Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah: 2 lokma ballı ekmek,biraz pynir 2 zeytin
ara:2 kayısı
Öğle: 3 kabak dolması, salata
ara:
Akşam: 3 sinitzel küçük, 2 kaşık yoğurt

allahtan daha bi acısını çıkarma durumu yaşamadım :) yurt gerçekten diyet için çok güzel oluyor.tavsiye ederim :) ne çıkarsa o evde olsaydım mesela yemeği beğenmez kendim yapardım bol kalorili şeyler :) şimdi yedin yedin :) benimde tek sorunum ara öğünleri koyamamam. :S

menüm

sabah 1 kase nesfit

öğlen 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt biraz makarna biraz patates yemeği

akşamı da su ve leblebi yemeyi düşünüyorum

1 lt daha suyumu içersem 3 lt yi tamamlıcam. :)

özel bir diyet mi uyguluyorsun canım,lahana çorbasıyla alakalı mı meyveleri artırmak:26:
evet kuzum aslında lahana diyeti var ama ben tam uymuyorum.çok yediğim günün arkası detoks gibi bişey yapıyorum.yağsız çorba ve meyveyle:)))kendimce kendimi frenliyorum:)))arada bir ac kalmak ii geliyor gerçi bu akşam menümü yazdıktan sonra komşu pilavla nohut getirmişti ucundan alıyım dedim,yarım kase nohut ve yarım kase pilav gidiverdi.durduramadım kendimi yarın devam yola hatta muzu kaldıracam.cumaya ekside cıkma yolları diyebilriz buna:))
Hiç duymadım canım ben bu telkin cd lerini,nerde bulabilirim ki:26:
nt gibi kitap cd satan yerlerde bulabilirsin anm.ben nişantaşında kendilerini görmüştüm.canlı müsik yapıolardıP müziğin her türlüsü süper bence datlummm
Menüm
ara:
hımmmm güzelmiş menün umarım tartınada yansır bu:)
ne güzel sana yaramış.ervaya ters etki ediyodu yanlış yiyeceklere yöneliyodu o.süper azimlisin

süpermiş bebğim son gaz yola devam.öğlen yemekhane yemeği ama akşmla koparmışsın olayı:)

çok teşekkür ederim sizlerle birlikte vericem inşş bu kiloları :)

sabah:yulaf süt
ara:1 dilim yulaf ekmeği
öğle:yulaf yoğurt
ara:süt
akşam:1 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye, 1 dilim ekmek
ara:nar
komik değil mi? böyle oldu işte. yulaf ekmeğini arkadaşım getirdi. yoğurtlusu da dünden kalmaydı. sabah da başka bişi yetiştiremedim, yulaf yedim.
nihayet 4 mil leslie,60 mekik

biraz kek yedim :44:

sabah kotu olmus ya canim birde meyvesularida çok sekerli tavsiye etmem içmenizi
gerisi iyi

super olmus :)

harika olmus :)

bence gayet iyi ya :) spor yapmanda çok guzel

Kahvaltim resimdeki gibi kizlar

oglen yemeginde pilav çok ama kizimla beraber yedik yemegi

aksam yemegimde dunku yemekler hep.

3,5 lt su içtim oglende 45 dk leslie ile spor :) Aralarda kuru incir yemistim

Eklentiler

• $image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

Aynen canim bende yuruyuse bayiliyorum... mekik icin daha en az 5-6 kilo vermem lazim.. Yuzerek bende cok guzel kilo veriyorum ama tek sorunum iste oyle iri yapiya sahip
oluyorum yuzunce.. omuzlarim zaten genis eskiden yaptigim sporlar yuzunden.. simdi sadece yazin keyif icin.. Yoksa yuzmek cok guzel zayiflatiyor..

bunu bilmiyordum ya deneyeyim. uzum sirkem var evde onunla olmazmi ya?

Kesinlikle olmaz.. uzum sirkesi ile elma sirkesi arasinda cok fark var.. elma sirkesi al bitane.. saf elma sirkesi.. ben bu sabah basliyorum bu kure.. :)

hobaaaa süper yaa! böyle videolara bayılıyorum ben gerçekten. elimin altında bir sürü farklı farklı dvd ler videolar filan var. değiştire değiştire yapıyorum. böylece sıkılmıyorum da spordan.
Aynen keyif veriyor eglenceli.. sen bide zumbali olan videolari dene.. bak cok eglenirsin ozaman.

| Bi ara bende ballı elma sirkesi almıştım ama düzenli kullanamadım.Mideyi çok zorluyor canım,bende reflü var mahvetmişti.

