Menüm
Sabah: 2 lokma ballı ekmek,biraz pynir 2 zeytin
ara:2 kayısı
Öğle: 3 kabak dolması, salata
ara:
Akşam: 3 sinitzel küçük, 2 kaşık yoğurt
Bu açlığın acısını çıkarmayacaksan sorun yok gibi:) kendini zorlamışsın ama akşamı atlayarak.
Bende mi yurda çıksam acabaEve gidiş gelişim çok uzun,2,5saat sürüyor;benimde dezavantajım bu.
Kahvaltı ve ara öğünleri yanımda taşımam gerekiyor.
evet kuzum aslında lahana diyeti var ama ben tam uymuyorum.çok yediğim günün arkası detoks gibi bişey yapıyorum.yağsız çorba ve meyveyle:)))kendimce kendimi frenliyorum:)))arada bir ac kalmak ii geliyorözel bir diyet mi uyguluyorsun canım,lahana çorbasıyla alakalı mı meyveleri artırmak:26:
nt gibi kitap cd satan yerlerde bulabilirsin anm.ben nişantaşında kendilerini görmüştüm.canlı müsik yapıolardıHiç duymadım canım ben bu telkin cd lerini,nerde bulabilirim ki:26:
hımmmm güzelmiş menün umarım tartınada yansır bu:)Menüm
ara:
ne güzel sana yaramış.ervaya ters etki ediyodu yanlış yiyeceklere yöneliyodu o.süper azimlisinallahtan daha bi acısını çıkarma durumu yaşamadım :) yurt gerçekten diyet için çok güzel oluyor.tavsiye ederim :) ne çıkarsa oevde olsaydım mesela yemeği beğenmez kendim yapardım bol kalorili şeyler :) şimdi yedin yedin :) benimde tek sorunum ara öğünleri koyamamam. :S
menüm
sabah 1 kase nesfit
öğlen 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt biraz makarna biraz patates yemeği
akşamı da su ve leblebi yemeyi düşünüyorum
1 lt daha suyumu içersem 3 lt yi tamamlıcam. :)
evet kuzum aslında lahana diyeti var ama ben tam uymuyorum.çok yediğim günün arkası detoks gibi bişey yapıyorum.yağsız çorba ve meyveyle:)))kendimce kendimi frenliyorum:)))arada bir ac kalmak ii geliyorgerçi bu akşam menümü yazdıktan sonra komşu pilavla nohut getirmişti ucundan alıyım dedim,yarım kase nohut ve yarım kase pilav gidiverdi.durduramadım kendimi yarın devam yola hatta muzu kaldıracam.cumaya ekside cıkma yolları diyebilriz buna:))
nt gibi kitap cd satan yerlerde bulabilirsin anm.ben nişantaşında kendilerini görmüştüm.canlı müsik yapıolardıP müziğin her türlüsü süper bence datlummm
hımmmm güzelmiş menün umarım tartınada yansır bu:)
ne güzel sana yaramış.ervaya ters etki ediyodu yanlış yiyeceklere yöneliyodu o.süper azimlisin
süpermişbebğim son gaz yola devam.öğlen yemekhane yemeği ama akşmla koparmışsın olayı:)
sabah:yulaf süt
ara:1 dilim yulaf ekmeği
öğle:yulaf yoğurt
ara:süt
akşam:1 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye, 1 dilim ekmek
ara:nar
komik değil mi? böyle oldu işte. yulaf ekmeğini arkadaşım getirdi. yoğurtlusu da dünden kalmaydı. sabah da başka bişi yetiştiremedim, yulaf yedim.
