Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hobaaaa süper yaa! böyle videolara bayılıyorum ben gerçekten. elimin altında bir sürü farklı farklı dvd ler videolar filan var. değiştire değiştire yapıyorum. böylece sıkılmıyorum da spordan.

s: yulaf ezmesi-süt
a: 1 lokma yulaf ekmeği, leblebi-üzüm
ö: 1 paket diyet bis.,süt
a: leblebi-üzüm
a: şiş tavuk,5 kaşık pilav, yoğurt,1 dilim kek
a: 2 kurabiye, 1 br. diyet kola.

valla bana sanki az gibi geldi.:44: ama az dersem ayıp olur. benim menülerim de böyle çünkü genelde

kurabiye v diyet kola bozmus gibi bence :26: sabah kahvaltini kuvvetli yaparsan gun boyu tok olursun bence canim

aynen ya bunun en belli başlı örneği benim. benim sabah kahvaltılarım bence kuvvetli. yoksa sabah az yiyince bütün gün halsiz ve uyku modunda geziyorum. berbat bir duygu. ve sürekli acıkıyorum

kuzu sandaloz sakızı kullanan senmiydin ?

ben de daha önce kullanmıştım. ama beni kabız yapmıştı ne hassas bünyem varsa... en ufak bir şeyde hemen katılaşıveriyorum

evet bende öyle düşünüyorum :) şimdilik işe yarıyor spora birlikte inş bundan sonrada yarar ve 56 kiloyu görebilirim tartıda

56 sayısını görmek bile heyecanlandırdı beni yemin ederim. allahım nolur o günleri de görelim. çok özledim çiçekli elbiselerimi giymeyi

psikolojik destek gerçekten çok önemli ya=/ ben bu konuda çok hassasım mesela. sinirlerim bozuluyor kötü oluyorum kilo veremeyince gardım düşüyor
ben de öyle düşünüyorum. o yüzden bol bol kardiyoya yöneldim.
ama şöyle birşey de var. vücuttaki kas kütlesinin artması yağların yakılmasını daha da hızlandırıyor. o nedenle spor salonlarında filan kardiodan sonra kas kütlesini artırıcı egzersizler verilir.
7 sene fitness yapmıştım da ben. şişko olmadan önce
ben bu menüye öldüm bittim bayıldıııııım

deneyelim bakalım. bende ayrıca bi telkin cd si var. subliminal msjlar içeriyor. acaip işe yarıyor. insan direkt spor yapmak istiyor, saglıklı beslenmek istiyor filan. istese de abur cubur yiyemiyor. telkin böyle bişey işte.. keh keh

ben bunu yaptım. gerçekten çok işe yarıyor. ama artık yapamıyorum. daha önce o kadar çok kür- liste vs denedim ki... şuanda ne lahana yiyebiliyorum, ne sirkeye tahamül edebiliyorum...

dün giremedim canlarım. cidden çok kötüydüm. sinirlerim bozuktu. oturdum ağladım ağladım. üstelik halil sezai dinledim. ki ben halil sezaiden nefret ederim. bütün gün uyudum. bugün iyiyim çok şükür. bazen çok korkuyorum yine psikolojik sorunlarım baş gösterecek ilaç kullanmak zorunda kalacağım diye. bi daha o günlere dönemem. çünkü ilaçlar yüzünden zaten çok kısa sürede 22 kilo aldım ben. ve aylarca günde 23 saat filan uyudum. korkunçtu. beni uyutmaya başladıklarında yaz mevsimiydi ve bir gün uyanıp da gerçekten kendime geldiğimde kış gelmişti bildiğin...
bi daha dönemem o günlere. bu yüzden dün kendime biraz zaman verdim. sakinleşmeye çalıştım. düşünmemeye çalıştım.
menüm kötüydü yalan yok.

sabah: nesfit- süt
öğle: nesfit-süt
yaptım... sonrasında bir uyudum. bu sabah uyandım.
allahım daha kötü etmesin beni. buna da şükür.

bende öyle her cuma kaçırmadan izliyorum

kaç 7 ay geçti canım.toparlandım toparlanacagım tekrar zayıf olacagım derken yine de bu kez kararlıyım bu yaza bende zayıf olacagım

