ben minyon tipli biri olmama ragmen.. Zamaninda OMEGA 3 haplari alip spora gidiyordum.. Omuzlarim ve basenlarim bu profosyonel yuzuculer gibi olmustu.. Kilo vermeme ragmen genis gorunuyordum.. ozaman iste spor salonunda antronorum bana anlatmisti.. Simdi sadece yuruyus yapiyorum, dans, ve hafif spor hareketleri.. ama kesinlikle mekik felan cekmiyorum.. ancak karin bølgen tamamen eridiginde egerki sarkinma olursa o bolgeyi toparlamak icin yaparim..
Serhat Sıdal ve Ufuk Sönmez, profesyonel sporcu olan iki arkadaş kitaplarinda 100 soruya cevap vermis. Buda mekik hakkindaki soruya cevaplari.
Sadece mekik çekerek karnımdaki yağları eritebilir miyim?
Sabaha kadar da mekik çekseniz, olmaz. Yağlardan bölgesel olarak kurtulmanın, estetik operasyon dışında yolu yoktur. Mekik çekmek, karın kaslarını güçlendirir. Çalıştırılan her kas, bulunduğu bölgenin daha fit görünmesini sağlar. Karın kaslarımız, tıpkı bel kaslarımız gibi, vücudumuzun denge noktası olduğu için, kuvvetlendirilmesi, daha dik durmamızı ve daha fit görünmemizi sağlar. Ama hepsi bu.
canlarım dün tam yazacakken hep bi mani cıktı.tüm geçmişi okudum ama şu anda yazacak vaktim yok.
kzımın bakıcısıyla anlaşaamdım.babaannesine götryrm artık onu dünde götrdm.akşam geldik.eve gelirsek girmeye telafi edecem ama gelemediğim zamanlarda olabilir.şimdiden kusura bakma kaptanım ve sevgili takımım.
dün ki menüm:
sabah:2 dilim krep içinde biraz kaşarlı ve sosisli karılım vardı,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,bol tarçınlı çay,biraz reçel,1 gofret
öğle,7 çatal pudingli bisküvili pasta,
ara:yarım portakal
akşam:1 kase çorba,4 kaşık makarna,4 kaşık kıymalı karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 külah dondurma
sanırım dün tatlı krizimin tuttuğu gündü:
bugün lahanaya döndm.dünnden dolayı:ama şimdi yola cıkcam die bi krep artmıştı onu yedim,1 dilim peynir.
bugünki hakkım:3 muz,3 bardak süt ve lahana corbası hepsi yanımda merak etmeyin:)
sayarken direk atılan mesaja bakcam dimi. içindeki her bir yorumu bir mesaj olarak mı saycam.
canlarım dün tam yazacakken hep bi mani cıktı.tüm geçmişi okudum ama şu anda yazacak vaktim yok.
kzımın bakıcısıyla anlaşaamdım.babaannesine götryrm artık onu dünde götrdm.akşam geldik.eve gelirsek girmeye telafi edecem ama gelemediğim zamanlarda olabilir.şimdiden kusura bakma kaptanım ve sevgili takımım.
dün ki menüm:
sabah:2 dilim krep içinde biraz kaşarlı ve sosisli karılım vardı,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,bol tarçınlı çay,biraz reçel,1 gofret
akşam:1 kase çorba,4 kaşık makarna,4 kaşık kıymalı karnıbahar yemeği,yarım kase yoğurt
bugün lahanaya döndm.dünnden dolayı:ama şimdi yola cıkcam die bi krep artmıştı onu yedim,1 dilim peynir.
bugünki hakkım:3 muz,3 bardak süt ve lahana corbası hepsi yanımda merak etmeyin:)
Kızlar merhaba,
Ben daha önce 75 kg. civarında takıma katılmış ve 60'lı kg.lere inince mezun olup ayrılmıştım, geçen kış bu zamanlarda yani:) Ancak düzensizleşen iş hayatım yüzünden sporu bıraktım ve hazır yiyeceklere yönelerek yeniden kg aldım.
Şimdi malesef 82.8 kg olmuşum. Beni yeniden aranıza alır mısınız? Hedefim önce 75 sonra da 69-70 olup mezun olmak. Boyum uzun ve etim sıkı, kaslarım çok olduğu için bu kg.lerdeyken 60 kg. gibi duruyorum:) İnş. bir an önce verebilirim.
Aranıza katılabilir miyim? :)
sabah: 1 haşlama yumurta
öğle:3/4 gözleme, 1 dilim sütlü tatlı
ara:--
akşam: bir haşlama balık, 2 dilim kepek ekmeği, salata
ara:meyve, 1 dilim kek
spor yapamadım.
Celisuenis menün harika görünüyor
Kizlar ben midem duzelir duzelmez buna baslamayi dusunuyorum, forumda bunu uygulayan ve faydasini goren cok arkadas varmis.. tek korkum zamanla mideye zarar verip vermemesi:44: Bu konuda bilgisi olan var mi???
Prof.Dr. Ahmet Maranki elma sirkesi ile çok hızlı kilo verebileceğimizi söylüyor. Kurtulmak istediğimiz kilolarımızdan elma sirkesi ile rahatlıkla kurtulabiliriz. Elma sirkesi çok fazla alanda kullanılmaktadır. Saç, cilt bakım vb. alanlarda kullanılır. Zayıflamak isteyenlerin %90ı elma sirkesi ile çok hızlı kilo vermişlerdir
Zayıflamak için neler yapmalıyız ve gerekli malzemeler nelerdir ?
1 bardak su
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal tabi bal isteğe bağlıdır.
Çok sıcak olmayan yaklaşık 50 derecelik bir suyun içine elma sirkesi ve balımızı iyice karıştırıp içiyoruz.
Içilecek zamanlar nelerdir ?elmasirkesi Zayıflama diyetimizi uyumadan önce ağır ağır içiyoruz. Sabahları aç karna aynı şekilde içilmelidir. Bu işlemi sadece günce iki defa yapıyoruz. Sabahları ve akşam yatarken.
Burdada deniyen arkadaslar var.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz-311.html
dün ki menüm:
sabah: 1 haşlama yumurta
öğle:3/4 gözleme, 1 dilim sütlü tatlı
ara:--
akşam: bir haşlama balık, 2 dilim kepek ekmeği, salata
ara:meyve, 1 dilim kek
spor yapamadım.
ahh hypatiam ahhh.bende senin gibi mezun oldum 67 yle ayrıldım.84 kg lara kadar çıktımyeniden başaracagız inşallah
Vayyy uuuuuu sert :)))
ne kadar sürede indin 67 ye prensescim
benim son 13 kilom kaldı
mayısa kadar vermem gerekiyor
Şu aralar motivasyona ihtiyacım var
65 ile mezun olana kadar beni de yeniden alsanıza aranıza
Söz canım çok paylaşımda bulunup kaçamaklarımı abartmayıp devam ettircem
bir şans daha istiyoruuum :)
sende mi bizdensin (yalan dünyacı)
hemde ne sertçok kızıyorum kendime
düğün zamanımda vermiştim canım o kiloyu ben.yine 4. takımdaydım.7 ayda verdim.düğünüme zayıf oldum
canım listeye dönecek arkadaşlar var.sen takımdaymıssın gibi gel takıma.onların durumu kesinleşince listeye girersin :34:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?