nihayet 4 mil leslie,60 mekik
Bugün menüm kötüydü yaa,özür dilerim
sabah erkek arkadaşım gelip aldı,çikolata almış bana ve yemek zorunda kaldım(çok büyük değildi)
Kahvaltı yapamadım okula geciktim çünkü,
öğle kayısılı meyvesuyu ve form bisküvi
ara yok yine
saat 4 gibi ikindi kahvaltısı yaptık annemle
kepek ekmek,yeşil zeytin,domates ve biber
1-2 sat sonra yoğurda keten tohumu atıp yerim
yatmadanda tarçınlı çay
süresinin farkında değilim ama 1,5 saat yürümüşümdür en az.çileli okul yolu hariç tabi:)
cancağızlarım detoksladım kendimi bugün:)
sabah:1 bardak süt,yarım krep,küçük bi dilim peynir,küçücük muz
ara:2 erik ,1 muz yinne küçücük
öğle:1 koca kase lahana corbası,1 muz,2 erik
ara:1 erik,1 galeta,1süt
akşam:1 elma.1 kase lahana corbası
şimdide spora iniyorum.bu hafta 2 kg vermem lazm:))))))
[SUP][/SUP]
canm ya bakıcı çokta.ben bırakamıyorum.bugün yine biri dedi ama insan cocuğunu kıyamıyor.bişey olur felan sonra hayatı boyu o çocuğu etkiler ödüm kopuyo.komşum die onu istedim ama o da 11 yaşındaki kızına baktırıp durdu.bende sinir oldum.2 günüdür götürüp geliyoz artık.2,5 saat yolda geçiyor.yorulmaya hakkım yok sanırım:)sabah ben götrdm akşma kocam almaya gitti bugün.bakalım ne kadar dayanacaz:)ama haftya annem geliyor en az 3 hafta burdalar gibi görünüyo.haftaa sonuda başka komşum var o dönüyo kaplıcalardan.ona bırakcam. umarım bakmayı kabul eder o?:2:
Babaanne yada anneanneden iyi bakici yok bence ya. Allah yardimcin olsun canim
menüm
sabah 1 kase nesfit
komik değil mi? böyle oldu işte. yulaf ekmeğini arkadaşım getirdi. yoğurtlusu da dünden kalmaydı. sabah da başka bişi yetiştiremedim, yulaf yedim.
ben de en çok yürüyüşü seviyorum. diyetisyenim de öyle demişti.
mekiği çok sonra çekmeye başladım. yeni yeni artırıyorum.
dikleşmem de lazım zaten. tam kiloma döneyim bu konuya eğilcem ben de.
bunun için en iyisi bir spor salonuna gitmek olacak benim için.
havalar iyileşsin yüzmeye başlıcam. çok iyi geliyor yüzme bana,sırt kaslarıma özellikle. sırtım çok ağrıyordu kilolardan dolayıson senelerde çok yüzdüğüm yazlardan sonra azaldığını gördüm.
bunu bilmiyordum ya deneyeyim. uzum sirkem var evde onunla olmazmi ya?
Aynen keyif veriyor eglenceli.. sen bide zumbali olan videolari dene.. bak cok eglenirsin ozaman.hobaaaa süper yaa! böyle videolara bayılıyorum ben gerçekten. elimin altında bir sürü farklı farklı dvd ler videolar filan var. değiştire değiştire yapıyorum. böylece sıkılmıyorum da spordan.
| Bi ara bende ballı elma sirkesi almıştım ama düzenli kullanamadım.Mideyi çok zorluyor canım,bende reflü var mahvetmişti.
ama bak burda da dememiş zaten yağınız kasa dönüşür die.ben fit görnmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Kahvaltim resimdeki gibi kizlar
oglen yemeginde pilav çok ama kizimla beraber yedik yemegi
aksam yemegimde dunku yemekler hep.
