Kizlar evde yapabilcegimiz cok kolay hareketler.. tam 30 dk.. Herkesin yapabilcegini dusunuyorum. Ozelikle disari cikamadigimiz gunler. Ben bu yontemi bugun 2 defa yapmayi dusunyorum butun gun evde olcagim icin. Birazdan baslicam + aksam yapmayi dusunuyorum.. Hadi kizlar hepimiz yapabilirizzzz
[video=youtube;ToR4S5Oms2o]http://www.youtube.com/watch?v=ToR4S5Oms2o&feature=fvsr[/video]
hobaaaa süper yaa! böyle videolara bayılıyorum ben gerçekten. elimin altında bir sürü farklı farklı dvd ler videolar filan var. değiştire değiştire yapıyorum. böylece sıkılmıyorum da spordan.
s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.
valla bana sanki az gibi geldi.:44: ama az dersem ayıp olur. benim menülerim de böyle çünkü genelde
kurabiye v diyet kola bozmus gibi bence :26: sabah kahvaltini kuvvetli yaparsan gun boyu tok olursun bence canim
aynen ya bunun en belli başlı örneği benim. benim sabah kahvaltılarım bence kuvvetli. yoksa sabah az yiyince bütün gün halsiz ve uyku modunda geziyorum. berbat bir duygu. ve sürekli acıkıyorum
kuzu sandaloz sakızı kullanan senmiydin ?
ben de daha önce kullanmıştım. ama beni kabız yapmıştı
evet bende öyle düşünüyorum :) şimdilik işe yarıyor spora birlikte inş bundan sonrada yarar ve 56 kiloyu görebilirim tartıda
56 sayısını görmek bile heyecanlandırdı beni yemin ederim. allahım nolur o günleri de görelim. çok özledim çiçekli elbiselerimi giymeyi
psikolojik destek gerçekten çok önemli ya=/ ben bu konuda çok hassasım mesela. sinirlerim bozuluyor kötü oluyorum kilo veremeyince gardım düşüyorinşallah canım
burada bunun için varız.psikolojik olarak destek olup fikir alışverişinde bulunmak için
haftada 1 kg çok iyi bir hedef ama çogu zaman gerçekleşmeyebilir.onlarada hazırla kendini.1 kg dan az verdiğin zamanlarda sakın koyverme
ben de öyle düşünüyorum. o yüzden bol bol kardiyoya yöneldim.arkadaslar bakiyorumda bazilarimiz mekik cekmeye baslamis.... asiri yagli gobegi olanlar mekik cekerseniz kas yapar diye duymustum.. yani bir belirli kilo verdikten sonra mekikte yogunlasmak gerekiyor.. yoksa o yag kasa donusur ve sonra yok etmesi
baya bi zor olur diye biliyorum.. ama bu konuyu genede bi arastircam..:44::44::44::44:
ama şöyle birşey de var. vücuttaki kas kütlesinin artması yağların yakılmasını daha da hızlandırıyor. o nedenle spor salonlarında filan kardiodan sonra kas kütlesini artırıcı egzersizler verilir.
7 sene fitness yapmıştım da ben. şişko olmadan önce
ben bu menüye öldüm bittim bayıldıııııım21.02.2012
kahvaltı
1dilim kepek ekmek,yeşil zeytin,1 bardak çay(canım bişey istemedi)
ara
kuru kayısı,kepekli kraker
öğle
mercimekli ıspanak kökü,keten tohumlu yoğurt,2dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
kuru kayısı
akşam
annemler hastanede olunca tek başıma yemek apmak istemedim,dolaptakileri değerlendirdim.
3kaşık makarnaya 2kaşık kavrulmuş ıspanak,1 haşlanmış patates ekleyip ısıttım.
3kaşık yoğurt ve keten tohumunu yemeğin içine ekleyip biraz karıştırıp ocaktan aldım.
uyduruk ama hoş bi yemek oldu:)
Akşam belki bi sahlep içebilirim.
deneyelim bakalım. bende ayrıca bi telkin cd si var. subliminal msjlar içeriyor. acaip işe yarıyor. insan direkt spor yapmak istiyor, saglıklı beslenmek istiyor filan. istese de abur cubur yiyemiyor. telkin böyle bişey işte.. keh kehİyi akşamlar kızlar şimdi bi yazı okudumda zayıflamayla ilgili şu çok dikkatimi çekti sizlerle de paylaşıyım dedim Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor. İlginç dimi bundan sonra bu yöntemi deniycem öğün aralarında :)
ben bunu yaptım. gerçekten çok işe yarıyor. ama artık yapamıyorum. daha önce o kadar çok kür- liste vs denedim ki... şuanda ne lahana yiyebiliyorum, ne sirkeye tahamül edebiliyorum...Kizlar ben midem duzelir duzelmez buna baslamayi dusunuyorum, forumda bunu uygulayan ve faydasini goren cok arkadas varmis.. tek korkum zamanla mideye zarar verip vermemesi:44: Bu konuda bilgisi olan var mi???
Prof.Dr. Ahmet Maranki elma sirkesi ile çok hızlı kilo verebileceğimizi söylüyor. Kurtulmak istediğimiz kilolarımızdan elma sirkesi ile rahatlıkla kurtulabiliriz. Elma sirkesi çok fazla alanda kullanılmaktadır. Saç, cilt bakım vb. alanlarda kullanılır. Zayıflamak isteyenlerin %90ı elma sirkesi ile çok hızlı kilo vermişlerdir
Zayıflamak için neler yapmalıyız ve gerekli malzemeler nelerdir ?
1 bardak su
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal tabi bal isteğe bağlıdır.
Çok sıcak olmayan yaklaşık 50 derecelik bir suyun içine elma sirkesi ve balımızı iyice karıştırıp içiyoruz.
Içilecek zamanlar nelerdir ?elmasirkesi Zayıflama diyetimizi uyumadan önce ağır ağır içiyoruz. Sabahları aç karna aynı şekilde içilmelidir. Bu işlemi sadece günce iki defa yapıyoruz. Sabahları ve akşam yatarken.
Burdada deniyen arkadaslar var.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz-311.html
dün giremedim canlarım. cidden çok kötüydüm. sinirlerim bozuktu. oturdum ağladım ağladım. üstelik halil sezai dinledim. ki ben halil sezaiden nefret ederim. bütün gün uyudum. bugün iyiyim çok şükür. bazen çok korkuyorum yine psikolojik sorunlarım baş gösterecek ilaç kullanmak zorunda kalacağım diye. bi daha o günlere dönemem. çünkü ilaçlar yüzünden zaten çok kısa sürede 22 kilo aldım ben. ve aylarca günde 23 saat filan uyudum. korkunçtu. beni uyutmaya başladıklarında yaz mevsimiydi ve bir gün uyanıp da gerçekten kendime geldiğimde kış gelmişti bildiğin...
bi daha dönemem o günlere. bu yüzden dün kendime biraz zaman verdim. sakinleşmeye çalıştım. düşünmemeye çalıştım.
menüm kötüydü yalan yok.
sabah: nesfit- süt
öğle: nesfit-süt
yaptım... sonrasında bir uyudum. bu sabah uyandım.
allahım daha kötü etmesin beni. buna da şükür.