O telkin cd lerini bende 2007 de çok dinledim bir ay güzel kilo verdim çok sihirli bişey bence telkin cdleri
benim dinlendiklerimde ney dinletisi,su sesleri,bide kızıl derililerin müzikleri gibi farklı bi müzik eşliğinde telkinlerdi
çoook derinden konuşan kulağımızın duyamadıkları fakat direkt beynimize bilinç altımıza odaklanan harika birşeydi
Nerde bulamıyorum ama kaybettim

bende öyle her cuma kaçırmadan izliyorum

kaç 7 ay geçti canım.toparlandım toparlanacagım tekrar zayıf olacagım derken yine de bu kez kararlıyım bu yaza bende zayıf olacagım

İnşallah ya hepimizde yaza istediğimiz kiloyla gireriz bikinilerimizi mayolarımızı giyer salına salına gezeriz sahilde

canım biz sadece kilo vermiyoz burda kim derdi varsa gelip gidip yazıp rahatlıyor.

şu bahsettiğimiz telkin cdlerini incelicem. ilginç görünüyorlar.

ahh hypatiam ahhh.bende senin gibi mezun oldum 67 yle ayrıldım.84 kg lara kadar çıktım yeniden başaracagız inşallah

takımda yerimiz var canım.beklerim diyete başladın mı?

Tatlım, mesaine sağlık

Foruma yazdıktan sonra gaza geldim. koşu bandını oturma odasına zorla da olsa yerleştirdim ve işe yürüyerek gidip geliyorum iki gündür:) Bu akşam bir sa. yürümeyi planlıyorum inş. umarım bahar bitmeden bu kg.lerimden kurtulurum, tek başıma sadece karamsarlığa kapılıyorum, takımla motivasyonu yakalamak çook daha kolay.

Ahh, kg. vermenin bu kadar zor olduğunu bile bile nasıl da aldık kg.leri( inş. hepsini verip sağlıklı yaşayacağım:)) Yarın meşhur hypatia diyetine başlayacağım, ondan sonra da dukan'a dönmeyi düşünüyorum

Sabah kahvaltim resimdeki gibi. Yaninda yesil cay

Ara. Yogurt
Oglen zeytinyagli brokoli yemegi
Ara ceviz findik vs (tatli krizim tutmustu)
Aksam pilav korili tavuk
Ara nar cicegi cayi

3 lt su. Spor yapicam insaallah
Çok güzel görünüyorlar canım

Bu açlığın acısını çıkarmayacaksan sorun yok gibi:) kendini zorlamışsın ama akşamı atlayarak.

Bende mi yurda çıksam acabaEve gidiş gelişim çok uzun,2,5saat sürüyor;benimde dezavantajım bu.
Kahvaltı ve ara öğünleri yanımda taşımam gerekiyor.

Bi ara bende ballı elma sirkesi almıştım ama düzenli kullanamadım.Mideyi çok zorluyor canım,bende reflü var mahvetmişti.

Umarım bakıcı sorununu çözersin canım.

sabah: 1 haşlama yumurta
ara:yarım portakal
öğle:3/4 gözleme, 1 dilim sütlü tatlı
ara:--
akşam: bir haşlama balık, 2 dilim kepek ekmeği, salata
ara:meyve, 1 dilim kek

spor yapamadım.
Sabah az,öğle gözlemeee akşam süper sonraki kek fena,hemde sporsuz :)

Ay bende kabızım 1 haftadır,yoksa sandalosdan mııı:26: o kadarda kayısı yiyorum yaa.
Bende antidepresan kullanıyorum canım,birden kilo almamda bir hayli etkili oldu
uyku düzenimde bozuk.
Kendini salma hayatım,istersen gel buraya yaz,sadece menümüzü mü paylaşacağız.Ne zaman konuşmak istersen burdayım