3,5 lt su içtim oglende 45 dk leslie ile spor :) Aralarda kuru incir yemistim
Menüm
ara:
menüm
sabah 1 kase nesfit
sabah erkek arkadaşım gelip aldı,çikolata almış bana ve yemek zorunda kaldım(çok büyük değildi)
ara yok yine
yatmadanda tarçınlı çay
süresinin farkında değilim ama 1,5 saat yürümüşümdür en az.çileli okul yolu hariç tabi:)
Tatlım, mesaine sağlık
Foruma yazdıktan sonra gaza geldim. koşu bandını oturma odasına zorla da olsa yerleştirdim ve işe yürüyerek gidip geliyorum iki gündür:) Bu akşam bir sa. yürümeyi planlıyorum inş.umarım bahar bitmeden bu kg.lerimden kurtulurum, tek başıma sadece karamsarlığa kapılıyorum, takımla motivasyonu yakalamak çook daha kolay.
Ahh, kg. vermenin bu kadar zor olduğunu bile bile nasıl da aldık kg.leri( inş. hepsini verip sağlıklı yaşayacağım:)) Yarın meşhur hypatia diyetine başlayacağım, ondan sonra da dukan'a dönmeyi düşünüyorum
Çok güzel görünüyorlar canım
Bu açlığın acısını çıkarmayacaksan sorun yok gibi:) kendini zorlamışsın ama akşamı atlayarak.
Bende mi yurda çıksam acabaEve gidiş gelişim çok uzun,2,5saat sürüyor;benimde dezavantajım bu.
Kahvaltı ve ara öğünleri yanımda taşımam gerekiyor.
Bi ara bende ballı elma sirkesi almıştım ama düzenli kullanamadım.Mideyi çok zorluyor canım,bende reflü var mahvetmişti.
Umarım bakıcı sorununu çözersin canım.
Sabah az,öğle gözlemeee akşam süper sonraki kek fena,hemde sporsuz :)
Ay bende kabızım 1 haftadır,yoksa sandalosdan mııı:26: o kadarda kayısı yiyorum yaa.
Bende antidepresan kullanıyorum canım,birden kilo almamda bir hayli etkili oldu
uyku düzenimde bozuk.
Kendini salma hayatım,istersen gel buraya yaz,sadece menümüzü mü paylaşacağız.Ne zaman konuşmak istersen burdayım
Menüm
ara:
Kizlar benim yediklerime gelince pek bi saglikli yemedim.. Anlicaginiz rahatsizligimdan dolayi bu hafta pek bi umutlu degilim
tartida cikicak olan sayidan.. arti cikmasinda ne olursa olsun:18::18:
Dunun menusu:
Sabah: 1 tost, 1 cay
Oglen: Bulgur pilavi, yarim haslanmis tavuk gogusu
Aksam: Karnabahar, patlican, biber kizartmasi, yaninda yogurt ve salata.. ama bu yediklerim cok az miktardaydi.. yarim prosiyon bile degildi.. ve 1 bardak asitli icicek.. sekersiz olanindan..
Biliyorum bu hafta pek iyi bir performans sergiliyemedim ama pazartesinden itibaren ise geri donuyorum ve artik normal seyler yiyebilirim diye umuyorum.. ve simdi spor salonuna gidiyorum.. Gorusmek uzere kizlar
Tatlım, mesaine sağlık
Foruma yazdıktan sonra gaza geldim. koşu bandını oturma odasına zorla da olsa yerleştirdim ve işe yürüyerek gidip geliyorum iki gündür:) Bu akşam bir sa. yürümeyi planlıyorum inş.umarım bahar bitmeden bu kg.lerimden kurtulurum, tek başıma sadece karamsarlığa kapılıyorum, takımla motivasyonu yakalamak çook daha kolay.
Ahh, kg. vermenin bu kadar zor olduğunu bile bile nasıl da aldık kg.leri( inş. hepsini verip sağlıklı yaşayacağım:)) Yarın meşhur hypatia diyetine başlayacağım, ondan sonra da dukan'a dönmeyi düşünüyorum
Ay bende kabızım 1 haftadır,yoksa sandalosdan mııı:26: o kadarda kayısı yiyorum yaa.
Bende antidepresan kullanıyorum canım,birden kilo almamda bir hayli etkili oldu
uyku düzenimde bozuk.