Bende ulser gecirmstim zamaninda.. ama aradan 1 yil gecti.. o yuzden bir sure denicem.. bakalim..

ama bak burda da dememiş zaten yağınız kasa dönüşür die.ben fit görnmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Dememis ama ben duyduklarimi yazdim Zeynebim.. Bir kac arkadasta oyle diyor.. ama karin bolgende yag orani azsa mekik cekebilirsin.. ama fazlaysa ise yaramaz bunu nette arastirirsan
aynen bak bu cevabi bulursun tatlim

Ay bu foto isi uzun zamandir isteyipte yapmaya usendigim sey.. :) ama artik cep telefonuyla bende boyle yapicam.. daha kolay..
Ama bide bazi yemeklerin yanina ne oldugunu yazarsan daha kolay olur fikir vermek menun hakkinda.. ama burdan bakilinca cok saglikli gorunuyor..

Menüm
ara:

Tatlim az olmus gibime geldi.. ve keske aksam salata tuketseydin gun boyu meyve yememissin cunku.. sonra bitkin dusme

menüm

sabah 1 kase nesfit

öğlen 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt biraz makarna biraz patates yemeği

akşamı da su ve leblebi yemeyi düşünüyorum

1 lt daha suyumu içersem 3 lt yi tamamlıcam. :)

Bu nesfit nedir ya?? ayrica oglen cok agir yemissin ve aksam sadece leblebi yiyerek gecistirmen pek senin acindan iyi olmaz.. ertesi gun sabah kalktiginda
cok aciktigin icin kahvaltida fazla yiceksin bu sefer.. ama su icme konusunda supersin.. boyle devamm

Yulafin ne oldugunu bilmedigim icin yorum yapamicam ama diger yediklerine bakilirsa cok hafif ve saglikli seyler

Erkek arkadasin cikolata almasaymis ama zaten sen gunun devaminda o kadar hafif yemissin ki.. pek bi etkilememistir cikolata seni...

Canim ya, keske o kadar muz olmasaymis.. bir muzdaki kalori orani 100:18::18:
Ama diger yediklerine bakilirsa iyi gayet guzel.. detoksladim derken yediklerinimi kast ettin tam anliyamadim ben:44::44:

Son düzenleme:
Kizlar benim yediklerime gelince pek bi saglikli yemedim.. Anlicaginiz rahatsizligimdan dolayi bu hafta pek bi umutlu degilim
tartida cikicak olan sayidan.. arti cikmasinda ne olursa olsun:18::18:

Dunun menusu:

Sabah: 1 tost, 1 cay

Oglen: Bulgur pilavi, yarim haslanmis tavuk gogusu

Aksam: Karnabahar, patlican, biber kizartmasi, yaninda yogurt ve salata.. ama bu yediklerim cok az miktardaydi.. yarim prosiyon bile degildi.. ve 1 bardak asitli icicek.. sekersiz olanindan..

Biliyorum bu hafta pek iyi bir performans sergiliyemedim ama pazartesinden itibaren ise geri donuyorum ve artik normal seyler yiyebilirim diye umuyorum.. ve simdi spor salonuna gidiyorum.. Gorusmek uzere kizlar

aah aaah.. aynen ya.. bazen tartının üstüne çıkarken aynı şeyi ben de diyorum kendime... keşke 58lere geldiğimde kendimi bazı şeylerde frenleyebilseydim diye. şimdi o kadar uzak görünüyor ki gözüme 50li kilolar... sanki hiç başaramayacakmışım gibi..