Bugün menüm kötüydü yaa,özür dilerim
sabah erkek arkadaşım gelip aldı,çikolata almış bana ve yemek zorunda kaldım(çok büyük değildi)
Kahvaltı yapamadım okula geciktim çünkü,
öğle kayısılı meyvesuyu ve form bisküvi
ara yok yine
saat 4 gibi ikindi kahvaltısı yaptık annemle
kepek ekmek,yeşil zeytin,domates ve biber
1-2 sat sonra yoğurda keten tohumu atıp yerim
yatmadanda tarçınlı çay
süresinin farkında değilim ama 1,5 saat yürümüşümdür en az.çileli okul yolu hariç tabi:)

ama bak burda da dememiş zaten yağınız kasa dönüşür die.ben fit görnmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
sirke insanın içini temizliyor diolar:)))temzilenmek için bende kullanıyorum.sabah atlayınca akşam salatada mutlaka kullanıyorum:)yarasınnnnnnn bize kızlar:)
canım sen diyetini sakın bozma bu şekildede idare ederiz seni

pudingli pasta tatlı krizi için dogru seçim olmus ama akşamda dondurma var.yine de çok kötü bir menü değil
yok bebğim bozmadım:)hatta detoks yaptım.şimdide spora incem:)
sabah: 1 haşlama yumurta
ara:yarım portakal
öğle:3/4 gözleme, 1 dilim sütlü tatlı
ara:--
akşam: bir haşlama balık, 2 dilim kepek ekmeği, salata
ara:meyve, 1 dilim kek

spor yapamadım.
ii bak bugün sende biraz toparlanmışsın.cumaya ekside olmalıyız şulemmmm.başka yolu yokkkkkk
kafana göre bir bakıcı bulursun umarım. çok önemli bir konu.
regl dönemindeydin dimi. gofret falan. bugün yarın da dayan bakalım.
regl dönemindeyim.kaç gündür tuttum tuttm bugün saldırdım.normalde portakalı bile tatlı die yemiyen ben diyeetteyim ya canm istiyo.künefe bile sever oldum ya
okulda cocuk zırıltıları oluyor canm onlarda ters etki yapıyo acıktırıo:)
ya arkidişim yukarda ne güzel enerjik yazmışsın yazmışsın aşağıya inince şaşırdım.ii olacaksın fıstık olacaksın.olumlu söle olmlu olsun tatlım benm.
hoşgeldin diyeleim ozaman:)hypatia da neymiş:))bak bi o kadlı saldırmadığım:))))

kötü sevgili P ayartmış seni.olsun ama günün geri kalanında toparlamışsın:)süperrr

cancağızlarım detoksladım kendimi bugün:)

sabah:1 bardak süt,yarım krep,küçük bi dilim peynir,küçücük muz
ara:2 erik ,1 muz yinne küçücük
öğle:1 koca kase lahana corbası,1 muz,2 erik
ara:1 erik,1 galeta,1süt
akşam:1 elma.1 kase lahana corbası

şimdide spora iniyorum.bu hafta 2 kg vermem lazm:))))))

canım biz sadece kilo vermiyoz burda kim derdi varsa gelip gidip yazıp rahatlıyor.

şu bahsettiğimiz telkin cdlerini incelicem. ilginç görünüyorlar.

ben de panik atak vardı telkin cd leri ile geçti .....
bilinç altı çok ilginç, araştır canım her derde deva...

ohhhh negüzel arkadaşım , azmine hayranım
Bakıcı sorunun a üzüldümm yaaa inşallah iyi birini bulursun canımmmm....:26:

[SUP][/SUP]
ohhhh negüzel arkadaşım , azmine hayranım
Bakıcı sorunun a üzüldümm yaaa inşallah iyi birini bulursun canımmmm....:26:

canm ya bakıcı çokta.ben bırakamıyorum.bugün yine biri dedi ama insan cocuğunu kıyamıyor.bişey olur felan sonra hayatı boyu o çocuğu etkiler ödüm kopuyo.komşum die onu istedim ama o da 11 yaşındaki kızına baktırıp durdu.bende sinir oldum.2 günüdür götürüp geliyoz artık.2,5 saat yolda geçiyor.yorulmaya hakkım yok sanırım:)sabah ben götrdm akşma kocam almaya gitti bugün.bakalım ne kadar dayanacaz:)ama haftya annem geliyor en az 3 hafta burdalar gibi görünüyo.haftaa sonuda başka komşum var o dönüyo kaplıcalardan.ona bırakcam. umarım bakmayı kabul eder o?:2:

özel bir diyet mi uyguluyorsun canım,lahana çorbasıyla alakalı mı meyveleri artırmak:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…