Kendini salma hayatım,istersen gel buraya yaz,sadece menümüzü mü paylaşacağız.Ne zaman konuşmak istersen burdayım
ara yok yine
yatmadanda tarçınlı çay
[SUP][/SUP]
canm ya bakıcı çokta.ben bırakamıyorum.bugün yine biri dedi ama insan cocuğunu kıyamıyor.bişey olur felan sonra hayatı boyu o çocuğu etkiler ödüm kopuyo.komşum die onu istedim ama o da 11 yaşındaki kızına baktırıp durdu.bende sinir oldum.2 günüdür götürüp geliyoz artık.2,5 saat yolda geçiyor.yorulmaya hakkım yok sanırım:)sabah ben götrdm akşma kocam almaya gitti bugün.bakalım ne kadar dayanacaz:)ama haftya annem geliyor en az 3 hafta burdalar gibi görünüyo.haftaa sonuda başka komşum var o dönüyo kaplıcalardan.ona bırakcam. umarım bakmayı kabul eder o?:2:
Menüm
ara:
menüm
sabah 1 kase nesfit
biraz kek yedim :44:
sabah kotu olmus ya canim birde meyvesularida çok sekerli tavsiye etmem içmenizi
gerisi iyi
super olmus :)
aynen öle en merhametsiz anane babaanne ,en merhametli bakıcıdan iidirBabaanne yada anneanneden iyi bakici yok bence ya. Allah yardimcin olsun canim
canımcım kahvaltıdaki zeytinlerde biraz fazla bence:) ama süpersin teknoloji canavarı.ben kaç gündür eriniyorum foto makinedeki fotoları faceye atmaya:))Kahvaltim resimdeki gibi kizlar
canıımcım diyet konusundada spor konusundada herkes farklı bişey dio.en iyisi herkesin kendi doğrusunu bulması:))bebekim en güzeli ama bu ortak karar YÜRÜYÜŞAynen canim bende yuruyuse bayiliyorum... mekik icin daha en az 5-6 kilo vermem lazim.. Yuzerek bende cok guzel kilo veriyorum ama tek sorunum iste oyle iri yapiya sahip
oluyorum yuzunce.. omuzlarim zaten genis eskiden yaptigim sporlar yuzunden.. simdi sadece yazin keyif icin.. Yoksa yuzmek cok guzel zayiflatiyor..
Kesinlikle olmaz.. uzum sirkesi ile elma sirkesi arasinda cok fark var.. elma sirkesi al bitane.. saf elma sirkesi.. ben bu sabah basliyorum bu kure.. :)
Aynen keyif veriyor eglenceli.. sen bide zumbali olan videolari dene.. bak cok eglenirsin ozaman.
Bende ulser gecirmstim zamaninda.. ama aradan 1 yil gecti.. o yuzden bir sure denicem.. bakalim..
Dememis ama ben duyduklarimi yazdim Zeynebim.. Bir kac arkadasta oyle diyor.. ama karin bolgende yag orani azsa mekik cekebilirsin.. ama fazlaysa ise yaramaz bunu nette arastirirsan
aynen bak bu cevabi bulursun tatlim
tatlım dünki detoksumda 3 muz ve 3 süt verdı çorbayla ben eklemeler yaparak götrdm çünkü hem reglim hem gün boyu ayakbaşıyım.düşün dün8 de kalktım yarım saatli yola kızımı bı arktım arabaylada olsa:)sonra aynı yolu döndm bankaya gittim.ordan okula okuldan eve.yani komşuya sonra spora sonrda evde benm canavavr kıza:)800 gr eksilmişim bile dün düşün:)Ay bu foto isi uzun zamandir isteyipte yapmaya usendigim sey.. :) ama artik cep telefonuyla bende boyle yapicam.. daha kolay..
Ama bide bazi yemeklerin yanina ne oldugunu yazarsan daha kolay olur fikir vermek menun hakkinda.. ama burdan bakilinca cok saglikli gorunuyor..