canımsın canım... zaten blog filan yazıyorum ben. buraya da yazıyorum. iyi geliyor..
aslında olay şöyle. kısaca anlatayım. benim bir sevgilim vardı. gerçekten çok seviyordum onu. bazı yalanlarını görememiştim beraberken ama şimdi görebiliyorum insan resmen kör oluyor severken. neyse... biz bununla beraberken bir kızla arkadaş oldum. kız kendisi bana yakınlaşmaya çalışıyordu filan. sürekli daha yakın daha samimi olalım bilmem ne diyordu. meğersem hepsi Burak'a yakın olabilmek içinmiş... kafama s*çayım ya of! bu kızın bir de çocuğu var 3 yaşında. kız gerçekten hasta ruhlu dengesiz biri. acaip sorunlu anlatamam.. Burak'ı defalarca aldattı... hatta otel odalarında çocuğunun gözünün önünde başka başka adamlarla yattı. düşündükçe beynim bulanıyor yemin ederim. çok kötü oluyorum. yani elimde bir sürü kanıtlar da var... otele giriş kayıtları, başka bir adamla tuttuğu evin kira kontratları filan...
burak'ın gidip de öyle bir kadınla beraber olmasını sindiremiyorum ya. bana zamanında yapılan pislikleri sindiremiyorum. burak'ın arkamdan konuşmasını... bana iftira atmalarını.. hepsini. sinirlerim bozuluyor ister istemez. bizim arkadaşlardan bir kaç kişi Burak'a bu kızın nasıl biri olduğunu hepsini her şeyi anlatmışlar. ama artık nasıl kör olduysa Burak. görmüyor. farkına varamıyor. o dengesiz kadının her sözüne inanıyor ve ona toz kondurmuyor. bana zamanında iftira atarken şimdi böylesine iğrenç bir insana toz kondormamasını sindiremiyorum... daha bir çok şey.
tamam. zaten iş işten geçti. biz burakla ayrıldık ve bunca olan şeyin üstüne barışmamız mümkün değil. ama ortada küçük bir çocuk var yaa! o kadının yetiştirdiği çocuk nasıl bir çocuk olacak onu da bilmiyorum... sinirlerim allak bullak oldu işte. umursamamaya çalışıyorum ve sadece tanrının adaletini göstermesi için sabırla bekliyorum.

süper olmuş tatlım. lahana diyetinden sonra agzıma lahana koyamaz oldum ben:2:
Menüm
ara:

bence güzel. ama az gibi geldi. kısa ve öz olduğundan mıdır nedir

düne gelince... dünkü menüm:
sabah: benim kahvaltılarım hep fix. en sevdiğim kahvaltı bu nedense. 1 parca peynir. 1 ince dilim salam.2 dilim uno light-1yumurta-1 kucuk mandalina
ara: bi kaç tane çiğ badem
öğle: 3 kaşık pilav- karnıbahar yemeği-yoğurt
ara: bi kaç kuru üzüm
akşam:salata ve haşlanmış tavuk göğüs eti.

ben kilo bildirimimi bugün yapmak zorundayım çünkü bu gece memleketime gitmek zorundayım acilen. sağlık raporu filan çıkarılacak ömss sınavı için. onlarla uğraşmam gerekiyor. o nedenle bi kaç gün olamayacağım haber vereyim dedim..

kiloma gelince. bu sabah tartıldım ve tartı tamı tamına 69u gösteriyordu
geçen hafta 70.4 kiloydum.

pes etmek yok!

bence guzel bunlar canim :) ara ogunlerin yok sadece

ben senin azmini biliyorum yine kısa sürede verip mezun olacaksın inşallah hiç karamsarlıga kapılma daha önce oldu yine olacak başka çaresi yok

daha önceden kabızlık problemin yoksa ve sandoloza başladıgından beri varsa muhtemelen ondandır birde bırakıp dene

olmamıs ama akşam en azından fena değil

hadi canım bugunde sporunu ihmal etme yarın cuma tartıda yüzün gülsün

2,5 saatte baya bir zaman ordan okula geçiyorsun bide :44: inşallah komsun kabul eder.konu çocuk olunca haklısın insan kimseye güvenemez

Menüm
ara:

iyice azalıp gidiyor menün

canım makarna yada patates tercih et ikisini birden bir öğünde yeme

biraz kek yedim :44:

menü çok az.kekin saati çok geç olmus 4 mil leslie güzel.

birinin lokmalarını saymak çok ayıptır ama saymam gerekiyor burada.zeytinlerini saydım tam 14 tane.en fazla 4-5 tane yemen gerekir

spor su güzel

akşam kızartma pek olmasa da sonrasında spora inerek eritmişsindir umarım hastaydın anca toparlamıssındır.pazartesinden itibaren güzel menüler sporlar bekliyorum senden de

canım kaybın çok güzel maşallah kahvaltın güzel ama haftada en fazla 3-4 defa yumurta yemen gerekir.her gün yersen oda çok oluyordur :44: gerisi güzel menünün

burak mevzusundaki düşüncem hiç değmeyecek bir adammıs.Allah sana kötüde olsa karakterini göstermiş.hiç üzülünecek biri değilmiş.kendini hırpalama.geçmişte değil gelecek için yaşa.bugununu yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…