Tatlim az olmus gibime geldi.. ve keske aksam salata tuketseydin gun boyu meyve yememissin cunku.. sonra bitkin dusme
Bu nesfit nedir ya??ayrica oglen cok agir yemissin ve aksam sadece leblebi yiyerek gecistirmen pek senin acindan iyi olmaz.. ertesi gun sabah kalktiginda
cok aciktigin icin kahvaltida fazla yiceksin bu sefer.. ama su icme konusunda supersin.. boyle devamm
Yulafin ne oldugunu bilmedigim icin yorum yapamicamama diger yediklerine bakilirsa cok hafif ve saglikli seyler
Erkek arkadasin cikolata almasaymis ama zaten sen gunun devaminda o kadar hafif yemissin ki.. pek bi etkilememistir cikolata seni...
Canim ya, keske o kadar muz olmasaymis.. bir muzdaki kalori orani 100:18::18:
Ama diger yediklerine bakilirsa iyi gayet guzel.. detoksladim derken yediklerinimi kast ettin tam anliyamadim ben:44::44:
detoks vücudu arındırma.işlenmiş gıda fazla tüketmiyosun veya mayalılar(ekmek gibi).ben azcık bozuyorum ama gün boyu ayakta olduğum için.sırf meyveyle yapabiliyorsun.bi gün sırf et ve domates ,salata yiyebiliyosun.değiştirebiliyosun sen işte kuzumm:)
yulafta bi çeşit tahıl buğday gibi ama onun işlenmemiş hali.kan şekerini dengeliyor:)diyetisyenlerin bu ara favorisi:)benimde çekmecemde var ama sadece varlar:)))dur bari bugün onla kahvaltı ediyim
yağlı olmasından dolayı yarım porsiyon olması ii olmuş.yavaş yavaş dolar o menü.tek eksiğin meyve görnyr:)Kizlar benim yediklerime gelince pek bi saglikli yemedim.. Anlicaginiz rahatsizligimdan dolayi bu hafta pek bi umutlu degilim
Dunun menusu:
Aksam: Karnabahar, patlican, biber kizartmasi, yaninda yogurt ve salata.. ama bu yediklerim cok az miktardaydi.. yarim prosiyon bile degildi.. ve 1 bardak asitli icicek.. sekersiz olanindan..
Biliyorum bu hafta pek iyi bir performans sergiliyemedim ama pazartesinden itibaren ise geri donuyorum ve artik normal seyler yiyebilirim diye umuyorum.. ve simdi spor salonuna gidiyorum.. Gorusmek uzere kizlar
aah aaah.. aynen ya.. bazen tartının üstüne çıkarken aynı şeyi ben de diyorum kendime... keşke 58lere geldiğimde kendimi bazı şeylerde frenleyebilseydim diye. şimdi o kadar uzak görünüyor ki gözüme 50li kilolar... sanki hiç başaramayacakmışım gibi..
canımsın canım... zaten blog filan yazıyorum ben. buraya da yazıyorum. iyi geliyor..
aslında olay şöyle. kısaca anlatayım. benim bir sevgilim vardı. gerçekten çok seviyordum onu. bazı yalanlarını görememiştim beraberken ama şimdi görebiliyorum insan resmen kör oluyor severken. neyse... biz bununla beraberken bir kızla arkadaş oldum. kız kendisi bana yakınlaşmaya çalışıyordu filan. sürekli daha yakın daha samimi olalım bilmem ne diyordu. meğersem hepsi Burak'a yakın olabilmek içinmiş... kafama s*çayım ya of! bu kızın bir de çocuğu var 3 yaşında. kız gerçekten hasta ruhlu dengesiz biri. acaip sorunlu anlatamam.. Burak'ı defalarca aldattı... hatta otel odalarında çocuğunun gözünün önünde başka başka adamlarla yattı. düşündükçe beynim bulanıyor yemin ederim. çok kötü oluyorum. yani elimde bir sürü kanıtlar da var... otele giriş kayıtları, başka bir adamla tuttuğu evin kira kontratları filan...
burak'ın gidip de öyle bir kadınla beraber olmasını sindiremiyorum ya. bana zamanında yapılan pislikleri sindiremiyorum. burak'ın arkamdan konuşmasını... bana iftira atmalarını.. hepsini. sinirlerim bozuluyor ister istemez. bizim arkadaşlardan bir kaç kişi Burak'a bu kızın nasıl biri olduğunu hepsini her şeyi anlatmışlar. ama artık nasıl kör olduysa Burak. görmüyor. farkına varamıyor. o dengesiz kadının her sözüne inanıyor ve ona toz kondurmuyor. bana zamanında iftira atarken şimdi böylesine iğrenç bir insana toz kondormamasını sindiremiyorum... daha bir çok şey.
tamam. zaten iş işten geçti. biz burakla ayrıldık ve bunca olan şeyin üstüne barışmamız mümkün değil. ama ortada küçük bir çocuk var yaa! o kadının yetiştirdiği çocuk nasıl bir çocuk olacak onu da bilmiyorum... sinirlerim allak bullak oldu işte. umursamamaya çalışıyorum ve sadece tanrının adaletini göstermesi için sabırla bekliyorum.
süper olmuş tatlım. lahana diyetinden sonra agzıma lahana koyamaz oldum ben:2:
bence güzel. ama az gibi geldi. kısa ve öz olduğundan mıdır nedir
düne gelince... dünkü menüm:
sabah: benim kahvaltılarım hep fix. en sevdiğim kahvaltı bu nedense. 1 parca peynir. 1 ince dilim salam.2 dilim uno light-1yumurta-1 kucuk mandalina
ara: bi kaç tane çiğ badem
öğle: 3 kaşık pilav- karnıbahar yemeği-yoğurt
ara: bi kaç kuru üzüm
akşam:salata ve haşlanmış tavuk göğüs eti.
ben kilo bildirimimi bugün yapmak zorundayım çünkü bu gece memleketime gitmek zorundayım acilen. sağlık raporu filan çıkarılacak ömss sınavı için. onlarla uğraşmam gerekiyor. o nedenle bi kaç gün olamayacağım haber vereyim dedim..
kiloma gelince. bu sabah tartıldım ve tartı tamı tamına 69u gösteriyordu
geçen hafta 70.4 kiloydum.
pes etmek yok!
menün güzel bebeğim.kilo kaybın çok daha güzel benceyaşadıkların hiç kolay şeyler değil anlıyorum seni.canm benm içinde o adamla hesaplaşıyosun anlıyorum seni.tabi bide o kadın var.ama artık senn hayatında çok güzel günler olacak kop gel bu tarafa bebğim:)
Kahvaltim resimdeki gibi kizlar
Kizlar benim yediklerime gelince pek bi saglikli yemedim.. Anlicaginiz rahatsizligimdan dolayi bu hafta pek bi umutlu degilim
Dunun menusu:
düne gelince... dünkü menüm:
sabah: benim kahvaltılarım hep fix. en sevdiğim kahvaltı bu nedense. 1 parca peynir. 1 ince dilim salam.2 dilim uno light-1yumurta-1 kucuk mandalina
ara: bi kaç tane çiğ badem
öğle: 3 kaşık pilav- karnıbahar yemeği-yoğurt
ara: bi kaç kuru üzüm
akşam:salata ve haşlanmış tavuk göğüs eti.
ben kilo bildirimimi bugün yapmak zorundayım çünkü bu gece memleketime gitmek zorundayım acilen. sağlık raporu filan çıkarılacak ömss sınavı için. onlarla uğraşmam gerekiyor. o nedenle bi kaç gün olamayacağım haber vereyim dedim..
kiloma gelince. bu sabah tartıldım ve tartı tamı tamına 69u gösteriyordu
geçen hafta 70.4 kiloydum.
pes etmek yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?